תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כל דבר, אם אני עכשיו בדפדפן ושומע מוזיקה בסטרימינג וכו, שהתוכנה תעשה לזה הקלטה כאילו זה מיקרופון. אגב, ניסיתי קומבינה ממש מפגרת של ג'ימפור היציאה בכרטיס קול לכניסה בכרטיס קול, בעיקרון זה עבד אבל מכוון שזה אונבורד מעאפן זה גם הקליט רעשי רקע שממש לא מתאימים לי... תודה רבה (:
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי היום הנורטון אומר לי שיש לי וירוס שנקרא Backdoor blarul והוא בא מהאוברנט ועכשיו אני לא יכול לפתוח את האוברנט יותר אפילו שהתקנתי אותו מחדש מישהו שמע עליו ויודע מה הוא עושה?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
יש לי את ה KASPERSKY האחרון ואני שם לב שמידי פעם הוא מריץ סריקה לקבצים... סתם ככה, הוא לא מבצע סריקה שנקבעה מראש או משהו וכשאני לוחץ על כפתור ה STOP (הריבוע) אני מקבל את ההודעה שמצורפת בתור תמונה ואז הקספרסקי מפסיק להגן... מה הסריקה הזאת שהוא עושה בצורה אקראית כל פעם? כי זה דיי מעצבן, לדוגמא בזמן שאני צופה בסרט הסרט מקרטע ד"א, בהודעה שאני מקבל למה הכוונה ב there are 1 open connection? על איזה סוג connection מדובר? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי מחשב נייד עם וינדווס 2000, כדי להתחבר לאינטרנט יש לי כרטיס רשת אלחוטי ליואסבי מדגם: Planet WL-U351 הבעיה היא שבאתר הרישמי יש רק דרייברים ל-WL-U350 ול-WL-U356 ושניהם לא עובדים עם הדגם שיש לי (WL-U351) יש למישהו הצעה או מקום למצוא את הדרייבר המתאים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר ל XEROX PE16 לווינדוס 64X תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי בבקשה לדעת האם יש בבדיקה הנ"ל תהיליכים לא תקינים: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 10:39:08, on 30/01/2009 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16762) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egu…
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לא יודע כל כך אם זה קשור לפה ,אך בכל אופן לפעמים אני פותח כמה חלונות של דפדפן כרום במקביל או של IE ,ואני רוצה שאחד החלונות יהיה תמיד בטופ ,ואני לא מוצא אפשרות כזאת...יש דרך?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי בעיה איתו, התקנתי מחדש XP ו IE7 לפני יומיים, כולל ADOBE FLASH PLAYER 9. הכל תקין. משום מה הנגן וידאו של החברה הזאת לא עובד ב IE7, על OPERA אין בכלל מה לדבר כי אין לוידאו הזה שום תקן נורמלי. מצרף דוגמא: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=566125&TypeID=1 חס וחלילה גם שתהיה תמיכה נורמלית (או תמיכה בכלל) באתר של castup האלה... במצב FULL SCREEN אני רואה את השידור ב 10*10 פיקסלים וב 16 צבעים... יענו רוב התמונה בצבע תכלת או סגול... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת אני אשמח. לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האתר http://mygoldstar.ios.st [ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st]http://mygoldstar.ios.st[/ftp] מחפש עובדים האתר עומד לעבור שידרוג כדאי לעקוב אחרי זה..אז האתר מחפש עובדים צרו קשר..פרטים באתר,תודה
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתעשה לי פעולה כזאת: אני לוחץ על קובץ אחד וקובץ שני והשם של הקובץ השני יהפוך לשם של הקובץ הראשון (בלי הסיומת, רק השם) או במילים אחרות, דרך פשוטה יותר לשנות שם של כתוביות לשם של הוידאו שזה קצת בעיה שיש לך *המון* קבצים לעשות להם את הפעולה הזאת. תודה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
יש לי בעיה להתקין את NERO 8 מכיוון שמשהו בהתקנה של NERO 7 נדפק ולכן אני לא יכול להסיר אותו. עד שאני לא מסיר אותו אין אפשרות להתקין את 8. מישהו מבין?
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. כשאני כותב כתובת (או מילה מסוימת) בלי סיומת או www, אני מופנה משום מה למנוע החיפוש נטקס/netex. רציתי לדעת איך אפשר לשנות את זה לגוגל או כל מנוע חיפוש אחר, אבל בלי למשל להתקין את סרגל כלים של מנוע חיפוש מסויים (את של גוגל למשל). 2. מכירים את הסמל הקטן הזה, חץ לבן קטן שמוטבע משמאל לאייקונים בדסקטופ, ואומר שהאייקון הוא קיצור דרך. אז החצים הקטנים האלה נעלמו לי, יש אפשרות להחזיר אותם? אפשרות איפשהו ב-windows? * אני מודע לאפשרות של שינוי המסל דרך מאפיינים, שאין בה שום דרך לשנות את החצון הקטן. ** אני לא מתכוון להחזיר את הסמלים האלה בכלל, כי זה לא אסתטי, אבל אני מעוניין לדעת אם קיימת האפשרות. תודה, ויום נעים.
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני צריך מישהו שמבין באויד ומוכן להדריך אותי טלפונית מחר בבוקר בערך בי10 ל2 ככה
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן, אני מעונין להכניס את התמונה הבאה לסוג של קולאג' שאני מכין. התמונה צולמה (לא על ידי) דרך זכוכית מלוכלכת מאוד של חלון אחורי באוטו ולכן הרכבים בה נראים מאוד עמומים ומטושטשים. ביצאתי מעט חידודים וליטושים מסויימים אך עדיין יחסית לשאר הפריטים שנגזרו מתמונות איכותיות הם נראים בעיתיים. אודה אם מישהו יוכל להמליץ לי על דרכים לשפץ את התמונה *** יש לציין שבסופו של דבר כל החלק השל קבוצת הרכבים יודפס כחלק של 8X8 סנטימטר ככה שהגרעיניות לא כ"כ משמעותית תודה מקור שיפוץ וגזירה ראשוניים
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמעלימה את כל ההיסטורית חיפוש שכתבתי במנועי חיפוש לדוגמה בגוגל יש תוכנה טובה כזאת?
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעצב דף אינטרנט שהורדתי HTM לא תמונה של דף איזה תוכנה פותחת וניתן לעצב , למחוק , לצייר ועוד ..
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
איך אני יכול למזער לTray כל תוכנה או יישום שאני רוצה ? שמעתי שיש תוכנה שמאפשרת את זה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי WINDOWS XP SP3 וUTORRENT עבד בצורה טובה. הפורטים היו פתוחים ומהירות ההורדה הייתה תקינה. לאחרונה עברתי לWINDOWS 7 ולא הצלחתי לפתוח את הפורטים בשום אופן. התוכנה מאושרת בפיירוול שלי (קומודו), סימנתי בהגדרות את הUPNP וביטלתי לחלוטין את הפיירוול של WINDOWS, ועדיין אני מקבל שגיאה כשאני מנסה לבדוק אם הפורט פתוח ומהירויות ההורדה ירדו פלאים. חוץ ממערכת ההפעלה שום דבר לא השתנה בתצורה של התוכנה, אז מה אני מפספס פה?
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת צריבה, לא חייב חינמית.. שמסוגלת לצרוב ISO'S, על דיסקים גם של 4GB וגם ל 8GB שמסוגלת לצרוב קבצי וידאו (AVI, MKV) שמסוגלת לצרוב DATA שלא תיהיה מסורבלת כמו נרו, ניסיתי להשתמש בה והתחרפתי... אם אין ברירה אז אפשר גם 2 תוכנות צריבה...
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
יש לי חשבון בGMAIL ןHOTMAIL איך אני יכול להגדיר את אחד מהם בOUTLOOK שלי ?
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כשנכנסים למנהל משימות ה iexplore.exe =178,580K לעיתים יותר למטה ה Commit Charge מראה 1225M/1244 מערכת XP IE7 זיכרון 500K איך לשפר ביצועים
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שמסוגלת לסרוק כתובות דואר אוטומטית, ולשלוח mail ?
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש פונקציהה או דרך לצבוא באקסל את כל המספרים הכי גדולים/קטנים עבור כל עמודה בנפרד. (אבל לא לעבור ידנית עמודה עמודה....) תודה!
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-