עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. http://img430.imageshack.us/my.php?image=14zy1.jpg להורדה.. http://www.stvsoft.com/

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by nimrods,

שלום לכולם הורדתי עכשיו דפדפון של Firefox ואני מרוצה מימנו והכול טוב והוא באנגלית האם אני יכול לשנות אותו לעברית?? תודה לכול העוזרים.!

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  3. אם כן - כיצד? איזו תוכנה? אפשר על ידי WIN XP PRO?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  4. סרקתי עם התוכנה HijackThis והנה log file של הסריקה: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:26:03, on 12/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\CA\eTrust PestPatrol\PPActiveDetection.exe D:\Webroot\Spy Sweeper\SpySwee…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by gshhar,

האם אני חייב לקנות או שאפשר להוריד?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by yirmio,

שלום! יש לי בעיה בחיבור טלויזיה בHDMI. בסה"כ החיבור עובד חלק, אבל כשאני מפעיל משחק Call of duty 5 הוא מציג מסך שחור בטלויזיה ומנתק את החיבור ונהיה מסך כחול כאילו הטלויזיה לא מחוברת בHDMI. יש לי כרטיס readon3650HD. אשמח לעזרה! תודה!

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  7. בעיה מתסכלת במיוחד שבה אני נתקל תוך שימוש ב-WINDOWS LIVE MAIL מתוך חבילת WINDOWS LIVE ESSENTIALS 2012: כל פעם שאני מושך דואר, על כל הודעה שנמשכת קופצת ההודעה המצורפת. ניסיתי כבר להריץ SFC /SCANNOW וגם הסרתי לחלוטין את החבילה מספר פעמים, מחקתי את התיקיות והרצתי CCLEANER כדי לנקות את ה-REGISTRY (וכמובן אתחלתי) לפני שהתקנתי מחדש. כל אלה פשוט לא עוזרים. ההודעה תמיד חוזרת. האם יש למישהו/י איזשהו פיתרון? מערכת ההפעלה היא חלונות 7 ULTIMATE ב-64 ביט

8. Started by BigDragoon,

ניסיתי לעבוד עם BSPLAYER, אבל הוא "מתנגש" עם ממשק ה AERO. רציתי לשאול על תוכנה טובה לניגון וידאו + כתוביות?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by hm44,

שלום. כמו שרואים בתמונה המצורפת הוא לא נותן לי אפשרות לעשות "BURN" למרות שהכל נראה תקין, (גם לתקייה ולקובץ ISO). יש לציין שמדובר בכ 5:30 שעות של ווידאו. (האיכות לא הכי קריטית לי, אם כי אולי אפצל לשני דיסקים) אשמח לפתרון ולעזרה. תודה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by the cube,

שלום אני מנסה להתקין משחק חדש שקניתי ובזמן ההתקנה מקבל הודעה: "שגיאת יתירות מחזורית בקובץ *****" ואז ההתקנה נסגרת גם כשאני מנסה להעתיק את הקובץ ידנית ל HD אני מקבל את ההודעה בזמן ההעתקה. האם זה אומר שהדיסק דפוק? האם יש דרך לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 7.6k צפיות
  11. Started by tood,

בוקר טוב, יש לי על מחשב ישן וינ' 98 בו יש תוכנה שכתובה ב-access 97 את התוכנה ניתן לקרוא באופיס 97 ואוליי באופיס 2000 יש פתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by noambaum,

אין באתר של ATI. אשמח אם תעזרו נועם

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך תוכנה שמפצלת קיבצי ISO גדולים [3-5 GIGA] לקבצים שאפשר ליצרוב על דיסק רגיל [700MB]. עשיתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי משהו שימושי.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by KoDkOd,

שלום , הבעיה כאשר אני מנסה לפתוח את הצ'אט הוא נתקע פשוט מסך לא מוגיב אבל שאר הדברים פועלים , ב-yahoo קורה דבר דומא המסך שאומר להפתח נפתח וזהו מישהו יכול לעזור לי ???

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by m53242,

שלום יש לי חלונות XP PRO יש לי בעיה בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware v1.60.0.1800 אני מחבר חיצוני דיסק קשיח בחיבור USB. התוכנה Malwarebytes Anti-Malware חוסם לי ולא נותן ליפתוח כונן. וגם לא נותן לי ליזהות דיסק קשיח חיצוני. אני מסיר תוכנה Malwarebytes Anti-Malware דרך "הוספה הסרה תוכניות" ושוב מחבר חיצוני דיסק קשיח וזה עובד ומזהה דיסק קשיח שלי. ואם אני מחזיר את תוכנה Malwarebytes Anti-Malware וזה לא עובד זה חוסם לי חיבור דיסק קשיח חיצוני. אני לא יודע איפה מבטלים בהגדרות תוכנה Malwarebytes Anti-Malware שלא יחסום לי דיסק קשיח חיצוני. ויתן לי ליזהות דיסק קשיח חיצוני. איפה זה בהגדרות תוכנה? בתודה מראש מיכאל

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. אני מכווה שזה מותר לפי חוקי הפורום.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  17. היי אני צריך תכנה שיודעת לסגור תכניות שהגדרתי מראש אוטמטית, בקיצור תכנה שיודעת לנהל סגירה של תכניות או לחילופין מישהו מכיר את הפקודה שגורים איתה תכנית ? 2.איך מנקים מידע מהזכרון? (win xp ) תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  18. האים יש לכם תוכנה היכולה לאחד קבצים כאלה ו/או לערוכם ??? אני צריך תוכנה לזיהוי עיברית לסורק יש לכם??

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by Yehudaa,

ראיתי במקרה את התיקיה הזאת היא שקלה כמה עשרות מגה, מחקתי אותה . פתחתי פיירפוקס שוב והנה היא שוב נוצרה , יש לי חשד שהיא תוכנה זדונית . אני צודק ? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by Booobb,

תמיד עניין אותי, כאשר צורבים בנרו יש שני פסים של Buffer, מה זה מציין ומה ההבדל בין שני הפסים ? תודה ! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  21. אני מחפש תוכנה שתבצע עבורי את הפעולה המתוארת.. אשמח אם מישהו ימליץ לי על תוכנה שמסוגלת לעשות את זה, מרוב התוכנות בשוק אני לא יודע מהי התוכנה האופטימלית, ולא רוצה לקנות סתם תוכנה ולאחר מכן לגלות שהיא עושה רק "חצי" עבודה... תודה רבה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by omri_ro,

יש לי קובץ TXT שהוא בעצם רשימה של אלפי קבצים(כל אחד בשורה נפרדת), אני מעוניין להוסיף מילה מסוימת (כל פעם אותה מילה)בין כל שתי שורות. יש איזה עורך טקסט עם האופציה הזו?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by X,

אני זקוק באופן דחוף לתוכנה שמחברת קבצי mpeg מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה?!! :'(

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. איך אני שומר על כל ההגדרות של פיירפוקס ? ססמאות תוספות שמרתי גם בשורת פתיחה כמה אתרים (חלק נפתחים רגיל וחלק דרך ממשק IE) - מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.