עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by redersh,

מחפש ספר ללימוד פלאש איכותי וטוב בעיברית וכן גם מקום לקנות אותו או להזמין (איזור ת"א) תודה ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by yoss,

מחפש אייקונים לIconPackager, הם צריכים להיות יפים,נקיים,אלגנטים ואחידים. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by tulz,

יש דבר כזה?! כי BitDefender חברה מסחרית. זה גירסאת ניסיון או גירסאת BitDefender חינמית? http://www.snapfiles.com/get/bdfree.html http://www.bitdefender.com/PRODUCT-14-en--BitDefender-8-Free-Edition.html

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by JHONLEV,

אתמול הובחנתי כבעל אוזניים רגישות במיוחד.. רציתי לדעת מהו גבול קצה היכולת שלי

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  5. Started by massinvallus,

תודה מראש

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by abirdh,

שלום, אבא שלי ביקש ממני היום להתקין לו עברית בDOS של המחשב שלו, הוא אמר לי שהוא זקוק לזה לצורך תוכנת הנהלת חשבונות שלו, מישהו יכול לעזור לי אם הוא יודע איך מתקינים ומאיפה אני קונה/מוריד את זה? תודה מראש, אביר.

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by galz,

היה לי קזאה כחול לבן המגעילה, שעבדה סבבה. מחקתי אותה והורדתי את הקיי++ הישנות, ואף גרסא לא מתברת. אז הורדתי שוב את הכחול לבן, וגם היא לא מתחברת יותר. התוכנה עולה ופשוט נשארת עלconnecting. מה עושים? הפיירוואל מוגדר לאפשר לה גישה חופשית, ובכלל, אף הגדרה לא השתנתה במחשב מאז שהקזאה עבדה בסדר.

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  8. יש לי מודם פקס .....מדפסת שהיא גם סורק !!!!! אבל שליחת פקס פשוטה זה סיפור מהתחת ! יש תוכנה לשליחת פקסים פשוטה ומהירה גם ?? פשוט שהתוכנה תסרוק ותשלח זה הכל ...... ל WINFAX של וווינדוס אין בכלל אפשרות סריקה !!! לא מבין למה זה טוב

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by Moty_p,

הוינאפ שלי מתנהג מוזר לאחרונה, הוא ניהייה כמו ה ICQ תמיד עליון הוא לא מסתתר אחרי הדפדפן או סוליטר אלה תמיד מופיע עד שאני ממזער אותו איך מסדרים את זה שיהיה כפי שהיה קודם?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by shaifbisss,

שמתי לב שבזמן האחרון קופצות לי מלא פרסומות מהאתר הזה ad.yieldmanager חשבתי שזה יעבור ושזה סתם איזה פרסומת שקופצת מפעם לפעם אבל זה לא ככה זה מתחיל להציק ואני לא מבין מה קורה מישהו יכול לעזור לי תודה לכולם ________________ שי בן יהודה

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  11. נגיד אם אני שולח הודעה למישהו בחו"ל אז היא היא מועברת?בלוין? ואם הרבה אנשים עושים ככה אז זה לא מעמיס עליו?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by eliXir,

הורדתי כתוביות בעברית לסרט, הכתוביות עובדות, אבל ברגע שאני מוסיף אותן נהיה קו ירוק אלכסוני לכל אורכה של תמונת הסרט. מישהו יודע מה הבעיה? (הורדתי 2 סוגים של כתוביות לסרט וזה קרה בשניהם, אז בודדתי את הבעיה של תקלה בכתוביות כנראה)

13. אני רוצה ליצור clone שמה שאני רואה במסך מחשב יופיע בדיוק בטלווזיה.. איך עושים את זה? מישהו יכול להדריך אותי צעד צעד ? יש לי כרטיס fx5200 מחובר בכבל s-video -rca לטלווזיה ניסיתי את כל האפשרויות שיש אני מקבל רק רבע מסך ב av2 ובאפשרויות של ה nivida control panel אין לי מושג מה עושים

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  14. שמתי לב שזה התחיל לפני כמה ימים כשנכנסתי לאתר וקיבלתי הודעה שהוא עובר תחזוקה כלשהי.. מאז אותו יום אני לא רואה תמונות מסוימות. ואני אומר מסוימות כי זה לא שרת ספציפי שממנו מגיעות התמונות, וזה לאו דווקא אווטרים.. רוב התמונות כן עובדות רק תמונות ספציפיות לא. ביטלתי כל מיני תוספים שיש לי בFF וזה לא עזר. לצורך העניין בIE רואים שאמורה להיות תמונה אבל גם אם אני עושה Show Picture שום דבר לא קורה. לצורך העניין כאן תראו שאני מכניס תמונה.. ותוכלו להעתיק את הקישור ותראו שהיא עובדת. ובשביל התגובה- הנה הקישור לתמונה http://img204.imageshack.us/my.php?image=ip35ejc9.png (מצטער על הגודל של התמונה, במקרה ואתם כן רואים את התמונה..) תמונות שמתארות את המצב בשני הדפדפנים: למשל אווטר ש…

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  15. אהלן כטולם! שמעו יש לי נרו 6.6.0.16 אבל אני לא יכול לצרוב איתו דיסק של שירים על דיסק של דיוידי - אני יגיד לכם מה הבעיה שלי יש כמה דיסקים שנאי אוהב אבל הם קצרים - הם נגמרים תוך חצי שעה אז רציתי לאחד את כולם לדיסק מוזיקה אחד של דיוידי, אבל הנרו לא נותן לי- הוא נותן לי לצרוב דיסקים של מוזיקה של דיוידי רק מפורמטים ספציפיים של מוזיקה כגון MP3 וכו' ולא שירים מדיסקים שבאים בפורמט CDA* עכשיו בקשר להמרה נאי לא בטוח כי אני חושב שהמערכת שלי לא קוראת MP3 יכול להיות?? צריך עזרה!! זה חשוב!= תודה =)

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by alfus73,

שלום רב, בשבועות האחרונים שאני נכנס לאתר - כל אתר - הוא עולה מיד. ברגע שאני מנסה לגלול מטה, עם הגלגלת או עם פס הגלילה - הדפדפן נתקע למשך כמה שניות, מצביע העכבר מראה שעון חול, בכותרת מופיע Not Responding. לאחר כמה שניות (10-15 שניות) הכל משתחרר, ואפשר לעשות הכל. זה מתיש כי זה קורה בכל אתר ואתר שאני גולש אליו. אני משתמש ב- Explorer גרסה 6.0.2900. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  17. Started by KoDkOd,

שלום , אני זוכר לפני כמה זמן אני לא בטוח שפה מירסמו איזה תוכנב לכיון המסך צבעים גודל וכו' , אני ממש לא מוצ אותה מישהו מוכן לרענן את זכרוני ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by SmurFin,

מחפש תוכנה שתוכל לעבוד עם GMAIL ןYAHOO לא צריך שתראה לי ת'מייל , רק שתתן לי התראה שיש מייל וזהו משהו בסגנון הINCREDIMAIL

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by dddd01,

האם יצאה גרסא מלאה של אנטיוירוס קספרסקי 2006 ? (לא "אבטחת אינטרנט" אלא "אנטי וירוס" )

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by Guy King,

שאלה פשוטה ביותרואני מקווה שקשורה לכאן. שאני נכנס לפליקר ורוצה לשמור תמונה משם בתייקיה במחשב שלי אני לוחץ על Save picture as ואז בוחר נגיד בשולחן העבודה. שם הקובץ כברירת המחדל זה spaceball, אני עושה save והקובץ מופיע לי על שולחן העבודה אבל הוא לא שוקל כלום (43 בייטים) ואין תמונה. איך אני פותר את זה? תודה.

21. Started by ronenur,

שלום יש לי אנטיוירוס של NOD32 ANTIVIRUS BUSINESS EDITION 64BIT 2010 ויש לי גם אנטיוירוס שקיבלתי ביחד עם לוח האם של גיגהבייט של NORTON ANTI-VIRUS 2009 אז השאלה מה עדיף לשיפור הביצועים של המחשב ולהגנה טובה יותר: NOD32 2010 או NORTON מקורי אבל שנת 2009? וכמו שהבנתי NORTON לוקח פחות משאבים מהמחשב זה נכון? ומה מגן יותר טוב? כדאי אולי לקנות NORTON 2010? או שאולי עדיף בכלל לקנות KASPERSKY? תודה לכולם! המפרט שלי: E7500@3.6 GHZ EP43-UD3L 2X2 GB 800 MHZ CL4 HD4870 WIN 7 64 BIT

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by lharpaz,

שלום, יש לי דיסק VCD, כזה עם כל התיקיות והקבצים האופייניים ל-VCD. הדיסק הוא דיסק רגיל של 700 מגה, אבל כשאני מעתיק אותו להארד-דיסק הוא תופס 850 מגה, ולכן כשאני מנסה לצרוב אותו על דיסק חדש אני מקבל הודעת שגיאה שאין מספיק מקום בדיסק. השאלה שלי היא למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה, בהנחה שאני רוצה לשמור את הדיסקים על ההארד דיסק ולא לצרוב אותם ישר. תודה מראש וחג שמח, ליאור. אגב, בהודעה אחרת שאלתי איך אפשר לאחד כמה דיסקים כאלה לדיסק DVD אחד (לא מדובר בקידוד מחדש אלא פשוט איך צריך להראות עץ הספריות ועם אילו קבצים כדי שכל המידע יהיה נגיש) - ואני אשמח אם תתנו לי תשובה גם לזה.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by saba123456,

דווקה קראתי חוקים ולא מוזכר שאסור לבקש באופן חד משמעי ולהפך, דווקה הבנתי שזה המקום X_X

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  24. שלום רב. אני משתמש בתוכנת XNVIEW להמרת PDF לJPEG בד"כ. הזדמן לי כרגע קובץ PDF בעל 4 עמודים שאני מעוניין להמיר אותו ל4 קבצי JPG ברצף אבל כל פעם שאני מבצע את ההמרה הוא שומר לי רק את הדף הראשון. אם למישהו יש רעיון איך עושים זאת בתוכנה הנ"ל או באלט' אחרת,בשמחה. תודה.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים