עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם...נתקלתי פה בבעיה מעצבנת היום התקנתי את הMCAFFE פיירוול לאחר מכן הסרתי תתיקייה כי חבר שלי הביא לי אינטרנט סקיוריטי 2005.... הבעיה שכל פעם שאני מפעיל תמחשב אני מקבל הודעה מה - MCAFFE בהודעה רשום שכדי להמשיך תהתקנה של התוכנה הזאת צריך לעשות ריסטארט, עשיתי ריסטרט 2000 פעם כבר אבל זה לא משנה כרגע כי זה מעצבן ההודעה הזאת! וכמובן מחקתי תתייקייה בעת הפעלה מחדש התיקייה של התוכנה נמצאת כאילו חוזרת לאחר שכבר מחקתי אותה.. מה הבעיה פה ולמה יש תהודעה מהתוכנה המזדיינת הזאת?

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by Nurit2005,

באיזה תוכנה הוכל לטפוס תמונות מסרט ב - DVD ?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  3. אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות. משהו בסיסי ביותר ולא מסורבל ומסובך כמו פוטושופ. יותר בסגנון עורך התמונות של office 2007. רצוי שתהיה ידידותית ככל הניתן וחינמית. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by pssheba,

שלום, שלחתי פקס באמצעות המדפסת\סורק\פקס המחובר למחשב. כיצד אני מקבל אישור שהפקס נשלח ? הכוונה היא לאישור מודפס ולא כזה המופיע על לוח הבקרה. אם אני סורק את ההודעה, מציב ב "וורד" ומדפיס לפקס, יש אישור מודפס ? היכן ? תודה

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  5. האנטי וירוס שלי, AVG FREE התחיל לזהות את כל הקבצים במחשב כוירוסים ומקפיץ הודעות כל פעם. כמובן שהקבצים הללו לא וירוסים מדובר בכמעט כל קובץ במחשב שבטוח מגיע ממקור מהימן (תוכנות Office, Winrar מקוריים וכו') קיצר, מישהו שמע על זה? האם זה וירוס ששיגע לי את ה-AVG?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  6. Started by Shoshan,

חיפשתי להוריד את Firefox 2.0 וניסתי להוריד בעיברית אבל אין יש כבר 2.0 בכל השפות חוץ מעיברית!! http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html למה?

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by Nosh,

Firefox 3.1 Beta 1 - יצא! בנתיים אין הרבה שינויים, לפי מבט ראשון שמים לב ששינו בהגדרות שהTAB BAR תמיד יופיע והסיפו כפתור new tab בקצה. ניתן גם לשנות את גודל תיבת החיפוש ישר על ידי משיכה, ללא שום תוספים. מנוע חדש גיקו חדש, 1.9.1 במקום 1.9 בגרסא 3, שאמור לשפר את ניצול הזיכרון והביצועיים. רשימה עם Features שנוספו/יוספו/בוטלו. https://wiki.mozilla.org/Firefox3.1/Features הורדה: לWindows: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.1b1-candidates/build1/win32/en-US/Firefox%20Setup%203.1%20Beta%201.exe לMac OS X: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.1b1-candidates/build1/mac/en-US/Firefox%203.1%20Beta%201.dmg לLinux: http://ftp.moz…

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by eladbu,

אני מעוניין לקנות את NERO 7 ורציתי לדעת בקצרה מה היא טובה יותר מקודמיה והאם גיבוי סרטים בדולבי דיגיטל נשמר שלא כמו הקודמים שמעברים לאיכות דחגחטל בלבד או פרו לוגיק

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  9. Started by kira,

כמו שרשום בכותרת בעייה בעולם הפלש כיום חייל אשר עובד ב FLASH (יותר תיכנות מאשר עיצוב ) ורציתי קצת לעבוד מהבית אך הבעייה יותר גדולה ממה שחשבתי אין לי ידע בעיצוב ובגרפיקה (הנדסאי תוכנה) והדבר הכי מציק שרוציםזה תיק עבודות וכל העבודות שלי מסווגות ואי אפשר להוציא אותם מחוץ לצבא וזהוא "המעגל" כמו כן חיפשתי חברות / אנשים רציניים /עסקים אשר מעוניינים בעבודות בתחום הפלאש ללא הצלחה (כן כן אפילו בחינם או סכום סמלי ) וללא הצלחה האם שוק הפלאש באמת כל כך סגור כלפי מתכנתים ללא ידע בעיצוב או שכיום אותו תחום הולך ונעלם ?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  10. מישהו יכול לארגן לי את התכונה Soulseek על לינק תודה לכול העוזרים

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by אחד שיודע,

שלום רב יש לי קבצי avi שאמורים להיות קבצי וידאו. בכל הנגנים שיש לי (bsplayer, splash pro, window media player) אני מצליח לשמוע רק את הסאונד ולא לראות תמונה. חשבתי שאולי חסר לי קודק, אבל אף נגן לא "מציע" לי להוריד קודק מתאים. אז השאלה שלי היא איך אני יודע איזה קודק חסר לי? והיכן אני מחפש אותו? אני מצרף בתמונה את המאפיינים של הקובץ. תודה על העזרה. [attachment deleted by admin]

12. Started by holy_cows,

אני כרגע אחריי פורמט,עם norton internet security 2004 האינטרנט מוריד לי מאתרים שהורדתי על 80-90 פתאום מוריד לי על 10 יכול להיות שזה בגלל הנורטון? עשיתי סריקה מלאה ולא נמצאו וירוסים או ואני משתמש ב windows 2000 pro

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  13. מחפש תוכנה שתראה לי קבצי תמונות מה CACHE כרגע יש לי מספר פתרונות עובדים אבל הם פשוט מסורבלים ועל פניו אני לא רואה את הבעיתיות הגדולה לספק פתרון יעיל ויפה כרגע יש לי תוסף בפיירפוקס שמראה את כל ה CACHE אבל אתה צריך ללחוץ לינק לינק ידנית ואז מופיע לך תמונת פריביו ואז אתה יכול להעתיק את הלינק ולפתוח בדפדפן ולגשת לתוכן המקורי אפילו אם הוא כבר נמחק בעזרת מניפולציה של הכתובת קיים אתר אחד שבפועל לא מוחק את התוכן שהעלו אליו אלא רק מוחק את היצוג שלו אבל במידה ויש לך את הכתובת של ה CACHE ואז אתה פותח אותה בדפדפן ומשנה כמה מילים בכתובת אז יש לך גישה לחומר המקורי שהועלה אני לא רואה בעיה ליצור תוכנה עם אינטרפייס יותר ידידותי שתקרא את כל ה CACHE ופשוט תבנה גלרייה גדולה ולחיצה שאני לא…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  14. היי אנשים במחשב עליו מותקנת XP home ומותקנים הרכיבים: הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ, לוח האם: ntel avalon d915gav (כן המחשב ההוא של החבר) נתקלתי בבעיה רצינית עם הכוננים האופטיים. ועוד שתי בעיות של עם כרטיסי PCI (כתבתי בת'רד נוסף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459674.new היות ונראה לי שלא קשור) 1. כרגע, משום מה כל דיסק DVD ריק שאני מכינה אל שניהם מופיע כדיסק מלא ולכן בצורב לא ניתן לצרוב עליו. ניסתי שתי חבילות שונות של דיסקים ריקים. אחת של אופיס דיפו והשנייה של ורביטיים. ניסיתי גם לצרוב בכמה תוכנות אולם גם באלו שבתחילה אפשרן לי לצרוב, תמיד בשלב כלשהו הצריבה נכשלה. 2. מידי פעם אחד האופטיים (או שניהם) פתאום אינו מסוגל לקרא דיסקים מלאים (DVD ו-CD) והדבר היח…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  15. שלום.. מישהו יודע איך משנים את זה שכאשר אפתח את windows media player 10 (או 11 אני כבר לא יודע..) אז זה ייפתח לי אוטומטית על "פועל כעת" ? כי זה כרגע פותח לי תמיד על "ספריה" וזה מעצבן ...חיפשתי בכל התפריטים וזה פשוט לא שם.../: אני אודה ממש למי שיעזור בנושא הזה אני מיואש כבר..למרות שזה דבר שטוטי, זה מעצבן..

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  16. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  17. שמעו אחים שלי יש תוכנה שמאיצה את האינטרנט והאימיול? כי זה די איטי....

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by eladh16,

שלום המחשב שלי לאחר פירמוט. נקי לגמרי ועדיין לא הותקן שום מקודדים כאלה ואחרים. אשמח אם תייעצו לי איזה מקודדים כדי להתקין כדי להריץ את כל סוגי הקבצים ביעילות. אם מומלץ להתקין חבילה מלאה של כל הקודקים או רק קודקים ספציפים שאכן צריך? אני מריץ לרבות תוכני HD בפורמטים שונים בהן: MOV, WMV MP4 ועוד תודה

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by someone,

זה לא מתחבר לי משום מה... לעוד מישהו שמשתמש זה קרה גם אתמול והיום?

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by gchw,

מאז ששידרגתי לגירסה 3.5, סרגל הצד של המועדפים (Ctrl+B) לא עובד. אני לוחץ על הסימניות ושום דבר לא קורה. מישהו מכיר את הבעיה? נ.ב. הסרגל העליון עובד כרגיל. ותודה לכל המומחים :yelclap:

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  21. יש לי מחשב שלא עובד. (Win XP) הדיסק הקשיח תקין לחלוטין. הרכבתי מחשב חדש Win 7. ואני רוצה להעביר את הדואר וההגדרות מהOutlook 2003. איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by Forge,

אני מחובר ברשת (חיבור משותף של 2M- במקרה הממוצע 20K לא להתלהב) ובזמן האחרון ההורדות נהיו ארוכות ואף בלתי נסבלות. הורדתי כל מיני עזרים ד.קזה 2 ו= KAZOOM .... וללא הצלחה. ניסיתי כל מיני סוגים של קבצים וממקורות שונים וללא הצלחה. אולי משהו מוגדר אצלי לא טוב? משהו נתקל בבעיה מהסוג הזה? רק לשם ההדגמה - אני לא מצליח להוריד יותר מהר מ- 3K!!! בד"כ המצב הוא שיש קובץ שיורד בקצב "מהיר" 1-2K מדי פעם הוא "מפציץ" ב- 3K לזמן מוגבל. והשאר מגרדים את ה- 0.7K במקרה הטוב, או לא עוברים את ה- 0.5K. רצוי לציין שאני מוריד לא יותר מ- 5 קבצים ואותו הדין גם להורדת שני קבצים במקביל. **תנסו לדמיין הורדת סרט של שני חלקים ב- 0.09K לאורך........המון זמן. אם יש רעיונות או תוכנות יותר טובות....... תודה נ…

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by FastJack,

שלום. עד לא מזמן הכל עבד לי חלק, יכולתי לצפות בכל סוגי הווידאו דרך תוכנת הBSplayer. לאחרונה משום מה אני לא יכול לנגן קבצי AVI, ואין לי מושג למה. לא זכור לי ששיניתי שום דבר במחשב. מהות התקלה היא כך: כשאני מפעיל את הקובץ הוא מפעיל את התוכנה אך לא מנגן את הקובץ, כלומר אין התקדמות של הזמן. וכשאני סוגר את התוכנה הוא נותן לי הודעת שגיאה. יש לציין שאני יכול לנגן קבצי MKV דרכו בלי שום בעיה, לכן חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה בקודקים. אך אם מפעילים את הקבצים דרך windows media player הכל עובד כמו שצריך. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, אך ללא הצלחה. אני אשמח אם מישהו יוכל להציע פתרון. תודה.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by eriK,

שלום לכולם, יש לי בעיה בעיה במירק כשאני מנסה להתחבר לסרבר כלשהו [לא משנה איזה זה בכולם אותו דבר] זה כותב לי: «10:57:15» * Connecting to 72.20.48.95 (6667) - «10:57:36» * Unable to connect to server (Connection timed out) אין לי פירוול או אינטרנט סקיוריטי או משהו דומה ניסיתי להתקין מחדש את המירק ואפילו ניסיתי כמה סקריפטים שונים עשיתי ריסטרט וניתקתי את המודם ואפילו ניסיתי סיסטם ריסטור עשיתי סריקת וירוסים וספיוורים והכל אין לי מושג מה לעשות עזרה

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by lisly,

שמעו אני מחפש תוכנה שמורידה את כל התוכן של כתובת מסויימת כאילו יש באתר נגיד נכנסים לשאלה מסויימת ויש עוד כמה דברים בפנים אז אני רוצה להוריד הכל, כי במחשב הנייד אין אינטרנט שאני יכול להיכנס לשם תודה.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים