עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום . בשבוע האחרון קפצה לי בעיה , שפתאום המחשב מתחיל להיות איטי , וכשאני בודק את צריכת הזיכרון מופיע לי צריכה מלאה ( 1.89 גיגה מתוך 2 ) , ללא סיבה מיוחדת . סגרתי תוכנות כבדות , ניקיתי וירוסים , עשיתי ריסטרט , ואחרי כמה שעות הבעיה חזרה שוב . תמונה- תורידו רווחים : http://www. siz .co.il/my/ou1eyawzwd1d.png תודה מראש על העזרה . אור .

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  2. שלום לכולם, אני משתמש לפעמים בFIREFOX, אך יש לי בעיה אחת: אני משתמש בFLASHGET, אך כאשר אני לוחץ על הקובץ בעזרת הלחצן הימיני של העכבר, אין לי אפשרות של "DOWNLOAD WITH FLASHGET" מישהו יודע איך אני יכול לגרום שתופיע השורה הזו ? או דרך אחרת שאני יוכל להוריד דרך FASHGET ? (להעתיק את הכתובת של הקובץ לFLASHGET לא נחשב ) תודה.

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by omri_ro,

כרגע זו הבעיה היחידה שבגללה אני נשאר עדיין עם 2.0.0.16 ,כל התחליפים שהוצאו פה בפורום נמצאו לא נוחים לי. עם מישהו יודע על עידכון או דרך כלשהי לגרום להם להפסיק להיות ברוגז אשמח עם ישתף את כל הכתה....

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by eladbu,

אני מנסה להתקין winks של מסנגר אבל אני נתקל בבעיה הורדתי את *.mco אינסטולר אבל משום מה זה עושה כאילו מתקין אבל לא! הבנתי שחוץ מהנ"ל אני צריך לשים עוד קובץ ב sys32 מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי מצלמת וידאו שצורבת ישירות על די.וי.די, הקבצים שהיא צורבת הם בפורמט VOB. מישהו מכיר תוכנה שניתן לערוך איתה קבצים מהסוג הזה? ניסיתי ב- movie maker אבל היא לא מזהה את הקבצים האלה. האם premier או pinaacle יזהו את הקבצים האלה? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by alice in chains,

היי אני מחפש תוכנה טובה שממירה פורמט רחב16:9 לפורמט הרגיל 4:3 מכירים ?

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  7. יש לי כרטיס קול sound max on board בשום תוכנת מוסיקה כמו cakewalk או encore לא מופיע input device תחת midi devices כך שאני לא יכול להקליט שום קובץ מידי איך פותרים הבעיה?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by liranman,

איך אני מתקין PHP על המחשב?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  9. צריך למחוק וירוס (לא אצלי ;D ) , שלא נמחק בתוך התוכנה.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  10. התוכנות צריכות להתאים ל98SE.

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by eyal00,

שלום, אני מחפש תוכנה לצפיה בתמונות שלא תהיה כבדה כמו ACDSEE. תודה

12. Started by kobi_af,

קבלו כאן http://rapidshare.de/files/995480/idan-t.rar.html זה קובץ ראר שניתן להורדה רק ב4.40 מב ובתוכו יש קובץ avi ששוקל 700 מב איך בדיוק עושים דחיסה כזאת חזקה(ראיתי קבצים גם יותר גדולים מזה בפשוט מגה בייטים בודדים בהורדה לראר)

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by gif,

היי לכולם יש לי בעיה קצת חמורה: לפעמים כשאני מפעיל את המחשב אז העכבר מקרטע על המסך כשאני מזיז,וכשאני מפעיל שיר אז אני שומע אותו בתקיעות כאלה...(מה שנקרא "לאגים") מישהו יודע מה הפתרון לבעיה? נ.ב אני ממש מצתער אם לא ניסחתי את עצמי נכון מקוה שתבינו אותי. תודה.

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  14. שלום לכולם, קניתי מחשב לא מזמן על פי מפרט שנתתם לי, ואני ממש מרוצה, יש לי בעייה קטנה שקשורה להורדות HTTP, כל קובץ שאני מוריד דרך התוכנה שלי Download Accelerator Plus 8.555 , לא ניתן להמשיך את ההורדה אם היא נתקעה, או שמישהו נגע במחשב. ניסיתי את כל מנהלי ההורדה, אני אוהב את DAP אך ניסיתי גם את Getright , FlashGet ועוד.... ובכולם אותה הבעייה לא ניתן להמשיך את ההורדה, נתונים שאני חושב שיעזרו... נתב של Simens SL2-141 Windows Vista 32 bit אינטרנט מגה וחצי אם אתם רוצים עוד פרטים שיעזרו לכם להבין את מקור הבעייה תגידו. תודה לכולם.!

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  15. איך קוראים לתוכנה שבעזרתה אפשר לתקשר טלפונית בחינם כמובן?

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by holy_cows,

אני כרגע אחריי פורמט,עם norton internet security 2004 האינטרנט מוריד לי מאתרים שהורדתי על 80-90 פתאום מוריד לי על 10 יכול להיות שזה בגלל הנורטון? עשיתי סריקה מלאה ולא נמצאו וירוסים או ואני משתמש ב windows 2000 pro

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  17. אני מעוניין לסובב אובייקט כלשהו בפוטושופ , כיצד אני עושה זאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by gamer-8,

אני צריך להוציא קבצים שנמצאים בתוך קובץ EXE. ניסיתי לשנות את השם לזיפ או לראר, ולפתוח עם התוכנות, אבל לא עובד. מישהו יודע איך אפשר להוציא את הקבצים משם?

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  19. רציתי לדעת איזה מגן עדיף לי בכך שאתם תגידו לי במה אתם משתמשים..... ;D ואם שחכתי משהו תזכירו לי ואני ישים! (ולא מצאתי כלום בחיפוש)

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by asafgolan,

עד לא מזמן היה לי WINDOWS XP SP3 וUTORRENT עבד בצורה טובה. הפורטים היו פתוחים ומהירות ההורדה הייתה תקינה. לאחרונה עברתי לWINDOWS 7 ולא הצלחתי לפתוח את הפורטים בשום אופן. התוכנה מאושרת בפיירוול שלי (קומודו), סימנתי בהגדרות את הUPNP וביטלתי לחלוטין את הפיירוול של WINDOWS, ועדיין אני מקבל שגיאה כשאני מנסה לבדוק אם הפורט פתוח ומהירויות ההורדה ירדו פלאים. חוץ ממערכת ההפעלה שום דבר לא השתנה בתצורה של התוכנה, אז מה אני מפספס פה?

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  21. שלום לכולם וסופש נעים. מותקן אצלי במחשב נייד FIRE FOX 3.5.1 על WINDOWS ויסטה. ברגע שאני מפעיל את ה FF לוקח לו זמן עד שהוא מגיב , רשום לי למעלה NO RESPONSE. ועוד בעיה שנתקלתי בה שבפייסבוק הדפדפן עובד איתו ממש לאט, לעומת ה IE. לפעמיים ב FF מפסיק להגיב בכלל אני סוגר אותו דרך TASK MANAGER ב PROCESS אבל זה לא מגיב ונשאר שם ללא שום שינוי. אשמח לעזרה מכם

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by kobipk,

רציתי ךדעת באיזו תוכנה ניתן לבנות ספריית פלאש כזאת כמו באתר הזה http://www.globusmax.co.il/Hebrew/

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  23. כרגע יש לי את HDDLife אבל משום מה היא מראה זמן שימוש בדיסק וטמפרטורה רק לדיסק הראשון, לשאר הדיסקים היא מראה רק אחוזי ביצועים ותקינות. מישהו מכיר אלטרנטיבה לתוכנה הזאת? נ.ב. יש לי גרסה מלאה של התוכנה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  24. יש לי בעיה אם panda titanium antivirus מאז שיש לי את התוכנה אני לא יכול לקבל הודעות ב outlook express היה לי את אותה בעיה גם אם נורטון השמח אם תגידו לי מה לעשות בשביל לקבל הודעות

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  25. 9 שניות של קרדיטים בלבד, וזהו!! ניסיתי ב VLC MEDIA PLAYER BSPLAYER שאר הסרטים עולים כרגיל מדוע? מקור הקובץ אמור להיות אמין, תמיד אני מקבל סרטים (ביתיים) מהמקור הזה

• 6 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים