תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כרגע עושה עבודה ואני צריך לשלב כל מיני חישובים בעבודה ב-Microsoft Word 2003 כמו סיגמה, X גג (ממוצע), שברים וכו'.... יש אפשרות לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים ! בד"כ כאשר אני נתקל בקבצים שלא ניתנים להורדה אלא רק לשמיעה בלבד אני "מטפל" בהם בעזרת FlashGet או BitCommet או בתוכנות להעתקת אתרים כמו HTTTRACK או OFFLINE EXPLORER. הפעם אני נתקל בשרת עקשן ששום תוכנה מהתוכנות הנ"ל לא הצליחה לטפל בו. זה הקישור לקובץ: http://www.esnips.com/doc/363594e9-2d87-4587-ad09-d29f88a4872d/he-10/?widget=flash_player_chello
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום.ברשותי מחשב חדש והתקנתי עליו את נרו אקספרס 7 . אני רוצה לצרוב דיסק,ואני מחפש את אופציית הורדת מהירות הצריבה יכול להיות שלא קיים ?? חיפשתי בכל התוכנה ולא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://video.stumbleupon.com/#p=qrgbq6xrjr
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. בזמן ההתקנה של Maxthon בחרתי בשפה האנגלית, ואכן הממשק השתנה לאנגלית. אבל, כש-Maxthon עלה הוא היה בעברית, ואני לא מוצא איפה אני יכול לשנות אותו לאנגלית. איך אני משנה את שפת הממשק של Maxthon לאנגלית? 2. איך אפשר להציג ב-Status Bar את כתובת ה-IP שלי ברשת (אני מתכוון לכתובת הפנימית ברשת, לא לכתובת החיצונית), כמו בגירסה 1? 3. איך אפשר להציג ב-Status Bar את מספר הטאבים הפתוחים כמו בגירסה אחת? 4. האם יש תוסף שמציג ב-Status Bar אייקון קטן עם מזג האוויר כמו ב-Firefox (מצאתי רק תוסף עם שלושה אייקונים בשורת התפריטים)?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי שוחררה גירסה חדשה של התוכנה הפעם מדובר ברשימה קטנה בכמות אבל גדולה באיכות * תמיכה בסקינים * עיצוב מחדש למסך הגדרות תוכנה, הגדרות חשבון פעולות חוצות חשבון * Freepops: השתמש באימייליה עם שרתי דואר מבוססי רשת כגון הוטמייל, יאהו ועוד רבים נוספים * תיקוני באגים אשמח לקבל הערות והארות אתר התוכנה בעברית: http://www.emailaya.com/il אתר התוכנה באנגלית: http://www.emailaya.com
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני ממש צריך עזרה בסינכרון תיקיות בעזרת Robocopy או xcopy. יש לי שני כוננים שאני צריך לסנכרן בניהם לפי הלוגיקה הבאה : - מכונן המקור להעביר קבצים שחסרים בכונן היעד. - אם יש תיקיה שקיימת במקור ולא קיימת ביעד - לא להעביר אותה. - העץ בשני הכוננים זהה ומסובך (הרבה תתי תיקיות) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום רדיו דיסק MP3 USB של PREMIER והתאכזבתי שאי אפשר לבחור קבצי MP3 לפי תיקיות. הרדיו דיסק מסדר את השירים לפי התיקיות אבל הוא רואה בכולם כתיקייה אחת, וניתן לדלג כל פעם מקובץ לקובץ או בקפיצות של 10 קבצים. אני מחפש תוכנה שתוכל לארגן לי את הקבצים ע"י מיספור לדוג': 01-אייל גולן - חלומות . 02-אייל גולן - בלעדייך. ובמידה ואשחיל כמה קבצים בתוך הרשימה היא אוטומאטית תמספר מחדש בהתחשב לקבצים שצורפו. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב לפי שאתם קונים רדיו דיסק MP3 (כולם כבר באים ככה) תוודאו שיש אפשרות של browsing מתיקיות, אני חשבתי שזה מובן מאליו.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ידידה שלי שלחה לי קישור לאיזה אתר, ובכתובת היה כתוב את שמה הפרטי ואת שם המשפחה שלה, ככה שהאמנתי לזה..כנראה שזה וירוס http://noa_reis.partypicz.info** בלי הכוכבית כמובן. איך אני מסיר את זה מהמחשב?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם אתר אינטרנט יכול להעביר נזוקות ( וירוסים , רוגולות וכ"ו ) למחשב מוגן ( firewaii + אנטיוירוס) , למרות , שלא מבצעים הורדת קבצים באתר ?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות כמה אחוזים הגיע קובץ שאני שולח/נשלח מicq גירסה 6 ?
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי SK5000 של פלאפון ויש לי שם מלא זכרונות רכשתי לפני כמה ימים מאר"הב איפון 16G ואני מחפש תוכנה שיכולה להעביר לי את הזכרונות למחשב ומשם לפלאפון דרך אינפרא אדום יש מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם..! אני צריך תוכנת התקנת למדפסת hp 640c מי שיכול לעלות לכאן קישור או משהו בכיף..! תודה מראש לעוזרים..! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה. אני עכשיו עובד על בניית אתר בפלאש. אני עובד בפלאש משולב עם HTML כך שהדף מחולק לשני חלקים ( בפריימסט ) אחד לתפריט, ואחד לתוכן. בקיצור, אני צריך כשאני לוחץ על כפתור כלשהו בתפריט ( שמעוצב בפלאש ) יפתח לי הדף בחלקו השני של גיליון הHTML, כתבתי באקשן סקריפט של הכפתור את שם הדף, וב Target כתבתי " body " שזה השם שנתתי לחלק בפריימסט שבו רציתי שהעמוד יפתח. הבעיה היא שכשאני נכנס לעמוד הראשי שלי ולוחץ על הכפתור, נפתח לי דף חדש... הנה תמונה של מה שכתבתי: http://aycu26.webshots.com/image/507...2941887_rs.jpg והנה מה שכתבתי בקובץ HTML: מה צריך לעשות ? בכל המדריכים שקראתי אמרו לי לעשות את זה וזה לא עבד... בתודה, תומר. ד"א, כתבתי את הנושא הזה פה כי…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה תמיד שאני צופה בסרטונים ביוטיוב שאני מחפש,ולא בלינקים או דרך אתר(בהם עובד מצויין),הסרט לא עולה ואם כן אז לאט מאוד(סרטון של 5 דקות לוקח כשעה להטען) ממה זה נובע ? (אין לי ספיוורים ווירוסים)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם טוב אני מיתכונן לפרמט את מחשבי שמתחיל להרואת סימני האטה כאלה ואחרים הבעיה שלי היא איך שומרים על הסטטסיקה של ההורדות שצברתי עד היום אם תוכלו להדריך אותי אודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כשאני מפעיל את הביטורנט אני שם לב שהאינטנרט שלי ממש נהיה איטי למרות שאני מגביל את ההורדה ואת העלאה לקצב נמוך, מה גם שיש לי חיבור של 5mb עם 0.5mb העלאה כך שזה לא אמור להיות כך... אני זוכר גם שפעם לא היה לי את העומס הזה כך שנראה לי שזה משהו בהגדרות של התוכנה שכנראה עושות את העומס... יש לכם רעיון ממה זה יכול להגרם ? איזה הגדרות כדי לשנות ולמה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח אם תסבירו למה בחרתם את האפשרות שבחרתם... בינתיים יש לי Orbit ואני מרוצה אבל יש הרבה אתרים שהוא לא מזהה את ה-URL שלהם ואי אפשר להוריד את הקובץ דרכו. אם אתם מכירים עוד מנהל הורדות שאתם חושבים שהוא טוב תגידו את השם שלו ואני יוסיף לסקר.. תודה, דניאל.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד שהשגתי אותה לויסטה שעות בעזרת מישהו מהפורום בשם אודי יש לי אותה בעיה אבל הצלחתי לראות בה טלויזה אבל הצבעים הכל ירוק כל מי שיכול לעזור אני יודה לו נורא
-
- 1 תגובה
- 395 צפיות
-
-
שאני עושה layer חדש + שקיפות ואני מצייר עליו משהו או שם עליו תמונה , אני פותח layer עם אותם מאפיינים .. הבעיה שכאשר אני מזיז layer אני מגלה שהרקע שלו לבן ולא שקוף כמו שבחרתי ! אשמח לפתרון
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם..! היום הופיע לי למטה בסרגל מין הודעה אם סמל אני לא זוכר כול כך מה היה רושם משהו אם אני צריך לצמצם קבצים או למחוק מכונן c טוב אז ניסתי לעביר קבצים/תקיות מ Program Files של c ל-Program Files של D ואז קפץ לי הודעה אם חלון כזה למטה מה אלי לעשות...? תודה לעוזרים...!! )nimrods)
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שאלה דיי פשוטה, חבר שקונה מחשב לעריכה גרפית ב 3d max ואני לא יודע אם להמליץ לו על Q6600 או לחסוך קצת כסף ולקחת E8200. לא מכיר את התוכנה.. האם היא תומכת בריבוי ליבות והאם היא מנצלת אותם?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
נניח שאני מוחק איזה אתר משם אז אחרי כמה שניות הוא חוזר משהו ממש מוזר אני אשכרה מרוקן ת'סל מיחזור עם הקובץ שמחקתי לפני 3 שניות ואז הוא פשוט חוזר לשם בנתיים זה קרה לי רק באתרי הורדות megaupload ו-rapidshare יש מצב שזה קורה בגלל שהתקנתי Firefox ?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-