תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בקאזה לייט ואני לא מצליח להתחבר... אני כמעט בטוח שזה קשור בפתיחת פורטים רק שאני לא יודע איזה פורט ואיך לפתוח אותו אצלי בראוטר הראוטר שאני משתמש בו הוא של 2WIRE דגם 1800HG
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני רוצה אם ניתן, באותה תוכנה שני דברים: 1.לחתוך קטעים בflac מקטעי מוסיקה שגם הם flac.כוונתי לחתוך חלק מהשיר 2.ממירה וידאו לflac אם אין חינמית אני מוכן עד 20 דולר אם היא מאד טובה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אחרי איתחול מחשב נעלמה לי רשימת אנשי הקשר בSKYPE וגם ההיסטוריה ריקה. כשאני מנסה להוסיף איש קשר מחדש מופיעה העודעה שהוא כבר קיים. גירסה 4.0.0.215.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
עשיתי סריקת וירוסים אחרי פירמוט וזה מצא לי את הדבר הבא עכשיו בשביל לתקן את זה אני צריך לרכוש את התוכנה, אז ניסיתי להתקין נוד32 אבל הוא לא מצא כלום. חוץ מלקנות את הפנדה, יש דרך שאני יכול למחוק את הקובץ ידנית? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מריצה AD-AWARE או כאשר AVG עושה סריקה, ולדעתי, כל מצב של סריקת המחשב שלי, המחשב נכבה ומאתחל את עצמו. כבר בדקתי את הספק, את חום המעבד, המאווררים עובדים, וכמו כן ניקיתי את כונן C, מלבד זה המחשב עובד בסדר. מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לכן? תודה, אילנה.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה להמרה של קובץ avi לקובץ dvd ,יש לי שאלה קטנטונת האים אפשר לצרוב קובץ dvd אחד או שחייב להמיר לvob אים אני לא טועה כ5 קבצים?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני לא יודע אם פה זה המקום לרשום את ההודעה הזאת , אם לא אז נא להעביר למקום הנחוץ כי אני חדש בפורום הזה , בכל אופן אני מחפש תוכנה שאפשר יהיה באמצעותה לשלוט על המחשב באמצעות פקודות קוליות אם אפשר שהתוכנה תהיה תוכנה חינמית לשימוש פעם הייתה לי תוכנה כזאת שהייתי יכול לשלוט על המחשב שלי ולפתוח אפליקציות מסויימות ע"י פקודות קוליות שהייתי מקליט מראש על המחשב עצמו אם מישהו מכיר או יודע על תוכנה חינמית כזאת או אחרת שיודע תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אז זהו המחשב : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=803269 מעבד I3 , 4 ג'יגה ראם . מהשניה שקיבלתי אותו , ואני פותח מעל 5 לשוניות בדפדפן ה"כרום" הCPU קופץ לשמים ( 85% במינימום ) והשימוש בזכרון גם כן (80% ) שומעים גם כן מהמאווררים שהמחשב מתאמץ בטירוף , האם יש דרך לסדר את העניין לבד או שאני אשלח להם אותו שיסדרו לי אותו ? ( או שגם זאת לא אופציה וזה מה שהמחשב יכול לספק וזהו ?! ) . תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי פירמטתי את המחשב ואני רוצה להחזיר את כל הטורנטים שהיו לי לתוכנה.. את הטורנטים עצמם אין לי, אבל יש לי את כל ההורדות על המחשב. יש אפשרות להכניס את כל הטורנטים ביחד? במקום להוסיף אחד אחד. תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בשביל אחי, יש לנו כרטיס טלויזיה PVR-150 אבל כרטיס מסך פשוט ביותר שלא מאפשר לו לעבוד בצורה מהירה וטובה עם ה - Premier. השאלה היא איזה כרטיס מסך מתאים לו בממשק AGPx8 ולמסך רחב 22" (Samsung 226bw) לגבי התקציב, אומנם כתבתי 1000 ש"ח כי אני לא ממש מבין בנושא, אבל אם יש כרטיס שעושה את העבודה והוא זול הרבה יותר אז אשמח להמלצה גם כן. תודה,
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
יש לי מסך hp a4331d 20 אינץ ניסיתי להוריד לו דרייבר אבל קיבלתי קבצי inf שאין לי מושג לאן מעתיקים אותם מישהוא יודע אולי?
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי מצלמה ישנה של לוג'יטק שאני מעוניין לעשות איתה מולטיטאץ' פאד לניסיון וראות איך זה מגיב אבל הדרייברים המצורפים לא מתאימים לויסטה 64 שלי. אין באתר של לוג'יטק דרייברים. המצלמה היא הכדורית הישנה של לוג'יטק, מהלבנות שעוד לא היה בהן מיקרופון, זה כל מה שאני יודע על המצלמה, קיבלתי אותה ב2003 אני חושב, וזהו, לא יודע לי יותר מזה. אם למישהו יש את הדרייברים הרגילים אפילו ולא ל64 ביט שסביר להניח שאין ויכול לתת לי אני אודה מאוד!
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
-
מעבר לפקודות הבסיסיות והברורות מאליהן של mount ודומותיה רציתי לדעת מה אומרים הדברים הבאים: secure mode וכל תתי הכותרות של emulation זאת אומרת מה עושה הפקודה safedisc securom laserlock RMPs תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני כיום משתמש בZonealarm ותאמת שהיא די עושה לי בעיות בכל הקטע של התוכנות ופורטים וכאלה אז אני מחפש עכשיו תוכנת פיירוול יותר טובה או טובה כמוה..יש לכם המלצות?
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לאחר התקנת windows xp הסורק לא הוגדר (אינו בלוח בקרה - סורקים ומצלמות) התקנתי את התוכנה מדיסק התקנת המוצר אך זה לא הגדיר את הסורק ניסיתי לבצע הוספת תוכנה מתוך הדיסק אך זה לא הולך. באפשרויות שה xp פותח אין כלל את היצרן cannon :-*
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה הורדתי את התוכנה OSCAR { מי של יודע תכנה של קודים לתוכנות ומשחקים} וכאשר אני משתמש בה אני יכול לרשום את התוכנה שאני מחפש הבעיה היא כאשר הוא מוצא את התוכנה הוא רושם לי את הקוד הרצוי בגיבריש אני לא מבין כלום האם יש דרך לתקן את הבעיה ? נ.ב הורדתי מספר פעמים את התוכנה אז לא צריכה להיות בעיה בהורדה.
-
התקנתי XP ויש לי רק כונן C עם 160 גיגה ואני רוצה לחלק את זה לחצי ולייצור כונן D. אפשר לעשות את זה בתוך הוינדוס? אם כן אז איך? ואם איאפשר בטינדוס עצמו אז איפה? בדוס או בביוס? ואיך?
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אבל אני מקווה שמישהו יתן לי תשובה יש לי רשימת שירים (PLAYLIST) של 250 שירים מובחרים שיש במחשב שלי אני רוצה לצרוב רק את ה 250 שירים לדיסק אחד הבעיה היא שהשירים מובחרים מתוך 1000 שירים שנמצאים בספריות שונות השאלה שלי אם יש לי תוכנה אשר לוקחת את ה PLAYLIST וצורבת את השירים מה PLAYLIST? מקווה שמישהו יעזור לי
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
משומה היום כשאני ניסתי להוריד משהו הדפדפן לא נותן לי להוריד בטענה ש: unable to open this internet site. the requested site is either unavailable or cannot be found. please try again. אין לי מושג למה זה קורה.ראיתי באינטרנט שאומרים לנסות להוריד אז מדפדפן אחר,אבל אין לי ואי אפשר להוריד מאותה סיבה שאי אפשר להוריד כלום. אין מצב שזה קשור לאנטיוירוס או משהו כזה למה אין לי בכלל(פירמטתי תמחשב לפני איזה שבועיים-שלוש ולא יצא לי.אין לי גם וירוס ב100%). אני אודה מאוד למי שיעזור.תודה מראש גם כן.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול שאלה שמעסיקה אותי הרבה זמן : (כי אני שוקל לקנות את ה nec 3500a . ) כמה זמן , (יש לי מחשב פנטיום 3 256מגה sdram) יקח להמיר סרט מפורמט xvid לפורמט dvd והאם פורמט צריבה זה יכול לכלול גם קידודAC3 , אם ה xvid מקודד כך ? :
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שאלה פשוטה ביותרואני מקווה שקשורה לכאן. שאני נכנס לפליקר ורוצה לשמור תמונה משם בתייקיה במחשב שלי אני לוחץ על Save picture as ואז בוחר נגיד בשולחן העבודה. שם הקובץ כברירת המחדל זה spaceball, אני עושה save והקובץ מופיע לי על שולחן העבודה אבל הוא לא שוקל כלום (43 בייטים) ואין תמונה. איך אני פותר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
היי שוחררה גירסה 2 של תוכנת הדואר החינמית emailaya כמו כן, עלה אתר חדש לאויר http://www.emailaya.co.il http://www.emailaya.com שינויים ניתן לראות פה: http://forum.emailaya.co.il/viewtopic.php?t=3 אשמח לקבל הערות והארות גם לגבי האתר וגם לגבי התוכנה
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האם יש תוכנה לדגום וידאו למחשב באופן שהחומר גלם יחתך בכל עצירת מצלמה? אח"ז אני צריך לערוך בפרימייר
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-