עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, אתר חדש עומד לעלות, ואני מחפש מאיפה לקנות תמונות עיצוב (רקעים, וכו') . אם יש אתרים חינמיים = בכלל פצצה. תוכן האתר הימורים. אשמח לתשובות, תודה.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by avivlyaviv,

אני צריך עזרה תעצבו לי לוגו ללהקה שלי... DIABOLIC לפי דעתי כדאי לשם את השם ואז מתח למעלה בין הכתוב להוסיף איזה גולגלת ורקע שחור... אבל אם יש לך רעיון אחר אז בקשה.. תודה מראש :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  3. הסרט נמצא בכתובת הזאת: http://www.pictureit.co.il/ramatgan/rg-eng.html ואני רוצה להוריד אותו שיהיה לי כקובץ וידאו רגיל על המחשב איך אפשר לעשות את זה?(אם אפשר כמובן) תודה לעוזרים....

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  4. Started by tdknight,

שלום, נתקלתי בבעיה מטופשת בוורד ואין לי מושג איך לפתור אותה אני עובד על התיק עבודה שלי ושיחקתי שם קצת עם אפשרויות בתוכן העניינים, לחצתי על "הוסף אינדקס" ופתאום הוא דחף לי מלא סימנים מוזרים למסמך ולמעלה כתב [מצב תאימות] (לא בטוח אם זה הופיע קודם או לא) כמו כן זה לא משנה איזה מסמך אני פותח מעכשיו, הוא דוחף בכל אחד את הסימנים האלה... איך יוצאים מזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום שאני נכנס לתיקייה שיש בה כמה סרטים המחשב אומר ש EXPLORER.EXE צריך להסגר..ואם אני רוצה לדווח...בלה בלה בלה... למה זה נגרם ואיך מטפלים בזה? תודה

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  6. מופיעה לי הודעה של ALERT כל פעם שאני פותח את הפיירפוקס. (תמונה מצורפת) יש לי מספיק מקום פנוי בדיסק הקשיח.. אני לא יכול להוריד כלום דרך הפיירפורקס , לא יכול לחפש במנועי חיפוש ואף לא לשלוח הודעות בפורום. הדבר היחיד שאני כן יכול לעשות זה לפתוח פרופיל חדש ( RUN -> firefox.exe -p ) אבל כל פעם שאני נכנס עוד פעם הפרופיל שפתחתי אינו קיים אחרי סגירת הFIREFOX. בפרופיל החדש הוא כמובן עושה לי אותו חדש חדש ללא מועדפים , היסטוריה וכו'. מישהו אולי יודע מה הבעיה? תודה. טל. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by ofer1928,

יש לי את התוכנה Adobe After Effects 7.0 וכל האפקטים שמתחלים ב- cc לא פועלים לי, מישהו יכול לעזור לי? בבקשה.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eliranzango,

שלום, יש לי RADEON 1900GT של Sappire. ניסיתי להתקין לו את הדרייברים מהאתר של amd, וגם מ- WINDOWS UPDATE אך הוא לא מאפשר לי לראות משהו כשאני נכנס לחלונות (המסך מתכבה-נורה כתומה) ב- windows xp sp2 32bit. מחקתי את כל בדרייברים שהתקנתי וניסיתי שוב להתקין בנפרד את אלה שמהאתר אך שוב, אותה בעיה. כנ"ל לגבי הדרייברים מWU. ניסיתי להתקין את אלו מהדיסק- אך ההתקנה נתקעת באמצע. הקיצר- בלאגן גדול. מה אני עושה? יכול להיות שהבעיה היא בדרייברים של המסך?

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  9. התקנתי את הגרסה העדכנית ביותר, ואני צריכה לשנות את הממשק לעברית. לפי שיעורי הג'ומלה שאני משתמשת בהן, הדף אמור להראות לי ככה: וככה זה נראה אצלי, למרות שעקבתי אחר ההוראות אחת לאחת: כמו שאפשר לראות, זה לא אותו הדבר, ובכלל אין לי את כפתור ה extensions ואני יוצאת מדעתי. אשמח לעזרה ממבינים

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  10. שלום רב, יש לי כ.מסך X1950 PRO וכשהיה לי על המחשב XP הרזולוציה הייתה 1440X900 (מסך 206BW של סמסונג) אחרי שהתקנתי את ויסטה ואת הדרייברים המעודכנים של ATI , פשוט נעלמה לי הרזולוציה הזאת ממסך ההגדרות. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html גרסאת Portable באנגלית: http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable/test שיפורים חדשים: * Improvements to the user interface based on user feedback, including changes to the look and feel on Windows Vista, Windows XP, Mac OS X and Linux. * Changes and fixes for new features such as the location bar autocomplete, bookmark backup and restore, full page zoom, and others, based on feedback from our community. * Fixes and improvements to platform features to improve security, web compatabilty and stability. * Continued performance improvements: changes to our JavaScript engine as well as profile guid…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בעקבות הדיון המרתק לגבי שירותי אימייל ואיכות מנגנוני האנטי-ספאם שלהם... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=292679.0 הלכתי לי לבדוק כמה ספאם נכנס בתיבה ההיא של ג'ימייל שפתחתי לפני כמה שבועות. הממצאים: [glow=red,2,300]אלף מאה הודעות ספאם בכ-20 יום! מעל 50 הודעות ספאם ביום ממוצע.[/glow] כל ההודעות נשלחו לכתובת אימייל בודדת, אשר בסקסיותה הרבה מושכת בטירוף את כל הספאמרים ברחבי האינטרנט. ;D בוא נראה אם יש פה מישהו שמקבל יותר ממני ספאם פר יום. עד אז, אני בעונג מפוקפק מכריז בזאת על עצמי: אלוף מקבלי הספאם לשנת 2007. :-* שבוע טוב, מתוקים! [עריכה] נ.ב. והמשך.. (אם כבר, אז כבר!) קיבלתי 14 הודעות ספאם שהצליחו להגיע אל ה-Inbox של ג'ימייל במשך אותם שלושה שבועות. ה…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by LeftRight,

אם זה חשוב אז זה HD

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by anhiliator,

מישהו יודע משהו לגבי windows sp3 ? אמרו לי משהו חדש שווה להתקנה?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by anhiliator,

ביקשתי עצה לגבי תוכנות רציתי שתצציעו אם אתם יכולים כל מיני תוכנות ! למשל בישביל:audioi,video, multimedia וכל מיני דברים ? אז מה אתםיכולים להציע ???

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  16. Started by oded6188,

כשאני מריץ סריקה על כל המחשב אז דבר ראשון שמופיע לי אלו שמות הקבצים האלה: kernel32.dll user32.dll shell32.dll notskrnl.exe hosts וליד כל אחד מהם מופיעה המילה change מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  17. Started by oded6188,

יש לי ווינדוס XP ליד השעון יש לי איקס אדום שכל הזמן קופצת ממנו ההודעה: Your Computer Is infected Windows had detected a spyware infection בלה בלה בלה בלה הרצתי סריקה עם AVG, ועם SPYSWEEPER, וההודעה הזאת עדיין ממשיכה להטריד אותי איך אפשר להיפטר מזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by guitarsuite,

היי, בזמן שאני במחשב האיסיקיו נתן לי הודעה שהאיסיקיו בשימוש במחשב אחר . ומאז אני לא יכול להכנס עם הסיסמא הקבועה שלי. פרצו לי? חחחח יש אפשרות לשחזר סיסמא אם לא הזנתי כתובת EMAIL בפרטים?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by anhiliator,

צריך אצה אם אני מתקין windows איזה תוכנות טובות אתם יכולים לאציה לי?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  20. אני משתמש באאוטלוק בתור PIM. כלומר לוח שנה, מטלות, פגישות, פתקים וכמובן מייל. השאלה היא אם יש תחליף ברמה טובה שיכול להחליף את אאוטלוק שכבר מתחילה לעצבן אותי עם כל התקיעות והאיטיות שלה.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by Erez44,

איך היא חברים מה דעתכם?.. התחלתי ללמוד קצת.... הערות ותיקונים התקבלו בברכה... דרך אגב איך אני עושה מסגרת לחתימה?... http://img210.imageshack.us/img210/5537/copykv5.gif

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  22. יש לי כמה דברים שאני רוצה לדעת נורא פשוטים, איזה גודל רצוי להכין חתימה?.. ורציתי לדעת איך אני יכול לשנות רזולוציה של תמונה אבל שתישאר באותה האיכות, נגיד הורדתי תמונה ברזולוציה 800X600 אבל כשאני מקטין את גודל התמונה האיכות שלה יורדת... תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  23. המדיה פלייר וגם נגן הקריסטל לא עומדים במשימה, הצבע נמרח.. יש המלצות??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by barlevi321,

שלום לכם רציתי לשאול בקשר לתוכנה Dmark 063: מה זה בעצם התוכנה הזאת ? מה היא עושה? שמעתי שזה לכרטיסי מסך אבל לא הבנתי בידיוק מה הכוונה. למה אני צריך אותה? אם יש מאמר בעברית אז מצויין! בתודה מראש בר לוי!!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  25. Started by idanbahar,

כשאני מנסה להוריד למשל מאימיול אני מקבל שגיאה שומארת לי You cannot download this file because your filesystem doesnt supports files wich alge than 4GB, consider converting it to NTFS מה אינ עושה? \: תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים