תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, Adobe Photoshop cc 2017 כלי type הקלדתי את האות A. ואישרתי בלחיצה על V בשורת התפריט. מתפריט 3d בחרתי באפשרות: New 3d Extrusion from selected layer והמחשב נתקע ! לצאת מהפוטושופ יצאתי ב file manager אבל איך מוסיפים 3d לשכבת הטקסט? למישהו יש רעיון מדוע ואיך פותרים את הבעיה? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב תהליך בשם IEXPLORER שלכאורה קשור לאקספלורר חונק לי את הCPU ,ניסיתי להרוג את הפרוסס אך הוא חוזר. האינטרנט אקספלורר לא בשימוש ועדיין התהליך הזה צץ כל הזמן ומעלה לי את הCPU ל100% מה לעשות למעט הרצה של אנטי וירוס שלא עזרה גל
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
על כונן ה-U3 שלי מותקנת Thunderbird 1.0.0. משהו. למרות שאני מוחק הודעות לצמיתות (שיפט+DEL), בתוך ספריית ה-\Thunderbird\tbprofile\Mail\ תחת הפרופיל שלי, נשארים קבצי ענק (שאני משאר שאלו ההודעות). קבצים כמו Inbox (בלי סיומת) ו-Trash. למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני זוכר שהייתה לי פעם תוכנה שמשוייכת ל-SPYBOOT S&S, שנהגה לפעול ברקע ופשוט לבקש ממני אישור כל פעם שתוכנה נוספה או הוסרה מרשימת התוכניות שעולות עם XP (ב-MSCONFIG). מישהו יודע מה השם של התוכנה? התקנתי את S&D, והיא לא הותקנה איתה.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן שמרתי קובץ אקסל שהכיל כ300 שורות בערך. לאחר כמה ימים וכמה שמירות הפעלתי את הקובץ והשורה הראשונה שאני רואה היא 301, ואין אפשרות לגלול למעלה לראות את שאר השורות. כלומר אפשר להגיד שאני רואה משהו כמו מסמך חדש שמתחיל מהשורה 301. מה ניתן לעשות כדי לפתור את התקלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם זוגתי שתחיה החליטה לפצוח במבצע המרת קלטות ה DV שלנו כדי להיערך לבת מצווש המתקרבת של הנסיכה . אז התקנתי כרטיס FW וראיתי שאפשר לבצע את ההמרה השאלה שלי היא לגבי תוכנה נוחה ופשוטה לבצע את הלכידה ודיחסה- כי מדובר בשעות רבות של צילומי וידאו כמו כן אני מניח נצטרך גם תוכנת עריכה פשוטה יחסית- אשמח לקבל המלצות תודה רבה לעל העונים
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נמצאו אצלי סוסים טרויאנים בקבצים SMSS.EXE ובקובץ SERVICES.EXE הנוד32 לא מצליח לפתוח את הקבצים כדי לנקות אותם כי הם קבצים פעילים מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איזו תוכנה יכולה לחלק קובץ DIVX לשניים כדי שיהיה אפשר לצרוב אותו ב-VCD הבעיה שלי היא שיש לי סרט שהוא 760 מגה בערך ואני פשוט לא יכול לצרוב אותו ב-VCD כי הוא גדול מדי............ ??? ???
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. יש מחשב חדש, יש אחד ישן. על הישן יש מלא אימיילים (בתוך תת-תיקיות ב-inbox). כדי להעביר את האימיילים עשיתי IMPORT AND EXPORT WIZARD ובחרתי ב-comma seprated values (windows) וזה עבד יפה יפה אבל במקום עברית יש סימני שאלה, וזה לא בעיה של אינקודינג או שום דבר דומה, אלא של ההעברה של ה-export (ככה ה'חוש' שלי אומר). מהו הטקס? איך אני מעביר את המיילים בין המחשבים? תודה רבה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה אם אפשר בבקשה המלצה על שני תוכנות(או אחת שיש לה את שני הדברים שאני מחפש) שבהם 1) אני יכול לתכנן ולעצב דברים בשלושה מימדים 2) תוכנה שאפשר לעשות דברים כמו MAYA תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם Windows XP SP3 יש לי לוח אם של GIGABYTE ועליו REALTEK ALC883 אני מצליח לשמוע 5.1 דרך כל התוכנות (winamp, wmp, VLC player,last.fm player, וכו') אך כאשר גולש באתרים דרך כל דפדפן, פירפוקס, אקספלורר וכו' אני שומע אך ורק סטריאו. אני מבין שזה אמור להיות תקין, והסאונד המגיע הוא סטריאו, אבל אפילו תוכנה פשוטה כמו הנגן של לאסט מנגנת בסראונד. מישהו יודע איך לגרום לדפדפן לעשות זאת גם כן? אני מניח שזה עובר קודקים כלשיהם או משהו כזה..
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי קבציי ראר שנעולים עם סיסמא ואני לא יודע אותה...יש אפשרות לעקוף את הסיסמא?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אין לי מדפסת, ככה שאני לא צריך את הפרוסס הזה, בכל מקרה אני מפיל אותו ב- task manager והוא עולה אוטומאטית אני מוחק אותו מ- system32 והוא נוצר מחדש איכשהו ושוב עולה, משתמש ב- 3500 KB זיכרון, ואם זה לא מספיק.... החוצפן גם מבקש גישה לאינטרנט. איך אני מאדה אותו לחלוטין מהמחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חשבתי על להפוך מחשב יש שיש לי למחשב הורדות (חוקיות ) עכשיו יש לי את המחשב ואני לא רוצה שיהיה לו מסך (סתם מסך ענקי ומגושם שתופס המון מקום) אז חשבתי על תוכנה שאני יכול לישתלט על המחשב שאני רוצה שמעתי על התוכנה Remote Administrator 2.2 העם התוכנה טובה, היה לכם שימוש איתה? המלצות
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן.. אני רוצה לעצב מחדש את חדרי.... כבר יש לי בראש רעיון מסויים אבל אני רוצה לדעת איך זה בדיוק יצא... אז אם מישהו מכיר תוכנה אדריכלית כלשהי שלא דורשת קורס של כמה שבועות אני ישמח... בדרך-כלל התוכנות האלו הם מאוד מאוד מסובכות אבל אני מאמין שיש גם פשוטות! בתודה Anas-Nanas
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש אנטי וירוס חוץ מנורטון... אם מישהו יוכל להגיד לי שם של אנטי וירוס זה יהיה נחמד מאוד.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלומלום! יש לי מחשב נייד HP DV6408NR עם ויסטה. כרטיס קול CONEXANT HIGH DEFINITION AUDIO זה תומך ב SURROUND, לא? איך אני יכול לחבר לו 4 רמקולים? יש לי יציאה אחת לאוזניות, אחת SPDF, וכניסה למקרופון. הדרייברים של הכרטיס קול מותקנים, ויש סאונד. אני לא רואה שום הגדרות של הכרטיס קול שאני יכול להיכנס אליהם. יש לי רק את ההגדרות שמע של הווינדווס, עם שליטה רק על העוצמה של האוזניות והמקרופון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני פותח קובץ אופיס - וורד\אקסל\פאואר פוינט, הוא נפתח באקספלורר עצמו ותוקע לי את המחשב - אם מחכים שהוא יסתדר אחרי זמן של כדקה באקספלורר עדיין מופיע הTOOLBAR של תוכנת ה-OFFICE שנפתחה. העליתי תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב- MESSANGER LIVE 8 ואני לא מצליח לשלוח הודעות.. שאני שולח הודעות הוא לא שולח אותם, אחרי כמה דקות הוא כותב הודעה שאי אפשר לשלוח את ההודעה. החיבור שלי תקין, כלומר אני גולש רגיל באינטרנט... יש לי מישהו פיתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך תוכנה לפתיחת קבצי dmg , בבקשה... תודה לעוזר.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי דרך Partition magic להוסיף שטח פנוי להרד דיסק. אחרי restart והמסך הכחול של השינויים המחשב נכבה ואותחל מחדש. לא רואה את הparttition שהיה עליו אינפורמציה חשובה, אלא רק בPartition Magic כ-other עם שם מוזר ואין אפשרות שם רק למחוק או לפרמט . איך ניתן לשחזר בחזרה ולהציל את החומר ששם? מצורפ תמונה קובץ- של המסך. מסומן באדום. אודה על עזרה דחופה! תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
:s05: יש לי כבר מחשב אחר אבל אינני מצליח לראות עליו את המידע של הדיסק שעליו הייתה מותקנת התוכנה(PM) הוא מראה שהדיסק כאילו ריק - האם יש פתרון - או שצריך לפרמט את הדיסק?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה פשוטה של שעון מעורר שאת הצלצול אפשר לבחור בקובץ MP3 (אפשרות של FLAC יהיה טוב) חפשתי בFilehippo ובSoftpedia ולא מצאתי משהו חינמי ובעל הורדות רבות (מדד לאמינות). אשמח להמלצה לתוכנה שתעשה את העבודה. לא מוזר שקשה למצוא תוכנה שעושה דבר מאוד פשוט?! תודה רבה, עומר
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לוח אם DFI NF4 SLI-DR אני לא מוצא לאתר יצרן NVIDIA גם DFI דרייברים של חלונות 7 תעזרו לי למצוא תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-