עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Thunder-Head,

שלום וערב טוב, רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף לדוח שדות שאינם נמצאים בטבלה שבחרתי שהדוח ייקח ממנה את הנתונים.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by WarMachine,

יש לי צורב של אסוס CRW-3212A שיכול לכתוב במהירות מירבית של 32 על גבי דיסקים ריקים רגילים. לעיתים מביאים לי דיסקים נאמר של סילבר לייון שתומכים במהירות של 40 אך הצורב יכול לצרוב עליהם רק במהירות 16 ולעיתים על דיסקים נגיד של ממורקס שרשום עליהם 12 הוא צורב ב32. ככה הרבה מקרים ולפעמים אני קונה דיסקים יקרים שפשוט הצורב לא משתמש במלוא המהירות שלו. למה זה קורה אולי אתם יודעים?(כל זה אגב בנרו)

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  3. היי לאחרונה שמתי לב לבעיה דיי מוזרה ב-Firefox (אולי זה בגלל ב"אינטרנט", פשוט אני אף פעם לא משתמש ב-IE). בזמן גלישה (נדמה לי שבעיקר, או אולי אפילו רק, אתר הזה [hwzone...]), במיוחד אם אני פותח כמה טאבים במקביל - מדיי פעם הוא פשוט "נתקע". מה זה אומר נתקע? פשוט כאילו "הורג את החיבור לאינטרנט". אבל לא הורג לגמרי (cannot find server וכו'), אלא פשוט "נתקע" - "חושב" שעות ולא מתקדם לשום מקום. הכוונה היא לא האטה, אלא מוות מוחלט. גם אם אני אחכה שעה כלום לא יעלה. לפעמים סגירה של טאב אחד או שניים פתאום "משחררת" את השאר (מה שגורם לי לחשוב שאולי זאת בעיה בסיסית יותר ב-WinXP שאיכשהו מתקשרת למספר החיבורים הפתוחים?), אך בד"כ זה לא קשור והוא יכול להיתקע גם כשיש לו טאבים בודדים פתוחים (2-3) …

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by NiTRo37,

ראיתי יותר ויותר שמדברים על הדפדפן החדש של מקסטון , האם אתם ממליצים לי עליו?(אני משתמש בFF ומוזילה כבר איזה 3 שנים) , מה מיוחד בו? וכל מיני דברים אחרים שיש לכם להמליץ או לשלול לרעה. תודה.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by Adielion,

לאחר פירמוט המלל בשורת ההתחל וגם בטקסטים באינטרנט, מופיע בצורה שבורה כזאת_(ללא anti aliasing) וזה קצת מפריע לי. יש לציין שאני עובד על כרטיס מסך ג'יפורס 2 והתקנתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של NVIDIA, לפני הפירמוט עבדתי כרגיל עם אותה המערכת על אותו המחשב ולא נתקלתי בבעיה הזאת.אם למישהו יש פתרון הוא יתקבל בברכה. תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  6. הרצתי סריקה full system scan באנטיוירוס שלי...norton systemwork 2005 premier זה מצא כמה קבצים מזיקים בסיום הסריקה לחצתי delete כדי למחוק את כל מה שזה מצא... וזה רושם לי delete failed ..יש שגיאה במחיקה אי אפשר למחוק אותם... מה עושים בכל זאת כדי למחוק אותם ?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by shmulik13,

כאשר אני מתחבר באמצעות TELNET למחשב אני לא מצליח לבצע את פקודת START לקבצים ותיקיות. מישהו יכול להציע פתרון לכך? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום חברים יש לי תמונה רגילה של נוף ואני רוצה לצרף לתמונה אנימציות שהתמונה היא בקובץ IMAGE והאנימציות זה GIF ניסיתי כמה אשפריות ולא הצלחתי אומם זה נגרר לתמונה אבל האנימציות לא זזות איך אני עושה את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  9. http://www.ngohq.com/files.php?go=giveme&dwn_id=20 נסו ותהנו מהבדל עצום בעוצמת שמע, במיוחד בבאס (צלילים נמוכים). תודות לקבוצת NGO

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by haime23,

שאלה בנושא שמירת מצגת OWERPOINT. הכנתי מצגת שנפחה 15 מגה וניסיתי לשמור אותה תחתSAVE AS POWERPOINT 97-2003 .להפתעתי קיבלתי קובץ שנפחו 172 מגה.מה עלי לעשות כדי לפתור הבעיה? תודה חיים

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  11. מה נשמע? אפשר בבקשה לינק להוריד תפאץ' לאיי סי קיו 2003 להוריד את כל הפירסומות המעצבנות האלה. תודה.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by Guy31,

יש לכם אולי מושג איך אני מגבה פרופיל ליפני פורמט

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  13. שלום לחברי הפורום יש לי בעיה כשאני מנסה לפתוח סרט באתר אינטרנט שעובד על windows media player הנגן שבמחשב שלי (media player 12) שמובנה בwindows 7 לא מצליח להפעיל את הסרט בדקתי שהחומת אש של האנטי וירוס לא חוסמת את הנגן ניסיתי לעדכן codecs ואפילו מחקתי את האנטי וירוס לשלול שזו הסיבה ושום דבר לא עוזר יש לי עוד מחשב נייד שבו גם windows 7 והסרטים שם עובדים בלי בעיה ובדקתי גם במחשב של אחי וגם שם עובדים אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Donkijoni,

לפני כשבועיים נראה לי שמחקתי בטעות איזהשהו קודק מהמחשב ( אני לא בטוח שזה מה שקרה אבל זה היה לאחר שיחקתי משהו ב"התקנה והסרת תוכניות") מה שכן - מאז כל הנגני סרטים שלי חותכים בערך סנטימטר מהסרט למעלה ולמטה מה שגורם שאני לא יוכל לראות את כל הסרט ובעיקר כאשר יש כתוביות מובנות - הן נמצאות בחלק החתוך (שהרי מצמידים אותן למטה) ואז אני לא יכול לראות אותן (ובכלל זה מעצבן שאני לא רואה חלק מהסרט) אני ניסיתי את כל הנגנים האלו: BSplayer, MV2player, RealPlayer, PowerDVD, Winamp. ושום נגן לא עוזר - כולם חותכים לי סנטימטר למעלה וסנטימטר (בערך) למטה אשמח מאד לעזרה בעיניין - הדבר הזה משגע אותי!!! בתודה רבה רבה מראש. (המדייה פלייר הוא היחיד שלא חותך - אבל יש לי בעיה בו שהוא לא מציג לי צבעים -…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by l_r_c_t,

אני רוצה להמיר קובץ CDA לקובץ MP3, האם יש תוכנה מיוחדת שעושה זאת? כל התוכונות שמצאתי עד עכשיו לא כוללות את סוג הקובץ הזה ביכולות ההמרה שלהן. ואם אפשר לוודא שהתוכנה תהיה בטוחה להתקנה מבחינת טרויאנים, וכדומה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 22.1k צפיות
  16. Started by YEHUDA-P,

יש לי בעיה משונה אני פותח את הנ"ל ע"י לחיצה על האייקון באקספלורר, ואז הוא מתחיל להפתח ואז נסגר והמחשב משמיע צליל. לחיצה נוספת פותחת אותו והכל בסדר וככה זה כל הזמן הוא צריך שתי הפעלות האם יש למישהו רעיון ?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by the-hakr,

אני צריך ברייברים של מסך:NVIDIA RIVA TNT2 model 64 microsft coporation ודדרייברים של כרטיס קול:mpu-401 compatoble midi device אים אפשר הורדה ישירה בבקשה תודה מראש רפאל גניש ומהאתר של ניוידיה זה לא עובד לי זה נותן ארור

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by gilp123,

שלום, אני רוצה לבצע חיוג טלפון מהמחשב שלי ללא תוכנת SKYPE למשל. בדיוק כמו שאני שולח פקס, אך במקום פקס אני רוצה לבצע חיוג ולדבר עם הקו השני. האם יש תוכנה כזאת? אם כן מה השם שלה? חג שמח. גיל

• 3 תגובות
    • 8.7k צפיות
  19. Started by the kon,

שלום כבר הרבה זמן שהמחשב שלי סובל מבעיות שונות ומשונות. אני ארצה שתעזרו לי לפתור את התקלות ולגרום למחשב שלי לעבוד כמו שצריך הנה רשימה של תקלות יכול להיות שאני יוסיף עוד אם אני יצתרך. 1) כל הכוננים שבמחשב החל מהדיסק קשיח ועד לDVD והצורב שינו את השם כלומר מה שהיה F עכשיו זה E ומשהיה E זה F וזה יוצר בלבול במחשב איך אני יכול להחזיר את השמות למצב הרגיל. 2) כשאני מפעיל את המחשב זה אומר לי שהחלפתי מעבד או שמשהו שונה ואני צריך להגדיר משהו בביוס או ללחוץ F1 בשביל להמשיך אבל העניין הוא שלא נגעתי בשום דבר ואני לא יודע מה אני צריך להגדיר. 3) האינטרנט עובד ממש לאט (יותר ההורדות) בתקופה האחרונה למרות שיש לי 2 מגה ושום דבר שצריך אינטרנט עובד וגם קוקיס וכו' ניקיתי. 4) חלק מהאייקונים בדסק…

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  20. Started by mor_shalev,

אני מנסה לראות סתם סדרה שהורדתי (קובץ avi) ומה שאני רואה זה שהכל חשוך כזה למה זה? איך אני יכול לסדר את זה? לפני שבוע זה עבד.. ניסיתי להתקין כודקים מחדש אבל זה לא הצליח לתקן את זה משום מה..

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

שלום, שמתי חתימה מאיזה שהו אתר העתקתי והדבקתי וזה מראה לי את התמונה הנ"ל, למה צריך להתקין משהו? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by purplehorse,

ההודעה המתקבלת: "חלק מהתכונות של Gmail לא נטענו. אם בעיה זו נמשכת, נסה לטעון מחדש את הדף, עם הגרסה הקודמת, או במצב HTML בסיסי. מידע נוסף." האם מדובר בבאג ? מה גורם לשגיאה הזאת ? Firefox 3.03 / WinXP-sp2 תודה [attachment deleted by admin]

23. ניסיתי את PC ANY WHERE REAL VNC ולא מצאתי הם את האופציה הזאת אני מעוניין להתחבר למחשב מרוחק על מנת לשלוט במחשב, אבל כאשר אני מחובר אני מעוניין להחשיך את המסך של המשתמש ככה שהוא לא יכול לראות מה אני מבצע, ובנוסף כמובן לא יוכל להשתמש בעכבר או מקלדת. תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by TNT,

נעלמו לי המחיצות בארד דיסק, יש אפשרות לשחזר את המידע שהיה שם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני צריך תוכנה שתזכיר לי כל מיני דברים , נגיד אני אומר לה שב12.12.2002 אני עובד בשעה 20:00 ששעה לפני זה תזכיר לי או משהו בסגנון... אם מישהו מכיר תשתפו אותי בזה אני צריך דחוף... תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.