תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
מחפש תוכנה פשוטה וקלה, למתחילים, לשליטה על מאווררי המחשב. מתאימה לווינדוס 7 תודה
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנה NERO לצריבת מדיה על דיסקים. באופן קבוע לאחר סיום תהליך הכתיבה, מתבצע גם תהליך Verify שמאריך מאוד את משך פעולת הצריבה. ב- 90 אחוז מהמקרים, פעולת הצריבה מסתיימת בהצלחה . ב- 5 אחוז נוספים התהליך פשוט נתקע, ואי אפשר לפתוח את הכונן, אלא רק כשאני מבצע הפעלה מחדש של המחשב. היו מקרים ספורים שבהם קיבלתי את ההודעה Verify Fails אבל לא מתבצע שום תהליך שמתקן את הכישלון. כלומר בסך הכול, אני לא כל כך רואה איזה תועלת יש בכלל בתהליך ה- Verify לכן, השאלה היא האם ניתן לדלג על התהליך הזה (להסיר את ה-וי), או שבכל זאת מדובר בתהליך שאסור לוותר עליו, כי אולי החשיבות שלו מתבטאת באופן שאני בכלל לא מודע אליו? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, לכבוד השנה החדשה, יצאה גירסת בטא חדשה של תוכנת הדואר eMailaya. הגירסה הזו שונה לאור העובדה שנוספו לה כלים רבים אשר מיועדים גם לקהל הפרטי וגם לקהל העסקי. את רשימת הכלים החדשים ניתן למצא http://www.emailaya.com/?p=73/Changelog. לאור זאת, החלטנו לתת לכם, המשתמשים, את האפשרות להשתמש בה על מנת לקבל מכם פידבק על התוכנה עצמה וגם על הכלים החדשים אשר באים לכסות מגוון רחב של צרכים. המעוניינים להשתתף או למי שיש שאלות או בעיות, אתם מוזמנים לשלוח אליינו מייל לכתובת support@emailaya.com תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני פותח את האי מיול... כותב לי Error: the file known.met is currupted, unable to load known files אין לי מושג מה זה אומר ואני אשמח לדעת איך לסדר את זה.... ואחר כך כשהאי מיול עצמו עולה...הוא כותב הודעה כזאת, שגם איתה ניסתי להתעסק אבל לא ממש מצאתי איך No server list adress entry in 'addresses.dat' found. please paste a valid server list address into this file in order to auto update your server list. בנוסף לכך, ואני לא יודע אם זה קשור או לא, האי מיול ממש ממש ממש ממש מכביד על המחשב... הוא שואב כמעט 200 מגה בייט של זיכרון, ולוקח לו איזה 5 דקות עד שהוא לגמרי נפתח... המחשב חזק וזה לא היה קורה פעם...אני אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון לזה גם כן... נ.ב. ניסיתי להתקין מחדש…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
שלום רב, נכנסתי לאתר להוריד פרק ואני שמה לב שלא משנה מאיזה אתר ואיזה דבר אני מורידה, מקבלת חלון בדפדפן אופרה שאומר: The address type is unknown or unsupported You tried to access the address ed2k://|file|BLA BLA BLA.HDTV.XviD-LOL.avi|366714536||/, which is currently unavailable. Please make sure that the web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page. Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working. Check that the setup of any Internet security software is correct and does not interfere with ordinary web browsing. If you are behind a firewall on a Local Area …
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום חבר'ה,אני מחפש כבר הרבה זמן בנרות, תוכנה לחיתוך קבצי בלו ריי,אשמח להמלצות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מנסה למדל חרב אור (LIGHTSABER) לשם כך השתמשתי במודיפייר LATHE אחרי שהצבתי חומרים וכל מיני כאלה וקיבל תי את הצורה הכללית באתי לרנדר את החרב מכמה זויות ראיה ומהצד הכל ניראה בסדר אבל כמסתכלים קצת יותר למעלה מתחילים לראות דרך האובייקט להלן כמה תמונות: מהצד ומהקדימה הכל ניראה נורמלי: ומרגע שמעלים קצת את הזווית: עוד זווית שרואים בה דרך החרב: איך אני מסדר את זה? איך אני ממלא את זה כמו נגיד שיש בצילינדר או משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
Hey, you know guys, I have once thought about it for a little and I have noticed that Mozzila has a few very VERY cool and useful programs, their most outstanding and popular one is probably Firefox... They also are in the middle of producing a calender management program (Sunbird and Lightning) and already have a very cool e-mail program (Thunderbird). Well, anyways, I came to think about this and then a nice idea came to my mind;Why won't Mozzila make a Writing application, like Word and OpenWord... Even better, maybe they can even make a whole Office Suite... So, what do you pals think about my idea? Do you think Mozzila SHOULD actually make a Mozzila Office? Hehe. …
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתפתח לי תוכנה כמה פעמים שאני רוצה .. יש דבר כזה מצאתי את send boxie נותנת לפתח רק פעם נוספת את התוכנה שרוצים ..
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
היי היתה מותקנת לי תוכנת jdownloader שעבדה יופי. אתמול פירמטתי את כונן C והתקנתי מחדש עם קובץ אימג' של גוסט.בקובץ זה לא היתה מותקנת תוכנת jdownloader ולכן התקנתי אותה שוב,עם אותו קובץ התקנה,ששמרתי במחיצה אחרת. במקום שמגדירים את ה reconnect,הגדרתי כמו בפעם הקודמת כך: וזה לא עובד!....אם אני מחובר לאינטרנט,זה מנתק אבל לא מחבר מחדש. אם אני לא מחובר,זה מחבר אותי... אבל כאמור,התוכנה לא מצליחה לנתק ושוב להתחבר. הודעת השגיאה שאני מקבל היא: נסיתי גם את הקובץ של vatos locos מכאן,ושוב אותה תוצאה.... אגב,אם אני מפעיל את הקובץ ההוא כקובץ batch (בלי קשר ל jdownloader),הקובץ עובד. האינטרנט מתנתק ומתחבר מחדש.אך כאמור,כאשר אני מעתיק אותו כקובץ טקסט בשדה המתאים בתוכנה…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי קובץ וידאו שחתכתי בעזרת תוכנת mp4 cutter אבל כל חיתוך מגדיל בעשרות אחוזים את גודל הקובץ המתקבל. דוגמא: מקובץ של חצי שעה חתכתי וקיבלתי קובץ של 3 דקות אבל הוא שוקל 250 מגה!!! כלומר כמעט רבע מהמשקל, בעוד שחתכתי 10% מהאורך!!! זה לא הגיוני ואני רוצה לצמצם משמעותית את הקובץ (זה אמור להיות מגה בודדים). יש לכם מושג עם איזה תוכנה עושים את זה ואיזה הגדרות בקובץ צריך לשנות?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
Version 1.1 build 49 - 1.10.11 Fixed isnumeric function. Added + option to calculate more than one input in the "Enter currency" window. Added turn off \ turn on button (program wont listen to clipboard). Added prefix recognition for dollars - USD. Added stats and feedback window. כמו כן הוספתי תוכנית התקנה, והפעם לא תצטרכו להסתבך עם קיצורי דרך http://www.ezdlc.net/files/Install_1_1_49.exe
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, תקף אותי סוס טרויאני שמציג לי מדי פעם הודעות של IE עם הצעות שונות של תרופות ושל המלצות לאנטי וירוס. שמתי לב שאחת התוכנות שרצות ברקע ב processes היא popuper.exe מחקתי אותה ב safemode. לא האדאוויר ולא נורטון 2005 גילו אותה. בעת העלאת המחשב אני מקבל מסך כחול עם הודעת fatal-error על איזה סוס טרויאני: Error caused by Trojan-Spy.HTML.Smithfraud.c אודה על עזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
פרצו לי לאיי סי קיו ושינו לי את הסיסמה. אין לי אימייל בפרטים אז אני לא יכולה לשחזר את הסיסמה. לא שלחו לי שום קבצים למחשב ככה שאני לא יודעת איך ומי פרץ לי. מישהו הסביר לי שדבר כזה אפשרי עם תוכנות מסוג:"brute force" אם מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכולה לגלות את הסיסמה החדשה של המספר שלי בבקשה תגידו לי את שמה. ליוזר הפרוץ עוד יכולתי להיכנס אך להיות במצב אוף ליין בלבד ואז עשיתי שמירה של רשימת המשתמשים, פתחתי יוזר חדש וניסיתי לטעון את רשימת השמתמשים ממה ששמרתי ואז הוא טען אך רק חלק מהמשתמשים (140) וכשניסיתי לצרף ידנית עוד אנשים זה כתב לי שאי אפשר ולנסות אח"כ...וזה כבר מאתמול ככה. מישהו יודע מה אני יכולה לעשות? תודה רבה לעוזרים שמעתי שזה פורום ממש טוב למחשבים! ועכשיו אני גם לא…
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
אני מחפש הרבה זמן דרייברים למקלדת הזאת Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard נכון זאת המקלדת הסטנדרטית של מיקרוסופט אבל יש לי כמה כפתורים שלא עובדים כמו מסנגר,המוזיקה שלי, התמונות שלי והמסמכים שלי. אני מאוד רוצה שהם יעבדו אמרו לי שצריך דרייבר מסוים ואני לא מוצא אותו ! אם זה באמת נכון שצריך דרייבר !? אם כן תעזרו לי בבקשה למצוא אותו !
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בע''ה, כאשר אני רצה להכנס למשחק מסוים מופיע השגיאה: QueryDosDevice failed. More data is available. כשאני מפעיל את המחשב ועובד איתו אז הכל בסדר אולם מהרגע שאני מפעיל את המשחק השגיאה לא מפסיקה להופיע(גם אחרי היציאה ממנו) נ.ב, ניסיתי לעשות restore לאחד התאריכים שהיו לא ושמתי לב שלא משנה איזה נקודה אני בוחר הרסטור תמיד נכשל, מדוע ? תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני נכנס לקטגוריות כאשר אני מנסה להיכנס לנושא מסויים הדפדפן עושה כאילו הוא חושב, אני ממתין וממתין אבל הוא לא ניכנס לנושא כאשר אני מתנתק וניכנס כ"אורח" אני מצליח להיכנס לנושאים, מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
לא מצאתי שום דבר נורמאלי. אם מישהו מכיר אודה לו מאוד. תודה!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קודם כל מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד דוס 6.22 בחינם??? (יש וזה חוקי,אני זוכר שהיה אתר לזה...איפהשהו) ועוד משהו,אין לי פלופי..אפשרי לעשות בוט ולהתקין את זה דרך CD?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש בן חצי שנה שמהתחלה הוא עושה לי בעיות של מהירות המחשב שלי משמש אותי לעבוות גראפיות ולכן חשבוב לי לעבוד במקביל עם כמה תוכענות כמו PHOTOSHOP ACDSEE ADOBE READER FREEHAND כמובן שהאינטרנט שלי והאאוטלוק שלי תמיד פתוחים המפרט שלי הוא : לוח אם אינטל GA-P35 DS3L 2 ג"ב זיכרון מעברד אינטל P DUAL CORE כרטיס מסך - GIGABYTE GEFORCE 9600 GT 512 המחשב מורכב במארז מאוד מאוורר של GIGABYTE -CASIS האמת שהוא מכיל הרבה DEVICE - 4 כוננים קשיחים + 4 צורבי די-וי-די + קורא כרטיסי זיכרון יש לי גם ספק 450 W של ENERMAX ולמרות המפרט הוא לא זז מספיק מהר לוקח תו הרבה זמן לבצע פעולות בפוטושופ ולפעמים אני צריך לרסטט את המחשב כדי לנקות את הזיכרון - אשמח לדעת מה עושים ואיך מגלים אם יש בעי…
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-