תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי אנטי וירוס ESET NOD32 Antivirus עכשיו אף פעם לא השתמשתי בו היה לי AVG ואני יודע שבAVG היה בתי כלא לוירוסים כאלו עכשיו איך אני מוצא את זה ב נוד 32 ועוד שאלה איך אני עושה לאנטי וירוס שיעשה סריקה לבד למחשב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
יש לי חשד שהמחשב שלי נפרץ אני מריץ WIN XP והעניין הוא כל כך קריטי שאני חייב לדעת מי פרץ אליו האם ישנה תוכנה או כלי מסויים או דרך כלשהיא שמאפשרת לי לדעת מתיי ואיך ומי עשה את זה . האם ישנן עקבות מסויימות שאפשר לאתר אחרי הפריצה !! !! !! !!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://ati.amd.com/support/driver.html סוף סוףף !! אתם מוזמנים להוריד !
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני יומיים ולא התקנתי ומדבר חריג !! מה אני יכול לעשות ? התופעה קוראת רק באייסיקיו .
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין ש- speedfan תעלה עם הווינדוס, האם אפשרי? במידה וכן,כיצד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את גירסת ווינסדוס של הדפדפן ספארי וכל פעם בסוף ההתקנה זה נותן לי הודעת שגיעה "the older version of apple software update cannot be removed " ואז זה מבטל את ההתקנה מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום!! קניתי כרטיס טלוויזיה wintv pvr 150 ואני לא יודע איך אני עושה שאני יוכל לראות ערוצים של yes דרך התוכנה wintv מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני כבר על סף יאוש!!! תודה לעוזרים!!!
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הסרתי אנטי וירוס AVG ומשום מה כאשר אני מנסה להתקין כל אנטי וירוס אחר , אני מקבל הודעת שגיאה שAVG עדיין מותקנת ולכן לא ניתן להתקין . חיפשתי שרידים של ה AVG אך לא מצאתי. מה אני צריך לעשות כדי להסיר את הAVG הארור הזה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי הופעה של טיאסטו שהורדתי , יש לה 2 חלקים וכל אחד מהם שוקל 8 ג'יגה כל חלק מחולק לכמה וכמה קבצים בסיומות שונות (bup , ifo , vob ) , ובקובץ המצורף שהורדתי , האינפו כתוב שצריך להעתיק את כל הקבצים הללו לתיקיית וידאו בעמודת הצריבה. את הדיסק הראשון הצלחתי לצרוב , את הדיסק השני לא הצלחתי , למרות ששניהם בעלי אותם קבצים.. וכאשר אני מנסה לצרוב את הדיסק השני , זאת ההודעה שאני מקבל: אשמח לקבל עזרה , תודה רבה מראש נאור. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, היום החלטתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש.. הכל היה בסדר, התקנתי את הציפ סט, התחברתי לאינטרנט, הכל עבד התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (האחרון שיצא) ל X850 ושהפעלתי מחדש, המחשב עשה בוט הכל היה טוב, אבל שהווידוס עלה, המסך ניהיה שחור והנורה של המסך התחילה להבהב (אמורה לעבוד קבוע) פירמטתי את המחשב, התקנתי את מערכת ההפעלה מדיסק אחר, התקנתי שוב הכל מחדש אותו דבר... (ניסיתי אפילו להתקין מערכת הפעלה על הרד דיסק שונה) קראתי איפשהו , שהדרייברים של ATI אחרי גירסא 6.5 כבר לא תומכים ב X850 אז הורדתי את 6.5 מהאתר כאן.. חשבתי שזה יעזור, ולא עזר. עדיין מסכים שחורים. הכרטיס מסך תקין, עד לפני כמה שעות שיחקתי בו משחקים והכל היה בסדר. יש למישהו רעיון? אני מנסה למצוא דרייבר ישן של O…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא VCD ולא SVCD אלא DVD "רגיל". העיקר שתיהיה איכותית ומהירה. ניסיתי עם נירו 8 והאמת שלא ראיתי איך הוא ממיר בעצמו מ MPG אני לא יודע אם זה MPEG1 או MPEG2, משום מה GSPOT לא עזר לי יותר מידי (ואפילו לא הציג את הנפח האמיתי שלו). עריכה: ניסיתי עם XILISOFT, המרה ל DVD (לקובץ VOB), בסוף קיבלתי קובץ פגום (גם הנירו לא הסכים לקבל אותו וגם הנגני מדיה במחשב הריצו אותו ממש גרוע).
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב קובץ טקסט שיצרתי. סתם קובץ רגיל. רשמתי בו משהו. לחצתי על מקש ימיני של העכבר ובatrribute שלו בחרתי בadvance ןסימנתי V בשורה של encyption. עכשיו, התקנתתי מחדש את המערכת הפעלה על אותו מחשב שוב אחרי מילחמה עיקשת עם וירוס קשה, ואני כמובן לא מצליח לפתוח את הקובץ. אני מקבל access deny כל פעם מחדש. שיניתי את שם המחשב והשם משתמש להיות בדיוק כמו קודם אאבל זה לא הועיל. למישהו אולי יש פתרון לזה???
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
תגידו איזה אנטי וירוס קיים בשוק..? אני צריך משהו אמין נוח ושלא יכביד על המערכת כמו הנורטון.. תודה
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש מהמלצה של מישהו פה בפורום ובאמת מחשב תותח בויסטה, מפעיל את BioShock בהגדרות הכי גבוהות כולל רזולוציה D: בקיצור שקיבלתי את המחשב התקנתי XP וניסיתי להתקין את הדרייברים מהדיסק של ה AUDIO והכל והוא רושם שגיאה driver not found עכשיו אני בויסטה ומתקין טוב את הדרייברים, ואני נשאר בויסטה אבל רציתי לדעת אם אני יחזור ל XP עדיין יהיה לי את השגיאה כי עשיתי 2 פירמוטים בגלל זה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 483 צפיות
-
-
-
כבר המון זמן מאז שיש לי את האנטי ווירוס הוא לא מוצא לי שום ווירוסים אני עושה סריקה על 5 הארדיסקים שיש לי במחשב הסריקה לוקחת יום שלם טוב אפשר להבין מדובר בכמעט 3 TB אבל לא מוצא שום דבר ואני מתפלא כי אני מוריד המון ונכנס לאתרי קראקים וסיריאלים שמפוצצים בspyware אז סוף סוף מצאתי 4 ווירוסים והמוזר הוא שהיתי שמח .........חחחחחח יש לי וורוסים איזה כיף סוף סוף מצאתי ווירוסים בכל מקרה יש לי רק את האופציה:discard all וכל ווירוס מסומן בצהוב האופציה neutrilize all לא ניתנת ללחיצה זתומרת שהם כבר מנוטרלים?? חשוב לומר שלמרות כל ההורדות הקספרסקי חוקי לגמרי ואני עושה update באופן חוקי אני שומר חוק לגמרי אז עשיתי discard all והם נמחקו מהרשימה>זה אומר שעדיין יש לי תוכנות ריגול על המחשב?…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
^ ניסיתי לפתוח את הפורט 22442 כפי שמצויין בתוכנה, והדבר לא עוזר. אמנם כתוב בבדיקה של התוכנה שהחיבור בסדר מבחינת חומת אש, אבל כלום לא זז אצלי. לא הורדה ולא העלאה. יש לציין שאני מאסטר יחיד מבחינת המודם ושאין אפילו עוד משתמש אחד בבית בינתיים. לא אלחוטי ולא קווי. מישהו יודע אולי מה עושים כדי לתקן את הבעיה? לא שמתי לב, אפשר להעביר לרשתות? מתנצל. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי דרייבר לכרטיס קול אני חושב שזהו הדרייבר הנכון לפי התוכנה של אוורסט איתה בדקתי העניין שיש קול פתיחה של ווינדוס אך הנגנים אינם מזהים את כרטיס הקול וכך גם המחשב מה התקלה כאן אשמח לעזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
התקנתי SP3 לאחרונה אם זה משנה, אני לא בטוח אם זה התחיל לפני או אחרי...אבל בערך בתקופה... אם אני פותח יותר מ5 טאבים המקסטון משתולל על 100% CPU ונתקע... אני לא זוכר שזה היה ככה פעם, זה ממש מוגזם שהוא יתקע על 5 טאבים... הסרתי אותו כולל כל קבצי ההגדרות וההעדפות והתקנתי את הגירסה החדשה ביותר, הבעיה נמשכת. מפרט המחשב אפשר לראות בצד.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כשאני שומר סירטונים אנימציה איך אני עושה לו שהרינדור יופיע גם בקליפ נגיד אני מרנדר\עושה תקסטורה ב VRAY איך האפקט יכול להופיע בקליפ ?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמה ואני רוצה שתשמש כמעין מצלמה נסתרת אני שם אותה אצלי בחדר באמצעות איזו תוכנה אני יכול לתת לה פקודה שתקליט במשך כמה שעות ובלי שתראה סימן כלשהו כלומר שלא תהיה ב task bar או ב tray ושלתא תתפוס 400 מגה על 25 דקות הקלטה. תודה ויום טוב.
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אם נתקין Vmware במחיצה נפרדת ולאחר מכן נפרמט את מערכת ההפעלה(הראשית)... תוכנת הוירטואליזציה עדין תתפקד עם מערכות ההפעלה שהותקנו עליה לפני הפירמוט? במידה והתוכנה פועלת על Registry, ישנה אופציה לגבות אותה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
זה נראה לי הכי מתאים לכללי כי זאת שאלה כללית הביאו לאבא שלי מחשב די ישן המחשב בערך לפני 3 שנים . עכשיו חשבתי לעשות לו פורמט אבל כמובן שהוא לא קיבל דיסק אם הדרייברים ביחד אם המחשב . השאלה שלי זה אם עדיין קיימים דרייברים באינטרנט למחשבים די ישנים? תודה מראש (די דחוף אני נוסע מחר בבוקר) .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא יודע מאיפה היא צצה (התחיל אתמול ואני לא התקנתי שום תוכנות\עדכונים חדשים מזה שבוע בערך) הפיירפוקס שלי תוקע וידאו בסטרימינג, הכוונה שהוידאו מתחיל ואחרי 2-5 שניות הוא נתקע, אם אני מזיז את סליידר למקום אחר, הוא מנגן לעוד 2-5 שניות ושוב נתקע, ללחוץ פאוז ופליי לא עובדים. הבעיה קיימת רק בפיירפוקס, ונפתרת כשאני משנה את הטאב למצב אקספלורר (עם IETab) למישהו יש מושג מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-