עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ras81,

שלום התקנתי את התוכנה (azureus) אבל הבעיה היא שהיא לא מוריד לי, הכל על 0! ביטלתי את האנטיווירוס וזה לא עזר. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, לאחרונה התגלתה אצלי בעייה בסוגים מסויימים של קבצי וידאו, שכשאני מנסה לנגן אותם יש סאונד אבל לא רואים כלום רואים פשוט מסך שחור, וזה פתאום קרה בלי שום שינוי שעשיתי ולא התקנתי שום תוכנה חדשה או מקודד חדש... למישהו יש מושג איך פותרים את הבעייה? בתודה, דודי הסטלן.

3. עשיתי לי אימג בנורטון הפלתי אותו על מחשב אחר כשעיו מה שקורה המחשב עולה מגיע לברוך הבא אני מאשר לו להיכנס למערכת הוא טוען את עצמו ותכף יוצא אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by shacharoren,

שלום לכולם, יש לי שאלה שככל הנראה לא כולם ידעו אבל אני מקווה שלפחות אחד. ב CS3 אני יכול להקצות כמות מסויימת של זיכרון לתוכנה, כאשר התוכנה בחלון הקצאת הזיכרון אומרת לי שיש 3325MB פנויים וטווח אידיאלי להקצאה שהוא מהווה בערך 70% מתוך ה - 3325 שהתוכנה אומרת שקיים! 1. קיים במחשב הרבה יותר זכרון! האם ה CS3 יכול לזהות רק חלק ממנו?! אולי אפשר לשנות את העיניין ולתת לפוטושופ אפשרות לזהות יותר זכרון? (קיים 8GB) 2. למה הוא נותן טווח אידיאלי של עד 70% ממה שקיים? הוא כביכול מרחם עלי בכל מה שקשור למערכת ההפעלה וכו'? תודה על כל התייחסות.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  5. אני משתמש format factory כדי להמיר קבצי וידאו,שמתי לב שהתוכנה אמנם מנצלת את כל ה 4 ליבות של המעבד אבל רק על 40 אחוז בערך לפעמים פחות .... איך אפשר לגרום לה לנצל 100% מהמעבד או לחילופין אם מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן מנצלת 100% מעבד להמרת וידאו כי על 40 % לוקח לזה הרבה זמן....

6. Started by viper_sb,

יש לי בארגון הרבה תכנות שאליהם מותקנים אקסל 2003 והתקנו בהם compatibility pack בתכנה אחת ברגע שהוא מנסה לפתוח קבצי אקסל של 2007 ב2003 האקסל נסגר לא טוב ומודיע על הודעת שגיאה מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by Zeev86,

אם אני מתקין virtual machine, האם מערכת הפעלה וירטואלית תקבל IP משלה?

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by evy,

לא יודע כל כך אם זה קשור לפה ,אך בכל אופן לפעמים אני פותח כמה חלונות של דפדפן כרום במקביל או של IE ,ואני רוצה שאחד החלונות יהיה תמיד בטופ ,ואני לא מוצא אפשרות כזאת...יש דרך?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  9. Started by huber,

שלום אנשים. לצערי הצליח איזשהו EXPLORER HIJACKER בשם Open Search Web לשתול את עצמו ב IE. החלאה התקין סרגל כלים לא רצוי ומקפיץ לי מודעות ללא הפסקה. חיפשתי בגוגל שיטה להסירו ללא הצלחה. יש לציין כי הרצתי כל תוכנה ייעודית שמוכרת לי כגון Microsoft AntiSpyware, cwshredder.exe, Trend Micro Anti-Spyware, AdAware, SpyBot ועוד - אך אף אחת מהן לא הצליח להסירו (יש לציין שתוכנות הורצו גם במצב בטוח). אני אישית התייאשתי, מקווה שמישהו אי שם נתקל בזה ואולי שמע על פיתרון יעיל. נ.ב. - לרב אני משתמש במוזילה, אבל לעיתים יש אתרים שלא עולים במוזילה ולכן עדיין יש לי צורך ב IE. אני מצרף תמונות מסך של המזיק ופירוט של ה HijackThis. הנה פירוט של ה HijackThis : [align=left]Logfile of HijackT…

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  10. מה קורה? אחותי הורידה משהו מהמייל ונכנס לי וירוס למחשב.. הנה הפירוט שהקספרסקי נתן לי: http://www.viruslist.com/en/search?VN=Virus.VBS.Attas.a&referer=kav C:\setup.dll.vbs אני לא מצליח להיכנס למחיצות שלי (C,D,E).. כל פעם שאני מנסה קופצת לי הודעה: אם אני רושם \:C אז אני מצליח להיכנס לתיקיה.. הבעיה היא רק דרך הכניסה מהמחשב שלי. ניסיתי גם לעשות repair אבל זה לא עזר.. והקספרסקי לא מצליח למחוק את הוירוס. אשמח לעזרה.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  11. יש תוכנה כזאת אבל בחינם ? http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6339

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  12. מדוע דפדפן IE8 כל כך איטי ומעמיס על המערכת אצלי? סה"כ פתחתי 3 לשוניות של פייסבוק, ותראו את גודל הזיכרון הפנימי שהוא תפס: http:// לעיתים קורה שהוא נתקע, וצורך כך: כרגע אני עם פיירפוקס, 20 לשוניות והוא סוכר. אז איך זה שאצלי הIE כל כך מעמיס ואיטי ?? מעבד P4 3.0GHZ@1.5GHZ וזיכרון 1GB.

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  13. רציתי לדעת איזה מגן עדיף לי בכך שאתם תגידו לי במה אתם משתמשים..... ;D ואם שחכתי משהו תזכירו לי ואני ישים! (ולא מצאתי כלום בחיפוש)

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  14. אני נוהג להגביר ולהנמיך את הווליום דרך הבורר המקלדת שלי (X6) עכשיו יש איזה קטע מסויים שאני נגיד רואה סירטון ביוטיוב (אבל לא במסך מלא) אז אני לא יכול להגביר ולהנמיך את הווליום של המחשב אני צריך או למזער את החלון של הדפדפן (פיירפוקס) או ללחוץ אם העכבר על הצד של האתר (כי אם אני מבין נכון שאתה רואה סירטון ככה אז הכפתורי מולטימדיה מנסים לשנות בממשק של הפלאש את הווליום אבל זה לא עושה כלום (כניראה זה לא תומך) איך אני יכול לסדר את זה ? אני בעיקרון רק צריך שהמקלדת תישלוט על הווליום העיקרי של המחשב ולא משהו אחר הפיירפוקס מעודכן וגם הפלאש יש למישהו רעיון? זה ממש מעצבן תודה.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by ran19,

אז ככה יש לי בעיה עם הקספרסקי ליפני כמה ימים עברתי אליו והיתה לי בעיה שלא הצלחתי להיתחבר לאינטרנט אז הסרתי את הוי מהתמונה והכל עבד אבל יש לי אזהרה מה אני עושה ? תמונות למטה. בתמונה השניה היתכוונתי כשהיה הוי זה לא היה נותן לי להיתחבר לאינטרנט!!! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by JHONLEV,

התקנתי תתוכנה היום והיא פשוט לא זזה! מורידה במקס על 8 ! יש לי אחד וחצי אינטרנט יש לי מודים ואין לי פייראול אפילו ביטלתי את של הWINDOWS לקבוץ יש הרבה זורעים ומקורות ! כמה זמן צריך להשאיר דולק את התוכנה עד שתבצור מהירות ? יש אולי מדריך איך להגדיר נכון תתוכנה?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

ואם כן אז איך?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  18. Started by alonpartuk,

אני מנסה להכנס למנהל המשימות(CTRL+ALT+DELETER) והמשחב רושם לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" מבחינת וירוסים וכל מיני סוסים טוריינים למינהם המחשב שלי נקי לגמרי עכשיו נכנסתי למחשב במצב בטוח ולאדמינסטור ובדקתי והיוזר שלי הוא מנהל המחשב וגם המצב בטוח הוא כן נכנס לי למנהל המשימות מה עושים??

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  19. Started by itayze,

מישהו יכול להביא לי אתר או קובץ טקסט עם הסברים על לינוקס . שיהיה בו איך מפעילים אותו מה היתרונות ,חסרונות וכו.................... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by לוח שנה,

שלום לכם, רציתי לדעת אם יש תוכנה שמכבה את המחשב בשעה שמגדירים לה? תודה.

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  21. מדובר בקבצי אקסל שלא עולים בפתיחה ישירה של הקובץ. כאשר מבצעים פתח, היישום (אקסל) עולה אבל הקובץ לא. לעומת זאת, אם פותחים את הקובץ דרך היישום הוא עולה כראוי. בנסיונות השונים לעלות על מהות הבעיה עלתה הודעת תקלה (שנעלמה מיד) על כך שהיישום לא מזהה את הכתובת לקובץ. מדובר באופיס XP וחלונות XP העסק עבד כראוי עד להופעת התקלה. נסיונות שחזור או התקנה מחדש של היישום לא הסירו את הבעיה. מדובר בכל קובץ אקסל , מכל ספריה שהיא. יתכן ומדובר בשינוי כלשהו ברגיסטרי אבל השאלה היכן (אם זאת אכן הבעיה) כל עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  22. כפי שהבנתם, ה-CD שלי עושה רעש כשהוא קורא מדיסק... אני משתמש בו בד"כ ע"מ לצפות בסרטים במחשב ומפריע לי מאוד רעשי הרקע שהוא עושה. רציתי לדעת האם קיימת תוכנה שאוכל להגדיר למשל שהכונן יקרא למשל רק במהירות של x4 וכך אוכל לצפות בסרט ללא בעיות והרעשים יפחתו.

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  23. אז ככה..פרמטתי את המחשב לפני חודשים בערך.. כרגע יש לי ויסטה. לא התקנתי ולא עדכנתי את הדריברים שלי בכלל..ואני ניסיתי לעשות הכל. התקנתי מקודדים,שיניתי החלפתי לא עזר לי כלום. כשאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה שמתאם התצוגה שלי לא תואם/לא תקין. בנוסף זה אומר לי : ‏‏Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43)‏‏ זה לא ענין של מקודדים..אלא בעיה בדריבר אני מניח. אני מבקש ממכם מכל הלב תנסו לעזור לי ..אני גם אתן את כל הנק' שיש לי..וזה 100 נק' אם אני לא טועה לבנאדם שיעזור לי. תודה רבה לכם!

24. היי היום בבוקר כשהפעלתי את המחשב קפצו לי 2 הודעות שגיאה עם כל אחד משמות הקבצים האלה. עכשיו השאלה שלי היא למה ואיך אני מתקן את זה? אחרי שעשיתי "אל תשלח" לשניהם מדי פעם כל האייקונים ושורת ההתחל נעלמת, וזה עושה לי שהוא מגדיר משהו בצד שמאל למעלה ואז זה חוזר. זה ממש מציק. עשיתי סריקה לspyware והורדתי דברים לא נחוצים בmsconfig, ניקיתי אבק וכו', למרות שזה נראה לי לא מה שהייתי צריך לעשות. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  25. Started by dotans,

כאשר אני מנסה להעתיק Audio CD עם NERO , אני מקבל את ההודעה Analyzing CD ואז NERO לא מגיבה עד שמבצעים boot. הצריבה היא עם: OS WIN 2000 , CDR LG X24 , NERO 5.5.8.2 מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים