תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קניתי כונן DVD של LG ובצעתי שדרוג לגירסת דה-לוקס של תוכנת ה- POWER-DVD שבאה עם הכונן. מנסה לנגן DVD עם מספר סרטים DIVX - הסרט הראשון פועל (קול + תמונה). שאר הסרטים מנגנים אודיו בלבד. מדוע? להלן דוגמה לשמות הקבצים (הראשון תקין, השני קול בלבד): נערך עקב תוכן לא חוקי ננעל.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה קטנה עם הICQ כל פעם שאני מתקין ICQ 5.1 ברגע שאני פותח חלון שיחה הוא תופס לי איזה 70-80 אחוז מהמעבד ותוקע לי את האיי סי משום מה... כשאני מתקין כל גרסא אחרת פרט לזאת, הוא עובד כרגיל... מישהו נתקלח בבעייה? אין לי רוגלות או וירוסים במחשב, בדקת. ניסיתי להסיר, להתקין (אפילו מהרג'יסטרי) וכלום לא עובד... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן אנשים, בעקבות וויכוח שהיה לי עם אחי הקטן (בן 13 עוד מעט) הגעתי למסקנה, שמה שלא הולך בכוח - הולך בעוד יותר כוח. הילד פשוט לא מבין שהוא לא יכול לשחק כל היום מייפל סטורי, ולהשאיר את המחשב דלוק כל הלילה עם המשחק המפגר הזה ולשים עלי זין כשאני מבקש להפעיל מדי פעם את האימיול (בנוסף לעובדה שהוא כל פעם מוחק לי אותו מחדש). הגעתי לתוכנית פעולה ברורה - אני הולך למחוק לו את המשחק (ולשבור את דיסק ההתקנה כמובן), ולהפעיל את האימיול מתי שאני רוצה. עכשיו, זה ברור מאליו שהמניאק הזה ירצה למחוק לי את האימיול. את הבעיה הזאת כבר פתרתי - אשים את התיקייה על Hidden ואגן עליה באמצעות סיסמה. הוא לא ימצא אותה. הבעייה היא כזאת - נכון האימיול מופיע ב-TRAY?? אז הוא יכול להיכנס לי לשם ולמחוק את כל ה…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אממ..לא יודע מה קרה אבל פתאום ההגדרות של פיירפוקס התשנו,שאני גולל עם העכבר הוא מגדיל או מקטין(תלוי בתנועה) ושלוחצים על לינקים זה פותח בלשונית חדשה.. איך אפשר להחזיר למה שהיה קודם? תודה רבה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
השאלה הקלאסית, איך אני יכול לבדוק אם מישהו מהרשימה שלי חסם אותי\מחק אותי? תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על תוכנה לארגון גדול שתוכל למנוע ממשתמשים למלא את \:C בשטויות ואז ה-WINDOWS שלהם נעשה איטי יותר. מה שקורה זה שמשתמשים שומרים קבצים גדולים על C ואחר כך מתפלאים למה המחשב שלהם בקושי זז, מה שאני צריך זו תוכנה שתמנע מהם לשמור קבצים גדולים או קבצים מסויימים על DRIVE C. WINXP, WIN 2000, WIN98 תודה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום התקנתי לאחרונה תוכנת AVAST אבל הוא היא מונעת גלישה לאינטרנט. רק כשמנטרלים אותה האינטרנט עובד. מה צריך לעשות כדי שהכל יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני זמן רב מחפש מין MUI לתוכנת השירטוט AUTOCAD האם מישהו שמע על תוכנה כזאת עברית !! עדיף 2005 ! אבל כל גרסה חדשה יותר בעברית תתקבל בברכה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
http://www.unl.Smart.Security.v3.0.560.0.Final.rar נערך.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את שני התוכנות האלו 1) shoutcast-dsp-1-8-2windows.exe shoutcast-1-8-9-windows.exe (2 תודה מראש ...!!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אנטי וירוס טוב ולא כבד למחשב עם WinXP (המחיר לא חשוב) עבדתי תקופה ארוכה עם symantec אבל נראה לי שהוא קצת כבד יש לכם הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.codinghorror.com/blog/archives/001072.html התוכנה הזו בשם g-archiver שניתן היה להשיג אותה מפה: http://www.garchiver.com/ עשו אופציה מיוחדת לתוכנה ששולחת בלי ידיעתכם את פרטי החשבון gmail שלכם אליהם. (מי האידיוט שעושה דבר כזה ב .NET אני לא יודע, אבל כנראה יש מספיק). התוכנה הזו היתה ניתנת להורדה מכל מני אתרים וכפי שניתן לראות אספה יותר מ1777 חשבונות של אנשים.... מסקנה, אל תסמכו על תוכנות שכאלו עם הפרטים שלכם.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע לאן זה יותר מתאים, לכאן או לפורום ווינדוס... המדיה סנטר, אפשר להתקין אותו על XP או שצריך לקנות מערכת הפעלה חדשה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3518745,00.html הכוונה שלי מעבר למה שמסופק עם חלונות. קראתי את הכתבה הזו וחשבתי "מה אם אחרים?" אני נקי מאז 2001
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי וורד 2007 וערכתי מסמך עם מספר עמודים. האם יש דרך כלשהי שאני יוכל להחליף בין העמודים(לדוג' להחליף בין עמוד 3 לעמוד 4 ) כדי שמספרי העמודים יתאימו לתוכן העיניינים שעשיתי. תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש במדפסת וירטואלית שמדפיסה לACROBAT כדי ליצור קובץ תמונה ואז להדפיס בגלל שהמדפסת לא מדפיסה עברית. הכל עבד יופי עד שפתעום הפסיק לעבוד ואחרי שאני "מדפיס" ל ACROBAT אני מקבל הודעת שגיעה: "לא נמצאה מדפסת" אני מקבל את ההודעה כאשר אני מדפיס מתוך ACROBAT למדפסת. המוזר הוא שאת אותה ההודעה אני מקבל ב- OUTLOOK EXPRESS !!! לאומת זאת כשאני מדפיס דרך WORD או דרך KODAK תוכנה להצגת תמונות, הכל עובד מצויין. איך אני יכול לסדר שה - ACROBAT יחזור להדפיס כמו קודם למדפסת? תודה לכולם מראש רביב
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה עם ההגדרות של catalyst ואני לא מצליח לשנותם אשמח לכל עזרה ממכם . הבעיה היא כזו שפתחתי בטעות בהגדרת ה-ati overdrive את המנעול ומעכשיו אני לא מצליח לסגור אותו בכדי שלא ישחקו עם ההגדרות שם, איך אני סוגר אותו ?. אשמח לכל עזרה ממכם אלי נ.ב לא יודע עם זה חשוב יש לי כרטיס מסך x1950pro(agp
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הכנתי קליפ עם חומרי DV של דקה ו55 שניות והוא רינדר לי בדקה ו54 שניות(קודק DV של קונאפוס) בפרמיר CS3 כ.מסך 8800GT יכול להיות?! אותה איכות בידיוק
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתפצל לי קובץ mp3 שכולל בתוכו אלבום שלם... קובץ אחד ששוקל 150 MB בערך ויש בו מספר שירים. תמונה להמחשת התיקייה מצורפת.. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בלמצו את התוכנה הזאת ICQ2003/Lite Password Recovery בדחיפות תודה מראש נמרוד...! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לא יודע למי זה רלוונטי אבל חיפשתי פלאג-אין שיתן לי לשלוט על הוינאמפ עם השלטים הסטנדרטים של המדיה סנטר ומסתבר שיש כבר אפשרות כזאת בהגדרות התוכנה. מצורף סקרין שוט. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בקושי, שאני מאמין שניתן לפתור אותו. כידוע לכולם, התוכנה uice 2.34 נותנת את האופציה שלליטה מרחוק על ידי שלט. איך אני מעביר את הפקודות שהקלטתי למחשב אחר? (במידה ואני משתמש באותו שלט כמובן) האם ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
שלום לכולם וקודם כל קהילה מדהימה כל הכבוד על ההשקעה והעזרה של אנשים עכשיו ככה אני מתעסק יותר ב2D ועדיין לא נגעתי בתחום ה3D אבל יש לי תפיסה מהירה יחסית אני זקוק לתוכנה בסיסית להכנת מודלינג שלא דורשת יותר מידי עבודה..אני יפרט נגיד בנאדם מביא לי תמונה של נמל עכשיו אני צריך להתחיל מהבסיס לעשות את האדמה והקרקע..ואז אם אפשר להוריד נגיד מוכניות מוכנות ולהציב אותם ואחרי זה להכין כמה בינינים לא משהו מטורף שצריך לעצב ולערוך כל עצם מהפרט הראשון ואז לכין לו גם טקסטורה חשבתי יותר לכיוון אם נגיד יש תוכנה ידידות (כמו בסימס אפילו) שנותנת להרכיב סביבה \הדמיה תלת מימדית לכאלה שפשוט רוצים לעצב משהו מהיר ונוח למשתמש מקווה שהבנתם אותי בערך תודה למי שעוזר אם צריך הסבר שונה אני כאן קבו…
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-