תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי מישהו מכיר דרך להכניס סמן/תג בלתי נראה לעין בתמונה ?? לא כדי למנוע העתקות אלא יותר כדי להוכיח מקור למי שעשה את התמונה והכוננה היא לא לwatermark תודה
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי אחת כזאת אבל הבעיה היא שאחרי שהיא מדביקה אין סאונד!!!
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ניסיתי לתקן את המדיה פלייר ,ומה שעשיתי נכנסתי להוספה או הסרת תוכנה ובצד ימין יש הוספה/הסרה של רכיביwindose סימנתי את מדיה פלייר בווי והמשך המדיה פלייר לא הוסרה.....אבל נגרמו נזקים אחרים האינטרנט אקספלור נעלם משולחן העבודה.....השאלה שלי אם זה הנזק היחידי שנגרם או שיש עוד? ואיך ניתן לתקן את הבעיה ..... בברכת תודה דודי
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני משתמש בנגן בגרסא 10 החדשה ואני פשוט לא מזהה בהבדלים... מישהו יכול להסביר לי מה מייחד את הנגן החדש?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה לעבור לICQ 2001, אך נתקלתי בבעייה הבאה: פעם, לפני שיצאה הגרסה האחרונה ה"רשמית" של ICQ2001, השתמשתי פעמים אחדות בגרסאות הלא רשמיות שהסתובבו ברשת. וירא Ewingum כי רע ומחק התוכנה מהכונן הקשיח. בינתיים עברו הרבה מים במיסיסיפי, ורציתי להתקין את ICQ 2001. הורדתי את הגרסא הכי חדשה, השתמשתי בDB CONVERTER, המרתי את המאגר נתונים של המשתמש שלי מ2000 ל2001, והפעלתי את אייסיקיו. רק מה, אוטומטית כשזה מתחבר, זה עושה שכל המשתמשים שמצב האישור שלהם הוא AUTHORIZE, הם לא ברשימה, אלא על AWAITING AUTHORIZATION כמו כן שאני מוחק מישהו מה AWAITING AUTHORIZATION אז אחרי שאני מתחבר שוב, הוא שם בקיצור - קוד שרתים וניהול מאגרי מידע של משתמשים יעיל כמו במבה מתוקה ("במבה אדומה"…
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ MPG שאני מנסה לצפות בו דרך מדיה פלייר של windows 7 אבל יש בעיות צפיה קלות, וחשבתי להתקין נגן אחר שיריץ את הסרט בצורה חלקה. האם יש קשר בין הדברים?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני לא לא בטוח אם זה מתאים לפה אם לא אז תעבירו בזמן האחרון ביוטוב לכול לינק אם סרטון כותב לי שאו שג'אווה סקריפט סגור או שיש גרסה ישנה של פלאש אבל בלינק שכתוב אחרי שיש לי גרסת פלאש ישנה כתוב שבשני המחשבים שלי שיש את הגרסה הכי חדשה ואין את הסרטון פלוס רואים את האתר כאילו שינו כמה דברים ולא כמו האתר רגיל אלה הכול מבולגן האם יש פתרון לזה? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
כבר תקופה מסויימת (אולי אפילו מעל חצי שנה) יש תסמינים קלים לוירוס, ולא היה לי אנטי וירוס. לפעמים היה קופץ windows help and support ולא היה מפסיק לקפוץ עד שהייתי מקליד משהו ב feedback ועושה OK, לפעמים קפץ מלא google chrome support ולפעמים mozilla help and support, וכשאני אומר "מלא" אני מתכוון כמה מאות טאבים. ניקיתי את המחשב מאיזה 9 וירוסים/רוגלות לפני כחודש בעזרת תוכנה חינמית, והיום התקנתי את האנטי וירוס (ESET חבילת אבטחה). סיימתי לסרוק את המחשב (כולו) ומצאתי 0 סיכונים. כעבור זמן מה הייתה מעין "התקפה משולבת": גם מאות טאבים בכרום, גם windows help and support, גם ESET support (זה היה חדש לי) ואני מניח שאם מוזילה היה פתוח אז גם שם. תסתכלו גם על מה שפתוח ב taskbar, לא בדיוק …
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
שלום לאחר שאתמול פירמטתי את המחשב והתחלתי להתקין את הכל כרגיל כשהגעתי לשלב התקנת הדרייברים של הכרטיס קול (realtek high definition audio driver) הוא התחיל לתת לי הודעת שגיאה ! ניסיתי למחוק את מה שהתקין ולהתקין מחדש, ניסיתי להוריד גירסא יותר חדשה של דרייברים אך לא הועיל הדבר ! האם למישהו יש הצעה לפתרון ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה והאם יש בזה סיכון כלשהו? אני רוצה להתקין שוב את ה 9 הרגיל (בלי ה B) כי אני חושב שזה הוריד לי את איכות הוידאו...
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש בפורום זה,ואני מקווה שהשאלה שלי קשורה לפורום זה. אז ככה,יש לי בעיה במחשב,המחשב לא מצליח להשאר דולק ברצף יותר מ3 ימים,אחרי 3 ימים הוא מעלה הודעת שגיאה כחולה. אחרי שפירשתי תהודעה באמצעות התוכנה של קריאת קבצי DMP,מסתבר שהבעיה היא בקובץ של GV800 שזה הכרטיס\קובץ של המצלמות אבטחה שמחובר למחשב שלי. התוכנה עובדת מעולה במחשב ללא בעיה כלל,והכול נפלא פרט לזה שהמחשב לא מצליח להשאר דלוק יותר 3 ימים. בדקתי כמעט הכול אף על פי שאין קשר,בדקתי תכרטיס מסך,בדקתי תחום של המעבד,בדקתי תכונן קשיח עם התכונה שעולה בדוס. אז שאלתי היא:האם יש מצב שהכונן הקשיח שלי לא תקין והתוכנה שבודקת לא עלתה על זה,ומה שקורה שהתכונה של מצלמות האבטחה יוצרת סרטונים, והוא יוצר ביום למעלה מ3-2 גיגה ,ו…
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי. יש לי NOD32. היום הורדתי קובץ כלשהו שנראה לי חשוד, אז בדקתי אותו עם התוכנה. הכל היה בסדר, האנטי וירוס שלי אמר שהקובץ תקין ואין מה לחשוש. אז הפעלתי את הקובץ. בדיוק שניה אחרי שהפעלתי את הקובץ, התחילו לקפוץ לי חלונות של NOD32 עם הודעות שנכנסו לי וירוסים. החלטתי לעשות סריקה, ובזמן שאני עושה סריקה - ה NOD32 יוצא אחרי 5 דקות מהסריקה ולא ניתן לבצע סריקה. בקיצור, עשיתי הפעלה מחדש, פתאום ה explorer.exe לא עלה עם הוינדוס, ועלתה הודעת שגיאה שממש הפחידה אותי: "על מנת להגן על מחשבך, userinit.exe נסגר (זה כל מה שמפעיל את המחשב בריבוט). אז ניסיתי להפעיל את האקספלורר ידנית דרך מנהל המשימות, וגם מנהל המשימות קרס. אז עשיתי שוב, ומנהל המשימות נפתח, ופתחתי את האקספלורר. לאחר מכן, אחרי ה…
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש איזה תוכנה(אם יש FREE SOURCE) אז מעולה שלא תהיה כבדה מידי שתאפשר לי להראות ולראות שולחן עבודה של מחשב אחר,אני לא צריך את אופצית ההשתלטות,אך אם היא מובנית זה כמובן לא יפריע. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי אני התחלתי לעבוד בזמן האחרון בפוטושופ, ומצאתי את המדריך הזה: http://negetiv.net/index.php?option=content&task=view&id=66&Itemid=26 וכתוב שם בשלב השני לצבוע רקע, אז איך אני בעצם צובע רקע<? (על מה אני צריך ללחוץ?) תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייבר ל audio device on high definition audio bus . התקנתי את הדרייבר של הסאונד למחשב , אבל משום מה זה מראה לי שלא התקנתי את זה , ובתוך ה- device manger הוא מופיע על צהוב.. המחשב הוא מחדש חדש של lenovo 7298 , חדש מהארגז.. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח לראות וידאו במחשב אני מכניס דיסק DVD ויש לי קונן DVD מערכת הפעלה בעברית XP בבקשה תעזרו לי פליז... תמונה: http://up201.siz.co.il/up3/mzeh3ncjzymx.jpg
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום יש לי אנטיוירוס של NOD32 ANTIVIRUS BUSINESS EDITION 64BIT 2010 ויש לי גם אנטיוירוס שקיבלתי ביחד עם לוח האם של גיגהבייט של NORTON ANTI-VIRUS 2009 אז השאלה מה עדיף לשיפור הביצועים של המחשב ולהגנה טובה יותר: NOD32 2010 או NORTON מקורי אבל שנת 2009? וכמו שהבנתי NORTON לוקח פחות משאבים מהמחשב זה נכון? ומה מגן יותר טוב? כדאי אולי לקנות NORTON 2010? או שאולי עדיף בכלל לקנות KASPERSKY? תודה לכולם! המפרט שלי: E7500@3.6 GHZ EP43-UD3L 2X2 GB 800 MHZ CL4 HD4870 WIN 7 64 BIT
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני רוצה לצרוב ויש לי תרגום אבל אין לי מושג איך אני צורב את שניהם ביחד, איזו תוכנה עושה דבר כזה? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים. אני שמח להזמינכם למופע חד פעמי של פרוייקט האנימציה של תזמורת המהפכה ב26.2- היכל התרבות ראשון לציון. אולם ענק עם מסך ענק -תענוג!!! הזמנה מצורפת בתמונה . למי שראה במקרה את MUSICAL CHAIRS הסרטון שהצגתי פה בפורום לא מזמן- זהו הסרט שפותח את הערב. הערב מאוד איכותי ומהנה ומומלץ מאוד. תבואו. קליפיפ מהופעות קודמות: http://video.google.com/videoplay?docid=-6664693514367532958&hl=en הנחות למנויי ההיכל ב-50 ¤, סטודנטים וסגל אקדמי ב-45 ¤ מחיר כרטיס: 80 ¤ *אודות פרויקט האנימציה של תזמורת המהפכה זהו פרויקט ראשון מסוגו בארץ בו 11 צמדים של אנימטורים ומלחינים יצרו במשותף במהלך כשנתיים דיאלוג בין מוסיקה ואנימציה. התזמורת מבצעת מוסיקה מקורית לרקע סרטי …
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, כמה שווה למכור microsoft office home & student 2007?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בZONE ALARM ויש לי הרגשה שהיא חוסמת את הBT מלהגיע למהירות גבוהה. אז יש המלצות?
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט Avi ואני רוצה להעביר אותו לווידאו אין לי Tv-Out על כרטיס המסך אך יש לי כרטיס טלוויזיה האם ניתן להעביר את הסרט לווידאו ואיך מחברים את החוטים. יש לי תוכנה AbodePremier או EditStudio בשניהם לא הצלחתי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
זה בידיוק החיפוש שאני מריץ בגוגל אבל אני לא מוצא דרייבר מתאים... ניסיתי את הרגיל זה לא עבד.... אם אפשר בבקשה תשובה בהקדם.. זה לאבא שלי בשביל העבודה... תודה...
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-