עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא ניתן לגרור אותו, מה עושים? windows7 ultimate הם מחוברים על כרטיס מסך אחד ליציאת DVI אחד ליציאת VGA

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by massinvallus,

תודה מראש

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  3. לאחרונה יש לי בעיה שהקספרסקי לוקח הרבה משבאים בעיקר מעבד, משהו בין 40-70% כשאני גולש, (גם בגוגל). בדקתי ובהגרות web anti virus הוא נמצא על recommended מה יכל להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי ווינדוס 7 64BIT התקנתי אותו באנגלית (האפשרות היחידה) אחרי זה הגדרתי את שפת כתיבה גם לעיברית , התקנתי חבילת הפיכה לעיברית הכל טוב וזה אבל שאני שומע שיר בווינדוס מדיה פלאייר השם שלו כתוב בג'יבריש שאני מוריד כל דבר ששמו בעברית זה שומר לי אוטומטית את השם שלו בג'יבריש אני לא יכול לשמור את מה שאני רושם בעברית בכתבן של הווינדוס כי זה רושם לי שזה כתוב בפורמט לא נכון. עזרה בבקשה איך אני מסדר את הבעיה הזאת :-\

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by ychig,

ניסיתי לצור מחיצה חדשה בעזרת PARTITION MAGIC, העברתי 16 GB מכונן C למחיצה החדשה ע''י האפשרות Create a new partition לבסוף עשיתי APPLY והמחשב ביצע ריסט, אח''כ הופיע חלון עם כל הפעולות של של יצירת המחיצה: http://img444.imageshack.us/img444/7491/261120073594ph1.jpg ושם מופיע הERROR... כמובן שאחרי שהמחשב עלה לא הייתה שום מחיצה חדשה.. איך לסדר את זה? /: רציתי לאחר יצירת המחיצה החדשה לעשות MERGE לכונן D.. אז יש אפשרות לעשות את זה בלי לצור מחיצה חדשה ? ד''א מופיע לי בPARTITION MAGIC מן מחיצה בשם EXTENDED שלוקחת 200 מגה מהדיסק.. צריך אותה בכלל ? תודה

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by Lavender,

התקנתי את התוכנת אנטי וירוס AVG לפני כשבוע ולא היו שום בעיות איתה עד עכשיו שאני מנסה להתקין עידכונים זה נותן לי את הודעת השגיאה הבאה מה אני צריכה לעשות??... תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור!

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  7. הרבה פעמים עקב קוצר זמן אני נאלץ לקטוע את הגלישה באתרים מסוימים וכאשר מתפנה לי זמן , אני רוצה לחזור במהירות לאותם דפים מסוימים באתרים הספציפיים שבהם הייתי לפני שנאלצתי לקטוע את הגלישה , ולכן אני מחפש דפדפן (רצוי כזה שאין לו בעיות עם עברית ) שמאפשר "העלאה " אוטומטית של הטאבים שהיו פתוחים בעת סגירתו האחרונה. מחכה להמלצות . תודה

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by at,

הוצאתי את פנטיום 120 עם 32MB ממחסן התקנתי עליו win98 עכשיו אני רוצה להשתמש בו להורדות ב-אימיול ותוכנות דומות כולל שרת FTP ועוד כמה שימושים. אני מבקש המלצות לתוכנות שונות שיהיו מסוגלות לחיות בסביבה כזאת (מהירות 120MHZ,ו- 32MB זיכרון , נדמה לי שכרטיס מסך 2MB) כבסיס אני מחפש אנטיוירוס אמין שמתעדכן לעיתים דחופות כמו כן פיירוול. כמו כן תוכנה שתאפשר FTP עם הגבלות כניסה לפי סיסמה. גם תוכנות שימושיות אחרות התקבלו בשמחה!!! (אם ניתן ציינו יתרונות וחסרות לתוכנות שאתם מזכירים - והאם הן דורשות רכישה, שיתופיות ...) בנוסף אם אתם חושבים שמ"ה אחרת תהיה יציבה יותר תמליצו (לינקס לא בא בחשבון עכשיו אין לי זמן ללמוד לטפל בו) כמעט שכחתי אני רוצה לבצע remote control על המחשב מחשב אחר ב…

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  9. אני מנסה לפתוח מסמך חדש בפוטושופ, ומשום מה נפתח לי מסמך עם קווי אורך ורוחב כמו דף חשבון איך אני מצליחה להחזיר את המסמך לצורתו המקורית ללא קווים אלא מסמך חלק?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  10. כל דבר, אם אני עכשיו בדפדפן ושומע מוזיקה בסטרימינג וכו, שהתוכנה תעשה לזה הקלטה כאילו זה מיקרופון. אגב, ניסיתי קומבינה ממש מפגרת של ג'ימפור היציאה בכרטיס קול לכניסה בכרטיס קול, בעיקרון זה עבד אבל מכוון שזה אונבורד מעאפן זה גם הקליט רעשי רקע שממש לא מתאימים לי... תודה רבה (:

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי את ה KASPERSKY האחרון ואני שם לב שמידי פעם הוא מריץ סריקה לקבצים... סתם ככה, הוא לא מבצע סריקה שנקבעה מראש או משהו וכשאני לוחץ על כפתור ה STOP (הריבוע) אני מקבל את ההודעה שמצורפת בתור תמונה ואז הקספרסקי מפסיק להגן... מה הסריקה הזאת שהוא עושה בצורה אקראית כל פעם? כי זה דיי מעצבן, לדוגמא בזמן שאני צופה בסרט הסרט מקרטע ד"א, בהודעה שאני מקבל למה הכוונה ב there are 1 open connection? על איזה סוג connection מדובר? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  12. אם אני מגדיר ללא הגבלה של UPLOAD ו DOWNLOAD הוא מוריד לאט יחסית אם אני מגביל ל 4KB ב UPLOAD הוא מתחרפן ומוריד ממש מהר... יש למשהו מושג למה זה ככה? אגב זה הגרסא החדשה... ה 5 שיצאה לפני שבועיים בערך. תודה יניב

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by genia,

אני מחפש איזה תוכנה(אם יש FREE SOURCE) אז מעולה שלא תהיה כבדה מידי שתאפשר לי להראות ולראות שולחן עבודה של מחשב אחר,אני לא צריך את אופצית ההשתלטות,אך אם היא מובנית זה כמובן לא יפריע. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by Blue Omega,

יש לי בעיה חמורה מאוד...... היום הנתקע לי המחשב ולאחר שעשיתי ריסט ה-norton internet security וה-norton antivirus לא עלו לי. סרקתי את המחשב לי בעזרת האנטיוירוס המקוון של סימנטק ומצאתי כמה וירוסים שאותם מחקתי. אבל עדיין התוכנות לא עלו....החלטתי למחוק את התוכנות ולהתקין אותן מההתחלה אבל זה לא עזר, הן עדיין לא עלו. מישהו יכול לעזור לי?......זה דחוף מאוד יש לי גם שני מחשבים שמחוברים ברשת לאינטרנט והמחשב שמחובר פיזית ל-ADSL מצליח להתחבר לאינטרנט ואילו המחשב השני לא מצליח (כנראה בגלל ה-NIS) נ.ב אני יודע שה-internet security עובד בגלל שסרקתי את המחשב בעזרת הסריקה של סימנטק והתוצאות הראו לי שהוא אכן עובד אבל משום מה אני לא רואה את זה על המחשב. לגבי אנטיוירוס אני לא יודע אם …

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by gal,

היי לכם בעיה נורא מוזרה יש לי התקנתי CLONE CD הגרסא החדשה ביותר והוא מזהה את הכל כמו שצריך (כונן CD ROM LG X52 וצורב חדש מהיום!!! LITE ON X52) וכשאני מנסה לצרוב CD COPY אחד לאחד של דיסק מוגן הוא בקושי מצליח לקרוא מהסידי רום 2 KB או משהו כזה ולאורך זמן הוא פשוט לא קורא את הדיסק ולא מכין לו image. האם זה אמור להיות ככה? אולי זה שגם יש לי נרו מותקן מפריע לקלון סידי? בבקשה עזרה אני פשוט לא יכול לצרוב את הדיסק הזה תודה גל

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  16. אני מעוניין לקחת סרט דיוידי מהספרייה ולהפוך אותו לויסידי רגיל שיעבוד על מכשירי דיוידי וויסידי רגילים ושיתפוס מקסימום 3 דיסקים רגילים ושתהיה האופציה לחפצל אותו.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by royk50,

טוב ננסה בעיברית כי ללילדים פה יש קשיים נתן להמהיר את ההורדות מסרברים ציבוריים ע"י שמוש ברשימות של כתובות "מורעלות" זה די אלמנטרי לא מזמן שחקתי עם הגדרות מתקדמות שלutorrent וראיתי את האופציה הבאה: utorrent/preferences/advanced/ipfilter.enable ON מדובר בקובץ הנמצא בדרך כלל ב: c:\Documents and Settings\USER_NAME\Application Data\utorrent\ipfilter.dat הקובץ במקור מכיל כלום ע"י שמוש בתוכנת blocklist manager נתן ליצר רשימה מאוד מרשימה של כתובות מורעלות מזויפות וכו ואם טיפ טיפה רצון אפשר ליצר אתה קובץ ש utorrent קורא בשמחה תחת(options/IPfilter/emule/donk) מה היתרון על שמוש בתוכנות כמו protowall ,PG2 או פשוט בקבצי HOSTS ? לדעתי היתרון הוא ש utorrent מראש לא מנסה …

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  18. שלום אני משתמש בגיבוי המובנה של ווינדווס 7 כדי לגבות את המחשב שלי על דיסק חיצוני. האם אתם מכירים תוכנות גיבוי חינמיות טובות מהגיבוי של הווינדווס? אני מגבה את תמונת המערכת ואת כל הקבצים והתמונות סדר גודל של כ 200 ג'יגה. רוצה גיבוי כל לילה תודה ערן

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  19. Started by ronenur,

שלום יש לי אנטיוירוס של NOD32 ANTIVIRUS BUSINESS EDITION 64BIT 2010 ויש לי גם אנטיוירוס שקיבלתי ביחד עם לוח האם של גיגהבייט של NORTON ANTI-VIRUS 2009 אז השאלה מה עדיף לשיפור הביצועים של המחשב ולהגנה טובה יותר: NOD32 2010 או NORTON מקורי אבל שנת 2009? וכמו שהבנתי NORTON לוקח פחות משאבים מהמחשב זה נכון? ומה מגן יותר טוב? כדאי אולי לקנות NORTON 2010? או שאולי עדיף בכלל לקנות KASPERSKY? תודה לכולם! המפרט שלי: E7500@3.6 GHZ EP43-UD3L 2X2 GB 800 MHZ CL4 HD4870 WIN 7 64 BIT

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by civic,

הבנתי שהתוכנה לבד עוקפת את כתיבת המלל הזו אצלי משום מה אני צריך למלות כל פעם מחדש ... האם פספסתי הגדרה? נ.ב מה זה אומר אם ליד הקובץ שירד כבר ברשימת הורדות יש CRC - CHECK FAIL

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  21. אני צריך תוכנה שיכולה לקרוא את האיי פיי של אנשים באיי סיי קיו

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by Vidati,

אני צריך להתקין כמה סקריפטים לתוך מאיה ואני לא יודע איך לעשות את זה... שמות של הסקריפטים הם: 1) CryExportUserInterface.mel 2) applyCrysisShader.mel תודה זה ממש חשוב, אני כבר מת למדל דברים ולשים בארגז החול של CRYTECK

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by yanushka,

עדיף חינמית. שמות/קישורים יתקבלו בברכה. בתודה מראש, יניב.

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by רזי ברד,

יש לי בעיה מתי שאני מנסה להיכנס באקספלורר לפייסבוק ומתחבר לאתר עם השם משתמש שלי אז האקספלורר מתרסק משום מה ואז מנסה לחזור ולהתחבר אוטומטית ושוב נכשל וככה זה חוזר על עצמו שוב ושוב ורציתי לדעת אם מישהו יודע למה זה קורה או אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת? נ.ב זה קורה רק באקספלורר לא בדפדפנים אחרים כמו קרום ופיירפוקס

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  25. יש ברשותי אימול בעל קובץ קרטיד של 17 MB אוטוטו 18 שצברתי במשך שנים על ידי מהירות העלאה העלאה מטורפת ! מוריד מינימום 100 בתמורה אני רוצה הזמנה לטראקר פרטי של אתר טורנט. אימייל- JHONLEV@GMAIL.COM

• 9 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים