תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי להשתמש בתוכנה? ואם כן איזו? או שיותר קל לקנות מכשיר די וי די מקליט שמכניסים לתוכו את הסרט וידאו והוא צורב את הסרט על די וי די ואז נשאר לי רק לבצע RIP לדי וי די?
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
התוכנה מסרבת להפתח ודורשת שאני ירכוש אותה הבעיה שאפילו 30 יום היא לא נותנת לי בשביל שאני לפחות יכול לבדוק תמקלט שלי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי בעיה או אפילו כמה בעיות באיסי. לפעמים הוא מתנתק ואז הפרח בצבע צהוב ולא קורה כלום אחרי זה אם אני מכבה אותו ומדליק שוב הוא כאילו מתחבר אבל כשאני לוחץ פעמיים על הפרח הוא פותח את החלון של הכנסת מספר וסיסמא ואז התחבר...וחוזר חלילה דבר שני יש כזאת תוכנה שאפשר לשלוח ממנה SMSים חינם כמו איסי?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
עד הCS2 הפוטושופ תמיד הגיע עם האימג' רדי, עכשיו אין.. התסכלתי גם באתר של Adobe ולא מצאתי שום איזכור לגבי IR בCS3 מה עושים? איך אפשר לעשות אנימציות עם PS? תודה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איך אני עושה שיהיה תיקון שגיאות בעברית ב WORD כשהאופיס מותקן באנגלית? תודה רבה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע לידיי לפטופ מכובד, IBM T42 השימושים העיקריים שלי בו יהיו מוזיקה, סרטים,עבודה על תוכנות גרפיקה וסאונד, משחקים לא כבדים ואינטרנט "בטוח", כלומר לא שיתוף קבצים, ולא אתרים מפוקפקים... חשבתי לחסוך במשאבי מערכת, ולא להתקין FW וAV, כי כל הקבצים שיגיעו למחשב יעברו סריקה במחשב השולחני, ממפני שממנו מתבצעות ההורדות. והגלישה שתהיה במחשב הזה היא כמו שציינתי האינטרנט הבטוח, למשל HWZ, YNET, עוד פורומים למיניהם, וכו'. אז מה אתם אומרים? ואם יש עוד המלצות לחסכון במשאבים תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שתפו מה התוספים המועדפים עליכם, במידה ולא מצאתם במדור התוספים של מוזילה את התוסף שאתם צריכים - זה המקום לבקשות. התראד הוא לתוספות של פיירפוקס גרסא 3, מי שהחליט להשאר עם גרסאות ישנות יותר יכול לפנות לדיון הישן. ההמלצות שלי: Add to Search Bar - מצמיד תיבות חיפוש מאתרים חיצוניים לתיבת החיפוש המובנה בפדפדן. CustomizeGoogle - מוסיף אפשרויות רבות ליעול הכלים של גוגל (לדוגמא גלילה אחת בין כל דפי תוצאות החיפוש). Delicious Bookmarks - שומר את המועדפים שלכם על שרת גם לצורך גיבוי וגם לצורך נגישות מכל מקום בעולם (מוגן ביוזר וסיסמא). IE Tab - מעביר את הדף הנוכחי לתצוגה במנוע של IE במקרים של חוסר תאימות (יש אפשרות להגדרה מראש של אתרים ש"יקפצו" לשימוש דרכו). Israel Radio Toolbar…
-
- 3.1k תגובות
- 390.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי אחים בבית ואני לא רוצה שיכנסו לי למחשב, יש להם משלהם וכשאני לא בבית אז אני רוצה שמחשב יהיה נעול בסיסמא אני צריך שהמחשב יפעל במשך היום כשהוא נעול ושהנעילה תהיה טובה ולא רגילה של הוינדוס אני צריך אחת כזאת שלא יוכלו להיכנס לי למחשב בזמן שאני לא בבית אז מי שיוכל לתת לי שמות של תוכנות שבהם אני אוכל לנעול תיקיות,וינדוס תודה.
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי חברה , בוקר טוב , יש לי בעיה כזו , אני עובד עם מערכת ג'ומלה אז כאשר אני לוחץ על עורך הHTML זה לא עולה , לעומת הINTERNET EXPLORER שזה פועל נפלא . זה גם בגירסה 2 וגם בגירסה החדשה 3 הנה תמונה ממה שקורה : זה מטריף אותי ומעצבן [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
^ איזה תוכנה הכי מומלצת? פעולה כזו כרוכה בסיכון מסויים של ההארד דיסק? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, כשאני רוצה לפתוח את כונן C או D נפתח לי חלון "פתיחה באמצעות" ובחירת תוכנית לפתוח איתה. כשאני בוחר בשורת הכתובת ב"מחשב שלי" את אחד הכוננים הם נפתחים. חשוב לציין שזה קרה מאז שהסרתי וירוס ביחד עם עוד כמה דברים שהאנטי וירוס מצא. אשמח לקבל הצעות לפתרון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה למיקסוס מוזיקה לדיג'יי מתחיל..!!! על מה אתם ממליצים? אני דיג'יי מתחיל שרוצה להיכנס לסצנה ואני מחפש תוכנה טובה לערייכת שירים וכדומה...
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אתם מוזמנים לכתוב פה רשמים ראשוניים מהשימוש ב-FF3. אני אתחיל: נראה מגניב ביותר, הכל עובד נורא מהר ונראה שהמנוע החדש מקיים את המצופה ממנו. דבר אחד מוזר שלא הבנתי - למה הוא נותן לי לגרור תמונות? הוא נותן לי לגרור כל תמונה שיש על הדף, ומציג לי אותה בזמן הגרירה.. נכון שזה היה קיים תמיד במובן מסויים (תמיד היה אפשר למשל לגרור תמונה לתיבת טקסט, ולקבל בתור טקסט את הכתובת שלה או את הלינק שיש עליה), אבל עכשיו עם התוספת הגרפית הזאת של הגרירה זה נראה.. הזוי. כאילו אני נמצא בתוך עורך HTML ולא בתוך דפדפן סופי שאמור להיות "read only". זה גם קצת מעצבן כי אם אני לוחץ על כפתור מסויים (נניח התמונה של "עמוד ראשי" פה בפורומים) הוא מסמן לי אותה במסגרת כתומה..
-
- 252 תגובות
- 26.3k צפיות
-
-
שלום כולם, אני זקוק בבקשה לתוכנה חינמית וטובה ומהירה שאיתה אוכל לחתוך קטעי וידיאו מסרט או קטעי וידיאו אחרים כך שאני אבחר מאיפה הקטע וידיאו יחתך ולאיזה זמן. וכמובן שיחתוך את זה לפורמט הסופי של AVI DIVX משיקולי נפח על דיסק או קי וכו ... אשמח לקבל קישור ישיר לתוכנה המומלצת תודה HIGHLANDER
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתי שאני מפעיל את המחשב שלי זה לבד מהכניס אותי לשם משתמש מסוים עם סיסמה שאני לא יודע אותה איך אני מבטל את זה או משנה לשם המשתמש והסיסמה שלי? עוד שאלה: איך אני משנה בהגדרות האקספלורר 7 הסירחון מימדי הזה שמתי שאני כותב hwzone ולוחץ על Ctrl+Enter זה ישר יפנה אותי ל - http://www.hwzone.co.il במקום .com בכלל איך אני יכול להוריד את החרא הזה ולהתקין IE6? כנ"ל לגבי FF מכחה לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני חפשתי הרבה ולא מצאתי גם באתרים שבדביק וגם באתר של ACER (אי אפשר להוריד לא יודע למה).. תודה לכל העוזר.. הכי חשוב הדרייבר של הכרטיס מסך במחשב הזה..
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך עושים חוק כזה: הודעות מ יוסי, חיים או הודעות שמכילות את המילה "עבודה" (ממשתמש כלשהו!) העבר לתקייה "עבודות" אני לא יודע איך לעשות OR, אם אני שם וי בתנאים של החוק אז האווטלוק אוטומטים שם and בין התנאים אווטלוק2007
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חברים בטעות עשיתי פורמט למחיצה לא נכונה מישהו יודע אם יש איזה תוכנה שאני יוכל לשחזר את מה שהיה לי על אותה מחיצה? אם מישהו מכיר דרך לעשות זאת בלי תוכנה גם טוב?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (רצוי שתהיה חינמית) שמאפשרת לשמור דפי אינטרנט בשלמותם בתור קבצי PDF או קבצי תמונה, אני מעוניין שהתוכנה תשמור לדוגמא את דף הבית של YNET בתור קובץ אחד (כלומר, שניתן יהיה לגלול מלמעלה למטה ושלא יישמר עמוד אחד בלבד).
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כל פעם בעת היציאה מהתוכנה אני מקבל את הודעת השגיאה הבאהבתמונה) למי הפתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ על תוכנה חינמית להורדה שמקודדת mpeg 4, AAC עם PNS? אני צריך גם קבצי קול שמקודדים כבר...
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי התקנתי שרת2.2 APACHE על סביבת WIN בנוסף לכך התקנתי תוכנה אשר אמורה לעבוד על השרת הזה אך משום מה אין לי מושג מה ה URL של אותה תוכנה (אך אני מתחבר להתוכנה שהתקנתי ממחשב אחר שנמצא ברשת) יש למישהו מושג אך אני יודע איזה URL -לים נמצאים אצלי ב APACHE ?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לדיונים על התוספים (בלבד): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341703.0 לטובת כל מי שהתלונן שהסטיקי הקודם היה ארוך ומבולגן, שימרו על תגובות נקיות ובלי ספאם מיותר בסטיקי החדש. לדיון רשמים ראשוניים (למי שכבר התקין את גרסא 3): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341667.0
-
- 274 תגובות
- 24.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.. כשאני נכנס לYnet לדוגמא הדף קופא ל3 שניות וחוזר לעבוד.. זה קורה רק כשאני נכנס לדף, זה לא קורה לאחר מכן. מה הבעיה פה? תודה לכולם..
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-