עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SiteMap,

מישהו יודע היכן ניתן להוריד דרייבר לכרטיס הרשת המובנה Realtek RTL8168/8111 לויסטה 64 ביט ? (לוח האם Giga Byte GA-MA74GM-S2N) ניסיתי באתר של realtek אבל פשוט אי אפשר להוריד, התקשורת מתנתקת כל הזמן (רק מול האתר שלהם)

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by iz,

התקנתי בעבר MATLAB על המחשב הנייד התוכנה עבדה חלקית, היו כמה כפתורים שהובילו לשגיאה לקחתי את אותה התקנה והתקנתי על הנייח - שם התוכנה עובדת כמו שצריך. רציתי להתקין אותה מחדש בנייד, ועכשיו שאני מפעיל את ההתקנה אני רואה לשנייה אחת את התמונה של הלוגו ואז זה נעלם רציתי למחוק קודם מה-Control Panel\Programs\Programs and Features אבל התוכנה לא הופיעה שם , אז מחקתי ידנית את התיקיה לאחר מכן ניסיתי שוב להתקין , ושוב התמונה עולה לשנייה וההתקנה נעלמת

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הגלישה לכל שאר האתרים עובדת טוב אבל האתר של הפייסבוק פשוט לא עולה, כתוב CONNECTING.. ולא רואים כלום. יש פינג חזרה מפייסבוק, אין שום דבר בקובץ הוסטס. הנה צילום מסך של TRACERT: http://gyazo.com/91ec6fa984e3dd6512d72e51a706ac8b גלישה ישירות ל IP לא עובדת. גלישה ל HTTPS לא עובדת. גלישה ממחשב אחר ברשת הביתית עובדת. הדבר ההזוי ביותר שזה לא תמיד ככה, ושמדובר בבעיה גם ב FF וגם ב IE. ב IE יש יותר סיכוי שה-FB יעבוד אבל כרגע למשל הוא לא עובד באף אחד מהם . הורדתי כרגע כרום ובינתיים שם זה כן עובד.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. לגירסא 2.035

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ההגיון הפשוט שלי אומר שלא, אז למה בערך כל תוכנה שאני מתקין על המחשב מתקינה גרסה חדשה של הדבר הזה? לא מספיק שיהיה רק את הגרסה העדכנית ביותר?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by Demagh,

אני מחפש תוכנה ממש ממש ממש טובה לשיחזור קבצים. מחיר לא מהווה בעיה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני לא מוצא את התקייה וןחייב להעיף משם כמה תמונות...

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  8. היי, אני מצלם דיי הרבה בעזרת הפלאפון (בעיקר מכוניות) והתמונות יוצאות לא משהו מבחינת צבעים בעיקר וכל תמונה שאני מצלם אני מכניס ל-Photoshop ועושה Auto Levels/Auto Contrast/Auto Colors (מה שהכי מתאים ומשפר את אותה תמונה) אבל בכל זאת הייתי רוצה לשפר יותר את התמונה - איך אני עושה זאת? מישהו יכול להסביר לי בעזרת איזה כלי או אפשרות אני יכול לשפר את התמונה בעיקר בקטע של הצבעים ואיך בדיוק עושים את זה, לא רק להגיד לי באיזה כלי להשתמש. אני מכיר את Photoshop ולא צריך להסביר לי דברים פשוטים (יחסית) אבל לא מתמצא בכל הכלים והאפשרויות בו. תודה. *תמונה לדוגמה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Sake,

הורדתי שירים והם בפורמט .ape כל שיר הו איזה 50\60 מגבייט....איך אני פותח את הפורמט הזה? .ape תודה.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by :Creative:,

איך אני הופך את הכוננים? כי שפרמטתי C וידנוז, הפך להיות D וD הפך להיות C איך אני מחזיר אפשר עזרה? חג שמח

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  11. יש לי כרטיס רשת: SMC TigerCard (8216L, 8216LC, 8216LT).z תודה

12. בזמן האחרון המחשב מתקע מעט תוך כדי הפעלה. אח"כ רץ רגיל. בדקתי בmsconfig>starup יש לי שם תוכנה שפעם התקנתי ומחקתי אותה שנקראית messenger plus . היא מופיעה שם בסטרטאפ אבל לא נמצאית פיסית על המחשב. האם זה מצב נורמלי? איך להעיף את הזכר לתוכנה מהמחשב ? לעשות disable אני יכול אבל עדיין רוצה לנקות את המחשב משטויות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום אני מחפש תוכנה,דרך כלשהיא לחסום את הגישה למחשב דרך סיסמא,ניסיתי דרך הווינדוס את הסיסמא אבל פשוט מאוד לעבור אותה עם מצב בטוח. השאלה שלי היא אם אני ישים את הסיסמא על האדמיניסטור אז לא יוכלו להיכנס לי למחשב גם דרך מצב בטוח ואם לא אז האם קיימת תוכנה שתטפל בעניין תודה לעל העוזרים

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by matizami,

אני מחפש תוכנה קטנה וחינמית שתאפשר לי לשנות הגודל של התמונה (מבחינת כמה שהיא "שוקלת") ולהתאימה לרזולוציה 600X600. ניסיתי עם office picture manager אבל התוכנה סירבה להתאים את התמונה לרזולוציה המתאימה.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by בלהה,

אני רוצה להבהיר תמונות בפוטושופ, אבל בלי שהאכת תרד להן מישו יכול להסביר לי איך? יש לי פוטושופ CS2 אם זה משנה..

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by zohar678,

שווה להתקין אותה?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by dino,

הורדתי את התוכנה eDonkey 2000, כל מי שיודע איך להשתמש בה אני צריך עזרה, איך להתחיל. צרו איתי קשר ב-ICQ מי שיכול המספר: 147888248. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by Mustang,

קיצור חיפשתי את התוכנה שמשנה את הסקינים לXP והבנתי שזה זאת. חיפשתי להורדה ומצאתי את זה וכתוב לי שזה לתקופת נסיון של 30 ימים. http://www.parapara.co.il/Software/?SoftwareID=2981 - הלינק. 1. אם זה נכון אז מה זה שווה? הרי תוך חודש כבר זה נגמר... אוי שיש דרך להפטר מזה? 2. מדריך מאוד יעזור לי. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  19. אני מחפש תוכנה שתוריד לי אתר שלם, על כל הלינקים הפנימיים של סרטים/תמונות/סיפורים שיש בו לתוך המחשב. לא משנה חינמית או בתשלום.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  20. שלום, אני משתמש בתוכנה יעודית שבנה פעם מישהו. התוכנה מכילה טבלה שבה יש להזין נתונים (נתונים אלו, בנוסף, מסודרים בטבלה בexcel) , העניין הוא שהתוכנה היעודית היא מאד פשוטה (די פרימיטיבית) ואין את האפשרות לעשות העתקה מexcel. וגם אין את האפשרות לפתוח אותה בexcel ולייצא אותה בחזרה, מכל מיני סיבות שexcel נותן לי (נתונים לא מנורמלים, נתוני טקסט וכו') לכן, אני מחפש דרך שבה אוכל להעתיק טבלה מוכנה מexcel לאותה תוכנה יעודית הנתונים שאני מכניס לטבלה באותה תוכנה נשמרים בסופו של דבר כקבצי xmla (אין דרך לשמור אותם כסוג אחר) מה שחשבתי לעשות הוא למצוא תוכנה שתדע לקרוא את קובץ ה xml ( קובץ xmla הוא למעשה קובץ xml ולכן כשאני משנה את הסיומת ל xml או txt אני יכול לראות את הנתונים בתצורה של…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Wiz01,

יש לי קובץ ששוקל 900 MB והייתי רוצה לצרוב אותו על דיסק של 700MB, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה פשוטה שתפצל את הקובץ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  22. מה זה ?!?!? האייסיי מראה כאילו שהוא מחובר אבל אין אף אחד באוןלין ... והרשימה שלי לא נימחקה או משהו ... אני רואה את כל הרשימה כלא מחוברת (יש לי המון אנשים ותמיד יש לפחות40 מחוברים) אז זה לא הגיוני עשיתי סריקה של וירוסים עם מקפי .... סריקה עם Ad-AWARE ועשיתי ריסטרט אך שום דבר לא עוזר ... ניסיתי להריץ גירסא אחרת של האייסייקיו ,וגם אותה תופעה האם זה אצל כולם ? משהו בשרתים של האייסיי ? או שזה רק אצלי ? מה לעשות ?????????????????? בתודה, עמית

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  23. טוב חשבתי לנסות את הפיירפוקס ואני באמת שמח שהוא טוב כמו שחשבתי אבל הורדתי מהאימיול את ההתקנה התקנתי וכמובן פתחתי אותו כדי להיכנס לאתרים והוא פשוט לא נכנס......GOOGLE NANA WALLA הוא לא נכנס אליהם והוא רושם לי שתם הזמן להתחברות לאתר או משהו כזה........ אם מישהו יוכל לעזור בבקשה כי זו פעם ראשונה שאני משתמש בו....... ועוד משהו גדול שאני צריך זה התוספות שיש אליו שמעתי שיש דבר כזה שנקרא AD BLOCK אם אפשר קישור אליו ולכל התוספות עם הסבר על מה כל תוסף עושה אני אשמח מאוד!

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  24. אני מנסה לסדר את המחש הנייד של ידידה שלי, המחשב מסוג Sony Vaio PCD-FX301 (דורון 800, 256 MB, כונן דיודי) מערכת הפעלה win 2000PRO SP4. ויש בעיה מעצבנת שהכונן DVD מסרב לפעמים לקרוא דיסקים (לא משנה הסוג), אין בעיות בהגדרות הכונן הוינדוז, וניקיתי את העיינית. והכונן לפעמים מזהה את הדיסקים ומפעיל אותם, אבל שניסיתי להתקין office 2000, ההתקנה נכשלה באמצע. המערכת הפעלה מלאה כנראה בוירוסים וטרואנים, כי אי אפשר להכנס ל safe mode, ובהפעלה רגילה ישנה הודעת שגיעה עפ גמר התחול המחשב, של חוסר בקובץ Rundll. יכול להיות שהבעיה של הכונן DVD נובעה ממערכת הפעלה גמורה?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.