עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חזרתי לא מזמן מחו"ל ואני רוצה לפתח את התמונות הכי טובות, הבעיה שיש המון... אם מישהו מכיר תוכנה שאפשר לדפדף בתמונות במסך מלא ועל ידי הקשת כפתור להכניס את התמונה לתקייה אחרת או משהו בסגנון אשמח אם תשתפו... בתודה מראש, יניב.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  2. כשאני במצב IDLE לאחר מספר שעות של שימוש האחוז שימוש בזיכרון מגיע ל 90% שום יישום כבד לא רץ, האמת שום דבר לא רץ חוץ מהשולחן עבודה.. מישהו מוכן לעזור לי? המחשב בקושי זז ורק ריסט פותר את הבעיה..

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  3. אני אוהב את MV2player אני משתמש בה כרגע, אבל אני מחפש תוכנה שיודעת למתוח את הסרט על כל המסך כמו שב VLC אתה יכול לקבוע (16:10)ASPECT RATIO, ב MV2 אני צריך את הקטע של האפשריות סינכרון כתוביות שיש שמה עם ctrl + אחד החיצים, ניתן בקלות לסנכרן תרגומים. תודה

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  4. שלום. אתם בטוח יודעים שאם אני מקליד google.com בשורת הכתובת אז הדפדפן יעביר אותי אוטומטית לגוגל ישראל. לכן אני מקליד google.com/ncr אבל אני רוצה שכשאני מקליד מילות חיפוש בשורת הכתובת אז שזה יעשה חיפוש ב-google.com ולא גוגל ישראל. ואת זה אני לא מצליח לעשות. חוץ מזה יש דרך לגרום לגוגל לא להעביר אותי לגוגל ישראל בלי להקליד גם את /ncr? (אני לא רוצה לבטל את האפשרות של הדפדפן להעברות אוטומטיות- רק את האתר של גוגל) אם אפשר להדריך גם לFF וגם לכרום. תודה

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  5. ^ אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  6. שלום, אני מוריד הרבה שירים ולפעמים הם לא מלאים, כלומר הם לא מסתיימים כמו שצריך אלא הסוף שלהם זה האמצע, בקיצור - קטועים. אז כדי לבדוק אותם מה שאני עושה זה בודק את הסוף שלהם אחד אחד. רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שבאופן אוטומטי מנגנת רק את ה-10 או 5 שניות האחרונות של כל שיר באופן אוטומטי כך שאני רק אצטרך להאזין ולראות מה טוב ומה לא? (במקום לעבור שיר שיר ולעבור לסוף שלו...) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by AviadF,

כבר שאלתי את השאלה הזאת בעבר, וענו לי עליה, עשיתי חיפוש ולא מצאתי את אותה הודעה, אז אני באמת מצטער שאני לא כותב הודעה נוספת. הבעיה שלי היא שכשאני רואה סרטים, הקול והסרט לא עובדים במקביל זאת אומרת שקודם שומעים, ואחרי זה רואים את אותה תנועה שמתאימה לקול. בעבר מישהו ענה לי ונתן לי כתובת שמשם הורדתי קובץ שפתר את הבעיה, אבל מאז פירמטתי את המחשב, ואת הקובץ הזה לא גיביתי. אשמח לקבל אותו שוב.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by Iv0ry,

יש לי גרף המבוסס על נתונים ואני רוצה להזיז את הקו האפור למעלה/למטהניסיתי לבחור אותו בעכבר או במקלדת עם החצים למטה/למעלה וזה לא עזר.help!

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by talelch,

שלום היה לי לוח שמת עם ציפסט ישן על מערכת הפעלה SP2 לאחר שהחלפתי לוח חדש בעל ציפסט חדש(P41 הוינדוס עלה כרגיל ובמסך הפתיחה הוא התחיל לזהות את הרכיבים אחד אחד. לאחר שהוא סיים התקנתי את כל הדריבריים מהדיסק העשיתי איתחול לאחר שהמחשב עלה הוא התחיל לזהות את הרכיבים אחד אחד כאילו לא התקנתי כלום במחשב שאלתי.איך זה יכול להיות שלאחר שהתקנתי את כל הדריבריים בהפעלת המחשב מחדש הוא מזהה שוב את כל החומרה מחדש נ.ב טכנית אני יודע שלא ניתן להעלות את הוינדוס הישן על הלוח החדש אם יש למשהו רעיונות אשמח.כי אני לא מעוניין לפרמט את המחשב

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  10. שלום מותקן לי במחשב אנטיוירוס של פנדה. כמו כן לפני כשוע התחיל המחשב להיות ממש איטי והתחילו לקפוץ לי ברקע מידי כמה דקות אתרים לא רצויים , מה לעשות? איזה תוכנה תשפר את המצב? תודה.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by jj516,

אני חושב שיש לי spy ware במחשב אבל אני לא יכול להוריד אותה, מופיעים לי כול הזמן הודעות למינהם גם כשאני לא מחובר לאינטרנט, יש למישהוא הצעה לתוכנה שמגלה ומוחקת spy ware?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by Retaliator,

אצלנו בארגון יש שרת PROXY בכדי לצאת לאינטרנט כל פעם שנכנסים לדפדפן (IE) יש להכניס את המשתמש והסיסמא. האם מישהו מכיר תוכנה שניתן להריץ פעם אחת ותרוץ ברקע כדי שלא יהיה צריך כל פעם לבצע אישור מול שרת הפרוקסי ? אם אני היום פותח כמה חלונות IE בכל חלון יש לתת OK למשתמש וסיסמא, וישנן תוכנות שלא עובדות כי אין שם איפה להכניס שם ומשתמש לשרת הפרוקסי. תודה.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by weissby,

איזה פורמט של תמונה (תמונה רגילה..לא אנימציות) הוא הכי איכותי?

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by kokoki,

שלום, נגן הפלאש שלי לא עובד. זאת אומרת שכשאני רוצה לראות סרטונים באינטרנט כמו ביוטיוב וכו' אני רואה מסך ירוק בנגן. יש לציין שניסיתי לעדכן את הנגן כמה פעמים והסרתי אותו והתקנתי כמה פעמים ועדיין נשארה אותה בעיה. בעיה זו מופיעה בין באקספלורר 8 ובין בכרום. אשמח אם תוכלו לתת לי פתרון למצב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by shmuel,

???

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by noise,

היי לכולם, אני מנסה כבר שעה וחצי לזהות איזה פונט מופיע באיזה שהיא תמונה... ולא מצליח האם יש מישהו שיכול לעזור?מצורף קובץ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  17. שלום לכולם קיבלתי היום נייד חדש. רציתי להעלות אליו את ה- OFFICE שלי ופתאום מצאתי משהו שנקרא MICROSOFT WORKS שכביכול מכיל אקסל (מוזר קצת), וורד ופאוורפוינט. שלושת היישומים האלה שונים לגמרי מהיישומים שכולנו מכירים. כשאני כותב בעברית במסמך וורד, מימין לשמאל כמובן, הוא דוחף לי את המילה קדימה כך שהמלה העוקבת שאני רושם באה לפני המילה הקודמת במקום אחריה. דוגמה: "אני רוצה" יוצא "רוצה אני" למרות שאני כותב את המילה" אני" לפני המילה "רוצה" - נשמע קצת הזוי. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה וכן שתמליצו לי אם להישאר עם NICROSOFT WORKS או לטעון את הרגיל תודה

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  18. איך אני עושה את זה? אין לי כח להוסיף אחד אחד....

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by rambo88,

שלום אני מחפש תוכנת גרפיקה תלת מימדית שאפשר לבנות איתה שכונות חנויות וכל הדברים האלו [אם יש אולי בעברית]תביאו לי שם של תוכנה ואני כבר אלך לקנות אני רק רוצה המלצה

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  20. אחרי הרבה שנים עם FF, החלטתי לעבור לכרום. בעזרת תוספים שונים שיניתי את התנהגותו כך שתהיה נוחה כמו שהתרגלתי ב-FF. הדבר היחיד שלא מצאתי לו פתרון, זה פתיחת קבצים. מחיפוש בגוגל אני רואה שעוד אנשים לא מצאו לזה פתרון, אבל אני מסרב להאמין שבאחד מהדפדפנים המובילים ביותר חסר פיצ'ר כל כך בסיסי. אשמח לשמוע על פתרון. תודה.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  21. שלום, הגיע לידי דיסק עם סרט בפורמט Mpg שצולם בארץ ולכן, מן הסתם, קודד ע"י מישהו ישראלי... בכל אופן, כשהכנסתי את הסרט למחשב, ה-Media Player ניסה להתחבר לאינטרנט כדי להוריד מקודד ולאחר שלא הצליח, השמיע לי רק את הסאונד ללא כל תמונה. כאן אציין שבמחשבי מותקנים המקודדים: XViD האחרון, DivX האחרון, ffdshow, VobSub, Mpeg4, SMR ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע... בכל אופן, כשראיתי שיש בעיה, ניסיתי את Gspot, שזו תוכנה שמזהה באיזה מקודד הסרט משתמש, אך היא לא הצליחה לזהות... ולאחר מכן ניסיתי את abcAVI Tag שגם היא אמורה לזהות את המקודד בו משתמש הסרט, אך כיוון שהסרט בפורמט MPG היא לא איפשרה לי לזהות... רציתי לדעת איזה מקודד אני צריך להתקין ע"מ לראות תמונה... תודה.

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  22. שלום לכולם, כאשר אני פותח קובץ אופיס - וורד\אקסל\פאואר פוינט, הוא נפתח באקספלורר עצמו ותוקע לי את המחשב - אם מחכים שהוא יסתדר אחרי זמן של כדקה באקספלורר עדיין מופיע הTOOLBAR של תוכנת ה-OFFICE שנפתחה. העליתי תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  23. שלום רב ושבוע טוב... אני מחפש תוכנה שבדומה ליומן של אאוטלוק מאפשרת לי להזין פגישות ומתריעה כמה דקות לפני. ולא רק פגישות, לדוגמא, אני בסבב טלפונים ללקוחות והלקוח אומר לי לחזור אליו עוד שעה!!אני מחפש תוכנה שאני מזין שם את השם וטלפון ותפקידה לתת לי פופאפ . מישהו נתקל בתוכנה דומה? תודה לעוזרים

24. Started by booster,

שלום לכולם. ניסיתי לראות סרט dvd ורשם לי הודעת שגיאה: "מפענח dvd תואם אינו מותקן במחשב שלך" יש לי סרטונים שמורים ב -hd ששמרתי ואני מצליח לראות. למה לא מצליח לראות מתקליטור? תודה.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by ShayGTi,

כשאני פותח כתוביות ואז מנסה להוסיף סרט כדי שאוכל לעבוד על הכתוביות בזמן אמת מתקבלת ההודעה הבאה: זה התחיל סתם ככה בלי שעשיתי משהו מיוחד :\

• 3 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.