תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח מאד לעזרה אני די תקוע.. קניתי ציוד הקלטה-מיקסר מיקרופון וכרטיס קול שמחבר את המיקסר דרך USB למחשב. הכרטיס אמור להיות מזוהה אוטומטי (בלפטופ שלי הוא זוהה בלי בעיה) העניין הוא שאני נכנס לווליום קונטרול לפרופרטיז ומסמן את האופציה RECORDING לא מופיע לי שום דבר בחלון למטה והריבוע של הOK מסומן באפור כלומר-מת. התוצאה היא שאני לא יכול להקליט -התוכנה לא מזהה את המיקרופון ולא קולטת סאונד. אני משתמש בWINDOWS XP המיקסר וכרטיס הקול הם של בהרינגר מה עושים?? ??? ??? תודה מראש על העזרה!! אלון
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה מומלצת וגיבוי תיקיות וקבצים. למשל אם אני מוסיף קבצים לתיקיה מסוימת אז התוכנה תזהה את השינוי בקבצים ותעדכן את התיקיה שעברה שינוי בדיסק הנייד. תודה לכל העוזרים והעוזרות, עומר
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום יש לי מדיה פלייר 12 ויש שם אפשרות להעתיק ידסקים למחשב העתקתי דיסק אחד ובחרתי שהוא יועתק לשולחן עבודה שיניתי את זה באפשרויות של התוכנה . מאז כל הפעלה מחדש של המחשב נוצרת לי תיקייה חדשה בשולחן עבודה שהמדיה פלייר עושה ולא ניתנת למחיקה אני גם לא מצליח לשנות את הנתיב שמירה של המוזיקה המועתקת אני לוחץ "שינוי"וזה פשוט לא עובד..לא מגיב כלום מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
בתור נגן גיטרה חובב ובעל מחשב נייד עם כרטיס קול אונבורד האפשרויות הקלטה שלי לא משהו, הבנתי שהתוכנה הכי מתקדמת שעדיין תתאים למחשב שלי היא cool edit pro או בקיצור cep. קראתי לפחות 10 מדריכים על התוכנה ובשום מקום לא מצאתי פתרון לבעיה: לא נראה לי שהתוכנה מקליטה את הגיטרה שלי בכלל, לפי המדריכים אני עושה הכל נכון כך שלא ברור לי מה מקור הבעיה. לפני זה השתמשתי ב -guitar rig והתוכנה הקליטה אבל היא לא התאימה לכרטיס הקול ככה שהבעיה היא ככל הנראה לא בחיבורים של הגיטרה למחשב. האם יש כאן מישהו שמשתמש או מכיר את ה-cep ויכול לייעץ לי בנושא? רבה התודה.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
זה לא נותן לי להתקין את הפריימוורק , הupdate מתחיל תהתקנה ואז אומר Failed ככה כבר שלושה ימים , הורדתי ידנית תהתקנה וזה מה שזה רושם לי : (אחרי שאני בא להתקין ידנית). נכנסתי גם לאתר של מיקרוסופט ואמרו לי להסיר אותו מהמחשב ואז להתקין ידנית מחדש אבל זה לא מוכן למחוק , מה לעשות ?!
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הוינאפ שלי מתנהג מוזר לאחרונה, הוא ניהייה כמו ה ICQ תמיד עליון הוא לא מסתתר אחרי הדפדפן או סוליטר אלה תמיד מופיע עד שאני ממזער אותו איך מסדרים את זה שיהיה כפי שהיה קודם?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי נייר מדבקות לדיסקים כזה מיוחד, הורדתי מהאינטרנט את התווית להדפסה, ואת התוכנה CoverXP אני לא יודע מה לעשות כדי שאותו JPG עם התווית שהורדתי יצא על הדף המיוחד, ואני לא מבין איך זה שהוא ידפיס בדיוק בדיוק על העיגול בדף מה הוא אמור לנחש? מישהו יכול ללכת איתי שלב אחרי שלב מה לתכנת בהגדרות וכאלה של תוכנות מסויימות? תודה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
1. כאשר אני שולח הודעה בעברית אך ורק עם נושא (ללא גוף הודעה) במחשב הנמען הנושא מגיע עם סימני שאלה. ----> מה יכולה להיות הבעיה? 2. מאז שהתקנתי את האופיס 2007 מיילים באנגלית מגיעים מיושרים לימין וזה משבש את ההודעה. מקווה שתוכלו לעזור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי התוכנה הזאת (מקורית כמובן) ובחודשים האחרונים, כשאני לוחץ על סמל התוכנה, היא לא עובדת. ניסיתי להתקין במחשב אחר וגם, אותו דבר, כאילו התוכנה לא מגיבה ללחיצה (כל שאר הדברים עובדים כרגיל) רציתי לדעת אם למישהו יצא להיתקל בתופעה הזאת ואם יש לכם רעיון לפתרון הבעיה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
חברי שלום חפשתי ולא מצאתי מדריך לצריבה , מתברר שיש המון בעיות בעת הצריבה הנובעות מחוסר ידע או נסיון . האם יש מישהוא או חברים שיכולים לרכז את הכל כולל הדגמות ( למשקיענים שבנינו) כמו כן בנושא תוכנות הצריבה מתברר שיש בינהם טובים לפעולות וסוגי צריבה שונות -- האם יש חברים שיכולים להגדיר את ההבדלים ומה ומתי כדאי להשתמש בתוכנה כל שהיא . בברכה ואשמח שתקפצו על האתגר הזה למבינים שבנינו והעשרת הידע בינינו בצעתי חיפוש אבל הכל מפוזר ורצוי לרכז כמו שעשו לגבי צורבים תודה וחג שמח :saint:
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב, מעבד של אינטל פנטיום 4, 3.0 ג'יגה הרץ, ושני זכרונות של KINGSTONE של 256 כל אחד ועוד משהו CL2.5 או משהו כזה. אמרו לי שעדיף לקנות 2 זכרונות של 256 מאשר אחד של 512 וככה עשיתי, רק שלא חשבתי מה יקרה כשאני ארצה להוסיף זיכרון, שזה מה שקרה לי עכשיו. אז קודם כל, היסבה שאני רוצה להוסיף זיכרון היא שבזמן האחרון המחשב שלי הרבה פעמים נתקע וה-PC USAGE שלו מאוד גבוה, אז חשבתי שהבעיה זה שאין מספיק זיכרון. אם אני טועה, אז מה באמת הבעיה?? ואם באמת הבעיה היא הזיכרון ואני צריך לקנות עוד אחד, אז עדיף 1 ג'יגה או 512 מבחינת האיכות? כי לפי מה שהבנתי ה-512 יותר איכותיים. אם אין הבדל אני מעדיף לקנות ג'יגה, אז אפשר לדעת איזה אחד הכי מומלץ? ויד עוד איזשהי דרך שאני יכול …
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
??? שלום ! ברצוני לכתוב קבצי HTML הכוללים קוד PHP ע"ג מחשב הכולל מערכת הפעלה WIN98. אני מניח שלצורך זה עלי להתקין חבילת PHP ותוכנת שרת WEB. האם מישהו יודע, ויכול להסביר לי, אלו תוכנות עלי להתקין וכיצד אני מעלה אותן בכדי שהדפדפן יקרא ויפעיל קוד בשפת PHP? תודה !
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הורדתי את הסרט של הנסיך הפרסי, הסרט בקובץ AVI 1.בWMP 12 מופיע מסך"USE MEDIA PLAYER" ואז מפנה אותי לאתר הנ"ל: http://microsoftmediaplayer.net/pluginerror/ שאני מוריד את הקודק זה אומר שזה וירוס טרויין, פעם ראשונה עשיתי IGONRE אבל זה בכלל לא מתקין אותו. 2.בVLS מופיע מסך "USE MEDIA PLAYER" וזהו. 3.בוינאמפ סרטים לא עובדים אצלי משום מה. הורדתי אוסף קודקים שמתאימים לWIN 7 מהאתר הבא: http://shark007.net/win7codecs.html התקנתי ועדיין לא עובד. מה לעשות?כל שאר הסרטים עובדים. את הסרט הורדתי בכמה חלקים בהורדה ישירה ואפילו פעמיים עשייתי חילוץ מחדש.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד משהו ב95% מהפעמים ההורדה יוצאת פגומה... תמיד יש איזה חלק אחד או יותר שהוא פגום וצריך להוריד אותו מחדש הבעיה היא שגם אחרי שאני מוריד את החלק מחדש ומחלץ את הקובץ הרצוי מהראר ומנסה לתקין , ההתקנה עצמה גם פגומה אחרי שהראר חולץ בהצלחה כביכול יש איזה קובץ פגום בהתקנה עצמה הבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן בניגוד לאימיול שבו ההורדות לוקחות יותר זמן אבל אף פעם בלי בעיות כל שהם ניסתי כל מיני גרסאות ומודים וזה חוזר על עצמו (BitComet \אזרוס) למישהו יש פתרון ? אני כבר מיואש מזה
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
איך אני מוחק את כל מה שחיפשת עד היום באימיול בשורת חיפוש??
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ה NETLIMITTER עושה לי בעיות ואני רוצה תוכנה שתעשה את אותו הדבר בדיוק..אבל רק שלא תהיה אותה תוכנה.. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי תמונה שהיא קטנה...יש איזה דרך להגדיל אותה אבל לשמור על האיכות?או לפחות שהיא לא תרד הרבה בשביל שלא יראו פיקסלים כאלה שלא מיבנים כלום?? תודה
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי חשבון ג'ימייל. מסתבר שבאיזה שהוא שלב הוגדר לחשבון להעביר את המיילים גם לג'ימייל שמותקן בנייד שלי (לא זכור לי שאני עשיתי את זה). בכל אופן, המצב כעת הוא שאם אני פותח את הג'ימייל בנייד, אני רואה את כל המיילים שנשלחו אלי. איך אני משנה את ההגדרות כך שהמיילים (שממילא מגיעים למחשב הנייח) לא יעברו לנייד (לך תדע, אולי גם עוברים למכשירים אחרים). האם ישנה דרך לעשות זאת או רק להסיר את הג'ימייל בנייח ולהתקין אותו מחדש?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני ברשת ביתית עם עוד מחשב ורציתי לגבות 20GB לשתף ולהעביר את הקבצים עד שאני יעשה פירמוט ויחזיר הכול בחזרה, אז שיתפתי, גררתי הכול לכונן שם וזה שוקל איזה 2KB.. איך אני עושה את זה נכון? יש לי רק כונן אחד C איך אני מגבה את כול הbookmarks הקוקיס והתוספים של firefox?
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
צרבתי את ה THE WALL ל ד ו ד! במקור הסרט הינו ב D DIGITAL אבל לאחר הצריבה או בעצם בתהליך הקידוד בנרו הסרט לא נשאר ב דולבי אלה ניתן לניגון רק בפרו לוגיק האם יש דרך לשלוט באיכות הסאונד בתוכנה עצמה! ועוד דבר כשהעברתי את הקובץ מהמחשב נאמר לי למרות שהוא שוקל 1.5ג שנרו צריך DVD9 משמה 8.5 גיגה אבל באפשרותו בכל זאת לדחוס? אז מה בעצם הבעיה?למה קובץ דולבי ש1.5 גיגה צורך DVD9 ןמה ניתן לעשות עם הסאונד?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
תקשיבו רגע אתם ישר נועלים?! תתחשבו אנשים! אני לא אמרתי ואני לא בא לשקר שאני סתם רוצה תוכנת פריצה ולא רק..אני פשוט נתתי אופציות כי אין לי אפשרות אחרת יודעים מה נשאל אותכם שאלה כזאת שכחתי ת'סיסמא שלי של האייסי קיו מה עושים? בבקשה ממכם תעזרו לי אני לא סתם איזה אחד שמשעמם לו בחיים ויחפש לפרוץ קראתי ת'חוקים והכל ואני יודע שאסור לפרסם תוכנות שקשורות לפריצה ואפילו לתת לינקים אבל לפחות תנו קצה חוט משו..או שכמו שרשמתי בכותרת תוכנת שיחזור סיסמאות
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שמעתי על התוכנה. pcmark של שנת 2005 נראה לי.... מה זאת התוכנה הזאת? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אז ככה : כפי שכמה ממכם בטח יודעים כאשר מותקן ווינדוס עם לוח למשל שיש לו צ'יפסט של SIS ומרכיבים לוח חדש עם צ'יפסט של INTEL למשל יהיה מסך כחול בווינדוס מן הסתם אם לפני זה מחברים את הדיסק למחשב עם לוח SIS ןמאפסים את הדרייברים של הIDE ניתן להעלות את הווינדוס עם הלוח החדש השאלה שלי היא כזאת: יש תוכנה שניתן לשים על דיסק BOOT של DOS שמאפסת את הדרייברים האלה מבלי שאני יחבר את ההרדיסק ללוח SIS?? תודה רבה מראש...
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
מנהלים, אין מה לדאוג, אני לא מפרסם שום אתר, רק העלתי לשרת. www.calm.off.co.il/adiso/index.html www.calm.off.co.il/adiso/nikuy.html אשמח לשמוע מכם תגובות.
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-