תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנגן קבצי WMV במדייה פלייר 11, מייד הCPU USAGE של התוכנה עולה ל-80-90 ואי אפשר לגעת במחשב, הכל ממש מקרטע. יש לי כרטיס רדאון 9700 רגיל, מה יכולה להיות הבעייה? אולי איזו הגדרה שצריך לשנות? מקווה שמישהו מכיר את הבעייה הזאת. תודה, דודי.
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, אני רואה במדיה פלייר כל מיני צבעים ולא רואה את הסירטון בכלל, מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם!!! יש ברשותי את התוכנה NERO START SMART של צריבת דיסקים... וכאשר אני רוצה למחוק איזשהו דיסק שאני לא מוצא בו שימוש כלשהו אז הוא עושה לי בעיות ולא רוצה למחוק אותו... מה אני יכול לעשות כדי בכל זאת למחוק את הדיסקים שלא בשימוש??? תודה רבה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
תמונה:http://img183.imageshack.us/my.php?image=66978662iz1.png מזה אומר<?
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר נעזרתי בכם ובסופו של תהליך נאלצתי לפרמט את המחשב, אני מקווה שהפעם הבשורות יהיו טובות יותר.. בכל מקרה, חבר שלי סובל מבעייה במהלך גלישה באינטרנט כאשר הדפדפן (IE6), עושה REDIRECT לאתרי פורנו, משחקי פלאש, סרטים וכדומה. מאחר ולא הייתה לו שום הגנה על המחשב, הרצתי לו בדיקות של ANTI MALWARE,AVG,SUPER ANTI SPYWARE, בנוסף לנטרול של שחזור המערכת. הבדיקות העלו (וניקו), מספר סוסים טרוייאנים שרובם רוכזו בתקיות ה-TEMP תחת יישומי EXE, לדוגמא הנה מספר שמות של תהליכים שזה מצא: 588.exe netprint.exe 227119.exe כעת למרות כל הסריקות שיוצאות נקיות, הבעיה מתחדשת עם החיבור לאינטרנט (ישנה טעינה של תהליכים בדמות 227119.exe), ממה שראיתי הקבצים האלה יושבים גם ברג'יסטרי של המחשב. השאל…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי מחשב של hp dv6700 עכשיו אני מחפש דרייבר לדבר הזה שקורא את טביעת האצבע ואני לא מוצא אותו באתר שלהם.. מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה אולטימט 32bit
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים מחשב חדש. כרטיס מסך גיפורס 6600 GT, זיכרון 1024 ראם, מעבד AMD 64 ביט 3200. קיצר בשבוע הראשון המחשב פעל מצויין. לפני שבוע בא אליי טכנאי של נטוויזן והתקין ראוטר ורשת ביתית. יום אחר כך+- המחשב לעשות בעיות.. כל דקה בערך יש איזה תקיעה לכמה שניות וזה חוזר לפעול בסדר.(בין התקיעות המחשב פועל מצויין). הכרטיס מסך שלי מעודכן.(בקשר לשאר אין לי מושג מה צריך..) סרקתי עם NOD32 ואין לי וירוס, וסרקתי ספייוורים ואין משהו מיוחד. מה אפשר לעשות ומה לדעתכם הבעייה? אהה ויש לי ווינדוס XP תודה!!!
-
- 78 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב מכיבוי אחרי בערך דקה מופיע לי המסך הזה(צירפתי תמונה)ואי אפשר לצאת ממנו מישהו יכול אולי להסביר לי איך אני יוצא מזה או משהו. בבקשה תסבירו לי טוב כי אני לא מבין במחשבים. תודה מקרב לב. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה המחשב שלי נהיה ממש ממש איטי וכבד. הוא כל הזמן תקע תוכניות ולקח לו הרבה זמן להגיב לפקודות. הרצתי Kaspersky והוא מצא ווירוס ומחק אותם אותו דבר עשיתי עם הSpy sweeper הוא גם מצא כמה דברים ומחק אותם ועדיין הבעייה לא נפתרה המחשב איטי כל כך ונראה כאילו הוא מפוצץ בווירוסים. הרצתי עוד פעם היום את הKaspersky והspy sweeper והם לא מצאו כלום. אני לא יכול להיכנס לאינטרנט (אני יכול להתחבר אבל לא לעשות כלום) זה פשוט תוקע את המחשב. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהקדם. תודה!
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם.!! יש לי בעייה במידה פליר מתי שאני מפעיל שירים ושאני שומע אותו ואחרי שהוא נגמר אז המידה פליר אמור לעבור לשיר הבא שמתכת השיר ששמתי אז זה לא עושה לי ככה זה מקפיץ לי לשיר אחר למה זז ככה.?? תודה.!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיית מיקום בטבלה, צירפתי ציור שמראה את הבעיה, כפי שאתה רואים כשאתם מסמנים עם העכבר את כל הטבלה חלק מהריבועים "צבועים" חלקית ורק השניים האחרונים צבועים במלואם, איך אני גורם שכל הריבועים יהיו "צבועים" במלואם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי, המיקרופון פועל ממש חלש ושומעים אותי ממש חלש ב team speak. ואני לא יכול לתת בוסט למקירופון, ואופציית ה ADVANCED חסומה, איפה שהסמל הקון של הרמקול בצד. איך אני מגדיר אותו? וצריך איז דרייברים מיוחדים?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום: אינני מסוגל לאחרונה לשלוח או לקבל תמונות וקבצים מאנשי הקשר שלי בחו"ל בעיקר. החשבון שלי ושל אנשי הקשר הוא MSN. מה יכולה להיות הסיבה לבעייה?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש איזה שרת אחד שכל פעם שאני מנסה להיתחבר הוא כותב לי את ההודעה הבאה UNABLE TO RESOLVE SERVER זה התחיל רק היום לפני זה לא הייתה לי שום בעייה להיתחבר עליו וחוץ מזה חברים שלי מתחברים לשרת בלי בעייה בבקשה עזרה!!! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
שלום רכשתי את המוצר הבא : http://www.dynamode.net/english/pages/product/Datacom%20Products/PCI%20Adapter%20Series/PCI-3PFW.html מסיבה שאיני יודע מנהל ההתקן לא מותקן כראוי נכנסתי למאפייני ההתקן שם מופיע לי ההודעה " אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) " אשמח לעזרה עריכה : מדובר על מערכת הפעלה win 7 עריכה 2 : הכרטיס יצא עם פגם יצור....
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אין לי כבר כמה ימים צלילים במסן >< בכלים- אפשרויות- כללי כל האיזור של הצלילים מסומן כמו שצריך אבל אין צלילים!! מישהו יודע איך לעזור לי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס למסנג'ר זה רושם לי קוד שגיאה 8E5E05F6 ולמשתמש אחר אני יכול להיכנס. אשמח אם יעזרו לי בהקדם האפשרי בתודה ושבת שלום דור
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לאחרונה התחילה בעייה שאני פותח את המסן קופצת לי הבעייה הזאת: ואי אפשר לפתוח את המסן, זה התחיל לאחר שיחזור מערכת. יש אפשרות לפתוח רק את המסן של ווינדוס, למישהו ש מושג מה לעשות? איתי
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי בעייה כשלפעמים שאני פותח את המסנג'ר ובא לשלוח הודעה, אז קופץ לי מן חלון קטן כזה, ורשום שיש בעיית SCRIPT ובחלון מופיע לי קישור ויש בחירה בין YES ו-NO אבל לא משנה מה אני אלחץ החלון ייעלם ולא יקרה כלום, וכל כמה שעות זה קורה וממש מעצבן, הקישור הוא : http://rad.msn.com/ADSAdClient31.dll?GetAd?PG=IMSHIS?SC=HF?PUID=0003bffd8317f92d אני לא יודע מה זה הפרסומת הזאת, וגם ככה יש לי פאטצ' שמעיף את הפרסומות, יש למישהו פיתרון איך לגרום להודעה הזאת עם הקישור הזה להפסיק להופיע?!? תודה מראש דודי . ***עריכה - הוספתי תמונה של הארור. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:לפני כמה זמן רבתי עם המסנג'ר והחלטתי למחוק אותו מהמחשב, :-\ כרגע החלטתי להשלים איתו, אבל ניסיתי להוריד אותו מאתרים שונים והוא פשוט לא יורד(פעלתי עפ"י מה שרשום שם), אפילו חלון ההורדה לא נפתח, מה לעשות? בתודה.. אני.. עכשיו איפה לחתום?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי את msn מסנגר גירסא 7.5.234 אתמול כשהתכתבתי עם חבר פתאום הוא לא ראה מה אני כותב ניסיתי להתחבר אבל עדיין הוא לא ראה מה אני כותב בעצם כול מי שהיה לי ברשימה לא ראה מה אני כותב בתיבת הטקסט.. מחקתי את התוכנה התקנתי שוב אבל עדיין כלום הוא לא רואה מה אני כותב וגם אני לא ראיתי מה הוא כותב לי... יש למישהו מושג????
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
היי יש לי בעייה שהיא מאז שפירמטתי את המחשב.. (שלושה שבועות +-), שאני לא יכול להחליף בין עברית - לאנגלית וההפך ביישומים כמו אקספלורר/וורד/אייסקיו וכו'.. אני כן יכול להחליף עם שיפט+אלט רק שאני כותב בשורת כתובת של תקייה מסויימת - לדוגמא המחשב שלי, בשורת כתובת למעלה אני יכול להחליף שפות.. רעיונות איך לפתור את הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בעיה קיימת רק בIE בדקתי בדפדפן אופרה הכל בסדר גם בתוכניות אחרות כגון אאוטלוק,וורד וכו.. הכל תקין רק בIE הבעיה קיימת (באתרים לא ניתן להפוך את הכתיבה,בשורת הכתובת ובTOOLBAR של גוגל..) ???
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב עכשו התקנתי הכל אבל רק את הכרטיס כול אני לא מוצא ושמעתי שיש אתר כזה שמראה לך את הרכיבים במחשב ומראה איזה דרייבר צריך כמו אוורסט רק שזה על אתר משהוא יכול לשלוח לי בבקשה את האתר תודה
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-