עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SARIT911,

בעיה בקובץ שלא נמחק- יש קובץ שאני לא מצליחה למחוק. הקובץ נשלח בICQ 6, ואחרי שראיתי רציתי למחוק, אני שומרת על שולחן עבודה, ומוחקת אחרי זה... כשאני רוצה למחוק, זה מראה הודעת שגיאה "אין אפשרות למחוק את קובץ: אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כראוי". יש לי גם ICQ 5.1, ושם לא היתה בעיה כזו עם קבצים שקיבלתי, זה בגלל הגרסה אולי? תודה לעוזרים. יום טוב

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by Vaz,

יש לך בעיה כבר כמה ימים במחשב , תוך כדי עבודה הכל נהיה איטי , ואי אפשרר לעבוד על המחשב , ששאני מנסה לעבור מחלונות לחלונות זה לא זז , או אפילו להעביר שיר בווינאמפ כמעט אי אפשר מרוב איטיות , כל המחשב חושב ולא זז ו שאני לוחץ ctrl +alt+delete אני רואה ש sysdem ide process עם 99 אחוז cpu וזה ממשיך ככה דקות ארוכות ממש אי אפשר לעבור מחלון לחלון מרוב איטיות והיתה לי כמה פעמים הודעה משהו שרשום פה " there's unfinished shockwave script that running , click to stop him or the computer will be undertable" ולחצתי כן לבטל אותו , ובכל זאת אחרי כל חצי שעה עבודה במחשב המצב נהיה בלתי נסבל מרוב איטיות ממש לוקח דקות לרשום הודעב באיסיקיו או למזער חלון באינטרנט. יכול להיות שזה וירוס ?? גם…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. [אני מקווה שזה חוקי קודם כל... אין לי מושג בקשר לזה] יש לי דיסק בפורמט DTS, ומשום שאין לי בבית שום מערכת שמנגנת את זה, אני רוצה לשמוע את זה במחשב. כאשר אני מנגן את הדיסק דרך WMP הוא משמיע רעש סטטי, אבל כאשר אני שומע בVLC הוא משמיע בסדר. ניסיתי להתקין קודקים של DTS אבל זה לא עזר. בכל אופן, אני רוצה לעשות ריפינג לדיסק, אבל אם אני עושה עם הWMP השיר יוצא דפוק בכל נגן, יש אפשרות לעשות ריפינג עם VLC? או יש תוכנה אחרת שעושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by rotman,

שלום לכולם , אני צריך המלצה על תוכנה לפיצול MP3 בעזרת קובץ CUE. תודה רבה. חברים

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  5. יש לי מעין פיקסל שרוף אך מכיוון שאתם יכולים לראותו בתמונה אני מניח שהוא לא באמת שרוף, מה זה יכול להיות? http://img516.imageshack.us/img516/4332/333333333333om3.jpg

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה עם NOD32 - הוא פשוט חוסם לי את האינטרנט יש לי שני מחשבים בבית שבהם מותקן ה nod 32 smart security ורק במחשב אחד הוא חוסם את האינטרנט ובמחשב השני הכל תקין, הבעיה היא בטוח ה nod32 מכיוון שכשאני מוחק אותו האינטרנט פועל בסדר גמור איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש עריכה : זה בסדר מצאתי את התשובה פשוט צריך להגדיר שם את הfirewall על automatic filtering mode והכל עובד בסדר צירפתי תמונה למי שלא הבין ורוצה לעשות את זה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  7. שלום! יש לי שרת הורדות ואני רוצה שישלחו לי sms ואני אשלח סיסמא. אני רוצה תוכנה שתנהל לי את כל האתרים של ההורדות ותשנה שם את מה שאני רוצה לשנות ולעדכן וגם שיהיה בה מקום לסיסמא (שהאנשים יקבלו) והיא תודא שהם לא עוברים את המכסה שאני אבחר וגם שהיא תדעדכן בסיסמאות שאני אתן לה. (כמו פלייפלייר ועוד שרתי הורדות). תודה.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  8. אוקיי, אז לפני מספר שבועות קיבלתי מחשב נייד די ישן במתנה. אז דבר ראשון שעשיתי עליו היה כמובן פרמוט והתקנת ווינדוס XP עליו (בהמשך יבוא גם לינוקס, אחרי שאסדר את בעיות החומרה). לאחר הפרמוט באתי להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך והמולטימדיה מהאינטרנט, ולכן, מכיוון שלא ידעתי איזה רכיבים יש לי בכלל אז הורדתי belarc והרצתי אותו: http://img514.imageshack.us/img514/5366/belarc1nt5.jpg http://img126.imageshack.us/img126/1515/belarc2ig9.jpg (שתי התמונות מראות את כל המידע הרלוונטי על חומרה שהbelarc מצא במחשב שלי). כפי שאתם רואים בתמונה השניה, הוא לא מצא לי שום מידע על רכיבי תצוגה או מולטימדיה. תיארתי לעצמי שהוא פשוט דחף אותם לאיפשהו אחר אז לא אמרתי נואש והורדתי את תוכנת aida32 ה…

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by TaZeR,

שלום לכולם, פתחתי כרגע את תוכנת המיילים שבאה עם ויסטה והתחלתי למחוק מה-Inbox ספאם. את אחד המיילים לא הצלחתי למחוק - והגעתי למסקנה שהקובץ (הפיזי על ה-HDD) נמחק (לא מופיע בתיקייה). כתוצאה כך אני לא מסוגל למחוק את המייל הזה, והוא תקוע בתיבה. יש דרך למחוק אותו? תודה מראש, בן.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. Started by xTz,

אהלן יש לי Vista 64bit SP1, בזמן האחרון יש לי ריסטרטים כל כמה ימים בערך. כבר כמה אנשים אמרו לי שזה קורה גם להם בגלל הקספרסקי, איך אני יכול לגלות את מקור הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by SeaMonster,

כשאני מנסה ליראות סירטונים באתר Gametrailers.com הוא כותב לי שאלי להוריד ולהתקין את הפלאגין של WMP למרות שהוא כבר מותקן אצלי, ניסיתי להוריד ולהתקין את הפלאגין שוב אבל הבעיה חוזרת על עצמה.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by Yaniv_sosner,

וירוס טרויאני תקף לי את המחשב..! עשיתי פירמוט מס' פעמים וזה לא עזר..!! חבר'ה מה לעשות.???? ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by duk4u,

יצרתי מצגת בעזרת התוכנה Photo to movie על מנת לנגן את הקובץ בכל DVD המרתי את המצגת לקובץ DVD כמו בתמונה הבאה אלה הקבצים שהתקבלו ברצוני לציין שהנגן היחידי שאני מצליח לנגן את הקובץ ב VLC פלייאר. ואנני יודע כיצד לצרוב בנרו את הקבצים על מנת לנגן בכל DVD . אשמח לקבל תגובות.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by DaniDin,

אני גולש עם FF ושמרתי את המועדפים שלי ב-bookmarks.html אני מנסה לעדכן אותם עם IE ע"י יבוא מועדפים וזה יוצא לי בג'יבריש, איך אני שומר את המועדפים של FF כדי לראות אותם גם ב-IE ?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה, עדיף חינמית, אבל לא חובה שיכולה לחסום את רוב/כול הפרסומות שמופיעות באתרים שונים,גם את הפופאפס וגם את הפרסומות הרגילות. אשמח עם תתנו לי שמות של תוכנות כאלו

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  16. מדובר בלוח אם p5gc-mx מתוצרת asus. הכרטיס הוא של realtek. התקנתי את הדרייבר שהגיע עם לוח האם ובמנהל ההתקנים מופיע ההתקן של רילטק בתור realtek high definition audio. הכל נראה תקין. כשאני מנסה לנגן קובץ מוסיקה או לפתוח את בקרת העוצמה בחלונות אני מקבל הודעת שגיאה שהמערכת לא מזהה התקן קול. אני גם לא מצליח לשמוע סרטי פלאש מהרשת. בקיצור, מבחינת המחשב אין לי כרטיס קול. לעומת זאת, בתוכנה של רילטק יש איזו הדגמה של סאונד בתלת מימד ואת זה אני כן שומע.

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  17. Started by miclando,

שלום היום במהלך התעסקות באינטרנט התקנתי משהוא שבדיעבד התברר כתוכנה זדונית. נכון להרגע כול כמה זמן באת נסיון גישה לתקיות במחשב מופיע לי ההודעה הבא קובץ מצורף. בין אם אני לוחץ כן ובין אם לא נפתח לי חלון של דפדפן ומנסה לפתוח אתר ספציפי. ניסית לסרוק אם אנטיוירוס של NOD32 מעודכן אך הוא לא מזהה כלום וגם ניסיתי לסרוק אם ADWERE 2008 וגם הוא לא מוצא כלום אשמח אם יש למשהו רעיון איך לטפל בזה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  18. היי, הבקשה בכותרת. מחפש תוכנה ידידותית למשתמש. תודה!

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  19. בזמן האחרון יוצא לי להשתמש מאט מאוד באי סי קיו אבל בזמנים היפים אני זוכר לא היה אפשר מרוב ספארים שנכנסו לICQ מה עושים נגד זה?? איך מונעים?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by Aviko,

כל קובץ שאני מנסה להוריד הוא כותב לי : this download has been blocked by your security zone policy מה הבעיה בדיוק לא הבנתי... יש פתרון? Aviko

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  21. Started by dragon772,

לפני שפירמטתי תמחשב כל הסרטים עם הכתוביות פעלו גם ב MEDIA PLAYRT וגם ב WINAMP פשוט היה צריך לשנות את השם של הכתוביות לשם של הסרט רק בסיומת שונה וזה פעל לבד..לאחר הפירמוט שום סרט לא פועל עם כתוביות בצורה זאת בשני התוכנות WM 11 ו WINAMP הכי חדש.... מה עושים?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  22. שלום לכולם ברוך השם חזרתי לאקספי לאחר שבמשך מספר חודשים הויסטה קרסה פעמים. [נתעלם מהעובדה שלהפטר מהויסטה שדפק את כל הכונן וסירב לתת לי להתקין XP נורמלי] התקנתי SP3 והכל יפה ועובד חוץ מ2 דברים... 1)לא קשור לפה אבל שיהיה... שאני עושה מאפיינים על קובץ אני לא יכול לעשות חיפוש יעד הכפתור כזה קפוא. 2) הבעיה העיקרית שבשבילה גם יש את האשכול, מזעור המדיה פלייר לשורת ההתחל... פעם גם באקספי הקודם שלי [שזה אותו האחד] וגם אצל אבא שלי וגם בויסטה יכלתי למעזר את המדיה פלייר [לאחר שלחצתי לחצן ימני על שורת ההתחל->סרגלי כלים ושם הופיע לי המדיה פלייר] והיא הייתה הופכת לסרגל כלים יפה כזה שהיה עליו עוצמה, פליי ולהעביר שירים. אבל עכשיו משום מה אני לא מצליח לעשות את זה שוב. אפשר עזרה? תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים אני מחפש דרך לשמור פרקים של סדרות כמו פרוייקט Y וכאלה אצלי במחשב מאתר וואלה עם איזה תוכנה אני עושה את זה אם זה בכלל אפשרי? ד"א אני משתמש בפיירפוקס אז אם יש תוסף כלשהו אז סבבה (ניסיתי VIDEO DOWNLOAD HELPER לפיירפוקס ולא עזר לי) בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by eli89z,

שלום לכולם!!! עשיתי פרמוט במחשב ופירמטטי את כונן C בלבד לאחר התקנת הוינדוס החדש נכנסתי לכונן D וכל מה שהיה בו נעלם אבל עדין המקום באר דיסק תפוס כאילו הקבצים נמצאים על הדיסק הקשיח אבל לא מופיעים משום מה ! אני ישמח עם תוכלו לעזור לי תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  25. Started by ferrari,

שלום, אני מחפש איזושהי תוכנה שבעזרתה אוכל לשלוט באיכות הסאונד של WINDOWS כך שכל תוכנה אחרת, וגם SOUND אחר ישמיעו את הצליל שכיוונתי פעם אחת בתוכנה שכזו. מאין WINDOWS SOUND EUALIZER, ככה שגם לדוגמה מוסיקה שרצה ב STREAMING מהרשת תהיה מותאמת ומושמעת לפי האקולייזר הזה. הבעיה שלי היא שאני רוצה לדוגמא להוריד את הבס של איזה סרטון מהאינטרנט, ואני לא יכול לעשות את זה כי אין לי אקולייזר ברשת. יש למישהו פיתרון? איזו תוכנה מומלצת או משהו בסגנון יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים