תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי. טוב היה לי אותו מותקן והכל היה בסדר עד שנהיתה לי בעיה ב live update אז הסרתי אותו.... (כבר בהסרה הוא עשה בעיות) ועכשיו שאני בא להתקין מחדש הוא נותן לי הודעה "this MSI must be start through setup" יש למישהו עצה??
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים, בשניהם מערכת ויסטה. לפני מספר שבועות רכשתי רישיון עבור התוכנה YOUR INSTALLER 2008 קיבלתי קוד חוקי, התקנתי במחשב שבסלון, ועד כאן הכול בסדר. אלא מה, מכיוון שגם במחשב השני התחיל להיות אצלי "סלט" ,החלטתי להתקין את התוכנה גם שם. שלחתי מייל ליצרנית כדי לשאול אם הדבר אפשרי, והם ענו לי בשלילה, אבל תמורת תוספת 20 דולר, אוכל לקבל קוד עבור מחשב נוסף. עניתי להם שזה מקובל עליי, אבל לא קיבלתי מהם כל תגובה. חזרתי על ההודעה שלי 3 פעמים, ושוב ללא כל תגובה. לפתע גילתי אצלי בתיקיית הדואר ספאם, מייל נוסף מהחברה שכולל שני קודים, שונים לגמרי מהקוד שקיבלתי בהודעה המקורית. ניסיתי להתקין את התוכנה כדי לבדוק האם אחד מהקודים האלה יתפקד כהלכה, אבל משום מה התוכנה כל הז…
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני מנסה להתקין את התוכנה mk2vob אני מקבל את השגיאה הבאה : התוכנה היתה מותקנת אצלי כבר כמה חודשים , אבל אתמול התוכנה הורידה עדכון כלשהו , ומאז יש לי איתה בעיות הסרתי את התוכנה , וכשניסיתי להתקין אותה מחדש , הופיעה לי השגיאה הנ"ל. תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור :>
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נפל לי המחשב באמצע רינדור, שהוא עלה אח"כ קפצה לי הודעה שנשארו 7 ימים לרשיון. הסרתי את התכנה והתקנתי מחדש אבל הבעייה נשארה ועכשיו אני לא יכול להתקין את התכנה כי אין לי רשיון- יש למישהו פתרון לעניין???
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי בעיה התקנתי מזמן את התוכנה WINFAX ואז מחקתי אותה דרך UNINSTALL ועכשיו אחרי חודש אני רוצה להתקין אותה שוב ואז היא רושמת לי במהלך ההתקנה שיש לי במחשב גירסה ישנה של התוכנה ואלי לעשות REBOOT למחשב כדי למלא את ההסרה שלה גם אחרי מאה REBOOT שעשיתי התוכנה חוזרת על אותה הודעה בבקשה עזרה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בכל התקנת תוכנה, לא משנה איזו, מופיעה ההודעה הבאה שבתמונה... מה זה? איך אפשר לסדר את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
עשיתי הרבה בירורים בנושא ולא מצאתי מישהו שמבין בזה.. יש מחשב יחסית חדש, ובו התקנתי Windows 7 ומאז נתקלתי בבעיות תאימות שונות: * התקנה של חברתphotoshop ,Acrobat Reader) Adobe) בכללי לא מצליחות להסתיים ומציגות הודעות שגיאה מוזרות "Error 1935. An error occured during the installation of assembly component" (שגיאה בהתקנה reader) * התקנה גם של תוכנת מדפסת HP * התקנה של Visual Studio 2010 גם כן מסיימת בשגיאה בחלק של התקנה ה-VC Runtime למי שמכיר בשגיאה: "VC 9.0 Runtime (x86): [2] Error: Installation failed for component VC 9.0 Runtime (x86). MSI returned error code 1603" עד עכשיו הדבר האחרון שניסיתי הוא להתקין Framework של .NET 3.5 וזה לא עזר, נראה שמשהו לא עובד במסגרת תוכנית …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה להתקין את NERO 8 מכיוון שמשהו בהתקנה של NERO 7 נדפק ולכן אני לא יכול להסיר אותו. עד שאני לא מסיר אותו אין אפשרות להתקין את 8. מישהו מבין?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, התקנתי Windows XP Professionalבהצלחה. כאשר הורדתי את הדרייבר למודם מהאתר של בזק וניסיתי להתקין אני מקבל את ההודעות הבאות : 1)Error loading newdev.dll 2)Administartor privileges are required to install ,uninstall, or configure the DSL software כמובן שבדקתי ואני מוגדר כאדמין אין לי מושג למה זה קורה וקשה לי להאמין שהקובץ מהאתר של בזק לא תקין(בדקתי את זה גם אם דיסק התקנה) אני מצליח להתקין תוכנות אחרות עם אותו חשבון. מישהו יודע אולי כיצד לפתור את הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום [: אוקי אז אינלי מושג איך זה קרה, רק לפני איזה פחות משבועיים פירמטתי את המחשב. עכשיו, בדקתי ווירוסים וספייווארים עם מיטב התוכנות ad aware, spybot S&D והאנטי ווירוס שלי הוא McAfee ביומיים שלושה האחרונים הוא נותן לי כל פעם הודעה אחרי שאני עושה ריסט למחשב שיש ווירוס והMcAfee מחק אותו אוטומטית. הווירוסים שיש הם: Downloader PS וZarox וגם יש איזה משהו שקוראים לו Generic StartPage.g שנראה לי ZAROX הדביק אותו והוא הדביק איזה שהוא קובץ ב \C:\Documents and setting\Nadav\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\JU75O3O3 הDownloader PS הדביק איזה קובץ שנקרא Boot וגם יש איזה ספיוור שאני לא מצליח למחוק קוראים לו: Elitum.Elitebar והוא נמצא ב HKEY_USERS\5-1-5-18\SOFT…
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות בקשר לבעיה המעצבנת הזאת? האם ישנו איזה פיתרון? אני חייב לציין שיש לי במחשב כל מיני מקודדים למיניהם אבל יש סרטים עם ווליום נמוך.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח כבר חודש אני נתקל בבעייה בויסטה בזמן גלישה. אני גולש דרך תוכנת EXPLORER גירסא 7 , ובכל פעם שאני מנסה לראות קטעי וידאו באתרים , ה EXPLORER נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית תוכנה אך התקנתי MOZILA וגם שם הבעיה הופיעה. בנוסף ניסיתי להתקין מקודדים חדשים וגם ביצעתי עידכון ל VISTA ולכל שאר התוכנות שעשויות להיות קשורות ( EXPLORER, MEDIA PLAYER, FLESH...) אך כלום לא עזר.. חשוב לציין שהדבר לא קורה בכל האתרים אך ברובם - מדובר באתרים גדולים כמו YNET, ZAP, ONE וכו'... מבקש את עזרתכם , אני כבר נואש... שחר
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי סרט למחשב שאני מעלה את הסרט אני רואה אבל לא שומע כלום במחשבים אחרים הכל בסדר רואים ושומעים האם זה יכול להיות בעיה של מקודדים ???? ואם כן האם מישהו מכיר את חבילת המקודדים הכי טובה לויסטה כי ניסית י כמה ולא ממש התרשמתי תודה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
על מחשב נייד קצת ישן בלי מצלמה הותקנה מצלמת רשת (ג'נרית שכזאת) שמתחברת לUSB, מצלמה פשוטה שנותנת רק וידאו. על התוכנה של המצלמה (שמגיעה עם הדרייבר) הוידאו עובד חלק במחשב אפשר לראות את הפלט של המצלמה במשך שעות ארוכות בלי קפיצות או בעיות ממש מצויין. הבעיה היא בסקייפ, בהתחלה רואים את הוידאו שהמצלמה מצלמת אבל ממש אחרי פחות מדקה בזמנים משתנים קורה אחד מה4 דברים הבאים: 1. מסך לבן 2. מסך שחור 3. הוידאו קופא 4. הוידאו מקרטע ואז קופא. מה יכולה להיות הבעיה? זה ודאות משהו ברמת התוכנה כי המצלמה עובדת בסדר גמור וגם נבדקה על 3 מחשבים שונים. עצות? תודה, לירון
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הקספרסקי התחיל להודיע שיש בתיקיית וSYSTEM32 איזשהו קובץ שזה וירוס . ברגע שאני מסמן לקספרסקי למחוק אותו אז המחשב נתקע מידית. עליתי בסייף מוד , וניסיתי למחוק אז הקספרסקי רשם שהוא לא יכול למחוק את הקובץ ואם אני רוצה - delete at system start up סימנתי כן וזה לא עזר. כל פעם שנכנסתי לחלונות הקספרסקי הודיע שוב על הוירוס. ופתאום אחרי כמה ימים נפסקה ההודעה. עשיתי סריקות ובאמת זה מסמן שאין וירוס והכל בסדר והקובץ שזה וירוס כבר לא נמצא. אחרי איזה שבועיים קרק בדיוק אותו דבר . הפעם רק עם טורג'ן בשם אחר אבל באותה תיקיה. השאלה היא מה הסיפור פה .? איך הטורג'ן נעלם פתאום והאם יש סיכוי שזה אותו טורג'ן שמשנה את השם או משהו כזה. אגב ניסיתי למחוק את הוירוס עם עוד תוכנות שהמליצו פה בפורום וזה ג…
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכל מי שכול לעזור יש לי מערכת הפעלה win xp sp2 אנטיוירוס - norton 10.1.5 spybot 1.6 מופיע לי וירוס בשם vrt1.tmp או vrt2.tmp ,vrt2B וכו' כל הזמן השם משתנה , האנטיוירוס מזהה אותו כ trojan horse מוחק אותו אבל הוא מופיע שוב בשם אחר, הוא נמצא בתיקייה c:\windows\temp ולמרות שאני מוחק אותו יש איזשהו "מנוע" שמפעיל אותו מחדש הרצתי spybot ואת האנטיוירוס על כל הכוננים במחשב ולא עזר תופעה נוספת שקורית במחשב הינה שאני לא יכול להכנס לשום אתר של אנטיוירוס לצורך סריקה דוגמת kasparski או symantec , לא מצליח להתקין AVG כי הוא לא מצליח להתחבר לשרת שלו, לא מצליח גם להכנס ל microsoft.co.il או להוריד עדכונים. בשאר האתרים אני גולש רגיל - אתרי חדשות , גוגל וכדומה תודה מראש לכל מי שמכיר וי…
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה - אני משתמשת בתוכנת Symantec Anti Virus. התוכנה מודיעה לי כל הזמן שיש לי וירוס במערכת - W32.HLLW.Lovegate .G@mm, אבל מעבר ל"בידוד" הוירוס על מנת שלא יתפשט לאחרים התוכנה מודיעה לי כי אין באפשרותה למחוק את הוירוס. נכנסתי לאתר החברה והורדתי תוכנה שנקראת FixGate שאמורה לטפל ספציפית בסוג זה של וירוסים. אולם בהרצת התוכנה היא מודיעה לי שאינה מוצאת שום וירוס כזה במערכת. כמו כן כשאני מריצה באופן יזום את ה-Anti virus הרגיל הוא מודיע לי שהוא לא מוצא שום וירוס במערכת, אבל כשהוא רץ ברקע אני מקבלת הודעות על הוירוס. בנוסף באתר החברה מצאתי הוראות כיצד להיכנס ל-regedit ומה למחוק שם על מנת למחוק את הוירוס באופן ידני - אולם, שום קובץ של הוירוס לא קיים במקומות שנשלחתי…
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן לכולם ! קודם כל מי שיכול לעזור לי אז קודם כל תודה ! אז הבעיה היא ככה.. יש לי וירוסים במחשב, (האנטי וירוס שלי מעודכן ! symantec antivirus corporate edition) והוא לא מצליח כנראה למחוק אותם. עכשיו ניסיתי למחוק אותם והם חוזרים, ניסיתי למחוק אותם דרך "מצב בטוח" אבל הם פשוט חוזרים ואני כבר לא יודעת מה לעשות. הוא מזהה את הוירוסים האלה (כמו שבתמונה המצורפת): A0022807.EXE - trojen.adclicker A0021768.EXE - trojen.adclicker A0021737.EXE - trojen.adclicker A0020608.EXE - trojen.adclicker A0020478.EXE - trojen.adclicker scntmtdll.exe - trojen.adclicker TMP7.RMP - W32.SillyDC TMP2.TMP - W32.SillyDC tmp4.tmp - W32.SillyDC אשמח עם תוכלו לעזור לי (כל דבר יכול לעזור חוץ …
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
רכשתי היום מעבד Q9650, והתקנתי אותו על לוח P56-DQ6 של ג'יגהבייט. מבעוד מועד, עדכנתי את הביוס לגרסת F7, אך כשעלתה מערכת ההפעלה, הויסטה לא זיהתה את המעבד. שיטוט קצר ברשת העלה שעדכון הדרייברים של הצ'יפסט יפתור את הבעיה. הורדתי את הדרייברים האחרונים מבית אינטל, התקנתי, "הסרתי" את המעבד ועשיתי ריסט. הבעיה לא נפתרה, והמעבד עדיין מוצג כ"unknown device". האם למישהו יש רעיון מה עלי לעשות? אני כבר אובד עצות... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת מסוג HP C6183 איבדתי את הדיסק של הדרייבר אז הורדתי מהאתר שלהם את הדרייבר במהלך ההתקנה הוא מבקש ממני לחבר את המדפסת למחשב: צירפתי תמונה* אבל זה מראה לי בעיה בחיבור: צירפתי תמונה* מה לעשות? יש לציין שכבר התקנתי בעבר את המדפסת עם הדרייבר הזה והכל היה תקין! תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם הקמתי רשת אלחוטית ל- 2 מחשבים 1- ראוטר TP-LINK WR-641\G 2- כרטיס רשת TP-LINK TL-650\G הערה:יש לציין שבעת התקנת הדרייבר WINDOWS הוציא הודעה שאין חתימה דיגיטלית לדרייבר , אך בכל זאת ביצעתי התקנה. הכרטיס מזהה את הרשת(ראוטר) רק במצב שהיא לא מאובטחת במצב שאני מאבטח את הרשת בשיטת WPA \TIK ומשנה את שם הרשת SSID הכרטיס אינו מצליח לזהות את הרשת ומופיעה הודעה של WINDOWS שווינדוס אינו מצליח לזהות ולהתחבר נא עזרתכם האדיבה בבעיה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי אנשים במערכת המבוססת על XP home ומותקנים הרכיבים: הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ, לוח האם: ntel avalon d915gav (כן המחשב ההוא של החבר) נתקלתי בבעיית זיהוי על שני כרטיסי PCI הדבר קרה קרה לאחר פירמוט מחדש של המחשב, חלוקה למחיצות והתקנת XP HOME עליו (שהיה מותקן קודם) כן הותקנו 4 ארבעת הדרייברים (סאונד, גראפי ציפסט ו LAN ) 1. בתחילה ישר לאחר הפרמוט, הופיעה הודעה שאין לו מספיק משאבי מערכת כדי לאפשר עבודה עם ה- FIREWIRE ראיתי בפורום שיעצו שלאדם עם בעיה זהה לשנות את הקדימויות של כרטיסי ה- PCI בביוס. הספקתי ארק להיכנס לביוס ולהביט בלא לשנות דבר. לאחר מכן כאשר נכנסתי חזרה ל WINDOWS נראה היה שהכרטיס כלל לאינו מופיע במנהל ההתקנים ולא ידעתי מה לעשות כדי לגרום לו שוב להיות מזו…
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
התוכנה לא מזהה את השירים, למרות שהןןינדוז מדיה פלייר מזהה בקלות את דיסק. יש איזשהם אתרי CDDB שאפשר להגדיר לתוכנה לחפש בהם? או איזשהו פתרון אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האל פסק מחובר כמו שצריך מבחינת הכבלים (כשאני מכבה אותו אם גם המסך וגם המחשב נכבים). הבעיה היא בתוכנה שלא נותנת לי לעשות לו AUTO SEARCH במנהל ההתקנים, ה- COM PORT שאליו מחובר האל פסק מראה לי סימן קריאה (שאיגה 10), אז ניסיתי לפעול עפ"י ההוראות שבאתר הזה: http://www.mgeups.com/techinfo/technote/tn21.htm ניסיתי גם לשנות את מספר הפורט לפי ההוראות שבאתר בשביל למנוע התנגשות חומרה אך הבעיה לא נפתרה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי XP עם 256 DDR התקנתי תוכנה RAMBUSTER שמתאימה ל XP גירסה 1.6 במצב שאין שום תוכנה ברקע : תוכנה של ה XP מדווחת שאני משתמש ב 178M וה RAMBUSTER מדווח שאני משתמש ב 141M כשאני מריץ את תוכנת PHOTO EXPRESS 4 : תוכנה של ה XP מדווחת שאני משתמש ב 248M וה RAMBUSTER מדווח שאני משתמש ב 182M דרך אגב ב RAMBUSTER ה CPU USED תמיד על 0% כאילו שהמעבד אף פעם לא מתאמץ על איזה תוכנה אני יכול יותר לסמוך ? ( או יש המלצה על תוכנה אחרת ? )
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-