עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הדיסק שקיבלתי עם המצלמה (DSC-P32) אבד. לא מצאתי באתר של סוני ולא בגוגל. תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by Shizel,

אנשים יש לי תמשחק הדמו של זה כי אני לא מצליח להשיג תמקורי . הדמו עובד ל 30 דקות אפשר אכשהו לאפס את הזמן של זה כי כבר שיחקתי ת 30 דקות , והמשחק דורש קניה אפשר למחוק אולי משהו מתיקית הרגיסטרי או האוינדוס בשביל להפס את זמן המחשק ל 0 ולשחק עוד 30 דקות ? תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

מסגרת שחורה דקה פשוטה, עשיתי כמו USERBAR כזה, ואני רק צריך לעשות לו מסגרת שיראה נורמלי. אם אפשר את הדרך הכי פשוטה כי לא כל כך בא לי להסתבך אה כן, ואם אפשר שזה יהיה במימדים של הקובץ שכבר יצרתי ולא יעשה את המסגרת מסביבו (זאת אומרת שלא יגדיל את התמונה). תודה רבה רבה.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by ShayGTi,

אז כל העולם ואשתו ממליצים על פיירפוקס...האם הוא באמת יותר טוב מהאקספלורר? יש לי את גירסה 3 ולפני כן הייתה לי את גירסה 2... יש לי בעיות קשות עם פיירפוקס, אני באמת חושב שזה דפדפן מצויין מבחינה רעיונית ומבחינת כל האפשרויות האינסופיות שלו... אבל ואולי זה לא ממש באשמתו, יש הרבה אתרים שמתחרבנים לגמרי כשמעלים אותם עם פיירפוקס...חלק מהבעיות: * בעיות של קידוד שפה באתרים ישראליים, כל פעם צריך לשנות מחדש את הקידוד. * בעיות של טקסט רץ, (מבזקים וכדומה) שמתעוותים לגמרי. * הרבה פעמים פתאום יש כמה תמונות ש"נתקעות" ומסרבות לעלות בלי שום סיבה מוסברת. * לפעמים האתרים נחצים לשניים ונראים מעוותים לגמרי. יש בדפדפן הזה כל כך הרבה יתרונות ואני מאוד רוצה לעבוד איתו, אבל תמיד שאני מנסה אותו, אחרי …

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. בזמן האחרון השגתי לעצמי חשבון פרימיום ב RS. הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד כמו שצריך. עד עכשיו השתמשתי ב flashget אבל היא עושה עבודה חרא ואחרי שתי הורדות קורה מצב שהוא פשוט לא מסוגלת להוריד את הקובץ במלאו אלא רק 3 קילובייט מתוכו (לא זו לא בעיה של מקודם). בבקשה תמליצו לי על מנהל הורדות טוב שיעבוד טוב עם פרימיום. תודה

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by amitey,

ברשותי מספר סרטים XVID וסרטי HD . אני רוצה לצרוב אותם עם תרגום לילדים. מה עלי לעשות ? האם יש הבדל בצריבה בין שני סוגי הסרטים? תודה מראש לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by shahar07,

רציתי לדעת איך אני מצליח לראות תמונות בתצוגה מקדימה מבלי לפתןח את הקובץ ב outlook express ?

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by omri_ro,

איך מנטרלים את זה? אני לא מוצא בשום מקום את האופציה הזו. טוב לי עם הגרסה שיש לי ואין לי שום בעיה וכל פעם קופצת לי ההודעה המרגיזה שלהם ואין לי שום כוונה לעדכן(גם לו בחינם!). תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  9. ממש מעצבן אותי שהוא כל פעם מתנתק לי מהשרת ואני צריך להתחבר מחדש.. כן, זה ללחוץ 2 כפתורים, אבל כל 2 דקות לעשות את זה זה ממש מעצבן.. סימתי לו בהגדרות שלא יתנתק, אבל הוא ממשיך להתנתק.. איך מפסיקים את ההתנתקויות האלו? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  10. טוב אז הבעיה היא ככה, כשאני מכניס לWMM שיר ומספר תמונות הכל עובד מצויין עד שאני שם את התמונה ה-22, בדקתי את זה עם מספר שירים ותמונות כולם בגודל שונה והתוצאה היתה נפילת התוכנה אחריי התמונה ה-21, עשיתי לו reinstall וזה לא עזר.. מישהו נתקל בבעיה? יש פתרון? אגב יש לי ווינדוס מקורי XP וSP2... ועשיתי את כל העידכונים הזמינים...

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. צריך עזרה בשיחזור אתרי אינטרנט שנמחקו מרשימת ההיסטוריה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ccc,

כשאני נכנס בפיירפוקס לתמונה הוא אומר CANNOT BE DISPLAYED BECAUSE IT CONTAINS ERRORS למישהו יש מושג למה ?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by saar3,

שלום!! תגידו יש תוכנה שאם אני מוריד סרט בנפרד ותרגום בנפרד היא תהפוך תסרט לסרט עם תרגום מובנה,כאילו שאני ישים תדיסק בדי וי די הוא יפעיל אותו כאילו הסרט עם תרגום מובנה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by enzo,

ישנם תהליכים במנהל המשימות שצורכים משאבים רבים מדי. יש אחד שמוזר לי מפני שלא נתקלתי בו בעבר: Tea Timer.exe צורך הכי הרבה משאבים- 39,416K מה זה בדיוק והאם ניתן לסיימו? ekrn.exe גם לגביו האם ניתן לסיימו? כל השאר כבר מוכרים.תודה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  15. אני משתמש בתוכנה כדי להעביר סרטים לPS3 אך יש לי בעיה... כשאני פותח את התוכנה ומנסה להתחבר אני מקבל שגיאה של הMEDIASERVER.EXE... מצורפת תמונה: הסרתי והתקנתי מחדש, הבעיה נמשכת...

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  16. שלום לכולם.! אני חייב תוכנה לאייסיקיו.! תוכנה שנגיד משהו שם אותי ברשמת האיגנור שלו ואני רוצה שאני לא היה ברשמת האיגנור שלו יענו להוריד אותי מהרישמה שלו יש דבר כזה..? (אני חייב את זה דחוף) תודה.!

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום יש לי כמה קטעי ודיו שצילמתי ואני רוצה להכניס אותם לדיסק DVD וליצור להם תפריט שיאפשר לי לבחור איזה קטע אני רוצה לראות... עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?ואם אפשר בלי לקודד מחדש זה רצוי(אם יש דבר כזה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  18. היי כולם , מחפש תוכנה קלה והכי פשוטה וחינמית כדי שאוכל לחתוך קטעים משיר במפי3 לקטעים קצרים יותר לפי הזמן בשיר שאני צריך... אשמח אם תוכלו לתת לי קישור ישיר להורדה ושם תוכנה, בתודה מראש HIGHLANDER

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by mtfl,

שלום לכולם אני משתמש בווינדווס XP SERVICE PACK 2 ודף הבית שלי הוא וואלה כשאני מעלה את הדף הבית האקספלורר נתקע אם אני אלחץ על אתר אחר אז אחרי שתי דקות האתר האחר יעלה ואז אם אני אחזור לוואלה או לכל אתר אחר האינטרנט חוזר לעבוד בסדר גמור לא שיניתי כלום בהגדרות אני רק מריץ תוכנה לשיחזור קבצים (כי נמחקו לי כמה תמונות) אבל זה לא נראה לי קשור. מישהו?

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  20. באנטי וירוס של נוד יש אופציה של ללחוץ מקש ימיני על קובץ ושם מופיע אפשרות לסרוק את הקובץ. בחבילת אבטחה אני לא מוצא כזו אפשרות. למה?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  21. ^ אשמח אם מישהו יוכל למצוא לי, מפני שאני כבר הרמתי ידיים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  22. Started by Zadu,

היי, אז קורה לי לפעמים שIE7 נסגר ואני מקבל הודעת שגיאה ואני רוצה לדעת למה זה קורה/איך לתקן. ההודעת שגיאה: The instruction at "0x7473c7d6" referenced memory at "0x00000062".The memory could not be "Read". Click on OK to terminate The program תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  23. שלום, נכנסתי לתיקיה של NVIDIAיליתי שיש שם 2 תיקיות בשמות Win2k והשניה Win2KXP.. עכשיו גיליתי שמותקנים אצלי הרבה דרייברים ואני חשבתי שכל פעם שמתקינים אחד חדש הקודם נמחק והחדש מחליף אותו.. אז השאלה שלי זה האם אני יכול למחוק ללא כל חשש את הדרייברים 163.75,169.02,93.71 מהמחשב ולהשאיר רק את 169.21 ? תודה.

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  24. Started by oded6188,

איך אני מצליח להעיף את זה? אני משתמש ב AVG 8 Free תודה

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  25. שלום לכל המומחים! שאלתי היא האם יש אפשרות בתוכנה MEDIA PLAYER 11 (או באמצעות PLUGIN כלשהוא) להציג PLAYLIST כמו שהוא מוצג בWINAMP פשוט . כלומר חלון תוכנה ממוזער של MP11 ומתחתיו PLAYLIST שמוצג בו שם השיר, מספרו הכרונולוגי ומה אורכו (כמו WINAMP PLAYLIST). תודה רבה לעוזרים! המשך יום מצויין!

• 4 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים