תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שאני לא יכול לחלץ שום דבר קובץ RAR שחולק לחלקים, חוץ מחלקים קטנים. שאני עושה את זה הWINRAR מראה שהקובץ כביכול פגום, אבל העברתי את זה למחשב אחר וזה חילץ את זה בלי בעיה אני לא יודע מה לעשות! תעזרו לי
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב יד-שניה די ישן בסכום נמוך, אבל בכל זאת לבדוק אותו לפני הקניה עד כמה שאפשר. אילו בדיקות אפשר לבצע ובאילו תוכנות? (כמו בדיקות להארד דיסק, לזכרון, למעבד...) תודה!!
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חברים שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על תוכנה כמו Faronics Deep Freeze??? מה למעשה אופן הפעולה שלה? היא יוצרת img ובכל הפעלה של המחשב פשוט טוענת אותו מחדש??? כמה זמן תהליך כזה לוקח בערך לדיסק ש- 15 ג'יגה שלו תפוסים??? האם הכתיבה המרובה הזו של קובץ img כל פעם שהמחשב עולה מחדש לא פוגמת בדיסק הקשיח באיזשהו אופן??? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בבקשה . חיפוש דרייבר של SATA ללוח אם של ASUS דגם K8V-X series אני חייב לפרמט את המחשב וחייב את הדרייבר הזה נכנסתי לאתר של אסוס ושרפתי כבר איזה 10 דיסקים ולא הולך ממש תודה למי שיוכל לעזור לי.. [br]פורסם בתאריך: 18.11.2008 בשעה 17:37:55 הנה קישור לתמונה של הלוח אם עם כל הפרטים (בתקווה שזה יעזור)http://www.jup.co.il/files/4195bfafdc.jpg
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם. תהליך הגרעין של האנטיוירוס המוצלח NOD32, שאמור להיות אחד הקלים, לוקח לי כרגע 118 מגה ניצול בראם, ו 113 מגה ניצול ב VM. הוא גרסא 3.0.621 המחשב דלוק כ 24 שעות, אבל לדעתי הניצול הזה מאוד מופרח.. האם אצלכם יש משהו דומה? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חברים שלום :s05: התקנתי את יוטורנט ואני כל הזמן נחסם כנראה ע"י שרתי נותן השירות של האינטרנט הבנתי שיש צורה הסתרה/ הצפנה מול נותן השירות כך שאפשר לעקוף את המידע שעובר לשרת נותן השירות של האינטרנט על שימוש בטורנט כמו כן בעת הפעלת התוכנה UTORRNET המחשב מאיט עד כדי שאין יכולת לההשתמש עם דפדפן אשמח לקבל הסיוע בברכה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב לפני כמה ימים שהאנטי וירוס שיש לי (AVG) לא פעיל. ניסיתי להיכנס לאתר כדי להוריד אותו מחדש אבל לא הצלחתי בכלל לקבל את האתר. קיבלתי הודעת שגיאה כללית "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט". כמה נתונים: 1. לא יודע כמה זמן האנטיוירוס היה לא פעיל. 2. ניסיתי לעשות שחזור מערכת וראיתי שהתאריך הכי ישן שיש לי זה לפני 10 ימים. שיחזרתי והפעולה הושלמה אבל זה לא פתר את הבעיה. 3. אני מצליח להיכנס לשאר אתרים. אבל לא מצליח להיכנס לאתרים אחרים של אנטיוירוסים (avg, avast nod32, norton) ומיקרוסופט. 4. אני גולש דרך sandboxie. למי שלא מכיר זה דפדפן שלא שומר כלום על המחשב. אני כ"כ סומך עליו, שזו הסיבה שאני עדיין מתקשה להאמין שחטפתי וירוס. אבל תמיד יש הפתעות ב…
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד שהגיע עם WIN XP HOMR. אין באפשרותי כרגע לשדרג ל XP PRO. אני רוצה להתקין IIS אבל אי אפשר להתקין IIS על XP HOME אלא רק על PRO. ישנם הרבה מדריכים ברשת (אותו מדריך רק בצורות שונות) המסיבירים כיצד להתקין IIS על WIN XP HOME, אבל הם דורשים דיסק התקנה של WIN2000. צריך משם רק 2 קבצים, IIS.DL_ ו IIS.IN_. יש את הקבצים האלה גם בהתקנה של XP PRO אבל זה לא עובד איתם. ניסיתי. שאלתי היא כזו.. אולי למישהו יש את הקבצים הללו או יכול להביא לי אותם? או שהוא מכיר דרך אחרת להתקין את השרת. או בכלל אם מישהו מכיר שרת אחר שמריץ ASP.NET והוא חינמי? בתודה ושבת שלום, איתי
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה כזאת, אני יודע שכבר היו ת'רדים כאלו אבל עשיתי חיפוש ומצאתי דברים לא ממש קשורים וחלק קצת בכל מקרה אני מבקש קישור לתוכנה\שם התוכנה (שכמובן אזמין ממיטב כספי ) או ת'רד רלוונטי ששם כבר ענו על השאלה
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי סרטים על המחשב שהורדו מהאינטרנט. הם פעלו לי בלי בעיות חוץ משניים שבשבילם הורדתי מקודד שנקרא KLITE BASE אז התחילו כל הבעיות: בסרטים שפעלו קודם כמו שצריך, התמונה התחילה לקפוץ כל הזמן. אז מחקתי את KLITE והתקנתי מחדש את DIVX אבל בכל סאת הסרטים לא פעלו (זה אותו מקודד שאיתו הסרטים פעלו קודם) לאחר אין ספור נסיונות התייאשתי וניסיתי להתקין מחדש וינדואס שנתקע בתהליך ההתקנה אז הייתי צריך לפרמט את הכונן ולהתחיל מחדש. עכשיו, כשבאתי להפעלי את הסרטים אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים והמקודד DIVX באתי להפעיל את הסרטים. את חלקם אני רואה כמו שצריך אבל בחלק מהם יש קול בלי תמונה... מה אני אמור לעשות?? :-[ ??? תודץ מראש
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
התוכנה הזאת שמאפשרת לשלוח אייקונים בכתב.... אהה ואולי משהו מכיר דבר כזה למסנג'ר? עריכת המודר: שני הת'רדים שלך אוחדו.
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה אם panda titanium antivirus מאז שיש לי את התוכנה אני לא יכול לקבל הודעות ב outlook express היה לי את אותה בעיה גם אם נורטון השמח אם תגידו לי מה לעשות בשביל לקבל הודעות
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
איך משתתמשים בתוכנה aida32 ? אני רוצה לברר מה כרטיס המסך שלי דרכה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר תוכנות מותקנות במחיצה הראשית לכונן אחר, בעיקר את Program Files. כמובן המלצות מניסיון מוכח.. תודה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
עברתי דירה לפני יומיים ורק היום סידרתי את האינטרנט (בקושי רב מאוד), כשהמודם (כבלים) מחובר למחשב בכבל רשת. הגדרתי אותו דרך: Network Connections--> Network Tasks--> Set up a home or... בסופו של דבר זה הסתדר ולעת עתה האינטרנט פועל. הפעלתי את ה- ICQ פעם אחת והכל הלך בסדר. יצאתי ממנו, ולאחר זמן מה ניסיתי להיכנס עוד פעם. אבל הוא כתב לי את ההודעה הבאה: "ICQ Lite failed to initialize". עשתי ריסט וזה לא עזר. מה לעשות? תודה לעוזרים מראש. הביעה עם האיי סי קיו הסתדרה. יש בעיה אחרת בהמשך העמוד (כמובן =/)..
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם כול פעם שאני מחפש משהו בתוכנת האמיול ההודעה שבתמונה מופיעה לי
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מופיעה לי השגיאה הזאת... מה הבעיה? איך אני פותר את זה? ועשיתי כבר סריקה כמו שרשום אבל לא עוזר
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת איזה אפשרויות יש לי כדי לחבר את הטלויזיה למחשב ? או אם אתם מכירים איך לראות טלויזיה ישירות דרך האינטרנט ? תודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן. כאשר אני מדליק את המחשב הנייד שיש בו XP, עולות לי השגיאות הבאות: וגם זאת: מה עליי לעשות?
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב dell אם מערכת הפעלה windows 7 ב-64 ביט (כל התוכנות חוקיות). אני מתפרנס מעבודת גרפיקה בתוכנת פוטושופ, הבעיה היא שכאשר אני שולח להדפסה, התוכנה נתקעת למשך 10 דקות עד שמופיעה חלון ההגדרות, כאשר אני רוצה לשנות הגדרות, החלון לשינוי ההגדרות מופיע שוב רק אחרי 10 דקות ושוב עוד 10 דקות לשלב הקודם ועוד 10 דקות מאישור ההדפסה ועד תחילת הפעולה. חצי שעה לפחות להדפסה אחת הורדתי תוכנת ניקוי cclener + מחקתי קיבצי temp + התקנה מחדש של המדפסת, כלום לא עזר. כאשר אני נכנס דרך ה- start למדפסת, התקלה לא קיימת וההדפסה מתבצעת בצורה יעילה כולל הדפסת תמונה לא דרך הפוטושופ תודה רבה alzi
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה ועד היום הקלטתי דרך תוכנה ממש נוחה ופשוטה - InterVideo WinDVR 3. לא יודע מה קרה, פתאום שאני מפעיל את התוכנה ולוחץ על הכפתור של ההקלטה - זה רושם לי הודעה שהתוכנית הולכת להיסגר.. וככה אלפי ניסיונות (לא מגזים) ופשוט סוגר וסוגר.. וזה עבד עד תחילת השבוע. לא ביצעתי שום שינוי במחשב, לא התקנתי משהו חדש.. פשוט הכל כרגיל ושגרתי. מחקתי את התוכנה לגמרי מהמחשב והתקנתי מחדש ועדיין זה לא עזר. ובנוסף בהמשך השבוע היו פעמים שלחצתי על שיר בתוך הרשימה שלי ב-Winamp וזה גם היה כותב לי התוכנית הולכת להיסגר.. ופשוט עכשיו שאני חושב על זה - זה קצת מוזר והזוי שפתאום... מה עליי לעשות...? Windows 7 Ultimate 64 Bit, הגירסא חוקית לגמרי לא פרוצה, רצה אצלי כבר כמה חודשים טובים ופתאום…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן! נגן הפלאש המובנה בקרום פשוט מקרטע ברמה שזה בלתי נסבל בכלל לפתוח יוטיוב על 480P. זכור לי בעבר שהיה מותקן לי הפלאש פלייר החיצוני, וביטלתי את זה הפנימי של הקרום והכל עבד הרבה הרבה יותר טוב. אך כעת - לא משנה כמה פעמים ניסיתי, ההתקנה של הפלאש החיצוני מהאתר הרשמי שלהם נכשלת. למה ההתקנה לא עובדת?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-