עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lisly,

שמעו אני מחפש תוכנה שמורידה את כל התוכן של כתובת מסויימת כאילו יש באתר נגיד נכנסים לשאלה מסויימת ויש עוד כמה דברים בפנים אז אני רוצה להוריד הכל, כי במחשב הנייד אין אינטרנט שאני יכול להיכנס לשם תודה.

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  2. Started by celad,

שלום לכולם.. רכשתי מחשב חדש לפני כחודש והיום צצה לה בעיה ראשונה.. כל הלילה ה UTORRENT וה JDOWNLOADER עבדו במרץ.. ושקמתי בבוקר והתסכלי על המחשב אני רואה שכל ההורדות/שליחות הופסקו ומצורפת להם השגיאה הבאה: "not enough storage is available to process this command" כמו כן הודעה זהה קיבלתי מהסקייפ. חיפשתי בגוגל לא מצאתי שום דבר רלוונטי לגבי.. אשמח לעזרתכם. מפרט: intel core i5 750 gigabyte ga-p55-ud3L gigabyte rreadeon hd4870 1g gddr5 [patriot ddr 3 1600mhz 2x2gb wd 500g 32mb smasung t240 WINDOWS 7

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by roey1,

שלום, אני מעוניין בתוכנה חינמית אם יש אשר תעזור לי בארגון וסידור העסק מבחינה של מלאי, פגישות וכו' . אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  4. שאני מנסה להתקין Windows על דיסק או קיי הוא מפצל לי אותו ל 2 מחיצות. מה שלא קרה לי אף פעם. למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש תוכנה או אתר או כל דבר אחר שיכולה להעתיק לי רשימה של שמות קבצים, לדוגמא אם יש לי רשימה של 500 קבצים שאני אוכל להעתיק רק את השמות של כל קובץ... אודה לכם מאוד אם תעזרו לי למצוא משהו כזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  6. הכרטיס הוא כרטיס רשת חדש של Level One , עדכנתי קושחה. הIP סטטי. הייתי בשמחה "משנמך" לגרסה 5, אבל זה בלתי אפשרי. לא מצאתי פתרון לזה בחיפוש בפורום\ברשת. מישהו מכיר\יודע למה זה קורס? (כן, גם אני לא סובל את התוכנה הזו, זה בשביל אחי הקטן). תודה מראש. (וחג שמח)

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by Benz0r,

יש לי מעבד MSI P4M890M-L DDR2 VGA ואני צריך כרטיס קול של Realtek ושאני מנסה להתקין זה רושם לי אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) מישהו יכול לתת לי לינק להורדת דריבר טוב ??

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  8. אני רוצה להוסיף כתוביות לסרט בפורמט XVID - וגם להשאיר אותו כזה (לא להפוך אותו ל-VCD או משהו בסגנון). עם איזה מקודד הייתם ממליצים לי להשתמש (ועם אילו הגדרות) בשלב ה-COMPRESSION ב-VIRTUALDUB? כשאני נכנס לשם יש לי כמה אפשרויות כמו DIVX 5.1.1 CODEC ו-XVID וכו'... בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  9. שלום, אני מוריד הרבה שירים ולפעמים הם לא מלאים, כלומר הם לא מסתיימים כמו שצריך אלא הסוף שלהם זה האמצע, בקיצור - קטועים. אז כדי לבדוק אותם מה שאני עושה זה בודק את הסוף שלהם אחד אחד. רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שבאופן אוטומטי מנגנת רק את ה-10 או 5 שניות האחרונות של כל שיר באופן אוטומטי כך שאני רק אצטרך להאזין ולראות מה טוב ומה לא? (במקום לעבור שיר שיר ולעבור לסוף שלו...) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  10. אני רוצה להפוך בעזרת פוטושופ כל צבע מסויים בתמונה מסויימת לצבע אחר, כלומר, היה לי מסמך שקיבלתי במילואים האחרונים שלי שאני צריך לפקסס, עכשיו, המסמך הודפס במדפסת סיכות מעפנה שכמעט נגמר לה הדיו, אז הכתוב הודפס בהיר מאוד, כשניסיתי לפקסס אותו הדף יצא חלק, אז לקחתי את המסמך וסרקתי אותו והגברתי בעזרת פוטושפ את הניגודיות והבהירות למצב כזה שניתן לקרוא טוב את מה שכתוב, אבל, שאר הדף שאמור להיות לבן הפך באופן טיבעי לאפור (גון אחיד של אפור), עכשיו אני מעוניין להגדיר לפוטושופ שכל פעם שהוא נתקל בגוון האפור המסויים הזה בתמונה הוא יהפוך אותו ללבן, וככה ישאר לי אותיות כהות ויפות שיעברו בפקס על רקע לבן חלק. מישהו יודע איך מבצעים את זה בפוטושופ? תודה!!

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  11. תסתכלו בתמונה מתוך משחק ותראו שיש שם כאילו ה FRAPS עובד אבל לא מצאתי זכר אליו [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by jj516,

אני חושב שיש לי spy ware במחשב אבל אני לא יכול להוריד אותה, מופיעים לי כול הזמן הודעות למינהם גם כשאני לא מחובר לאינטרנט, יש למישהוא הצעה לתוכנה שמגלה ומוחקת spy ware?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by ot,

אני רוצה להעביר תוכנות מותקנות במחיצה הראשית לכונן אחר, בעיקר את Program Files. כמובן המלצות מניסיון מוכח.. תודה

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by ScreaMan,

אני מחפש תחליף לקאזה אם מישהו יודע על שם של תוכנה שהיא כמו קאזה אז אני יודה לו מאוד אם יומר לי את שמה

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  15. יש לי הרבה זמן כבר את המחשב עם אותם כונני דיסקים פשוט יום אחד הם החליטו שהם לא מצליחים לקרוא אף אחד מהדיסקים ולצרוב אף דיסק שאני מכניס אליהם מה אני יכול לעושת חוץ מלפרמט ומה גם שהעברתי כבר דיסק שמנקה את הראש

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  16. היי לכולם, ראשית לפני שתפנו אותי לפורום של utorrent אומר שפרסמתי שם את השאלה ולא ממש נענתי. מקווה שאולי במקרה כאן. לבעיה עצמה, לאחר שימוש ב- utorrent 1.85, החלטתי (בעיקר עקב נוחות בפירמוט מחיצת המערכת) להתקין את הגרסה הפורטבלית. התקנתי אותה ועבדתי אתה (תחת 7) זמן מסויים בהצלחה (כלומר עיתים המהירות לא היתה משהו אבל איני יודעת מי האשם בכך). עד שיום אחר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב נראה היה שמידע רב אבד ולמעשה נראה היה שהתוכנה חזרה לזמן כלשהו בעבר (טורנטים שהוטענו-נעלמו, כך גם תגיות חדשות, שינויי מקום ועוד) היות וחשבתי שעשיתי משהו, וזו אשמתי קינפגתי מחדש והמשכתי לעבוד. בימים האחרונים הדבר קרה שוב ומאז אני מנסה להבין מדוע זה קרה, האם ניתן לתקן את העניין וכיצד אוכל למנוע מהדבר לק…

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  17. שלום בעקבות gears of war הייתי צריך להוריד דרייבר למעבד שלי (3800+ AMD) או בשם המלא:AMD Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 version (x86 and x64 exe) 1.3.2.16 הורדתי מהאתר של AMD, הורדתי מהאתר הראשון שהופיע בגוגל, אפילו התקנתי מהתיקיה של gears, אבל בכל הפעמים הוא מתקין לי את 1.3.2.0 ??? גם בadd\remove רואים את הגרסה עם ה0 בסוף ולא ה16. למה לעזאזל זה קורה? כאילו זה משתנה מהאתר עד לקובץ EXE... פתרונות יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  18. איזה תוכנה יותר טובה WinAVI.Video.Converter או x-3gp-video??

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי WINDOWS 8 וכמו שאתם יודעים התוכנה Windows Defender באה באופן מובנה עם WIN8 . עכשיו הבעיה היא שהתוכנה לא מתעדכנת באופן אוטומטי נכנסתי להגדרות התוכנה ואין שם שום אופציה לכוון את מועד העדכונים אשמח אם תעזרו לי לתקן את הבעיה הזאת כי זה ממש תרחה כל פעם לעדכן ידנית את האנטי וירוס...

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by ran39,

שלום לכם רציתי לשאול אם למישהו מכם יש מושג איך אני מסוגל להפעיל את תוכנת IGO (תוכנת ניווט). הבעיה היא כמובן שהתוכנה בנוייה באופן עקרוני לעבוד על מחשב כף יד והיא לא מסוגלת לעבוד על מחשב רגיל. עשיתי חיפושים על כל מיני אמולטורים אבל לא מצאתי שום דבר. תודה לכם מראש.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  21. Started by Oab,

יש לי סרט בפורמט Avi ואני רוצה להעביר אותו לווידאו אין לי Tv-Out על כרטיס המסך אך יש לי כרטיס טלוויזיה האם ניתן להעביר את הסרט לווידאו ואיך מחברים את החוטים. יש לי תוכנה AbodePremier או EditStudio בשניהם לא הצלחתי. תודה.

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  22. אחרי הרבה שנים עם FF, החלטתי לעבור לכרום. בעזרת תוספים שונים שיניתי את התנהגותו כך שתהיה נוחה כמו שהתרגלתי ב-FF. הדבר היחיד שלא מצאתי לו פתרון, זה פתיחת קבצים. מחיפוש בגוגל אני רואה שעוד אנשים לא מצאו לזה פתרון, אבל אני מסרב להאמין שבאחד מהדפדפנים המובילים ביותר חסר פיצ'ר כל כך בסיסי. אשמח לשמוע על פתרון. תודה.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by leoleo,

לפני שאני מתקין את האנטי וירוס kasperski האם עליי להסיר את התוכנה secutiry essenyial של win7? האם הם יכולות לפעול במקביל?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  24. אני משתמש בתוכנה IDM גרסא 5.18 בילד 8. לפני כמה ימים העלתי את מהירות האינטרנט שלי מ-4 מגה ל10 מגה. מאז כל השרתים שאני מנסה להוריד מהם (כמו ׂׂLIZSHARE.NET, ARCHIVE.ORG) שהייתי מוריד מהם כמעט כל יום פתאום לא מפצלים את הקובץ ולכן המהירות של ההורדה יורדת. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לסדר את הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  25. שלום לכולם, כאשר אני פותח קובץ אופיס - וורד\אקסל\פאואר פוינט, הוא נפתח באקספלורר עצמו ותוקע לי את המחשב - אם מחכים שהוא יסתדר אחרי זמן של כדקה באקספלורר עדיין מופיע הTOOLBAR של תוכנת ה-OFFICE שנפתחה. העליתי תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים