עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BUNNY,

שלום איך אני עושה כתב miror בOPEN OFFICE? זה אמור להיות בהגדרות הדפסה? תודה.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  2. לפעמים בכלל לא. איפה נעלמו השרתים וכל הבלגן? יש כאלה שרתים מוזרים בקושי מתחבר אליהם ובקושי מוריד. אבל כשזה מגיע לשלב של החיפוש הוא לא מוצא כלום, רק כל מיני קבצים מזוייפים. ?

3. שלום כפי הנראה אחרי שפתחתי קובץ רע בטעות אחרי שהורדתי מהאינטרנט . האנטי וירוס יצא מכלל פעולה. לא מצליח להתקין אנטי וירוס אחרים. לא מצליח לעשות סריקה מאתרים חיצוניים. כמו כן במעבר ל safe mode לא מצליח להתקין בגלל ש windows installer לא עובד שם. גם במצב רגיל מקבל הודעות של זהו יישום לא חוקי של win32 כאשר אני מנסה להפעיל התקנה שכן הצליחה. כמו כן ללא יכול לעשות שחזור מערכת כי כל השחזורים נמחקו.

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי עכבר עם כמה לחצנים שאני לא משתמש בהם וחשבתי אולי יש תוכנת מקרו שאיתה אנהי אוכל לתכנת את אותם מקשים שיעשו רצף של פעולות או פעולה אחת למשל במישחקי אסטרטגיה כמו WC3 שאני אלחץ על כפתור והוא יסמן לי יחידה. האים יש דבר כזה? תודה רבה!!!, יאיר.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  5. או שקודם מתקינים מהדיסק ואחר כך מאתר היצרן ?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by efimen,

אבקש לדעת היכן אוכל לקבל מידע (מקיף ככל האפשר), גבי סיומות שונות של קבצים באיזה תוכנה ניתן לפתןח כל סוג של סיומת. כוותי בעיקר לסיומות שפחות מוכרות כגון : PAS , BLB

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  7. Started by FireStar,

שלום לכולם...סיימתי להתקין עכשיו את ה-XP על המחשב שלי. איך אני בדיוק עושה GHOST רק למחיצה שבה התקנתי את מערכת ההפעלה (כונן C)? ניסיתי להשתמש ב-GHOST של דוס ע"י יציאה לדוס עם דיסקט איתחול אבל משום מה התוכנה עולה בלי הסמן של העכבר ואין לי שליטה עליה...??? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  8. Started by Crazy Bigi,

שלום לכולם איך אני יכול לשחזר קובץ שמחקתי ע"י לחיצה של shift del ? הוא היה בתקיה ... הקובץ דיי חשוב לי :'( איך זה אפשרי תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  9. Started by Amir867,

איזו תוכנה יכולה לחלק קובץ DIVX לשניים כדי שיהיה אפשר לצרוב אותו ב-VCD הבעיה שלי היא שיש לי סרט שהוא 760 מגה בערך ואני פשוט לא יכול לצרוב אותו ב-VCD כי הוא גדול מדי............ ??? ???

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by panterw07,

לחבר שלי יש כזה לוח אם והוא עשה פירמוט ואין לו SOUND אני פעם מצאתי תדריברים של זה אבל אני לא מוצא את זה מישהו יכול לתת לי לינק לדריברים של הלוח ם הזה בבקשה?!?! תודה חבר'ה

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  11. Started by NaNdoS,

כבר כמה שבועות שהmessenger נפתח לי יחד עם ווינדוס בצורה "בלתי נראית לעין", זה אומר שהmessenger שלי כל הזמן היה אונליין אבל לא ידעתי כי התוכנה פועלת בזיכרון אבל היא לא מופיעה בtesk bar ורק ששלחו לי הודעה הבנתי שהmessenger פועל כי ההודעה צצה משום מקום. בכל מקרה מה שיותר מוזר זה שאפילו שאני סוגר אותה (דרך הwindows task manager) אחרי כמה דקות היא נפתחת עוד פעם בצורה בלתי נראת. אני לא יודע מה לעשות... אני לא מצליח להסיר אותה ורק אם אני חוסם לה את הגישה לאינטרנט עם הפייראוול אני לא יהיה מחובר לmessenger כל הזמן. מה עושים???

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by tinkerball,

יש לי ווינאמפ(לא הגירסה 3 אלא 2.81 או משהו כזה) והוא לא מציג לי עיברית על הסקין אלא ג'יבריש. נראה לי שזה משהו בהגדרות. מישהו יכול לעזור לי? ודרך אגב-הווינאמפ 3 לא תומך בעיברית?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by snaidis,

יש לי בעיה בתוכנה שהזכרתי את שמה בכותרת. התקנתי אותה בפעם הראשונה והפילטרים לא עבדו אבל היא מצאה סרברים עם פינגים נמוכים(אף אחד). אחרי כן התקנתי אותה שוב ואז היא מצאה רק סרברים עם פינגים של מעל 200...(יש לציין שזה ללא שום FILTERS) ואז ניסיתי להוריד גרסאות יותר חדשות וזה בכל זאת זה מצא לי רק של פינג מעל 200 וגם הפילטרים לא עובדים. מה אפשר לעשות... אני כבר מיואש ממנה..

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  14. שלום, יש לי כמה בעיות עם המעודפים .. היתה מיתמש פעם באקספלורר ואז עברתי בלי בעיה לספארי עכשיו החלטתי לנסות מוזילה . אני לא מצליח להעביר את המועדפים מהספארי למוזילה ניסיתי דרך הקובץ>יבוא מופיע לי רק האקספלורר.. עשיתי שהוא ייבא דרך האקספלורר והוא מייבא רק 120 ומשו מועדפים מתוך יותר מ600 שיש לי ורק 2 תקיות מתוך 20 אני חושב שיש לי .. מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  15. רציתי לדעת איך ניתן לדעת מה מתבצע כאשר מאפשרים את אופצית -SHARED FILES ב-ICQ. האם אפשר לראות מה מורד והאם יש כאן בעיית אבטחה פוטנציאלית?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by Moo^Moo,

מקווה שזה לא ווארז... כי ראיתי את הסרט בקולנוע... אז תשחררו קצת לחץ אחראים.... הורדתי 8 מייל בקאזה, 700 מגה, ולא עובד : הורדתי את המקודד DIVX אחרון ועדיין אני לא רואה כלום, מישהו יודע מה לעשות ??? סיומת AVI דרך-אגב...

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by tzahi16,

לקוראי הפורום שלום האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת מסד נתונים חינמית ונוחה.

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by modgod,

הייתה לי הקאזאא הזאת, אבל מחקתי ואין לי את קובץ ההתקנה. עשיתי חיפוש למקור הורדה ולא מצאתי. אז מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by matanch,

שלום יש לי נגן מדיה Western Digital WD TV Mini אני צריך עזרה בחיבור למחשב עם כבל רשת...שיהיה לי שיתוף קבצים עם המחשב יש לי מחשב מיני לפטופ עם ווינדוס 7 מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה מראש!! מתן

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  20. יש לי בעייה ב-UTORRENT הוא לא מגביל לי את ה-UPLOAD למרות שאני מגדיר את זה וההגדרות נשמרות אבל עדיין זה מעלה במהירות הכי גבוהה. :-\ רעיונות?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  21. כשאני מוריד מהאינטרנט קובץ גדול (כמה מאות MB) עם IE7 בXP, אז אני אומר לו לאיפה להוריד (לדוגמה, מחיצה D). אבל, הוא מעתיק את הקובץ לתיקייה זמנית במחיצה C, ואח"כ מעתיק אותו לתיקיית יעד. זה די מעצבן, והייתי רוצה שהוא לא יעשה את זה. מישהו יודע אולי מה צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by morans,

היי אנשים! השאלה מופנית לאנשים שלומדים שפה עם התוכנה רוזטה סטון ועם ווינדוס 7 (אני מקווה שיש כאלה פה) ואם לא אז אולי בכל זאת תוכלו לעזור לי! התקנתי ווינדוס 7 ואז את הרוזטה סטון, אבל אני לא מצליחה לגרום למיקרופון להיות "גלוי" באפשרויות של הקול ואז אני לא יכולה לבחור אותו וכמובן לא יכולה להשתמש בתוכנה כי יש שיעורים שכוללים מיקרופון. המיקרופון שלי כלול במצלמה של לוג'יטק http://www.wired.com/images/productreviews/2008/09/logitech_quickcam_ultra_vision_f.jpg אני לא מצליחה לגרום למיקרופון להיות גלוי ברשימה של המיקרופונים בתוכנה..... מישהו נתקל בזה? מכיר את הבעיה? תודה לעוזרים!! מורן.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by Tom3bar,

אהלן חברים, כן אני יודע שיש עוד כמה הודעות כאלה וקראתי את רובן הורדתי PANDA וזה על הפנים.. וזה לא ממש חינם זה ל30 יום וזה מעצבן הורדתי גם את ה K (משו ארוך) וזה לא התקין אותו אפילו.. אז רציתי לדעת אם יש אנטיוירוס פשוט, חינם, אמין, שמגן טוב על המחשב ! בתודה תום.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by alex28,

מה הבדל בין Kasparsky Internet Security ל kaspersky anti virus

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by JUDO007,

מה האימיול הכי טוב שיש ברשת? אם אפשר לינק בבקשה

• 5 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים