תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התחלתי לחוות קריסות רנדומליות של הדרייברים של NVIDIA היה לי גרסה 275.33, אבל מחקתי אותה וניסיתי כבר אלף גרסאות שונות אבל תמיד אחרי הריסט של ההתקנה, בכל פעם שהמחשב עולה בעת המסך WELCOME יש מסך כחול! WINDOWS 7 SP1 32BIT NVIDIA GEFORCE 9800GT בבקשה תעזרו ליייי
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע למה אבל בימים האחרונים פתאום מופיעה לי הודעה כזאת: כשאני לוחץ נסה שינית או התעלם וכו' הקספרסקי קורס לי מייד. ניסיתי להתקין מחדש קספרסקי אלף פעם ולא עזר. בבקשה עזרו לי לפתור את הבעייה ולהבין את פשר ההודעה של הC++ הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש בתוכנה Partition Magic 8, ובחרתי באפשרות של איחוד מחיצות בכונן (Merge). בעוד התוכנה עושה את עבודתה, המחשב החליט משום מה לעשות לעצמו הפעלה מחדש. כשפתחתי את "המחשב שלי" בכדי לראות מה קרה, גיליתי להפתעתי ש-2 הכוננים פשוט לא נמצאים שם. לאחר שפתחתי את התוכנה Partition Magic, ראיתי כי הם מופיעים שם כ- "unformatted". עכשיו , אם אעשה להם פירמוט אזי המידע יימחק סופית. לכן, אני פונה אליכם בבקשה קטנה שתעזור לי מאוד!! האם ישנה דרך לשחזר את המידע מאותם כוננים? נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל בדיוק כמה שעות לפני המקרה דאגתי ברוב חוכמתי לבטל את ה- system restore. תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 11 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני לא יודע עם יש קשר בין windows 7 לתמיכה שלו בתרגומים בעברית אבל שתי תוכנות שהתקנתי vlc-1.0.2-win32 ו - BS.Player.Pro.v2.50.1015.Beta בשתי התוכנות התרגום הוא בג'יבריש. חשבתי אולי זו בעייה רק עם שתי התוכנות אז הדבקתי את התרגום באמצעות PocketDivXEncoder_0.3.96 ואז כשהפעלתי אותו אז גם הוא הדביק את התרגום בג'יבריש. כשהיה לי windows xp הכל עבד פסדר ולא הייתה בעייה עם העיברית... אני אולי חושב שזה קשור בפורמט של הכתוביות כי הדבקתי לסרטים אחרים כתוביות וזה יצא בסדר אבל הייתה לי את הבעייה הזו לא רק עכשיו אלא גם לפני כן בסרטים אחרים (כל הבלגאן התחיל מאז שהתקנתי את windows 7)
-
- 11 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
היתקנתי DX10 ל windows XP ועכשיו אני לא מצליח למחוק אותו ולהתקיין DX9 וגם ה DX10 הוריד לי ב 3DMARK06 2000נק' ! שזה מלא !
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שידרגתי רכיבי תוכנה במחשב. התקנת SP2 לwindows ועדכון דרייבר המסך (fx5200, אם זה רלוונטי למישהו.). מאז התקנת אחד מהם (אני לא זוכר מי בא קודם, אך הם באו בתקופה די צפופה אחד אחרי השני, הכמה ימים האחרונים, אני לא יכול לראות 90% בערך מהסרטונים/סרטים שיש לי על המחשב.. יש אודיו, אבל במקום הוידאו אני מקבל רק ריבוע ירוק ומעצבן. להתקין מחדש קודקים? ניסיתי. להסיר את דרייבר מסך ולהתקין מחדש? ניסיתי. אפילו התקנתי מדייה פלייר 11 לראות אם הבעיה תפתר, והיא לא נפתרה. אם מישהו יודע על הבעיה, ויכול לעזור לי בפתרונה, אודה לו מאוד. בתודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אם מישהו יודע מה הוא רוצה זה יעזור לי מאוד... (מצ"ב תמונה של הבעייה) התוכנה הייתה מותקנת בעבר במחשב והסרתי אותה ועכשיו כשניסיתי להתקין שוב זה מה שקרה.... מה עושים???? ד"א לא התקנתי בעבר גרסת נסיון של התוכנה.... וגם לא כעת ההתקנה תמיד נעשתה מאותו דיסק (של התוכנה המלאה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הדייבר של הכרטיס.. כשאני מנסה לפתוח את התפריט, בשולחן העבודה אני מקבל את השגיאה הבאה: תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?i=joyo4mkggrnd.bmp וכשאני מאתחל את הוינדוס אני מקבל את השגיאה הזאת: http://www.siz.co.il/up.php?i=zgwkjoot4zyf.bmp וכשאני מנסה שוב להתקין את הדרייבר אני מקבל את השגיאה הזאת: http://www.siz.co.il/up.php?i=ogia0tj4dzjy.bmp בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעייה פה.. תודה..
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את הרדיו. (אני זוכר שצריך איזה תוכנה אבל אני לא זוכר את שמה.) הנה תמונה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
כאשר העברתי מ XVID ל MPEG הוא הפך ל MPEG מסך מלא (וזה יצא כאילו הכול נמרח לאורך)כי ה XVID היה לא במסך מלא ...אלה ב מסך רחב... מה צריך לעשות אני משתמש לפי המדירך ???http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=75
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה לעבור לICQ 2001, אך נתקלתי בבעייה הבאה: פעם, לפני שיצאה הגרסה האחרונה ה"רשמית" של ICQ2001, השתמשתי פעמים אחדות בגרסאות הלא רשמיות שהסתובבו ברשת. וירא Ewingum כי רע ומחק התוכנה מהכונן הקשיח. בינתיים עברו הרבה מים במיסיסיפי, ורציתי להתקין את ICQ 2001. הורדתי את הגרסא הכי חדשה, השתמשתי בDB CONVERTER, המרתי את המאגר נתונים של המשתמש שלי מ2000 ל2001, והפעלתי את אייסיקיו. רק מה, אוטומטית כשזה מתחבר, זה עושה שכל המשתמשים שמצב האישור שלהם הוא AUTHORIZE, הם לא ברשימה, אלא על AWAITING AUTHORIZATION כמו כן שאני מוחק מישהו מה AWAITING AUTHORIZATION אז אחרי שאני מתחבר שוב, הוא שם בקיצור - קוד שרתים וניהול מאגרי מידע של משתמשים יעיל כמו במבה מתוקה ("במבה אדומה"…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני יכול לקבל דואר ולא לשלוח...! כשאני לוחץ דואר חדש אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: טעינת פנקס הכתובות נכשלה. תצורת Outlook Express שגויה, נא התקן מחדש. אישור שאני לוחץ אישור זה כותב: אירעה שגיאה בפתיחת הודעה זו. אירעה שגיאה. אם אני הולך להתחל, תוכניות, עזרים, ופנקס כתובות זה כותב: נראה כי הקובץ שצויין אינו קובץ פנקס כתובות חוקי מה אפשר לעשות???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה חשובל י מאוד אני וחברים עושים סרט מכל מיני דברים בקיצר כמעט כל פעם שאנחנו מוסיפים מוזיקה לסרט אז יש את הsend no send המעצבן הזה ואני ממש מתשגע מזה!!!! גם לפעמים כשסתם רואים את הסרט בינתיים או כשמוסיפים מוזיקה! בסבקשה עזרה ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול וזה לא עזר!
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
כל פעם שאני מסתכל על קבוצת דיון בלי להכנס אליה בOUTLOOK EXPRESS אני רואה שיש איזה 13000 הודעות, ושאני נכנס לקבוצה עצמה זה מראה לי רק איזה 15 הודעות... מישהו יודע למה???
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שולם, ליפני זמן קצר מאד צצה לי ההודעה: *** Chatsession Start : renegat8[[PL]] - 17/10/2004 19:52:54 [19:52:54] renegat8[[PL]]: AUTO MESSAGE: Your Client has Failed the Secury Identification!!! You won't get any credits [19:54:22] *** Disconnected אני לא עשיתי שום דבר, אני פשוט חף מפשע.. מישהו מוכן להסביר לי מה מהות העיניין? האם זה קרה למישהו? מה עושים במצב כזה? נ.ב התוכנה ממשיכה לעבוד כרגיל, אך המהירות היתדרדרה לא מעט~ *בירשותי גירסת האימיול: eMule v0.42g במוד: WF.com 1.6 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שאני רוצה נגיד לשנות את התמונה שבאייסקיו מופיע לי השגיעה בתמונה המצורפת , זה מופיע בעוד כמה מקומות ואין לי מושג מה הבעיה .. אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם הבעיה צצ הועולה כאשר אני מקבל קבצים במייל אשר כוללים רוסית או שפה זרה אחרת שהיא לא עברית. פתיחה של קובץ וורד כזה תגרום לקריסת הוורד. במחשבים אחרים אין לי את הבעייה הזו. יש לי רעיון לנקות ספריה בשם olk18a אשר נחבאת לה במחשב היכן שהוא. האם אני בכוון?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם! נתקלתי בבעיה מוזה ב word 2007. לאחר משחקים של אשתי בתוכנה לשם הוספה של נוסחא הגעתנו למצב שבו כל לחיצה על מקש רווח גורמת ל הופעה של נקודה (middle dot). לא מצליחים למצוא כיצד לבטל את המצב. מחקתי את hnormal אבל ללא הואיל. מחפש כוונים לפתרון
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה מוזרה באקסל גרסה 2002 ו 2003 מערכת הפעלה xp sp2 שינוי צבע גופן או הפיכתו למודגש גרם לקריסת התוכנה עד עתה לא מצתי פתרון לבעייה המוזרה הזו. זה קורה רק בקבצים קיימים ולא בקבצים חדשים. כלומר יצירת קובץ חדש מאפשרת לי לערוך אותו ככל שאני רוצה אבל ברגע ששמרתי אותו אין לי אפשרות לשחק עם הגדרות הגופנים שלו כל השאר עובד אבל שינוי גופן או הדגשה שלו שינוי צבע גופן גורם לקריסת התוכנה מחפש כיוון לפתרון
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה באקסל 2003. כאשר אני משנה צבע גופן באחד התאים התוכנה קורסת. כל עוד אני לא משנה צבע גופן אין בעייה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני משתמש, (ומרוצה מאד) ב Music Match גירסה 7.0 הכל עבד מצויין עד שבוקר אחד בהיר התחילה בעייה מוזרה...(שאגב, לא נפתרה ע"י התקנה חדשה). מי שמכיר את התוכנה יודע שהיא מורכבת מכמה חלונות שונים ש"מחוברים" בד"כ ביניהם (חלון מוסיקה שמתנגנת, חלון הפעלה וכו'). בכל מקרה, בהפעלה של התוכנה הם היו תמיד נמצאים במצב האחרון בו סגרת אותה, או מחוברים יחדיו. מאותו בוקר בהיר, כאשר אני מפעיל את התוכנה, כל חלון נפתח במיקום שונה על המסך...(ניתן עדיין לחבר אותם ע"י הזזה שלהם). בקיצור, זו לא בעייה קריטית, או בעייה שמונעת עבודה עם התוכנה, אבל היא מרגיזה... (ניסיתי שדרוג לגירסאות מתקדמות יותר וזה לא עזר.) איך מגדירים את זה? איפה הקובץ הדפוק??? מה לעשות?? ??? ??? ??? דרור
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
התחלתי הורדה של איזה משהו זה הגיע ל30 מגה ופתאום זה נעצר ( paused ) וכשאני לוחץ על (remouse) כדי להמשיך בהורדה אני שומע צפצוף מהמחשב (לא מהרמקולים) ואני לא מצליח להמשיך בהורדה יש לכם מושג מזה??? תודה!
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בכל פעם שאני לוחץ על איזשהוא כפתור כגון דף הבית הקודם או רושם כתובת אינטרנט מופיעה לי הודעה שהיישום לא נמצא אין לי מושג למה איך אני מתקן את זה?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מתקין את האופיס ובאמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיעה שנותנת 3 אפשרויות : נסה שנית, התעלם או ביטול זו לו הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת, אני לא יודע למה היא קשורה לוונדוס עצמו או לאופיס ניסיתי להתקין כמה גרסאות של אופיס : 2003,2007 ו 2007 SP1 כל הגרסאות אופיס שניסיתי להתקין עובדות בצורה חלקה במחשבים אחרים. במחשב בו נתקלתי בבעיה זו יש מערכת וונדוס אקס פי home SP2 HEB מקורית עם CD KEY מקורי שעבר את בדיקת המקוריות של מיקרוסופט. אני מצרף תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
תוך כדי התקנת דרייבר מצלמה (325 USB PC CAMERA). מתחיל התהליך ולקראת סיום אני מקבל שגיאה שלא היה ניתן להתקין את הדרייבר והשגיאה היא: אין די מקום אחסון. עכשיו זה לא קשור ל RAM כי יש מספיק.. וגם לא ל מיקום פיזי בדיסק הקשיח.. בכונן של מערכת ההפעלה יש כ 90 GB פנויים.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-