עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lisly,

שמעו אני מחפש תוכנה שמורידה את כל התוכן של כתובת מסויימת כאילו יש באתר נגיד נכנסים לשאלה מסויימת ויש עוד כמה דברים בפנים אז אני רוצה להוריד הכל, כי במחשב הנייד אין אינטרנט שאני יכול להיכנס לשם תודה.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  2. Started by Sma1,

שלום, יש לי בעיה, אני מנסה לפצל סרטבפורמט AVI לשני חלקים קטנים יותר בעזרת VIRTUAL DUB, אבל משום מה אני לא מצליח. אשמח לקבל המלצות על תוכנות אחרות...

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  3. Started by Idan-h,

לא מצאתי באף מקום, תודה.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  4. אני מעוניין לצרוב מוזיקה בדיסק רגיל, אבל שעדיין יהיה לי אפשרות בעתיד להוציא ממנו שירים או להוסיף שירים לדיסק.. יש אופציה כזאת בnero?

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  5. יש לי אחת כזאת אבל הבעיה היא שאחרי שהיא מדביקה אין סאונד!!!

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by d_v,

אני רוצה להמיר קובץ מ vob ל mpeg. קראתי שאפשר פשוט לעשות rename ואז המחשב יזהה ויראה אותו, כמו כן מה שמעניין אותי זה הוידאו בלבד, ולא הסאונד. המון תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by its me,

נתקלתי לאחרונה משום מה בשם הזה, ועד עכשו לא הבנתי מה בדיוק הסיפור של הדבר הזה. הדפדפן מתיימר להיות מותאם במיוחד לווינדוס, יותר מאשר פיירפוקס, בפועל הפופולאריות שלו ברצפה, אז מה קורה כאןו? הוא באמת יותר טוב לווינדוס או שזה סתם קישקוש? הם צודקים עם העיקרון שפיירפוקס בעצם לא "בנוי" בשביל ווינדוס?

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  8. אהלן, יש לי תיקייה שאני רוצה להגן עליה בסיסמא (לא, לא ה-pr0n שלי ;D), ואני מחפש עכשיו בנרות תוכנה שתאפשר לי לסגור את התיקיה הזאת בסיסמא שאני יבחר, מי מכיר כזאת? נ.ב אני עובד ב-WinXP.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by YT,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה להקלטת המשחקים שלי במחשב. ניסיתי את הגירסא החינמית של Fraps והיא עובד לי מצויין על המחשב. האם אתם מכירים תוכנות נוספות וטובות שיודעות להקליט מסך מלא באיכות טובה (1080p עם FPS גבוה)? האם יש תוכנות טובות וללא הגבלות בחינם? תודה, יאיר.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  10. שלום חבריה כרטיס ל4 מצלמות ,לא מוצא אותו ברשת האינטרנט,אי אפשר לקבל שירות או תמיכה אלא רק בתשלום,אתה רוכש את הכרטיס אינך מקבל דיסק התקנה והם מחייבים אותך בחתונה קטולית כל שנה , אודה באם יש פתרון אוליי באמצעות תוכנה אחרת ואו כל פתרון להפעיל את המצלמות תודה הכרטיס:TIAMBO HJR-4102E-L-05V ) נראה שזה הצ'יפסט מס נוסף על הכרטיס :c1rs-a 0405aaps

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  11. המחשב הנייד החדש שקניתי הגיע עם ווינדוס לייב אסנשיאל. ניסתי להסיר את תוכנה אבל היא נשארת במחשב אפילו לאחר שעשיתי ריסטרט. מה זה יכול ליהיות ? מה צריך לעשות כדי שהיא תוסר ?

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  12. מה מקל על השימוש? (בתקווה שיש פה משתמשים ב-TB...)

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  13. יש לי כרטיס קול sound max on board בשום תוכנת מוסיקה כמו cakewalk או encore לא מופיע input device תחת midi devices כך שאני לא יכול להקליט שום קובץ מידי איך פותרים הבעיה?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by 7omaHawk,

אני מחפש תוכנה שתוכל להמיר מ-avi ל-VCD מישהו יכול לעזור לי ? :s05:

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  15. יש לי לפעמים שעה פנוייה לקרוא על חומר שאני אוהב בעבודה ואז נגיד פתחתי משהו כמו 5-10 לשוניות עם אתרים שונים על אותו נושא. אני רוצה לשמור אותם איכשהו ולשלוח באימייל, כדי שבבית אני אוכל לפתוח אותם בקלות בFF במחשב בבית ולכתוב עליהם חדשה. כן, אני יכול פשוט להעתיק איזה 10 לינקים למייל ואז לפתוח אותם אחד אחד, אבל חשבתי אולי אפשר לשמור משהו כפונקציה של הדפדפן.

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  16. התקנתי Kaspersky לפני כמה ימים ועכשיו אני מנסה להיכנס לכמה אתרים, והKaspersky חוסם לי אותם. אני מקבל הודעה כזו: Kaspersky Internet Security 7.0 The requested URL http://www.torrentleech.org/ is forbidden איך אני עושה שKaspersky יכיר את האתר כאתר בטוח?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  17. Started by dandy,

שלום באתרים מסוימים הנגן שנפתח בנפרד או עולה באתר עצמו לסרטי WMV לא מתחיל. הוא כתוב "מאתר מדיה" "מתחבר למידה" ואז עובר למצב "מוכן" והקליפ לא עולה לא משנה כמה פעמים אני עושה REFRESH או מתחיל מחדש . בפרטי שגיאה כתוב לי "ל- Windows Media Player אין אפשרות לגשת לקובץ. ייתכן שהקובץ בשימוש, שאין לך גישה למחשב בו מאוחסן הקובץ או שהגדרות ה- Proxy שלך שגויות." באתר עזרה של WINDOWS כתוב שזו שגיאה C00D11D2 וניסיתי את כל האפשרויות שם זה בעיה עם מקודדים? עם הפלייר? למרות שיש אתרים שזה כן עולה וזה רק ל WMV? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by cold fire,

הורדיתי לפני מספר ימים את המקודדים החדשים של kaza גרסה 2.73 כשהתקנתי אותם ראיתי שמספר מקודדים לא הותקנו בהצלחה במערכת ועכשיו חלק מהסרטים רואים על הפנים (הכל נורא אבל נורא כהה - בדקתי את הכרטיס מסך , מסך ) ויש גם סרטים שללא קול נסיתי להסיר את המקודדים הישנים והם הוסרו אבל לא לחלוטין הקבצים ffdshow.ax , divxdec.ax , vsfilter.dll , xvid.ax לא נתנים להסרה אי אפשר להסיר אותם ובגלל זה אי אפשר להתקין מחדש את המקודדים דוקטור תציל אותי

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  19. Started by cluber69,

יש לי 4 וירוסים במחשב עכשיו הורדתי את התוכנה Prevx CSI והרצתי סריקה וזה מצא לי את הוירוסים אחר זה רושם לי שאני צריך לשים Licenes Key ואין לי מישו מוכן לתת פה? זה מקרה דחוף!!! המחשב שלי לא עובד כמו שצריך

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by amit22,

מה הWINDOWS המהיר ביותר למשחקים?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by ShahafH,

שלום. רציתי להתעסק בעניין של לחבר קטעים מסדרות וליצור סרטון אנימציה עם מוזיקה וכל זה. יש איזו תוכנה קלה? וגם איפה נמצא העורך של הווינדוס לדברים האלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  22. אני מחפש תוכנה שתעשה לי פעולה כזאת: אני לוחץ על קובץ אחד וקובץ שני והשם של הקובץ השני יהפוך לשם של הקובץ הראשון (בלי הסיומת, רק השם) או במילים אחרות, דרך פשוטה יותר לשנות שם של כתוביות לשם של הוידאו שזה קצת בעיה שיש לך *המון* קבצים לעשות להם את הפעולה הזאת. תודה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  23. Started by galr52,

שלום אני מחפש דריברים ל XP SP3 יש לי תמונה אבל אני לא יודע מה אני צריך... http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1111439899.JPG אם מישהו יכול להביא לי אז הוא יעזור לי מאוד.. בברכה, גל

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  24. איך אני מגדיר באי מיול הזה שכאשר הוא מתנתק מסרבר יישר ינסה לחייג לשני ? זה לא עושה את זה לבד לצערי ואחרי חצי שעה שעה ...שעתיים תמיד הוא יתנתק מתי שהוא וכמובן שאני לא בבית בכדי לחבר אותו מחדש לסרבר באי מיול אחר לדוגמא זה אוטומטית יתחבר לסרבר אחר , בגרסא שאני משתמש (כתוב בתמונה למעלה) זה משום מה לא . איזו הגדרה להוסיף והיכן? ? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  25. Started by dudidu08,

הורדתי סרט עם תרגום מובנה והכתוביות ממש ממש קטנות רציתי לדעת האם אפשר איכשהו להגדיל אותם ואם כן איך?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים