עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by JAMOOS GADOL,

קצת רקע: לא מכבר רכשתי מצלמה למחשב (Mustek- Gsmart mini) - שהיא גם ניידת ומאפשרת לי לשמור תמונות וסרטים קצרים (8 מגה) במצלמה, ודרך כבל USB לראות את הכל במחשב (בתוכנה של המצלמה כמובן). בזמן שהמצלמה מחוברת למחשב (בין אם זה לטעינה של סוללת המצלמה, או שמירת התמונות שצילמתי במחשב, או שיחת ועידה באינטרנט) אין באפשרותי לצלם תמונות, או סרטים קצרים למצלמה, אלא רק כשהיא לא מחוברת למחשב. שאלתי היא כזו: מה היא התוכנה הכי טובה לדעתכם שדרכה אני יוכל לצלם סרטים דרך המצלמה כשהיא מחוברת למחשב- זאת אומרת שהתוכנה תשמור את מה שאני מצלם וכך אני יוכל לצלם ולשמור ישירות למחשב ולא דרך המצלמה (ששם כאמור יש לי רק 8 מגה), מה שאומר שאני יוכל לעשות סרטים ארוכים הרבה יותר. (הסיבה שזה דחוף, ואחת הסיבו…

2. Started by Guarding angel,

היי אבא שלי התמכר קשות לסידרה (חה חה) נכנסתי לאתר דרך הנייד שלי ומשומה הוא נשאר על "מושהה" ניסיתי להשתמש גם בFF וגם ב\IE7 אך ללא הועיל נכנסתי ל"עזרה" של האתר והורדתי את העידכונים הדרושים. עדכנתי אך כתוב לי שיש לי את כול העידכונים כבר ואין צורך לעדכן. ובIE הוא מראה שיש לי את כול העידכונים ותחת FF הוא מראה שאין לי את העידכונים,ניסיתי לעדכן והוא מראה כי יש לי את כול העידכונים. על הנייח שלי זה עובד יופי. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  3. שלום, התקנתי לאחרונה אינטרנט אקספלורר 7 ואני רוצה לחזור ל6 איך אני עושה את זה אם אפשר? תודה.

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by gkman,

שלום לכולם כשאני מקליד כתובת בפיירפוקס מופיע בתפריט שנפתח משורת הכתובת דפים שמופיעים אצלי במעודפים אליהם לא גלשתי בחודש האחרון (זה מופיע גם כשאני מוחק את ההיסטוריה של הגלישה) איך אני מונע מפיירפוקס להציג את הדפים השמורים אצלי במועדפים? תודה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  5. Started by tamir2,

שלום לכולם!! כולכם בטח מכירים את התכונה הזאת.. אז יש לי בעיה איתה... וזה מעצבן!!! אני במשחק בקונטר סטריק(רשת) כבר כמה זמן.. אבל דרך המשחק עצמו ולא דרך התוכנה הזאת.. אני לא יודע למה אבל ה - The All-Seeing Eye לא מראה לי בכלל שרתים..התקנתי את האלף ליף... וגם שפותחים את התוכנה הזאת.. צריך לסמן את הקונטר סטריק בצד.. ואת הגירסה..1.5 ולמטה ישראל.. זה אני יודע... אבל צריך לעשות עוד משו.?? בבקשה עזרו לי כל החברים שלי משחקים ואף אחד לא יודע מה הבעיה אצלי..

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  6. שלום, אני מחפש תוכנה שתחסום מס' אתרים מסויימים שאני לא רוצה שכשאר מי שגולש באינטרנט יכנס לאתרים אלו. בתודה מראש!

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  7. שלום לכולם, אחותי השתמשה בלפטופ שלה בחיבור האינטרנט בטכניון,ולפי מה שהבנתי כנראה המחשב נדבק בוירוס. על המחשב מותקן האנטיוירוס AVG בגרסא החינמית. כעת כאשר המחשב עולה מתקבלת ההודעה: data execution prevention - microsoft windows to help protect your computer,windows has closed this program. name:windows explorer publisher: microsoft corporation data execution prevention helps protect againt damage from viruses and other security threats. כמובן שבלי האקספלורר קשה לעבוד על המחשב. ניתן להריץ דברים דרך הtask manager. יש עצות? תודה.

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  8. יש לי כמה סרטונים שצילמתי בפלאפון אבל הם הפוכים , מישהו מכיר אולי תוכנה טובה וידידודית שמסדרת את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by Shay17,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389333.0 יכול להיות שהבעיה קשורה לעידכונים או משהו אחר ולא למשחק ? http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2007/10/16/Buffer-overrun-detected-_2D00_-Run-time-error.aspx התקייה (Proof) אצלי ריקה אין שם כלום

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  10. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! אם משהו יודע איך לפתוח אותם . . . בבקשה שיציל אותי !!!

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  11. רצוי תוכנות חינם , אבל לא חייב . אני צריך אדיטור על קבצי AVI בעיקר כדי להוריד קטעים לא רצוים וממיר AVI ל MPEG איכותי ככל האפשר מה ההבדל בין הפורמטים? תודה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  12. Started by Zadu,

היי, אני צריך תוכנה שתתקן grammer לא נכון באנגלית + שתהיה גם spell checker. עדיף תוכנה חינמית אבל אם אין אז שעולה כסף. תודה

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  13. אז ככה..פרמטתי את המחשב לפני חודשים בערך.. כרגע יש לי ויסטה. לא התקנתי ולא עדכנתי את הדריברים שלי בכלל..ואני ניסיתי לעשות הכל. התקנתי מקודדים,שיניתי החלפתי לא עזר לי כלום. כשאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה שמתאם התצוגה שלי לא תואם/לא תקין. בנוסף זה אומר לי : ‏‏Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43)‏‏ זה לא ענין של מקודדים..אלא בעיה בדריבר אני מניח. אני מבקש ממכם מכל הלב תנסו לעזור לי ..אני גם אתן את כל הנק' שיש לי..וזה 100 נק' אם אני לא טועה לבנאדם שיעזור לי. תודה רבה לכם!

14. הורדתי את הקובץ מהאתר של אדובי ואני מקבל הודעה על encountered errors מה עושים?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by nadavt26,

הורדתי מירק, רשמתי שם,אימייל,ניק וניק חלופי לחצתי על הלינק הזה: irc://irc.netvision.net.il כתבתי בתוכנה: /server IRC.mIRCx.co.il ובשניהם זה מציג לי את השגיאה הזאת. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  16. נגיד מישהו פתח תמונה בצייר קישקש ושמר וזה היה בטעות ואם יש סיכוי שהמידע הקודם נשמר ויש איזה דרך פשוט לעשות הסרה לlayer של הקישקוש? אני לא מבין בזה כל כך אז אל תקטלו אותי בבקשה תודה

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  17. יש לי תופעה מוזרה עם ABC, הוא פשוט מנצל 100% מיכולות העיבוד של המעבד! זה משגע אותי כי בלי לשים את הTASK הזה על BELOWNORMAL אי אפשר להשתמש במחשב. עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת?

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  18. היי, אחרי שבטעות אישרתי כניסה של וירוס פירמטתי את המחשב ... התקנתי WINDOWS XP ואת הדרייברים של הכרטיס מסך ATI 2600 PRO את הדרביירים של הלוח ASUS P5KVM וכן אנטיוריוס - NOD . אחרי כל שWINDOWS עולה אני מקבל הודעת שגיאה של קובץ MOM.EXE 1.האם מישהו מכיר מה אפשר לעשות עם זה? 2.התקנתי וינדוס שאמורה היתה להיות עדכנית אבל אחרי ההתקנה הייתי צריך להוריד בערך 80 UPDATE ,האם קיים סיכוי שמדובר בגירסא ישנה? 3.נסיונות התקנה במסך ה LCD בסלון לא עלו יפה ,משום מה אחרי עליית ה BIOS פשוט המסך מהבהב .... האם מישהו מכיר את התופעה? 4.האם כדאי כבר להתקין שוב מחדש?אם כן בבקשה תעזרו בבחירת מערכת הפעלה ל HTPC

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by WarNet,

היי,אני מחפש תוכנה שתפצל כתוביות לדוגמא:יש לי סרט באורך של שעתיים ואני מפצל אותו שעה-שעה. אז אני צריך לפצל את הכתוביות שלו גם לפי אותו הזמן. תודה.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  20. השאלה בכותרת. יש עדיפות כלשהיא? ואם כן אז אני לא מעדכן ביוס כי יש בזה סיכון נכון? עריכה: יש לי לוח Gigabyte DS3 965P

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by er0101,

מכירים תוכנה שלא מצריכה client/media player במחשב הצופה? אחת שיכולה לשדר מכרטיס TV.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by #ELad#,

שלום שלום, הכנתי קרוב ל-200 קבצי rdp כולל סיסמאות. ניסיתי להפעיל אותם על שני מחשבים. על אחד - עובד בסדר גמור. בשני - כאילו הססימה לא קיימת ואני צריך לכתוב אותה כל פעם מחדש.. על שני המחשבים מותקן win xp sp3.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by alzi,

שלום ברשותי מחשב dell אם מערכת הפעלה windows 7 ב-64 ביט (כל התוכנות חוקיות). אני מתפרנס מעבודת גרפיקה בתוכנת פוטושופ, הבעיה היא שכאשר אני שולח להדפסה, התוכנה נתקעת למשך 10 דקות עד שמופיעה חלון ההגדרות, כאשר אני רוצה לשנות הגדרות, החלון לשינוי ההגדרות מופיע שוב רק אחרי 10 דקות ושוב עוד 10 דקות לשלב הקודם ועוד 10 דקות מאישור ההדפסה ועד תחילת הפעולה. חצי שעה לפחות להדפסה אחת הורדתי תוכנת ניקוי cclener + מחקתי קיבצי temp + התקנה מחדש של המדפסת, כלום לא עזר. כאשר אני נכנס דרך ה- start למדפסת, התקלה לא קיימת וההדפסה מתבצעת בצורה יעילה כולל הדפסת תמונה לא דרך הפוטושופ תודה רבה alzi

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by -sHUz-,

כול פעם שאני מפעיל משחק אוו משהוא, ובכלל במחשב יש לי שימוש די קבוע של 100%. שאני מפעיל משחקים וכאלו הוא על 100 !! זה משגע אותי. חשבתי שזה בעיה עם המערכת הפעלה אבל בסוף זה לא היה וניסיתי גם דיסק מקורי. בקיצור, כנראה שזה משהוא בחומרה אבל מה יכול ליהיות ?? כול המחשב הוא חדש !! . עזרה,?

• 10 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים