תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
את רוב השאלה הבנתם מהכותרת שזה בעצם איך לפתוח קובץ עם סיומת sfv באמת זה דחוף מאוד, אז בבקשה תעזרו לי :-X :-\ :-X
-
-
שלום כאשר אני פותח חלון ב-WIN 98 אקספלורר 6 מופיעה לי ההודאה הבאה: Winoscfg This program has preformed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists,contact the program vendor . Details WINOSCFG caused an invalid page fault in module USER.EXE at 0001:00000e85. Registers: EAX=0000ffff CS=17c7 EIP=00000e85 EFLGS=00000286 EBX=0000ffff SS=6217 ESP=00009380 EBP=000093de ECX=00006298 DS=16af ESI=000093ec FS=0000 EDX=00000040 ES=6217 EDI=00009410 GS=0177 Bytes at CS:EIP: 67 66 8b 80 00 00 01 00 eb d0 66 58 5b 66 50 66 Stack dump: 17bf09d5 94109450 70309138 006944da 70309138 bff7b9c5 8166a9d0 70309138 702bb5d4 70309138 00000000 037a11b7 037a9288 74786574 6…
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר או קובץ טקסט עם הסברים על לינוקס . שיהיה בו איך מפעילים אותו מה היתרונות ,חסרונות וכו.................... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט Avi ואני רוצה להעביר אותו לווידאו אין לי Tv-Out על כרטיס המסך אך יש לי כרטיס טלוויזיה האם ניתן להעביר את הסרט לווידאו ואיך מחברים את החוטים. יש לי תוכנה AbodePremier או EditStudio בשניהם לא הצלחתי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בתוכנה CDRWIN ובגירסאות האחרונות של התוכנה NERO ניתן לצרוב דיסקים של מוזיקה ע"י הקובץ CUE. הקובץ הזה מצביע על קובץ MP3 או WAVE ובתוך הקובץ יש את הפרטים של הדיסק כמו חלוקת השירים שמות השירים וכו'. אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור את הקובץ CUE הזה. יש תוכנה שנקראת "CDRCue Cuesheet Editor" ובעזרתה ניתן ליצור קובץ כזה באופן ידני או לשנות קבצים כשאלה שכבר קיימים. אבל אני מחפש תוכנה שפשוט תיקח דיסק ותעשה לו ריפ לקובץ CUE. מישהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אניי חושב שאחרי מליון סקיצות הצלחתי סוף סוף להגיע לתוצאה שתספק אותי..והנה היא לפניכם.. זה העיצוב הבא של האתר שלי מקווה שהוא יצא יפה לפחות בעייני הוא יפה מינמאליסטי בלי יותר מדי שטויות וכו.. דרך אגב העיצוב הקודם שהצגתי לכם למכירה למי שרוצה באייסיקיו מספר 214779762 או פה בפרטי זה לא משנה לי.. זה העיצוב הקודם.. http://img453.imageshack.us/my.php?image=1copy9wm.jpg דרך אגב בקרוב מאוד אני יתן לינק לאתר איך שהוא פועל.. ***להתעלם מהטעות שלי בסלוגן תוקן פשוט לא היה לי כח לעלות מחדש זה FOR ולא OF***
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אם זה כבר פורום גרפיקה אז אני מקווה שציור נכנס לפה (הכוונה לציור אם עפרון על נייר) מישהוא מכיר?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
המחשב הוא פנטיום 3 עם 192 זיכרון פנימי, יש להתחשב בעובדות כי נורטון לא בא בחשבון במקרה כזה.
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל ליצור איתה קבצי gif ברזולוציה שאני רוצה, מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איך קוראים לתוכנה שבעזרתה אפשר לתקשר טלפונית בחינם כמובן?
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אז התקנתי היום את NIS או בשם המלא של הגרסה - Norton Internet Security 2005 AntiSpyware Edition בכל אופן הבעיות האלה קרו לי גם פעם משום מה כשהתקנתי את NIS 2003 אז וויתרתי עליו ועברתי ל KASPERSKY אבל אני לא מרוצה פשוט ואני רוצה לסדר את הבעיות המוזרות האלה אז ככה מאז שהתקנתי את זה צצו שתי בעיות - בעיה ראשונה - זו בעיה שקרתה לי גם פעם כשהתקנתי את 2003, בגללה וויתרתי על NIS, מה שקורה בעצם זה שכשNIS דלוק, יעני מגן על המחשב והכל, אז האינטרנט עובד לאטטטטטטטטטט מאוד, שום דבר לא מוריד כמו שצריך, אני לא יכול לגלוש כמו שצריך למשל ברוטר, זה מוצא את האתר אבל לוקח לו מלא מלא מלא זמן לטעון את האובייקטים של הדף, ברגע שאני מכבה את NIS , הכל חוזר לקדמותו ועובד יפה, כנ"ל בהורדות וכל…
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בZONE ALARM ויש לי הרגשה שהיא חוסמת את הBT מלהגיע למהירות גבוהה. אז יש המלצות?
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
-
-
אם אני מגדיר ללא הגבלה של UPLOAD ו DOWNLOAD הוא מוריד לאט יחסית אם אני מגביל ל 4KB ב UPLOAD הוא מתחרפן ומוריד ממש מהר... יש למשהו מושג למה זה ככה? אגב זה הגרסא החדשה... ה 5 שיצאה לפני שבועיים בערך. תודה יניב
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני לא מתעסק הרבה עם התוכנה, אבל אם כבר אני פותח אותה פעם ביומיים אז נראה לי עדיף שתיהיה תוכנה טובה ומתוחכמת * אני לא מעוניין להחליף לגירסא כבדה יותר, יש לי רק 512מגה ראם, ואני לא רוצה שפעולות ימשכו יותר זמן. * אני ממש לא רוצה להחליף לגירסא שאני לא אמצא את הידיים והרגליים בה, בקיצור אם נוספו אפשרויות אז שהאפשרויות הרגילות ישארו במיקום הנוכחי. הפוטושופ שלי לא כזה ענתיקה (7.0.1) האם יש לי סיבה להחליף לאחד חדש יותר? ואם כן, לאיזה גירסא.
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי שכבת טקסט שעשיתי בצבע שחור וכחול, ויש לי מלבן לבן איך אני עושה שהשיכבת טקסט תיהיה על המלבן הבן ? כאילו רשום על המבן?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עובד בבטא של WINDOWS 7, ורציתי לשאול שאלה לגבי ה MP 12.. רציתי לדעת איך אני מוסיף לו את השירים לספרית המוזיקה (librery) רשום שם שהוא מזהה אותו בעצמו, אבל הוא לא מזהה כלום.. גם השארתי אותו דלוק בלילה בשביל שיחשוב אולי לוקח לו זמן.. אבל כלום.. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את האימיול הנ"ל וישירות ראיתי שיפור בזמן הורדה וחיפוש. בכל מקרה, שמתי לב שכשאני צובר קרדיטס, אני רוצה לצאת מהאימיול אבל בכל פעם שאני מנסה לצאת מהאימיול אני מקבל הודעת שגיאה "error saving credits, try exiting witout saving credits" ואז קורה שהוא יוצא לי מהאימיול ללא שמירת הקרדיטים, מה הקטע של זה? אצל בן דוד שלי זה לא עושה בעיות בכלל ורק פה זה עושה לי בעיות, אולי WIN7 הבעיה? בכל מקרה מישהו מכיר שיטה להתחמק מזה?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור clone שמה שאני רואה במסך מחשב יופיע בדיוק בטלווזיה.. איך עושים את זה? מישהו יכול להדריך אותי צעד צעד ? יש לי כרטיס fx5200 מחובר בכבל s-video -rca לטלווזיה ניסיתי את כל האפשרויות שיש אני מקבל רק רבע מסך ב av2 ובאפשרויות של ה nivida control panel אין לי מושג מה עושים
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי WINDOWS XP SP3 וUTORRENT עבד בצורה טובה. הפורטים היו פתוחים ומהירות ההורדה הייתה תקינה. לאחרונה עברתי לWINDOWS 7 ולא הצלחתי לפתוח את הפורטים בשום אופן. התוכנה מאושרת בפיירוול שלי (קומודו), סימנתי בהגדרות את הUPNP וביטלתי לחלוטין את הפיירוול של WINDOWS, ועדיין אני מקבל שגיאה כשאני מנסה לבדוק אם הפורט פתוח ומהירויות ההורדה ירדו פלאים. חוץ ממערכת ההפעלה שום דבר לא השתנה בתצורה של התוכנה, אז מה אני מפספס פה?
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי Emule על כונן נפרד ולאחר שהתקנתי Win 7, כל הקבצים שהיו בתהליך הורדה נעלמו. הם עדיין נמצאים בתקיית TEMP אבל הוא לא מצליח לטעון אותם. מישהו מכיר את הבעיה? או איך אפשר לטעון אותם מחדש?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה או חומרה שבכול נקודת זמן יכול להחזיר לי בדיוק את כל התוכנות ו- WIN למצבם בנקודה מסויימת . כך שאם יש בעיה בתוכנה , וירוסים במחשב וכל הנזקים למינהם , הכול ימחק וישאר לי רק מה שתיכננתי לזמו מסויים ( VISTA +תוכנות צד ג' ) לא מעווניין "במרכז הגיבוי והשיחזור" של ווינדוס כי זה בדיחה של תוכנה שעובדת אולי בתאוריה
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-