תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי היתה מותקנת לי תוכנת jdownloader שעבדה יופי. אתמול פירמטתי את כונן C והתקנתי מחדש עם קובץ אימג' של גוסט.בקובץ זה לא היתה מותקנת תוכנת jdownloader ולכן התקנתי אותה שוב,עם אותו קובץ התקנה,ששמרתי במחיצה אחרת. במקום שמגדירים את ה reconnect,הגדרתי כמו בפעם הקודמת כך: וזה לא עובד!....אם אני מחובר לאינטרנט,זה מנתק אבל לא מחבר מחדש. אם אני לא מחובר,זה מחבר אותי... אבל כאמור,התוכנה לא מצליחה לנתק ושוב להתחבר. הודעת השגיאה שאני מקבל היא: נסיתי גם את הקובץ של vatos locos מכאן,ושוב אותה תוצאה.... אגב,אם אני מפעיל את הקובץ ההוא כקובץ batch (בלי קשר ל jdownloader),הקובץ עובד. האינטרנט מתנתק ומתחבר מחדש.אך כאמור,כאשר אני מעתיק אותו כקובץ טקסט בשדה המתאים בתוכנה…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שמעו אחים שלי יש תוכנה שמאיצה את האינטרנט והאימיול? כי זה די איטי....
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מגן עדיף לי בכך שאתם תגידו לי במה אתם משתמשים..... ;D ואם שחכתי משהו תזכירו לי ואני ישים! (ולא מצאתי כלום בחיפוש)
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אאוטלוק 2003 כשהתקינו לי את המחשב, הוא הגיע עם חשבון דואר אקסצ'יינג'. דרך לוח בקרה, הגדרתי את הג'ימייל שלי, אבל אני לא מצליח להסיר את האקסצ'יינג', והאאוטלוק לא עולה בכלל. למישהו יש פתרון? כרטיס קול משום מה, כרטיס הקול שלי לא מזוהה, על אף שהוא און-בורד. איך אני מתגבר על העניין הזה?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום, יש תוכנה בשם EVEREST שבא ניתן לראות את המפרט הטכני של המחשב, אני יודע שיש ב WIN אפשרות דומה ע"י פקודה שכותבים ב RUN. רק אני לא זוכר את שם הפקודה, זאת מילה אחת משהו עם X משהו.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה עם הקספרסקי ליפני כמה ימים עברתי אליו והיתה לי בעיה שלא הצלחתי להיתחבר לאינטרנט אז הסרתי את הוי מהתמונה והכל עבד אבל יש לי אזהרה מה אני עושה ? תמונות למטה. בתמונה השניה היתכוונתי כשהיה הוי זה לא היה נותן לי להיתחבר לאינטרנט!!! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אשמח אם תיתנו לי קודקים טובים... ניסיתי את Nimo קודק הוא ממש לא טוב הוא הופך לי תתמונה משום מה....
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנת צריבה, לא חייב חינמית.. שמסוגלת לצרוב ISO'S, על דיסקים גם של 4GB וגם ל 8GB שמסוגלת לצרוב קבצי וידאו (AVI, MKV) שמסוגלת לצרוב DATA שלא תיהיה מסורבלת כמו נרו, ניסיתי להשתמש בה והתחרפתי... אם אין ברירה אז אפשר גם 2 תוכנות צריבה...
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות ש QUAKE 3 יציג על כמה FPS המשחק עובד? אני חושב שזאת פקודה שכותבים בקונסול? תודה.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עובד בבטא של WINDOWS 7, ורציתי לשאול שאלה לגבי ה MP 12.. רציתי לדעת איך אני מוסיף לו את השירים לספרית המוזיקה (librery) רשום שם שהוא מזהה אותו בעצמו, אבל הוא לא מזהה כלום.. גם השארתי אותו דלוק בלילה בשביל שיחשוב אולי לוקח לו זמן.. אבל כלום.. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
התוכנה הזאת AdbeRdr707 היא חינמית? ואם כן מאיפה אני יכול להוריד אותה?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שמעו אני מחפש תוכנה שמורידה את כל התוכן של כתובת מסויימת כאילו יש באתר נגיד נכנסים לשאלה מסויימת ויש עוד כמה דברים בפנים אז אני רוצה להוריד הכל, כי במחשב הנייד אין אינטרנט שאני יכול להיכנס לשם תודה.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD ורציתי לדעת מה התוכנה הטובה ביותר לשימוש
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כזו שאני איתן לה כתובת של אתר והיא תדע להוריד ממנו קבצים למשל עם סיומת מיוחדת גם אם אין איזה קישור להורדה של הקובץ אבל הוא נמצא על מחשב האתר אבל אל תתנו לי את webzip כי היא לא מתאימה לי
-
אחרי הרבה זמן.. לוגו לפורטל ספורט (טאצ'דאון): http://artista67.deviantart.com/art/touchdown-130950079 עיצוב אתר אחסון: http://artista67.deviantart.com/art/SprintServ-131220137
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש לפעמים בFIREFOX, אך יש לי בעיה אחת: אני משתמש בFLASHGET, אך כאשר אני לוחץ על הקובץ בעזרת הלחצן הימיני של העכבר, אין לי אפשרות של "DOWNLOAD WITH FLASHGET" מישהו יודע איך אני יכול לגרום שתופיע השורה הזו ? או דרך אחרת שאני יוכל להוריד דרך FASHGET ? (להעתיק את הכתובת של הקובץ לFLASHGET לא נחשב ) תודה.
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה לעבור לICQ 2001, אך נתקלתי בבעייה הבאה: פעם, לפני שיצאה הגרסה האחרונה ה"רשמית" של ICQ2001, השתמשתי פעמים אחדות בגרסאות הלא רשמיות שהסתובבו ברשת. וירא Ewingum כי רע ומחק התוכנה מהכונן הקשיח. בינתיים עברו הרבה מים במיסיסיפי, ורציתי להתקין את ICQ 2001. הורדתי את הגרסא הכי חדשה, השתמשתי בDB CONVERTER, המרתי את המאגר נתונים של המשתמש שלי מ2000 ל2001, והפעלתי את אייסיקיו. רק מה, אוטומטית כשזה מתחבר, זה עושה שכל המשתמשים שמצב האישור שלהם הוא AUTHORIZE, הם לא ברשימה, אלא על AWAITING AUTHORIZATION כמו כן שאני מוחק מישהו מה AWAITING AUTHORIZATION אז אחרי שאני מתחבר שוב, הוא שם בקיצור - קוד שרתים וניהול מאגרי מידע של משתמשים יעיל כמו במבה מתוקה ("במבה אדומה"…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מצלמת וידאו שצורבת ישירות על די.וי.די, הקבצים שהיא צורבת הם בפורמט VOB. מישהו מכיר תוכנה שניתן לערוך איתה קבצים מהסוג הזה? ניסיתי ב- movie maker אבל היא לא מזהה את הקבצים האלה. האם premier או pinaacle יזהו את הקבצים האלה? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
צריך תוכנה שיכולה לקחת פריים מתוך סרטון\סרט ולשמור כתמונה תודה למגיבים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב, והתקנתי את הווינדוס ואת האוטלוק אקספרסס מחדש, עם הסיסמא של אינטרנט זהב והיוזר של אינטרנט זהב כל הדואר הנכנס והיוצא נמחקו לי, יש דרך להחזיר אותם?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב, ואיך שה-WIN עולה, המחשב מתחבר מפעיל את החייגן ומנסה להתחבר. אם אני עושה DISCONNECT אז אחרי 2 דקות הוא מנסה שוב, ומוציא אותי מכל תוכנית שאני נמצא בה. יש לי XP , ועל המחשב יש אנטיווירוס של NORTON. מישהו יודע למה?
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מחשב חדש לחלוטין עם הרחבה של הזכרון הפנימי ל - 2MB נתקע מייד או אחרי זמן לא ארוך של גלישה באינטרנט. בינתיים משמש רק לגלישה ועל כן איני יודע אם היה נתקע גם ביישומים אחרים. מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קראתי ב gamer על התוכנה הזאת והרבה אנשים אמרו שהיא באמת עובדת ושהמחשב עובד להם הרבה יותר מהר אז רציתי לשאול אתכם האם אתם מכירים את התוכנה הזאת והאם אתם יודעים איך היא עובדת ? האם היא יכולה לפגוע המחשב ? וכו' http://www.speederxp.com/en/index.html
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
התוכנות צריכות להתאים ל98SE.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-