תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מופיעה לי הודעה של ALERT כל פעם שאני פותח את הפיירפוקס. (תמונה מצורפת) יש לי מספיק מקום פנוי בדיסק הקשיח.. אני לא יכול להוריד כלום דרך הפיירפורקס , לא יכול לחפש במנועי חיפוש ואף לא לשלוח הודעות בפורום. הדבר היחיד שאני כן יכול לעשות זה לפתוח פרופיל חדש ( RUN -> firefox.exe -p ) אבל כל פעם שאני נכנס עוד פעם הפרופיל שפתחתי אינו קיים אחרי סגירת הFIREFOX. בפרופיל החדש הוא כמובן עושה לי אותו חדש חדש ללא מועדפים , היסטוריה וכו'. מישהו אולי יודע מה הבעיה? תודה. טל. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי RADEON 1900GT של Sappire. ניסיתי להתקין לו את הדרייברים מהאתר של amd, וגם מ- WINDOWS UPDATE אך הוא לא מאפשר לי לראות משהו כשאני נכנס לחלונות (המסך מתכבה-נורה כתומה) ב- windows xp sp2 32bit. מחקתי את כל בדרייברים שהתקנתי וניסיתי שוב להתקין בנפרד את אלה שמהאתר אך שוב, אותה בעיה. כנ"ל לגבי הדרייברים מWU. ניסיתי להתקין את אלו מהדיסק- אך ההתקנה נתקעת באמצע. הקיצר- בלאגן גדול. מה אני עושה? יכול להיות שהבעיה היא בדרייברים של המסך?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כותרת. הכוונה לא לממשק בעברית אלא שאפשר להוסיף כתוביות בעברית. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שאני נכנס לתיקייה שיש בה כמה סרטים המחשב אומר ש EXPLORER.EXE צריך להסגר..ואם אני רוצה לדווח...בלה בלה בלה... למה זה נגרם ואיך מטפלים בזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מישהו יודע משהו לגבי windows sp3 ? אמרו לי משהו חדש שווה להתקנה?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
כשאני מריץ סריקה על כל המחשב אז דבר ראשון שמופיע לי אלו שמות הקבצים האלה: kernel32.dll user32.dll shell32.dll notskrnl.exe hosts וליד כל אחד מהם מופיעה המילה change מה זה אומר? תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתיצור קובץ זיפ ששומר executable permissions. תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ביקשתי עצה לגבי תוכנות רציתי שתצציעו אם אתם יכולים כל מיני תוכנות ! למשל בישביל:audioi,video, multimedia וכל מיני דברים ? אז מה אתםיכולים להציע ???
-
- 2 תגובות
- 422 צפיות
-
-
צריך אצה אם אני מתקין windows איזה תוכנות טובות אתם יכולים לאציה לי?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד למשל מאימיול אני מקבל שגיאה שומארת לי You cannot download this file because your filesystem doesnt supports files wich alge than 4GB, consider converting it to NTFS מה אינ עושה? \: תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול בקשר לתוכנה Dmark 063: מה זה בעצם התוכנה הזאת ? מה היא עושה? שמעתי שזה לכרטיסי מסך אבל לא הבנתי בידיוק מה הכוונה. למה אני צריך אותה? אם יש מאמר בעברית אז מצויין! בתודה מראש בר לוי!!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לדעת אם יש הבדלים בין office 2007 enterprise לבין office 2007, האם יש הבדלים בכלל, אוו שזה אותו דבר למעשה ואני הטמבל פה? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי שתי שאלות שקשורות לאנטי וירוס AVG. א. האנטי וירוס הזה למעשה אפשרי להוריד אותו חינם מהאינטרנט, השאלה שלי האם הוא טוב האנטי וירוס הזה? ב. ועם עכשיו נגיד לקוח מבקש אנטי וירוס , איזה אנטי וירוס על פי החוק אני יכול להתקין לו , מבלי לקנות חבילת אנטי וירוס? ** איזה אנטי וירוס בכללי אתם ממליצים לי** בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, בזמן שאני במחשב האיסיקיו נתן לי הודעה שהאיסיקיו בשימוש במחשב אחר . ומאז אני לא יכול להכנס עם הסיסמא הקבועה שלי. פרצו לי? חחחח יש אפשרות לשחזר סיסמא אם לא הזנתי כתובת EMAIL בפרטים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כ.מסך X1950 PRO וכשהיה לי על המחשב XP הרזולוציה הייתה 1440X900 (מסך 206BW של סמסונג) אחרי שהתקנתי את ויסטה ואת הדרייברים המעודכנים של ATI , פשוט נעלמה לי הרזולוציה הזאת ממסך ההגדרות. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה מוזרה באקסל גרסה 2002 ו 2003 מערכת הפעלה xp sp2 שינוי צבע גופן או הפיכתו למודגש גרם לקריסת התוכנה עד עתה לא מצתי פתרון לבעייה המוזרה הזו. זה קורה רק בקבצים קיימים ולא בקבצים חדשים. כלומר יצירת קובץ חדש מאפשרת לי לערוך אותו ככל שאני רוצה אבל ברגע ששמרתי אותו אין לי אפשרות לשחק עם הגדרות הגופנים שלו כל השאר עובד אבל שינוי גופן או הדגשה שלו שינוי צבע גופן גורם לקריסת התוכנה מחפש כיוון לפתרון
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איזה תוכנה אפשר להגדיל את הsheder של הכ.מסך? אשמח אם תביאו לי לינק להורדה של תוכנת עזר שבה אובל להגדיל את המהירות של השדר של הכ.מסך שלי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
איך היא חברים מה דעתכם?.. התחלתי ללמוד קצת.... הערות ותיקונים התקבלו בברכה... דרך אגב איך אני עושה מסגרת לחתימה?... http://img210.imageshack.us/img210/5537/copykv5.gif
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה העדכנית ביותר, ואני צריכה לשנות את הממשק לעברית. לפי שיעורי הג'ומלה שאני משתמשת בהן, הדף אמור להראות לי ככה: וככה זה נראה אצלי, למרות שעקבתי אחר ההוראות אחת לאחת: כמו שאפשר לראות, זה לא אותו הדבר, ובכלל אין לי את כפתור ה extensions ואני יוצאת מדעתי. אשמח לעזרה ממבינים
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני צריך מכם עזרה קטנה.... עד עכשיו השתמשתי בNorton Ghost 2003 ויצרתי איתו גוסט מלא פעמים על DVD (למשל Ghost שיתאים לי לכל PC שהוא Bootable ) אבל עכשיו כשיש לי מחשב עם SATA סוף סוף...(הכוונה סוף סוף מחשב חדש יותר)..... התגלה לי ש - Norton Ghost 2003 לא תומך בSATA ....ושאני מנסה להפעיל את הGHOST שיצרתי עם Norton Ghost 2003 על גבי DVD לא יוצא לי כלום מלבד מסך פתיחה של התוכנה Norton Ghost 2003 ואז איזה קשקוש צבעוני והתוכנה נתקעת. אוקיי אז את זה עברתי ...השתדרגתי ל Norton GHOST 14 שאכן תומך בSATA... אבל הבעיה היא שלא מצאתי שום מדריך להשתמש בו...ובתוכנה עצמה לא מצאתי איך לגבות המחיצה לCD כמו שעשיתי בגרסא הקודמת.. אז...לשאלה : :s05: איך אני יכול ליצור GHOST על גבי C…
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האפשרות היחידה היא רק אם לוחצים על החץ הקטן בצד שמאל ואז מקבלים פירוט של הטאבים ואז בוחרים וזה עובר בלי בעיות. נמאס כבר מזה כבר מאתמול וזה משגע אותי
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש אפשרות לאימאג' אבל אף פעם לא עשיתי את זה. זה מסובך או קל? לפי מה שהבנתי זה אמור להעתיק את כל הכונן שבוחרים. אפשר להעתיק חלק מהכונן? אם לא-האם אפשר למחוק מה שלא רוצים ואז לעשות אימאג'? כי זה יחסוך התקנת אופיס, פיירפוקס, אייסי ועוד כל מיני תוכנות קטנות שיגזלו זמן להתקנתם. שא' נוספת: הסיסמאות שנשמרות בפיירפוקס, יש אפשרות לחשוף אותם כדי לכתוב למקרה ותהיה תקלה והכל ימחק?
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html גרסאת Portable באנגלית: http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable/test שיפורים חדשים: * Improvements to the user interface based on user feedback, including changes to the look and feel on Windows Vista, Windows XP, Mac OS X and Linux. * Changes and fixes for new features such as the location bar autocomplete, bookmark backup and restore, full page zoom, and others, based on feedback from our community. * Fixes and improvements to platform features to improve security, web compatabilty and stability. * Continued performance improvements: changes to our JavaScript engine as well as profile guid…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-