עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי את התוכנה Pirates Facebook Hack והיא מציגה לי בשלב מסויים - שהתוכנה צריכה לשנות IP את השגיאה הבאה.... מה עושים? THEN CHANGE THE IP ADDRESS BECAUSE IT IS DISABLES הנה תמונות :

2. אני עובד במחשב נייח עם ויסטה. יש לי כמה תוכנות כמו למשל אופיס 2007 והאייטונס, כשאני פותח אותן הן לא תיכף עולות אלא האינסטולר נפתח לי, התכנה כאילו מתקינה את עצמה וזה קורה כל פעם מחדש. זה לא בכל התוכנות על המחשב אלא רק האופיס 2007 והאייטונס. כל השאר עולות ונפתחות חלק. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  3. שלום יש לי בעייה בתוכנת מסנג'ר אני כמעט בטוח שזה מאז העידכון האחרון של הווינדוס. הבעייה היא שהוא לא מתחבר והוא מפנה אותי לשירות של פתירת בעיות ושמה הוא אומר לי : פותר הבעיות לא הצליח לחבר אותך ל- MSN Messenger. ייתכן שתוכניות מסוימות במחשב שלך מונעות את החיבור. ראה להלן סיכום של פתרון הבעיות. הגדרות המערכת לא נמצאו בעיות בהגדרות המערכת שלך. כתובת דואר אלקטרוני וסיסמה לא נמצאו בעיות בכתובת הדואר האלקטרוני ובסיסמה שלך. תוכניות התוכניות שלהלן עלולות למנוע חיבור ל- MSN Messenger. Symantec Norton Internet Security ניסיתי לכבות את הנורטון וזה עדיין לא עבד אבקש לדעת איך אני יכול לכבות את הNorton Internet Security או שזאתי בעייה אחרת? תודה מראש והאם כשאני יכבה את האפשרות של הInt…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by nbd,

שלום.. הכל התחיל כשניסיתי לשדרג את הגירסא 0.45a ל0.45b ומאז לא הצלחתי להוריד.. הבעייה היא שזה לא מתחבר לסרברים, כשאני עושה connect אז זה רושם לי מצד שמאל למטה מלא דברים מהר ואז כותב : Failed to connect all servers listed. Making another pass. מה הבעייה?!?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by liiight,

יש אתר מסויים שאני מתחבר אליו באופן קבוע. האתר משתמש בהצפנת SSL. עד עכשיו הכל היה סבבה. בזמן האחרון, אני נתקל בבעיה כזו: אני מתחבר אל האתר, לכאורה בסדר גמור. כשאני ניגש לספריה (כל ספריה), הוא מתחיל לעשות את הLIST, ואחרי שהוא טוען חלק ממנה (1,714 BYTE ליתר דיוק), הוא נתקי, ואז מתנתק מהאתר, בלי שום הודעה. חשבתי שהבעיה היא בFIREWALL שלי בהתחלה, כי התופעה החלה בערך לפני כמה ימים כשהוא שידרג את עצמו (ZONEALARM). אבל גם כשהפיירול מכובה לחלוטין, הבעיה משתחזרת. יכול להיות שהבעיה היא מהצד השני? מאוד קשה לי להאמין, כי האתר מאוד פעיל והייתי מקבל דיווח על משהו כזה. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  6. Started by shafankis,

במחשב שלי מותקנת תוכנת Movie Maker בגירסא 2 החדשה והמשופרת. לכאורה הגירסא החדשה מאפשרת שילוב של מעברים (Dissolvs למיניהם), כותרות, פילטרים וכו'. אך בכל פעם שאני מנסה לבצע את אחת מהפעולות הנ"ל התוכנה פשוט נסגרת מעצמה! לדוגמא: דגמתי קליפ מסויים, חתכתי אותו במקומות הרצויים, סידרתי אותו ב-Story Bord, אך כאשר ניסיתי לגרור מעבר מסויים לתוך ה-Story Bord התוכנה נסגרה כשרק נגעתי עם העכבר במעבר הרצוי. מדוע זה קורה, וכיצד אפשר למנוע את העניין? האם יש צורך להוריד עדכונים לתוכנה מהאתר של Microsoft, או שאלו הגדרות שיש לסדר בתוכנה עצמה? תודה

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by shafankis,

שלום לכולם. אני עורך סרט בתוכנת Premier של Adobi, ונתקלתי בבעייה של סינכרון בין האודיו לוידאו. הבעייה היא כזאת: לאחר זמן מסויים (שנע בין 10 דקות לחצי שעה) אובד הסינכרון בין האודיו לוידאו בפרוייקט הערוך, והדבר מסתדר רק ע"י סגירת התוכנה, ופתיחתה מחדש. ככל שאני מתקדם יותר ביצירת הסרט הבעייה נעשית תכופה יותר, וקורת לעיתים קרובות יותר. האם זוהי בעייה בתוכנה, או בחומרה? (יש לי מחשב חזק, אבל לא מקצועי לעריכת סרטים). האם יש דרך לפתור את הבעייה? בתודה מראש: שפן כיס

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by ggg456,

שלום לכולם, הורדתי את התוכנה המבוקשת uICE (לשליטה על המחשב באמצעות שלט למי שלא מכיר) ואז שמתי לב שהיא רק לנסיון של 30 יום. מישהו יודע היכן יש גרסה חופשית של התוכנה? או פרוצה אולי?

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  9. לאימא שלי יש מכשיר אל פסק אדוויס PRV700 Pro, שתוכנת ההורדה שלו היא Viewpower. התוכנה משתמשת בסביבת Java ככל הנראה. עכשיו, במנהל המשימות של Windows 7, יש שני תהליכים של javaw.exe ואחד מהם צורך מעל ל-50% CPU, ובכך פוגם בביצועי המחשב. מה הסיבה לבעייה ואיך אני יכול לתקן אותה? עדכון: מדובר בבאג בגרסה 2.14 של התוכנה. באתר של אדוויס, ראיתי שהם ירדו לגרסה 2.13SP2. התקנתי והתהליך המדובר לא צורך משאבי CPU.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by liiight,

כשאני מנסה להכנס לIRC, אני מקבל את ההודעה הבאה: [23:52] -irc.inter.net.il- [ Blocked by Zone Labs Security ] [23:52] -irc.inter.net.il- [ Blocked by Zone Labs Security ] התופעה החלה ממש לפני כמה ימים, אחרי שהתוכנה שידרגה את עצמה. אפשרתי לMIRC גישה לכל הפורטים, ובכל כתובות הIP ועדיין אני לא מצליח להתחבר. דבר מעניין הוא שכשאני מנטרל את התוכנה, מתחבר לMIRC ומפעיל אותה מחדש, הכל תקין. כלומר, הבעיה היא בשבלי הכניסה, כששרת הIRC מנסה לקבל מידע אודות הIP שלי. אבל כאמור, פתחתי את כל הפורטים. למישהו יש רעיון? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  11. שלום. יש לי אימיול 0.45a client מקורי בלי שום פאצי'ם, ואני מוריד ממש ממש לאט. זה התחיל כשהיה לי את האימיול של lionetwork וזה הוריד לי יחסית בסדר ואחרי זה כשהורדתי את הגירסה החדשה שלהם אז זה הוריד לי ממש לאט, לא יודע למה. אז עכשיו אחרי שראיתי שסגרו אותם אז גם מחקתי את האימיול שלהם והורדתי תמקורי מהאתר הרשמי. גם שם הורדתי ממש לאט, שאלתי את חבר שלי והוא אמר לי לעשות רק UPLOAD כמה ימים. אז עשיתי איזה יום וחצי ועכשיו אני שיתפתי 1.20 ג'יגה והורדתי 840 מגה. ואז חשבתי שזה נפתר, ולא. אני עדיין מוריד על בייטים והכי הרבה זה היה 3 קילובייט אני מחובר לADSL 750, וגם מישהו אמר לי שזה אולי משהו שקשור לפורטים ולFire wall יש לי כמה fire walls יש לי את הzone alarm , norton personal firewal…

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  12. המחשב של אמי מחובר לאל פסק Advice PRV 700 Pro, ומותקנת בו הגרסה האחרונה של תוכנת Viewpower (גרסה חדשה יותר מזו שהגיעה עם התקליטור). עד עכשיו היא עבדה מצויין. עכשיו פתאום היא מסרבת לעבוד ולבצע Monitoring. לא בהפעלה עם הפעלת המחשב, וגם כמה שאני מנסה ללחוץ על Start monitoring, זה לא עוזר. ה-Web service port שמוגדר, הוא 15177. איך לפתור את הבעייה? (ראו תמונה מצורפת) עדכון: הבעייה נפתרה ע"י קובץ הסבר לתיקון באג אפשרי לאחר התקנת התוכנה באתר אדוויס. זאת למרות שהתיקון בוצע בעבר. יש מצב שעדכון ה-JRE לגרסה האחרונה נטרל את התוכנה, והייתי צריך לחזור על מה שכתוב שם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ski_farm,

הורדתי לא מזמן את התוכנה vlc-0.8.6c-win32 והיא הותקנה בהצלחה ועובדת טוב אבל ישנה בעייה כאשר אני מצרף קובץ כתוביות אל הסרט המוקרן באופן שיטתי התוכנה מעלימה את האות האחרונה מסוף השורה שנכתבה ומדביקה אותה לתחילת השורה הבאה למשל: אם שורה ראשונה בתרגום היא "מה אתה רואה" והשורה השנייה בתרגום היא "מכונית אדומה" התוכנה תציג את השורות כך: שורה ראשונה בתרגום היא "מה אתה רוא" והשורה השנייה בתרגום היא "המכונית אדומה" זה קורה בכל הסרטים והתרגומים שניסיתי איך מתגברים על הבעייה. נ.ב איפה אפשר למצוא חוברת הוראות של התוכנה כדי לדעת את כל האפשרויות בה לעומק תודה רבה מראש ski farm

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  14. Started by Hitman_47,

כמו ששוב אמרתי פה פעם בפורום יש לי בעייה אם הצורב והתכונה נרו הוא ניתקע לי כשאני בוחר דיסק או מנסה ליצרוב כל דבר עם התוכנה צירבה של ה XP ואללה אני צורב טוב הורדתי גם מלא גירסאות של 5 והוא לא מזה את הצורב שלי כרגע אני מישתמש בגרסה הכי חדשה של הנרו פירקתי את האמא של המחשב (יכול להיות שזה הכבל של ההרדיס והצורב) סידרתי הכל ניקיתי את האמא של המחשב (עם לחץ אוייר) ועדין הבעייה חזרה מי יכול לעזור לי בבקשה ...

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by duk4u,

אתמול הפעלתי קובץ גוסט למערכת הפעלה. עכשיו במדייה פלייאר אני שומע רק סאונד ללא תמונה. נסיתי לחפש בהגדרות ולא מצאתי פתרון. אשמח לקבל סיוע.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  16. היי, היום כשגלשתי קצת באינטרנט מיזערתי ת'חלון של האקספלורר ושמתי לב שכל האייקונים שלי התבלגנו, אני רגיל לפתוח דברים לפי האייקון ועכשיו אני בקושי מוצא משהו, מישהו יכול לומר לי איך להחזיר את זה למצב הקודם? הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

17. Started by giladbi,

יש לי 3 כרטיסי מסך במחשב ו6 מסכים 2 PCI ואחד AGP של ATI RADEON אחד נישרף לי אתמול והחלפתי אותו בדגם קצת יותר מתקדם ניסיתי להתקין את הדרייבר שהגיע עם הדיסק ואני מקבל הודעת שגיאה setup didn't find any driver compatible with your current hardware or operating system מאיפה זה בא לי? הלכתי להסיר את הגירסה הישנה של הקאטאליסט ועכשיו אני רואה רק מסך אחד ולא יכול לעדכן את הדרייברים בגלל אותה הודעה מטופשת רעיונות?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  18. הדוד שלי שהגיע מל.א ביקש ממני שאני אוריד בשבילו את המשחק דיאבלו 2, ואני הורדתי. עכשוי הבעיה היא שהקבצים שאני מוריד הם בסיומת mdf ואיני רוצה להתחיל ללמד אותו להתקין את המשחק בצורה מסובכת כי הוא לא נשאר פה עוד הרבה זמן... האם יש דרך מסויומת שבה אני יוכל לעזור לטו ולצרוב את המשחק בצורה יותר קלה ??? המשחק דיאבלו 2 מגיע ב3 דיסקים א. התקנה ב. משחק ג. תוספים סרטים ( אני חושב!!?) תודה על העזרה מראש תומר בכר

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  19. התקנתי - ghost 2003 על המחשב החדש ורציתי לעשות גיבוי לכונן הראשי. אחרי שהGHOST אתחל את המחשב הוא הגיע למסך שלו - אבל לא עשה כל גיבוי ונתקע. אחרי RESET למחשב הוא עולה DOS ומבקש להחור בין חזרה לWINDOWS או להמשיך עם הGHOST אבל...הוא לא מצליח לחוזר ךWINDOWS בשום אופן ונתקע. איך אפשר לעקוף את הפקודה של הGHOST שיחזור רגיל ךWUINDOWS קראתי שצריך להכניס את הדיסק המקורי של הWIN ולעשות REPAIR אבל אז אצטרך הלתקין את כל העדכונים מחדש. ולא בא לי..... :-( והאם GHOST 2003 לא עובד עם XP? תודה!

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by unknown,

במחשב השני שלי יש לי מודם isdn, ולפני כמה זמן נכנס לי וירוס למחשב והרס לי את ה-boot, אז פירמטתי, הצלחתי להתקין הכל מחדש חוץ מה-isdn. המחשב אפילו לא מזהה שנמצאת בו חומרה לא מותקנת! הורדתי דרייבר מהאינטרנט אבל זה לא עובד, המחשב פשוט לא מזהה אותו! וגם את המודם חיוג לא הצלחתי להתקין. יש הצעות בנוגע לפיתרון???

21. הבעיה הכי הזויה שנתקלתי בה מעולם: משתמש ב- kaspersky internet security 8.0.0.506. יצא לי להתקל במילה laureates, וכשניסיתי לגלות מה היא אומרת עם QTL קיבלתי ג'יבריש במקום תרגום. בנסיון לתרגום דרך מורפיקס, קיבלתי דף ריק הנושא את הכותרת gif image, 1x1 pixels. אותו דבר קיבלתי בחיפוש בגוגל. התופעה חוזרת על עצמה גם ב- IE8 וב-chrome. החלטתי לכבות את הקספרסקי, והכל הסתדר. כשהדלקתי אותו מחדש, התופעה חוזרת על עצמה. כמו כן, אפילו כניסה ישירה ללינק הבא לא מתאפשרת כשהקספרסקי פעיל: http://en.wikipedia.org/wiki/Nobel_laureate (מקבלים דף שכותרתו gif image...). איפסתי את הגדרות הקספרסקי אך זה לא עזר. פרט לתופעה הזויה זו, הכל תקין ולא נתקלתי בשום דבר דומה בעבר. אשמח לעזרתכם. עריכה: נ…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. אז ככה: (WINDOWS VISTA) יש לי את הסט מקלדת+עבר של מייקרוסופט wirless multimedia 1.1 והעכבר שלו קצת נדפק, אז קניתי היום עבר של מיקרוסופט wireless laser mouse 6000. מיד עם חיבור הUSB ולחיצה על CONNECT הוא התחיל לעבוד כמו שצריך. פתחתי את הסביבת עבודה שלי (NETBEANS) ואני קולט שהגלילה של העכבר נורא איטית, אני חייב לעשות תנועה מהירה וארוכה עם הגלגלת כדי שלקבל תזוזה קטנה. באינטרנט אקספלורר / וורד אין בעיה והגלילה עובדת כמו שצריך. חיברתי את העכבר לנייד שלי (WINDOWS XP) וכנ"ל ישר התחיל לעבוד כמו שצריך גם בNETBEANS (זה JAVA IDE..).. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי הרבה... יש למישהו מושג מה יכול לגרום לתוכנה מסויימת לעשות בעיות כאלו?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  23. שלום,אני משתמש בתוכנה BITORRENT ,יש לי גרסא אחת שממש מהירה בשבילי ואני לא רוצה להשתמש בגרסא אחרת של BITORRENT,אבל הגרסא הזאת גורמת לי לבעיות!,אחרי כמה דקות של שימוש,היא לוקחת ממחשב 3 ג'יגה הרטז 50% משאבים!! , אני נכנס לEVEREST,הספק על 55 מעלות! (ראו תמונות) בקיצור לא האמנתי שהספק באמת על 55 מעלות כי לא אכפת לי מהמשאבים כל כך,אז נגעתי במארז בצד ימינו איפה שנמצא הספק,אבל המארז קר,אפילו שנגעתי באזור שליד הספק,עדיין קר,ב55 מעלות האזור הזה לא אמור להיות אפילו טיפה חם? האם זה יכול להיות שהחום הזה קורה רק במקום מסויים ולכן אני לא מרגיש אותו? זה קרה למישהו פה עם איזה שהו תוכנת BITORRENT במיוחד המבוססת על BITORRENT ABC? אם כן עזרה בבקשה יש לציין ששום רכיב במחשב על OC [attach…

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  24. קיבלתי בתחילת פבואר מחשב חדש עם NIS 2005 פתאום פתחתי את המחשב ורשום לי שניגמר לי הרישיון שהיה רשום לי שהתוכנה תעבוד 2006 מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by davidz85,

שלום חברי פורום יקרים, אני עובד עם ווינדוס 7, ועד אתמול גלשתי באופן קבוע בדפדפן אקספלורר 9 בטא. אתמול החלטתי שאני רוצה לחזור לגירסה 8 של אקספלורר, וביצעתי הסרה לאקספלורר 9, דרך אופציית ההסרה בINSTALLED UPDATES. אחרי שעשיתי ריסט למחשב, גיליתי שנעלם לי לגמרי הINTERNET EXPLORER, אפילו אי אפשר להחזיר את גירסה 8 דרך TURN ON OR OF WINDOWS FEATURES, ואין גם אפשרות להתקין מחדש את 9 בטא, כשאני מנסה להתקין מחדש, אני מקבל הודעה שהתוכנה עדיין מותקנת במחשב. ניסיתי להשיג את ההתקנה של אינטרנט אקספלורר 8 לווינדוס 7, אבל זה פשוט לא קיים, יש כמעט לכל מערכות ההפעלה, VISTA XP SERVER 2008, אבל לא לווינדוס 7. אני יכול להשתמש בדפדפן אחר לגלישה, לא זו הבעייה, הבעייה היא שהDEVICE MANAGER לא עולה …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.