תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי כבר הרבה זמן אני סובל מאיטיות...זה בקושי מוריד לי על 10...... לעיתים זה מוריד גם על 20...אבל רק ברגע שיש הרבה מאוד קבצים...ולוקח לו די רבה זמן להתחיל להוריד... אין שום בעיות פיירוול וכדומה... לכל הקבצים יש מקורות.... הבעיה נמצאת רק בתוכנות\משחקים\RARים.....אבל בשירים בודדים זה מוריד לי יש על משהו בסביובת ה5...(שאצלי זה ניחשב להרבה...) יש לי חיבור 2mb של בזק.. אם אתם צריכים עוד פרטים אז תגידו... (אל תגידו לי לעבור ל BT משום שאין לי איך להשיג טורנטים..) איך אני פותר את בעיית האיטיות הזאת?!?! תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב כמו שאתם יכולים ליראות בחתימה. אז ככה...היום ניכנסתי למחשב הכל טוב ויפה... ואחרי הצהריים שמתי קטודה של CoolerMaster בצבע ירוק וגם הוצאתי את הכבל ATA של ההארדיסק ושל הסידירום כדי שיהיה יותר נוח להרכיב. וגם שמתי כבל מעוגל של VANTEK לסידירומים וכבל מעוגל של TT לפלופי אבל להרדיסק לא החלפתי. שמתי הכל...ואז שהמחשב עולה הוא רשם שהוא לא מזהה את ההארדיסק. אז החלפתי הוצאתי שניתי....מה לא ניסיתי...בסוף המחשב עלה אבל לאחר הרבה זמן מתי שהונדואוס ניטען. ואז שוב התעסקתי וניסיתי הכל כדי לסדר את הבעייה(זה בחיבור של ההארדיסק הייתה לי את הבעייה הזתא פעם) ואז הצלחתי והוינדואוס פעל כרגיל אבל הקול של הוינדואוס שהוא עולה קירטע ממש!!...ואז אפילו שאני מזיז את העכבר הוא מקרטע ושם ש…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי השתמשתי במדיה פלייר כבר הרבה זמן, אבל לפני כמה ימים התוכנה התחילה לעבוד ממש בכבדות. זה אומר שאם אני מצמצם אותה לשורת המשימות (במצב של הסרגל כלים) לוקח זמן עד שמופיע השם של השיר בעוד שמקודם זה נפתח בשניה. יש למישהו עצות לפתור את הבעיה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי, חבר שלי לא מצליח להתחבר לאייסיקיו 4.1 (וגם ל-4.0). הם לא עובדים אצלו. זוהי הודעת השגיאה שהוא מקבל: failed to connect. please try again later. info number:0404 if the problem persists please click here יש לציין כי גירסת ה-2003PRO עובדת אצלו יפה. אבל הגירסא החדשה לא עובדת! אני חושב שזה בגלל שיש לו פיירוול של נורטון... אנ מכיר עוד מחשב שהאייסי החדש לא עבד בו בגלל הנורטון... ואצלי האייסי החדש עובד כי יש לי פיירוול אחר. מה עושים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, חבר שלי לא מצליח להתחבר לאייסיקיו 4.1 (וגם ל-4.0). הם לא עובדים אצלו. זוהי הודעת השגיאה שהוא מקבל: failed to connect. please try again later. info number:0404 if the problem persists please click here יש לציין כי גירסת ה-2003PRO עובדת אצלו יפה. אבל הגירסא החדשה לא עובדת! אני חושב שזה בגלל שיש לו פיירוול של נורטון... אנ מכיר עוד מחשב שהאייסי החדש לא עבד בו בגלל הנורטון... ואצלי האייסי החדש עובד כי יש לי פיירוול אחר. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש בפורום ואני זקוק לעזרה ממכם דחוף! פירמטתי את המחשב לפני מספר ימים ועדיין לא הצלחתי להבין מה הבעיה של הכטיס מסך ומה לא עשיתי נכון.. וידאו עובד והכל, רק שבשחור לבן וחקלם שעובדים בצבע- התמונה לא ברורה ורק חלק מהתמונה צבעונית.. חשבתי שמדובר בבעיית קודקים. התקנתי KLITE ו- XP CODECKS.. שום דבר לא עוזר. כמובן שהדרייברים של הכרטיס מותקנים והכל.. (nvidia - ג'י פורס 6) תודה לכולם על העזרה. marksab
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממושכת עם תוכנת המסנג'ר- גם ב- Windows Messenger וכן ב- MSN Messenger הבעיה היא שאני לא מצליחה לאמת את כתובת הדואר האלקטרוני שלי... ניסיתי המון המון פעמים וכל פעם הוא רושם לי את אותה הודעת שגיאה ואני מצטטת: נא נסה שוב לשירות NET Passport. Microsoft לא היתה אפשרות באופן זמני להשלים את בקשתך. נא נסה שוב במועד מאוחר יותר. אני משתמשת במערכת הפעלה Windows XP Home Edition גירסאת ה- Windows Messenger היא 4.7 וגירסאת ה- MSN Messenger היא 6.0 תודה מראש , הדר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כבר שבוע שלם שכל חלון שמגיע דרך קישור למשל מזאפ לא נפתח לי! זה קורה גם באתרים שאני מנסה רגיל להכנס אליהם לא יודע מה זה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אחים שלי כל פעם שאני פותח תאיסיקיו אז זה לא נכנס לי וזה מתנתק וזה לא הפעם הראשונה שזה קורה לי ... אני חייב לעשות שמהו זה כל זמן מסויים קורה ואין לי מה לעשות ..למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים מתרחשת לי באימיול בעיה שלא חוויתי קודם (ואני עובד עם האימיול כבר שנים ורצוף): במהירות ההורדה הוא רושם רק ביחידות של בתים ולא ק"ב, רק שזה בא יחד עם אינדיקציה של כביכול מוריד מכמה מקורות, מה שלא יכול להיות כמעט. רק אל תתחילו להגיד לי שזה ייתכן ושאולי זה זמני, כי אני אומר לכם שהגרוע הוא שגם עם ה"הורדה" המינימלית הזאת, לא רק שבפועל ההתקדמות לא זזה בכלל, בשני קבצים זה אפילו ביצע "נסיגה", וירד בחצי אחוז או משהו כזה. בשאר הקבצים בכלל אין התקדמות או שינוי לכאן או לכאן, למרות שזה כבר יומיים מחובר רצוף והכל היה בסדר. אני מחובר לשרת הכי גבוה במשתמשים (סוני בוי1 או 2) והכל עבד טיפ טופ עד שכבר לא. עשיתי ריסט פעמיים, וגם להחליף שרתים ולכבות את האימיול לכמה שעות, וכלום …
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
היי חברה לשעבר של אחי השתמשה פעם באיסי על המחשב שלי ולא סימנה את עצמה כאורחת איך אני מוחק אותה מהמניו של החלפת משתמשים. ואת ההיסטוריה וכו'. דרך אגב הסיסמה שלה לא מוכנסת אוטומטית כך שאני לא יכול להיכנס לה למשתמש ומשם למחוק אותה אם כך צריך.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי את גירסאת הפרו ובכל זאת הוא לא נותן לי לשנות מ2.0 ל3.0... יש למשהו מושג מה עושים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש מאייבורי לאחרונה התחברתי לאינטרנט והתחלתי להוריד תוכנות. בחלק מהתוכנות כאשר רציתי להפעילם המחשב היה עושה RESTART באמצע ההתקנה. חשבתי שהורדתי וירוס, הפעלתי ב SAFE MODE ניסיתי כל מה שכתוב בפורומים והמשכתי. בזמן האחרון לא הורדתי תוכנות והכל בסדר. היום ניסיתי להתקין PHOTOSHOP ושוב אותה בעייה של RESTART תוך כדי התקנה. גם כשניסיתי לעשות עדכון לתוכנת NERO אותה בעייה. מישהו אמר לי שכנראה התוכנות מנסות להיכנס לרג'יסטרי והמחשב אותו REBOOT כדי לא לאפשר להם. האם יש פתרון או משהו כדי לפתור את הבעיה???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלומות אני מנסה לצרוב על דיסק דיוידי כמה דברים. המשקל הכולל: 3.72 ג'יגה. כמו כן אני משתמש בתוכנת הצריבה נרו והצורב Nec3540a אני מתחיל את הצריבה ומיד אחרי שהוא מסיים את ה caching files שלו הוא מפסיק את הצריבה בטענה ש Buffer too large. אנלא'דע מה לעשות... כמו כן דיברתי על התוכנה כעל בן אדם. אז מה. בתודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
לאחרונה מחקתי את הMPC וכל חבת המקודדים KLITE עב בעיה הורדתי את החבילה המלאה החדשה של KLITE, והתקנתי אותה. משום מה כאשר אני מנסה להפעיל סרטי MKV, התוכנה עולה, אך הסרט לא מופעל, כלומר מקש העצור לחוץ באופן קבוע, ואין להפעיל את הקובץ. מה ניתן לעשות? הערה- סרטים פועלים לי בתוכנות אחרות כמו WMP, וכך גם המקודדים, אך אני מעדיף את MPC. בנוסף, קבצי AVI רגילים עובדים בתוכנה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום חבריה. אני מנסה להצמיד קובץ תרגום בפורמט SRT לקובץ בפורמט DIVX. התוכנה עימה עבדתי עד היום (AVIAddXSub) החליטה שלא ממש מתאים לה ואומרת לי: [Running.Scared.avi] ON READING "Running.Scared.srt": Wrong start time for Subtitle 5 It has to be later than the time of the previous subtitle. Use Windows Notepad to edit and fix srt file. Please note that the subtitle may not be placed according to its number. If not found where expected search the whole srt file. WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above. END OF OPERATION בדקתי בעזרת Subtitle Workshop וההצהרה הזו לא מתאימה למציאות, הכתובית בהחלט מתחילה בזמן. יש למישהו פתרון? יש למישהו מושג למה זה קורה או אולי תוכנה טובה אחרת להצמדת …
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום שלום חבר'ה...באתי בתקווה לקבל פה תמיכה... יש לי בעיה...רציתי להתקין אופיס 2003 וכשאני בא ולוחץ על "להתקין" אז מופיעה לי פתאום הודעת שגיאה: "The language of this installation package is not supported by your system" וזהו - זה לא נותן לי להתקין את התוכנה בגלל השגיאה הזאת... ניסיתי למצוא פתרון לבעיה בגוגל אבל לשווא... מה שהצלחתי למצוא זה תיאור של השגיאה שמספרה הוא 1623... השאלה היא מה לעשות ואיך פותרים את הבעיה??? תודה רבה מראש... מחכה לתגובתכם
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדיי פעם אני משתמש באימיול ומוריד כלמיני ללא בעייה, אבל לפתע אין כמעט קבצים להורדה, מאוד קשה למצוא וגם מה שנמצא לא יורד... זה בעיה אצלי או באימיול? אם יש למישהו המלצה איך לתקן את זה או שיכול להמליץ לי על תוכנה אחרת אני אשמח תודה.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום - שלום רב. לפני כמה חודשים שמתי לב "שבמנהל המשימות" מופיעים לי 2 קבצים בשם mdmcls32.exe בגודלים 35.000 K אחד מופיע לי בסיסטם והשני מופיע לי בחשבון המשתמש, עשיתי על הקבצים "סיים תהליך" נמחקים וחוזרים שוב ואין סוף לזה. הלכתי וחפשתי בפורומים ובגוגל לבדוק מה זה? ושם מעריכים שזה חשד לוירוס. נסיתי בכל הכלים להוריד את הקובץ הזה בלי הצלחה . לא היתה לי בררה פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל התוכנות שיש לי למחשב מחדש, ושוב מופיעים לי הקבצים הנ"ל. יום אחד נתקע לי המחשב בגלל "תוכנת המסננת" שקיבלתי אותה ביחד עם חבילה - מנטויזין, אז הסרתי את התוכנה מהמחשב והנה נעלמו שני הקבצים הללו. התקשרתי לתמיכה של נטויזין להודיע על הקבצים הנ"ל והם לא האמינו וטענו שלא יכול וזה אולי…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה באיסיקיו( אני משתמש ב-icq lite ) אני פותח את האיסיקיו הוא מתחבר לאחר כמה זמן הוא מתנתק לי לבד הוא ניהיה פרח צהוב לבד ואחרי חצי דקה בערך אפילו פחות הוא חוזר להיות לפרח הירוק והכל לבד ואני גולש באינטרנט הכל טוב ומחובר מה הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בדפדפן אקספלורר שהתחילה לפני יומיים שאני מגיע לאתרים מסוימים כמו YNET ו-SPORTLINE אז אני מקבל הודעת שגיאה בפינה השמאלית תחתונה של הדפדפן של ג'אווה - DONE,BUT WITH ERRORS , וכמו כן כשאני מנסה לרשום תגובה באתרים הללו לא נפתח לי בכלל החלון אלא מתקבלת הודעת שגיאה ERROR בפינה השמאלית תחתונה. האם יש למישהו רעיון איך מתפטרים מהדבר הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לא יודע אם פירסמתי במקום הנכון אבל בבקשה לא למחוק. הבעיה שלי היא שבחלק מהWindows רואים ג'יבריש. ובדוס , אין לי תמיכה בעברית, בעבר יכולתי לרשום , עד שקרה משהו. מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה? גם בקאזה.. פעם הייתי רואה הכל בעברית ועכשיו הכל ג'יבריש
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום. העברתי קבצים בעברתי מהמחשב האישי לנייד וחלקם הועברו בג'יבריש וחלקם נשארו בפונטים בעברית. כאשר ניסיתי להעביר חזרה את הקובץ הוא נשאר בג'יבריש במחשב המקורי.... כיצד אני יכול להמיר חזרה את הקבצים לעברית?? בתודה מראש. יניב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב תמיכה בפונט רוסי. כששלחו לי הודעה שאני בטוח שהיא בעברית,קיבלתי אותה באותיות רוסיות. יש דרך להפוך את זה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-