תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה שתחבר בין שני קבצי מוזיקה שאני יוכל לשמוע את שני הקבצים ביחד (אחד על השני).. מישהו יודע איזה תוכנה יכולה לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אהלן יש לי איזה שהיא בעיה בוורד - אולי מישהו מכם נתקל בזה. זו בעיה שבאה והולכת - היא לא קבועה. אני שומר קבצים, מקבל איזושהיא הערה על tamples שאני לא מצליח להבין. ואחרי שאני סוגר- את הוורד- הקבצים פשוט לא נשמרים או שלחלופין - הם נשמרים על 0 bytes (ריקים). למישהו יש קצה חוט??? תודה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
מחפש תוכנת עריכה למחשב עם פילטרים אוטומטיים בדומה לאפליקציית enlight. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעצב דף אינטרנט שהורדתי HTM לא תמונה של דף איזה תוכנה פותחת וניתן לעצב , למחוק , לצייר ועוד ..
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם , הורדתי את הדיירבר החדש ביותר ל Windows 7 64Bit יש לי את הכרטיס מסך - 4890Vapor-X.... תודה לעוזרים בסוף ההתקנה הוא מראה לי בLOG את השגיאות הבאות - Error messages [table][tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr] [tr] [td]Application Install: install package failure![/td][/tr][/table] AMD Drag and Drop Transcoding [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]2.00.0000[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/td] [td]1 Mbytes[/td][/tr][/table]AMD Media Foundation Decoders [table][tr] [td]Final Status:[/td] [td]Fail[/td][/tr] [tr] [td]Version of Item:[/td] [td]1.0.60914.1136[/td][/tr] [tr] [td]Size:[/t…
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה רצינית בDOK שכנראה היא וירוס. לאחותי יש דיסק און קי שכשהיא חיברה אותו אצלי במחשב מספר תיקיות הופיעה לה עם סיומת exe אחרי שהיא לחצה עליהם כדי לפתוח המחשב פשוט פתח פרוסס של התיקייה עם סיומת exe ולא סיים אותו. כשעשיתי הצגת קבצים מוסתרים ראיתי את התייקיה המקורית כמוסתרת ואצלחתי להכנס אליה ולקחת משם את כל הקבצים. עשיתי פורמט מלא ל DOK אבל עדיין כל פעם שאני מכניס DOK למחשב (גם אחד אחר) הוא עושה את זה. כאילו המחשב שלי נדבק או משהו. על המחיצות הרגילות c:\ ו d:\ הוא לא עושה את הבעיה הזאת... מישהו נתקל בזה ויש לו פתרון ?! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתראה לי קבצי תמונות מה CACHE כרגע יש לי מספר פתרונות עובדים אבל הם פשוט מסורבלים ועל פניו אני לא רואה את הבעיתיות הגדולה לספק פתרון יעיל ויפה כרגע יש לי תוסף בפיירפוקס שמראה את כל ה CACHE אבל אתה צריך ללחוץ לינק לינק ידנית ואז מופיע לך תמונת פריביו ואז אתה יכול להעתיק את הלינק ולפתוח בדפדפן ולגשת לתוכן המקורי אפילו אם הוא כבר נמחק בעזרת מניפולציה של הכתובת קיים אתר אחד שבפועל לא מוחק את התוכן שהעלו אליו אלא רק מוחק את היצוג שלו אבל במידה ויש לך את הכתובת של ה CACHE ואז אתה פותח אותה בדפדפן ומשנה כמה מילים בכתובת אז יש לך גישה לחומר המקורי שהועלה אני לא רואה בעיה ליצור תוכנה עם אינטרפייס יותר ידידותי שתקרא את כל ה CACHE ופשוט תבנה גלרייה גדולה ולחיצה שאני לא…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
צריך תוכנה שיכולה לקחת פריים מתוך סרטון\סרט ולשמור כתמונה תודה למגיבים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי בריפט או משהו שנותן לך לעשות דף html אשר מוגן בסיסמה? סתם מענין אותי, יש לי רעיון... בתודה מראש, יואב
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אוקי השאלה הראשונה קשורה ל-visual c++1.0 אז ככה: אני צריך לעשות כפתור גרפי (כמובן לדוס) מה הוא הקוד בשביל זה? השאלה השניה קשורה ל-Visual Basic אוקי, נגיד ויש לי COM פורט פתוח ואני רוצה שאיך שיכנו נגיד כל כמות מוגדרת מראש של בייטים אני רוצה שהוא יעשה משהו או שאם לא הגיע כלום במהלך זמן נתון הוא גם כן יעשה משהו, אז איך אני עושה זאת? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
נגיד אם אני שולח הודעה למישהו בחו"ל אז היא היא מועברת?בלוין? ואם הרבה אנשים עושים ככה אז זה לא מעמיס עליו?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני וחברי יצרנו סרט (המון המון המון השקעה, 7 שעות צילום ו9 שעות עריכה...) יצא בסוף 13 דקות בעיקרו זהו סרט מחווה למטריקס שעשינו לכבוד מסיבת הסיום במועדון הקראטה שלנו : כן... בקיצור יש רק בעיה אחת, החרא הזה שוקל 114 מגה... שזה סבבה על דיסק אבל אין לי שום דרך להעלות כזה קובץ גדול לאינטרנט על כן אני שואל, האם כדי לי לקמפל את הקובץ ולקודד אותו לצורה אחרת, במידה וכן, איך אני עושה זאת ובאיזה כלים? בתודה מראש יואב נ.ב. שם הסרט: KARATERIX RELOADED
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף כתוביות לסרט בפורמט XVID - וגם להשאיר אותו כזה (לא להפוך אותו ל-VCD או משהו בסגנון). עם איזה מקודד הייתם ממליצים לי להשתמש (ועם אילו הגדרות) בשלב ה-COMPRESSION ב-VIRTUALDUB? כשאני נכנס לשם יש לי כמה אפשרויות כמו DIVX 5.1.1 CODEC ו-XVID וכו'... בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה סינכרון מהסרטים ביין כל המידע ה"אופיסי " שזורם ביין הנייד לנייח שלי זו התצורה שאני עובד כיום : אופיס 2003 יומן פגישות > אופיס/אוטלוק 2003 + נוקייה דוא"ל > אוטלוק אקספרס מחשבים : מישרדי נייח > כל המידע הקריטי נמצא רק עליו מישרדי נייד ( אופיס 2000) > שמשמש בעיקר לפרזנטציות! ( ואינו מסונכרן) פעם אחת ולתמיד > אני רוצה לעשות כאן סדר אני רוצה שהפגישות שלי והדואר יהיו מסונכרנים ביין המחשבים אני רוצה שתקייה אחת של מידע חשוב > גם כן תהייה זהה ומסונכרנת ביין שני המחשבים אף פעם לא עשיתי את זה > מי עוזר לי ? >>> ממש צ'ק ליסט לאיך כדאי לעבוד? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי "DANCE PAD" שנקרא "STAY COOL" מישהוא יודע איפה אני יכול למצוא דריברים ותוכנה לזה ?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעייה אצלי בקול היא כזאת: 1. יש לי מערכת רמקולים למחשב של Logitech X-530. 2. כרטיס קול Realtech AC'97 On-Board (ידוע שזה גרוע אבל מספק..) 3. אני עובד עם Windows Vista Hebrew. 4. הורדתי את העדכונים האחרונים + עדכון לכרטיס קול. 5. לא התקנתי אף מקודד במחשב (חשבתי שמשם הבעיה אז הסרתי הכל בשלב זה) תיאור הבעיה: *** חשוב לציין, שהיה לי Windows XP הקול עבד מצויין ושמעו בכל הרמקולים!!!*** לפני שהורדתי את העדכון לכרטיס קול מאתר Microsoft Update, נכסנתי למאפיינים של "חומרה וקול -> צליל" מ "לוח הבקרה" ושם יש "קביעת תצורה", רציתי לקבוע תצורה של 5.1 אבל אין שם! (יש רק Stereo), אז התקנתי את העדכון של הכרטיס קול מאתר Microsoft Update ואז היה לי. הגדרתי את התצורה…
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מחפש הרבה זמן דרייברים למקלדת הזאת Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard נכון זאת המקלדת הסטנדרטית של מיקרוסופט אבל יש לי כמה כפתורים שלא עובדים כמו מסנגר,המוזיקה שלי, התמונות שלי והמסמכים שלי. אני מאוד רוצה שהם יעבדו אמרו לי שצריך דרייבר מסוים ואני לא מוצא אותו ! אם זה באמת נכון שצריך דרייבר !? אם כן תעזרו לי בבקשה למצוא אותו !
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מצטער שהבקשה שלי ברמה מאוד נמוכה יחסית לשאר פה שזה פוטושופ וכאלה אבל אני לא מבין בזה למרות שהייתי רוצה להתחיל להבין קצת פוטושופ. אני מעוניין לחתוך תמונה ממש לשני חלקים בצורה אסתטית (קו ישר כאילו..) ואם אפשרי לעשות את זה בצייר זה יהיה הכי טוב בשבילי תודה רבה על כל תגובה..
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ככה לפחות זה נראה לי. אני עובד עם FF 3.03 על WinXP-S2 ומחשב חזק. מאז ששידרגתי לגירסה 3 אני נתקל בתופעה שבהפעלה ראשונה של הדפדפן (15 טאבים פתוחים) לוקח לפעמים 15 דקות עד שהדפדפן "מתחמם" ובזמן הזה אם אני מנסה לפתוח URL חדש או לרפרש טאב קיים הוא כותב בשורת הסטטוס looking up _www.stam.co.il יש לציין שבאותו זמן ב IE פתיחת URL חדש היא מיידית. אני שובר ת'ראש הרבה זמן בבעיה הזאת ??? ניסיתי התקנה חדשה ופרופיל חדש (ללא תוספים) וגם ניטרלתי את כל תוכנות ההגנה אבל ללא הועיל אשמח לרעיונות תודה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
כרגע זו הבעיה היחידה שבגללה אני נשאר עדיין עם 2.0.0.16 ,כל התחליפים שהוצאו פה בפורום נמצאו לא נוחים לי. עם מישהו יודע על עידכון או דרך כלשהי לגרום להם להפסיק להיות ברוגז אשמח עם ישתף את כל הכתה....
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי wacom bamboo והוא עבד ממש טוב עד לפני יומיים. עכשיו כשאני מקרב את העט ללוח (בערך 2 ס"מ) הוא מצייר/בוחר במקום שהוא יתחיל לעבוד רק כשהעט ממש נוגע בלוח. ניסיתי לשנות את ההגדרות רגישות שלו והסרתי את כל מה שקשור ל-tablet מהמחשב והתקנתי את הדרייבר מחדש וכלום לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי מחשב נייד עם וינדווס 2000, כדי להתחבר לאינטרנט יש לי כרטיס רשת אלחוטי ליואסבי מדגם: Planet WL-U351 הבעיה היא שבאתר הרישמי יש רק דרייברים ל-WL-U350 ול-WL-U356 ושניהם לא עובדים עם הדגם שיש לי (WL-U351) יש למישהו הצעה או מקום למצוא את הדרייבר המתאים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אני מנהל רשת בחברה קטנה , שהמשתמשים נכנסים לאינטרנט דרך שרת אחר, השרת עמוס עד 100% , שמתי לב שזה מפני שאנשים רבים פותחים הרבה חלונות אקספלורר שהאקספלורר סגור , המעבד בקושי מגיע ל10%, רציתי אם כך לאפשר למשתמשים לפתוח רק חלון אינטרנט אחד בלבד בכל פעם , אך אינני מוצא שום אפשרות כזו בשום מקום , מישהו מכיר? תוכנה ? או משהו ?
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש בעייה כזו שיש לי קובץ במחשב שלא ניתן למחוק אותו כי הוא בשימוש. בדקתי במנהל משימות->תהליכים והוא לא מופיע שם. הקובץ הזה הוא גם לא קובץ משותף. מדובר בסרט שלא עובד ותוקע את המחשב (בופור, למי שרוצה לדעת). הוא נמצא במחשב כבר הרבה זמן וללא הצלחה. איתחלתי את המחשב כמה פעמים וגם זה לא עוזר. למשהו יש עצה על תוכנה שמוחקת בלי להתחשב אם הקובץ בשימוש או לא? תודה, מוישקו
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-