עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by J.allmighty,

יש לי מערכת XP PRO המפרט מפורט, אני צריך להגדיר את המחשב כVPN SERVER - ע"י תוכנה משהוא מכיר תוכנה ? (לא SBOX ולא ISA SERVER שהוא עובד רק על 2000 סרבר) תודה רבה עריכה* מנהלים תעבירו בבקשה את התר'ד לתר'ד תוכנה, תודה.

2. Started by evman007,

לא יודע מה הבעיה פתאום לא מצליח להתחבר לי ,ולמשתמשים אחרים במחשב שלי הוא כן מתחבר ללא בעיות. שאני מנסה להתחבר הוא עושה כאילו הוא מתחבר ואז רושם-MERGING DATA ונתקע עד ההודעה המוכרת-שלח את תשלח... למישהו יש מושג?

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by NIR_R,

היי פירמטתי את המחשב ואני רוצה להחזיר את כל הטורנטים שהיו לי לתוכנה.. את הטורנטים עצמם אין לי, אבל יש לי את כל ההורדות על המחשב. יש אפשרות להכניס את כל הטורנטים ביחד? במקום להוסיף אחד אחד. תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  4. שלום, אני מחפש תוכנה מומלצת וגיבוי תיקיות וקבצים. למשל אם אני מוסיף קבצים לתיקיה מסוימת אז התוכנה תזהה את השינוי בקבצים ותעדכן את התיקיה שעברה שינוי בדיסק הנייד. תודה לכל העוזרים והעוזרות, עומר

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by Lior4543,

שלום, התבקשתי לעצב פלאייר למסיבה בפוטושופ, אני לא יודע מה המידות של פלאייר כזה.. ואיך לכוון את הרזולוציה והסוג צבעים להדפסה.. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  6. Started by shaithebest,

שלום חברים, קניתי תבנית FLASH XML מחו"ל כמובן עם העברית יש בעיה נוראית השאלה איך מסדרים את זה עם AS3 נכון שישנם את התוכנות שהופכות טקסט הבעיה אצלי היא אחרת אם אני רושם יהונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן התוצאה: הגן אל בבוקר רץ הקטן יהונתן אז אני מודע לכך שאי אפשר להוסיף שום מילה לועזית בתוך טקסט רץ עברי ולא נקודה בסוף משפט אבל אני חייב עזרה עם RTL באקשן סקריפט 3 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  7. היי, יש לי מחשב כמעט בן 4, עם WIN 7 שלא מזמן שידרגתי לו את הראם לג'יגה וחצי ועכשיו הוא עובד מצויין. הבעיה היא בנגינת וידאו- הנגן המועדף עלי הוא VLC PLAYER, רק שהוא התחיל לנגן בצורה מוזרה- לרוב מעט איטית, אבל חמור מכך- הקול והכתוביות מופיעים ביחד, רק התמונה מגיעה מעט אחריהם. ניסיתי להסיר ולהתקין, ועכשיו הבעיה הוחמרה והכתוביות בג'יבריש (לא הצלחתי לסדר את זה מהעדפות-כתוביות-שפה) ניסיתי להשתמש בBS PLAYER, ושם זה עוד יותר חמור- כל איזה 40 שניות התמונה קופאת, הקול ממשיך ואז שוב חוזרים לראות את התמונות כמו שצריך, עם קול מסונכרן. כלומר, כל איזה דקה התמונה פשוט קופאת ואז מסתדר שוב עד לפעם הבאה. כרטיס המסך שלי הוא ג'יפורס 7300 LE, אם זה קשור. האם יש דרך לסדר את הנגנים שיעבדו/המלצה…

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  8. זה לא נותן לי להתקין את הפריימוורק , הupdate מתחיל תהתקנה ואז אומר Failed ככה כבר שלושה ימים , הורדתי ידנית תהתקנה וזה מה שזה רושם לי : (אחרי שאני בא להתקין ידנית). נכנסתי גם לאתר של מיקרוסופט ואמרו לי להסיר אותו מהמחשב ואז להתקין ידנית מחדש אבל זה לא מוכן למחוק , מה לעשות ?!

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  9. הכוונה בצורה חיצונית(אין אפשרות מובנית בתוכנה). אתאר את הבעיה שיש לי: אני לא מצליח לגשת לאתר מסויים או להתחבר אל הקליינט שלהם לשרת כבר יומיים. אני כן מצליח לעשות זאת עם פרוקסי(לאתר בלבד מן הסתם), ולכן השאלה שבכותרת. נתונים נוספים: אני עם 012+כבלים בחיבור ללא חייגן. אני לא האדם היחיד שסובל מהתקלה הזאת(ראיתי בפורומים) אבל הם לא נותנים לי עדיין תשובות("העניין בטיפולמחלקת הסניפינג(WTF?) שלנו") ולכן אני מחפש פתרון יצירתי. נ.ב- אני כבר יומיים איתם וניסינו מלא דברים אז אל נא תציעו דברים טריוואלים(מדי). תודה לעוזרים, אתם תותחים.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by ras81,

הורדתי את התוכנה אבל כשאני פותח אותה אז נוצרת לי ספריה עם מלא קבצי C++ מה אני אמור לעשות עכשיו?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלו לכולם יש לי איזה הסרט שנמצא בפורמט של 16/9 אני מעוניין להעביר אותו או לקונברט אותו לפורמט של 4/3 רגיל איזו תוכנה קלה פשוטה ויעילה עלי להשתמש! ברשותי יש את הנרו החדש ביותר! או אולי תוכנה אחרת שאתם צצליצים

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by gabig12,

שלום ;D הורדתי לאחרונה 5 אלבומים של שירים והבעיה שאני לא יכול לפתוח את הקבצים כי הקבצים הם בסוג ape cue log ניסיתי כבר לפתוח את הקבצים בוינראר 3.30 בוינזיפ 7.0 וwiniso 5.3 המלא ולא הצליח לפתוח את הקבצים האלו מה אני עושה איך אני יכול לפתוח את הקבצים האלו אולי יש עוד תוכנה של פתיחה וקיווץ? :'(

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  13. Started by מאור247,

מאיפה אני יכול להוריד דרייברים ל usb 2.0

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  14. שאני מפרמט את ה dok בפקודת FORMAT FS=NTFS זה לוקח חצי שעה יש אופציה לפרמוט מהיר? אני מפרמט אותו ל NTFS כדי להתקין ווינדוס 7 על מחשב נייד קטן שאין בו DVD

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  15. יש לי קובץ DLL ישן שכתבתי והקוד מקור שלו אבד השאלה אם מישהו מכיר תוכנה שמנסה להפוך את הקובץ חזרה לשפת C

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by wooper,

שלום למה בקבצי mkv נחתך לי התרגום פשוט לא רואים אותו זה קורה לי בbsplayer רק אם אני עושה load subtitle אז אין חיתוך של הכתוביות בקבצי avi אני מגדיר את שם הסרט והתרגום בשם זהה ואין את הבעיה הזו

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  17. לאחר שהמחשב החל להיתקע לי וכמה תוכנות spyware פתאום לא עלו לי הבנתי שנדבקתי במשהו. המקאפי גילה סוס טרויאני בשם DNSchanger אך הוא איננו מצליח להסיר אותו ורק שם בהסגר ולאחר מכן נדבק מחדש. ניסיתי עם עוד כמה סוגי אנטי וירוס שונים שגם הם גילו אותו (בוריאציות שונות) אך אינן מצליחות להסיר אותו. הקבצים שנדבקו הם קבצי מערכת חשובים ולא ניתן למחוק אותם. מה עוד אני יכול לעשות? אני שוקל פשוט לפרמט את המחשב ולהתחיל הכל מחדש.

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by jfkk,

שלום רב מחפש תוכנה Norton Ghos2003 ההתקנה תתבצע על dok. אם ניתן גם מדריך תודה מראש

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by Lanzar,

שלום לכולם ! פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא זוכר את המספר ICQ שלי :-\ והבעיה היא שגם שאני מבקש ממנו לשלוח לי למייל את הקוד אני מקבל הודעה שאין כזה מייל או משהו... ואני צריך את ה ICQ ממש דחוף !!! מישהו יודע אוליי אך אני יכול להשיג את הקוד מחדש ? או לאפס אותו או משהו ??

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by רוני1,

איך אני מוחק את כל מה שחיפשת עד היום באימיול בשורת חיפוש??

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by spankus,

כל פעם שאני פותח את האי מיול... כותב לי Error: the file known.met is currupted, unable to load known files אין לי מושג מה זה אומר ואני אשמח לדעת איך לסדר את זה.... ואחר כך כשהאי מיול עצמו עולה...הוא כותב הודעה כזאת, שגם איתה ניסתי להתעסק אבל לא ממש מצאתי איך No server list adress entry in 'addresses.dat' found. please paste a valid server list address into this file in order to auto update your server list. בנוסף לכך, ואני לא יודע אם זה קשור או לא, האי מיול ממש ממש ממש ממש מכביד על המחשב... הוא שואב כמעט 200 מגה בייט של זיכרון, ולוקח לו איזה 5 דקות עד שהוא לגמרי נפתח... המחשב חזק וזה לא היה קורה פעם...אני אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון לזה גם כן... נ.ב. ניסיתי להתקין מחדש…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by emailaya,

היי שוחררה גירסה 2 של תוכנת הדואר החינמית emailaya כמו כן, עלה אתר חדש לאויר http://www.emailaya.co.il http://www.emailaya.com שינויים ניתן לראות פה: http://forum.emailaya.co.il/viewtopic.php?t=3 אשמח לקבל הערות והארות גם לגבי האתר וגם לגבי התוכנה

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by extra-g,

יש לי WMP11. לפניו היה לי את 9 והייתה אותה בעיה. כל סרט שאני מפעיל אני רואה בשחור-לבן. בלי צבע. כל סיומת וכל קידוד. הנגן לא רושם שחסר לו קודקים. לעומת 2 סרטים שהיו חסרים לו קודקים של audio והוא רשם. פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת. מדובר במחשב חדש. ניסיתי להתקין את ה-K-lite mega-codec-pack 3.90 ולא עזר. הסרתי אותו אח"כ כי היו בו מלא דברים שלא הבנתי, ואם הוא גם ככה לא עזר לי העדפתי לא להתעסק בדברים שאני לא מבין. אשמח לקצת עזרה... תודה

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  24. יש לי כונן גדול חיצוני, ורציתי לפצל בו את השטח כדי לשים עליו מ.הפעלה נוספת, אז ראיתי את התוכנה הזאת..וכאן זה התחיל. הקצתי 10G מתוך 500G פנויים והתוכנה ביקשה לעשות הפעלה מחדש, אמרתי אוקי הגיוני. היא הפעילה את המחשב מחדש ואז הבנתי שעשיתי כנראה טעות... לקח לה מעל יום וחצי של עבודה !!! כדי לעשות את התהליך! הוא כל הזמן רשם "מעביר מידע", ועכשיו אני רואה שבכלל טעיתי כי התכוונתיל100G ואני חושש להפעיל אותה שוב :-[ מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול כן לפצל את הכונן אבל שלא יקח לי ימים לעשות את זה? תודה תודה תודה לעוזרים אני ממש מיואש :-\

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  25. ראיתי שאני יכול להוריד פרקים של אבודים בגודל 99 מגה במקום.. לא יודע בדיוק כמה אבל יותר אז זה מה שעשיתי אבל זה התברר כלא חכם במיוחד כי אני לא מצליח להדליק אותם. אני ממש לא רוצה להוריד ולהתקין הרבה חבילות של קודקים אז אם מישהו יכול לכוון אותי לנגן אחד וחבילה אחת שאיתם אני יכול לראות זה יהיה נחמד האם זה מזיק להתקין מספר חבילות אחת על השניה? אם זה משנה יש לי ג'יפורס 9400 ולא חיברתי את הכבל קול שבא איתו ואין לי כרטיס קול בכלל חוץ מהמובנה תודה

• 4 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.