עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי מודם PCI ישן שיש לי על מחשב עם ויסטה. המחשב לשימוש משרדי - מעבד ATOM - לוח אם עם PCI אחד. המודם מותקן על PORT 4. מסוג AZTECH MDP3900V-U (DELL VOice data mode הורדתי לו את הדרייבר לויסטה והוא הותקן בסדר. גם התוכנה של הפקס מזהה אותו. הבעייה מתחילה כאשר אני עושה reset למחשב המודם מקבל סימן קריאה צהוב ב device manager בהודעה יש: "This device cannot start. (Code 10) Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available." לא מצט פיתרון לבעייה דרך הויסטה. אני עושה לו דרך ה device manager - disable + enable וזה פותר את הבעייה. הצרה היא שאני צריך לעשות זאת כל פעם שאני עושה reset למחשב. למישהו יש מודג איך ניתן לפת…

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by devek,

אני לא יודע מה עשיתי במחשב שלי אבל בכמה ימים האחרונים כל פעם שאני נכנס לאתר שדורש הרשמה אני מוצא את עצמי מנותק.. צריך להתחבר כל פעם מחדש ואפילו אם אני סוגר את האתר ונכנס אליו מחדש אני צריך שוב להתחבר מחדש! יש לזה פיתרון? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by purple-hey,

שלום הבעיה המוכרת של הCRCDISK.SYS שתוקע את העלאה של המחשב לכחצי שעה. המחשב, אחרי ריסטרט או כיבוי עולה במשך כחצי שעה, הקובץ שאותו הוא מנסה לקרוא הוא CRCDISK. הבנתי שזו בעיה מוכרת בVISTA, לצערי נתקלתי בה גם בוינדוס שלי. כרגע בלי פיתרון. דברים שניסיתי: 1: העלאה בSAFE MODE 2: העלאה בLAST GOOD CONFIG 3: עדכון של הוינדוס 4: מחיקה של *pcmcia*.* על ספרית הוינדוס 5: מחיקה של *1394*.* על ספרית הוינדוס 6: ניסיתי לעשות עדכון של הדריורים מתוך דיסק ההתקנה, ללא הצלחה. לא מוצא דרייברים על הדיסק(??) 7: CHKDSK 8: ניתוק התקנים חיצוניים(LAN וUSB) 9: חיפשתי דיסק RESCUE של וידוס סרבר 2008 בגרסת ה64 ביט. כרגע לא מצאתי. 10: בטח היו עוד דברים שלא עולים לי לזכרון((- כרגע. ממש א…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by snaidis,

בכל פעם שהמחשב נדלק-אז נוד כותב לי WARNING עם ההודעה הבאה: Incorrect system date. Check the Date set on your computer ההודעה הזו מופיעה גם בכל פעם שאני רוצה לעשות סריקה במחשב(כל סריקה). ממה נובעת הבעיה הזו? ואיך ניתן לפתור אותה? דרך אגב, ניסיתי להתקין אותו מחדש אך זה לא עזר.

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  5. התוכנה (לוח שנה ) רצה לי בWIN98 אך בWIN2000 היא נותנת לי הודעת שגיאה מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  6. את כל הסרטים אני מצליח לנגן ב VLC אבל הרבה ב MEDIA PLAYER או בנרו או ב MV2..מקבל הודעת שגיאה לפני שהסרט מתחיל... זה בעיה בדרייברים או ..? ואם כן מאיפה אפשר להוריד-אם זה חוקי כמובן...

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by huber,

שלום אנשים. התקנתי FF במחשב חדש. הדפדפן טוען שאין פלאש מותקן. הבעייה היא שהפלאש כן מותקן במחשב (ה IE7 הכל עובד תקין). ניסיתי "לזרום" עם טענת הדפדפן ולתת לו להוריד את התוסף לבד (לחצתי על ה INSTALL PLUGIN, הוא ניסה להתחיל התקנה/הורדה אך נכשל). גם גישת ה"בו נוריד את זה ישירות מהאתר של ADOBE" לא עובדת. לחיצה על DOWNLOAD NOW באתר שלהם לא ממש מורידה שום דבר. מה עושים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם בעבר כתבתי על הבעיה שהייתי לי - אחת לכמה זמן -FREEZE - המחשב נתקע - אין תגובה למקלדת/עכבר - רק RESET פיזי פותר את הבעיה, או ניתוקי אינטרנט (לעיתים קרובות). אחרי הרבה בדיקות גיליתי שזה קורה רק כשהאימיול עובד, וגם אז - תלוי במספר ה-MAX CONNECTIONS שמקנפגים - מספר נמוך מאוד (בערך 10) - מונע את הבעיה. כנראה שמצאתי את הבעיה - כנראה שאני לא היחיד עם הבעיה הזו - ורציתי לשתף את הקוראים שלא מכירים את הבעיה - ב-EVENT LOG של ה-XP ראיתי EVENT ID 4226 - אומר שהגעתי למספר המקסימלי המותר של חיבורי TCP לא מלאים (לא סגרו על HANDSHAKE). זוהי הגנה שכלולה בSP2. הבנתי מקריאה שזה גורם למשתמשים רבים את אותן תופעות בשימוש באימיול - FREEZE + ניתוקי אינטרנט. מיותר לציין איזו עוגמת…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by zombie,

יש לי בעיות לצפות בטלויזיה בmedia center(דרך כרטיס טלויזיה)אני מקבל מריחות ואיכות ירודה ו"גווסטינג" אבל שמתי לב שגם תכנים שהקלטתי לפניי התחלת התופעה נמרחים כשאני צופה בהם...יכול ליהיות שהבעיה היא בתוכנה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by Phobus,

שלום לכולם, אני הורדתי קובץ וידאו .wmv וכשצפיתי בו לא הצלחתי להריץ קדימה או אחורה את הוידאו. חיפשתי על כך בגוגל ומצאתי כמה מדריכים שאומרים כי הבעיה טמונה בכך שהקובץ הוא לא indexed. המדריכים (גם ב-KB של ms) ציינו שצריך להוריד את התוכנה windows media file editor, לפתוח את הקובץ בתוכנה ואז לשמור כ-Save as and index. ניסיתי לעשות זאת וזה תמיד מציין לי failed to save file. האם יש למישהו פתרון לבעיה הזו או לבעיה המקורית? קבצי הוידאו המדוברים הם צילומי הרצאות בטכניון ואני צריך לצפות בהם בדחיפות כשאני יכול להריץ קדימה ואחורה את הוידאו. אודה מאוד לעוזרים. לינק לאחד מהקבצים: http://www2.technion.ac.il/ug/DVDproj/DVDproject/video/Math/Miss%20Daniela%20Avidan.wmv

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by Mgrbtz,

אז ככה.. יש לי מחשב נייד שמחובר ב WiFi לראוטר. בנוסף יש לי מחשב נייח שרחוק מהראוטר אז עד שאני אקנה כבל רשת מספיק ארוך אני משתמש ב"גשר" בעזרת הנייד. כל כמה דקות אני מקבל הודעת שגיאה שיש Ip conflict ובעצם יש 2 מחשבים שחולקים את אותו Ip והמחשב הנייח מתנתק מהרשת לכמה רגעים ואז חוזר.. איך אפשר לשחק ככה ?? אמצע משחק רשת אני מתנתק פתאום! עזרה בבקשה! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by y_a_n_i_k,

כשאני פותח ישום של ICQ, כמו הוספת תמונה שלי אז קופץ לי ERROR איך אני יכול לטפל בזה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  13. Started by KrustyTheKlown,

משום מה אני לא יכול לראות סרטים ביוטיוב (התחיל היום באופן פתאומי) אני מקבל את ההודעה הזו : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. התקנתי את הגירסה האחרונה של הנגן פלאש וגם וידאתי שהאפשרויות Java מסומנות תחת Tools >Options הבעיה מופיעה גם בכל מיני אתרים אחרים תודה!

14. Started by erezsegev,

שלום, קרתה לי תופעה מוזרה שלאחר הדלקת המחשב צריך ללחוץ על שם המשתמש בכדי להכנס למחשב. ( מה שלא היה צריך לעשות קודם) אין לי סיסמא, וכאשר אני לוחץ login מיד אני רואה logoff וחוזר לנקודת ההתחלה של כניסה על שם המשתמש. כניסה דרך safe mode עם אדמינסטיריטור מגיעה לאותה תופעה, login ןמיד log off. דיסק התקנה של windows, עם אפשרות recovery, דורש כניסה למחשב אך נתקל בבעית ה- login שמתוארת מקודם. אנא עצתכים, תודה, ארז

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  15. Started by Argo013,

שלום לכולם. יש לי בעיית LOWID כשאני מתחבר ל- EMULE+. קודם כל אני מחובר דרך מודם כבלים של מת"ב והספק הוא NETVISION (ויש לי XP). היה לי פעם FIREWALL של SYGATE אבל הוא עשה לי בעיות חיבור עם מודם הכבלים (חיבור USB) לכן הסרתי אותו. כאשר אני פותח את EMULE+ תחילה אני מקבל הודעת LOWID וקישור לבדיקת פורטים נוספים (80) בנוסף לפורט 4662 (או משהו כזה) שהוגדר תחילה.בבדיקה שני הפורטים מחזירים תשובה שהם סגורים.למרות זאת בסוף אני מצליח להתחבר לאחד השרתים. אם אני מבין נכון LOWID משפיע על מהירות הורדה. אודה למי שיסביר מה ההשפעות של LOWID ומה הפתרון לבעיה שלי (איך פותחים פורטים?). תודה לכולם .

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  16. Started by kobibo,

לפני יומיים החלה הבעיה באימיול (0.47C ) האימיול נפתח תמיד ב low id וגם בכל חיבור לשרת אחר אני מקבל low id. הפורטים פתוחים כמו שצריך ב router שלי וכמו כן ב firewall של ה windows, גם כשאני בודק את הפורטים באימיול אני מקבל "ןי " ירוק שמראה לי שאין שום בעיה בפורטים שלי. כמו כן נסיתי גם לבטל כליל את ה firewall של ה windows ושום דבר נראה שלא פותר לי את בעיית ה low id. נסיתי להחליף לפורטים אחרים וזה בדיוק עזר לי לפעם פעמיים ושוב חוזר לי ל low id . נסיתי את הפאצ' שרץ ברשת לגבי הגבלת ה connections וגם זה לא הועיל. שמתי לב שבעיה מופיעה גם אצל אחרים במיוחד בפורומים בחו"ל. מה שמוזר שעד לפני יומיים הכל עבד חלק ויפה. אודה לעזרה ואו כיוון פתרון אחר.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  17. Started by Shasoosh,

אני מתאר לעצמי שזה דיי LongShot לקבל פה פתרון כי קהל המשתמשים של התוכנה אינו כזה גדול אך בכל זאת אולי מישהו יוכל להבין את הבעיה בגדול ומדוע היא מפריעה לתוכנה לתפקד כמו שצריך. XFIRE - תוכנת מסרים לגיימרים, סגנון ICQ , אפשר לצוטט בזמן משחק, לראות מי מהחברים משחק במה ועוד כמה פיצ'רים נחמדים. הבעיה שלי היא כזאת: יוזרים אחרים של התוכנה לא יכולים לראות על איזה שרת אני מחובר, הם רואים שאני און ליין, רואים איזה משחק אני משחק אבל את השרת או האייפיי הם לא יכולים לראות ולכן לא יכולים להצטרף אלי למשחק. הבעיה נובעת כנראה מה LSP. (ממה שהבנתי מהפורמים של XFIRE) בבדיקה שהרצתי בתוכנה LSPFix שנפוצה מאוד בקרב XFire Users בשל בעיות בחיבור קיבלתי את התוצאות הבאות : בבדיקה שהרצתי ב HijackThi…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. Started by 12131,

קניתי מחשב חדש והתקנתי אותו, התקנתי כמה תוכנות חדשות וההתקנה הצליחה, אבל בסוג מסויים של התקנות כשניסיתי לפתוח את ההתקנה המחשב כתב לי: NSIS error. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  19. Started by buyom22,

שלום רב אני עובד בחברה קטנה , נתקלתי בבעיה בOUTLOOK כאשר מיילים בצורה רנדומלית מתאריכים שונים ריקים מתוכן טענתי את הפרופיל אצלי במחשב אך עם אותה תופעה.(המחשב שלי ללא אנטי ווירוס) כאשר מעלים את התיבה דרך OUTLOOK WEB ACCESS ניתן לראות את המיילים שהיה חסר בהם התוכן. מישהו מכיר את הבעיה או שיכול להציע פתרון לנושא??? אודה לתשובה. המשך יום נעים.\

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by ben672,

שלום, יש לי בעייה קצת מוזרה ב- 2007 outlook. לפני כמה ימים הייתה איזשהו בעיה בשליחת מיילים, וא"כ הכל נשלח בלי בעיה, מאז בתיבת-"דואר יוצא" נשאר סימן של {7} כשבפועל כולם כבר נשלחו ללא בעיה.. ניסיתי את האפשרות "שלח קבל"סגרתי את ה-process עשיתי reboot למחשב וכל זה ללא הועיל.. האם למישהו יש שמץ של מושג איך "לתקן" את הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by e0z0,

שלום לכולם, התקנתי לאחרונה WINDOWS 7. את הווינדוס התקנתי אתמול על הארד דיסק חדש לגמרי (CAVIER BLACK 1T) וכשהתקנתי אותו שמתי עליו מיד אנטיוירוס ופיירוול - AVAST FREE וקומדו. היום רציתי להעביר את הנתונים מהארד דיסק הישן שלי (שלא הייתה איתו שום בעיה ושעליו היה מותקן XP) אל המחשב החדש. עשיתי את זה בלי בעיה - הכל עבד ועבר בסדר. לאחר מכן, עשיתי ריסטרט וניתקתי את הארד דיסק הישן. כאשר הפעלתי עכשיו את המחשב הוא לא פותח לי תוכניות וכותב לי בהודעה שאין לי רשאות/PERMISSION להפעיל את התוכניות הללו שעבדו מצויין קודם לכן, גם כאשר הארד דיסק השני היה מחובר. תוכניות כמו האנטיוירוס, הפיירוול ואפילו החיבור לאינטרנט אינם נותנים לי גישה, למעשה אני איני רואה אותם בשורת המשימות בכלל. זה דיי דחוף…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by DXT,

יש לי outlook express (וזה זה לא מה שמשנה) וכאשר אני לוחץ על send/recieve אז זה עושה לי את הודעת השגיאה הבאה: The connection to the server has failed. Account: 'Aquanet', Server: 'localhost', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 10061, Error Number: 0x800CCC0E עשיתי חיפוש על ה error number במאגר של מיקרוסופט וגיליתי שזה אומר שהפורט של שליחת האימייל הוא או חסום או סגור. וממש לא הבנתי משם מה לעשות. http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q191687 תנסו לעזור לי, זה ממש מעצבן, למזלי יש את האימייל הזה גם בממשק web ואני עוד יכול לגשת אליו אבל זה ממש לא נוח.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by li1,

יש לי מחשב נייד ASUS EEE מה שקיבלו בזמנו מבזק יש עליו את האופיס 2003 אני מעוניין להעביר מצגות שהם קצת כבדות בגודל 7-10 מגה עם סירטונים וכו' אך לפעמים המצגת נתקעת מה יכולה להיות הסיבה ואילו פתרונות ניתן ליישם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  24. Started by נ,

שלום. כהרגלי ניסיתי להתחבר לשרת razorback 2.0 באימיול הפרד העקשן ואחרי 2 ניסיונות השרת נפח את נשמתו ונעלם מרשימת השרתים. ניסיתי להוריד רשימת שרתים חדשה דרך הלינק באימיול (http://ed2k.2x4u.de/index.html) אך לא היה זכר ל-razorback 2.0. לא אמרתי נואש וניסיתי להוסיף אותו דרך הIP וגם כאן נחלתי כישלון עצום כשהאימיול התנהג כאילו הוא בכלל לא מבין מה זה 195.245.244.243:4661 (זה razorback 2.0 חתיכת פרד!). וכעת אני תקועה בלי שרת ומבקשת את עזרכתם האדיבה. איך אני מחזירה את השרת? תודה ותודה!

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  25. שלום לכולם, הרכבתי מחשב חדש לפני כשבוע ויש לי פה איזו בעיה קצת מוזרה... בכל פעם שאני עושה איזה שינוי מהותי במחשב שקשור למשל לעדכון הדרייבר של המעבד שלי (4800+) או לשינוי שאני עושה בstartup בmsconfig אז אני עושה אחרי השינוי reset ומשום מה כשהווינדוז מתחיל לעלות המחשב עושה לעצמו מיד reset בלי שום יכולת ממני לעשות משהו בסביבתה ווינדוז, וככה זה חוזר על עצמו שוב ושוב התהליך הזה... כדי "לתקן" את הבעיה הזאת כל פעם שאני נתקל בה אני צריך לכבות פיזית את המחשב ע"י לחיצת הכפתור במארז, ולהדליק אותו מחדש, ורק אז הווינדוז עולה כמו שצריך. מקווה שנתתי מספיק פרטים על הבעיה שיש לי...אם יש לכם עוד שאלות תרגישו חופשי לשאול מקווה שתעזרו לי לפתור איכשהו את הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.