תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, האפשרות להרחבת שולחן העבודה ל-2 מסכים שמגיעה מובנת בWIN 7 די מוגבלת באופציות שלה: אני רוצה שמסך ספיציפי יהיה בצד ימין ומסך ספיציפי יהיה בצד שמאל (בת'כלס מדובר על המסך של המחשב שלי ובצד השני טלוויזיה בסלון שמחוברת בכבל HDMI דרך הקיר...). הכרטיס מסך שלי - 5770 של HIS מכיל חיבור HDMI, DP ו2 חיבורי DVI. את המסך הראשי שלי, סמסונג 2350P חיברתי בDVI ואת הטושיבה שבסלון חיברתי בHDMI כאשר המסך הראשי מוגדר כ"מסך 2" והTV שבסלון כ"מסך 1". כתוצאה מכך, כשאני עושה הרחבה של שולחן העבודה (עובר למצב Extend) אז השולחן העבודה "עובר" לסלון והמסך המורחב, הריק, זה המסך הראשי שלי. אני מעוניין בהפך כדי שאני אוכל להציג סרטים בסלון למשפחה ותוך כדי לעבוד על המחשב. ניסיתי למצוא בגוגל כל מיני או…
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שיכולה להדפיס תמונה, לחלק אותה ל-4 חלקים (שווים) נגיד, ושכל חלק יהיה בגודל של דף אחד - ואז אחרי ההדפסה לחבר את כל החלקים בתור תמונה אחת והנה נולד לו פוסטר. יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? חיפשתי בפוטושופ ולא מצאתי.. תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
בהיתיחסות ל: יעילות פשטות הפעלה לכל דיכפין המשקל על מערכת הפעלה זמינות עידכונים תמיכה הכול ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבועיים קניתי את הצורב הזה שבכותרת וניסיתי לצרוב סרטים מAVI לDVD ודבר ראשון כל העיניין של הצריבה והConvertation/Decoding מAVI לDVD לוקח שעתיים+ וכשאני מנגן את הסרט בדי וי די פלייר יש הרבה לאגים והסרט גם נעצר לבסוף ונתקע...אני משתמש ב שNero 6.6 וניסיתי לפרמט ועדיין לא עזר ואני ממש מאוכזב כי כל סרט יש בו לאגים ותקיעות וניסיתי לצרוב כבר 12 סרטים וכולם ככה...הרסתי 12 דיסקים ואני נאוכזב שבזבזתי כסף על הצורב הזה והוא עושה כאלה דברים...אם מישהו פה יודע במה מדובר ויודע איך לפתור את הבעיה אני יהיה מאוד שמח אבל מאודדד! נ.ב אני משתמש בנרו גם לצריבה וגם להפיכה מAVI לDVD.ניסיתי גם אחרת כלומר הפכתי מAVI לDVD בתוכנות אחרות וצרבתי עפ נרו ןעדיין אותו הדבר...גם הפירמוט ל…
-
שלום, יש לי נטבוק מבוסס 945/N270. חיברתי אותו לצג חיצוני ב"שולחן עבודה מורחב" ללא קושי. היום צצה פתאם בעיה: אני רואה את הרקע על הצג הנוסף אבל כשאני מזיז את העכבר (הוא יוצא כמובן משדה הראייה בצג של הנטבוק) הוא לא נראה בשום אופן בצג המחובר. כנ"ל לחלון שנגרר - הכל עובד כמו שצריך בצג של הנטבוק אבל לא מופיע דבר מלבד הרקע בצג הנוסף. ניסיתי להסיר את כל התוכניות שהתקנתי מאז, להתקין מחדש את מנהל ההתקן של כרטיס המסך ולעשות system restore (מה שלא עבד בגלל האנטי וירוס, אפילו אם הקפאתי את הפעולה שלו. לא מתחשק לי להסיר אותו עכשיו רק בשביל לבדוק אם זה יעזור). זה ממש מתסכל כי נורא רציתי לראות סרט עכשיו. מה עושים? :-\ תודה. עריכה: בסוף שיניתי כניסה בצג הנוסף והחזרתי לכניסה של המחשב …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון ל-NICKNAME. תודה.
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי גרסה 2002A בילד 3722 אחרי שאני מתחבר, זה מה שהוא מראה לי...:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצאת התוכנה 3dmark 2003 ומה כול הדבר הזה עם השעון מתחיל לרוץ לאחור?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה בתוכנה כאשר אני שומר סרט בלי לערוך הכל טוב ויפה כאשר אני עורך סרט ומנסה לשמור אז ב 99% מופיעה לי שגיאה unable to load library אנא עזרתכם כל הקבצים במחשב ואני לא מבין מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אהלן יש לי קובץ אודיו ברשותי WMA עם DRM עכשיו שאלתי אם אפשר להמירו באיזשוהי לדרך ל cda או mp3 באמצעות תוכנה כלשהית שימו לב שאני מבקש שם של תוכנה ולא מדריך פיראטי כלשהו יום טוב
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מתאים IDE/SATA 2 USB באייבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=538&CatCode=66 עכשיו פעלתי לפי ההוראות וחיברתי למחשב ולכונן SEGATE 40GB שהיה לי. כשאני מעלה את המחשב אז קופץ לי בצד הבועות האלה שחיברתי USB חדש בלה בלה בלה "הרכיב מותקן ומוכן לשימוש"... אבל הבעיה שאני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" ואין לי מושג איך לגשת אליו... כשהכונן מחובר רגיל אז אין שום בעיה... ניסיתי על שני מחשבים, XP PRO ו VISTA..... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש,עדן
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל לא מצאתי אחד אחר. בכל מקרה, אני לא יכול להוריד יותר מ2 קבצים למשל סדרה, או סרטון) מאותו שרת, למשל יש כמה קבצים להורדה מהשרת של האתר www.hwzone.co.il, אז אני לא יכול להוריד יותר מ2 קבצים ביחד, איך מסדרים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו אנשים אני לא יכול לראות במדייה פלייר קבצי מדייה כגון שavi mpg וכו'... סרטים לא יכול לראות ולא שום קובץ אין בעיה במדייה פלייר בטוח יש בעיה אחרת .! אני יודע שזה לא בעיה במדייה פלייר כי בדקתי , אני לא יודע מה לעשות ...אני נואש חהחה ! ;]]] בבקשה תנסו הצעות לפתרון הבעיה ! אני לא יכול לראות שום סרט שום קובץ מדייה ! לא דע' מה לעשות ניסיתי תוכנות צפייה שונות, אני אחרי פירמוט והתקנתי מחדש את כל מה שצריך לא דע' חסר משהו הצילו לפני הפירמוט הכל עבד יפה ! אולי בקודקים
-
- 45 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם שיש קיבצי dll בשמות: kernel32.dll ntdll.dll שנימצאים C:\WINDOWS\system32 והם גורמים לי לצאת ממשחק מחשב אחרי שכבר הוא עולה מה זה הקבצים האלו? הם אולי שייכים לDirectX ? אם כן אז איך אני מסיר אותו ומתקין אותו מחדש?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שנו חלון שקופץ ומטריד שמבקש ממני להתחבר או להירשם לMSNUSERS.COM ואני לא יכול למחוק אותו מהמחשב. ניסיתי דרך ה-REGEDIT למחוק כל זכר אבל הוא עדיין כאן, ניסיתי גם למחוק כל מה שקשור לMSN במחשב-כי אולי ישנה COCKIS איפוהשהוא. בקיצור מישהוא יודע איך אני פותר את זה
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי אני התחלתי ללמוד בקורס בביה"ס 3ds max ובמחשבים שלהם יש max 7 ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את הגרסה הנ"ל להורדה לפי הבנתי לא היה ניתן לעבוד על max 9 ואז לעבור ל -7. אז השאלה שלי אם 3ds max 2008 נותן את האפשרות לייצא ל max 7? תודה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בכל פעם שאני משנה את הnavigation toolbar (למתקשים, את הבאר של back, home, history ) לפי ההעדפה שלי, וסוגר את הדפדפן, כשאני פותח מחדש, הוא חוזר לתצורת ברירת מחדל. וזה ממש מעיק. מה עושים?!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, היום נפתחת לי משום מה אין לי מושג מאיפה , הודעת שגיאה שלא הבנתי, שאני לוחץ על אישור, ההודעה חוזרת אחרי כמה שניות. אני רוצה להפטר ממנה איכשהו, או שתגידו לי מה השגיאה הזאת עושה, או מהי בכלל.. תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=ytinnkmvmjwa.jpg תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
והאם יש אפשרות לעשות search more גם באימיול?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
התקנתי לפני שבועיים בערך את התוכנה הזאת ולפני איזה כמה ימים ראיתי איזה קובץ לא מזוהה (קובץ טקסט) אז מחקתי אותו.. מאז אני האנטי וירוס לא עובד ואני מקבל את שתי ההודעות האלה: עכשיו כבר התקנתי אנטי וירוס פלוס פיירוול של מקפי אז אני לא צריך את Kaspersky אבל אני מעוניין למחוק אותה ועד עכשיו לא מצאתי שום דרך! אז בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב... הורדתי תוכנה לאחרונה... תוכנת צילום מסך... איך אני בודק בוודאות אם היא עדיין מקליטה לי את המסך במקרה בלי שאני יודע ? או בקיצור... איך אני בודק אם היא רצה.. או לא רצה... ברקע ? תודה מקווה שהבנתם..
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מישהו כאן אולי מכיר דרך לבטל\לעקוף כל דבר את ההגבלה של שליחת הודעות לסלקום דרך האייסייקיו? תודה מראש. The sms messege to X could not be sent You have reached your daily SMS message-sending limit. Please try again later.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 3 חשבונות אימייל, ואת כולם הגדרתי באאוטלוק אקספרס של ווינדוס XP. הבעייה היא, שקבלת המיילים נורא איטית, ולמשל כשאני נכנס לאתר של GMAIL לבדוק את המיילים זה טוען אותם תוך שניות ספורות (כמובן כל מייל והגודל שלו) אבל בעיקרון כשאני מנסה לטעון מיילים דרך האאוטלוק - זה פשוט לא זז ויכול לקחת משהו כמו רבע שעה על 10 מיילים שביחד הגודל שלהם משהו כמו 10-12 מגה. יש איזושהי הגדרה לשנות באאוטלוק עצמו כדי לשפר את מהירות קבלת המיילים?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכם! אנחנו מנסים לבנות שרת גוסט דרך server 2003 וכדי שהוא יוכל לעבוד אני צריכה להוריד PXE. חיפשתי בכל מקום באינטרנט ולא מצאתי כלום. יש מישהו שיכול לעזור לי בעיניין? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-