תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אני רוצה לשתף לוח שנה בין שני מחשבים בעלי offcie outlook 2007 אבל הבנתי שצריך חשבון exchange של מיקרוסופט או משהו כזה שהוא בדרך כלל של עסקים האם מישהו מכיר דרך איך כן לשתף אבל עם חשבון רגיל של POP? אשמח לעזרה, מורן[br]פורסם בתאריך: 03-06-2009, 16:50:02 אף אחד לא יודע? או שאין אפשרות כזו?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכוללם למישהו יש תוכנה שמתרגמת משפטים ארוכים אני צריך תוכנה טובה ופשוטה ולא שאני צריך להיות מחובר לאינטרנט בישביל זה.. תוכנה שמתקינים במחשב ומשהו טוב ואם אין תוכנה של המחשב אז שיהיה עם אינטרנט תודה לעוזר
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי בעייה, היום קניתי geforce 2 ti של hercules, התקנתי אותו והכל עבר בשלום. אני מפעיל את empire earth, ופתאום מופיע מסך שחור שרק רואים בו את הסמן, והסמן תקוע. מה אני אמור לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, גיליתי כי קיימת אפשרות מאוד נחמדה אשר מאפשרת להגדיר חשבון GMAIL בOutlooK. הכול הלך בסדר ופעלתי בדיוק לפי המדריכים והצלחתי לקבל את כל הדואר, אלה שלשלוח דואר אלקטרוני זה לא נותן ומוציא שגיאה מסויימת. מהות ההודעה: אירעה שגיאה לא מוכרת. נושא '****', חשבון:POP.GMAIL.COM'. שרת: SMTP.GMAIL.COM' פרוטוקול SMTP, יציאה: 465 מאובטח (SSL): כן, מספר שגיאה: 0x800CCC0B אודה אם תוכלו לעזור בפיתרון בעיה זו.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה: אחרי שאני עובד עם אינטרנט אקספלורר 7 איזה שעה הוא מסרב לפתוח קישורים. ואז כל פעם אני סוגר אותו ופותח שוב והוא שוב עושה לי את הבעיה, מישהו יודע מה הפיתרון? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איזו תוכנה תוכנה אתם ממליצים בשביל לעשות Recovery למחיצה של הארד דיסק ?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לאחר שביצעתי שיחזור עם GHOST לכונן C, נזכרתי שיש קובץ שהיה לי בשולחן עבודה לפני השחזור. יש אפשרות להגיע אליו בדרך כלשהי? ניסיתי תוכנות שיחזור וזה לא הלך משהו... יש לכם המלצה על תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום היתה לי פעם תוכנה שקראו לה speed up my pc שהיתה דווקא אחלה תוכנה בניגוד לשם שלה (שם של ערוץ הקניות) בין שאר הדברים שהיא עשתה היה מוניטור של אחוז ניצול המעבד ועוד כמה דברים שהיה ממוקם לייד השעון בסרגל הכלים... זה היה מאוד שימושי כדי לדעת ישר מתי יש איזה תוכנה שמתחילה להשתגע ולזלול משאבים יותר מידי או שתוקעת את המחשב אם אתם מכירים עוד תוכנות כאלה ? אנא שתפו...
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אחרי התקנה של ספיידרמן פתאום אני רואה שנוספו לי המון FrameWork לתוכנה של Uninstaller? WTF :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום רב, האם מישהו מכיר חלופה איכותית בעלות רכישה נמוכה יותר מAcrobat Writer ?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איזה תוכנה יש להסרטת המסך (כלומר שמסריט את כל מה שקורה במסך)?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכאשר אני מרנדר אנימצייה שיצרתי לקובץ avi אז אז זה פשוט לא עושה כלום זה פוצח לי חלון שנראה כילו רק בגודל גלילה שפשוט לא עושה כלום! מה היא הבעיה? מותקנים לי כל הקודקים! ועוד משהו כאשר אני מרנדר לקובץ mov זה פועל טוב! אמרו לי שזה בעיה באקס.פי האם זה נכון? האם עדיף לחזור ל-2000 או שיש דרך לתיקון?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני משתמש בשלושה דפדפנים (כרום אקספלורר ופיירפוקס) כאשר העיקרי מביניהם הוא הכרום. התקנתי את התוסף Adblock אבל הוא לא חוסם בצורה הרמטית. ניסיתי גם את AdblockPlus אבל עדיין יש לי פרסומות שמקפצות. אני יודע שגם לשאר הדפדפנים קיימים תוספים שמתיימרים לחסום פרסומות והאמת שעוד לא ניסיתי אותם כי הגלישה העיקרית שלי היא בכרום. אני יודע שיש גם תוכנות לחסימת פרסומות כמו AdMuncher שעדיין לא ניסיתי אותו. השאלה שלי היא מה יותר יעיל (אם בכלל) תוכנה לחסימת פרסומות או תוספים לדפדפנים והאם יש בכלל דבר כזה חסימה טוטאלית של פרסומות או שתמיד יהיו פרסומות שיצליחו לפרוץ את מעגל החסימה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בפיירפוקס כמה בעיות: 1. מציג טקסטים קטנים. לדוגמא שאני גולש בפורום הטקסטים ממש קטנים, וכשאני מגדיל זה חוזר להיות קטן בחזרה. 2. כשאני נכנס לג'ימייל, אני מופנה לגרסא הקלה של הג'מייל, ואני לא יכול לחזור לגרסא הסטנדרטית. 3. כשאני מוריד משהו מנהל ההורדות של פיירפוקס לא נפתח לי אוטומטית (זה בעקבות פלאג הורדות שהתקנתי והסרתי) יש דרך לתקן את הבעיות האלה, או לפחות לאפס את ההגדרות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מקבל את השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים ב- Internet Explorer 7 הייתה לי בעיה עם תוכן Fash שלא הצלחתי לפתור... שדרגתי ל- Explorer 8 ועכשיו יש לי בעיה אחרת, אם אני פותח Tab חדש הוא נתקע לי, ואחרי דקה בערך פותח חלון חדש עם אותה הכתובת שאמורה הייתה להיפתח עם ה- Tab... כל Tab חדש שנפתח נתקע על מצב Connecting ואי אפשר לסגור אותו בשום צורה (Close Tab/Close Other Tabs). * ה- Tab הראשי נשאר עובד כרגיל חוץ מהטאבים שניסיתי לפתוח... אם אני סוגר אותו אז כל ה- Explorer נתקע וצריך לסגור ידנית מה- Task Manager... קורה גם אם אני פותח Tab חדש סתם... מישהו מכיר ? ??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי בעיה נקודתית, בכל פעם שאני מנסה לצרוב שירים (רק עם שירים) אני מקבל בזמן הצריבה לאחר כחמש דקות מסך כחול. חשבתי לצרוב שיר אחר שיר (בתקוה שישרוד את הצריבה הבודדת) אך זה נראה לי ארוך מדי. נראה לי שהבעיה היא שילוב של פעולת הצריבה יחד עם פעולת ההמרה של הקובץ. חשבתי על אולי ליצור קובץ IMAGE וכך לצרוב אותו מיד בפעם אחת. השאלה היא האם יצירת קובץ IMAGE של מספר שירים יבצע גם את ההמרה של הקבצים? אם כן, אז אולי פתרתי כך חלק גדול מהבעיה. כל שנותר לי הוא לבדוק אם התיאוריה שלי נכונה. אז איך יוצרים קובץ IMAGE? תודה
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לאחרונה עברתי למערכת הפעלה חלונות שרת 2003.מבחינת חומרה המחשב שלי מוגדר דיי צפוף (יש הרבה כרטיסים..) יש לי כרטיס אלחוטי שהוא קריטי כי אין לי מקום במחשב מבחינת חריצי הרחבה אבל בהתקנה האחרונה הוא עושה לי בעיות - הוא יושב על PCX -E 1 ןעכשיו הוא מתקין את עצמו אבל עם סימן קריאה.בשביל בדיקה התקנתי כרטיס אלחוטי אחר והוא עובד. האביט דורש פיסקה IRQ 17 והכי מעניין במצב בטוח הוא עובד ומזוהה ללא הסימן קריאה. על מנת לבודד את התקלה ניטרלתי את כל הרכיבים של הלוח אם והוצאתי את כל הכרטיסים (3 במיספר ) החוצה ועדיין התופעה ממשיכה. אשמח אם למישהו יהיה פיתרון כי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים (מאוד יפים) עם Opera 9 החלטתי לחזור קצת ל Firefox לגירסה 2 RC1 יש דיון דיי גדול לגבי כל התוספים המומלצים אבל אף אחד לא מדבר על התוספים שהורסים לך את דפדפן הפאר שלקח לך כל כך הרבה זמן לבנות! הרי למצוא מי מהתוספים גורם לבעיות זאת בעיה לא קטנה.. אני ניתקלתי בכמה וכמה כאלה, הראשון שעולה לי לראש הוא MediaPlayerConnectivity אמנם התוסף טוב בפני עצמו ועושה את העבודה אבל ממה שחוויתי הוא האט לי את המהירות בצורה ניכרת בישומים הפשוטים בתוך הדפדפן, לדוגמא קליק ימיני בתוך עמוד לקח לי 2.5 שניות כשהתוסף הזה היה מותקן. *חשוב לציין שמדובר בגירסה 2 של Firefox ולא כל התוספים מותאמים למרות שגם ב 1.5 אני זוכר את ההרחבה הזאת כארורה. אני אשמח לשמוע על עוד תוספים שהאכילו אותכם מר…
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הורדתי את תוכנת הREALPLAYER (גרסת ניסיון) והורדתי קבצי קול מסויימים של גיטרה מאתר מסויים שנותן שיעורים בגיטרה וכאלה אבל אז שאני מקליק על הקובץ זה אומר לי שהתוכנה צריכה להוריד עדכונים לפני שהיא יכולה לנגן תקובץ אז אני עושה "אוקי" ואז זה כאילו מחפש וזה פתאום שואל אותי שם משתמש וסיסמא...בהתחלה לא הבנתי מזה הרי זאת גרסת ניסיון אבל אז הבנתי שצריך להירשם....אז נירשמתי עם האימייל שלי ובחרתי סיסמא ואז אני מנסה לנגן תקובץ שוב ומכניס את האימייל שלי בשם משתמש (כי זה מה שהיה שנרשמתי...) ואת הסיסמא שלי בסיסמא ולוחץ "אוקי" אבל זה לא עובד...המסך של השם משתמש וסיסמא נעלם לכמה שניות ואז מופיע שוב... בקיצור זה לא עובד לי איך אני יכול לסדר את זה? (הקבצים של הגיטרה האלה לא פועלים בשום נגן …
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-העליתי ל-youtube סרטון ארוך שנאלצתי לפצלו ל-2 חלקים עקב אורכו. -ברצוני לשלוח הודעה אחת בפייסבוק שתכלול קישור ל-2 הקבצים (כלומר קישור ל-2 כתובות של youtube באותה הודעה) -עד היום שלחתי סרטונים על ידי לחיצה על "קישור" ואז היתה נפתחת אופצית "צרף" והייתיי כותב את כתובת ה-youtube ולאחר לחיצה על "צרף" היתה נפתחת לי האפשרות להוסיף כיתוב של תוכן ההודעה ולשלוח. -כאמור בשיטה הנ"ל אני יכול -אם אני מבין נכון-לשלוח באותה הודעה קישור רק לסרטון אחד ב-youtube ----אבל איך שולחים באותה הודעה קישור ל-2 סרטוני youtube ?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, שלום לכולם, האם ניתן להתקין את NORTON INTERNET SECURITY על WINDOWS XP ? אני זוכר כמה בעיות עם התוכנה, האם יש גרסה מיוחדת ל XP ? או שניתן להוריד פאטץ ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בפרוקסי ובזמן האחרון אני לא מצליח להכנס לחשבון הhotmail שלי, אני רושם את השם משתמש וסיסמא וכשאני לוחץ על sing-in אני מקבל את ההודעה הזאת: רק שאני מבטל את הפרוקסי אני מצליח להכנס וחשבון. מה זאת אומרת "Access denied by access control list" ? ???
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://tech.walla.co.il/?w=/4015/1881942 חבל שקניתי תוכנה אדובי.עכשיו אין תמיכה טלפון בישראל.אין מי לדבר איתם.זה עצוב.טעיתי ליקנות תוכנה אדובי. חבל חבל.מה יהיה עכשיו? מיקי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש את השגיאה בגוגל אבל לא מצאתי פתרון שעזר לי! למישהו עוד הייתה את הבעיה הזאת שמנעה את החיבור למסנ'ר ומצא פתרון ?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-