עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, למדתי ליצור כותרות משנה לסרטון וידאו ב "פרמייר פרו". יש לי צורך בכותרת משנה ארוכה שאי אפשר להכניס לפריים אלא אם כן מקטינים לאותיות מקרוסקופיות. האם אפשר לפצל כותרת כזו ל 2 שורות? תודה

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  2. יש לי אפשרות לשדר את מה שמצלמת המצלמת רשת שלי לפלאפון . עכשיו נגיד ואני רוצה לשדר המקום את צילומי ה-web-cam סרט וידאו (נגיד בקובץ avi/mpg) אז אני צריך תוכנה שתעשה התקן וירטואלי של מצלמת רשת כדי שהתוכנה שמשדרת לפלאפון תחשוב שהיא זיהתה מצלמת רשת ושהתונה תשדר את הקובץ וידאו.ואל תתנו לי בבקשה פיתרונות כמו לצלם את המסך... ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  3. אז ככה.. נגיד אני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש שלי אז בדרך כלל זה היה נכנס ואחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אז עדיין אני מחובר עם המשתמש כי הוא מזהה אותי לפי המחשב... אבל פתאום מאתמול-שלשום אם אני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש אחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אני שוב צריך להזין שם משתמש.. איך אני אומר לו שישמור ויזכור..? אני לא יודע למה זה השתנה פתאום. תודה רבה על העזרה, שי.

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  4. כשכתוב שם באחת האפשרויות : קישור לקובץ 1: ed2k:// איך אני אמור להוסיף את הלינק שלי ? מה אני אמור לרשום ?הקובץ הרי נמצא על ההארדיסק שלי...מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by DXT,

לאחר שקראתי את ההשוואה הזאת שפרסמתם הבנתי שעלי לעשות uninstall מייד לזבל שקוראים לו Norton AntiVirus 2003 ולהתקין את F-Prot, רק דבר אחד אני לא הבנתי וזה האם התוכנה גם סורקת את האי מייל שלי? (יוצא/נכנס) תודה למי שיודע.

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  6. מישהו יכול לעזור לי בדריבר של קול של מחשב נייד.אין את הדריבר באתר של HP לXP Conexant Cx20561 @ nVIDIA MCP67 - High Definition Audio Controller PCI אם אפשר לינק מאיפה שאני אמור להוריד אותו תודה

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by shlomoreuven,

האם קיימת תוכנה / אופציה לנגן מדיה של יוטיוב דרך המחשב בלבד? (ללא פתיחת דפדפן)

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  8. יש חשבון פרימיום חדש בראפידשר אני צריך בבקשה המלצה לתוכנת הורדת מומלצת לנהל את כל ההורדת.. על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by digitalseeker,

אני ממש אוהב CHROME - באמת גוגל אין עליהם ! בכל אופן אצלי הגדרתי שדף הבית זה ה"8 טאבים" ההכי פופולריים - אחלה דבר העניין הוא ברזולוציה 1920*1200 זה קצת משאיר מלא מקום שימושי וריק השאלה יש אפשרות להוסיף עוד טאבים במסך הראשי ?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  10. Started by ETB,

כאשר אני רוצה לראות סרט מסוג DIVX בתוכנה WMP של WIN XP, מופיע רק הקול ואין תמונה. וגם ותוכנה שאני בטוח שמאפשרת צפיה בDIVX כמו ASUSDVD 2000. יש דרך לאפשר צפיה בסרט, אולי איזה תוכנה שתתקן את זה.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by iem,

מתאריך (כותרת) האנטי וירוס לא מתעדכן... כל הנסיונות לבדוק הרשאות בפיירוול וכו' נמצאו כמותרות, לא נעשה שינוי זה או אחר באף הגדרה, העדכונים של התוכנה בעבר היו יומיומים ומשום מה כעת (מיום תחילת השנה הנוכחית) ,הוא לא מתעדכן כלל ! נתתי לו אופציה לבחור server אוטומטית, ולמרות זאת הוא מראה לי כאילו העדכון האחרון הוא העדכני אבל בפועל הוא לא מעדכן... מה עושים ?

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by shahar07,

בעיה עם התוכנה הנפלאה הז, כאשר אני מבצע אתחול למחשב התוכנה מתחילה להוריד את הבצים מהתחלה ולא מאיפה שהפסיקה

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by *NightMare,

מחפש נואשות תוכנה טובה לכיוון מיתרי הגיטרה...

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  14. אני משתמש format factory כדי להמיר קבצי וידאו,שמתי לב שהתוכנה אמנם מנצלת את כל ה 4 ליבות של המעבד אבל רק על 40 אחוז בערך לפעמים פחות .... איך אפשר לגרום לה לנצל 100% מהמעבד או לחילופין אם מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן מנצלת 100% מעבד להמרת וידאו כי על 40 % לוקח לזה הרבה זמן....

15. Started by musari,

כבר שבוע מוריד לי על מעל 170 אני לא יודע למה כי לפני הוא היה מוריד לי גג עד 50-60 בלחץ...למישהו יש הסבר? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  16. עם ההתקרבות של גרסאות ה-RC ל-4.0 הגיע הזמן גם להרחבות המותאמות לגרסה החדשה. אני מציע לרכז בת'רד הזה מידע על הרחבות שכבר הותאמו, וגרסאות שבדרך (גירסאות בטא) ואולי גם על הרחבות שכבר לא תעבודנה בגירסאות הבאות. למי שיש מידע נוסף מוזמן להוסיף ולעדכן. ההרחבות שלי, עדיין לא עובר ל-4.0 כגירסה עיקרית עד ה-RC הרחבות מותאמות, אם רשמית ואם בכפיית max version AdBlock Autofill Forms Auto Pager CyberSearch- גירסה 2.0.8 מאתר המפתח. Fab Tabs Hide Caption Linkification - גירסה 1.3.9 מאתר המפתח. LocationBar2 - עובדת אך מעוברתת מדי (ישור לימין של הכתובת). Organize Status Bar - גירסה 0.6.5 מאתר המפתח, מתייתרת עם המעבר ל-addons bar OmniBar Quick Translator Reliby - מתייתרת…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  17. שלום לכולם, כאשר אני מנסה להפעיל את האנטי וירוס שמותקן במחשבי (nav 2002) או כל אחד מנספחיה (LiveUpdate, FireWall...), התוכנה עולה ל-5 שניות ואז נעלמת. תופעה מוזרה שנמשכה בכך שלא הצלחתי להסיר את התוכנה. התקנתי nav 2003, הפעלתי את התוכנה ו...אותו דבר, עולה ל-5 שניות ונעלמת. מוזר. הורדתי אנטיוירוס panda שכולם משבחים אותו ו...אותו דבר. מוזר מאוד. כנ"ל בתוכנה נוספת שהורדתי שאת שמה אינני זוכר (משהו כמו afg). חשוב לציין: - תוך התקנת האנטי וירוסים השונים מתבצעת סריקת וירוסים במערכת שלא מעלה דבר. - שאר התוכנות במחשב מופעלות ללא קושי ואין תופעות אחרות. האם אתם חושבים שחטפתי וירוס שמתנכל לאנטי וירוסים? האם אתם חושבים שסריקת און-ליין בעזרת HouseCall יכולה לעזור? לפרמט? תודה על העז…

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  18. שלום, לפני כמה זמן התקנתי את ה-Windows ואני מחפש תוכנה טובה לניגון שירים, תכתבו לי איך קוראים לתוכנה ותיתנו לי לינק אם אפשר

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  19. מדובר בלוח-אם של ASUS שיש לו rev. 1 וrev. 2 (המחשב בן 3 שנים) אז אני רוצה לדעת איזה rev קיים במחשב בשביל לעדכן ביוס. תודה רבה

20. אהלן אני מחפש תוכנה כמו האפליקציה באייפון למי שמכיר Action menu תוכנה שאני יוכל להגדיר לה מועדפים של הדבק וכשאני ירצה נגיד להדביק משהו יהיה לי לשונית מועדפים או משהו כזה ואז אני יבחר מהרשימה במקום כל שניה להעתיק משהו אחר תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  21. אם חשבתם שאי אפשר להוציא את כל המיץ מהבקבוק(נוד32) אז טעיתם! יש מדריך מצויין שמסביר איך להגדיר את NOD32 להגדרות מקסימליות(אקסטרה אקסטרה). קישור למדריך: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509 גם אם אתם לא משהו באנגלית יש שם תמונות ממש ברורות מה לעשות!!! פשוט מי שעשה גאון! ;D הערה:המדריך הוא לבעליי הגירסאות החדשות של נוד32 - v2.50 ! אם כי אפשר להישתמש בו גם בגירסאות ישנות. מומלץ לשדרג!! אפילו יש שם פורום רק על נוד32!!! אפשר להגיד שפתחו שלוש נושאים בפורום הגדול הזה על NOD32 שהוא באמת בלי ספק האנטי וירוס הכי טוב!!!!!! קישור לפורומים של נוד32: http://www.wilderssecurity.com/forumdisplay.php?f=15 אפשר לילמוד הרבה לא רק מהפורומים של נוד בכלל מי כל הפורום…

22. Started by Yehudaa,

שלום חברים יש לי איזה תיבת אימייל בGMAIL שמסרתי את הכתובת שלה לכל מאן דבעי וכידוע התוצאה היא הצפת התיבה בספאם אז יצרתי אינסוף פילטרים ויש איזה כתובת של דואר ספאם שהפילטר לא משפיע עליה כלומר אפילו שהגדרתי לסנן דואר מהכתובת הנ"ל עדיין אני מקבל ממנה דואר ספאם יש למישהו איזה עצה ? או שזה מקרה אבוד ? תודה חבר'ס

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  23. שלום לכולם, לאחרונה אני מצלם די הרבה בחשיפה ארוכה, עם חצובה. נוצרת לי בעיה לפעמים שהלחיצה על הכפתור במצלמה יוצרת רעידה קטנה בתחילת הצילום ולכן כל מקורות האור בתמונה מקבלים מעין צ'ופצ'יק כזה, בהתאם לתזוזת המצלמה. אני יודע שאם אשתמש ב- Self Timer הבעיה תיפתר, אבל לא תמיד זה מתאים למה שאני רוצה לצלם. מה הדרך הטובה ביותר לערוך תמונות שיצאו כך? האם יש כלי בפוטושופ שיודע להתמודד עם זה בצורה מתוחכמת? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  24. לא משנה לי אם חינמית או לא. תודה

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  25. מדוע דפדפן IE8 כל כך איטי ומעמיס על המערכת אצלי? סה"כ פתחתי 3 לשוניות של פייסבוק, ותראו את גודל הזיכרון הפנימי שהוא תפס: http:// לעיתים קורה שהוא נתקע, וצורך כך: כרגע אני עם פיירפוקס, 20 לשוניות והוא סוכר. אז איך זה שאצלי הIE כל כך מעמיס ואיטי ?? מעבד P4 3.0GHZ@1.5GHZ וזיכרון 1GB.

• 4 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.