עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by et_gershon,

שלום, במחשב שברשותי מתרחשת בעייה שלאחר עבודה ממושכת או בקטעים מסויימים עם עבודה על הדפדפן (IE) קופצת ההודעה הבאה: לאחר הבעייה הוספתי למחשב כרטיס זיכרון וכרגע יש בוא שלוש כרטיסים של 64. המחשב הוא מחשב ישן, אך עדיין ניתן לשימוש. יושבת בוא מערכת הפעלה windows 2000. כנראה שהזיכרון לא מספיק או שהבעייה אחרת והתבלבלתי. אני יודע ש-FF ייצרוך פחות זיכרון וכנראה לא ייקפיץ הודעות כמו זו בכזאת קלות, אך המחשב לא שלי ואבי מתעקש על IE :-\ יישנו משהוא אחר שאוכל לעשות??? בתודה, איתי.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. Started by alonf29,

שלום אני לא בטוח אם זה קשור לתוכנה או חומרה. הבעיה היא שכל יום המחשב רושם לי על פעולה שאני מנסה לעשות (כמו העתקת קבצים מכונן לכונן, או פעולה עם תוכנות וכו'...) הודעות שאין מספיק זיכרון כדי לבצע את הפעולה שאני רוצה. עכשיו מבחינת הארד דיסק, אצלי הוא נחולק ל2 חלק אחד של המערכת הפעלה וכו' שבו נשאר בסביבות ה100 ג'יגה פנוי וחלק שני בו נשאר בסביבות ה250 ג'יגה. מבחינת זיכרון פנימי יש לי 2 כרטיסים של 2 GB כל אחד. המחשב די חדש (נקנה לפני חודשיים) יש למישהו מוזג מה הבעיה ואיך ניתן לתקן אותה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by moshiko69,

קניתי מחשב חזק לפני כמעט חודש - עם זיכרון 1G מעבד AMD 4200 דיסק קשיח WD250G בקיצור בזמן האחרון מופיע לי הרבה פעמים ההודעה על זיכרון נמוך Windows- virtual memory minimum too low ואני לא מפעיל איזה יישומים מטורפים. למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by DDgeva,

אני עובד על איזה פרוייקט כבר שבועיים, ועכשיו איך שסיימתי אותו התחלתי לקבל דליפת זיכרון (הזיכרון שבו התוכנה משתמשת גדל כל הזמן בקצב מהיר מאוד עד שהיא קורסת). בהתחלה התוכנה פשוט סגרה את עצמה בזמן העריכה בלי הודעה ובלי כלום. אחרי התקנה מחדש ברינדור קיבלתי שגיאה "Not Enough Memory" ועכשיו התוכנה קורסת (סוגרת את עצמה) בזמן הרינדור ואני מקבל הודעת שגיאה של הווינדווס ("האם ברצונך לשלוח דוח שגיאות.."). זה קורה בכל הפרוייקטים שלי (לא רק המסוים הזה), וגם אם אני יוצר פרוייקט חדש זה קורה.. אני עובד על מחשב חדש עם Intel Q6600 ו2GB RAM. הבעיה הזו לא קרתה לי אף פעם במחשב הקודם שלי (אותה התקנה של פרמיר) שהיה חלש בהרבה (פנטיום 4 עם 1GB RAM). כבר ניסיתי להתקין מחדש, לעשות Repair, ולשחזר את…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by DDgeva,

אני עובד על איזה פרוייקט כבר שבועיים, ועכשיו איך שסיימתי אותו התחלתי לקבל דליפת זיכרון (הזיכרון שבו התוכנה משתמשת גדל כל הזמן בקצב מהיר מאוד עד שהיא קורסת). בהתחלה התוכנה פשוט סגרה את עצמה בזמן העריכה בלי הודעה ובלי כלום. אחרי התקנה מחדש ברינדור קיבלתי שגיאה "Not Enough Memory" ועכשיו התוכנה קורסת (סוגרת את עצמה) בזמן הרינדור ואני מקבל הודעת שגיאה של הווינדווס ("האם ברצונך לשלוח דוח שגיאות.."). זה קורה בכל הפרוייקטים שלי (לא רק המסוים הזה), וגם אם אני יוצר פרוייקט חדש זה קורה.. אני עובד על מחשב חדש עם Intel Q6600 ו2GB RAM. הבעיה הזו לא קרתה לי אף פעם במחשב הקודם שלי (אותה התקנה של פרמיר) שהיה חלש בהרבה (פנטיום 4 עם 1GB RAM). כבר ניסיתי להתקין מחדש, לעשות Repair, ולשחזר את…

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by yotam.m,

אהלן, כבר הרבה זמן אני מושך את דליפת הזיכרון הזו עם התוכנה הנ"ל חשבתי אולי למישהו יש דרך שעובדת על מנת להתגבר על הבעיה. לאחר זמן ממושך שהתוכנה פועלת (לאו דווקא בהורדה קורה גם בשיתוף בלבד) הזיכרון מגיע ל-72% ניצול (12GB RAM) וצונח לאיזור ה-30% ברגע שאני סוגר אותה. ראיתי שהבעיה קיימת ניסיתי לעקוב ולשנות הגדרות בהתאם למדריך כזה או אחר אבל ללא הצלחה. אגב, המחשב עבר ממש לא מזמן לווינדוס 10 הבעיה הייתה קיימת גם ב-7. תודה למשתדלים.

7. Started by moshen1169,

שלום הזכרון הפיזי שלי כל הזמן יורד יש לי גיגה זיכרון ובדקתי ששום תוכנה א לוקחת לי יותר מידי זכרון וגם אין לי וירוסים או ספי והזכרונות שלי תקינים אבל יתכן שבגלל שיש לי פיצול בדיסק של 64 אחוז אז זאת הבעיה?

• 13 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by zahiz007,

שלום, לאחרונה אני שם לב שכרום התחיל לשאוב משאבים רבים, לדוגמא, כאשר 4 טאבים פתוחים הוא לוקח כבר 400,000 + עוד כמה PROCESS שלוקחים מעט פחות. בהשוואה לIE, שלוקח משהו כמו 3\1 פחות. לפי דעתי זה גורם אצלי להעלאה איטית מאוד של אתרים (בעיקר אתר YNET שפשוט לא עומד בעומס וכל טאב לוקח לו 20 שניות עד שהוא מתחיל להגיב). עוד מישהו נתקל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by Shbd,

נראה לי שזה שייך לכאן... הפוטושופ שלי לוקח לי את כל הזכרון וגם מהזכרון הוירטואלי אני צריך איזה 2 ג'יגה ספייס נוספים כדי שהפוטו יעבוד איכשהו. הוא כבד בטירוף, כל 2 דקות של עבודה עם רזולוציות גדולות הוא נתקע וגם בעיצוב פונטים (וחוזר לעצמו לאחר איזה דקה ובעיצובים ברזולוציות גדולות אחרי איזה 5-6 דקות) בהתחלה הפוטו עבד ממש חלק, לדעתי מאז שהתחלתי לשים הרבה פונטים הוא התחיל להתקע...... מה אני עושה? יש לי איזה 3000 פונטים ואין לי עצבים לסדר אותם רק מה שאני צריך. יש איזה אפשרות להפעיל רק חלק מהפונטים או יש תיקייה מיוחדת שהיא רק של פונטים של פוטו? זה פשוט מעצבן לעבוד ככה.... תודה על כל עזרה שתבוא...

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  10. קרה לכם שאחרי פתיחת כמה טאבים הפיירפוקס התחיל לאכול לכם מעל עשרות (אם לא יותר) מגהבייטים של זכרון? אז זהו, אתם לא לבד ובשביל זה הכינו באתר הבא רשימת תוספים בעיתיים שגורמים לזליגות זכרון ובעיות נוספות בשועל ופתרונותיהם. http://kb.mozillazine.org/Problematic_extensions Enjoy. מומלץ לשים כסטיקי מאחר והבעיה די נפוצה אצל משתמשי השועל הזועם.

11. Started by noy_boner,

[shadow=blue, 2, 300]שלום חברה[/shadow] [glow=blue,1, 10]יש לי צורב של אייץ' פי כפול שתיים עשרה, ולוקח לנרו שמונה דקות להעתיק 650 מגה מההרד דיסק במהירות כפול 12 , אשר אותה אני מגדיר, לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנה פשוטה יותר קלון סידי , והיא צורבת במהירות רגילה של 5 דקות לדיסק , מה קורה?[/glow] :

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  12. שלום לכולם . עזרה דחופה . אני מדליק את המחשב הוא לא עושה לי את הצפצוף שהכל תקין , לאחר מכך הוא טוען את הווינדווס המסך פועל והכל אבל מתי שהוא מסיים לטעון את הווינדווס ואמור להיכנס לבפנים המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול ... איזה חלק נהרס ?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by gab1234,

שלום לכווווווווווולם !!! יש לי בעייה קצת מוזרה . יש לי מדפסת משולבת - HP 5500 , ולפני כמה ימים התוכנות שבאות ביחד עם ההתקנה , תוכנות שאחראיות לכך שאני אוכל לשלוח פקס מהמחשב ואו לסרוק מסמכים למחשב הפסיקו לפעול . אין לי רוגלות ולא וירוסים ובכול זאת לא הצלחתי להפעיל אותן . חשוב לציין שפעולות שלא זקוקות למחשב כמו משלוח פקס או העתקת מסמכים עובדים טוב כך שזה לא המדפסת עצמה. ועכשיו לבעייה האמיתית ... נכנעתי לבסוף וניסיתי להסיר את המדפסת מתוך הוספה\הסרה ופשוט כול פעם שאני מגיע לשלב שבו הוא כאילו מתחיל להסיר המחשב או נתקע או מוציא מסך כחול. התקשרתי לתמיכה של HP ובהדרכתם ניסינו להסיר את המדפסת דרך קובץ אצווה אך שוב ברגע שהוא מגיע למחצית הדרך המחשב מוציא מסך כחול. לבסוף בתמיכה אמר…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  14. יש לי הגה של מייקרוסופט side winder racing wheel ומערכת הפעלה XP SP2 עכשיו המחשב לא מזהה לי אותו הוא רוצה דרייבים ומה שמוזר שבמחשב הקודם שהיה לי שגם בו היה XP SP2 ההגה עבד ללא כל בעיה בלי להתקין כלום פשוט PLUG & PLAY יכול להיות שבגלל שהמערכת פה יותר מתקדמת אז ההגה "ישן" מידיי בשבילו? ואם יש למישהו דרייברים, אני אשמח לקבל.

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  15. שלום , כשאני מבצע חיפוש באחד הפורומים כאן , אני מגיע לתוצאות החיפוש ונכנס לאחד הקישורים בעמוד התוצאות , אך כשאני מבצע BACK בדפדפן ע"מ לחזור לתצוגת תוצאות החיפוש , אני מקבל דף ריק ורק לאחר שאני עושה REFRESH לדף , אזי מתקבלות התוצאות חיפןש..ממש מוזר ומעיק . מישהו נתקל בתופעה ..אגב זה לא רק באתר אן אלה גם בפורומים אחרים ברשת . בפיירפוקס אין אגב את הבעיה הזו .. מישהו יודע איך פותרים את זה ?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by bubugu,

היי יש לי בעיה בתוכנה emule v.0.49a אחרי כמה שניות כשזה מתחבר, תחת הtab של kad זה מגיע עד ל535 contacts שזה נראה לי סבבה אבל הבעיה היא שתחת הtab של servers זה מחובר רק ל2 סרברים אני חוזר שזה אמור להתחבר לעשרות סרברים לא? איך מתקנים את זה? תודה לכולם

17. Started by mulderfox,

אני לא יודע אם מישהו כבר נתקל בזה, אבל אצלי, לאחר שהתקנתי אופיס XP על חלונות 98SE שלי (לא עושה בעיות ב2000), נוצרו בעיות בחיוג לאינטרנט. לא משנה באיזה חייגן אני משתמש, או אם אני מסיר ומתקין את כל רכיבי הרשת מחדש, הוא אומר UNABLE TO ESTABLISH CONNECTION ושאבדוק את מאפייני הTCP-IP אם אני נכנס (רק נכנס) למאפייני הרשת בלוח הבקרה, ולוחץ אישור, הוא בונה מסד נתונים (בפעם הראשונה לפחות) ולאחר מכן אפשר לחייג בלי בעיה. אבל זה קורה אחרי כל אתחול מחדש... נראה לי שאופיס החדש מעדכן כמה רכיבי מערכת שקשורים לחיוג לאינטרנט, ואם למישהו יש מושג מהם, אני פשוט אוותר עליהם במהלך ההתקנה.. אשמח לעזרה בנושא, אורן.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by parker8,

התחלתי לפני בערך שלושה חודשים להשתמש ב-FireFox. אבל הבעיה התחילה רק בחודש האחרון, הרבה חלונות קופצים לי כאשר אני בדפדפן... (כמו של שש-בש, הכרויות, גרין קארד וכל השטויות...) יש איזה פיתרון? עשיתי סריקות ב-AD AWARE, וכל התוכנות ל"תחזוקת המחשב" למיניהם... SPYWARE DOCTOR... תודה לעוזרים מראש

19. Started by parker8,

לאחרונה אני נתקל בהרבה חלונות כאלה (כמו ויזה לארה"ב וכ'ו) כשפעם זה לא קרה לי ב-FF... יש לציין שעשיתי סריקות AD-AWARE וכ'ו, אבל אני לא חושב שכאן הבעיה. מה לעשות? זה נורא מציק... תודה לעוזרים מראש

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  20. הדבר התחיל לפני זמן מה לפתע, שקודם לכן ב-FF לא הייתה הבעייה. אני גולש באתרים אפילו באתר הזה, ואני מקבל הודעות קופצות של Play65, ויזה לארה"ב ועוד כל השאר השטויות... אני עושה כל שבוע בדיקה בעזרת מספר תוכנות לגילוי SPY, והדבר ממשיך לקרות. (אני עושה זאת בקביעות, כך שעשיתי זאת גם לפני שהבעייה התגלתה). יש לציין שמופעל לי AD-BLOCK והכל, כנראה ששום דבר לא עוזר.... אני כבר די נואש, אז אם למישהו יש איזשהו פיתרון אני אשמח. תודה לעוזרים מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by kobi_af,

שלום כאשר אני מתקין תוכנה כלשהי ויש בה adware כלשהו אז האנטי וירוס שלי מקפיץ הודעת אזהרה ופשוט שוב ושוב מקפיץ את עצמו ובכך ההתקנה נכשלת למישהו יש פתרון איך אני יכול לסדר את את זה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  22. Started by Raz20,

כל איזה חצי שעה - שעה קופצות לי 2 פרסומות (2 הפרסומות תמיד מאותה כתובת, לא מכתובות שונות) יש לי ie 6 עם sp3 ועידכוני אבטחה ועידכונים כלליים שמעודכנים דרך windows update איך אני חוסם את הפרסומות הללו ? (ניסיתי דרך חסימת אתרים של האקספלורר, תחת כלים --> אפשרויות נוספות ---> אבטחה --->אתרים מוגבלים -> אתרים , ולהוסיף לשם את הכתובות של 2 האתרים האלה אבל זה לא הצליח) תודה מראש לעוזרים .

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לכולם, התקנתי VNC במחשבים שברשת שאצלי בבית, פתחתי פורטים בfirewall שבwindows (מבקש אוטומאטית בSP2). אני מנסה להתחבר ברשת הפנימית בין במחשבים ואין אפשרות להתחבר. כל החריגים בfirewall מסומנים בV. כאשר אני שם את הfirewall על disable, יש אפשרות להתחבר. אני לא מעוניין יש הfirewall יהיה על disable. כיצד אוכל להתגבר על בעיה זו? תודה מראש לכל העוזרים.

24. Started by domuzy,

כבר המון פעמים ובהמון ורסיות ניסיתי לייבא קובץ אנשי קשר לOL בין אם בקובץ EXCEL ובין אם בACCESS. הקבצים עצמם נשמרים כקבצים מיוצאים מOL 2007 - מקווה שלא זו הבעיה - ומיובאים, לכאורה, במלואם. אה-מה-מה, למרות שפעולת הייבוא אורכת כמה שניות, ועל פניו נראה שרשימת אנשי הקשר בOL גדלה, בפועל, אין את אנשי הקשר המיובאים, ואם יש, אז הם מופיעים רק כשם וללא פרטים בתוכם (טלפונים, מיילים וכתובות). זה משגע אותי ולא ברור לי למה, אז אשמח אם: א. תסבירו לי מה קורה שם. ב. תגידו איפה נמצא קובץ אנשי הקשר המקורי שלOL בויסטה ובXP (שני מחשבים שונים), על מנת שאוכל להחליף אחד באחד (אם ניתן). ג. תדריכו אותי בדיוק מה לעשות ואיך. המון תודה.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by benor,

הבעיה מתוארת בעמוד הבא: https://www.petri.com/correcting-email-display-direction-in-outlook הפתרון שהוצע שם לא עזר, ולא הצלחתי ליישמו ב- Outlook2010 . אני רוצה שכל הודעת מייל תפתח מימין לשמאל, או לחלופין שיהיה דרך קלה ליישר את הטקסט.

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.