עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by edoson,

שמעו בעייה מוזרה: אתמול קידדתי סרט DVD מיובא לAVI, הורדתי לו כתוביות, אבל מה?? הDVD היה 29.97 FPS, הקידוד 23.97 (דרך אגב, למה?), הכתוביות שהורדתי 23.97 FPS. לאחר סנכרון ה2 דקות הראשונות וה-2 דקות האחרונות מתואמות. אבל כל האמצע לא! אחרי 2 דקות מתחילים כבר להרגיש שהכתוביות מופיעות אחרי הסאונד, כלומר ה-FPS של הכתוביות גבוה מהFPS של הסרט!! אמרתי לעצמי אולי הכתוביות לא באמת בקצב של 23.97, בוא נשנה אותם. לאחר השינוי, אותה בעייה בדיוק. כלומר הקובץ המקורי אכן היה 23.97. מה שאומר שהFPS של הסרט הוא מתחת 23.97, למרות שכל תוכנה שהשתמשתי אמרה לי שהוא 23.97. אני כבר לא יודע מה לעשות, ניסיתי הכל. יש עצות?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  2. קניתי לא מזמן מחשב חדש: מעבד כפול ליבה של AMD 4400+, 2GB RAM וכרטיס מסך x1950, מערכת הפעלה XP pro sp2. אלו עיקרי המפרט. המחשב עובד בצורה מעולה ואני מבסוט עליו, משחקים כמו HL2, Hitman bloodmoney, NWN2 רצים חלק עם האפשרויות הכי גבוהות הבעיה היא במשחקים יותר חלשים. לדוגמא במשחק GTA: san andreas אני נתקל בבעיה מוזרה. כשאני נכנס לבתים פתאום הכל רץ מהר מאוד (השעון של המשחק, האנימציות) ואי אפשר לתפקד. חשוב לציין שלפעמים הבעיה הזאת נעלמת ופתאום היא חוזרת. עוד חשוב לציין שGTA הוא לא המשחק היחיד שזה קורא בו, זה קורה גם בworms 3d וכנראה בכל משחק יחסית חלש שאני אתקין. הידע שלי במחשבים יחסית נרחב ואני לא מצליח להבין את הבעיה הזאת, אשמח אם תעזרו לי בהקדם.

3. שלום-הכרטיס מסך הישן והתותח שלי 6800 גי טי לאי גי פי הלך לעולמו. הבאתי לבינתיים ראדון 9250 כדי לראות מהמחשב לטלויזיה.כשאני רואה סרט עם תוכנת ה mv2 player יש תרגום במסך של המחשב ורואים את הסרט,במסך של הטלויזיה רואים רק את הסרט ללא התרגום- ממש ממש מוזר... בהגדרות של הכ.מסך זה על clone יש למישהו מושג? בכרטיס הקודם לא היו שום בעיות מסוג זה...אולי זה משהו ב ati ?שצריך להגדיר??

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  4. יש לי שני מחשבים בהם מותקנת קאספארסקי 1. נייח עם XP + קאספארסקי 2. נייד עם WIN7 + קאספארסקי הבעיה 1. כשאני שולח מייל עם מיסמך וורד מהנייד לנייח ( זה למעשה לעצמי למייל שלעצמי - כי אני משמש בנייד כשאני לא במשרד) מה שקורה הוא: א. המייל מגיע לנייד עם הצרופת וורד ב. המייל מגיע לנייח ללא הצרופת וורד 2. עבור אותו תהליך שליחת מייל מהנייח לנייד - הבעיה לא קוראת= והצרופה מגיעה בשני המיקרים 3. כשמישהו שולח לי את המייל - אותו המייל - ממחשב אחר למחשב הנייח שלי - הוא מגיע עם צרופת הוורד מקווה שההסבר לא מסובך מידי - אבל תכלס זה מה שקורה עברתי על הסטאפ של הקאספארסקי במחשב הנייח - ולא מסומן שם שום אופציה למחיקת צרופות במייל מה זה יכול להיות ? תודה מראש למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. בזמן האחרון אני מוריד על מהירות מקסימלית במחשב שלי, וברגע שאנחנו מחברים את אח שלי ברשת לאינטרנט, המהירות של ההורדה שלי צונחת לאזור ה50 בזמן שהוא לא מוריד כמעט כלום, הוא מוריד גג על 20 .. יש סיבה הגיונית לזה?

• 7 תגובות
    • 494 צפיות
  6. Started by zaroor,

שלום יש לי בעייה מוזרה כאשר אני מתקין תוכנת וירוס פנדה טיטניום 2005 היא משנה את שורת המשימות לסגנון WIN XP (הצבעוני) ולאחר מכן אם אני משנה חזרה לקלאסי של WIN (הרגיל) הוא נשמר ואם מכבים ומדליקים את המחשב מספר פעמים ..אבל שאני מכבה את המחשב בלילה עד למחרת ואז שאני מדליק שוב משתנה לWIN XP (הצבעוני) כאשר אני מסיר את תוכנת הוירוס זה לא קורה דיברתי עם התמיכה שלהם הם לא יודעים מה הפתרון ואמרו לי לשאול את microsoft דברתי איתם והם אמרו שזה לא הבעייה של ה- WIN רק של התוכנה....מה לעשות??... אגב במחשב השני זה לא קורה

• 3 תגובות
    • 442 צפיות
  7. ניסיתי הכל... להתקין מחדש... פשוט שום דבר לא מעיף את זה... הנה תמונה: אני מדבר על גירסה 2003 של האופיס (הכי חדשה שיצאה) תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by roc,

שלום,כמו שראיתם גם לי קרה שהורדתי דרייברים חדשים ל6600GT שלי שמאטים אותו,אז החזרתי את הישנים ומחקתי תחדשים ועדיין אותה תוצאה,אז ראיתי שכדאי להשתמש בDRIVER CLEANER והשתמשתי וניסיתי להתקין את הדרייברים הישנים שוב,(מחקתי איפה שבוחרים nVidia ולא רשום כלום חוץ מnVidia ולחצתי START) שסיים ישר התקנתי את הדרייברים שבדיסק של הכרטיס(WIN FAST) וזה פשוט לא התקין אותם עכשיו אני משתמש בחדשים שוב :@ עזרה דחוף

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  9. Started by BENNY-L,

שאני מחבר שלט למחשב הוא מבקש ממני דרייבר מה שמשונה שאני מחבר במחשב אחר הוא רושם לי HID USB ממשק אנוש ולא צריך דרייבר חיפשתי דרייבר ל HID USB ומצאתי אבל בלי שמץ של מושג איך להתקין תודה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by llime,

לאחר פירמוט והתקנה מחדש של וינדוס,המון אתרים מופיעים לי בצורה מקושקשת עם JAVA של SUN.זאת תופעה שאני מכיר ממזמן. לאחר התקנת JAVA VM של מיקרוסופט,התמונה הופכת לנקיה וצלולה-צירפתי שתי תמונות כדי להראות את ההבדל. אה-מה,קודם-כל JVM עובדת רק עם אקספלורר ומעטפותיו.פיירפוקס ממשיך להציג את אותם אתרים בצורה מקושקשת. בעיה נוספת,ישנם אתרים אשר לא עובדים עם JVM וכאשר היא מותקנת,הם לא מציגים תמונה כלל גם עם ג'אוה של SUN.ה JVM שמותקן במחשב מנטרל בהם גם את האפשרות להשתמש בג'אוה של SUN עם כל דפדפן שהוא. ועכשיו מה ש"מוזר"..... לפני הפרמוט מצאתי מדריך מפורט להסרה של JVM לחלוטין מהמחשב בצורה דומה למדריך הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=35252048 (א…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  11. הבעייה שלי היא כזו: העתקתי סרט די וי די (ע"י יצירת קובץ ISO וצריבתו ע"ג מדיית די וי די ). כאשר אני מכניס את המדייה שצרבתי לכונן המדייה מזוהת ונדלק הלד הירוק בכונן. נגן הדי וי די (WINDVD) מיד עולה אולם הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק והלד הירוק נכבה. גם כאשר אני מנסה "לאלץ" את נגן הדי וי די לקרוא את המדייה ע"י הסייר הנג לא מצליח לקרוא את הסרט. כאשר אני נכנס לתוך התיקייה אני מצליח להפעיל את קבצי ה-V.O.B ע"י תוכנת VLC ואני מצליח לראות את הסרט. יש לציין כי בסרט די וי די אחר אין לי את הבעייה הזו. האם יכול להיות שהסרט לא הועתק טוב? ואם כן כיצד אני ממיר קבצי V.O.B לקובץ DATA?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  12. למה יש דפים מסויימים שאת חלק מהדף אני לא רואה? לדוגמא אני נכנס לפורום מסויים ובעוד שבאקספלורר אני רואה את כל חלקי הדף. כשאני פותח את אותו דף עם פיירפוקס חלק קטן מהדף אני לא רואה? האם אני צריך להתקין איזו שהיא תוספת?

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by תימני אסלי,

הורדתי מהאינטרנט קבצי שמע בפורמט mp3.נגן המדייה במחשב קורא אותם אבל כאשר אני רוצה לשמוע את הקבצים האלה ברכב או ברדיו דיסק נייד יוצא מהרמקולים צליל מעוות .כמובן שהרדיו דיסק ברכב והרדיו דיסק הנייד תומכים ב-mp3 וכאשר אני מנגן בהם מוזיקה אחרת בפורמט mp3 אני כן מצליח לשמוע את השירים. הדבר הראשון שחשבתי הוא שאולי אותם קבצים לא הומרו בצורה נכונה ולכן המרתי אותם לפורמט אחר ואז שוב המרתי אותם ל-mp3 אבל הבעיה נשארה. אין לי שום הסבר מניח את הדעת לתופעה הזו. האם למישהו יש איזה רעיון איך לנסות לפתור את הבעיה?

14. Started by shimronfio,

שאני נכנס לאתרים שאני הייתי רגיל להכנס אליהם אני מקבל הודעות של אל תשלח או בכלל אני רואה תאתר נעלם פשוט משורת המשימות מישהו יודע למה זה קורה? ולמה זה פעם לא קרה לי ועכשיו כן?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by matan770,

אני מדליק את המחשב,מגיע לשולחן עבודה ואז עולה לי ההודעה הזאת: ועוד תוכנה,עכשיוו לא עשיתי כלום אז למה זה עולה??? זה כבר 3 ימים(3 הפעלות). מה לעשות? תודה. ועוד משהו. אני פותח את ה-Winamp ומעתיק את כל הקבצים בהתקייה מתוך הווינאמפ ועולה לי ההודעה הבאה: חיפשתי בלוח בקרה לא מוצא כלום... חיפשתי בתיקייה אותו דבר... מה לעשות? אני חייב לציין שזה מאז שפירמטתי את המחשב,אחרי כמה ימים זה התחיל כל הדברים האלה. והוא עובד יותר טוב מפעם שעברה. ועוד בעייה קטנה,שאני פותח את המחשב עולה לי משתמש וסיסמה,אין דרך לבטל את זה במשתמשים וכל זה בלוח בקרה,זה כאילו מבוטל. מה לעשות? תודה על שלושת הבעיות.

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by Parallel,

נתקלתי בבעיה מוזרה,יש לי קובץ pdf או ps (הבעייה זהה בשני סוגי הקבצים,עם קובץ וורד אין בעייה כזו),עכשיו אם הקובץ נמצא תחת ספרייה שהשם שלה כתוב בעברית,אני לא יכול לפתוח את הקובץ,ברגע שהקובץ נמצא בספרייה שהשם שלה כתוב באנגלית,הקובץ נפתח ללא שום בעייה. c:/hello/file.pdf --->נפתח ללא בעיייה c:/שלום/file.pdf -->לא נפתח. הודעת השגיאה היא שהקובץ לא נמצא ,דרך אגב הוא מאיית את השם בעברית כרצף של סימני שאלה,אז יכול להיות שזו הבעייה..אבל אין לי מושג איך לתקן את זה) התוכנה שאני משתמש בה היא Foxit ,אתמול ביצעתי פירמוט והתקנתי ווינדוס מחדש(וכמובן שהתקנתי פונטים בעברית),לפני הפירמוט הכל עבד כמו שצריךץ תודה למי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by barlevi123,

שלום לכם. שמי בר לוי ויש לי בעייה בתוכנת skype , יש לי win xp בעברית. התקנתי את התוכנה skype בשביל לדבר עם חבר שלי בארצות הברית, הוא גם התקין את התוכנה ומצאנו אחד את השני ב skype והכל היה טוב עד שניסינו לדבר אחד עם השני פה נוצרה בעייה . הבעייה היא : אני שומע אותו מקוטע, והוא שומע אותי טוב מאוד. אחרי דקה בערך אפילו פחות מתנתק השיחה , ככה ניסינו כמה פעמיים וכל פעם מתנתק השיחה . הוא אמר לי שהוא דיבר עם מישהו אחר בבולגריה והכל היה בסדר הוא שמע אותו ודיבר איתו קרוב לחצי שעה. ניסיתי לדבר עם חבר שלי פה בארץ אוולי אצלי הבעייה , אבל עם חבר שלי שבארץ הכל היה טוב שמעתי אותו דיברתי איתו כ- שעה. מה זה יכול להיות הבעייה ? תודה מראש בר-לוי!!!

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  18. הבעיה היא כזו, אני יכול לגלגל עם הגלגלת של העכבר כרגיל למעלה ולמטה, אני יכול ללחוץ על החצים הקטנים שיש בתחתית ובחלק העליון של שורת הגלילה, אבל אני לא יכול לתפוס אותו (להשאיר את העכבר לחוץ עליו) ולהזיז אותו... לא משנה מה ניסיתי, שחזור מערכת גם לא עובד. אין שום דבר ספציפי שעשיתי כדי לגרום לזה לקרות , זה פשוט התחיל. יש רעיונות לפתרון למישהו?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by WarNet,

היי כל פעם שאני יוצא ממנו אז הוא מתנתק לי מכל המשתמשים שלי בכל פורום. לדוג':פה. אם אני אסגור עכשיו את הדף הזה,אז הוא יתנתק לי מ-HWZONE. איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by IG,

מכירים את זה שכשאתם כותבים משהו, מסמנים אותו, וכותבים משהו אחר, אז המשהו הראשון נעלם ומופיע המשהו החדש במקום? אז אצלי בוורד זה נעלם- פתאום (ולא זכור לי שעשיתי שינוי מיוחד בהגדרות בזמן האחרון...) אם אני מסמן את המשהו הראשון וכותב משהו חדש, אז הסמן קופץ אוטומטית לתחילת המשהו המסומן ולא מוחק את המשהו הראשון! איך אני מחזיר את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by scot,

אני לא מצליח להפעיל את האקספלורר. יש לי גם פיירפוקס אבל שאני מנסה להפעיל את האספלורר הוא פותח לי רק את דף הבית ולא מוכן לפתוח אתרים אחרים בנוסף אחרי שהסרתי את האקרובט והתקנתי אותו שוב הוא מסרב לעבוד. הוא נותן לי כל מיני הודעות שגיאה למרות שהורדתי את הגירסה החינמית

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  22. שלום לכולם כבר כמה ימים אני חווה בעייה זו. יש לי לוגו של SLI עם קוו הנמתח בצד השמאלי של התמונה: לא ניתן גם לצלם את זה אז לכן ציירתי את זה לפי הזיכרון המוכשר שלי ( ) זה קורה בכל משחק, ולא רק במשחק אחד. מחקתי כבר את NTUNE. איך אני נפתר מזה?!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  23. שלום רב: כאשר אני לוחץ alt + shift באקסל כדי להחליף שפה, תכופות במקום להחליף שפה, הוא מתחיל להשתולל לי עם הממשק כאילו לחצתי רק על Alt בלי Shift. בדקתי האם הבעייה קורית גם בוורד ואכן זה כך. הבעייה לא קורית עם תוכנות אחרות שאינן של מיקרוסופט אופיס. מה הגורם לבעייה הזאת?

24. Started by tenana,

לא דע ממתי זה , אני חושב אולי מאז העדכון ל1.5.0.2 אבל לא בטוח, הכתובת של דף אחד נשמרת לדף אחר, הכוונה שנגיד נכנסתי לאתר www.hwzone.co.il בטאב אחד, שהיה פתוח ראשון, ואחר כך אני פותח טאב חדש, אז הכתובת של האתר תישאר גם בדף הזה.. ובנוסף, כשאני סתם עובר בין טאבים, אז כתובת של אתר אחד , "משתלטת" פתאום על כל שאר הטאבים ובכל טאב שאני אהיה רשומה הכתובת של טאב אחד מבין הטאבים.. מישהו אולי נתקל בבעייה?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  25. ! CRC failed in ********* The file is corrupt כול קובץ שאני עושה לו exctract-אותו ארור..משגע אותי מה אני עושה?תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.