תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בעייה עם התחברות לאינטרנט דרך האקספלורר. אני מצליח להתחבר בלי בעייה וגולש במהירות כשאני משתמש בפיירפוקס אבל לא ב IE , האקספלורר פשוט נתקע ומציג לי את הדף של בעיית חיבור. חשוב לציין שאני נמצא כרגע בדירה חדשה שעברתי אליה לא מזמן ומחובר עם הלפטופ דרך ראוטר של סימנס (בדירה הקודמת הלפטופ התחבר בלי בעייה גם לאקספלורר). מה שמוזר בנוסף לכך הוא שהאנטי וירוס (AVG) לא מסוגל להתחבר לשרת עידכון שלו ואני נאלץ להוריד לו עידכונים דרך הפיירפוקס וכנ"ל אותו הדבר ל WINDOWS DEFENDER . ריסט לראוטר לא הועיל.המחשב נקי מוירוסים ורוגלות. הספק הוא נטויז'ין והתשתית היא של בזק. אני חושד בהגדרות של הראוטר אבל חוץ מכניסה לממשק משתמש שלו וריסט אני לא ממש מבין בדבר. אשמח לקבל הכוונה או רעיונו…
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב AVANT הכל טוב ויפה אבל יש כמה בעיות איתו + הוא איטי. את FF אני לא ממש אוהב כי אין שם את כל התוספות שאני צריך. איזה דפדפן אתם יכולים להמליץ לי עליו שיהיו שם את כל התכונות של AVANT ושהוא יהיה מהיר?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ביום בהיר אחד בלי שום הודעה מוקדמת הפסיקו כל הנגנים במחשב לעבוד (מדיה פלייר, VLC, BSPLAYER) עד היום הכל עבד בלי בעיה ולפתע בכל הנגנים שומעים את הקול אבל לא רואים תמונה הכל שחור. שתי הערות: א. עד היום כל הסרטים עבדו לפחות באחד מן הנגנים ולא היתה שום בעיה. אני לא עשיתי שום שינוי ולא התקנתי שום דבר חדש. המחשב הזה אפילו לא היה מחובר לאינטרנט כבר הרבה זמן. ב. סרטי DVD קמויים ולא צרובים כן רואים היטב. למישהו יש פתרון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה על לוח של אינטל כרטיס הקול הוא 82801g high defenition לפני מספר ימים כשהתקנתי windows Xp pro לא היתה כל בעיה הורדתי דרייברים של realtek r166 ושמעו עכשיו התקנתי windows xp pro בעברית והדרייברים כבר לא עובדים זה נראה שהוא לא מקשר בין הדרייברים לכרטיס ניסיתי לבחור את הדרייברים של הכרטיס באופן ספציפי מרשימת ההתקנים,הכרטיס עצמו הצטרף לרשימה אבל לידו היה סימן אזהרה והיה כתוב שיכולה ליהיות בעיה בפעולת ההתקן. אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי הרבה דברים אני מזכיר שהשתמשתי באותם דרייברים שכבר עבדו אבל עכשיו הם לא עובדים לא יודע למה אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאד. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , במפרט הבא: AMD 4200 X2 כרטיס מסך מובנה+GigaByte S-3RH 2GB Samsung 667MHZ X2 HD 160GB WD SATA II VISTA X64 בקיצור סרטי HD לא זורמים יש תקיעות , ניסיתי להוסיף עוד 2 GB זיכרון ממחשב אחר בבית זה לא עזר במיוחד , ניסיתי מספר מריצים כמו BSPLAYER , MICRODVD ועוד כמה , בכולם זה הה. יש קודקים על המחשב K-LITE 3.85 הם לא הבעיה כי במחשב השני (מה שיש לי במשתמש) אני רואה חלק. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו אולי זו ההגבלה של המעבד? אבל זה לא ממש הגיוני כי הוא יחסית "חזק" לצפייה בסרטי HD , יש רעיונות ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר המלצות שקיבלתי כאן בפורום, החלטתי להתקין את הגרסה החינמית של Ad-Aware 2008 בשלב כלשהו לאחר תחילת ההתקנה, אני מתבקש להקיש קוד עבור המוצר ברישיון, או ללחוץ על FREE עבור הגרסה החינמית. לאחר לחיצה על FREE ,תהליך ההתקנה פשוט נתקע (כפי שמראה התצלום כאן) ולא ממשיך הלאה! הסרתי את ההתקנה הכושלת באמצעות YOUR UNINSTALLER ,הורדתי מחדש את קובץ ההתקנה (הפעם ממקור אחר), וליתר ביטחון אפילו נטרלתי את נורטון אנטי- וירוס ואת חומת האש של ווינדוס. שום דבר לא עוזר. ההתקנה שוב נתקעת באותו מקום בדיוק!!! מה עושים? האם מישהו ניתקל בתופעה הזו? האם יתכן שמפתחי התוכנה החליטו להפסיק לחלק את הגרסה החינמית שלהם? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
פתאום, בזמן שאני גולש בפורום, קיבלתי הודעה שהסרבר סגור ואני צריך להכניס שם משתמש וסיסמה, למרות שלא היתה שום בעיה בגלישה באתר. השאלה שלי היא האם באמת היתה בעיה בסרבר וזאת הודעה לגיטימית, או שזה וירוס שמנסה לדוג את שם המשתמש והסיסמה שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להתקין אצלי את התוכנה Ad-Aware 2008 השאלה האם הגרסה החינמית מספיקה, או עדיף לשלם על גרסת ה-PLUS לא אכפת לי לשלם עבור הגרסה הרחבה, אם תגידו שזה אכן כדאי ואפילו מומלץ. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להפעיל את 5 ולא את 6 כי זה לא מאפשר לי זה עושה לי שגיאה של הICQ.. ואם לא יש תוכנה כמו BORINGCQ ל6? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
לא יודע אם כבר דובר על זה בפורום, בכל אופן נתקלתי בזה ב NANA וחשבתי לשתף אתכם. בתמונה הבאה שנראת תמימה, נמצא קובץ RAR אשר מכיל (לצורך דוגמא) קובץ WORD אם תפתחו את התמונה ע"י WINRAR תוכלו לראות את קובץ WORD מקור:http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=554494&TypeID=1&sid=127 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני צריך רוצה ליצור אפשרות לעשות חיפוש עבור מחרוזת במספר מחשבים ברשת. האם למישהו יש תוכנה שיכולה לעשות את זה ולזרוק את התוצאה לקובץ לוג, או אולי תוכנה שעובדת דרך command line?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
העברתי את ההארד דיסק מהמחשב הישן לחדש ואני רוצה להעביר את ההודעות הישנות ואת רשימת אנשי הקשר לOUT LOOK במחשב החדש , איפה אני יכול למצוא את הקבצים האלו .
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום יש לי איזשוהי בעיה מציקה כאשר אני מנסה להכנס לאתר sport5 תמונה : http://imageknight.com/images/1214913504.png הבעיה היא שהחלק העליון של האתר מופיע לי שלושה פעמים על כל אורך העמוד ושאר העמוד לא מצליח להיפתח..בחלק התחתון של התמונה אפשר לראות תכתובת שהדפדפן מתקשה לפתוח ... ניסיתי עם פיירפוקס גם לא הלך,ניסיתי מחיקת קבצי קוקיס וקבצים זמניים,שחזור מערכת וגם לא הצליח. אשמח לקבל פתרון לבעיה,תודה.
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
הי. בתוסף יש אפשרות של SESSION RESTORE, ז שימושי כשהדפדפן קורס, אבל הבעיה היא שהתוסף שואל אותי אם לשחזר את ה SESSION גם אם אני סוגר את הדפדפן עם ה-X. יש אפשרות לשנות את זה?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אפילו מספרי דפים, הוא רושם: {page} במקום המספר עצמו מה עושים לבעיית חוסר התאימות?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני משתמש בFIREFOX 3 ויש לי בעיה מוזרה, אין לי סאונד באתרים. לדוגמא, אם אני נכנס לסרטון של יוטוב לא שומעים כלום. ואם אני גולש לאותו האתר בINTERNET EXPLORER 7 שמותקן לי גם במחשב אז כן שומעים. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום לאחר שהתקנתי את קרספרקי 2009 והרצתי בדיקה הוא אמר לי שיש פריצת הבטחה בFLASH שאני משתמש בו וכדי לי לעדכן אותו לגירסא חדשה יותר אז עשיתי מה שהוא אמר לי מחקתי את הקודם ונכנסתי לאתר שהוא נתן והתקנתי מחדש עכשיו למרות שהוא מותן אצלי כשאני נכנס לאתר שדורש FLASH דרך IE הוא אומר לי שעלי להתקין אותו וכשאני אומר לו להתקין הוא נותן לי את השגיאה הבא(שבתמונה). נכנסתי לאתר שרשום ועשיתי את כמעט הכול(או את הכול אני כבר לא זוכר) ועדין הוא לא נותן לי להתקין.... יש למשהו רעיונות תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את התבנית של האתר הזה: http://www.freewebsitetemplates.com/preview/charitytrust/ לינק להורדה http://www.freewebsitetemplates.com/download.php?template=charitytrust זה מגיע עמוד HTML ותיקית תמונות, וקובץ PSD לשינויים. משום שזה אנגלי ואי אפשר להעביר הכל משמאל לימין כדי לעברת את זה, שיניתי הכל דרך הPSD. יש אפשרות לשמור את זה שוב בתור עמוד HTML ותיקית תמונות?, אבל שלא הכל יהיו תמונות (שהוא עושה קובץ HTML ותיקית תמונות, אבל הכל מחולק לתמונות), אלא כמו האתר דוגמא. כי אחרי הכל אני מניח שהם עיצבו בפוטושופ ואז שמרו לפורמט אתר לא? תודה!
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
עד אתמול מיד אחרי שורת החיפוש הופיעו הלחצנים שהוספתי. פתאום הסדר השתנה ומיד לאחר שורת החיפוש מופיעים לחצני השירות כגון הכוכב להוספת סימניות,לחצן הדגשה, אפשרויות ורק אחר כך יש את הקיצורים שהוספתי. זה מעצבן כי סידרתי אותם באופן כזה שהם יופיעו על המסך, ועכשיו הם מסתתרים בצד שמאל וצריך ללחוץ על החיצים הקטנים כדי שהם יתגלו ואפשר יהיה ללחוץ עליהם. יודעים משהו? :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
בכל פעם שהמחשב עולה מחדש שולחן העבודה לא עולה אלא מופיעה רק תיקיית "מסמכים" ומשם אני מנווט בסייר עד שאני מגיע לתיקיית שולחן העבודה ומשם ממשיך לעבוד כרגיל. ניסיתי להעלות את דיסק ההתקנה דרך הבוט כדי לתקן את הבעיה אבל אני לא מצליח (הוא רושם שיש לי שגיאה בI/O) ניסיתי לנתק את כל ההתקנים (אפילו עכבר) וזה לא עזר. יש דרך אחרת לתקן את זה???? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
משתמש ב-FF3 1. אין לי אפשרות לצפות בוידיאו דרך אתר המציג וידיאו כמו באתרי חדשות. האם יש תוסף מיוחד שיאפשר לי זאת? 2.איך מגבים את כל הדברים החשובים ב-FF? (כולל מועדפים, סיסמאות, הגדרות, עידכונים, תוספות/הרחבות שכבר הותקנו) אני רוצה לפרמט. =========== איך מגבים הודעות באווטלוק אקספרס? אני מקבל רק שתי אפשרויות, גיבוי למיקרוסופט אווטלוק ואו אקסצ'יינג'.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני משתמש ב Nero Express 8 , ובוויסטה 64 אולטימייט , אני צרוב במהירות 16 , אבל בפועל הוא צורב במהירות משתנה בין 11 ל12.5. לעומת זאת , שהיה לי וויסטה 32 , הנרו היה משתמש בRAM שבמחשב (משהו כמו 70% שימוש בRAM על ידי כל המערכת) וככה היה צורב במהירות גבוהה. עכשיו הוא בקושי משתמש בRAM והתוצאה היא מהירות נמוכה של צריבה... מה אפשר לעשות ? המפרט בצד אגב. תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת הדמו של התוכנה התקנתי והוא כותב לי שתקופת הנסיון פגה, הסרתי וגם מחקתי את כל הקבצים שנותרו ואת כל הרישומים ברגיסטרי והפעלתי את המחשב מחדש וגם בדקתי את התאריך שיהיה מכוון ואז התקנתי מחדש והבעיה עדיין נמשכת... למישהו יש אולי פתרון בשבילי
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני משתמש בדפדפן פיירפוקס גרסא 2.0.0.14 עם הפלאגינים שהגיעו איתו ללא שום תוספת מצידי. ישנם אתרים שאני רואה את התוכן חתוך וללא אפשרות לנוע בעזרת החיצים (בעייה שאינה מופיעה באקפלורר) שימו לב לצד החתוך בשמאל לתמונה אשמח לפתרון מהיר ויעיל. בברכה טל דוד
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אפשר לשנות את מיקום הכתוביות בתוכנה VLC, מהפריים עצמו לחלק השחור? צירפתי תמונה להמחשה.. אל תציעו לי תוכנות אחרות לפתרון הבעיה כי אני מכיר כמה שעושות את זה אבל אני לא מעוניין. ואני לא בטוח אם זה הפורום הנכון.. אם לא תעבירו בבקשה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-