עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by abirdh,

שלום, אבא שלי ביקש ממני היום להתקין לו עברית בDOS של המחשב שלו, הוא אמר לי שהוא זקוק לזה לצורך תוכנת הנהלת חשבונות שלו, מישהו יכול לעזור לי אם הוא יודע איך מתקינים ומאיפה אני קונה/מוריד את זה? תודה מראש, אביר.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  2. קבלו תוכנה מעולה לצריבה כימעט זהה לנרו בתכונות שלה היא ממש קלה במחינם משאבים וחינמית בקוד פתוח http://infrarecorder.sourceforge.net תגובות דעות וכו'...

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  3. יש לי תוכנה שמסתירה קבצים ותיקיות FOLDER LOCK 5.7.0. הכל היה טוב ויפה עד שהתקנתי אנטי וירוס BITDEFENDER 2008 הרצתי סריקה מלאה של כל המחשב, ובסוף התברר ששאנטי וירוס שינה את השם לכל התיקיות המוסתרות שלי וכתב עליהם - Rootkit-Hidden Items , ועכשיו אין לי שום אפשרות לגשת לתיקיות ולקבצים הללו. אך הם קיימים כאשר אני עושה מאפיינים אני רואה שנשאר הנפח של הקבצים המוסתרים רק שהם בלתי נראים. וגם התוכנה FOLDER LOCK לא פותחת אותם. מה עליי לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by TaMiRn2,

שמעו אני כבר הרבה זמן תקוע בלי אפשרות לדפדף בMTP כמו בנאדם כי יש לי XP 64X שמשום מה לא נותן לי לדפדף בהתקני MTP.... אני חייב כבר תוכנה שתסדר לי את זה באופן פשוט.... אני לא רוצה להפוך את הנגן לUMS כי אז יש בעיות בשידרוג גירסא... פשוט תוכנה לדפדוף בMTP בווינדוס XP 64X... תודה...

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by eladbu,

mui heb to eng האם קיים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. זה אפשראי לנווט קול של תוכנה מוסימת ליציאה אחת וקול מתוכנה אחרת ליציאה אחרת?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  7. הכתובת לא משנה כרגע, אתר ישראלי, פורום עופר ניסים אם אתם מכירים. רק אצלי הוא לא עובד, כל שאר הדברים עובדים. יש לכם מושג למה זה קורה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by hm123,

שלום לכולם הורדתי קובץ של6 גיגה ואני מנסה להעביר אותו לכונן חיצוני ולא מצליח הוא כותב לי שאין לי מקום על הכונן [יש שם80 גיגה] המחשב כותב שאני צריך לעשות ניקיון להרד דיסק עשיתי והוא עדין כותב שאני צריך לעשות ניקיון להרד דיסק החיצוני [אפילו שהוא ריק] מה עושים?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  9. אז ככה קניתי כרטיס win-tv pvr 15 mce kit יש לי ויסטה אולטימט עם מדיה סנטר התקנתי תכרטיס הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני בשיחה עם מצלמה במסנג'ר אז זה מראה שידורי טלויזיה ולא אותי...המצלמה לא נדלקת בכלל.... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  10. הי חבר'ה.. הורדתי קובץ ZIP מסויים ולא הצלחתי לפתוח אותו ,הוא רושם לי שגיאה כזאת " The archive is either in unknown format or damaged ".. קודם כל ,ניסתי עם WINZIP , WINRAR ,7ZIP . בנוסף לכך הורדתי את הקובץ מחדש ממקורות נוספים והוא עדיין ככה, אני לא חושב שהוא פגום או משהו ,לדעתי אני לא מנסה לפתוח עם התוכנה הנכונה, ד"א ניסתי להפעיל גם דרך DAEMON TOOLS וגם כן ללא הצלחה, יש לכם רעיון?? תודה רבה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. עם מצב רוח על הפנים בעקבות מה שרשמתי אני נאלץ לשאול כאן ואולי למצוא נחמה.. אחרי הפעלה מחדש שבטעות מישהו עשה לי שהיה עליו, המוזילה הייתה פתוחה עם 62 ולאחר ההפעלה שהדלקתי אותה רק 50 נשמרו.. השאלה היא איך?!?!? בדרך כלל היא שומרת הכל... ודבר שני.. יש דרך לשחזר/לדעת מה היה שם?? אילו אתרים?!?!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ForresT,

בקצרה-יש לי סרט שעה בערך,אני רוצה לחתוך ולעשות קובץ נפרד מקטע של 20 שניות בערך מהסרט. מה הדרך הכי פשוטה ויעילה לעשות את זה?תודה.אפשר דרך הווינאמפ?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  13. היי, אני צריך תוכנה לשינוי מהירות המאוורר של המעבד (אינטל E6300). באוורסט לא ראיתי אפשרות.. בספיד פאן לא הצלחתי.. אשמח לעוד שמות של תוכנות.. תודה.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  14. Started by J0n1,

שאני מנגן קבצי HD, הBS חותך את הכתוביות לפעמים, פתאום רואים רק את האמצע... זה ממש מציק באמצע סרט (בצילום הוא לא קולט את הכתוביות אז לא הצלחתי להביא דוגמא) מישהו נתקל בזה? איך אפשר לסדר? ניסיתי להחליף פונט וזה לא עזר... ושאני מנגן במדיה פלייר הוא פשוט לא מנגן את הקובץ (כאילו לא שמתי קובץ) מישהו מכיר אז נגן אחר נורמלי לניגון HD עם כתוביות? תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by eyals,

שלום כאשר אני מדפיס בצורה דו-צדדית ידנית מתווסף לו דף הסבר להדפסה, חץ גדול המסביר לי כיצד להכניס חזרה את הדפים למדפסת לשם הדפסה על הצד השני. אני רוצה לבטל את הדף הזה (אחרי שנה בערך אתה כבר מבין את העניין), ואני לא מוצא שום הגדרה כזו בדרייבר. המדפסת הינה Lexmark E232 מותקנת על Windows Vista. לדעתי דף זה מגיע מתוך ה-Windows שכן זה אותו דף בדיוק גם בהדפסה דרך הדרייבר של מיקרוסופט וגם דרך הדרייבר של לקסמארק. מישהו יודע איפה אפשר לבטל את הדף הזה?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  16. כמו ב-VirtualDub http://img293.imageshack.us/img293/6051/vdb2bm0.jpg רק שתתאים לקובץ M2TS (סרט Bluray 1080p ) כי ה-VirtualDub לא מזהה אותו http://img175.imageshack.us/img175/1819/vdmsz6.jpg מקווה שהבנתם

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  17. ישנם הרבה מקרים שאני נתקל בתופעה שכאשר אני מנסה להפעיל סרטון וידאו מהאינטרנט התמונה מוצגת בצעבים מעוותים כמו צילום אינפרא אדום מוצגת התמונה או בוא נגיד צילום נגטיב !! מה עושים ! ?? האם הבעיה היא קודיקס או שיש משהו שקשור ל FFDSHOW

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  18. באאוטלוק - כשאני מנסה לחפש איש קשר ולוחץ ENTER קופץ חלון. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  19. שאלה בכותרת, איך אפשר להגביל את המהירות העלאה ב bitTorrent ? תודה, דור

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by avipeso1,

היי שלום לכולם! אני לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש יש לי כרטיס מסך הכי חזק היום GX2 השאלה שלי היא איזה גירסת דרייבר הכי טוב להתקין עבורו כי הויסטה מתקין לו את הגירסה הישנה . אני אשמח מאוד אם תחזרו אלי תודה אבי .

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  21. שגיאה באאוטלוק 2003 בעת יצירת תזכורת -cannot postpone the reminder מישהו נתקל בבעיה הזאת ויכול לתת לי עיצה טובה לפתירת הבעיה הזאת ? ? צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  22. Started by satlan1,

פתחתי את הנושא בפורום ציוד היקפי אבל אין שם תגובות.. אולי מישהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעזור. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר 2 מקלדות למחשב ולהשתמש בשתיהן בו זמנית במשחק PRO 8 נניח.. יש לי מקלדת אחת אלחוטית שמחוברת עם שבב USB כזה, ועוד אחת רגילה עם כאבל. יש משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  23. Started by Nachum987,

שלום אחים שלי אני צריך בבקשה תוכנה שבאמצעותה אני יוכל להעביר את קטעי הוידיאו שמוקלטים במצלמת וידיאו שלי. יש לי כרטיס Firewire שמתחבר אליה והכל וגם קיבלתי את התוכנה Ulead VideoStudio עם המצלמה, אבל כשאני מנסה ללכוד (להעביר) איתה את הוידיאו התוכנה פשוט נותנת לי דו"ח שגיאות ומסיימת משימה. אז אם אפשר בבקשה המלצה לתוכנה שיודעת לעשות את זה ותיצור לי בסוף קובץ AVI ולא WMV כמו בWindows Movie Make. תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  24. אני מנסה לחבר את הטלפון למחשב באמצעות הכבל USB של הטלפון ויש לי 2 בעיות: 1-נכון שמחברים למחשב משהו בUSB הוא משמיע צליל כזה? אז שאני מחבר את שלי הוא משמיע צליל קצת אחרת... מאוד דומה לזה שהמחשב משמיע שמנתקים את המשהו הזה מהמחשב... ואז בכלל לא קורה כלום. 2-אני מנסה כניסות אחרות ובכל כניסה משום מה בפעם הראשונה זה עובד, כלומר המחשב פותח לי CONNECTION DETECTED או משהו כזה אבל אז שאני מנתק ומנסה לחבר עוד פעם לאותה כניסת USB המחשב שוב עושה את הצליל הזה שהזכרתי מקודם ולא קורה כלום. עכשיו, שזה כן מזהה אותו אז הוא לא מצליח להתקין אותו. זה אומר A PROBLEM HAS OCCURED DURING HARDWARE INSTALLATION AND YOUR HARDWARE MIGHT NOT WORK PROPERLY הטלפון הוא נוקיה 6500 סליידר ניסיתי על מחשב אחר…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by the king2006,

שלום .. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנית הורדה טובה ??? ניסיתי כמה תוכניות אבל הן לא טוב .. מישהו יכול להמליץ לי על אחת ?? תודההה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים