עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך אני יוצר סרט VCD או SVCD מקובץ AVI? זה חשוב לי כי אני רוצה לצרוב את זה כדיי לראות בDVD. איזו תוכנה מומלצת?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by gt2,

שלום, יש לי בעיה עם אחד הכוננים אצלי שאני לא יכול למחוק בו כמה תקיות כי "אין לי הרשאה" בתכלס פשוט הן נוצרו במחשב שלי אבל פירמטתי את הכונן השני מאז ועכשיו כביכול אין למשתמש שלי הרשאות על התיקיות האלה הצלחתי להוציא מהן את כל מה שרציתי הבעיה זה שאני לא יכול למחוק את התיקיות עצמן ויש אחת שאפילו מקריסה את המחשב כל פעם שמנסים למחוק אותה אז חשבתי אולי כדאי לי לפרמט את הכונן הזה גם ככה אין עליו כבר כלום שימושי חוץ מכמה תיקיות שאני לא יודע מה התפקיד שלהם ובגלל זה אני בא להתייעץ אז ככה: יש תיקייה בשם IDE שבתוכה יש תיקיהCommon7 ובפנים יש עוד תיקיה בשם IDE ושם יש קבצים של ויז'ואל סטודיו משום מה...(שמתי בתמונה עם חצים תיאור של כל הקבצים) יש עוד תיקיה עם שם מוזר לגמרי f0cf9d9d29faac…

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by Guy31,

driver sweeper error the setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program

4. Started by urike,

סיגנל שנכנס לכניסת LINE ן MIC למרות שמוקלט , לא נשמע ברמקול. הפקדים של ה LINE וה MIC ב CONTROL PANEL לא זמינים (אי אפשר לשנות עצמה)

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד ישן ואני רוצה להשתמש במסך שלו אני מחפש תוכנה כמו מקסיויסטה רק חינמית

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  6. Started by fenix21,

התקנתי את התוכנה 321 MKVPLAYER הורדתי CODEC וLAZYMAN אבל עדיין לא רואה את הריבוע האדום הקטן בצד השמאל של המסך בTASKBAR שדרכו הייתי מפעיל את התרגום... מישהו שמכיר את התוכנה יוכל לעזור אני כבר מת לראות סרטים במחשב החדש!!

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by RonCohen,

יש לי בעיה עם הActiveX כשאני נכנס לדיסק מסוים(דיסק התקנה של ג'יגה בייט ללוח אם) אז זה כותב one or more activex controls could not be displayed because either...

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי לוח DFI 662tmg ואני לא מוצא תדיסק שלי והאתר של DFI לא עולה לי :-[ מה לעשות אנשים הצלחתי להתקין רק את כרטיס קול וזהו מישהו ?.... עם מישהו יכול להגיד לי מאיפה להוריד דרייברים חוץ מהאתר שלהם ?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by Shasoosh,

ה userchrome.css הוא קובץ בו אפשר לבצע כל מיני שינויים קטנים בדפדפן מבלי להתקין תוסף נוסף שיגזול עוד זכרון, יהיה נחמד אם יהיה פה מאגר כזה. צריך ליצור את הקובץ הנ"ל בסיפריה C:\Documents and Settings\XXX\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\XXX.default\chrome ולערוך אותו. הנה כמה שינוים נחמדים: מציג את הכפתורים עצור ורענן רק כשצריכים אותם: #stop-button[disabled] { display: none; } #stop-button:not([disabled]) + #reload-button { display: none; } משנה את מקום הטאבים לחלק התחתון של המסך: /* Show tabs at bottom */ #content > tabbox { -moz-box-direction: reverse; } מעלים כפתורים של אחורה וקדימה כשאלו לא זמינים: #back-button[disabled="true"] { display: none; } …

10. ישר שאני מדליק את המחשב היא מתחברת לאינטרנט. היא צריכה להשאר במחשב???

11. טוב ח'ברה אתמול הצלחתי בסופו של דבר להקתקין את הויסטה. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הכנסתי את הדיסק של הכרטיס קול והוא אמר לי שהוא לא מתאים לויסטה ואני מריך לבקר באתר של ריאלטק ולהוריד מה שמתאים לי.. בקיצור נכנסתי לאתר ואין לי מושג מה מתאים לי משם... (יש לי לוח אם MSI 965 עם זה חשוב.. וכרטיס קול הרגיל של ה8 ערוצים או לא יודע כמה זה)

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by shugi,

אני מחפש תוכנה לנעילת המחשב. מרגע הפעלת הנעילה תהיה אפשרות לבטל את הנעילה רק ע"י סיסמא או כיבוי/אתחול המחשב. חפשתי בגוגל ולא מצאתי תוכנה שמוצאת חן בעיניי. אשמח אם תעזרו, תודה.

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  13. לא מצליח לצפות בסרטים דרך האינטרנט דרך האתר mako: לדוגמא: http://www.mako.co.il/vod-index/drama-ramzor/season-2/VOD-47d7f5381127421006.htm מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? ואיך מסדרים אותה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by sivanxyz,

מחקתי תיקייה ואחרי כן עשיתי איחוי דיסק. ידה ידה ידה... מסתבר שלא היה גיבוי... אז בעצם אני שואל, אם יש תוכנות שגורסות קבצים (דורסות אותם 7-35 פעמים) - נגד מה הן גורסות כל כך הרבה פעמים? במילים אחרות, האם יש אפשרות לשחזר חלק של הכונן שנכתב מחדש רק פעם אחת? ואם צריך ציוד מיוחד - למי הולכים וכמה זה עולה? (מדובר בכונן של נייד קטן וישן בגודל 10GB) תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by spinchicken,

שלום - אני מנסה לפתוח קובץ של סרט מתוך קובץ rar, הסרט עצמו בגודל גדול מ 4 ג'יגה. בשלב מסויים המחשב לא נותן לי לעשות זאת ואומר שה destination full. נראה לי שאי אפשר לשים בספריה יותר מ 4 ג'יגה. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  16. האם יש תוכנה שיכולה להראות לי מה רמת הקרינה בסביבה או מיפוי של אזורי הקרינה החזקים?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  17. האם יש אפשרות לערוך קבצי EBOOK כך שיתאימו למסך מסויים (מכשיר סלולרי), לשנות גודל פונט, רזולוציות, וכו' ? אם כן, איזה תוכנה הכי טובה לכך ?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  18. Started by Chymes,

השאלה בכותרת.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by omnius,

שלום. אני מחפש תוכנה (חינמית במידת האפשר) שיכולה להמיר סרט VCD גדול למדי (חצי שעה ומעלה) לפורמט AVI. בבקשה שימו לב: ברצוני להמיר מVCD לAVI, לא ההפך (כמו שגוגל כל הזמן מצא ) תודה.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי את ACRONIS TRUE IMAGE שהיא תוכנה מופלאה ועשיתי איתה עשרות פעמים אימיגים וריסטורים העניין הוא שאין לי מושג איך עושים את ה UNIVERSAL RESTORE כלומר חומרה אחרת עם דרייברים אחרים האם עלי להוריד את הדרייברים של הלוח מהאתר בתצורת EXE לא נראה לי אשמח אם תעזרו לי!

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by swg,

אני מחפש תוכנה שמאחדת כמה קבצי MP3 יחדיו. יש הצעות? תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  22. יש לי שאלה. האם שאני סוגר את הEXPLORER.EXE דרך "סגירת תהליך" , האם זה יכול לגרום לבעיה כלשהי? בבקשה תשובה. ואם אפשר מהר. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by אלון ס.,

יש לי נגיד דיסק שלם בגודל 130 מגה, מישהו יודע על תוכנה מסוימת שאפשר לפצל אותה לשירים? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  24. שלום לכולם. יש לי מודם אלקטל ספיד טאצ' הום שנפרץ לגרסאת הPRO, ועד עכשיו הפיירוול הפנימי שלו היה מאוד מציק... סוגר לי פורטים משגע לי תצורה. היום גיליתי שאפשר לבטל אותו, ומכיוון שאני לא מרגיש כ"כ בטוח עם הפיירוול של הווינדוס בלבד יש לי כמה בקשות: 1) אני מחפש פיירוול טוב שיגן טוב על המחשב שלי. 2) אני רוצה שהוא לא יעשה לי בעיות עם האימיול והביטורנט ודברים כאלה שצריך לפתוח פורטים, עדיפות לתוכנה השואלת לפני נתינת גישה לאינטרנט אם לאשר או לא במקום לפתוח ידנית פורטים. 3) עדיף שתהיה אפשרות לפתוח כמה פורטים ברצף, כלומר לפתוח ב7000 עד 7001. לא חובה. 4) בלי זון אלארם- משום מה כל פעם שהאינטרנט פועל שהתוכנה הזאת מופעלת- המחשב עושה ריסטרט 5) עדיפות לתוכנה כמה שיותר נוחה.. 6) עד…

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by Green,

היי טוב כמו שראיתם כמה עודעות לפני נגנב לי המספר הנדיר והיפה שהICQ שלי אז הכלתתי לעבור לMSN מסנגר לקצת לראות איך זה ויש לי כמה שאלות... 1)אתם מכירים אולי תוכנה טובה ונוחה נותנת להישמש גם במסנגר ובאיסיקיו ביחד בתוכה 2)בחשבון מסנגר שלי נתתי את ה שיהה GMAIL המשתמש שלי שם אבל אין לי אפשרות לראות את האימילים שלי דרך המסנגר יש דרך לגרום לזה לעבוד? תודה

• 6 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים