תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את פיפא 2002 והארי פוטר צרובים. הבעייה היא שאחרי שאני מתקין אותם כשאני מנסה להפעיל אותם הוא מבקש את הדיסק האורגינל. איך אני יכול לפתור בעייה זו
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, שלום לכם. לאחרונה אני לא מצליח לראות את כל סוגי סרטוני הפלאש (ישנם אתרים שכן, וישנם אתרים שלא) מותקן אצלי הפלאש פלייר של אדובי מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
פשוט לא מציגים.. אני עושה פליי ושום דבר לא קורה נראה לי בעייה של הMP, למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי בעייה בהצגת סרטים באתר מסויים - הנה דוגמא: hhttp://bidur.finder.co.il/online/news/4761.html במקום לראות את הסירטון אני רואה חלון ריק. לשם השוואה, באתרים אחרים שמציגים סרטים כגון YOUTUBE וחבריו אין לי את הבעייה הזו. הבעייה קיימת גם ב IE7 וגם ב FF2. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב של חבר עם מערכת הפעלה XP PR0 SP3 חוקית ו IE8. ישנו אתר ספציפי שלא מוצא במלואו ובמחשבים אחרים כן, לצורך העניין כך האתר אמור להיראות: http://www.siz.co.il/my/dezytz0jiylj.jpg אצלו מתקבלת הודעת שגיאה בצד שמאל וכשפתחתי אותה והלכתי לעזרה בגוגל הגעתי לדף הבא: http://support.microsoft.com/kb/308260 ביצעתי את הצעדים הבאים: ניקיתי את המחשב מ cookies וקבצים זמניים באמצעות תכנת ccleaner, איפסתי את ההגדרות של ה IE ואפילו ניסיתי להוריד את רמת האבטחה לנמוכה ביותר, עדכנתי גירסה לפלאש, התקנתי JAVA, ניסיתי גם דפדפנים אחרים (כרום ופיירפוקס) ביצעתי MICROSOFT UPDATE ושום דבר לא הועיל. בסופו של דבר הסרתי את ה IE מהמחשב והתקנתי אותו מחדש ולאחר מכן ביצעתי עדכוני…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מה קורה ? שלשום התקנתי את האנטי וירוס NOD32 במקום AVAST. לפי דעתי הוא באמת יותר טוב היום הרצתי בדיקה ראשונה וזה מראה לי הודעות מוזרות שלא נתקלתי בהם עדיין: http://img372.imageshack.us/img372/8982/nod326zo.jpg ניסיתי להריץ במצב בטוח וזה אותו דבר. ךצה זה לא מצליח לפתוח את הקבצים ? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Age of empiers וכשאני רוצה להתקין אותו הוא תוקע לי את המחשב ומופיע חלון קטן:
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין AMERICAS ARMY V1.2.1 אחרי שלחצתי SETUP הוא התחיל לעשות משהו ואז כתב לי 1607 : Unable to install InstallShield Scripting Runtime לפני שהוא נכנס להתקנה...מתי שהוא עושה כזאת טעינה קטנה עד 100% ואז נכנס להתקנה אז הוא עשה לי את זה באמצע של זה מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני משתמש ב VISTAT 64Bit כשאני מנסה להתקין את ה PLUGIN CUPlayer.xpi שמאפשר צפייה בסרטונים ב FIREFOX אני מקבל את ההודעה הבאה: installation of npmozax.dll failed eror code -202 למשהו יש מושג איך אני פותר את הבעייה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דרייברים אחרונים של ati 6.1 ובאמצע ההתקנה הוא נותן שגיאת inf error : video driver not found הוא אומר שאולי הפיתרון לבעייה היא ע"י התקנת standart vga driver הבעייה שיש לי רק לשוניות ati דרך מנהל ההתקנים ואין לי אופציית standart רגילה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בהתקנת גירסת 9.0 , ע"י קובץ ההתקנה שהורדתי מאתר "אדובה" (או אתר אחר), מקבל הודעה : "ERROR 1324 ,THE PATH 'MY DOCUMENTS' OR THE VOLUME IS INVALID ,PLEASE ENTER IT AGAIN " . לאחר 3 שעות של נסיונות חוזרים ונשנים, עם התמיכה של מיקוסופט, הם טוענים : " הבעייה בהתנגשות בין תכניות של אדובה/ הסרה לא מוצלחת של תכנית קודמת". בתמיכה של "אדובה" בארץ , ניסו לעזור, אך מאחר ולא מטפלים ב - READER , הרימו ידיים . גם מהאתר לא נראה לי שתבוא הישועה. אם מישהו נתקל בשגיאה מס. 1324 במהל התקנה - נא דווחו. תודה - בני.
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ניסיתי להתקין את התוכנה HAMACHI אך נתקלתי בבעייה. בעבר התוכנה הייתה מותקנת לי ולאחר שחשבתי שהיא לא שימושית מחקתי אותה. לאחר שאני מנסה להתקין באמצע ההתקנה מופיע לי הודעת שגיאה "Setup has failed". בנוסף אציין שזה קורא כשהוא מנסה להתקין את הדרייבר "Installing network adapter". חיפשתי תשובה בכל רחבי האינטרנט לבעייה ולא מצאתי. ניסיתי לנקות את הרג'יסטרי עם CCleaner אך זה גם לא עזר. כנראה שנשארו שאריות מהתוכנה במחשב ועכשיו אני לא יוכל להתקין אותה. אשמח אם מישהו יעזור לי, יאיר
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שאני מתקין זה רושם לי : "התקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך." וזה קורה על התחלת ההתקנה, וזה לא קשור לחוקיות של הווינדוס כי התקנתי WMP11 שזה גם דורש מקורי ופעל לי מצוין.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין את MATLAB על המחשב שלי, ואחרי שאני מכניס את ה-CD השלישי שהוא מגיע ל-97% הוא כאילו נתקע, בדקתי והתוכנה היא ב-RUNNING וכן אני רואה שמתחלפות כל פעם התמונות בזמן ההתקנה. האם זה אמור להיות ככה? כמה זמן אני אמור לחכות? תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את התוכנה,וכל פעם שהוא מגיע לשלב של ההורדה הוא נתקע ולא מגיב יותר.. אני עובד על ויסטה,ובאתר של מיקרוסופט כתוב שהוא עובד תחת ויסטה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
התקנתי מסנג'ר והכל היה תקין לאחר חודש כשאני מפעיל אותו הוא עושה מין התקנה מחודשת כאילו חסרים לו קבצים. אז התקנתי אותו שוב. עשיתי "תקן" ולא עזר. בשני המקרים הנ"ל הוא נותן לי הודעת שגיאה כמצ"ב. (לא הייתה לכתוב ערך למפתח וכו') [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין את נרו הדמו בגרסא v7.0.8.2 premium ואני מגיע החרון של ההתקנה, וזה מתקדם ובערך בשלוש רבע של ההתקנה קופצת לי השגיאה הזאת: ואני לא מבין מה אני צריך לעשות, ניסיתי להתקין את זה כבר הרבה פעמים ואני לא מצליח!, בבבקשנ צעזרו לי!, בתודה, איתי
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין במשחשב אחר בבית שלי Nod32 ותראו איזה חלון עולה לי : הוא פשוט מציג לי חלון עם הספרה אחת ושום דבר לא קורה. זה קורה שוב ושוב ואחרי ריסטרטים חוזרים ונשנים. חשבתי שאולי זה נגרם כי הוא מזהה גרסאות קודמות/אחרות של תוכנות AV (התקנתי נורטון וכו' אבל הסרתי כמו שצריך ב-Your Uninstaller ) ולכן אין שום שארית אפילו ברג'יסטרי. ראוי לציין שהגרסא הזו עובדת נהדרת (ובאופן ספציפי קובץ ההתקנה הזה) שמותקן אצלי על המחשב בלי שום בעיות למרות שגם לי היתה קודם גרסא של Norton AV ועוד גרסאות רבות במהלך הזמן
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לא יודע למה זה קורה - הורדתי את קובץ הניסיון מהאתר של NOD32 בחרתי שם בכל הרישום = כמובן בשפה האנגלית אבל כשאני מתקין - זה בוחר לי בשפה ספרדית....נאלצתי להתקין את הכל כי לא רציתי להישאר בלי אנטי וירוס 1. האם יש דרך להחליף שפה = מיבלי להתקין מחדש 2. למה(לעזאזל כן?) זה קורה? תודה לכל מיש שעוזר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי זאת פעם ראשונה שאני נתקל בבעייה בהתקנה של quicktime !! הורדתי את הגרסה האחרונה, וכשאני מנסה להתקין אני נתקל בהודעה הזאת: "A newer version of quicktime is already installed. this installation cannot procced while the newer version of quciktime is installed" וכאמור לא מותקנת לי שום גרסה של quicktime במחשב!! מה עושים?? אגב יש לי ווינדוס ויסטה.. תודה.. רז..
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הבאה(בתמונה) ניסיתי את הקובץ על מחשב אחר והוא התקין בלי שום בעיה, ניסיתי גם לעדכן את הWINDOWS INSTALLER לגרסה 3.1 אבל זה לא עוזר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין SP 1 ל XP שלי ואני מקבל יש לי XP PRO יכול להיות זה בגלל שלא עשיתי ריסט ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב. התקנתי את התוכנה Ulead Movie Factory 6 ובסוף ההתקנה יש לי שגיאה וההתקנה נסגרת. "A fatal error has occurred while installing" מה לעשות? תודה מראש אורי.
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה התחילו אצלי בעיות קלות בWIN, כמו: פעם ב הWIN מחליט שהוא מאד אוהב את קו הטעינה של עצמו אחרי ריסאט ולא נותן לו לסיים את עבודתו.. כמו כן בעיות משונות כמו אי ניגון של הWMP.. ועוד.. הגעתי למסכנה שעלי לתת את המנה השנתית של ה"WIN REPAIR" כמו שאני עושה בכל שנה.. מצאתי את דיסק ההתקנה של הWIN והתחלתי בהתקנה, לא התקנה מחדש כמובן אלא "UPGRADE" רק לשם "REPAIR" ברגע שההתקנה מתחילה ישנה שגיאה שאומרת שההתקנה לא יכולה להעתיק קובץ מסויים לשם ההתקנה, שם הקובץ הוא: dtscsi.sys וכתוב שלא ניתן להעתיק אותו לאחת משני התיקיות הזמניות של התקנת הWIN, ישנה אופציה לנסות שוב, שלא עובדת, אופציה של להתעלם או לצאת מההתקנה, כשאני בוחר את אופציית ההתעלמות המחשב מרסאט את עצמו לצור…
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ אותו על מחשב אחרי התקנה נקייה של WIN2000 עם SP4 הוא אומר שהוא לא מצליח להתקין עקב root cetificate? במחשב עם WINXP הוא מותקן ללא בעיה אשמח אם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-