עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מצליח להוסיף אותו אבל הוא לא זז לי. עריכה : מצאתי את המדריך הזה אבל אני לא מבין איך אני יוצר את הקובץ זה שאני צריך להדביק בתוכנה.

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by big_fishy,

לדוגמא אם יש לי שלום אז שהתוכנה תוכל להפוך את זה ל-םולש ולהפך... יש תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by barak_i,

אהלן יש לי איזה שהיא בעיה בוורד - אולי מישהו מכם נתקל בזה. זו בעיה שבאה והולכת - היא לא קבועה. אני שומר קבצים, מקבל איזושהיא הערה על tamples שאני לא מצליח להבין. ואחרי שאני סוגר- את הוורד- הקבצים פשוט לא נשמרים או שלחלופין - הם נשמרים על 0 bytes (ריקים). למישהו יש קצה חוט??? תודה

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  4. ישנם מספר אתרים בהם אני לא מצליח לפתוח ולצפות בסרטונים. האתרים: "שעת רצון", "מכון מאיר" ועוד אחד של משרד החינוך. עזרה ממשהו???? תודה.

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  5. שלום לכולם! יש בעייה כזו שיש לי קובץ במחשב שלא ניתן למחוק אותו כי הוא בשימוש. בדקתי במנהל משימות->תהליכים והוא לא מופיע שם. הקובץ הזה הוא גם לא קובץ משותף. מדובר בסרט שלא עובד ותוקע את המחשב (בופור, למי שרוצה לדעת). הוא נמצא במחשב כבר הרבה זמן וללא הצלחה. איתחלתי את המחשב כמה פעמים וגם זה לא עוזר. למשהו יש עצה על תוכנה שמוחקת בלי להתחשב אם הקובץ בשימוש או לא? תודה, מוישקו

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by ~שירה,

אני רוצה להגדיר לי ברירת מחדל למספור העמודים כך: העמוד הראשון לא ימוספר. מספר העמוד יראה כך: -2- (בין שני מקפים) במרכז הכותרת העליונה. יש דרך לשמור את זה בקובץ NORMAL.DOTM? שברגע שאוסיף עמוד למסמך יתווסף לו מספר לפי ההגדרות שלי ??

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  7. Started by dviriko,

אני חדש פהה ואני מקווה שתעזרו לי בשאלה הבאה: יש תוכנה שקוראים לה smssender ואני מבקש לינק ישיר של ההורדה מקווה שתעזרו לי....... ומי שמביא לי את הקישור ללינק ישיר של ההורדה בבקשה שיענה לי על השאלות הבאות: 1) היא בחינם???????? 2) זה לשלוח sms אם הגבלה או שזה בלי הגבלה????? מי שיביא לי לינק ויענה לי על השאלות אני ממש ממש ממש יעריך אותו מקווה שתעזרו..........

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  8. Started by 8-Ball,

איזה תוכנה אני צריך בשביל שאני אוכל לשנות קבצי ISO לפני צריבתם? הורדתי אימג' של תוכנה שכשאני צורב אותה על דיסק היא תופסת בדיסק רק 596 מגה (למרות שהיא מראה שיש בדיסק 1.1 GB) ואני רוצה להוסיף לה איזה משהו של 50 מגה לדיסק ואז לצרוב.. זה אפשרי? עם נרו לא הצלחתי..

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  9. Started by Benz0r,

יש לי מעבד MSI P4M890M-L DDR2 VGA ואני צריך כרטיס קול של Realtek ושאני מנסה להתקין זה רושם לי אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) מישהו יכול לתת לי לינק להורדת דריבר טוב ??

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  10. Started by yot,

אהלן, התקנתי במחשב הנייד גרסת נסיון של אופיס 2010 כדי שיהייה עם מה לעבוד עד שיגיע לי האופיס שהזמנתי (אופיס 2010 פרופשיונל פלוס לעובדי מערכת החינוך). כשהגיע האופיס ניסיתי לעשות אקטיבציה עם הקוד, מה שלא הלך אז במקום הורדתי אופיס דומה למה שהגיע על הדיסק (למחשב הנייד אין כונן דיסקים) והתקנתי. מאז כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ וורד האופיס קורס (Word has stopped working) מיד. ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מ-0, למחוק קבצי רג'יסטרי ולעשות Repair להתקנה. שם דבר לא עבד.. למישהו יש רעיון מה יפתור את הבעיה? אשמח לעזרה

11. Started by saar2,

אני רוצה לשכפל דיסק sata לדיסק sata אחר , כמובן את מערכת ההפעלה ושאר המחיצות הקיימות . ניסתי בעזרת גוסט 2003 וכאשר עלה המסך של הדוס הוא ניתקע ולא הסכים להעתיק . בעזרת איזה גוסט ממולץ לבצע את העתקה ? ויש לכם מושג למה הוא ניתקע ? לפעמים גם כאשר אני מנסה לבצע בעזרתו גיבוי הוא ניתקע . כמובן התוכנה חוקית , אולי להשתמש בגוסט יותר ישן שמתאים לדוס ? עוד שאלה קטנה , האם מותר לשכפל דיסק sata ל ide ? רעיונות בבקשה ...

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  12. בזמן האחרון אני רואה הרבה מאמארים על כך שיש אפשרות לעדכן את ה-BIOS ולשנות כל מיני אופציות וכך לשפר את הביצועים של המחשב ואף לייצב יותר את המערכת... רציתי לדעת איך עושים את זה והאם זה שווה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  13. נשמות יקרות של פורום זה, האם מישהו מכיר תוכנה להקלטת המשחק בזמן שאני משחק שהיא אינה FRAPS?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  14. תוכנה חמודה שחבר שלי כתב... (אני חושב שצריך net framework). התוכנה מחפשת torrents באתר קיים (כרגע 1), כתוביות מאתר ישראלי, מידע רלוונטי על סדרות מאתר אחר, תומכת RSS , תגובות, מריצה פרקים קדימה,אחורה .. ישנם אופציות נחמדות להורדות אוטומטיות, פילטרים וכו'... בסך הכל היא באה להקל על המשתמש "הפשוט"... רק שהיא עדיין לא כל כך "ידידותית" לדעתי. יש באגים פה ושם, הבחור לא פרפקציוניסט כמוני ;D אבל אני משתדל לתת לו רעיונות ו-feedback. הוא הוסיף כפתור UPDATE וביקש ממני להפיץ עכשיו, כשכבר אפשר לעדכן את התוכנה ישירות. התכנון הוא לשפר \ להוסיף אתרים ו- Whatever * אם משהו חושב שהנושא עובר על החוקים או לא הולם, אני מבקש סליחה מראש. התוכנה עצמה חוקית לחלוטין. * התוכנה מקשרת בלבד,…

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by shahar07,

בעיה עם התוכנה הנפלאה הז, כאשר אני מבצע אתחול למחשב התוכנה מתחילה להוריד את הבצים מהתחלה ולא מאיפה שהפסיקה

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  16. אייקונים חדשים חוץ מאלה שווינדוס נותן לי.. לווינדוס XP..

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by dor_ozz,

הבנתי שהאנטי וירוס קספריסקי הכי טוב , טני בקרוב הולך לקנות אותו, השאלה עם שווה לי לקנות את Kaspersky Internet Security 6.0 יש שם פיארר ואלל טוב? והפיאר ואלל הוא עם אישורים כן או לא או פתיחת פורטים? עכשיו אל תנעלו לי את הדיון!!! אין את זה בסטיקי!!!!

• 14 תגובות
    • 939 צפיות
  18. אני די בטוח שידעתי את זה פעם אבל שכחתי. אני רוצה פשוט,שכל ריסטרט המחשב יתחבר לאינטרנט.אני אגדיר את החיבור כפעולה בSTARTUP,אבל איך לגרום לחיבור להתחבר בלי שיהיה עלי ללחוץ על "CONNECT"?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  19. פעם הייתה תוכנה קטנה חינמית כזאת שמסירה דברים מה STARTUP השם שלה היה משהו כזה...DETONATE IT או ש DESTROY IT משהו עם IT מישהו זוכר?

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by WarMachine,

יש בידי מיקס גדול של איזה 70 דקות אבל אני רוצה לחתוך ממנו רק קטע של שיר אחד ולהקליט אותו אבל שהאיכות תישאר איכות טובה....איזה תוכנות שעושות את העבודה אתם מכירים?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  21. שלום לכולם קיבלתי היום נייד חדש. רציתי להעלות אליו את ה- OFFICE שלי ופתאום מצאתי משהו שנקרא MICROSOFT WORKS שכביכול מכיל אקסל (מוזר קצת), וורד ופאוורפוינט. שלושת היישומים האלה שונים לגמרי מהיישומים שכולנו מכירים. כשאני כותב בעברית במסמך וורד, מימין לשמאל כמובן, הוא דוחף לי את המילה קדימה כך שהמלה העוקבת שאני רושם באה לפני המילה הקודמת במקום אחריה. דוגמה: "אני רוצה" יוצא "רוצה אני" למרות שאני כותב את המילה" אני" לפני המילה "רוצה" - נשמע קצת הזוי. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה וכן שתמליצו לי אם להישאר עם NICROSOFT WORKS או לטעון את הרגיל תודה

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by NeverMore,

האקדח והפרצוף נעשו עם חיקוי יפני לוואקום, לא הדיוק המירבי אבל לעבודות מהסוג הזה זה סוחב כל השאר זה מברשות / פן טול http://zautner.deviantart.com/art/The-End-68481549

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by omri_ro,

ואם לא באיזה DOWNLOAD MANAGER כן אפשר?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  24. Started by zzz727,

ראיתי שיש תוכנות כמו רישומון וכו' שעובדות בעזרת התוכנה microsoft access. אני רוצה לבנות משהו דומה לרישומון רק עם תוכן שונה אבל שיראה פחות או יותר כמוהו. מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים