תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עלה בי הרצון והצורך לפרמט את המחשב של אחים שלי הישן...(טונה וירוסים והוא גם ככה דורש פירמוט כי הוא לא מפורמט כבר 3 שנים) אני צריך דרייבר לכרטיס מסך מסוג ראדון 9250 בממשק AGP....אני לא יודע את החברה (אני חושב שזה ATI כלומר לא ספייר או משהו כזה רק ATI כי רשום ATI על ההיטסינק שלו) בקיצור אני צריך לפרמט ואין לי את הדיסק דרייברים שלו ואני לא יודע איזה דרייבר הוא צריך...אם תוכלו לתת לי לינק או הכוונה אני מאוד יודה לכם... ועוד שאלה: 1) מבחינת הדרייברים זה משנה איזה חברה הכרטיס מסך (ASUS נגיד או ספייר)??
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול להמליץ על תוכנה ידידותית למשתמש לצורך הקמת קטלוג וביצוע הזמנות ע"י אנשי מכירות ו/או לקוח סופי.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש דרך להוסיף ללוח השנה תאריכים ומועדים של חגים יהודיים. (לוח שנה עברי) אם לא, אשמח לדעת אם ישנה תוכנה שתעשה את העבודה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מחפש משהו קל רק לרשימת אירועים וכו... ושיקפיץ הודעות הOUTLOOK כבד לדעתי מישהו מכיר משהו אחר ?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
ברשותי רמקולים X-530 וכרטיס קול CREATIVE X-FI. לאחר שניסיתי להתקין משחק מסויים על המחשב, כרטיס הקול שלי שבק משום מה והייתי צריך להתקין דרייברים מהתחלה. לאחר שהורדתי את הדרייברים מהאתר של קרייאטיב ,התקנתי אותם ועשיתי RR למחשב, הסאונד חזר אבל עם קול של ססססססססססס..... מלווה ברקע. (מה שלא היה קודם כמובן) , איך זה קרה ואיך אני פותר את זה?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי WINRAR גרסה 2.7. לאחרונה שלחו לי קובץ RAR, והתוכנה לא מצליחה לפתוח אותו. עוד בזמן שאני מבצע פתיחה מתקבלת הודעת שגיאה. חלק מההודעה שהתוכנה מוציאה הוא: Unknown Methed... הורדתי גם את גרסה 2.8, ועדיין אותה ההודעה. * הקובץ שאני מנסה לפתוח אינו פגום (הוא עבד אצל מישהו אחר) * התוכנה פועלת כשורה (עדיין פותחת קבצים אחרים) האם זה קרה למישהו בעבר? מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר המון זמן מאז שיש לי את האנטי ווירוס הוא לא מוצא לי שום ווירוסים אני עושה סריקה על 5 הארדיסקים שיש לי במחשב הסריקה לוקחת יום שלם טוב אפשר להבין מדובר בכמעט 3 TB אבל לא מוצא שום דבר ואני מתפלא כי אני מוריד המון ונכנס לאתרי קראקים וסיריאלים שמפוצצים בspyware אז סוף סוף מצאתי 4 ווירוסים והמוזר הוא שהיתי שמח .........חחחחחח יש לי וורוסים איזה כיף סוף סוף מצאתי ווירוסים בכל מקרה יש לי רק את האופציה:discard all וכל ווירוס מסומן בצהוב האופציה neutrilize all לא ניתנת ללחיצה זתומרת שהם כבר מנוטרלים?? חשוב לומר שלמרות כל ההורדות הקספרסקי חוקי לגמרי ואני עושה update באופן חוקי אני שומר חוק לגמרי אז עשיתי discard all והם נמחקו מהרשימה>זה אומר שעדיין יש לי תוכנות ריגול על המחשב?…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח גרפי (Tablets) כמתנה למישהי שמציירת הרבה ומאד רוצה להתחיל לצייר במחשב. 1) האם יש דגמים שמומלץ להתחיל איתם במחיר שפוי (עד 800 ש"ח)? 2) היכן יש תצוגה של מס' דגמים? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם סתם- המחשב חדש במנוחה וחם לו אמרו לי עם אתה משחק משחקים תקנה קירור מעבד טוב אבל אני רק גולש באתרים שומע ומוריד מוזיקה אז נשארתי עם הקירור סטוק למה בכלל מייצרים אותו עם הוא כזה לא עוזר או שזה רק אצלי ככה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הקירור בתוכנה, בסמארט הכל על אוטומטי ובחלון של הHW MONITOR אני לא מבין אני רק מבין שזה לא טוב לפי האדום והקולות סכנה Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שלא נתקלה בה לפני כן. יש לי על מחשב גם אינטרנט אקספלורר וגם פיירפוקס. הכל עבר כמו שצריך, עד שעשיתי פרמוט היום. גם היום זה עבד, אבל בשעה האחרונה אני לא מצליח לגלוש באקספלורר של מיקרוסופט. מה שקורה הוא ששום דף לא עולה, והוא לא כותב כלום בשורת הכתובת. כלומר הוא אפילו לא מתאמץ להגיע אל הדף. בקיצור, הדף נשאר לבן, שורת הכתובת ריקה, פס הגלישה למטה ריק ואין הודעת שגיאה. בפיירפוקס הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני השתמשתי פעם ב-Drweb Live CD, אבל הסריקה התריעה לי כמעט על כל קבצי ה-EXE של משחקי הדוס הישנים שלי כנגועים. על כן, אני רוצה לדעת על Live CD (או דיסקים דומים) מומלצים אחרים מזה של Dr-web לסריקת וירוסים מחוץ למערכת ההפעלה. בנוסף, האם מותר לצרוב ISO של Live CD או דיסק דומה, על DVD/Bluray?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש (קונרו) ושמתי לב שהכבלים של הספק עלו על המאוורר של המעבד והוא הפסיק לעבוד הזזתי את הכבלים משם בזמן שהמחשב היה דלוק ולאחר מכן כיביתי את המחשב והוצאתי את הכרטיס זיכרון רק כדי לראות אותו,החזרתי אותו ולאחר מכן כל פעם שהמחשב עולה לוקח לווינדוס איזה 2 דק' במקום 20 שניות לעלות מה יכולה להיות הבעיה? פירמטתי את המחששב פעמיים אחרי זה ולא השתנה כלום תודה
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם משהו יודע איך להמיר באופן יעיל קובץ בפורמט VCF לפורמט CSV? יש לי סמרטפון עם אנדרואיד 6, ואני רוצה לייצא את אנשי קשר לגוגל, וזה נותן לי רק לייצא לפורמט VCF וגוגל לא מזהה כזה פורמט ניסיתי כל מיני תוכנות חופשיות שהורדתי מהאינטרנט, או שהם מגבילות את כמות ה CONTACT שאפשר להמיר או שהן לא עושות את העבודה. (אני לא מבין למה בעצם יצרו את הפורמט VCF ולא עובדים ישר עם CSV) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים נפל לי המחשב באמצע רינדור, שהוא עלה אח"כ קפצה לי הודעה שנשארו 7 ימים לרשיון. הסרתי את התכנה והתקנתי מחדש אבל הבעייה נשארה ועכשיו אני לא יכול להתקין את התכנה כי אין לי רשיון- יש למישהו פתרון לעניין???
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם... הצלחתי לפתוח את הפורט בראוטר כדי שהאימיול יעבוד יותר מהר...וכדי שיהיה לי Hi-ID... אבל עדיין האימיול מוריד נורא לאט.. הקובץ שהורדתי הכי מהר עד היום היה ב 4kB/s....ואני כל הזמן על Uplaoad כללי בסביבות 10kB/s כרגע האימיול רץ חלק על הפס...בלי ראוטר כביכול ובלי פיירוואל שאותו הסרתי! הוא עובד כל יום מ3 בלילה עד בערך 2 למחרת (שאני חוזר מבצפר) ועדיין מוריד נורא נורא לאט!!!!!!! אפשר להשתגע!!!! אם למישהו יש עצה או הערה בשלבילי או אולי פתרון לבעיה , אני אשמח מאוד.. יש למישהו בכלל מושג מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש לכל העוזרים... Anas-Nanas
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Voip להתקשר למספרי טלפון. אני מעוניין שהצד השני ישמע אותי באפקט שאני יבחר. כלומר שיהיה מן פילטר בין הקול שנכנס אל המקרופון לבין התוכנה שמשדרת את הקול. איך ניתן לעשות זאת? תודהץ
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה PINACLE STUDIO PLUS 10 ללכידת וידאו... (ניסיתי גם בתוכנות Adobe Premiere, Cyberlink PowerDirector, הבעיה דומה) חיברתי את המצלמת וידאו הדיגיטלית למחשב (בעזרת חיבור FIREWARE) אני נכנס ל- CAPTURE ושאני מצלם עם המצלמה אני רואה את זה במחשב, אבל כאשר אני מעביר למצב PLAY שאוכל להקליט מה שהקלטתי בקלטת DV עם המצלמה אני לא רואה את זה בתוכנה... (אין PREVIEW זאת אומרת... אני לא רואה מה אני מקליט וגם לא יוצא קובץ) מה אני עושה לא נכון? איפה הבעיה? תודה לעוזרים מראש נ"ב הדגם הוא JVC GR-D250...
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם ולילה (בוקר?) טוב. אני מחפש אחר תוכנה אמינה, עדיף חינמית שתכבה ותעיר את המחשב. התוכנה צריכה גם לכלול את האפשרות להריץ תוכנות אחרות. ניסיתי לחפש אבל כל מה שאני מוצא נראה לא אמין. תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובתנאי שהפונטים ישארו זהים, הגודל ישמר (כולל טבלאות בוורד שהגודל שלהם ישאר), ושכל העיצוב ישאר כולל הגדרת עמוד וכו'.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם פתיחת קבצי RAR לפעמים. בחלק מהקבצים שאני מנסה לפתוח, אני מקבל הודעת שגיאה כמו זו: ! G:\Emule\Incoming\ABBYY.FineReader.Professional.v8.0.0.706.Including.Keym aker.SK.rar: ספירת סכום הנתונים נכשלה ב- FR80PE_TB_EGFD.exe. הקובץ מקולקל אני יודע שהקובץ לא מקולקל, כי זה קובץ שהרבה אנשים הורידו וגם אני ניסיתי להוריד אותו מחדש כמה פעמים. בנוסף, לפעמים כשאני מנסה להתקין משחק גדול כמו VIRTUA TENNIS 3 וכו', לקראת סוף ההתקנה מופיעה הודעת שגיאה שאני לא זוכר מה בדיוק היא אומרת, רק שזה שקובץ כלשהו עם סיומת CAB פגום ולא ניתן לחלצו (אולי זה גם קשור לבעיה בRAR?). קראתי בהודעות קודמות שאולי יש בעיה בהארד דיסק, אז ניסיתי להתקין ולחלץ על הארד דיסק אחר במחשב שלי ולא עזר. ניסיתי ג…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להוריד מהאינטרנט קבצים ושאני יוכל להקפיא אותם וכו'. כרגע אני משתמש בהורדה האוטומטית של WINDOWS ואי אפשר לתעדף שמה שום דבר והיא גם ממש מעצבנת . . . אשמח למשהו חינמי וקליל שיעזור לי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
נתון. מחשב עם WIN 7 בעברית. בהתחלה הופעלה עליו תוכנה בעברית שעבדה מצוין. אח"כ התקינו במחשב משחקים ברוסית ובינתיים לא השתמשו בתוכנה ההיא בעברית. לאחרונה כשניסו להפעיל שוב את התוכנה בעברית, במקום האותיות מופיעות כל מיני קישקושים והתוכנה לא עובדת. יש פתרון, והאם ניתן בכלל לשלב בין השפות הנ"ל שהכל יעבוד פיקס? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כפי שצוין בכותרת אני צריך עזרה בפיענוח הלוג המצורף המחשב הוא לא שלי הוא של אחותי ואני לא ממש מתמצא בתוכנה היא טוענת על איטיות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני ישמח אם תרשמו פירוט קצר על כל פלאגין....
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הביוס שלי בגלל בעיה כלשהיא בחיים לא עידכנתי ביוס. בכל מקרה, זה הדגם של הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2288 וכרגע אני עם גירסה F2 של הביוס רוצה לעדכן לF11 הווינדוס שלי הוא VISTA 64BIT וכשאני מנסה להתקין ת'עידכון, כותב לי שגירסת העידכון היא ל32. מאיפה אני מוריד ל64? לא הצלחתי למצוא אמרו לי שאין כזה דבר ושאני טונה (D: ) אבל זה מה שכותב לי אמרתי נשאל פה
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-