תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שמקטינה גודל של תמונה,אבל שיהיה בה אפשרות לסמן מלא תמונות ולהקטין אותם בו זמנית. אני יסביר יותר ברור, יש לי את התוכנה FASTONE וגם PIXRESIZER ואני רוצה לסמן מלא תמונות ולהקטין אותם למשל ל800X600 ואני לא מוצא את האפשרות הזאת. יש לי משהו כמו 1000 תמונות שאני צריך להקטין ויקח לי מלא זמן להקטין אחת אחת. יש אולי אפשרות לעשות את זה עם אחת מהתוכונת שהזכרתי או שיש תוכנה אחרת שעושה את זה<? תודה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת (ישומים פועלים=ישומים הפועלים במקביל לפעולת תוכנת הCPU-Z,כמו הiTunes). אשמח לשמוע חוות דעת...תודה רבה מאוד מראש .
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי, יש לי עכבר עם כמה לחצנים שאני לא משתמש בהם וחשבתי אולי יש תוכנת מקרו שאיתה אנהי אוכל לתכנת את אותם מקשים שיעשו רצף של פעולות או פעולה אחת למשל במישחקי אסטרטגיה כמו WC3 שאני אלחץ על כפתור והוא יסמן לי יחידה. האים יש דבר כזה? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום. ביצעתי פירמוט למחשב לפני כמה ימים והורדתי את הדרייברים התואמים דרך האתר הרשמי של LENOVO אבל כשאני מסתכל בדרייברים המותקנים אני רואה 4 סימני שאלה שאני לא יודע מה הם מבקשים. http://img42.imageshack.us/my.php?image=31562170.jpg עזרה תתקבל בברכה (:
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ניתן לדעת מה מתבצע כאשר מאפשרים את אופצית -SHARED FILES ב-ICQ. האם אפשר לראות מה מורד והאם יש כאן בעיית אבטחה פוטנציאלית?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בעיה שממש מתסכלת אותי, יש לי את הגירסה האחרונה של קופרניק ויש בה אופציה להתקנה של סרגל בפיירפוקס ( כדי לחפש קבצים במחשב ). הסרגל עבד מעולה בפיירפוקס 2 אבל לאחר השידרוג לפיירפוקס 3 הסרגל נעלם ולא ניתן לעשות בו שימוש. למישהו יש פיתרון, מלבד חזרה לפיירפוקס 2 ?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ההררררררררבההההההה זמןןן (לשמחתי הרבה) לא השתמשתי באיסיקיו. אבל אני זוכר שפעם שהיו עושים Uninstall לתוכנה, הוא היה שולח לדף web שנותן להסיר את החשבון (הכוונה שהמספר עצמו לא יהיה קיים בחיפוש ופשוט ימחוק את החשבון לגמרי). מישהו יודע איך עושים את זה היום? ניסיתי סתם לקטע לעשות Uninstall לאיסיקיו5, והוא כבר לא מקפיץ את ההודעה הזאת...
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שמתי לב שאני לא יכול לחלץ שום דבר קובץ RAR שחולק לחלקים, חוץ מחלקים קטנים. שאני עושה את זה הWINRAR מראה שהקובץ כביכול פגום, אבל העברתי את זה למחשב אחר וזה חילץ את זה בלי בעיה אני לא יודע מה לעשות! תעזרו לי
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
למישהו יש לינק או לפחות שם של תוכנה לחלוקה וחיבור של קיבצי mpeg. רצוי גם שתהיה פשוטה להפעלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן אני פירמטתי את המחשב. פעם ראשונה ויש לי אותו יותר משנה.... בינתיים התקנתי פיירפוקס וWINACE מה עוד אני צריך? פשוט אני לא זוכר את כל התוכנות שאני צריך תביאו שמות
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
מכיוון ש MX 2004 די דומה ל- 8 אז ציינתי את שתיהן... מישהו מכיר אתרים טובים שמדריכים איך להשתמש בתכונות המתקדמות של התוכנה הזו (באחת הגרסאות), חוץ ממה שיש באתר של מקרומדיה. עדיף בעברית אבל גם אם באנגלית אני אסתדר. תודה מראש ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
משום מה המחשב מציג לי את ההודעה הבאה: URL=http://img89.imageshack.us/my.php?image=89290501iy6.png] ואחרי שאני לוחץ OK במחשב מייד עושה ריסטרט..... נראה חי שזה וירוס אבל האנטיוירוס שלי לא מזהה אותו.... ניסיתי לסרוק כמה פעמים ו.... שום דבר. מה אני צריך לעשות כדי למחוק אותו??
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, העתקתי דיסק לפורמט WAV ואי אפשר לשנות לו את הפרטים יענו שם אלבום וכו.. אם איזה תוכנה אפשר לשנות..? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את תוכנת האנטי וירוס האידיאלית... מה זה אומר שלא תשתמש לי במשאבי המחשב כמו NORTON אבל תגן עליו בצורה מושלמת ואפילו טובה יותר... גם בנוסף הייתי רוצה על המלצה לתוכנת FIREWALL טובה - אותם קטגוריות . תודה חברים!
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
איזה תוכנה טובה לבדיקת ה HD כולל בדיקות סקטורים פגומים...... תודה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
מצאתי את הקובץ הזה ברשת http://www.planetnana.co.il/aoxl/TimeSheet.xls זה קובץ מעולה שמחשב כל מה שצריך חוץ משבתות וחגים , אם מישהו כאן שיודע לעבוד עם הקוד של אקסל ויכול להוסיף אפשרות לקבוע מתי זה שעות נוספות(125,150) או שעות רגילות תודה!
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
החליפו לי את הלוח אם אתמול, ומאז הסאונד לא עובד. ניסיתי גם להוריד דרייבר מתאים ללוח, וזה לא עזר... גם הדרייבר שהוינדוס התקין גם לא עזר... אני פשוט לא שומע כלום ברמקולים (ניסיתי שניים) הלוח אם שלי הוא GIGABYTE 945P-S3 מה לעשות? אני כבר משתגע! :@ תודה לעוזרים מראש נ"ב מחקתי את כל הדרייברים גם מה שהוינדוס התקין וגם מה שהורדתי מהאינטרנט... אני בויסטה והוא אומר לי שNO AUDIO OUTPUT DEVICE IS INSTALLED, עשיתי את זה כי אני רוצה לדעת מה הדרייבר שאני צריך להתקין.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הי הורדתי קובץ ZIP גדול באמיול ושניסיתי לפתוח אותו היה CRC Error, יש אפשרות לתקן את הטעות בקובץ באמיול בלי להוריד הכל מחדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה מתוך משחק ותראו שיש שם כאילו ה FRAPS עובד אבל לא מצאתי זכר אליו [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מלא זמן דרייברים למחשב מבוסס ASUS P4B266-VMX. ככל הנראה זה מחשב HP ולא משנה איזה דרייברים התקנתי שום דבר לא עבד. אודה מאוד לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב, מעבד של אינטל פנטיום 4, 3.0 ג'יגה הרץ, ושני זכרונות של KINGSTONE של 256 כל אחד ועוד משהו CL2.5 או משהו כזה. אמרו לי שעדיף לקנות 2 זכרונות של 256 מאשר אחד של 512 וככה עשיתי, רק שלא חשבתי מה יקרה כשאני ארצה להוסיף זיכרון, שזה מה שקרה לי עכשיו. אז קודם כל, היסבה שאני רוצה להוסיף זיכרון היא שבזמן האחרון המחשב שלי הרבה פעמים נתקע וה-PC USAGE שלו מאוד גבוה, אז חשבתי שהבעיה זה שאין מספיק זיכרון. אם אני טועה, אז מה באמת הבעיה?? ואם באמת הבעיה היא הזיכרון ואני צריך לקנות עוד אחד, אז עדיף 1 ג'יגה או 512 מבחינת האיכות? כי לפי מה שהבנתי ה-512 יותר איכותיים. אם אין הבדל אני מעדיף לקנות ג'יגה, אז אפשר לדעת איזה אחד הכי מומלץ? ויד עוד איזשהי דרך שאני יכול …
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנת מסרים מיידיים עם GUI פשוט ונוח לשימוש שיודעת לדבר עם כל תוכנות המסרים המיידיים האחרות בשקיפות. התוכנה צריכה להיות עם ממשק באנגלית ותמיכה מלאה בעברית (כולל יישור לימין ולשמאל). אני צריך שהתוכנה תתמוך ביותר ממשתמש אחד עם אפשרות מעבר פשוטה בין ה-Users השונים. התוכנה מיועדת למחשב ישן (פנטיום 2 350MHz), כך שחשוב מאוד שהיא לא תכביד על המעבד בשימוש שוטף ושתשתמש בכמה שפחות זיכרון. לגבי ממשק משתמש, אני מעדיף ממשק פשוט בעל מראה מקצועי, ולא ממשק עמוס בפיצ'רים בעל מראה מצועצע. יש המלצות? נ.ב. הרגישו חופשיים להשוות בין היתרונות והחסרונות של תוכנות המסרים המיידיים השונות שאתם מכירים.
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני נכנס לצייר ועושה CTRL+V למסך שצילמתי (באמצעות PRNT SCRN), אני מקבל את התמונה המבוקשת, אך גם אני גולל ימינה אני רואה את התמונה של הדסקטופ. דוגמה: מה אני יכול לעשות על מנת לסדר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-