תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני משתמש ב- Office 2007 אך איני מסתדר עם הגדרת ברירת המחדל של עיצוב הגופן והפיסקה ביחידות המערכת Word, PowerPoint, Excel, Outlook אשמח מאוד לקבל סיוע בנושא זה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת גרפיקה תלת מימדית שאפשר לבנות איתה שכונות חנויות וכל הדברים האלו [אם יש אולי בעברית]תביאו לי שם של תוכנה ואני כבר אלך לקנות אני רק רוצה המלצה
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
יש לי Excel 2007 בעברית. רציתי לדעת איך אני מעביר את הגרף שיהיה משמאל לימין? שיהיה ככה: | | | | -----------------
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום רב לכם. אני חדש כאן ונרשמתי רק היום. (קצתת קשהש היה לי להיתחבר וגם לאיכן להיכנס) אני מקווה למצא את עזרה מצדכם ומודה לכם מראש. שאשר אני עושה טבלה באקסל : למשל מפרעות על משכורות שלקחו עובדים. היתי רוצה לסכם כמה כל אחד לקח. למשל: דוד 500 שח שלמה 1000 שי רינה 600 שי דוד 400 שלמה 700 דוד 500 הרשימה יכול להיות הרבה יותר ארוכה ועם שמות של עובדים שחוזרים על עצמם (דוגמא דוד) אני רוצה שבסוף אקבל : שלמה 1700 רינה 600 דוד 1400 מאחר והשמות נמצאים ב טבלה היתי רוצה שהסיכום יהה בשם האחרון של אותו עובד שלקח המפרעה . ניסיתי לעבוד עם הפונקמציה של sumif אך לא קיבלתי תוצאות שרציתי תודה. שרל בוזגו טלפון 0546777008
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
לעיתים קרובות קורה לי שאני לא מצליח למחוק סרטים שהורדתי דרך אימיול. רק סרטים כאלה. בהתחלה מחקתי אותם דרך תוכנת System Mechanic. אח"כ זה לא הצליח למחוק אותם ומחקתי דרך האימיול (יש שם אופציה כזאת) אבל עשכו אני לא מצליח למחוק את הסרט בכל דרך שהיא. הוא רושם לי: It is being used by another program or person. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני מוחק את זה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
איזה גירסא של התוכנה Ad-Aware יותר חדשה: *Ad-Aware 6.0 או *Ad-Aware'SE 1.5 ??? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
השאלה בכותרת יש לי את 2 התוכנות שמופיעות למעלה השאלה האם הם גם מספיקות בשביל לסדר,לנקות ולתקן בעיות רגיסטרי או שיש צורך בעוד תוכנה נפרדת במידה וכן אשמח לקבל המלצות בעדיפות שיהיהו חינמיות.
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם. ניסיתי לראות סרט dvd ורשם לי הודעת שגיאה: "מפענח dvd תואם אינו מותקן במחשב שלך" יש לי סרטונים שמורים ב -hd ששמרתי ואני מצליח לראות. למה לא מצליח לראות מתקליטור? תודה.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של קופ"ח מכבי והתברר שהוא נגוע בוירוס בשם IRC.WORM.EBRUSEX.A קיבלתי מייד הודעה עליו מתוכנת האנטיוירוס שלי BITDEFENDER שמנעה גישה לקובץ הנגוע : JAVA.PACKAGES כלשהי. חשבתי שבזה נגמר העניין אבל בסריקה רגילה של הדיסק הסתבר שקבצים רבים נוספים נדבקו במזיק, ביניהם קבצים של OFFICE וקבצי מערכת של חלונות (98). האנטיוירוס שלי לא יכול לנקות אותם ובבדיקה ברשת לא מצאתי דרך לעשות זאת. אמנם הוירוס מופיע ברשימות אבל אין שום עצה לטפל בו. מישהו מכיר אותו ויודע מה ניתן לעשות? אני חושש שהוא יתפשט הלאה או יגרום נזק נוסף.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה חינמית לwindows שאפשר לגרור לתוכה קבצי וידאו, והיא מציגה מידע לגבי הקובץ, כגון: 720p 1080p divx xvid ac3 dts וכיוצא בזה. אשמח לקבל המלצות.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מבקש עזרה בזיהוי מודם פקס ודרייבר מתאים פרטים בפנים תודה יש לי ויסטה 64 ביט התקנתי מודם פקס ותוכנה לא מוצאת דרייבר לזה אני מקבל הודעה שצריך להתקין את הדרייבר של pci simple communications controller איפה אני יכול להשיג את הדרייברים האלה או לחילופין אך אני יכול לאתר את דגם המודם פקס שלי זה מה שרשום על הצ'פסט של המודם Ambient md5628d-l-b w145qd01-1202aa 0145a TAIWAN-W אני יודע שיש אתרים שיכולים לזהות את החומרה לפי מה שכתוב על הצ'פסט המפרט שלי מעבד אינטל = Core i7 920, s1366, 8MB 1 לוח אם = ASUS Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58 זכרונות= Corsair Dominator Triple 3x2GB DDR III 1600Mhz כרטיס מסך = ASUS HD 4890 Top 1GB GDDR5 דיסקים קשיחים = Seagate 1TB 72…
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
המחשב הוא פנטיום 3 עם 192 זיכרון פנימי, יש להתחשב בעובדות כי נורטון לא בא בחשבון במקרה כזה.
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
BACKROOM.ROXY שזה סוג של סוס טרויאני ושהוא לא יכול לתקן את ההבעיה כמו כן גם קיבלתי ממנו (נורטון) הודעות על דואר יוצא שהוא לא יכול לשלוח (לא מותקן אצלי OUTLOOK) בררתי קצת על הוירוס הזה באתר של נורטון ויש שם הוראות הורדה לוירוס הם כותבים שם לעדכן את התוכנה (LIVE UPDATE) ולהוריד "ווליו" מה"רג'יסטרי" התוכנה שלי מעודכנת ולא מצאתי את ה"ווליו" שהם מדברים עליו הוא לא קיים אצלי ניסיתי להפעיל את נורטון במצב SAFE MODE (דרך אגב אני משתמש בWINDOWS2000) והוא לא מוצא שום דבר ניסיתי בדיקה ON LINE של פנדה והוא גם לא מוצא כלום מה עושים ??? שום תוכנה לא מוצאת את הווירוס אבל אני מרגיש שהוא שם (אני מאוד קשור למחשב) מי שיוכל לעזור לי יבורך מי שלא תודה בכל מקרה LIRIK
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
כבר תקופה די ארוכה שאני לא מצליח להפעיל שום ג'אווהסקריפט לא באקספלורר ולא במוזילה.... למישהו זה קרה? למישהו יש עצה מה אפשר לעשות? אתרים שלים לא מאפשרים לי ללחוץ על לינקים וזה מעצבן....
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם מטלב R2007A תחת וויסטה וכעבור כמה דקות עבד התוכנה קופאת. כל פעם במקרה אחר, לא שמתי לב למשהו ספציפי שתוקע אותה. בנוסף לכך, אני עובד עם אותה התקנה על XP ושם הכל עובד חלק. אשמח לשמוע את דעתכם...
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום יש ל מחשב נייד ומשום מה באמצע הגלישה הוא התחיל לי את המחשב מחדש ואיך שאני בא להיכנס לווינדוס הוא לא נותן לי (גם במצב בטוח אני לא מצליח להכנס)אני חושב שיש מסך כחול לחצי שניה ואז הוא מתחיל מחדש ניסיתי את hirens לא מצאתי וירוס או משו דומה חשבתי להעתיק מחדש את הקבצים של האיתחול(איך אני עושה את זה?) למישו יש עוד רעיונות? תודה
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש איזה כמה דברים שלא הבנתי בו , כמו איך אני מעביר את המועדפים מהאיקספלור לfirefox ? ויש איזה כמה אתרים שלא רואים את התמונה כמו שצריך , יש איזה פאץ ? והכתב לא נראה טוב אפשר לשנות אותו ?
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי! התקנתי את הAVG החינמי והוא התחיל להציף אותי בהודועת וירוסים אז התחלתי לאט למחו שניים שלוש ואז ראיתי שזה לא נגמר ולחצתי כל הזמן על DELETE. הרצתי בדיקה וזה המיששך ככה וגם הכנסתי כמה לVAULT. אח"F גיליתי שהוא עלה על קבצי EXE ושמחקתי אותם. זה כולל את האינטט אקספלורר ואת כל המשחקים ועכישו אני לא יכול להיכנס לאינטנרט ולשחק בכלום(אני נכנס לאינטט דרך MY COMPUTER עכשיו) עשיתי SYSTEM RESTORE כדי שזה יחזיר את זה אסבל זה רק מחזיר קבצי מערכת זה לא החזיר לי את האינטנט ואת המשחקים. יש אפשרות להחזיר את הכל כי עכשיו מחשב לא שווה כלום הוא רק קופסא באמצע החדר.... יש אפשרות להחזיר את השינויים ושהמחשב יפעל בצורה נורמלית? נ.ב. שאני אורמ שזה מחק את האינטרנט נכתב ע"י ShAqE בתאריך 2005-04-23 …
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
התקנתי ווינדונס 7 באנגלית ע"ג ויסטה בעברית, מה שאומר שלא נעשה שדרוג אלא הותקן "על" - והקצבים הועברה לתיקיה .old. האם ישנה דרך לגרום לכל המיילים או/ו אנשי הקשר שלי שהיו לי באאוטלוק "להתלבש" על האאוטלוק בווינדוס 7? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תוכנה בשם 007 spy software שעבדה לי על ווינדוס XP ועדיין עובדת לי על XP, אך קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 7 התקנתי את התוכנה עליו, והתוכנה נפתחה כמו שצריך, ושם עושים HIDE ויש צירוף מקשים חמים שאמורים לפתוח אותו מחדש אך זה לא פותח לי את התוכנה משום מה, ניסתי לעשות תאימות לווינדוס XP אך זה לא פתר את הבעיה למישהו יש רעיון איך פותרים כזו בעיה? תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם , נוצרה לי בעיה קטנה במחשב הנייד (עוד אחת אחרי שפתרתי את הבעיה של ה-device manager) הדגם של הנייד IBM R50e. מותקן Win XP Pro SP2 הכרטיס רשת לא מופיע לי ב-Network Connections. ה-ICON של ה-Local Area Network לא שם ! איך אני מחזיר אותו חזרה ??? (ד"א , חיפשתי הרבה בגוגל .. לא מצאתי כלום.. ) תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הורדתי שני משחקים ג'י טי איי סאן אנדראס וג'י טי איי 3 אני מנסה להפעיל אותם הוא מביא לי הודעה האם אני רוצה לשלוח דו"ח שגיאות. פעם הייתי משחק במשחקים האלה במחשב הזה לפני מלא זמן אבל לפני שנה+ איך אני מתפטר מזה? יש לי מחשב באמת ישן אבל המשחקים האלה היו מותקנים לי פעם במחשב ועכשיו הורדתי אותם שוב. Geforce 2 mx 440 intel p4 1.8 256 ddr זה המפרט פחות או יותר. מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח להתקין דרייברים של הכרטיס קול והכרטיס מסך המובנה P4M800P-8237 AGP 3.0 אם מישהו יכול להביא לי את הדרייברים להורדה, אז תודה.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
גיבוי מועדפים בפיירפוקס לפניי פירמוט..? אז איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-