תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לצרוב חומרים שונים לאיחסון לטווח ארוך ולשם כך אני מחפש תוכנת כיווץ {מעבר לZIP} שתאפשר לי לאחסן מקסימום מידע בדיסק צרוב אחד. האם מישהו מכיר תוכנה כזו? :-\
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, השאלה/בעיה בכותרת + בIE9,זאת למרות,שהוא כבר מותקן ונמצא ברשימת "תוכניות ותכונות" - יכול להיות,שזה קשור לכרטיס מסך? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הורדתי, אבל כשאני מפעילה קובץ כלשהו זה כותב לי: http://img99.imageshack.us/img99/8684/untitleddl7.jpg מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לאחרונה, יותר מדי פעמים הוינאנמפ תוקע לי את המחשב. שאני מפעיל אותו יש את הנורה שהמחשב "חושב" והיא לא נכבת גם שאני סוגר את הוינאמפ. במצב כזה עדיין מופיע לי וינאמפ במנהל משימות->תהליכים. אם אני מנסה לפתוח תיקייה, אקספלורר, כלום לא עובד. רק ריסט מהכפתור. התקנתי גירסה חדשה יותר של וינאמפ וזה עדיין קורה. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html גרסאת Portable באנגלית: http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable/test שיפורים חדשים: * Improvements to the user interface based on user feedback, including changes to the look and feel on Windows Vista, Windows XP, Mac OS X and Linux. * Changes and fixes for new features such as the location bar autocomplete, bookmark backup and restore, full page zoom, and others, based on feedback from our community. * Fixes and improvements to platform features to improve security, web compatabilty and stability. * Continued performance improvements: changes to our JavaScript engine as well as profile guid…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להפעיל משחק ישן C&C3 על מחשב חדש עם ווינדוס 8.1 וכרטיס של geforce יחסית חדש. לאחר ההתקנה, המשחק מבקש קבצי dll כדוגמת : d3dx9_29.dll אם אני אתקין את חבילת directX 9 על המחשב, האם היא תבוא על חשבון ערכות directX האחרונות שקיימות על המחשב? כלומר האם הקבצים של ה directX העדכניים שמופיעים על המחשב יוחלפו\יימחקו?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לוח אם IP35P הלינקים מורידים קבצי ZIP פגומים, מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדרייברים האלה? הלינק לאתר: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=IP35P&pSOCKET_TYPE=LGA775
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום קודם כל, הסיפור: לא מזמן קניתי כרטיס טלוויזיה, כדי לגבות על DVD את כל הקלטות הישנות שזרוקות בבית (Leadtek winfast 2000xp, למי ששואל). עכשיו, לכרטיס יש כניסת וידאו RCA (הצהוב), אבל את האודיו הייתי צריך לחבר דרך המחשב, ואין לי כבל RCA to PL, אז חיברתי את הוידאו כבל אנטנה רגיל, שהעביר גם את האודיו. אני יודע שכבר פה יש ירידה באיכות, אבל לא משהו נוראי - על המחשב ראו די טוב, ואני מאמין שהבעיה היחידה באיכות היתה בגלל שהקלטת כבר בת יותר מ-20, ומלכתחילה לא היתה איכותית במיוחד. בכל מקרה, כשרציתי לכוון את ההגדרות של התוכנה כדי לשמור את הסרט (זתומרת, בעצם להקליט את מה שהכרטיס קיבל), היו שם כמה אפשרויות. ככה נראה מסך ההגדרות: ואלה הפורמטים האפשריים: בחרתי באפשרות DVD,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הורדתי את memtest86 מפה: http://www.memtest86.com/#download0 את גרסת ה-ISO images suitable for creating a bootable Memtest86 CDROM עכשיו יש לי שאלה- מספיק שאני צורב את זה על דיסק (כאימג' כמובן) ואז אני יכול להעלות את זה בבוט והכל?? או שאני צריך קודם ליצור BOOTABLE דיסק / דיסקט או משהו? ויש לי עוד שאלה, אם היא מוצאת שגיאות בזכרון אז היא גם מתקנת? או שזה סתם בשביל לבדוק? בבקשה תעזרו, יש לדוד שלי בעיה במחשב וזה בשבילו...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא סובל שאני מקבל כל מיני פירסומות אפילו בסוף האינטרנט שמאלה מופיעה תמיד איזו פירסומת מאתר ישראלי שהייתי בו לפני הרבה זמן ובכלל, אני יודע שכל חברות הפירסום האלה שולחות לך למחשב COOKIE שעוקב אחרי הגלישה שלך ותוקע לך לינקים לפירסומת בכל חור וגם POP UPS, איך אני חוסם כל אפשרות לCOOKIES האלה?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
השתמשתי בגירסת אמיול מסויימת, והחלפתי לאחרת לגמרי. האם אפשרי להעתיק את תקיית CONFIG של המיול הישן למיול החדש? ההגדרות ישמרו? הקרדיט ישמר? (כי יש גם כמה שינויים באופציית ההגדרות בין הגירסאות)
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, האם ישנה תוכנת עריכת קול שיש בה אפשרות (ממוכנת עד כמה שניתן) לחילוץ דיבור מתוך קובץ אודיו המכיל הקלטה? ישנם מקרים בהם שומעים את הדיבור חלש ויש הרבה רעשי רקע, ורציתי לדעת אם יש כלי זמין לכך או שרואים את זה רק ב- CSI :-) תודה דרך אגב, אתר מעולה, לומד ממנו ומהמגיבים פה הרבה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יכול לשלוט איתה על המאוררים שיש לי במחשב יש כזה דברר??
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ראיתי כאלה ששמים באווי שלהם תמונות ואפילו סרטונים קטנים עכשיו השאלה שלי היא איך לעשות את זה ? יש לי ICQ 6 תודה D:
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי תוכנת NERO, ואני רוצה לדעת איך צורבים מספר סרטים על דיסק DVD? כשעושים דרך התוכנה Make a vcd disk, הוא מראה רק 700 מגה-בית מהדיסק. איך מסדרים שהוא יראה 4.7 ג'יגה? אני מעוניין לשים מספר סרטים על דיסק 1 ולראות אותם בDVD שהוא קורא צרובים ויש לו גם אופציית DVIX.
-
- 7 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי ג'ויסטיק משולב ל PS2 ול PC, הבנתי שאם אני רוצה להשתמש בפונקציה של הרטט גם ב PC אני צריך להתקין את הדריברים של הג'וסטיק... אז דיסק אין.. כנראה כי זה סתם חיקוי זול, בכל אופן על הג'ויסטיק כתוב NARUTO ויש ציור על הידית בצד שמאל של הדמות המצויירת הזאת... מישהו יודע איך אני יכול לגרום לרטט לעבוד/להוריד דריברים לדבר ההזוי הזה?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ IMAGE ISO בגודל 7.67 GB ואני רוצה לצרוב אותו על גבי שני דיסקים של DVD איך אני עושה את זה ? הציעו לי אפשרות אחת לעשות בWINRAR שני כרכים אבל אני לא מצליח בWINRAR לעשות שני כרכים של 4.5GB כל אחד. מישהו יכול לעזור לי באיך לצרוב את הISO הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הצלחתי להחליט אם זו בעיית חומרה ( עכבר אופטי חוטי די חדש ) או בעיית מסך ( LG LCD "19 - או כרטיס המסך ) או משהו במערכת ההפעלה עצמה = Vista Premium Home עברית. המחשב נייח. ??? מלבד תקלה זו כל היתר רץ מהר ותקין בהחלט. על ידי החזקת Ctrl ומקש Home אני מצליח להעלות את הסמן חזרה מעלה, אך התופעה מטרידה. נא הסבר ואולי גם פתרון סביר.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
פעם היה לי את הבעייה הזו שהבנתי גם מהפורום של לוג'יטק שזו בעייה בדרייברים שלהם. התקנתי איזה גרסה של דרייבר ודווקא הסתדר לי. ביצעתי התקנה נקייה של המערכת הפעלה, התקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר (setpoint) והכפתור לא מזוהה. אשמח אם מישהו שנתקל בבעיה יעזור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש לי ברשת 3-4 מחשבים שמקבלים מיילים ממספר חשבונות המקושרים לאותו דומיין. בתקופה האחרונות כל החשבונות מקבלים מיילים רבים עם וירוס בתוכם. לרוב תוכנת האנטי וירוס מצליחה למנוע אבל לא תמיד ולעיתים כל כמה דקות מתקבלת הודעה שהאנטי וירוס עצר מייל המכיל וירוס. הבעיה העיקרית שנושא המייל ותוכנו מאוד מתאים לאופי הפעילות של המחשבים הנ"ל. האם יש להתמודד עם התופעה ולחסום את המיילים המכילים וירוסים עוד לפני הגעתם למחשב ? למשל בראוטר ( HOTBOX ) דרך אגב חשבונות המיילים מוגדרים בהוסטגאטור. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האלן נכנסתי לביוס.הגדרתי שיעלה מ ה CD הכנסתי דיסק ואז הוא רושם"לחץ על כל כפתור לעלות מ הדסיק" אני לוחץ והווינדוס עולה רגיל. אני חושב שזה בגלל שהמקלדת לא מגיבה במצב הזה.(אין אור במקלדת)מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אז ככה...לפני כמה ימים המחשב נייד שלי הגיע לסוף הבטריה נכבה...ומאז היו בעיות עם הרשת האלחוטית... עכשיו מחקתי ואני מנסה להתקין שוב ואני לא מצליח.... המחשב הוא של גיגה בייט W566N ועל הדרך עם כבר רשמתי...איך אני מעיף את הנרו סקוט הזה מהמחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה אקרוניס ליצירת אימג' למערכת ההפעלה. לאחר שהתקנתי את התוכנה יצרתי דיסק הצלה באמצעות התוכנה. אני מעוניין לבצע את ההצלה עם דיסק און קי ולא עם עם דיסק רגיל. כיצד אפשר לבצע זאת( לא ראיתי שיש בתוכנה אופציה ליצירת USB)?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס למנהל המשימות(CTRL+ALT+DELETER) והמשחב רושם לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" מבחינת וירוסים וכל מיני סוסים טוריינים למינהם המחשב שלי נקי לגמרי עכשיו נכנסתי למחשב במצב בטוח ולאדמינסטור ובדקתי והיוזר שלי הוא מנהל המחשב וגם המצב בטוח הוא כן נכנס לי למנהל המשימות מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הWINDOWS (VISTA 64 עשה לי עידכון ואחרי העידכון זה קרה עשיתי שיחזור מערכת וזה גם לא עזר המחשב לא מזהה לי שם התקן USB ואני לא יכול להשתמש בעכבר מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים אותה? תמונה: http://img402.imageshack.us/img402/7362/usbproblemo.jpg
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-