עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yirmio,

יש לי בעיה מוזרה. אני משתמש באינטרנט אקספלורר 7 עם כל העדכונים. בכל פעם שאני מנסה להכנס לעמוד הראשי של וואלה לוקח כמעט דקה עד שהוא מגיב. מכאן והלאה הכל רץ חלק. אבל כשאני לוחץ על לחצן "אחורה" לעמוד הראשי - שוב לוקח כמעט דקה. הבעיה היא באתר וואלה בלבד. אשמח לעזרה! תודה!

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by JHONLEV,

אתמול הובחנתי כבעל אוזניים רגישות במיוחד.. רציתי לדעת מהו גבול קצה היכולת שלי

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  3. Started by דודי76,

ניסיתי לתקן את המדיה פלייר ,ומה שעשיתי נכנסתי להוספה או הסרת תוכנה ובצד ימין יש הוספה/הסרה של רכיביwindose סימנתי את מדיה פלייר בווי והמשך המדיה פלייר לא הוסרה.....אבל נגרמו נזקים אחרים האינטרנט אקספלור נעלם משולחן העבודה.....השאלה שלי אם זה הנזק היחידי שנגרם או שיש עוד? ואיך ניתן לתקן את הבעיה ..... בברכת תודה דודי

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by blackbimer,

וגם שני ניכנס לעמוד הבעיות והפתרונות שהתוכנה מפנה אותי אליו אין תשובה לבעיה הזאת מישהו יודע? כתוב לי שהקטבץ פגום. א הורדתי עוד פעם את הסרט (130 mb) ועדיין אותה בעיה.. מישהו יכול ללעזור הסרט הוא .... די כחלחל של טרה פטריק (virtual sex-tera patrick) מומלץ !

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by Or ei,

אם תאילו בתובכם לתת לי לינק לקובץ תודה...

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  6. שלום לכולם...נתקלתי פה בבעיה מעצבנת היום התקנתי את הMCAFFE פיירוול לאחר מכן הסרתי תתיקייה כי חבר שלי הביא לי אינטרנט סקיוריטי 2005.... הבעיה שכל פעם שאני מפעיל תמחשב אני מקבל הודעה מה - MCAFFE בהודעה רשום שכדי להמשיך תהתקנה של התוכנה הזאת צריך לעשות ריסטארט, עשיתי ריסטרט 2000 פעם כבר אבל זה לא משנה כרגע כי זה מעצבן ההודעה הזאת! וכמובן מחקתי תתייקייה בעת הפעלה מחדש התיקייה של התוכנה נמצאת כאילו חוזרת לאחר שכבר מחקתי אותה.. מה הבעיה פה ולמה יש תהודעה מהתוכנה המזדיינת הזאת?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  7. אז ככה: אני רוצה לעבור לICQ 2001, אך נתקלתי בבעייה הבאה: פעם, לפני שיצאה הגרסה האחרונה ה"רשמית" של ICQ2001, השתמשתי פעמים אחדות בגרסאות הלא רשמיות שהסתובבו ברשת. וירא Ewingum כי רע ומחק התוכנה מהכונן הקשיח. בינתיים עברו הרבה מים במיסיסיפי, ורציתי להתקין את ICQ 2001. הורדתי את הגרסא הכי חדשה, השתמשתי בDB CONVERTER, המרתי את המאגר נתונים של המשתמש שלי מ2000 ל2001, והפעלתי את אייסיקיו. רק מה, אוטומטית כשזה מתחבר, זה עושה שכל המשתמשים שמצב האישור שלהם הוא AUTHORIZE, הם לא ברשימה, אלא על AWAITING AUTHORIZATION כמו כן שאני מוחק מישהו מה AWAITING AUTHORIZATION אז אחרי שאני מתחבר שוב, הוא שם בקיצור - קוד שרתים וניהול מאגרי מידע של משתמשים יעיל כמו במבה מתוקה ("במבה אדומה"…

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by avigdo,

הורדתי קאזה V2. הכל עובד למעט כתיבה בעברית - יוצא הכל גיבריש. לא מצאתי שם את ה ENCODING שח\יש באקספלורר. איך מתקנים? מע הפעלה XP.

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני רוצה לעשות עריכה לסרט כדי שאוכל לראות אותו ב-DVD אבל הסרט שלי הוא DCN FILE. איך אני מעביר אותו ל-AVI?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  10. יש לי מודם פקס .....מדפסת שהיא גם סורק !!!!! אבל שליחת פקס פשוטה זה סיפור מהתחת ! יש תוכנה לשליחת פקסים פשוטה ומהירה גם ?? פשוט שהתוכנה תסרוק ותשלח זה הכל ...... ל WINFAX של וווינדוס אין בכלל אפשרות סריקה !!! לא מבין למה זה טוב

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by BlackTalon,

יש לי סרט שמחולק לשני קבצי AVI כל אחד 700MB. אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD. 1. אני חייב להמיר את הקבצים ל-MPEG? אם כן כיצד עושים את זה והאם זה יפגע באיכות\נפח? 2. הסרט לא עבד בהתחלה עם אף תוכנה עד שהורדתי Divx ועכשיו הוא פועל אבל בלי sound הוא רושם לי בהפעלה: this file contain unknown data file. the audio data is not recognized by divx the audio data in the file is 8192 and you may install new audio codec for listen to the audio (סיכמתי מה שהוא רשם) זהו...תודה.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  12. Started by mc_elad,

צריך תוכנה שיכולה לקחת פריים מתוך סרטון\סרט ולשמור כתמונה תודה למגיבים :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  13. היי אני עובד המון עם אקסל אך נתקלתי בבעיה שאני מנסה לפתור. אני מעוניין לבצע אימות נתונים בין גליונות, validation between sheets שזה אומר , שיהיה לי בקובץ אקסל אחד: 1. גליון data 2. שכל שאר הגליונות ימשכו מידע מקובץ הdata/ האם משהו מכיר את הדרך לפתור את המצב?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  14. ה-Spybot Search & Destroy (גירסה חדשה ומעודכנת) מצא לי SPY (או משהו אחר לא טוב) ואומר שהוא לא יכול להסיר כרגע אלא רק עם איתחול המערכת ושאל האם להפעילו מייד באיתחול. לחצתי "כן". איתחלתי, שוב מצא את אותו SPY אך שוב הביא הודעה שיכול למחוק רק לאחר איתחול. ושוב ושוב... למה הוא לא מסיר אותו??

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by thebarak,

היי. אני משתמש קבוע במסג'ר, והחלטתי להתקין אתמול את גרסת ה-9 החדשה. אחרי שאני מתקין ומגיע לחלון ההתחברות, שם את פרטי המשתמש והסממא (נכונים), הוא עושה את עצמו מתחבר לכמה שניות וחוזר שוב לחלון ההתחברות בלי שום הודעת שגיאה. ניסיתי לסגור את כל האנטי וירוסים וכל זה אך זה לא עזר. יש לציין שבעיה זו לא הייתה בגרסת 8. המון תודה לעוזרים ולמנסים ברק.[br]פורסם בתאריך: 19.12.2008 בשעה 08:56:18 הנה, הופיעה לי הודעת שגיאה:http://img376.imageshack.us/my.php?image=75757371mh9.jpg

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by Joli,

שלום! התקנתי את התוכנה Mp3 Knife כשאני מנסה להזיז אותה לאמצע המסך ההודעה הבאה קופצת לי: מחקתי והתקנתי שוב... לא עוזר.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by weissby,

איזה פורמט של תמונה (תמונה רגילה..לא אנימציות) הוא הכי איכותי?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  18. בכל אתר שצריך ACTIVEX שזה כמעט 100% מהאתרים האקספלורר רושם לי: your security settings do not allow websites to use ActiveX controls installed on your computer... ז"א אין לי אפילו את האופציה להתקין ACTIVEX שאני מזכיר שזה בין השאר פלאש וג'אוה. שיחקתי עם כל הגדרות האבטחה של אקספלורר ולא מצאתי פיתרון... אם מישהו פה יעיר את עיניי אני באמת אשמח! תודה מראש : )

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  19. שבוע טוב אני כבר תקופה ארוכה על כמות מקום קטנה בדיסק הקשיח בכונן C ואין לי ממש מה למחוק מהכונן הזה הוא ברובו התקנה של הווינדוס אני לא מכיר שיטה לשנות את גודל המחיצות בלי לפרמט וכרגע אני תקוע עם כמות זעומה של מקום בכונן C עכשיו הבעיה שהאייפון רוצה להתעדכן וכל פעם שהוא עושה את זה הוא נתקע כי כבר אין מקום.. הסרתי את הITUNES והתקנתי אותו על כונן אחר ועדיין הוא בוחר להוריד מ C .. מה אפשר לעשות כדי לא להתקע באמצע העדכון ככה?! הצעות ופתרונות יתקבלו בברכה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by nivsi2,

שלום, יש לי מחשב נוסף ישן יחסית, שהתקנתי עליו בזמנו את האנטיוירוס 9 Avg. כמו שזה נראה, התוכנה כבדה על המחשב והיא גורמת לאיטיות רבה. ניסיתי להסיר את התוכנה ע"י Uninstall גם דרך הסרת התוכניות של הווינדוס, וגם דרך ה-Uninstall של התוכנה עצמה. הפעולה מתבצעת, אולם בסוף הוא רושם שיש לו 2 שגיאות, כאשר בפועל ההסרה לא מתבצעת והתוכנה ממשיכה לפעול. כיצד ניתן לפתור זאת? (לא מתחשק לי לפרמט שוב את המחשב...) ד.א, איזה תוכנה מומלצת במקום, כזו שלא תכביד על המחשב? תודה

21. שלום לכולם קיבלתי היום נייד חדש. רציתי להעלות אליו את ה- OFFICE שלי ופתאום מצאתי משהו שנקרא MICROSOFT WORKS שכביכול מכיל אקסל (מוזר קצת), וורד ופאוורפוינט. שלושת היישומים האלה שונים לגמרי מהיישומים שכולנו מכירים. כשאני כותב בעברית במסמך וורד, מימין לשמאל כמובן, הוא דוחף לי את המילה קדימה כך שהמלה העוקבת שאני רושם באה לפני המילה הקודמת במקום אחריה. דוגמה: "אני רוצה" יוצא "רוצה אני" למרות שאני כותב את המילה" אני" לפני המילה "רוצה" - נשמע קצת הזוי. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה וכן שתמליצו לי אם להישאר עם NICROSOFT WORKS או לטעון את הרגיל תודה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  22. לכל מי שיש בעיות עם החיפושים באימיול ומקבל תשובות גרועות/ספייווארים למיניהם, השלבים הפשוטים האלו פתרו לי את הבעיה המעיקה אחת ולתמיד. זה כבר הציק לי המון זמן אז אני מאמין שיש עוד אנשים שסובלים מזה *Go to Options/Server Set number of errors allowed before removing the server to 9 *Click Edit button that appears next to the option Auto update In Notepad, that is opened, add the following lines in the beginning: http://www.gruk.org/server.met.gz http://peerates.net/peerates/certifiedservers.met http://peerates.net/peerates/trueservers.met *Save changes in notepad *Unmark the two following options Update list of servers *Click on Accept *Go to servers wi…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  23. Started by g_s,

אני לא מצליח לצרוב את הסוג קובץ הזה ככה שאני יוכל לראות אותו משהו יכול לעזור לי בקשה! מדובר בהופעה

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by composite,

כמו שכתוב בכותרת. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים