תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש באייסיקיו 2003A כבר מלא זמן ופיתאום הוא החליט מעצמו שאחרי רבע שעה הוא מתנתק מעצמו... ז"א, אני בא לשלוח הודעה למישהו ופיתאום קופצת לי הודעה שאני לא מחובר (פרח צהוב) כבר החלפתי אייסיקיו אחר והבעיה עדיין נמשכת למישהו יש בעיה לתופעה הזאת?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איך לעזאזל, אני מוריד אותו, באופן סופי, מהסרגל כלים למטה??? מיותר לציין שמחקתי אותו מהרשימה ב mscobfig.
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
זו 2000.6.30.1 NoAds או זו NoAds 2002.05.25 גם אני חושב שהיא תוכנה נהדרת וממליץ להישתמש בה,
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
יש לי קובץ וידאו שחתכתי בעזרת תוכנת mp4 cutter אבל כל חיתוך מגדיל בעשרות אחוזים את גודל הקובץ המתקבל. דוגמא: מקובץ של חצי שעה חתכתי וקיבלתי קובץ של 3 דקות אבל הוא שוקל 250 מגה!!! כלומר כמעט רבע מהמשקל, בעוד שחתכתי 10% מהאורך!!! זה לא הגיוני ואני רוצה לצמצם משמעותית את הקובץ (זה אמור להיות מגה בודדים). יש לכם מושג עם איזה תוכנה עושים את זה ואיזה הגדרות בקובץ צריך לשנות?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם כול פעם שאני מחפש משהו בתוכנת האמיול ההודעה שבתמונה מופיעה לי
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
אז ככה לאחרונה כשאני משתמש בוינראר על קבצים גדולים עם חלקים אני מקבל שגיאות CRC , קובץ פגום. אז ניסיתי להוריד עוד פעם את הקבצים, ללא הצלחה. ניסיתי להוריד אותם משרתים אחרים גם ללא הצלחה. מה שעוד יותר מוזר ניסיתי לפתוח אותם במחשב אחר בבית זה עשה לי את אותה בעיה אפילו כשניסיתי להוריד אותם במחשב השני. אבל כשהורדתי אותם בלפטופ שלי שבדיוק עבר פירמוט זה עבד. אני משתמש בIDM גרסא 6.07 , ולא זאת לא הבעיה כי בלפטופ אני משתמש באותה תוכנה בדיוק וזה עבד. עכשיו פירמטתי את המחשב שלי (שבו הבעיה התגלתה לראשונה) וזה עדיין עושה לי את הבעיית CRC חשוב לציין ששאר הגולשים דיווחו שהכל תקין בחלקים ככה שהבעיה אצלי. אני כבר לא יודע מה לעשות כל עזרה תתקבל בברכה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
העברתי קלטת למחשב דרך כרטיס טלויזיה, והסאונד לא נקי, יש זמזום קבוע ועוד כל מיני.. אני יודע שאפשר לנקות את זה לגמרי בעזרת אקולייזרים שונים. באיזה תוכנה להשתמש כדי לקבל את התוצאות המשובחות ביותר? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום! אני לא יודע איך נקרא האפקט אבל זה האפקט שלוקחים הרבה תמונות ומרכיבים תמונה אחת... למישהו יש מושג איך עושים את זה...? ואני זוכר שיש תוכנה שמבצעת תהליך זה כי הוא ארוך ומסובך אך שכחתי איך קוראים לה אז אם מישהו יכול לעזור לי זה דיי דחוף!!! תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אני רוצה אם ניתן, באותה תוכנה שני דברים: 1.לחתוך קטעים בflac מקטעי מוסיקה שגם הם flac.כוונתי לחתוך חלק מהשיר 2.ממירה וידאו לflac אם אין חינמית אני מוכן עד 20 דולר אם היא מאד טובה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הביוס שלי בגלל בעיה כלשהיא בחיים לא עידכנתי ביוס. בכל מקרה, זה הדגם של הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2288 וכרגע אני עם גירסה F2 של הביוס רוצה לעדכן לF11 הווינדוס שלי הוא VISTA 64BIT וכשאני מנסה להתקין ת'עידכון, כותב לי שגירסת העידכון היא ל32. מאיפה אני מוריד ל64? לא הצלחתי למצוא אמרו לי שאין כזה דבר ושאני טונה (D: ) אבל זה מה שכותב לי אמרתי נשאל פה
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה וקלה שיודעת לעשות הכל בעצם בכל מה שקשור לצריבת DVD (כולל שיכפול של DVD בצורת On the Fly)
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, זה עתה רכשתי מחשב חדש (Q9300, 9800GTX ZOLTAC,) עם mother board של asus p5nd וציפ סט של nvidia nforce משהו (זה חשוב?) בכל מקרה כאשר אני מקרין קבצי ווידאו שונים מתחילים להופיע בזמן רנדומלי קווים ירוקים על המסך. אפילו העבר משתנה לקווים מוזרים ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לחלוטין. אני משתמש בשני מסכים. מסף למחשב ומסך לראות בו סרטים (lcd), וזה בדרך כלל מתחיל במסך שמקרין את הסרט. במסך השני לכאורה הכל בסדר למעט העכבר שמטשטש לחלוטין. אחרי מספר שניות הכל נתקע. אחרי ריסטר זה מסתדר לסדרה שתיים עד הפעם הבאה. למישהו יש מושג מה הבעיה? (הסרתי התקניתי דרייברים וקודקים)
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
1-ראשית הבעיה בTM היא שהוא פשוט ניהיה כאילו מין גירסת קומפקט ואני לא מוצא דרך להחזיר לו את הלשוניות כמו תהליכים למשל. http://imageshack.us/f/703/39637411.png 2- אני עובד עם הרבה טאבים פתוחים בכרום. העניין הוא כזה כשאני מקליק על טאב שבא אחרי הטאב הנוכחי הוא מחליף מקומות עם הטאב הקודם במיקומים שלו. כלומר עם אני עכשיו עם הטאב הלפני האחרון ומקליק על האחרון אז האחרון מדלג להיות הלפני האחרון. לעומת זאת עם אני זז לכיוון הפוך מהקצה להתחלה לרוב זה לא עושה כלום חוץ מפעם ב... שהוא מדלג פשוט כמה טאבים אחורה. מיקרה ראשון תמיד דילוג אחד אחורה. http://imageshack.us/f/811/tab1sr.jpg מיקרה שני אחת ל-5 פעמים בערך דילוג כמה מקומות אחורה כעוברים לטאב קודם כלשהו http://imageshack.us/f/6/tab2…
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי מיקרוסופט אופיס 2010 ,כשאני מנסה להיכנס למסמך שכבר רשום הוא רושם לי הודעת שגיאה ויוצא החוצה http://s16.postimage.org/akgomzxmd/image.jpg הסרתי את התוכנה והתקנתתי שוב ואני אובד עצות.... אגב זה אופיס פרו 64 ביט. המחשב חדש וחזק עם וינדוס 7 64 ביט. אם למישהו יש פתרון אני אשמח:-) תודה!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בנושא של היכן כדאי להתקין תוכנות והאמת שעשיתי חיפוש באינטרנט ולא הצלחתי למצוא תשובה מספקת. חילקתי את הכונן שלי לשתי מחיצות, C בה יש מערכת הפעלה ו D ,גודל הכונן 1T השאלה היא איפה להתקין תוכנות כגון סקייפ או DAEMON TOOLS ב C או בD? ואיפה כדאי להתקין משחקים כגון COD4? תודה עומר
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
על איזו תוכנת GPS בעברית אתם ממליצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
בתור נגן גיטרה חובב ובעל מחשב נייד עם כרטיס קול אונבורד האפשרויות הקלטה שלי לא משהו, הבנתי שהתוכנה הכי מתקדמת שעדיין תתאים למחשב שלי היא cool edit pro או בקיצור cep. קראתי לפחות 10 מדריכים על התוכנה ובשום מקום לא מצאתי פתרון לבעיה: לא נראה לי שהתוכנה מקליטה את הגיטרה שלי בכלל, לפי המדריכים אני עושה הכל נכון כך שלא ברור לי מה מקור הבעיה. לפני זה השתמשתי ב -guitar rig והתוכנה הקליטה אבל היא לא התאימה לכרטיס הקול ככה שהבעיה היא ככל הנראה לא בחיבורים של הגיטרה למחשב. האם יש כאן מישהו שמשתמש או מכיר את ה-cep ויכול לייעץ לי בנושא? רבה התודה.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני כיום משתמש בZonealarm ותאמת שהיא די עושה לי בעיות בכל הקטע של התוכנות ופורטים וכאלה אז אני מחפש עכשיו תוכנת פיירוול יותר טובה או טובה כמוה..יש לכם המלצות?
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ההבדל בין התוכנות הוא במערכת ההפעלה שבהם הם עובדות למי שלא יודע הWindows Messenger עובד רק תחת XP וה MSN Messenger עובד תחת כל שאר מערכות ההפעלה. בכל אופן התוכנות זהות לחלוטין אבל נתקלתי בבעיה. הבעיה היא כזו.. כשאני מנסה לקיים שיחה קולית דרך התוכנה אני מצליח רק עם משתמשים של אותה תוכנה (Windows Messenger). כשאני מנסה לקיים שיחה עם מישהו שעובד עם MSN Messenger אני לא מצליח. מישהו מכיר תתופעה ?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איך אני יודע איזו גרסה יש לי מותקנת במחשב ואם היא גרסה ישנה איך אני יכול להתקין את הכי חדשה? וכמובן יש לי כרטיס מסך חדש 5850
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כאשר אני מייבא קובץ מוכן אז בערך כל דקה שוקלת 20MB. יש דרך להקטין את הגודל של הקובץ?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
צרבתי דיסק ובטעות לא סימנתי את "finalized". כיצד ניתן לעשות פעולה זאת לאחר הצריבה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה נועל התיקיות והיה בה שגיאה אז הסרתי הורדתי והתקנתי שוב וזה נשמר עם הסיסמא הישנה שלי ועם השגיאה הזאת שאיך שאני נכנס זה עושה eror number משוו כזה איך אפשר להתקין את זה שוב זה עבד לי פעם!!!
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-