תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש אתר שניקרא http://www.sounddogs.com/ יש שם הרבה סמפלים לפי קטגוריות ומסובך להיכנס לכל קטגוריה בתוך קטגוריה כדיי להוריד אותם אחד אחד. עכשיו כל הסמפלים נימצאים בספרייה http://www.sounddogs.com/mp3 מדובר בהמון המון סמפלים עכשיו איך אני יכול להוריד את כולם במכה? בשביל זה אני צריך תוכנה שמציגה את הקבצים של האתר ניסיתי עם ELITFTP .....היא ניתקעת באמצע הטעינה כי היא כניראה לא יכולה לטעון כזאת כמות עצומה של קבצים, אותו דבר קרה לי גם FLASHGET . אוליי מישהו מכיר תוכנה טובה?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מדובר בדיסק שהועתק מוידאו ונרכש מחברה ידועה בארה"ב. תמיד אני מוריד את הדיסק למחשב עורך אותו בלי בעיות. נתקלתי עכשיו בדיסק שאני לא יכול לראות במחשב, אבל אני יכול לראות בכל DVD אפילו בן 10 שנים. אני לא יכול להעתיק אותו ב-CLONE DVD לדוגמה, התוכנה אומרת שחסר קובץ. לעומת זאת אין בעיה להעתיק אותו ב DVD COPY בנרו. הדבר המוזר שהדיסק מכיל מעל ל-4GB ובתיקיה של הDVD יש רק 120MB מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן ואם אפשר לפתור את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שלפני בערך יומיים התחילה אצלי הבעיה הכי הזויה שראיתי בחיים שלי - המחשב לא מאפשר לתוכנות להתחבר לרשת, למעט ממירק ופיירפוקס. זה התחיל כששמתי לב שסטים לא מתחבר לי, וחשבתי שזו בעיה נקודתית אצלו. זה המשיך כאשר ניסיתי לעדכן את הDirectX והופיעה לי ההודעה שהשרת לא נמצא. כיביתי את הפיירוול של ווינדוס, ניטרלתי את האנטיוירוס, שום דבר לא עזר. יש לציין שאני יודע שזו בעיה במחשב שלי ספציפית ולא ברשת מכיוון שגם כאשר התחברתי לרשת אחרת הבעיה נמשכה. כמו כן, לכל הבעיות יש את המאפיין של "שרת לא מגיב", או בפועל בעצם חוסר יכולת לגשת לשרת ולרשת בכלל. אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הActiveX כשאני נכנס לדיסק מסוים(דיסק התקנה של ג'יגה בייט ללוח אם) אז זה כותב one or more activex controls could not be displayed because either...
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני שוקל להשתמש בסקייפ לחיוג לטלפונים קוויים בארץ (עולה כ-5$ בחודש), איני רוצה לקנות טלפון המתחבר למחשב ב-USB, אלא להפעיל אותה במקביל על המחשבים בבית. 1. האם ניתן להריץ אותו יוזר ב-skype על יותר ממחשב אחד בו זמנית? (בהנחה ויש להם אותו IP חיצוני ובהנחה ולא). במידה וכן, אם יש שיחה נכסת איפה הסקייפ יצלצל? האם ניתן להוציא יותר משיחה אחת בו זמנית? האם בזמן שיחה במחשב אחד, ניתן לשמוע אותה גם ממחשב אחר? 2. האם ניתן להריץ יותר מיוזר סקייפ אחד על אותו מחשב? 3. (לא קשור) - במידה והסקייפ מאחורי ראוטר ויש שיחה נכנסת, איך הסקייפ יודע לזהות זאת, והראוטר לא "זורק" את המידע הנ"ל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
ערכתי סרטון של 15 דקות בערך ואני רוצה לשמור אותו. עכשיו איך אני שומר אותו ככה שהאיכות תהיה טובה וגם הסרטון לא ישקול הרבה. שמרתי חלקים בשביל לראות תגודל ויוצא לי פעם 30 מגה ל5 שניות או שיוצא 3 מגה ל5 שניות.. אז אם מישהו יודע איך אני יכול לשמור את זה ויש לו הצעות בשבילי אני מודה לו מאוד!
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
לאחר הפרמוט והתקנת דרייברים מהדיסק של המחשב נייד, אני לא מצליחה לקלוט את הנתב האלחוטי שפעם התחברתי אליו בקלות. חשבתי לעדכן דרייבר. זה המחשב שלי: http://www.nextor.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=208&catId=
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה אצל חבר ומידי פעם הוא עם השם שלי.הוא לא מוצא אותה בהוספה .הסרה של תוכניות והוא לא מבין גדול במחשבים. אם יש דרך להסיר אותה לגמרי מהמחשב שלו אשמח לדעת אותה אגב מדובר בגרסא 6.1 אשמח לקקבל עצות
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את תוכנת האנטי וירוס האידיאלית... מה זה אומר שלא תשתמש לי במשאבי המחשב כמו NORTON אבל תגן עליו בצורה מושלמת ואפילו טובה יותר... גם בנוסף הייתי רוצה על המלצה לתוכנת FIREWALL טובה - אותם קטגוריות . תודה חברים!
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי מודם פקס .....מדפסת שהיא גם סורק !!!!! אבל שליחת פקס פשוטה זה סיפור מהתחת ! יש תוכנה לשליחת פקסים פשוטה ומהירה גם ?? פשוט שהתוכנה תסרוק ותשלח זה הכל ...... ל WINFAX של וווינדוס אין בכלל אפשרות סריקה !!! לא מבין למה זה טוב
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הורדתי מספר סרטונים עם תרגום מובנה בפורמט AVI שכל אחד מהם שוקל 350MB... [חשוב לציין שכולם עבדו מצויין] את כולם העברתי בעזרת WINAVI לפורמט DVD... עכשיו כדי להכניס את כולם לדיסק DVD אחד השתמשתי בתוכנה המדהימה DVD SHRINK כולם הוכנסו לדיסק אחד ובדיקה הראתה שהכל מצויין פתחתי את נרו, העברתי את כל הקבצים וצרבתי... [נק 3450A] הבדיקה של נרו בסוף הראתה שהכל נמרב כמו שצריך לקחתי את דיסק למכשיר הDVD בבית - יש תמונה איכותית מאוד... יש קול מצויין... ו...רק חצי תרגום! הכוונה בזה היא שרק רואים את השורה העליונה בתרגום!!! כל מה שעשיתי לא נתן לי לראות את השורה השנייה... צרבתי סרט אחר על מדיה אחרת ושוב - רק שורה אחת רואים! לקחתי את הדיסק על כל הסרטונים למחשב וניסיתי להפעיל... הווינדוס מזהה א…
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
איזה תוכנה טובה לבדיקת ה HD כולל בדיקות סקטורים פגומים...... תודה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי mpeg בגודל של כ 430 מ''ב אבל כאשר אני הופך אותם ל divx בעזרת virualdub הם הופכים לקבצי 600 מ''ב, מה לעשת כדי לכווץ אותם ואיזה הגדרות לשנות?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, בעקבות קריסת מערך ה RAID שהיה לי, התקנתי XP על ה 103UJ שהיה לי. בינתיים חיברתי עוד 1.5TB מהסדרת LP של סיגייט. המערכת הפעלה מזהה את הכונן של מערכת ההפעלה(ה 103UJ חולק ל2 מחיצות) כ :E ולא כ :C. האם יש דרך, שלא כוללת פרמוט והתקנה מחדש, לשנות את :E ל - :C? תודה לעוזרים וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי דיסק פגום/שרוט ואני רוצה להוציא ממנו כמה שיותר קבצים ומידע ואני לא רוצה שהוא יתעכב לי על קבצים שלא ניתן להעביר/לשחזר אותן. אני מחפש תוכנה או פתרון להעביר קבצים מדיסק פגום למחשב מבלי להתעכב על קבצים פגומים, זאת אומרת שהוא יקרא קובץ ויראה שהוא בלתי ניתן להעברה וימשיך עם שאר הקבצים, ולא כמו בווינדוס שאני מעביר קבצים והוא פתאום מוצא קובץ לא תקין ועוצר את כל תהליך ההעברה. אז בבקשה תעזרו לי למצוא כי אני כבר הרמתי ידיים במציאת פתרון!!!!! נ.ב אל תביאו לי תוכנות שמתעכבות על קבצים פגומים ומנסות בכל זאת להעביר אותם כי זה בלתי אפשרי וסתם בזבוז זמן, יש לי מלא דיסקים להעביר ואני לא רוצה להתעכב הרבה זמן על דיסק כי אז ככה אני אסיים בעוד שנה להעביר את כל המידע מהדיסקים למחשב.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
התוכנה הכי טובה ופשוטה שיש לדעתכם. אני רוצה לשחק עם האודיו, להכניס אפקטים והכוונה העיקרית היא לחבר חלקים של קבצי MP3 ביחד, ליצור מיקסים.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
** בעייה נפתרה **
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
-
אני מעוניין בתוכנת מסרים מיידיים עם GUI פשוט ונוח לשימוש שיודעת לדבר עם כל תוכנות המסרים המיידיים האחרות בשקיפות. התוכנה צריכה להיות עם ממשק באנגלית ותמיכה מלאה בעברית (כולל יישור לימין ולשמאל). אני צריך שהתוכנה תתמוך ביותר ממשתמש אחד עם אפשרות מעבר פשוטה בין ה-Users השונים. התוכנה מיועדת למחשב ישן (פנטיום 2 350MHz), כך שחשוב מאוד שהיא לא תכביד על המעבד בשימוש שוטף ושתשתמש בכמה שפחות זיכרון. לגבי ממשק משתמש, אני מעדיף ממשק פשוט בעל מראה מקצועי, ולא ממשק עמוס בפיצ'רים בעל מראה מצועצע. יש המלצות? נ.ב. הרגישו חופשיים להשוות בין היתרונות והחסרונות של תוכנות המסרים המיידיים השונות שאתם מכירים.
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הורדתי שירים והם בפורמט .ape כל שיר הו איזה 50\60 מגבייט....איך אני פותח את הפורמט הזה? .ape תודה.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
נראה לי זה קשור לפורום הזה.. נראה לי יש לי בעייה עם הזכרון (או שהשמשחק דפוק!! - Serious Sam 2( אני צריך שם של תוכנה שעושה דיאגנוזה לזכרון -RAM ובודקת אם הוא תקין ועובד כמו שצריך אני שכחתי איך קוראים לתוכנה .. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
מחקתי תיקייה ואחרי כן עשיתי איחוי דיסק. ידה ידה ידה... מסתבר שלא היה גיבוי... אז בעצם אני שואל, אם יש תוכנות שגורסות קבצים (דורסות אותם 7-35 פעמים) - נגד מה הן גורסות כל כך הרבה פעמים? במילים אחרות, האם יש אפשרות לשחזר חלק של הכונן שנכתב מחדש רק פעם אחת? ואם צריך ציוד מיוחד - למי הולכים וכמה זה עולה? (מדובר בכונן של נייד קטן וישן בגודל 10GB) תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ה- Apache server שלי שלא רומה להתחיל יש לי גירסה 2.0.52 אין לי שום מושג מהי הבעיה רק שהאייקון בשורת המשימות מופיע אבל שהשרות עצמו לא עובד יכול להיות שזה קשור לבעיה אחרת שלי הודעה על AIRGCFG ו- WZCSLDRZ שלא נמצאו בקובץ בשם WLANAPI.DLL או לזה שהתקנתי את ה-SP3? אני מאוד צריך בשביל זה לעבוד לי...
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע תחנות ישראליות...בלי להוריד יותר מידי שטויות...יש דרך ב WMP?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לחבר כמה סרטונים שיש לי מהפלאפון בפורמט mp4 וגם קצת לערוך.... אשמח לקבל המלצה לתוכנה פשוטה שאוכל להשתמש בה. עדיפות לתוכנה חינמית... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-