תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי פול התקני USB בבית ואפחד לא עשה לי את הבעיה הזאת.. כבר חצי שנה אחרי הפירמוט האחרון, ופתאום MP4 וכרטיס זיכרון חדש (עם מתאם) לא נותנים לי. לא מקדימה ולא מאחורה.. ניסיתי את הupload driver והuninstell וכל זה לא עובד.. למישהו יש פיתרון הגיוני? ויכול בבקשה להסביר לי כמו נכה למה למשל למצב בטוח אין לי מושג איך עוברים.. תוןדה!!!
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אז ככה: אני מפעיל אותה ולא קורה כלום, אני ניכנס ל START-->All Programs-->ATI Catalyst Control Center--Wizard וזה נותן לי ארור: אז אני הולך ל: START-->All Programs-->ATI Catalyst Control Center-->Advanced-->Restart Runtime וזה לא עושה כלום... התקנתי תדרייברים החדשים של ATI 5.9 אבל זה היה בכול הקודמים [5.8 ,5.7]. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
ההררררררררבההההההה זמןןן (לשמחתי הרבה) לא השתמשתי באיסיקיו. אבל אני זוכר שפעם שהיו עושים Uninstall לתוכנה, הוא היה שולח לדף web שנותן להסיר את החשבון (הכוונה שהמספר עצמו לא יהיה קיים בחיפוש ופשוט ימחוק את החשבון לגמרי). מישהו יודע איך עושים את זה היום? ניסיתי סתם לקטע לעשות Uninstall לאיסיקיו5, והוא כבר לא מקפיץ את ההודעה הזאת...
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה את אומרים על avg החינמי? ואם זה מספיק מאבטח לי את המחשב מוירוסים +ad aware +sp 2 האם אני צריך עוד מהו או שזה מספיק ואם זה טוב ביחד או שזה מתנגש? תודה
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את מסנגר לייב ואחרי קצת חפירות מצאתי קובץ ששוקל 8 גיגה!!!!!!!!!!!!!!!! של מסנגר בשם SimilarityTable_2 מישהו יש לו מושג במה מדובר
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
החבילה של NORTON- של ה-INTERNET SECURITY (הגירסה של 2006) היה יופי של דבר רק שבזמן האחרון היא די שיגעה אותי.... החלטתי לשים KASPERSKY 5 רק אין לו פירוול לעומת ה-NORTON שכן היה... אז איזה לשים בנוסף ל-KASPERSKY? או האם יש מוצר שכולל את הכל? (חוץ מה-INTERNET SECURITY של NORTON) לסיכום- לחזור ל-Internet security 2006 של NORTON או להישאר עם ה-KASPERSKY בנוסף פירוול (שאתם תמליצו לי על אחד) מה יותר בטוח? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני קניתי רמקוליים חדשיים 5.1 של logitech עכשיו כשאני רוצה לשמוע מוסיקה בitunes הוא לא משתמש בכל הרמקוליים אלא רק ב 2 הקדמיים ובתוכנה windows media player 9 משום מה הןא משתמש בכל הרמקוליים למה זה ואיך אפשר לעשות את זה שכל הרמקוליים יעבדו ב itunes נ.ב עד עכשיו ה itunes כן השתמש בכל הרמקוליים עד שאח שלי מגע במחשב והשתמש ב media player שאני אף פעם לא משתמש בה תוכנה מסריחה
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס למנהל המשימות(CTRL+ALT+DELETER) והמשחב רושם לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" מבחינת וירוסים וכל מיני סוסים טוריינים למינהם המחשב שלי נקי לגמרי עכשיו נכנסתי למחשב במצב בטוח ולאדמינסטור ובדקתי והיוזר שלי הוא מנהל המחשב וגם המצב בטוח הוא כן נכנס לי למנהל המשימות מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה טיימר, שמדליקה ת'מחשב בזמן שנקבע לה ומפעילה ת-WINAMP או כל נגן אחר, אוטומטית??
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? קאזה לייט? אימיול? ביטורנט? סולסיק? DC++???
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
פלז פלז עזרה איך אני יכול לצפות בקובץ או לשנות לו פורמט
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הביטורונט של אזוארוס דורש ג'אווה של סאן אבל בהתקנת הג'אווה של סאן (מילניום) אני מקבל הודעת שגיאה כל הזמן יש פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
צרבתי את ה THE WALL ל ד ו ד! במקור הסרט הינו ב D DIGITAL אבל לאחר הצריבה או בעצם בתהליך הקידוד בנרו הסרט לא נשאר ב דולבי אלה ניתן לניגון רק בפרו לוגיק האם יש דרך לשלוט באיכות הסאונד בתוכנה עצמה! ועוד דבר כשהעברתי את הקובץ מהמחשב נאמר לי למרות שהוא שוקל 1.5ג שנרו צריך DVD9 משמה 8.5 גיגה אבל באפשרותו בכל זאת לדחוס? אז מה בעצם הבעיה?למה קובץ דולבי ש1.5 גיגה צורך DVD9 ןמה ניתן לעשות עם הסאונד?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי שני חלקים של סרט ואני רוצה לחבר אותם האודיו הוא AC3 והוידיאו הוא AVI בצורת קריעה של DVDRIP נ.ב איך מחברים כתוביות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי סרט בקובץ mpg, אבל כשאני מנסה להפעיל אותו במדיה פלייר, וגם בתוכנות נוספות אחרות, הסרט פשוט לא עולה, לפעמים יש הודעת שגיאה, ולפעמים הסרט עובד אבל רק עם סאונד ובלי תמונה. ניסיתי את כל הפרוצדורות של המקודדים, ושל כל התוכנות אבל סרט לא ראיתי עדיין. אם יש לכם פיתרון או עצה, בבקשה תעזרו לי כי זה חשוב לי ביותר. בתודה, דודי.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
יש לי ווינאמפ(לא הגירסה 3 אלא 2.81 או משהו כזה) והוא לא מציג לי עיברית על הסקין אלא ג'יבריש. נראה לי שזה משהו בהגדרות. מישהו יכול לעזור לי? ודרך אגב-הווינאמפ 3 לא תומך בעיברית?
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
ישנם אתרים רבים שכשאתה נכנס אליהם יש לך ליד השם שלהם באקספלורר איקון. כשמוסיפים את הלינק לאתרים האלה למועדפים נוסף האיקון ליד השם של האתר. הבעיה היא שהאיקון הזה אחרי זמן מה נעלם משום מה.. מישהו יודע בתור אחד שבונה אתר איך מגידים את האיקון הזה ? ואיפה בדיוק הוא נשמר באתר ? כי אני רוצה לשמור את האיקונים האלה בדיסק קשיח כדי שהם לא יעלמו לי שנית אבל אני לא יודע מה המיקום שלהם. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ההבדל בין התוכנות הוא במערכת ההפעלה שבהם הם עובדות למי שלא יודע הWindows Messenger עובד רק תחת XP וה MSN Messenger עובד תחת כל שאר מערכות ההפעלה. בכל אופן התוכנות זהות לחלוטין אבל נתקלתי בבעיה. הבעיה היא כזו.. כשאני מנסה לקיים שיחה קולית דרך התוכנה אני מצליח רק עם משתמשים של אותה תוכנה (Windows Messenger). כשאני מנסה לקיים שיחה עם מישהו שעובד עם MSN Messenger אני לא מצליח. מישהו מכיר תתופעה ?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי. אני מחפש פיתרון אשר יאפשר לי ליצור עותק של הזיכרון המוקצה למכונה וירטואלית, שייעשה באופן אוטומתי כל X זמן. מה שאני מחפש דומה ל hibernation שהוינדוס עושה, כאשר הוא שומר את תוכן הזיכרון לדיסק הקשיח לפני כיבוי המחשב. אבל אני מחפש משהו שיעשה את התהליך באופן אוטומתי, ולא יכבה את המחשב לאחר התהליך. ואז אם המחשב שלי נכבה ואיתו המכונה הוירטואלית (מהפסקת חשמל לדוגמא) אני אוכל לשחזר את המצב שבו היתה המכונה הוירטואלית, למצב שבו היא היתה קרוב למועד הכיבוי. אני מדבר כאן על מכונה וירטואלית שמריצה XP על virtualbox, אבל כמובן שאם יש פיתרון דומה שמתאים למערכת הפעלה אחרת אשמח לשמוע. תודה.
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי תבנית FLASH XML מחו"ל כמובן עם העברית יש בעיה נוראית השאלה איך מסדרים את זה עם AS3 נכון שישנם את התוכנות שהופכות טקסט הבעיה אצלי היא אחרת אם אני רושם יהונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן התוצאה: הגן אל בבוקר רץ הקטן יהונתן אז אני מודע לכך שאי אפשר להוסיף שום מילה לועזית בתוך טקסט רץ עברי ולא נקודה בסוף משפט אבל אני חייב עזרה עם RTL באקשן סקריפט 3 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מישהוא יודע איך מגדירים בשועל שכאשר פותחים לשונית חדשה ישר יעלה דף הבית ולא דף ריק?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מפרטת, אני מחפש תוכנה/תוכנות שיודעות לבדוק איזה חומרה יש למחשב, לבדוק תקינות שלה לנהל ולתחזק את המחשב מבחינת תקינות חומרה, מערכת הפעלה וכו' וניקוי קבצים לא רלוונטים כגון REGISTRY וכו'. מודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
ובכלליות אם יש איזה spyware remover מומלץ... בעבר השתמשתי בspybot s&d, אבל נראה שהשרת שלהם קרס ולא ניתן להוריד אותו בשום מקום.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
החלטתי לשחזר את ה PC לאימג ששמרתי בעבר בעזרת Ghost 2003 (לא דיסקט). לאחר ה-Restart הראשון הוא עולה עם שגיאה Error loading operating system יש לי שני הארד דיסקים. בכל אחד שני partitions הגיבוי יושב לי על אותו כונן של מערכת ההפעלה ב-partition אחר. אני יכול לעלות דרך ה-CDROM אבל אין לי משם גישה לשום כונן אחר. לדעתי מה שקרה, קשור לזה שהNorton Ghost יצר Partition נוסף כדי לעלות משם את האפליקציה שלו איך פותרים את זה? ??? Pentium 4, XP SP2
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-