תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
נגיד אני רוכש מחשב נייד שמגיע עם ווינדוס ויסטה זה יהיה בעיה להוריד אותה ולהתקין XP במקומה או שזה בעיה ? לא שיש לי בעיה עם ויסטה פשוט הוציאו לה שם ממש רע לא יצא לי לראות אותה בפעולה או משהו אבל עשו לה תדמית ממש גרועה בתור תוכנה שהרבה דברים לא נתמכים בה ושואבת משאבים בהגזמה ובלי סיבה .. אם מישהו חושב אחרת השמח לשמוע תגובות אה ואיך שמים XP ?
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר תוכנות מותקנות במחיצה הראשית לכונן אחר, בעיקר את Program Files. כמובן המלצות מניסיון מוכח.. תודה
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מישהו כבר ניסה ? http://neowin.net/comments.php?category=software&id=31453 (לפחות משהו אחד הם כן יודעים לעשות)
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
היי! מישהו יודע איך משנים את האתר אליו מתבצע החיפוש בפינה הימנית העליונה בFF מהאתר הבינ"ל לזה הישראלי? תודה! מנהלים, בטעות שמתי זאת בכללי. נא להעביר לתוכנה...
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום כאשר אני פותח חלון ב-WIN 98 אקספלורר 6 מופיעה לי ההודאה הבאה: Winoscfg This program has preformed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists,contact the program vendor . Details WINOSCFG caused an invalid page fault in module USER.EXE at 0001:00000e85. Registers: EAX=0000ffff CS=17c7 EIP=00000e85 EFLGS=00000286 EBX=0000ffff SS=6217 ESP=00009380 EBP=000093de ECX=00006298 DS=16af ESI=000093ec FS=0000 EDX=00000040 ES=6217 EDI=00009410 GS=0177 Bytes at CS:EIP: 67 66 8b 80 00 00 01 00 eb d0 66 58 5b 66 50 66 Stack dump: 17bf09d5 94109450 70309138 006944da 70309138 bff7b9c5 8166a9d0 70309138 702bb5d4 70309138 00000000 037a11b7 037a9288 74786574 6…
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני רוצה לצרוב ויש לי תרגום אבל אין לי מושג איך אני צורב את שניהם ביחד, איזו תוכנה עושה דבר כזה? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום נייד חדש. רציתי להעלות אליו את ה- OFFICE שלי ופתאום מצאתי משהו שנקרא MICROSOFT WORKS שכביכול מכיל אקסל (מוזר קצת), וורד ופאוורפוינט. שלושת היישומים האלה שונים לגמרי מהיישומים שכולנו מכירים. כשאני כותב בעברית במסמך וורד, מימין לשמאל כמובן, הוא דוחף לי את המילה קדימה כך שהמלה העוקבת שאני רושם באה לפני המילה הקודמת במקום אחריה. דוגמה: "אני רוצה" יוצא "רוצה אני" למרות שאני כותב את המילה" אני" לפני המילה "רוצה" - נשמע קצת הזוי. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה וכן שתמליצו לי אם להישאר עם NICROSOFT WORKS או לטעון את הרגיל תודה
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קיי שיש בו מלא תמונות חשובות, אבל הבעיה שיש וירוס בהם יש דרך למחוק את הוירוס מבלי למחוק את התמונות ??
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי בעיה איתו, התקנתי מחדש XP ו IE7 לפני יומיים, כולל ADOBE FLASH PLAYER 9. הכל תקין. משום מה הנגן וידאו של החברה הזאת לא עובד ב IE7, על OPERA אין בכלל מה לדבר כי אין לוידאו הזה שום תקן נורמלי. מצרף דוגמא: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=566125&TypeID=1 חס וחלילה גם שתהיה תמיכה נורמלית (או תמיכה בכלל) באתר של castup האלה... במצב FULL SCREEN אני רואה את השידור ב 10*10 פיקסלים וב 16 צבעים... יענו רוב התמונה בצבע תכלת או סגול... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת אני אשמח. לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
במשך 9 שעות קידדתי סרט SVCD ובסוף היה כתוב ב LOG שהתוכנה נכשלה ביצירת קבצי CUE\BIN (הקבצים של הIMAGE). א. למה? ב. כל קבצי הקול והוידאו קיימים, איך אני ממשיך את התהליך מאיפה שהוא נכשל? פשוט מתסכל :'( תודה לכל המשיבים...
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לאחר שחזרתי להשתמש באנטי וירוס של Avira AntiVir Personal במחשב של אבא שלי (אוואסט זלל 100% מהמעבד ונעל תכופות את המחשב למרות שהמעבד הוא DualCore Intel Core i3-540, 3066 MHz), הוא התחיל להציג כל כמה דקות פופ אפים שמציעים לי להתקין את רכיב ה-WebGuard בחינם, אשר הינו מנגנון הגנה שקיים מובנה בגרסאות בתשלום של Avira Antivir, ושכיביכול בגרסה החינמית הרכיב נמצא על טולבר חיצוני. לאחר שהתקנתי את הרכיב, מבדיקה מדוקדקת עלה, כי ה-WebGuard כלל לא היה קשור לסרגל הכלים שהותקן בדפדפנים, וכי הוא הותקן לתוך האנטי וירוס כמו בגרסה בתשלום (הגדרותיו נמצאות במסך ההגדרות של האנטי וירוס), וכי הטולבר שהותקן לא היה אחר מאשר Ask Toolbar (הטולבר התגלה כסרגל חיפוש נקי, וכל קשר בינו לבין ה-WebGuard היה…
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
נסיתי כבר משהו כמו 5 קודקים שונים ל-AC3 שמצאתי באינטרנט (כולל פה באתר) על win2k, למרות שכתוב עליהם שהם תומכים יש לי מלא בעיות. ב-2 מהם כל פעם שאני מפעיל את הסרט התוכנה קורסת באחד לא שמענו כלום באחד שמעו ממש דפוק ובאחד שמעו ממש חלש (לקחתי את זה מאחד התראדים פה) וכשנסיתי לשנות את ההגדרות של הדיקודר לווליום חזק יותר זה דפק את הקול. הווליום כל הזמן עולה ויורד בלי שליטה, ממש מוזר. על כל הקודקים שהורדתי כתוב שיש תמיכה ב-win2k אני מבקש מאנשים שהריצו AC3 על win2k לינק לקודק טוב בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני קונה את 5850 ורציתי לדעת אם התוכנה של dx11 יצאה אם היא יצאה איפה אני מוריד או שהיא באה אם windows 7 ואם אני אתקין windows שהורדתי הdx11 יהיה מותקן כבר?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אשמח אם תיתנו לי קודקים טובים... ניסיתי את Nimo קודק הוא ממש לא טוב הוא הופך לי תתמונה משום מה....
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום. יש כמה דברים שאני לא מצליח לעשות, ואשמח לקבל עזרה. 1. איך עושים Template באאוטלוק? (ז"א שכשכותבים מייל חדש, כבר יהיה מוגדר שגודל הפונט (למשל) על 20)? 2. יש לי כמה קבוצות של אנשי קשר? אני רוצה שכשלוחצים על הנמען בהודעת דואר חדשה, אגיע ישירות לקבוצה הזו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה כשאני ממפה כונן כל שהוא עם daemontools אז אני לא מצליח להקליט ממנו תמיד אישהו קובץ כאילו זו מדיה פגומה הוא מודיע אל הודעת שגיא: Data error(cyclic redundancy check). וזה מונע ממני לעשות התקנות של תוכנות משחקים וכו'. מה ניתן לעשות. בבקשה תעזרו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה, שתוכל להקריא את הטקסט המסומן\מוכנס. התוכנה עבור אדם כבד ראיה, לכן יש עדיפות לתוכנה כמה שיותר פשוטה.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות ש QUAKE 3 יציג על כמה FPS המשחק עובד? אני חושב שזאת פקודה שכותבים בקונסול? תודה.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אני מנהל רשת בחברה קטנה , שהמשתמשים נכנסים לאינטרנט דרך שרת אחר, השרת עמוס עד 100% , שמתי לב שזה מפני שאנשים רבים פותחים הרבה חלונות אקספלורר שהאקספלורר סגור , המעבד בקושי מגיע ל10%, רציתי אם כך לאפשר למשתמשים לפתוח רק חלון אינטרנט אחד בלבד בכל פעם , אך אינני מוצא שום אפשרות כזו בשום מקום , מישהו מכיר? תוכנה ? או משהו ?
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שהופכת תמונות לקובץ ווידאו ( ל DVD ) ותאפשר לי להוסיף גם מוסיקה כתוביות וכדומה רצוי שתהייה חינמית....
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-