עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dark_zero,

כל פעם שאמי מדליק את המחשב מופיעים הסמלים האלה: ויש הרבה פופ אפ מעצבנים כמו:YOUR COMPUTER BEEING ATTACK BY SPYWARE וכאלה ואני ממש לא יכול לעשות כלום..

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  2. יש לי מקאפי, חדש, רגיל, הוא עובד, סבבה. אבל אני רוצה להיות מסוגל לנתק אותו, אני נכנס לאפשרויות שלו ועושה DISABLE, ואחרי 2 דקות הם חוזרים לבד לENABLE!!!! חפרתי באפשרויות בכל מיני מקומות ולא מצאתי איך אני מנתק אותו?!?!? :s05: :s05: :s07: :'( :'(

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  3. השאלה בכותרת.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by Ferrari599,

יש לי שער ותוכן עניינים. השער הוא עמוד אחד, התוכן עניינים הוא 32 עמודים. התוכן של העבודה מתחיל בעמוד 34. אני רוצה למספר כך שעמוד 34 יהיה כתוב עליו עמוד 1, עמוד 35 יהיה כתוב עליו 2 וכו. אני מנסה לעשות את זה מעל לשעה וחצע ולא מצליח. איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by satlan1,

שלום, אח שלי בארצות הברית והוא מנסה להוריד מהאתר של קשת את הפרקים של הישראלים http://www.reshet.tv/content_page.aspx?dynamic_page_id=473 הבעיה שזה חסום אצלו זה רושם לו BLOCK ולא נותן לו להוריד כשהוא לוחץ הורדה. אצלי זה מוריד.. יש אפשרות לעקוף את החסימה הזאת? תודה

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  6. אני רוצה לבדוק את הביצועים של ה HD (בהתאם לפרמנטציה בכוננים שלו)

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by uziliv,

שלום יש לי outlook express 6 עם XP. אתמול מחקתי את רוב הרבצים ב inbox וגם רוקנתי לחלוטין את תיקיית ה deleted items. עם זאת, קבצי ה-dbx נותרו בגודל של מאות מגה, כולל הקובץ deleted items.dbx - שזה קצת מוזר כיוון שאין לי אפילו הודעה אחת בתיקייה הזאת. בנוסף, כאשר אני נכנס ל- maitenance ואז clean up הוא כותב total size - 0. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by fuck off,

יש חיה כזו? בדיוק חזרתי הביתה וחשבתי איזה מגניב זה יהיה אם הייתי מוחא כף והוינאמפ היה מתחיל לנגן, יש תוכנה לזה?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  9. שלום בוינדוס אפשר להגדיר שכאשר סוגרים את המחשב ואח"כ פותחים אותו שוב, או שעושים ריסטארט, אותם החלונות שהיו פתוחים לפני שסגרתם את המחשב, יפתחו שוב אוטומטית אני הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לעשות את אותו הדבר עם תוכנות, או לפחות קבצי טקסט פתוחים? ועוד שאלה שלא תלויה בשאלה הקודמת, אם אתם מכירים תוכנה שאפשר לפתוח בה יותר מקובץ טקסט אחד בבת אחת, ורצוי גם קבצי ?DOC

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לעשות ככה שה-Еnqueue to winamp יהיה בBold (מודגש) כמו ה-open הראשון.. יש אפשרות לעשות לתפריט הזה טויק קטן כזה? בנוסף אם הייתי יכול לקבוע איזה שורות יופיע בתפריט ואיזה לא.. אני אשמח תודה רבה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by ag43,

אני מעוניין בתוכנת גיבוי שתשב על הDOK וכל פעם שאני מכניס את הDOK היא תגבה אוטומטית ספריה מסויימת שאני אגדיר לה ותוסיף אותה לגיבוי קיים. כלומר, אני מעוניין שיהיה לי גיבוי מתמשך של אותה ספרייה מסודר עפ"י תאריך וזמן. אשמח להמלצה.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  12. שלום לכולם! יש לי בבית רשת של 3 מחשבים. אני מחפש תוכנה שבעזרת אני אוכל לשלוח הודעות בין המחשבים. אם אני שולח הודעה לאחד המחשבים, יהיה לו איזה סימן כלשהו שמראה שיש לו הודעה. אני מחפש תוכנה פשוטה ולא גדולה כמו ה OUTLOOK וחבריו. עד עכשיו אני פשוט משאיר הודעה על שולחן העבודה. קבעתי שכל אחד משולנות העבודה בכל אחד מהמחשבים הוא משותף וניתן לשנות בו קבצים. זה לא נוח במיוחד. כמו כן, אחיינים שלי לפעמים יושבים על אחד המחשבים, אז אני רוצה להיות בטוח שלא יקרו כל מיני פדיחות לא צפוייות ולא מכוונות. תודה רבה ושבת שלום, מושיקו

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by xTz,

האם יש כזה דבר? אם לא...האם הגיוני שבמידה ולוקחים את כל הדרייברים והדי.אל.אלים של ויסטה ושופכים לתיקיות של הERD התוכנה תתמוך בויסטה?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  14. אני נכנס ללוח הבקרה משתמשים ולא מוצא תאפשרות לימחוק מה עושים איך מוחקים?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. הורדתי והתקנתי על המחשב החדש, כשאני מכניס DVD וקורא אותו במדיה פלייר אני מקבל סיגנל משובש - הערוץ האדום של המסך משוכפל, כלומר בנוסף למסך כמו שהוא אמור להיראות אני רואה תוספת של הערוץ האדום בטייה של כמה ס"מ ימינה. כשאני מנגן DVD בNero Showtime זה לא קורה. אבל שם אני גם לא יכול לקרוא כתוביות בעברית (או כל שפה אחרת חוץ מאנגלית). השתמשתי בחבילה הזאת במחשבים הקודמים שלי ואף פעם לא הייתה בעיה. מה אתם אומרים? ואם אפשר לקבל המלצות על חבילות אחרות זה יהיה נחמד. תודה!

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by oded6188,

כל פעם שאני רואה וידאו באינטרנט ומנסה להגדיל אותו למצב של Full Screen, אז האינטרנט אקספלורר מתרסק בלי שום התראה מה יכול לגרום לזה?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  17. שלום יש לי משהו שאני רוצה לראות על המחשב עם כתוביות עכשיו הכתוביות והקובץ הם באותו שם ושאני צופה בקובץ עם הכתוביות הכתוביות מגיעות בהקדמה - כמה שניות לפני הוידיאו שניסיתי לסנכרן את זה עם Subtitle workshop , הכתוביות התאימו בדיוק! לא הייתה שום בעיה... (למרות שלא ראו את הוידיאו ב-workshop ) יש לי את הקודק של CCCP ואני עובד על VISTA למשהו יש רעיון אך לסדר את זה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  18. הורדתי את התוכנה FREE MUSIC ZILLA שלמי שלא מקיר זאת תוכנה שמאפשרת להוריד מהאינטרנט שירים שאתם מנגנים באתרים כמו PANDORA ו-LASTFM. הפעלתי שיר בדפדפן הפעלתי תתוכנה ושמתי להורדה את השיר. התיקיית הורדות שהגדרתי הייתה הDESKTOP. אחרי שזה סיים להוריד ובדקתי שהשיר עובד ומנגן יצאתי מהתוכנה ואיתה נמחק השיר וכל הקבצים והתיקיות שהיו לי בDESKTOP. בגלל שלא ישר שמתי לב לזה לקח לי עוד זמן להבין איך קרה שנמחקו לי הקבצים עד שעשיתי ניסוי אם התוכנה שהורדתי עוד פעם שיר והוא נמחק איך שיצאתי מהתוכנה. עכשיו אני בדיכאון מכל הדברים שנמחקו לי מהDESKTOP. אם מישהו שמע על כזה דבר ויודע אם יש אפשרות לשחזר את הקבצים אני מאוד יודה לו. אגב ניסיתי לחפש את הקבצים בSEARCH של המחשב ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  19. חיברתי למחשב הארד דיסק (בנוסף לזה הקיים כבר) שעושה בעיות... תוקע את My Computer, וכשזה סוף סוף נכנס אי אפשר לעשות כלום עם ההארד דיסק, הוא גם לא מגיב לתוכנה Backup שנמצאת ב Start >> Programs >> Accessories << System Tools אני ממש חייב לגבות דברים משם יש תקווה?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  20. Started by hurgin,

הורידו לי את התוכנה הזאת כדי שתעזור לדעת מתי המחשב מתחמם יותר מידי ואמרו שדרך התוכנה אפשר לסדר אז מישהו פה מבין איך משתמשים בה? תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  21. Started by vic1234,

יש אפשרות להגדיר ככה שזה יוריד קובץ קובץ ולא חלקים מכל הקבצים? נגיד בתמונה קודם יוריד תראשון אחר כך תשני וזה?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by daniel0089,

היי, רציתי לדעת למה בעצם יש כמה אפשרויות צריבה.. לדוגמא.. צריבת מוזיקה או תמונות וכו'... מה ההבדל בין צריבה כזאת לבין לצרוב בדרך הרגילה? (Data,Make data disc,add files,burn) תודה.

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  23. Started by mat77,

אני צריך מדריך מפורט כיצד להתקין xp ולמחוק את הויסטה. אם אפשר מדריך מפורט בגלל שאני לא כול כך מנוסה תודה

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  24. Started by nmt10,

לאחרונה התקנתי אקספלורר 7 אך באנגלית האם יש אפשרות להפוך אותו לעברית או להתקין חדש ואיך? תודה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  25. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם, יש לי שאלה שמאוד מתרידה אותי. איך אני ממיר פורמט של סרט (700MB AVI ) שהנגן שלי לא תומך או בסאונד או בווידיאו של הסרט. יש לי ZVM עכשיו כולם יגידו יש תוכנות.....נכון ,יפה. אבל איך אני גורם לקובץ של 700 MB להשאר אותו גודל ואותה איכות?(למרות הנגן אני רואה בטלוויזיה ורוצה שהאיכות תהיה מקסימלית) כל פעם עם תוכנות זה שינה לי או את האיכות. אז איך ממירים קובץ שיתמוך ב ZVM ללא שינוי הקובץ????

• 1 תגובה
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים