תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הרבה פעמים עקב קוצר זמן אני נאלץ לקטוע את הגלישה באתרים מסוימים וכאשר מתפנה לי זמן , אני רוצה לחזור במהירות לאותם דפים מסוימים באתרים הספציפיים שבהם הייתי לפני שנאלצתי לקטוע את הגלישה , ולכן אני מחפש דפדפן (רצוי כזה שאין לו בעיות עם עברית ) שמאפשר "העלאה " אוטומטית של הטאבים שהיו פתוחים בעת סגירתו האחרונה. מחכה להמלצות . תודה
-
- 14 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס טלוויזיה DVB-T. (דגם Gigabyte GT-PTV-TAF-RH) אני משתמש בProgDVB Pro בשביל לראות את השידורים. הצלחתי לקבל אות וידאו תקין, אבל אני לא שומע כלום. נראה לי יש לי בעיה עם ה-codec של הסאונד, משתמש כרגע בזה של FFDShow. זה אמור לעבוד? יש איזה Codec אחר שכדאי להשתמש בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
נמאס מה-NERO שמתנפחת ללא פרופורציה כל גרסא חדשה. מחפש אלטרנטיבה ל-Win 7 64bit. אם יש חינמית שלא נחותה מאחרות - מה טוב.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
יש לי גרף המבוסס על נתונים ואני רוצה להזיז את הקו האפור למעלה/למטהניסיתי לבחור אותו בעכבר או במקלדת עם החצים למטה/למעלה וזה לא עזר.help!
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי. אני משתמש בנגן VLC. ברצוני לגרום לכך שכל פעם שאני פותח קובץ דרך הנגן, הוא ייפתח בחלון חדש והחלון הקודם של VLC יישאר פתוח. בהגדרות, ביטלתי את "אילוץ הרצת מופע אחד בלבד" אבל עדיין זה לא עוזר, כל פעם שאני פותח קובץ מדיה זה סוגר את הקובץ הקודם שהיה פתוח. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני משתמש בחשבון ה-MSN שלי כדי להתכתב במסנג'ר, וכן בתוכנת Miranda IM. האם המעבר של מיקרוסופט ממסנג'ר לסקייפ, ימחק לי את חשבון ה-MSN שברשותי, וישבית לי את המירנדה (כך שכל אנשי הקשר שלי יעלמו מהתוכנה, ולא אוכל להתחבר דרכה לחשבון החדש שבסקייפ [משום שפרוטוקול התקשרות של סקייפ מוצפן וחסוי]), כך שאצטרך להוריד/להשתמש בתוכנת ריגול בשם סקייפ כדי להמשיך לתקשר עם כל אנשי הקשר שלי מהמסנג'ר? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מהי הגרסא האחרונה של Freehand ואיפה אני יכול למצוא מדריכים בשבילה (עדיף בעיברית אבל אני יסתדר גם אם אנגלית) אגב מישהו יכול להעלות לכאן עבודות שהוא עשה בFreehand? תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רב חברים! יש לי בעיה משהו השתלט לי על המחשב וכול פעם שאני מחובר לאינטרנט קופץ לי חלון שאומר שיש לי בעיה במחשב ושאני צריך להכנס לאתר מסוים להוריד תוכנה לתיקון הבעיה! אני כמעט בטוח שזו איזו תוכנת ריגול ועשיתי HijackThis וזו התוצאה: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:05:27, on 02/09/2005 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\WINNT\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe C:\Progr…
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש בעיה שאני מגיע לשולחן עבודה משהו של הווינדווס ו"סיריוס ארור" למה הבעיה לא נפתרה אחרי פירמוט ? (לפעמים הבעיה הזאת , כנראה , עושה ריסטרט)
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
איך אני מגדיר ב-eMule את ה-WebCache? אני צריך את ההגדרות של ה-ISP Proxyserver Settings.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה לצפות בסרט שהוא באינטרנט במקום שיהיה על הדף את המסך של מדייה פלייר 10 יש משהו אחר תראו : מה עושים? איך אני מגדיר שרק מדיה פלייר 10 בלבד ינגן סרטים על הדפדפן? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
במשך 9 שעות קידדתי סרט SVCD ובסוף היה כתוב ב LOG שהתוכנה נכשלה ביצירת קבצי CUE\BIN (הקבצים של הIMAGE). א. למה? ב. כל קבצי הקול והוידאו קיימים, איך אני ממשיך את התהליך מאיפה שהוא נכשל? פשוט מתסכל :'( תודה לכל המשיבים...
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הורדתי מירק עכשיו ואני לא יודע איך להשתמש עם התוכנה הזאת גם להורדת דברים ולא רק לצ'אט אז אם מישהו יכול להדריך אותי מה לעשות אז שיכתוב בבקשה
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש אנציקלופדיה ומילון בעברית למחשב... יש לי אחת ישנה של דוס, אבל אין בה עברית ב COMMAND של XP.... אני רוצה אחת נורמלית, מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם Daemon Tools יכול ליפתוח קבצים את סיומת של IMG? ואם לא איזה תוכנה כן?
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להוריד את התוכנה האם אפשר לקבל לינק לגרסה הכי אמינה ועדכנית ....
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס 7 64BIT התקנתי אותו באנגלית (האפשרות היחידה) אחרי זה הגדרתי את שפת כתיבה גם לעיברית , התקנתי חבילת הפיכה לעיברית הכל טוב וזה אבל שאני שומע שיר בווינדוס מדיה פלאייר השם שלו כתוב בג'יבריש שאני מוריד כל דבר ששמו בעברית זה שומר לי אוטומטית את השם שלו בג'יבריש אני לא יכול לשמור את מה שאני רושם בעברית בכתבן של הווינדוס כי זה רושם לי שזה כתוב בפורמט לא נכון. עזרה בבקשה איך אני מסדר את הבעיה הזאת :-\
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם וסופש נעים. מותקן אצלי במחשב נייד FIRE FOX 3.5.1 על WINDOWS ויסטה. ברגע שאני מפעיל את ה FF לוקח לו זמן עד שהוא מגיב , רשום לי למעלה NO RESPONSE. ועוד בעיה שנתקלתי בה שבפייסבוק הדפדפן עובד איתו ממש לאט, לעומת ה IE. לפעמיים ב FF מפסיק להגיב בכלל אני סוגר אותו דרך TASK MANAGER ב PROCESS אבל זה לא מגיב ונשאר שם ללא שום שינוי. אשמח לעזרה מכם
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה מומלצת וגיבוי תיקיות וקבצים. למשל אם אני מוסיף קבצים לתיקיה מסוימת אז התוכנה תזהה את השינוי בקבצים ותעדכן את התיקיה שעברה שינוי בדיסק הנייד. תודה לכל העוזרים והעוזרות, עומר
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר המלצות רבות ששמעתי (כולל בפורום אמצעי אחסון) החלטתי להוריד גרסת ניסיון של התוכנה PerfectDisk 10 pro במשך יומיים שלמים לקח לתוכנה לבצע איחוי של 70% לערך באחד מהדיסקים החיצוניים שלי. לפתע, אתמול בערב קיבלתי הודעה של WINDOWS UPDATE לפיה התבצע עדכון, ולכן עליי להפעיל מחדש את המחשב. מאחר ולא רציתי לעשות זאת עד אשר תהליך האיחוי יסתיים, חיפשתי דרך לבטל את העדכון, אבל לא מצאתי. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לדחות את ההפעלה מחדש ב-4 שעות. לאכזבתי הרבה, כאשר התעוררתי בבוקר, גילתי שהמחשב ביצע RESTART באופן עצמאי. לאחר מכן בדקתי את המצב בתוכנת האיחוי וגילתי שהתהליך הושעה. ניסיתי לחדש את התהליך באמצעות לחיצה על RESUME, ולכאורה היה נראה שהתהליך אכן מתחדש כפי שנראה כ…
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום החלטתי שאני רוצה לפרמט את המחשב. יש לי דיסק עם WIN7 (אמנם לא מקורי, אבל אני יודע בוודאות שהוא עובד). הכנסתי את הדיסק, עשיתי ריסטרט, שיניתי את ה FIRST BOOT DEVICE ל CDROM ושמרתי. המחשב עשה ריסט, אך הווינדוס עלה ולא זיהה את הדיסק. זאת לא הפעם הראשונה שאני מפרמט את המחשב הזה והבעיה לא הייתה בעבר. אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב - axcrypt אך הגרסה שתתמוך ב- 64bit , עדיין בבטא תוכנה שתהיה בעלת פונקציונליות דומה ועדיף חינמית תודה
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
על המחשב שלי ישנה תקייה שבה מסמכים חשובים שלא רציתי שיפלו בטעות ליידים זרות. בשלב מסויים החלטתי לנסות להוריד תוכנות להצפנת המידע וניסיתי כמה מהן ולבסוף החלטתי לעזוב את זה והסרתי את ההצפנה ואת ההתקנות. לאחר זמן מה, המחשב שלי קרס ולאחר שהתקנתי מחדש מערכת הפעלה גיליתי משום מה שהספריה עדיין מוצפנת. אני לא זוכר בדיוק איזה תוכנה נעלה לי את הספריה אבל זה ממש מבעס כי יש שם חומר שאני זקוק לו. לדעתי אני זוכר את הסיסמא שבחרתי לתיקיה האם אתם מכירים תוכנות שיכולות לסייע לי בעניין הזה? אני זקוק דחוף לתשובתכם. תודה.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רכשתי מחשב חדש לפני כחודש והיום צצה לה בעיה ראשונה.. כל הלילה ה UTORRENT וה JDOWNLOADER עבדו במרץ.. ושקמתי בבוקר והתסכלי על המחשב אני רואה שכל ההורדות/שליחות הופסקו ומצורפת להם השגיאה הבאה: "not enough storage is available to process this command" כמו כן הודעה זהה קיבלתי מהסקייפ. חיפשתי בגוגל לא מצאתי שום דבר רלוונטי לגבי.. אשמח לעזרתכם. מפרט: intel core i5 750 gigabyte ga-p55-ud3L gigabyte rreadeon hd4870 1g gddr5 [patriot ddr 3 1600mhz 2x2gb wd 500g 32mb smasung t240 WINDOWS 7
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-