תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. יש לי מערכת הפעלה win xp בעברית , ומותקנת עלייה אנוי וירוס ששמו: avg free 8.0 גירסה הכי חדשה קיום. אני משתמש בתוכנת emule לא חשוב כרגע איזה אימיול , כי הרוב יש לי בעיות איתם. הבעייה היא: שאני מתקין תוכנת emule במחשב , לאחר ההתקנה אוו באמצע ההתקנה , קובץ לי חלון של ה- avg ורושם לי שכאילו ה- emule יש לו וירוס , ולא נותון לי להמשיך את ההתקנה בכלל. ואם אני מצליח בסופו של דבר להתקין את ה- emule , אז כשאני פותח אותו הוא נותן לי אותה הודעת שגיאה של ה- avg. מישהו מכיר את התופעה הזאת? מה עושים במצב כזה?מבלי למחוק את האנטי וירוס ? אוולי יש אפשרות בתוכנה של ה- avg , לאשר לו את זה אני יודע. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן.. יש לי דיסק קשיח פנימי אחד במחשב, אז עשיתי גיבוי דרך נורטון גוסט 2003 לדיסק קשיח חיצוני, והגיבוי נעשה בהצלחה. כשניסיתי לשחזר מהדיסק החיצוני, התוכנה מצאה את הקובץ בדיסק החיצוני, עשתה ריסטרט בכדי לשחזר, ואז המחשב נתקע וכתב שהוא לא מצליח למצוא את הכונן. מה שאני חושב זה, שהוא לא מצליח לזהות את הדיסק קשיח חיצוני כי הוא מחובר ע"י usb, ורק כשהמחשב עלה לגמרי, הוא מזהה usb. רציתי לשאול: 1. יש פיתרון לעניין? להתקין איזה דרייבר שמזהה את ה usb עוד לפני שהמחשב עולה? 2. האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח בחיבור sata? תודה מראש..!
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את הגרסה המלאה של תוכנת ההורדה: Internet Download Manager ובד"כ בהורדות רגילות של תוכנות או קבצים רגילים אז התוכנה ישר מורידה אוטומטית את הקובץ אבל במסמכי PDF יש פעמים שהקובץ נפתח בדפדפן עצמו לצפייה ואז אני צריך להוריד אותו ידנית עם התוכנה ויש לפעמים שהוא מוריד לי אוטמטית את קבצי PDF ללא שהוא מציג אותם בדפדפן ואני לא יכול לראות את תוכן הקובץ PDF לפני שהוא יורד. יש דרך להגדיר בתוכנה Internet Download Manager שלא יוריד אוטמטית קבצי PDF אלא קודם הקובץ יוצג בדפדפן ואז אני אבחר אם להוריד אותו או לא? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכירים? ניסיתי דרך RUN-MSCONFIG וזה לא ממש עזר... רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבועיים, אחרי מאמצים רבים להבין איך האתר המטומטם של NAVNGO עובד (לקח לי רק 20 דקות להבין שיש אפשרות להתקנה דרך האינטרנט ולא רק לשלוח אליהם את הכרטיס) התקנתי את התוכנה כדי לעדכן את המפות של הGPS שלי. אחרי העדכון רציתי להסיר את התוכנה הזו מהמערכת, אבל לא מצאתי קובץ uninsall, ולא מצאתי אותה ב- Programs and Features. פניתי למנהל שרות הלקוחות שלהם דדרך הפורום שלהם, הוא מחק לי את ההודעה. כתבתי לו הודעה פרטית וגם היא נעלמה איכשהו. יש למישהו מושג איך מסירים את ה&$% הזה? מילות מפתח בשביל חיפושים עתידיים: IGO 8, NAVNGO, QUE. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי הורדתי קבצי RAR שלא היו אמורים להיות מוגנים מ-RAPIDSHARE אולם בזמן שאני מנסה לפתוח את קבצי ה-RAR הדחוסים ,אני נידרש להכניס קוד. אולם לא מצאתי שום אזכור לדרישה כזו טרם שהתחלתי להוריד את הקבצים. האם יש דרך כלשהיא שתאפשר בכל זאת לפתוח את הקבצים הללו
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה על תוכנת המרת וידאו לפורמט 3GP (פורמטים שאני ממיר מהם: AVI, MPG, וכו') גם חינמית וגם בתשלום, העיקר שאיכות הוידאו תהיה מרבית (יחסית )
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וזאת התוכנה היחידה שאני לא רואה בה עברית , והכל טוב ב REGIONSL SETTINGS כל הפומנים מותקנים הכל בסדר.רק בתוכנה הזרת זה קורה שזה הופך לגיבריש ,איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
למה זה קורה לי ??? לפעמים אני חוזר אחרי הרבה זמן מאז שמישהו במשפחה הדליק את המחשב ומגלה את זה , מה שמונע מהאי מיול לעלות וכל היום אני מתבאס שהוא לא פעל בינתיים והוריד ....(הוא מכוון מהתוכנה לעלות עם WINDOWS) איך נפתרים מזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
איזה תוכנות מומלצות לסרטים?? חיתוך, הכנסת תרגום לצמיתות,המרה.....???? במיוחד חיתוך סרטים אבל תוכנה שמוציאה את הסרט שלם בלי תקיעות וכאלה ממש לחתוך באמצע.......??? תודה רבה לכל מי שמגיב
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מנסה למדל חרב אור (LIGHTSABER) לשם כך השתמשתי במודיפייר LATHE אחרי שהצבתי חומרים וכל מיני כאלה וקיבל תי את הצורה הכללית באתי לרנדר את החרב מכמה זויות ראיה ומהצד הכל ניראה בסדר אבל כמסתכלים קצת יותר למעלה מתחילים לראות דרך האובייקט להלן כמה תמונות: מהצד ומהקדימה הכל ניראה נורמלי: ומרגע שמעלים קצת את הזווית: עוד זווית שרואים בה דרך החרב: איך אני מסדר את זה? איך אני ממלא את זה כמו נגיד שיש בצילינדר או משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום רב: כאשר אני לוחץ alt + shift באקסל כדי להחליף שפה, תכופות במקום להחליף שפה, הוא מתחיל להשתולל לי עם הממשק כאילו לחצתי רק על Alt בלי Shift. בדקתי האם הבעייה קורית גם בוורד ואכן זה כך. הבעייה לא קורית עם תוכנות אחרות שאינן של מיקרוסופט אופיס. מה הגורם לבעייה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני לא מצליח לשמור אתרים במועדפים. כשאני לוחץ על CTRL+D הוא מציג לי את האתר ואיפה לשמור במועדפים. אני לוחץ OK אבל שום דבר לא קורה. אני צריך להוסיף את האתרים ידנית עם Orginaze Bookmakrs וגם אם אני הולך לתפריט למעלה לוחץ על BOOKMARKS ואז BOOKMARK THIS PAGE לא קורה כלום... הבעיה נמשכת עוד מגרסא 1.5 מחקתי והתקנתי את הפיירפוקס אין ספור פעמים... תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי הפרמוט שעשיתי, גיליתי שעשיתי רק את המחיצה C עם 65GB ואת המחיצה D שהיא אמורה להיות עם עוד איזה 400GB שכחתי ליצור. מה אני עושה ? יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי ?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום חברים! כאשר אני מקליד בדפדפן (IE) שלי כתובת שגויה של אתר אינטרנט, הוא לא נותן לי - THE PAGE CANNOT BE FOUND, אלא שולח אותי למנוע החיפוש של YAHOO בניגוד לרצוני, ושם מחפש את האתר.. איך אני מבטל את הדבר המציק הזה? תודה מראש תומר
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לאחר פירמוט או עידכון הווינדוס אין לי שום התקנה בהוספה/הסרה של תוכניות אפילו לא הInternet Explorer מישהו מוכן לעזור לי? כי יש לי הרבה התקנות במחשב אבל אין לי את הUninstall שלהם בהוספה/הסרה של תוכניות
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום! יש לי Easy CD Creator 5 Basic ואומרים שזה התוכנת צריבה הכי טובה בעולם, ויש כאלה אומרים ש Nero התוכנה הכי טובה בעולם. ויש כאלה שאומרים ש...... בקיצור הבנתם אותי... אני מחפש תוכנה טובה אז מי שמכיר שיגיד לי עליה בבקשה
-
נרשמתי ל ICQ 6 BETA TESTER דרך האתר שלהם והתקנתי את ה ICQ וכל פעם שאני מנסה להתחבר ל ICQ 6 הוא רושם לי: Sorry, The ICQ Preview version gates are closed. You need to be Invited or registere when avaliable. למרות שנרשמתי דרך האתר. למה הבעיה ואיך אני פותר אותה?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כן כן , זה שוב אני ! קניתי לאחרונה מקסימוס שתים פורמולה של אסוס (ASUS MAXIMUS II FORMULA) להפתעתי קיבלתי איתו דרייברים של ויסטה! ואני לא רוצה ויסטה ממש ממש לא רוצה ויסטה (ולא בא לי לקנות ויסטה ב900 שקל ) יכול להיות שיש דרייברים ללוח גם בישביל וינדוס אקס פי ? או שהדיסק שקיבלתי מכיל דרייברים גם לזה וגם לזה ? אם לא מישהו יכל להביא לי קישור לעניין? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה התחילה מאז שקיבלתי את המחשב, שהגיע יחד עם האנטי וירוס ESET NOD32. הסרתי אותו והתקנתי במקומו את האנטי וירוס של AVIRA (איתו אני רגיל לעבוד). אני לא זוכר אם החסימה הייתה גם לפני ההסרה, אבל כרגע יש לי בעיה באינטרנט עם כמה אתרים שדורשים הרשמה (אתרים כמו וואלה-מייל, פייסבוק וכו'). אני מקבל הודעת שגיאה שהאתר שאני מנסה לגשת אליו אינו מאובטח או משהו כזה. ניתן לבחור ב "הכנס אותי בכל זאת", אבל משום מה האופצייה הזו לא פועלת (כשאני לוחץ לא קורה כלום). בנוסף נחסמו גם תוכנות מסרים מיידים. ניסיתי למחוק את כל העקבות של ה NOD שאולי התפספסו בהסרה הראשונה ואפילו השתמשתי בתוכנה NOD32 REMOVER TOOL אך ללא הועיל. חשבתי על התקנה חדשה של ה NOD ואז לנסות להסיר שוב, מה דעתכם? (אם אני עושה את ז…
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי כולם יש לי דיסק של סייגט 120 ג'יגה שיש עליו מספר תמונות שאני מאוד מאוד מאוד מאוווווווווווווווווווווווווווווד צריך רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה מסויימת .. חינמית כמובן.. שתעזור לי לחלוב את הקבצים.. ושתהייה דרך מערכת ההפעלה .. ואם אפשר מישהו שיסביר לי בקצרה מה עושים זה ביכלל יהיה מעולה .. זכורה לי פעם תוכנה שהייתה משנה אייקונים.. וגם מגלידה אותם וכדומה ואפשר לעלות דרכה סקינים רק לא זכור לי שמה .. והייה אפשר גם לשחזר קבצים איתה.. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שאתה פותח חלון הודעה של משתמש שנמצא על away ..הוא קורא את ההודעה אוטמט האם אפשר לבטל את זה ? שיהיה כמו איסקיו פרו .. אני אוהב את הגירסא 5 רק את הדבר הזה לא .
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
המצלמה הדיגיטלית שלי מצלמת בפורמט AVI, קטע וידיאו של 3 וחצי דקות שוקל 400 מגה בערך. אני צריך תוכנה שתמיר לפורמט וידיאו שתופס פחות נפח, ומאפשר שיתוף בפייסבוק/יוטיוב. עדיפות לתוכנה חינמית.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי מחשב חדש והתקנתי WINDOWS XP של 64 ביט. ועכשיו אני רוצה להתקין OFFICE חדש . איזה OFFICE הכי טוב להתקין ל WINDOWS הזה?, אני מעדיף כמה שיותר חדש ומקצועי תענו מהר, תודה
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-