תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה זה פתאום אני מדליק תמחשב ואני רואה שאין מקום בכונן C שלפני כן היה מלא מקום כמה ג'יגה מחקתי כמה דברים והיה שם איזה 2 ג'יגה ואחרי כמה דקות זה שוב מודיע שאין מקוםם ואני לא מוריד כלום ניסיתי אחר כך למחור משהו ששוקל 700 מגה ואני שם לב שלאט לאט המקום יורד בלי שאני יגע בכלום... מה זה הדבר הזה?.? וזה מגיע ל 0 זה עושה מלא שגיאות כאילו מוזרות ותוקע תמחשב עזרה דחוףף
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום כולם! בערך לפני חודש וחצי קניתי לפטופ אסוס F3SC כאמור, דגם מצויין, קניתי את הגירסא עם מעבד T7300, מרוצה מאוד ממנו הבעיה היחידה שלי זה שאני לא מצליח למצוא דרייברים או כל פריט עידכון כלשהו לחומרה, מכוון שאני לא מעודכן אני פונה עליכם האם לא נהוג לכרטיסי מסך של לפטופים שיצא עידכון מהחחברה המייצרת? ז"א יש לי כרטיס מסך G FORCE 8400M אני בכלל לא מוצא אותו ברשימת דרייברים של אנוידיה, אותו דבר עידכונים לביוס או לצ'יפסט וזה באתר אסוס, האם בלפטופ כללי המשחק משתנים? ואם כן אז איפה אני כן יכול למצוא עידכונים? בתודה מראש, לירן
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
התוכנה Ad-Aware הרגילה שלי לא רוצה להתעדכן כבר שבועיים מה עושים?(תמונה בפנים)
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את תוכנת הסורק והורדתי את הדרייבר מהאתר של זירוקס וההתקנה מתחילה אבל בסיום לא מתקבל icon של תוכנת הסריקה אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד נועם
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים טובים. יש לי בקשה, קצת מוזרה. בעצם למה מוזרה, שילמתי על זה, אני רוצה לראות מה זה שווה. יש לי מחשב נייד חדש, והזמנתי איתו סוללה של 12 תאים. אני רוצה לראות כמה זמן הוא מחזיק מעמד בווינדווס, בלי שימוש, אבל לא כשהוא במצב סטנדביי, וכשהרשת האלחוטית פועלת. עכשיו, ברור שאני יכול לבדוק באיזה שעה הדלקתי אותו ומתי הוא נכבה, אבל אני לא מתכוון לשבת לידו ולחכות שהוא יתכבה, זה כמה שעות טובות. מה שאני רוצה לעשות, זה להשאיר אותו דולק, עד שהסוללה תתרוקן לגמרי, והוא יתכבה, אבל כשאני אכנס לווינדווס, אני אוכל לראות בעזרת תוכנה מסויימת כמה זמן הוא היה דלוק, או בטח יותר פשוט, באיזו שעה הוא נכבה. יש מצב לעשות את זה אולי דרך ה EVENT LOGGIN בווינדווס XP? בבקשה תעזרו לי, אני במצב נוא…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להקלטה מכרטיס מסך geforce 6600gt vivo הוא מחובר לממיר אני מחפש תוכנה שמקליטה גם באיכות טובה כמה שיותר תודה למי שעוזר...
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצותיכם לתוכנה שתמנע כניסת כל מיני מרעין בישין כמו תולעים,סוסים, חיות אחרות וכל מיני רוגלות וכאלה ושיהיו גם חינמיות תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
עשיתי סריקה באנטי וירוס החדש של AVG והוא מצא לי כמה וירוסים או רוגלות אני לא בדיוק יודע מה זה כל דבר אשמח לקבל תשובה או לפחות על חלק שאתם מאשרים למחוק יש 3 תמונות http://img80.imageshack.us/img80/2326/11cw2.png http://img80.imageshack.us/img80/780/12uc4.png http://img80.imageshack.us/img80/2097/13hr8.png תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אוטומטית ל-GMAIL.... יש חיה כזו?? עכשיו להגיד לאנשים את הכתובת החדשה זה לא פתרון שאני רוצה... תודה רבה למי שעוזר!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אין לי ספק שהנושא אינו חדש, יחד עם זאת , אשמח לקבל המלצות וחוות דעת על תוכנות אבטחה (וירוסים,רוגלות,תולעים ורושעות בכלל) על מנת לחסוך את החוויה של פירמוט והתקנת הכל מחדש. תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה הכי מהירה שיש לאיחוד קטעי וידאו ,אם מישהו יוכל לתת לי קישור או שם לפחות אני אשמח מאוד.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי פטיש מוזר- אני אוהב להתקין משחקים ולצפות בסדרות בו זמנית. ממש קינקי. הבעיה שחלק מהמשחקים דפוקים ומגיעים עם מוזיקת התקנה. זה מטריף. הם מצפים שאני אסתכל על ההתקנה 10 דקות?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לבעיה הוא רושם לי NEEDS ATTENTION ויש אופציה של FIX NOW והוא שולח אותי לאתר של נורטון לקנות עותק
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
שלום כולם ! יש לי אופיס 2003 מותקן על המחשב, בגלל שכל המחשב שלי באנגלית הוא אוטמטית מתקין את האופיס ללא תמיכה במילון עברי מה שלא מאתר ומוצא שגיאות כתיב, אני מקליד מאוד מהר ויש פעמים שמתפספסת לי פה ושם אות וזה דיי בעייתי בלי הסימון האדום והמרגיז מתחת לאתר אותה, ניסיתי קצת לשחק בהגדרות ספליניג וגרמר והבנתי שאני צריך להוריד איזה קובץ מסויים או משהו בסגנון, אני אודה לכם אם תכווינו אותי לקובץ \ תאירו את עיניי לפיתרון בתודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בדרייברים של ATI יש אופציה לכיווץ המסך , ואז הכל מסתדר לי עם הרזלוציות הגבוהות שאני עובד איתם כרגע לעומת זו בכרטסי NVIDIA אין את האפשרות הזו , אפשר להזיז את הסמך רק שמאלה או ימינה , קיימת תוכנה כל שהוא או תוסף לדרייבר שיתן את האופציה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אם הסריקה יצאה הפוכה.. יש אפשרות לסובב את הסריקה?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני עובד עם מסך רחב 32 אינץ' ויש משחקים שלא נפתחים לי ברזולוציה המתאימה למסך שלי 1366X768... האם יש תוכנה שיכולה לכפות על המשחק להפתח ברזולוציה שאני בוחר? אני מכיר את הטריק של לנסות להוסיף לשורת הפקודה: =resy= -resx- אבל זה לא ממש עובד.... תודה!
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לכתוב מייל עם עורך WORD מופעל הוא נותן לי את ההודעה הבאה : טופס זה מחייב שימוש ב-wotd כעורך האלקטרוני שלך, אך היישום WORD אינו פנוי או אינו נמצא. הטופס יפתח בעורך של OUTLOOK" . הWORD זמין, ניסיתי להתקין מחדש. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לא הצלחתי להחליט אם זו בעיית חומרה ( עכבר אופטי חוטי די חדש ) או בעיית מסך ( LG LCD "19 - או כרטיס המסך ) או משהו במערכת ההפעלה עצמה = Vista Premium Home עברית. המחשב נייח. ??? מלבד תקלה זו כל היתר רץ מהר ותקין בהחלט. על ידי החזקת Ctrl ומקש Home אני מצליח להעלות את הסמן חזרה מעלה, אך התופעה מטרידה. נא הסבר ואולי גם פתרון סביר.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית שמפצלת לפי נקודות זמן קבצי mp3 תודה
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
אלוהים!!! אני פוחד ממש אתם לא מבינים אני משוטט לי להנאתי באינטרנט.. פתאום העכבר מתחיל לזוז מעצמו בהתחלה חשבתי שזה סתם הוא נתפס בחוט וזז עד שהעבר התחיל לסמן את המסך... נבהלתי והתחלתי לשקשק... ישר כיביתי את המחשב אחרי זה הדלקתי אותו ושוב נחרדתי שראיתי אותו מסמן לי דברים ומשחק לי עם העכבר! הבנתי שהוא לא יכול לכתוב לי מילים אלה רק לזוז עם העכבר ואמאלה הרגע הוא שוב ממשיך ועכשיו הוא פשוט נאבק בי ומשחק עם העכבר ואני מת מפחד!! מה לעשות ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? אני נשבע לכם אנ י לא מחרטט אני אומר אמת!!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Death-of-a-Star-83938089
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי וירטואל דאב! והבעיה שהיא לא תומכת בפורמט הזה משהו יכול להביא לי שם של תוכנה או תוסף לוירטואל שיעשה תעבודה אני נורא ישמח!! תודה מראש לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי שתי סימולציות לעשות בפלאש ואני צריך עזרה ודי מהר צריך לסיים את הסימולציות עד יום רביעי בלילה המסנג'ר שלי הוא YB1212?HOTMAIL.CO.IL והאייס הוא 322716645 כל מי שמתעניין בפלאש זוהי עבודה מאתגרת יחסית אבל פשוטה ואני לא מצליח בבקשה עזרההה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-