תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יצרתי קובץ IMAGE בעזרת GHOST למחשב עם WIN98 ולאחר בדיקת אמינות התקבלה הודעה כי הוא פגום (המערכת ביקשה להכניס דיסק A:\GHOSTERR.TXT). האם אפשר לתקן את הקובץ או לפחות לפתוח את הקובץ כדי לשלוף ממנו מידע?
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
אני משתמש באייסיקיו 2003A כבר מלא זמן ופיתאום הוא החליט מעצמו שאחרי רבע שעה הוא מתנתק מעצמו... ז"א, אני בא לשלוח הודעה למישהו ופיתאום קופצת לי הודעה שאני לא מחובר (פרח צהוב) כבר החלפתי אייסיקיו אחר והבעיה עדיין נמשכת למישהו יש בעיה לתופעה הזאת?
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
איך קוראים לתוכנה שבעזרתה אפשר לתקשר טלפונית בחינם כמובן?
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קיי שיש בו מלא תמונות חשובות, אבל הבעיה שיש וירוס בהם יש דרך למחוק את הוירוס מבלי למחוק את התמונות ??
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי wacom bamboo והוא עבד ממש טוב עד לפני יומיים. עכשיו כשאני מקרב את העט ללוח (בערך 2 ס"מ) הוא מצייר/בוחר במקום שהוא יתחיל לעבוד רק כשהעט ממש נוגע בלוח. ניסיתי לשנות את ההגדרות רגישות שלו והסרתי את כל מה שקשור ל-tablet מהמחשב והתקנתי את הדרייבר מחדש וכלום לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
היי לכולם, ראשית לפני שתפנו אותי לפורום של utorrent אומר שפרסמתי שם את השאלה ולא ממש נענתי. מקווה שאולי במקרה כאן. לבעיה עצמה, לאחר שימוש ב- utorrent 1.85, החלטתי (בעיקר עקב נוחות בפירמוט מחיצת המערכת) להתקין את הגרסה הפורטבלית. התקנתי אותה ועבדתי אתה (תחת 7) זמן מסויים בהצלחה (כלומר עיתים המהירות לא היתה משהו אבל איני יודעת מי האשם בכך). עד שיום אחר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב נראה היה שמידע רב אבד ולמעשה נראה היה שהתוכנה חזרה לזמן כלשהו בעבר (טורנטים שהוטענו-נעלמו, כך גם תגיות חדשות, שינויי מקום ועוד) היות וחשבתי שעשיתי משהו, וזו אשמתי קינפגתי מחדש והמשכתי לעבוד. בימים האחרונים הדבר קרה שוב ומאז אני מנסה להבין מדוע זה קרה, האם ניתן לתקן את העניין וכיצד אוכל למנוע מהדבר לק…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
חבר שלי פתח חברה ובין השאר הוא רוצה שכשיתקשרו אליו ישמעו אותו מציג את עצמו ואת מטרת החברה (מגנטים לחתונות) במוזיקת רקע מתאימה שתוסיף אמינות ורצינות. הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי תוכנה מתאימה, אשמח להמלצה לתוכנה בעדיפות לממשק ידידותי ופשוט.
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לדעת כיצד אני רואה דרך תוכנה את החלקים שיש במחשב כלומר אומרים שיש לי מעבד כזה זיכרון כזה אני רוצה לדעת איך אני מגיע במחשב ולראות את זיהויי החלקים תודה
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
נמאס מה-NERO שמתנפחת ללא פרופורציה כל גרסא חדשה. מחפש אלטרנטיבה ל-Win 7 64bit. אם יש חינמית שלא נחותה מאחרות - מה טוב.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה רצינית בDOK שכנראה היא וירוס. לאחותי יש דיסק און קי שכשהיא חיברה אותו אצלי במחשב מספר תיקיות הופיעה לה עם סיומת exe אחרי שהיא לחצה עליהם כדי לפתוח המחשב פשוט פתח פרוסס של התיקייה עם סיומת exe ולא סיים אותו. כשעשיתי הצגת קבצים מוסתרים ראיתי את התייקיה המקורית כמוסתרת ואצלחתי להכנס אליה ולקחת משם את כל הקבצים. עשיתי פורמט מלא ל DOK אבל עדיין כל פעם שאני מכניס DOK למחשב (גם אחד אחר) הוא עושה את זה. כאילו המחשב שלי נדבק או משהו. על המחיצות הרגילות c:\ ו d:\ הוא לא עושה את הבעיה הזאת... מישהו נתקל בזה ויש לו פתרון ?! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי,איבדתי את דיסק ההתקנה, ועכשיו אני צריך להתקין דריברים עבור החומרה שעל הלוח אם. כיצד אני עושה זאת? כיצד אני משיג את סוג הלוח אם בכדי להוריד את הדריברים שלו?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני 3 חודשים USB Skype Gateway מאתר סיני המכשיר הגיעה עם תוכנה שנקראת ITA, התוכנה עובדת עם ה- SKYPE . עברתי אחרי כל ההוראות התקנה והכל עבד לי כמו שצריך עד ש.... בזמן האחרון אני מתקשר דרך ה- SKYPE במחשב הנייד לבית השני שבו מחובר ה- Gateway אחרי 1-4 דק' בערך ישנו צפצוף כמו של ניתוק. לא ידוע לי למה זה קורה וניסיתי למצוא כל דרך (שאני מכיר) למצוא פתרון. אני זקוק לעזרה למצוא תוכנה אחרת או מישהו מכיר את התופעה הזאת ואיך אפשר לסדר את זה. זה המפרט אם זה יעזור: USB Gateway,USB Skype Gateway with PSTN LK-C18 תודה על העזרה זאב.
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בתוכנה CDRWIN ובגירסאות האחרונות של התוכנה NERO ניתן לצרוב דיסקים של מוזיקה ע"י הקובץ CUE. הקובץ הזה מצביע על קובץ MP3 או WAVE ובתוך הקובץ יש את הפרטים של הדיסק כמו חלוקת השירים שמות השירים וכו'. אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור את הקובץ CUE הזה. יש תוכנה שנקראת "CDRCue Cuesheet Editor" ובעזרתה ניתן ליצור קובץ כזה באופן ידני או לשנות קבצים כשאלה שכבר קיימים. אבל אני מחפש תוכנה שפשוט תיקח דיסק ותעשה לו ריפ לקובץ CUE. מישהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי במחשב סרט בלו ריי מלא. ז"א עם כל התפריטים והתוספות שיש (ווידאו ולא ריפ). זה כמובן שוקל 50GB. כל העסק הזה נמצא בתוך תקייה אחת שבתוכה יש עוד כמה תקיות שבניהן BACKUP, CLIPINF, PLAYLIST ועוד כמה קבצים ותיקיות. אני מנגן אותו עם תוכנה שיודעת לנגן סרטי BR מתקייה (ולא מדיסק) בשם TotalMedia Theatre 5, ניתן לבחור שם כתוביות מיתוך מה שיש בבלו ריי רק שאין שם עברית. איך אני מוסף תרגום בעברית? אני צריך לזרוק אותו אולי לתקייה מתאימה? באיזה קובץ התרגומים שם, אני לא מוצא אותם?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
אם למישהו יש המלצות לאיזה תוכנת צריבה לווינדוס Vista SP1 x64 אז שיתן שם של תוכנה שתומכת תודה.
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לום לכולם, יש לי norton personal fire wall 2K3 וקאזה. אי אפשר להפעיל את קאזה ביחד עם הפיירוול, בגלל משהו ששיך לפורט, מה הפורט של קאזה (לייט)? ואיך אפשר להפעיל את קאזה עם הפיירוול. יאיר
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין על המערכת הנ"ל : Intel q8400 GIGABYTE G41M-ES2L 4GB DDR2 800MHz Sapphire HD5750 1GB ENERMAX 525W האם x86 או x64?? הבנתי (אולי לא נכון) ש x86 מאפשר שימוש רק ב 3.25GB DDR אבל משתמש למערכת ההפעלה במה שלא מאופשר למשתמש. וגם שבכמות כזו של זכרון לא כדאי להתקין x64 כי הפעולות יהיו יותר איטיות. בגדול, העבודה על המחשב היא תכנות. Visual Studio 2010 Linux Mint Isadora על VMWARE. המכונה הוירטואלית של הלינוקס מקבלת 1.5GB DDR לכן אני מעדיף להתקין x64. השאלה אם x64 => יותר זכרון => פחות ביצועים ?? תודה ושבת נפלאה לכולם. שחר.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
זה ידוע שאפשר לראות אייפי של מישהו באייסיקיו שהוא ברשימה שלך. למרות שזה לא פונקציה רגילה באייסיקיו, יש כל מיני תוכנות למינהן ופאצ'ים שנותנים את האפשרות לראות את האיי פי של מי שאתה רוצה באייסיקיו רציתי לשאול כיצד אני יכול לבטל את האפשרות שאנשים יוכלו לראות לי את האייפי??
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני הייתי בהורדה ואז הייתה לי הפסקת חשמל..בעעעעע אבל עכשיו אני רואה שכמה מהורדות שלי נעלמו!! בעע איך זה יכול לקרות? אז הלכתי ל TEMP ואני ראיתי שהם עדיין שם..אבל עכשיו אני צריך להתחיל את ההורדה מהתחלה? זה 2 GB בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה עושים בא לע :'( :'( :'( :'( :'( :'( תודה ANYWAY
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
כאילו פאק, מתי במקום לרדוף אחרי הגירסה הבאה, יתחילו המפתחים לטפל בבעיה הרצינית באמת של הדפדפן הזה, שאחרי כמה שעות של גלישה עם 3 טאבים פתוחים ובלי שום addons הוא מטפס מ40 מגה ל350. על כל מיליוני התלונות של המשתמשים הם עונים בכך שאין שום בעיה בדפדפן, אלה רק התוספות שגורמות לבעיה, טענה שהיא כמובן לא נכונה. אני אשכרה פותח את הtask manager ורואה איך הזיכרון שהוא תופס מטפס לעלה לאט לאט, מגה אחרי מגה, עד שכל חווית השימוש במחשב ובאינטרנט הופכת לבלתי נסבלת ויש צורך לסגור אותו. אני כבר שוקל ברצינות לעבור לגוגל
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
תראו תבמונה כל פעם שאני מפעיל תMSN מסנג'ר הוא רוצה תהתקנה של הWINDOWS MESSENGER.. אני מביא לו והוא מתקין אבל זה קופץ מדי פעם מחדש ונמאס לי .איך אני מבטל שלא יקפוץ לא רוצה תווינדוס מסנג'ר הזה בMSN שלי (הסרתי את הווינדוס מסנג'ר מהמחשב וניסיתי להתקין מחדש MSN MESSENGER)..לא עבד :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני משתמש בפוטושופ 7 ואני דיי NOOB בפוטושופ ורציתי לדעת באיזה פילטר אני אמור להשתמש על מנת לקבל מן אפקט כזה של... כמו פאזל כזה, שכל התמונה הופכת לתבליט של פאזל ואפשר לעשות כל מיני צורות כמו פאזל, משולשים, ריבועים וכל מיני... מישהו יודע למה אני מתכוון? אה ואם משהו מהשאלה לא ברורה או לא הבנתם משהו קטן תגידו לי... תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הי. בעבר כשהשתמשתי ב XP נעזרתי בתוכנה בשם WINWALL להחלפה יזומה של הרקע (כשניתן היה לבחור בכל הפעלה מחדש, או בכל זמן קצוב מראש). אני רוצה שוב את האופציה הזו אך שמי לב שהפסיקו לעדכן את התוכנה ב 2005: http://www.freewebs.com/yue_hong/Winwall/index.htm יש למישהו רעיון לתוכנה דומה שעובדת בויסטה היטב - תוכנה שהוא מכיר וניסה כבר?
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כזו שאני איתן לה כתובת של אתר והיא תדע להוריד ממנו קבצים למשל עם סיומת מיוחדת גם אם אין איזה קישור להורדה של הקובץ אבל הוא נמצא על מחשב האתר אבל אל תתנו לי את webzip כי היא לא מתאימה לי