תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שסורקת דף טקסט כלשהו עם אותה מכונה משולבת(לצורך העניין נניח מכונה של HP) ונותנת לערוך לאחר הסריקה את הטקסט. אות אות, גודל, העתקה, הדגשה, וכו' לא שכמו כתמונה או קובץ PDF יש חייה כזאת ?
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי ווינאמפ, עכשיו פעם שהייתי שומע מוזיקה, ואז רוצה לעבור לאינטרנט נגיד או כל דבר אחר, הווינאמפ ניהיה חצי שקוף כזה (לא נעלם לגמרי מאחורי התוכנה האחרת) ואז אפשר עדיין לראות את המוזיקה וגם לא להיות בתוכנה וזה ממש מגניב ולפני כמה זמן מחקתי את התוכנה לאיזה חודש ואז שוב שמתי (גרסה אחת יותר מתקדמת) וזה לא קורה.... זה בגלל הגרסה או שלחצתי משהו???? תעזרו לי בקשה!
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הדגם של הכרטיס הוא intel 82801 gb ICH7 צריך את הSound Max שלו אם מישהו יוכל לעזור תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
הורדתי משחק ירד לי מלא קבצים כאלה מה עושים כדאי להתקין תמשחק? כתוב לי שהקבצים מסוג flt והורדתי מתוכנה µTorrent
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתיהיה כמו בקר (כמו החלום של הווליום שיש מן גרף שמעלים למעלה ולמטה) שישלוט על בהירות המסך, הכי למעלה - הסטנדרטי, וכמה שיורדים למטה ככה יותר כהה. שהתוכנה תיהיה נגישה , נוחה ופשוטה אני מתאר לעצמי שאולי זאת אחת הבקשות המוזרות יותר אבל אני רוצה להפעיל מוזיקה כשאני הולך לישון בלילה , ואני לא יכול להרדם עם האור שהמסך עושה. ואם אני ירצה לכבות את המוזיקה אני אצטרך לקום מהמיטה אז מה עשינו בזה. אם המסך היה כהה מאוד, יכלתי עם העכבר האלחוטי לעשות אותו בהיר יותר לרגע אחד, לעשות את הפעולות שאני רוצה, ולהחזיר אותו למצב שאני רוצה שלא יפריע לי. תעזרו לי בבקשה למצוא תוכנה כזאת, הרעיון לא מסובך בכלל.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את WWII ONLINE(למי שמכיר) ועוד משחק אחר והוא הודיע לי בשתי הפעמים את ההודעה הבאה: the *.exe file is linked to missing export DDRAW.DLL:DirectDrawCreateEx. בדקתי אם הקבצים נמצאים, ומצאתי אותם, אז אני לא מבין מה הבעייה! הערה: רשמתי * כי הוא הודיע את זה על כמה קבצים.
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי חברה, שמעו לי בעיות עם אח שלי הקטן. הוא כל יום 6-7 שעות משחק על המייפלסטורי הזה - ובכך הורס לי את האינטרנט, הורס לעצמו את העיניים, מנפח את חשבון החשמל ובכך שם שין על כולם ומעצבן את כולם. בנוסף לכך שזה אחד המשחקים היותר מטומטמים שראיתי. אני גם בדיבורים וגם באלימות לא מצליח לפתור את הבעיה. אם אני אמחק לו את המשחק, הוא ימחק לי קבצים. אז אפשר להגן עליהם באמצעות סיסמא, אבל בכל זאת חשבתי על דרך יצירתית יותר - תוכנה שתספור 3 שעות על המשחק הזה - ומיד תכבה את המחשב. התוכנה תדאג לכך שבמהלך כל היום המייפל לא יפעל - ורק ביום שלמחרת, כשהוא יפעיל שוב את המשחק, היא תתחיל שוב לספור 3 שעות... א) יש תוכנה כזאת? ב) איזו תוכנה טובה ופשוטה להגנה באמצעות סיסמא על קבצים יש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ערב טוב, לפני חודש בערך התחילה להופיע לי ההודעה הזו. חשוב לציין שיש ברשותי עותק מקורי של מיקורסופט אופיס. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מקטינה רזולוציה או משנה דחיסה. יהודים עזרה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר mirc script טוב שיכול לעשות לי הגנות בערוץ שלי וגם שיכול למנוע מאופים אחרים להעיף אופ אחר ויש לו אפשריות שימושית ביותר ונוח לישימוש בבקשה לשלוח לי ב Pm או להשאיר הודעה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. משהו יכול להסביר לי בפשטות איך משתמשים בתוכנה הזאת? אני רוצה לצור GHOST לדיסק שלי, אבל שאני מפעיל את התוכנה אני רואה שם רק אפשרות ליצור BOOT DISK. בבקשה, מישהו יכול להסביר לי איך אפשר ליצור GHOST?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
תיראו...נמחק לי הסיסמא לאייסיקיו ועכשיו אני לא יכולה להיכנס אליו אני בכלל לא זוכרת את הסיסמא. ;\ מישהו יוכל לעזור לי לפרוץ את הסיסמא? בבקשה, בבקשה, בבקשה? (:
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי לאחרונה בבעיה. אני לא מצליח לפתוח באקספלורר קישורים המצויים בהודעות דואר של outlook express. ברגע שאני לוחץ על הלינק, נפתח הדפדפן אך לא עולה האתר, רשום רק connecting... אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור. תודה מראש, XxehsomxX
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתפעל בBOOT במחשב בלי וינדוס ותעשה לו בדיקת מאמץ כללית כזאת מעבד\זיכרון\כ.מסך\דיסק קשיח הכל ביחד כזה לראות אם המחשב מתפקד כמו שצריך יש דבר כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הסרגל כלים מובנה ב FF 3.05 HEB יש בו: נצפה תדיר התחל כאן כותרות אחרונות איך מסירים?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני נכנס לתיקית מוזיקה שמכילה 80 ג'יגה, ורואה רק 2 ג'יגה. אני שם פלייסליסט בווינאמפ וזה מנגן את כולם. אני רושם את הPATH של תיקיות שלא מופיעות וזה נכנס לי אליהן. זה מציק אש... מישהו יודע מה לעשות? הם לא מוסתרים, ניסיתי לעשות dir עם cmd לא רואה כלום גם דברים חדשים שאני מעתיק לשם נעלמים...
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני צריך סיריאל/קראק לתוכנה בשם Bursa Graph . פירוט התוכנה: ניהול תיק השקעות אישי לינק להורדה התוכנה עם 15 ימיי נסיון: http://www.bursagraph.co.il/download.shtml מי שמשיג לי קראק או סיראל- מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את גירסת הפרו ואני מעוניין למחוק אותה ולהתקין תתרגילה אבל בכול פעם שאני מפעיל ת UNINSTELL הוא נפתח ונסגר ולא מוחק אותה איך אני יכול למחוק אותה ואז להתקין תגירסה הרגילה?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כי אני מחפש אחת שאיך שאני שם שיר הוא מפעיל לי חלון שמציג לי את המלים של השירים , אבל את המדוייקת ביותר , כי אני זוכר שהיה לי אחת אבל היא הייתה דפוקה כאילו הייתה מציגה לי מילים של לא אותו שיר שאני שמעתי. בבקשה ותודה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
אני משתמש בדפדפן avant browser, וכל פעם כשאני בא להוריד קובץ הוא מפעיל לי את הavant download אני לא רוצה להשתמש עם ההורדה של הדפדפן הזה, אני רוצה פשוט להוריד רגיל. ניסיתי להיכנס להגדרות של הדפדפן אבל לא מצאתי שם איזה שהם הגדרות של הavant download מישהו יודע איך אני יכול לבטל את זה?? הגירסה של האבנט היא 11.6build4 תודה
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב של אח שלי שכל הזמן קופצת לו הודעה על מציאת וירוס (NOD32) שנקרא 0408.exe, והוא מופיעה שוב כל 5 דקת. מישהו נתקל בזה? ושמתי לב גם שהוירוס שהוא מוצא לא נמצא על המחשב שלי, אלא הוא מזהה אותו באתר כלשהו (כביכול שאני נכנס אליו והוא מזהה שבאתר שהגעתי אליו יש וירוס). שמתי לב גם שיש חלון בלתי נראה של אינטרנט אקפלורר עובד ברקע (במנהל משמות) וכל הזמן שאני סוגר אותו הוא חוזר וקופצת לי ההודעה על הוירוס.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לק"י לא מצליח להפעיל את הפלאג-אין שמאפשר לאנשים ברשימה לראות מה אני שומע אפשרתי פה אפשרתי שם - גורנישט מיט גורנישט לחינם . אנא עזרו לEB למצוא את התקלה,צבעו יפה את הציור...אה אופס...
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-