עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כמו שעושים crop לתמונה תודה ומקווה שהייתי ברור

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Asafalfa,

היי אנשים !טוב הורדתי את ה MSN לפני כמה ימים והוא פשוט מעצבן :\ כל פעם שאני מתחבר אחרי שניה הוא יוצא לי וכותב לי "החיבור שלך לשירות NETMESSENGER . אבד . מתחבר מחדש בעוד ..." אחרי חצי דקה הוא שוב מתחבר ושוב יוצא מאותו סיבה ?! מה אני עושה אם זה ??:\

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by noamborisov,

הורדתי את הדפדפן כי נמאס לי מהתקלות של IE, עכשיו זה דיי מסובך לי ודי חדש לי 1. הורדתי את תוספת IE TAB והבנתי איך משתמשים בה, הורדתי Add to search bar וניסיתי להוסיף את YOUTUBE וזה עשה שגיאת JAVASCRIPT ניסיתי גם להוסיף בלי תוסף הזה את יוטיוב אבל אני לוחץ הוסף את " YouTube Video Search " ולא קורה כלום, אז איך אני עושה את זה? 2. האם יש דרך או תוסף שתהיה הצגת מועדפים כמו ב IE 7? שפשוט רואים את המועדפים בצד בחלון? 3. כל הזמן שאני לוחץ על החץ ליד שורת הכתובות מופיעים לי הדפים שיש לי במועדפים ברשימה מתחת לשורת הכתובת, אני לא רוצה שזה יופיע מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  4. שלום, האם ישנה תוכנה לWIN שהופכת תמונה שצולמה במצלמה לסריקה, בדומה לפעולה שמבצעות האפליקציות CamScanner ו Scanner Pro לאייפון? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. השבוע סיימתי קורס פלאש אבל עבדנו על הCS3 עכשיו רציתי לדעת על הדברים הפשוט> כמו בלחיצה על כפתור שיקשר לאתר או לסרטון וכל שאר הדברים הבסיסים הידועים בתכנות בCS5 תודה! :]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לאחרונה הצטברו אצלי שלל בעיות מוזרות בוינדוס. אני מאוד עסוק ואין לי זמן להתחיל להתקין כל תוכנה ותוכנה ולהגדיר כמו שאני רגיל. חשבתי אם יתכן וישנה תוכנה לווינדוס שמאפשרת גיבוי מלא של אפליקציות ומסמכים, תיקיות מסוימות וכד' כדי שאוכל להתקין ווינדוס מחדש ובלא מאמץ ניכר לחזור להרגיש "כמו בבית" משהו בסגנון Titanium backup לאנדרואיד, למי שמכיר. אשמח לעזרתכם בנושא, תודה רבה :-*

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by md22,

יש לי דיסק 80ג' ניסתי לחלק אותו עם FDISK ואני רואה רק 10ג' מרוב יאוש התקנתי WINXP על כל ה80ג' א. האם FDISK לא תומך בדיסק גדול ? ב. האם אני יכול לפצל את הדיסק עם פרטישן מגיק בלי לפגוע ב XP שמותקן במחשב תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. פרוייקט מעניין, לקחו את ה GIMP (תוכנת העריכת תמונות החינמית הכי טובה שיש), והפכו אותה שתתפקד יותר כמו PHOTOSHOP. יש גרסאות לכל מערכת ההפעלה, כולל WINDOWS, LINUX, MACOS X. http://blog.yumdap.net/archives/20-GIMPshop-for-Windows.html

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by davidcohen,

היי אפשר המלצה לתוכנה טובה למתמטיקה, אם אפשר אז אחת שנותנת דרך בפתרונות טריגונומטרים לדוגמא. כעיקרון אני צריך תוכנה שיש בה אפשרות לפתרון משוואות עם משתנה, וגם יכולה להביא פתרון שכולל את המשתנה , לדוגמא: 3x+2x התוצאה 5x אם יש אפשרות לאינטגרלים וכל מיני כאלה לא יזיק. תודה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  10. קובץ הקריאה שמצורף לסרט אומר שאני צריך XVID 6.71C די-קודר בשביל לנגן את הסרט הזה בהצלחה..לא מצאתי את הדיקודר הזה וכל התוצאות בגוגל מובילות לדפים סתמיים באתרי טורנט יש לי VLC פלייר וBS פלייר

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by .AloN,

אני מעוניין להוריד את ה- bitrate לסרט SVCD על מנת להוריד מגודלו. מישהו יודע איך ? 10x

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  12. קניתי צורב דיוידי של NEC 3520a ורציתי לדעת באיזה תוכנה אני אמור להשתמש (עדיף של נרו) בשביל להתחיל לצרוב איתו? אני משתמש בנרו 5 והוא כל כך ישן עד שהוא לא מסוגל לזהות את הצורב דיוידי, יש גירסא של נרו שאתם ממליצים עליה שתעבוד טוב עם הצורב? אה ועוד שאלה שלגמרי לא קשורה... כשמתקינים את הווינאמפ, מה אומר הקריין בקובץ דמו הזה שמגיע עם התוכנה?!

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  13. בודקת רכיב רכיב אם הוא טוב כרטיס מסך לוח אם וכו' תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by gigabot,

שלום אני צריך או תוכנה או משהו לא יודע אני צריך לעבוד עם שורות או משבצות כמו דף של מחברת... תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by 114508534,

יש לי E-MULE גרסאת 2.1 של LIONETWORK וכשאני מכבה את התוכנה ומנסה להתנתק מהאינטרנט זה לא מתנתק וכאשר אני לוחץ לכבות את המחשב זה זה כותב שזה שומר שינויים אחרונים וזהו זה לא מכבה את המחשב . וכאשר אני לא מדליק את ה E-MULE זה מכבה את המחשב נורמלי בבקשה תעזרו לי. :-[

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני קורס כמות הקבצים הכפולים שיש לי במחשב. זה מכסה סדר גודל מטורף. אני מעוניין לצנמצם כמה שאפשר פלונטרים במיוחד של קיבצי תמונות ומוזיקה. האם יש תוכנה מומלצת שסורקת את הכוננים ויכולה לעזור לי לסדר את הפלונטר הזה?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by XDude,

שלום מישהו מכיר את החץ הירוק הזה של ווינדוס מדיה פלייר שנותן לך תמיכה בכתוביות? אני לא זוכר מאיפה הבאתי את זה אבל זה נעלם לי.... מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. יש לי סרטון פלאש שהכנתי בפלאש MX ואני לא מצליח להפוך אותו לקובץ וידאו נורמאלי. הצלחתי להפוך אותו רק לAVI אבל אם אני בוחר בלא COMPRESED יוצא קובץ של כמעט 100 MB (!). אם אני כן עושה קובץ "דחוס" ואני בוחר בפורמט XVID MPEG-4 או DIVX למשל זה יוצא עם רקע אפור במקום רקע לבן (צריך להיות לבן) . מישהו יודע איך אני עושה קובץ וידאו נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  19. יש לי שתי סימולציות לעשות בפלאש ואני צריך עזרה ודי מהר צריך לסיים את הסימולציות עד יום רביעי בלילה המסנג'ר שלי הוא YB1212?HOTMAIL.CO.IL והאייס הוא 322716645 כל מי שמתעניין בפלאש זוהי עבודה מאתגרת יחסית אבל פשוטה ואני לא מצליח בבקשה עזרההה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  20. הי, אני מחפש תוכנה שמיועדת לעבודה עם 2 מסכים ומאפשרת להעביר תוכנה בלחיצת כפתור או שתיים, בין המסכים.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by waizman,

זה כבר פעם שנייה שזה קורה לי... אחרי כמה ימים של פעולה נורמלית הפיירוול סוגר את עצומ ומסרב להפתח שוב! למרות שהוא פעל מקודם הסמל בטסקבר נעלם וכשאני מפעיל שוב כלום לא קורה... הפורטים פתוחים אגב, זה לא שהוא פשוט העלים את האייקון. פתרתי את זה מקודם ע"י הסרה והתקנה מחדש אבל זה לא הגיוני שכל שבועיים אני יעשה את זה... למישהו יש רעיון מה גורם לזה ומה הפיתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by Tov_Tov,

אז ככה, הייתה לי בעיה שלא ממש משמעותית עם ה RAM אבל בכל זאת רציתי לתקן אותה ה RAM היה תמיד יותר מידי גבוה אז אבא של חבר שלי אמר לי שהוא יודע מה הבעיהוהבעיה היא עם ה SVCHOST ושיש PATCH שמסדר את זה בשם RPC UPDATE PATCH, טוב אז התקנתי אותו וישר אחרי שהתקנתי אותו התחילו הבעיות; ברגע שמנסים להכנס ל IE המחשב עובד כאילו הוא עומד להיכנס אבל אחרי כמה שניות הוא מפסיק ו הIE לא נפתח ואותו דבר קרא לי עם ה Norton Anti Virus ברגע שלוחצים עליו שום דבר לא קורא ואפילו כשאני מעלה תמחשב כש ה Norton Anti Virus אמור להיפתח אוטומטית אחרי שנייה הוא ניסגר אין לי מושג מה לעשות ...

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  23. בעדיפות לאחת שמאפשרת להגדיר את הטמפ' פרטנית לכל רכיב בנפרד תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  24. צריך עזרה בשיחזור אתרי אינטרנט שנמחקו מרשימת ההיסטוריה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by nemo,

יש לי שני כוננים במחשב C ו-D וכל התוכנות והווינדווס מותקן על C, אני רוצה לפרמט את שני הכוננים אבל אין לי איך לעשות גיבוי לכן אני רוצה לפרמט כל אחד בנפרד, איך אפשר לעשות את זה??

• 4 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.