תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
פתחתי היסטורי שלי עם מישהו, רציתי למחוק הודעה אחת, ובטעות לחצתי על Delete All... :-\ כל ההיסטורי שלי איתו נמחק. אבל הוא לא נמחק טוטאלית, כי אם פותחים את ה-System Notice, ונכנסים שם למעלה ל-Deleted Items, כל ההודעות נמצאות שם. אז הקבצים עצמם של השיחות לא נמחקו לי מההארד דיסק. יש דרך לשחזר את כל ההודעות האלה לתוך ההיסטורי שלי עם אותו אדם??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, 1) הורדתי פיירפוקס בעברית ורציתי לדעת אם בהשוואה לאנגלית הוא מציג בצורה טובה יותר אתרים שכתובים בעיברית? 2) אני שם לב שישנם אתרים שבהם חלק מהכיתוב מופיע ממש קטן- ככה שאי אפשר לקרוא אותו, וגם בדר"כ לוקח יותר זמן לאתר לעלות בהשוואה ל-IE. יש איזה פתרון לכך? תודה רבה ניר
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
ב MSIE 8 זה לא קורה. כמו כן, אני לא בטוח אם זה קשור, אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב קובץ לי windows help and support, אם אני לוחץ X אז קופץ אחד חדש, ולא מפסיק לקפוץ עד שאני מקליד משהו בתיבה של ה feedback ולוחץ על "was useful/was not useful/was useful somehow".. בד"כ אני מקליד משהו כמו sdlgkj ולוחץ על was useful.. מה לעזעזל? תודה, אבל אני לא צריך כ"כ הרבה עזרה! נ.ב אין לי אנטיוירוס כבר חצי שנה ואני מוריד פיראטי.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין office 2007 בעת ההתקנה הוא רושם לי שגיאה "שגיאה 1704. ההתקנה של <מוצר Office> מושהית כעת....." מה עושים? איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות פשוטה.(לא רוצה פוטושופ) יש לי שאלה.. האם קיימת תוכנה שיכולה לעשות משהו עם תמונות מטושטשות? פשוט יש לי כמה תמונות במחשב שמי שצילם אותם צילם עם ISO נמוך והתמונה יצאה מטושטשת... מישהו מכיר תוכנה שיודעת איכשהו לתקן את הטישטוש? אם כן אני מחפש תוכנה עם האופציה הזאת שתעשה את זה כמה שיותר טוב ושיהיו לה עוד אופציות חמודות.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
איך אני מגדיר בFF ש NETEX יהיה מנוע החיפוש הראשי שלי ? הוא היה הראשי וזה השתנה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה לוידאוצ'אט מישהו יכול להמליץ??
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לשליטה מרחוק טובה וחינמית (ללא הגבלת זמן) תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה תוכנה טובה ליצירת שני תחנות עבודה (וירטואליזציה) ? התכנון שלי הוא להפוך את המחשב לשני מחשבים שאלה האם יש אפשרות לשחק ברשת lan עם וירטואליזציה?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, חרשתי על האינטרנט ומצאתי רק תוכנה אחת שקוראים לה "דיאט MP3" ,היא מעולה אבל לא מספיקה בשבילי,אני צריך תוכנה שתוריד ברמות את משקל הקובץ שמע שלי. לא חשובה האיכות,אני מחפש תוכנה שפשוט תוריד בהרבה את משקל השירים שלי. תודה רבה רבה מראש לעוזרים :]
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
-
מישהוא יודע איך מגדירים בשועל שכאשר פותחים לשונית חדשה ישר יעלה דף הבית ולא דף ריק?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לא יודע למה אבל אחרי שאני מתחבר לאינטרנט ומופיע לי אייקון של ההתחברות ליד השעון,אני פותח כל דפדפן והוא עולה אבל לא מצליח לטעון שום אתר. ניסיתי בFF בCHROME וגם בIE הרגיל ובכולם אותו דבר. ניסיתי לבדוק פינגים בCMD ויש פינג תקין. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני על XP PRO תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי אני משתמש בהרבה תוספות ושדרוגים לג'ימייל בפיירפוקס, דבר אחד שעדיין מפריע לי ולא מצאתי לו תוסף או פתרון הוא שליחת הקבצים אני מחפש את האפשרויות הבאות: 1. אם מישהו מכיר תוכה קטנה שיכולה להוסיף לי ללחצן הימני בחלונות את האפשרות ב- SEND TO לשלוח קובץ מסויים ישר בג'ימייל כמו שזה מוגדר לתוכנת מייל רגילה? 2. שליחת כמות קבצים מרובה בבת אחת ללא הצורך לבחור אחד אחד (לדגומה בתמונות זה מאוד מציק ואני לא רוצה לשים את כולם בזיפ ורק אז לשלוח כי זה מאבד את אפשרות הצפיה וכו) הנה לינק לכל מיני תוספות למי שמעוניין
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה לעריכת קטלוג מכירות שיאפשר לי לשים שם תמונות לכול פריט אם יש למישהו תוכנה להמלצה שתהיה פשוטה לתיפעול תודה לכול העוזרים :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום. כבר שנים שאני משתמש בווינדוס שאני מוריד מהאתר הרשמי ופשוט מוסיף לו קוד מאיביי שעולה 10 שקלים. רציתי לדעת אם ניתן לעשות את אפשרות עם office 360? יש קודים באיביי בגרושים לכל החיים, העניין הוא שהם נותנים לי משתמש שקיים כבר (יש לציין שאפשר לשנות סיסמה איך שאני מקבל את המשתמש והם אפילו מעודדים אותי לעשות כך)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש ? הצצלחתם להתשמש באפשרות של לשמור מהאתר של apple טריילרים באיכות HDTV למחשב שיש את זה באפשרויות של PRO ?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
Version 1.1 build 49 - 1.10.11 Fixed isnumeric function. Added + option to calculate more than one input in the "Enter currency" window. Added turn off \ turn on button (program wont listen to clipboard). Added prefix recognition for dollars - USD. Added stats and feedback window. כמו כן הוספתי תוכנית התקנה, והפעם לא תצטרכו להסתבך עם קיצורי דרך http://www.ezdlc.net/files/Install_1_1_49.exe
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לאחר שהדיסק הקשיח הלך לי קניתי חדש והתקנתי את כל התוכנות. אבל עדיין יש לי בעיות של גופנים עבריים למשל איני מצליחה לקרוא דואר הנשלח אלי בעברית דרך ה- EUDORA מי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה boot xp שעובדת אם המחשב לא תקין ומגבה דרך שם קבצים אבל לאחרונה גילתי שהמערכת הפםעלה הזאת לא תומכת בhdd sata אם אפשר מערכת הפעלה שתתמוך תודה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום רב מקלדת לא מגיבה לא כותבת רק בתוכנת וורד. בכול שאר התוכנות היא עובדת (לגוגמא בכתיבה זו). מה עושים? החלפתי מקלדת החלפתי חיבור USB\PS2 אנא עזרה!!!
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מטופשת בוורד ואין לי מושג איך לפתור אותה אני עובד על התיק עבודה שלי ושיחקתי שם קצת עם אפשרויות בתוכן העניינים, לחצתי על "הוסף אינדקס" ופתאום הוא דחף לי מלא סימנים מוזרים למסמך ולמעלה כתב [מצב תאימות] (לא בטוח אם זה הופיע קודם או לא) כמו כן זה לא משנה איזה מסמך אני פותח מעכשיו, הוא דוחף בכל אחד את הסימנים האלה... איך יוצאים מזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני צריך לחתוך אבל יש לי בעיה איתו ניסיתי לחתוך אותו עם התוכנה Easy Video Splitter והיא חתכה לי אותו לשתיים אבל את הקובץ הראשון אני לא יכול לראות כי הוא שוקל 5KB ואת השני אני יכול לראות רגיל משהו יודע למה זה ואיך פותרים את הבעיה הזאת?? או אם יש תוכנה אחרת?? אני ישמח לשמוע!! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי סיסופט של 2005, אני לוחץ עליו דאבל קליק להתחיל אותו, הסמן נהפך לשעון חול לשניה ואחרי זה נהפך לסמן רגיל אבל התוכנה לא עולהץ מחקתי את 2005 והתקנתי את 2007 במחשב, אותו דבר. במקרה עכשיו עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי את 2007 ושוב אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-