עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by EITANPP0,

אתמול פירמטתי את המחשב, והWindows Movie Maker שהותקן במחשב שלי הפך לאנגלית, איך אני הופך אותו לעברית?

• 5 תגובות
    • 11.1k צפיות
  2. שלום רב. הגיעה אליי שאלה מקרוב משפחה ומצאתי לנכון להעלות אותה לכאן, אשמח אם תעזרו: יש לי תוכנה שמצלמת מה אתה עושה במסך, צילמתי משהו שעשיתי במשחק כדורגל. לאחר שזה סיים זה יצר קובץ וידאו, קובץ ששוקל 365 מ"ב ומשך הסרט 17 שניות. איך אני מקטין את הרזולוציה והנפח בלי להוריד במידה רבה מהאיכות על מנת שאוכל לעלות את הסרטון ליוטיוב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  3. אתר נחמד שנותן להעלות לשרת שלהם קבצי מולטימדיה וממיר אותם ע"ג השרת. יתרונות: חוסך התקנה של תוכנות המרה. מאגד כמות גדולה מאוד של פורמטים בממשק אחד. חוסך במשאבי מערכת (למעט רוחב פס לרשת). חסרונות: יכול לקחת לא מעט זמן בקבצים גדולים (משתנה בהתאם לעומס שעל השרת ועל רוחב הפס שלכם). תומך רק עד 100 מגה לקובץ בחבילה החינמית. רשימת פורמטים נתמכים: http://www.zamzar.com/conversionTypes.php

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. מה שתכונה זה באצם חוסמת לא את העלאת האתרים. ברגע שאני סוגר את התוכנ הזה נותן לי להעלות אתרים??? כיצד פותרים את הבעיה???[br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 17:10:42 חברה תודה רבה סידרתי את זה לבד.פשוט להוריד את רמת האבטחה של חומת האש למדיום

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by J0n1,

הורדתי סקין לתוכנה, זה הגיע בקובץ PIU או משהו כזה, ותיקיה עם תמונות. איך אני מתקין אותו? תודה :]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Cryptonite,

שלום,שמעתי על תוכנות שמסוגלות לכווץ קבצים במחשב.. בקשר לתמונות, אני יודע על כמה אפשרויות לכווץ אבל אני לא יודע מהי האפשרות המועדפת.. יש עריכה בMicrosoft Pictures Manager, שמירה נוספת של התמונה ושינוי הפורמט לJPG או PNG מהי הדרך המועדפת?? בקשר למוזיקה, שמעתי על כמה תוכנות נחמדות שעושות עבודות לכיווץ.. אבל אני צריך גם משהו שנקרא "MP3 Encoder"..אני אשמח לקבל עזרה תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  7. אני יודע שיש אפשרות לדמויות מכוערות כאלו באנימציה לMSN MESSENGER, איך אני מוסיף משלי? הוא לא תומך בGIF, אבל יש עוד פורמטים של אנימציה... באיזה הוא תומך? תודה :]

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  8. שלום עשיתי פרמוט למחשב, התקנתי גרסה אחרת, יותר מעודכנת של ווינדוס, [xp sp3] ואת אותם הדרייברים של הכרטיס מסך. הבעיה שמשחקים [כמו nba live] שפעלו אצלי מצוין לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים, בקצב פריימים איטי ובלתי אפשרי לשחק. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  9. Started by Green,

שלום אני עובד על ויסטה עם תוכנות WMP ו BS PLAYER בנוסף עם חבילת קודקים CCCP רוב הקבצים עובדים מצויין אבל חלק פשוט לא מוכן להתנגן איך שאני מפעיל את הקובץ הוא פשוט נשאר בפריים הראשון ולא מתנגן אני יככול להעביר קדימה ולראות תמונה אבל היא עדיין לא זזה אשמח לשמוע אם יש פתרון לזה תודה

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  10. פעם הוא נפתח לי כאשר הוא פותח קודם את התוכן הכתוב ורק אח"כ את המדיה בדף (תמונות ושאר), היום הוא פותח הכל ביחד כמו IE, וזה נותן לזה הרגשה הרבה יותר איטית. למה זה ואיך מבטלים את זה?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by eladh777,

שלום. היום צרבתי סרט לנגן ה DVD שלי(תומך DIVX). היה לסרט כתוביות, אז שניתי את שם הכתוביות בדיוק לשם הסרט כדי שהכתוביות יהיהו מוצמדות לסרט כאשר אני יפעיל אותו בנגן שלי. אבל כשראיתי את הסרט בנגן, הכתוביות הופיעו בגיבריש. איך מתקנים את זה? מובן לי שאני צריך לצרוב את הסרט שוב, אבל יש אפשרות לסדר את הבעיה איכשהו? תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  12. להעביר את תיקיית הפרופיל יספיק או שצריך לגבות באיזשהי תוכנה את הפרופיל כדי שיהיה אפשר לשחזר את כל המועדפים/ססמאות/תוספים שיש לי עכשיו בXP?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  13. שלום חברה בזמן האחרון נשלחים מה msn messenger של ידידה שלי הרבה לינקים ורובם מכילים בתוכם סוג של וירוסים/ספיווארים . אני קיבלתי ממנה לפחות שתי לינקים היום בלבד . ניסיתי לעשת סריקה באנטיוירוס בניסיון לאתר את הרוגלה אבל לא עזר.. (בכלל לא מצא כלום..) ניסיתי להשתמש ב- hijackthis וגם ללא הצלחה.. זה זיהה את הרוגלה אבל לא הצליח להסיר אותה /חזרה לבד איזה עוד דרכים יש לנסות ? תודה חברה זה חשוב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by netanel1234,

שלום, יש לי מחשב ישן בבית ואני צריך לזהות את הדריבר של הקול איך אני בודק זאת? ומחפש את הדריבר?! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  15. שאני גולש אני תמיד משתמש בגלגלת בעכבר ופתאום באמצע הגלישה.. (כנראה לחצתי על משהו) ואני לא מצליח לגלגל יותר.. ניסיתי גם בEXPLORER של הווינדוס וגם שם אני לא מצליח לגלגל.. בדקתי במסנג'ר ובמסנג'ר אני מצליח לגלגל כך שהעכבר לא תקול... גם אם אני עושה לחיצה את הגלגלת אז אפשר להוריד ולעלות את הדף עם העכבר.. אבל בגילגול בלבד אני לא מצליח. איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 8.4k צפיות
  16. Started by eladh777,

שלום. יש לי את התוכנה Total Uninstall 4. היא מסובכת מדי והיא לא נראת לי נוחה במיוחד. התקנתי את התכונה Revo Uninstaller, והיא נראת לי נוחה וקלה. איזה תוכנה אתם ממליצים לי מביניהם? תמיד כשהייתי מתקין תוכנה מסוימת אז התקנתי אותה דרך Total Uninstall 4, וגם מחקתי אותה משם. גם דרך התוכנה Revo Uninstaller צריך להתקין תוכנה דרכה? הרי התוכנה Total Uninstall 4 שומרת "נקודת זמן" לפני התקנת תוכנה מסוימת, ואז כשמסירים אותה , היא פשוט חוזרת לנקודת הזמן ששמרה. איך Revo Uninstaller עובדת? היא פשוט מוחקת את מפתחי הרגיסטרי וזהו, אין זכר לתוכנה? איזה תוכנה יותר טובה? תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  17. מאז שנכנסתי לאיזה אתר מחיפוש בגוגל הדפדפן נדפק הוא עובד לאט הטאבים לא נסגרים ונפתחים ויש עוד מלא בעיות אפשר לעשות לו תיקון או משהו ?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי הרבה מאוד (עשרות רבות) DVDים שיש עליהם סרטים ללא הגנה כלשהי (שהוקלטו ב-DVD צורב או סרטים ביתיים). כדי לערוך את הסרטים אני מעתיק את קבצי ה-VOB למחשב ופותח אותם בתוכנת עריכה. הבעיה היא שיש לי כמה דיסקים שכנראה נשרטו. אז לראות אותם ב-DVD אין בעיה, כי אין ממש משמעות לכמה ביטים חסרים פה ושם. אבל להעתיק את קבצי ה-VOB למחשב אני לא יכול - מקבל הודעת שגיאה. יש למישהו פתרון ? מישהו מכיר תוכנה שלא תעצור הכל ברגע שתתקל בביט לא תקין אלא תסכים להעתיק בכח את הקובץ גם אם חלקים ממנו לא קריאים ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Eden 6600,

שלום אני משתמש בדפדפן Maxthon כבר הרבה זמן, ומהתחלת השימוש שלי בו הייתה לי בעיה בשינוי שפת הכתיבה מעברית לאנגלית ולהפך. במקום פשוט ללחוץ על צירוף המקשים Alt+Shift, אני צריך ללחוץ בנוסף גם על מקש ה-Shift הימני. המחשב נוסף בבית שלי הבעיה לא קיימת (כמובן שבדפדפן Maxthon שמותקן בו). גם במחשב שלי בדפדפן IE הבעיה לא קיימת. יש איזו דרך לפתור את זה? תודה :]

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  20. אני רוצה לעשות FW למייל שקיבלתי, אבל לשלוח את זה למס' גדול של אנשי קשר שאני אבחר מהרשימה (כי יש המון אנשים שאני רוצה להעביר להם את המייל, ואני לא מצליח להזכר בכולם אני צריך לראות את הרשימה בשביל להחליט למי להעביר ולמי לא). משום מה אני לא מצליח להגיע לפעולה הפשוטה הזאת, כל מה שאני מצליח זה לשלוח מייל חדש לאנשי קשר... תודה רבה מראש לעוזרים. נ.ב, כל מיני תשובות מתחכמות כמו "תרשום את השמות ידנית בשורת אל" לא יתקבלו בברכה, אתם מבינים לבד שזה לא מתאים\אפשרי במקרה שציינתי קודם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש כאלה תוכנות בנמצא ? חינמיות ולא מגבילות בזמן או באיכות וכאלה? אני חייב לעשות גרסא של פלייבק לשיר של כוכב נולד פשוט ואם לא פלייבק אז MID לפחות.. זה חשוב לי מאוד אני אודה על כל לינק או שם שתזרקו כי אני נואש... יום טויב

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by guandms,

שלום לכולם ! אני מעוניין להפוך את קובץ הזה http://us.media.blizzard.com/1901200114/_flash/frontpage.swf של האתר של BLIZZARD עך DIBALO III לקובץ ווידאו כדי שאני יוכל לשים אותו בתור רקע בשולחן עבדוה שלי ב Windows Vista Sp1 בתור רקע זז ... אני לא ממש מצליח וכל תוכנה שהצליחה לעשות את זה הרסה את האיכות של הווידאו ... מקווה שתוכלו לעזור לי אני ממש רוצה את זה ושברתי על זה את הראש .... תודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  23. מישהו יודע איך אפשר לחתוך עם התוכנה הזאת ? אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת שם (הווגאס פשוט נסגרת לי שאני מנסה לבחור בקבצים (M2TS), אולי לא תומכת או משהו, וזה מוזר כי באתר שלהם כתוב שיש תמיכה ב Blu ) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  24. הדלקתי עכשיו הורדה בUTORRENT ושמתי לב לקפיצה במהירות ההורדה בכמה שניות ראשונות של ההורדה. אחרי זה המהירות ירדה ל-10-20 KB... (תמונה..) למה זה קורה ואיך אפשר לגרום לUTORRENT להוריד במהירות גבוהה תמיד? כמו כן, אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי למדריך טוב להגדרות של UTORRENT. כל מדריך שאני מוצא באינטרנט, משהו טיפה שונה שם ואני לא יודע מה לבחור.. אשמח אם מישהו ידע להפנות אותי למדריך שעובד הכי טוב.. (כמובן שיהיה נחמד אם הוא יהיה בעברית, אבל גם עם אנגלית אני אסתדר..) תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים