עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by J0n1,

יש לי קובץ PDF עם התמונה הזאת: כמו שאתם רואים יש כמו ריבועים כאלו ליד כל עיגול, זה כנראה layer של צל או משהו, אבל גם כשאני מעתיק את זה לפוטושופ זה נראה כשכבה אחת ואי אפשר למחוק את זה. איך אני יכול למחוק את הריבועים האלו? תודה :]

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  2. זה קרה גם בהתקנת MEDAL OF HONOR הראשון... מישהו יודע מזה אומר בכלל?.. תודה מראש

3. Started by shaithebest,

הי קניתי דיסק מוזיקה מחנות ואני רוצה להעביר את השירים למחשב. הם מופיעים לי כמוגנים ולא נפתחים עם שום תוכנה אני לא עושה כאן שום דבר לא חוקי אבל האם קיימת תוכנה שפותחת את ההגנה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  4. פעם הייתה תוכנה קטנה חינמית כזאת שמסירה דברים מה STARTUP השם שלה היה משהו כזה...DETONATE IT או ש DESTROY IT משהו עם IT מישהו זוכר?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by dvvon,

שלום לכולם האינטרנט אקספלורר לא נפתח לי מה לעשות ? בתודה דני

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  6. ככה לפחות זה נראה לי. אני עובד עם FF 3.03 על WinXP-S2 ומחשב חזק. מאז ששידרגתי לגירסה 3 אני נתקל בתופעה שבהפעלה ראשונה של הדפדפן (15 טאבים פתוחים) לוקח לפעמים 15 דקות עד שהדפדפן "מתחמם" ובזמן הזה אם אני מנסה לפתוח URL חדש או לרפרש טאב קיים הוא כותב בשורת הסטטוס looking up _www.stam.co.il יש לציין שבאותו זמן ב IE פתיחת URL חדש היא מיידית. אני שובר ת'ראש הרבה זמן בבעיה הזאת ??? ניסיתי התקנה חדשה ופרופיל חדש (ללא תוספים) וגם ניטרלתי את כל תוכנות ההגנה אבל ללא הועיל אשמח לרעיונות תודה

7. Started by TimoTy,

איפה אני יכול להשיג demon tool שמישהו יביא לי לינק תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  8. אני מחפש תוכנה שתעשה לי פעולה כזאת: אני לוחץ על קובץ אחד וקובץ שני והשם של הקובץ השני יהפוך לשם של הקובץ הראשון (בלי הסיומת, רק השם) או במילים אחרות, דרך פשוטה יותר לשנות שם של כתוביות לשם של הוידאו שזה קצת בעיה שיש לך *המון* קבצים לעשות להם את הפעולה הזאת. תודה

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  9. Started by zzz727,

ראיתי שיש תוכנות כמו רישומון וכו' שעובדות בעזרת התוכנה microsoft access. אני רוצה לבנות משהו דומה לרישומון רק עם תוכן שונה אבל שיראה פחות או יותר כמוהו. מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by lexxx,

שלום לכולם יש לי וירוס\מזיק כלשהו על המחשב שהשם שלו הוא: PCTattletale הוא נמצא אצלי בנתיב c:\windows\system32\winload עשיתי סריקה במצב בטוח באמצעות kaspersky וavg anti spyware והם לא מצאו את הוירוס.. רק xoftspy מוצא את הוירוס..... וכאשר ניסיתי להסיר אותו גם במצב בטוח וגם במצב רגיל אבל הוא אומר שכדי להסיר אותו צריך להפעיל את המחשב מהתחלה ואז הוא אומר שהוא לא הצליח להסיר אותו.... איך לעזאזל אני מעיף אותו?!?! נ.ב יש לי windows vista home preimuim תודה __________________

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  11. אני מנסה להתקין את Vmware Workstation 7.1.2-301548 בסביבת host של windows 7 Starter. הבעיה: לאחר לחיצה על קובץ ההתקנה המחשב לא מראה סימני הפעלת ההתקנה ולאחר כ-20 שניות לערך, פולט לי הודעה: Error UI Timed out דיברתי עם התמיכה שלהם בארה"ב על העניין והוא אמר שאין לו פתרון עבורי ושאני אפנה לפורום שלהם, חיפשתי וראיתי שפנו בעניין אבל גם הם לא קיבלו תשובה... לא אמרתי נואש וחיפשתי בגוגל וגיליתי כביכול פתרון של להיכנס להגדרות האבטחה של IE8 (מה הקשר בכלל אבל בסדר...) ולאפשר שם איזשהו פרמטר שקשור בסקריפט, reboot ועדיין לא עובד... אני על סף ייאוש כבר וממש לא יודע מה לעשות עם זה.. לעולם לא אוכל להתקין את זה ?! עריכה ===== הסרתי את המק'אפי שהגיע עם הנטבוק (גם ככה דרש אקטיבציה), והבעיה…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by Bebush,

הבעיה התחילה אתמול שלא משנה איפה בדף אני לוחץ על העכבר ואז יש את הסימן המהבב של הכתיבה, זה מחרפן כי למשל בפייסבוק אני לוחץ סתם כזה בצד של הפרופיל שלי ויש לי את הסימן המהבב הזה בגודל ענק (לכתוב אני לא יכול אבל הוא פשוט מהבב) גם על כל אתר לא משנה איזה על כל טקסט שיש אני סתם לוחץ בין כמה אותיות ויש את הסימן הזה.. מישהו מכיר\יודע איך מטפלים בזה?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  13. הורדתי סוס טרויאני מאיזה אתר ולא פתחתי אותו.יש מצב שהמחשב שלי נדבק בלי שפתחתי את הסוס?

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  14. שלום אני רוצה לעצב דף אינטרנט שהורדתי HTM לא תמונה של דף איזה תוכנה פותחת וניתן לעצב , למחוק , לצייר ועוד ..

15. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש לי בעיה בWORD כשאני כותב עבודה של 60 עמודים ואני צריך לשנות משהו בדף השני נגיד אז כל הדפים גולשים למטה וזה מסבך הכל וצריך לתקן וזאת בעיה גדולה , הגלישה הזאת קורה גם כשהדף שהתבצע בו השינוי לא מלא . אני יודע שיש משהו אבל שכחתי .. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by odedwo,

אאוטלוק 2003 כשהתקינו לי את המחשב, הוא הגיע עם חשבון דואר אקסצ'יינג'. דרך לוח בקרה, הגדרתי את הג'ימייל שלי, אבל אני לא מצליח להסיר את האקסצ'יינג', והאאוטלוק לא עולה בכלל. למישהו יש פתרון? כרטיס קול משום מה, כרטיס הקול שלי לא מזוהה, על אף שהוא און-בורד. איך אני מתגבר על העניין הזה?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  17. שלא יהיה ההורדה של הברירת מחדל. אני מעדיף בברירת מחדל להוריד על ידי האקספלורר flashget 1.60a ואיך מגדירים לו שבתום ההורדה האחרונה הוא ייסגר מבלי להודיע לי על כך

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by arieldel,

התקנתי וווינדוס חדש וכל החומרות התקנתי חוץ מהתקן קול יש לי מחשב של ibm מישהו יכול להשיג לי תהתקנה זה די דחוף חברה תודה

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by below_z,

אני מחפש תוכנה, שתוכל להקריא את הטקסט המסומן\מוכנס. התוכנה עבור אדם כבד ראיה, לכן יש עדיפות לתוכנה כמה שיותר פשוטה.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  20. לאחר זמן מה עם החבילה של קספרסקי "בתשלום", מחפש אלטרנטיבה חינמית (אם קיימת) שלא תיפול ממנו. אני מניח שאין חבילה של אנטי-וירוס ופיירוול ביחד, אך אין לי בעיה לתוכנות נפרדות. תודה.[br]פורסם בתאריך: 20.08.2010 בשעה 16:15:29 ?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by omri_ro,

האם קיימת תוכנה לOC לCPU שעובדת בWIN?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  22. שלום. אח שלי מחפש לעשות כמה סמלים לנוסחאות שהוא עובד איתם באוניברסיטה אבל הוא לא ממש מתמצא בWORD OMGA,כתב עלי כתב תחתי,חזקות,(למשל איך רושמים X בחזקת Y בWORD וכדומה..)

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by Yehudaa,

הלוח אם הוא אסוס p4R800 VM התקנתי את כל הדרייברים ועדיין בקר ה SM אין לו דרייבר (סימן שאלה במנהל ההתקנים ) מה אני צריך להתקין ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  24. Started by BuNKeR,

שלום לכולם באיזה תוכנה אתם משתמשים ולמה ? יש כלכך הרבה ואני לא יודע במה לבחור הייתי משתמש עד עכשיו בNORTON אבל גירסה 2005 שלו ממש מעצבנת אותי מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  25. אהלן, אני מקווה שאני פונה לפורום הנכון. אם לא, מתנצל מראש. המחשב שלי מתואר במפרט בצד ימין. יש לי שני כרטיסי רשת: 1. O/B שמחובר למחשב אחר ברשת. 2. PCI של realtek אשר מחובר למודם של הוט ודרכו לאינטרנט. הבעיה שלי היא כניסה אוטומטית ל-standby mode. כלומר, כאשר אני מקנפג את המחשב להיכנס למצב standby לאחר Idle של זמן מסוים. זה לא עובד, למרות ש-standby רגיל כן עובד. ניסיתי לדבג במשך זמן רב את הבעיה, ביטלתי תוכנות ברקע, ניתקתי רשתות וכו'. התוצאה שהגעתי אליה: החיבור לאינטרנט דרך ה-PCI של realtek הוא זה שמונע מהמחשב להיכנס ל-standby. כאשר אני לא מחובר לאינטרנט (גם אם החיבור למודם enabled) - המחשב עובר לבד ל-standby. כאשר אני מחובר לאינטרנט, הוא לא עובר. עדכנתי דרייברים של realtek, …

• 6 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים