תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ב - virus definitions כתוב error . כשאני מנסה לעדכן הוא אומר לי שהכל מעודכן. מה הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון, אני לא יודע אם לקרוא לזה וירוס, יש משהו שמקפיץ לי מלא אתרים בטאב חדש בכל דפדפן שיש לי על המחשב (כרום, פיירפוקס ואקספלורר), כל פעם שאני לוחץ על קישור. לדוגמה אני מחפש "דפי זהב" בגוגל וכשאני לוחץ על הכתובת נפתח לי אתר כשלהו בטאב חדש. חשבתי לפרמט (בלי שום קשר כבר הגיע הזמן), אבל יש לי שני HDD במחשב ז"א שאני לא אדע אם נפטרתי מהוירוס הזה. אני משתמש באנטיוירוס של אוירה ולא מצליח למצוא כלום... עצות?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה כזאת, אני יודע שכבר היו ת'רדים כאלו אבל עשיתי חיפוש ומצאתי דברים לא ממש קשורים וחלק קצת בכל מקרה אני מבקש קישור לתוכנה\שם התוכנה (שכמובן אזמין ממיטב כספי ) או ת'רד רלוונטי ששם כבר ענו על השאלה
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
איזו תוכנה יכולה לחלק קובץ DIVX לשניים כדי שיהיה אפשר לצרוב אותו ב-VCD הבעיה שלי היא שיש לי סרט שהוא 760 מגה בערך ואני פשוט לא יכול לצרוב אותו ב-VCD כי הוא גדול מדי............ ??? ???
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי קובץ במחשב שמסרב להמחק , אני תמיד מקבל הודעה שהקובץ חסום ושכנראה הוא נמצא בשימוש (אבל אין אף תוכנה פעולת!) הצלחתי למחוק את הקובץ רק דרך הפעלת המחשב על SAFEMODE מספר שאלות לי 1. האם יש תוכנה שמוחקת קבצים עקשניים? 2. האם קבצי כאלה מעידים על וירוס או איזה סוס טרויאני שאני צריך לחשוש מהם ?? 3. האם שווה לי לעשות שחזור לנקודת זמן אחרת לפני הקובץ ?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
או קיי אני למדתי בבי"ס לעבוד קצת עם מסדי נתונים עם התוכנה pws הבעיה עם זה היא שזה לא עובד על שרת אחרי שאני מעלה את זה כי בתוכנה הזו אתה צריך להגדיר כל מיני דברים בלוח בקרה בווינדווס כמו לממל שם dsn עכשיו אני צריך פשוט דוגמאות (או קישור לדוגמא) איך אני בונה מסד נתונים שיעבוד ברשת דוגמא לעמוד asp שיכניס נתונים באופן אוטומטי מטופס ודוגמא לעמוד שיציג ב - html טבלה מתעדכנת מהנתונים שבמסד הנתונים את כל הדברים האלה אני יודע לעשות ב - pws על המחשב שלי אבל אני לא יודע איך לעשות שזה יפעל ברשת (מה צריך לשנות כדי שזה יפעל)
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום וברכה! הגדרתי סיסמא ב-Office Outlook על מנת למנוע גישת אחרים לדואר שלי. מאז, בכל פעם שאני נכנס ל-Outlook, אני מקבל את ההתראה הזו: יש לציין שלאחר שאני לוחץ "אישור" האאוטלוק עולה כרגיל ללא שום בעיה. מה פשר ההודעה הזו, ואיך ניתן למנוע קפיצתה בעתיד? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס לגוגל CO.IL אני מקבל את בדף באנגלית ולא בעיברית למרות שבהעדפות סימנתי עיברית יש למישהו פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
יקרה אם אני אמחק את התקיה יקרה ^^ TEMP??? 8)
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דריבר לכבל מrs232 לusb עכשיו חיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי חשבתי אולי מישהו יכול לעזור לי פה דרך הגב מערכת הפעלה ויסטה אולטמיט 64 ביט בתודה מראש מור בן
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי מערכת XP PRO המפרט מפורט, אני צריך להגדיר את המחשב כVPN SERVER - ע"י תוכנה משהוא מכיר תוכנה ? (לא SBOX ולא ISA SERVER שהוא עובד רק על 2000 סרבר) תודה רבה עריכה* מנהלים תעבירו בבקשה את התר'ד לתר'ד תוכנה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
על איזו תוכנת GPS בעברית אתם ממליצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לתוכנה שתפריד לי כמה שניות של סרטון וידאו לקבצי תמונות עבור כל פריים BSplayer לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה EXTRACT לקובץ RAR/7ZIP גדול הוא מוצא שגיאה כלשהי ובמחשב השני שלי הכל עובר חלק בלי שגיאות והתוכנות בגירסאות העדכניות ביותר הרצתי memtest86 והכל בסדר שם איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מישהו משתמש בכזו? או שכולם על הדפדפן? האם יש יתרון לשימוש ב OUTLOOK או ב THUNDERBIRD על GMAIL?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי תבנית FLASH XML מחו"ל כמובן עם העברית יש בעיה נוראית השאלה איך מסדרים את זה עם AS3 נכון שישנם את התוכנות שהופכות טקסט הבעיה אצלי היא אחרת אם אני רושם יהונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן התוצאה: הגן אל בבוקר רץ הקטן יהונתן אז אני מודע לכך שאי אפשר להוסיף שום מילה לועזית בתוך טקסט רץ עברי ולא נקודה בסוף משפט אבל אני חייב עזרה עם RTL באקשן סקריפט 3 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
זה לא נותן לי להתקין את הפריימוורק , הupdate מתחיל תהתקנה ואז אומר Failed ככה כבר שלושה ימים , הורדתי ידנית תהתקנה וזה מה שזה רושם לי : (אחרי שאני בא להתקין ידנית). נכנסתי גם לאתר של מיקרוסופט ואמרו לי להסיר אותו מהמחשב ואז להתקין ידנית מחדש אבל זה לא מוכן למחוק , מה לעשות ?!
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
חברה אני צריך את התוכנה הזאת בבקשה תנו לי לינק טוב להורדה Native Instruments Traktor DJ Studio v3.0.1.108
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני כיום משתמש בZonealarm ותאמת שהיא די עושה לי בעיות בכל הקטע של התוכנות ופורטים וכאלה אז אני מחפש עכשיו תוכנת פיירוול יותר טובה או טובה כמוה..יש לכם המלצות?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לאחר התקנת windows xp הסורק לא הוגדר (אינו בלוח בקרה - סורקים ומצלמות) התקנתי את התוכנה מדיסק התקנת המוצר אך זה לא הגדיר את הסורק ניסיתי לבצע הוספת תוכנה מתוך הדיסק אך זה לא הולך. באפשרויות שה xp פותח אין כלל את היצרן cannon :-*
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
הוינאפ שלי מתנהג מוזר לאחרונה, הוא ניהייה כמו ה ICQ תמיד עליון הוא לא מסתתר אחרי הדפדפן או סוליטר אלה תמיד מופיע עד שאני ממזער אותו איך מסדרים את זה שיהיה כפי שהיה קודם?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
1. כאשר אני שולח הודעה בעברית אך ורק עם נושא (ללא גוף הודעה) במחשב הנמען הנושא מגיע עם סימני שאלה. ----> מה יכולה להיות הבעיה? 2. מאז שהתקנתי את האופיס 2007 מיילים באנגלית מגיעים מיושרים לימין וזה משבש את ההודעה. מקווה שתוכלו לעזור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה למצלמת מחשב שתעבוד ב"שקט" וללא ידעת הבן האדם שישב מול המחשב או יסתובב בחדר. שתקליט ללא הפסקה וללא סימנים שיעלו אליה. הכל כמובן מתוך רצון לעשות מן מצלמת אבטחה ולא שום דבר אחר שיעלה לכם בראש... תודה.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
Firefox דפדפן על בכלל אם הייתם בפלנטה אחרת בשנתיים האחרונות או אם שמעתם עליו ופחדתם זה הזמן להכיר ולהתאהב למה להתקדם לפיירפוקס: הוא מהיר יותר מהאקספלורר הוא קל יותר על המערכת הוא מאפשר גלישה בטאבים (לא פותחים יותר חלונות נוספים) הוא בטוח הרבה יותר הוא מאפשר התקנה של הרחבות שהופכות אותו (אחרי שמתרגלים) לדפדפן מושלם החיסרון היחיד הוא: ישנם עדיין אתרים שלא תומכים בפיירפוקס ולא יהיו מוצגים בו כהלכה ככה שלא מומלץ עדיין להסיר את האקספלורר. אבל אל דאגה גם לזה יש פתרון ראוי בואו נתחיל קודם כל תורידו גרסא 1.0.7 http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.0.7&os=win〈=he-IL (אומנם יצאה כבר גרסא 1.5.1 אבל חלק מההרחבות הטובות באמת עדיין לא מתאימות לה ככה שאנחנו נשאר עם הגרסא הז…
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-