תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדיתי לפני מספר ימים את המקודדים החדשים של kaza גרסה 2.73 כשהתקנתי אותם ראיתי שמספר מקודדים לא הותקנו בהצלחה במערכת ועכשיו חלק מהסרטים רואים על הפנים (הכל נורא אבל נורא כהה - בדקתי את הכרטיס מסך , מסך ) ויש גם סרטים שללא קול נסיתי להסיר את המקודדים הישנים והם הוסרו אבל לא לחלוטין הקבצים ffdshow.ax , divxdec.ax , vsfilter.dll , xvid.ax לא נתנים להסרה אי אפשר להסיר אותם ובגלל זה אי אפשר להתקין מחדש את המקודדים דוקטור תציל אותי
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי סרטים ותרגום בנפרד אני רוצה לחבר בנייהם שיהיו מחוברים לתמיד אבל אין לי תוכנה אני צריך שמות של תוכנות שמחברות תרגום לסרט תודה לכל מי שמגיב
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן התקנתי את ה-Windows ואני מחפש תוכנה טובה לניגון שירים, תכתבו לי איך קוראים לתוכנה ותיתנו לי לינק אם אפשר
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל כל כמה זמן הקספרסקי מנתק לי את האינטרנט לבד......מישהו יכול לעזור לי שזה לא יקרה יותר....?? בהתחלה שאני מתחבר עוברות 2 שניות ואז הוא שואל אותי עם לחסום או להמשיך ואני ממשיך הכל טוב ויפה אבל משום מה כל כמה זמן הוא מתנתק לבד..???????
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או משהו בסגנון שיאגד בתוכו מגוון רחב של קודקים ושיהיה "קל" במשאבי מערכת עד כמה שניתן.. אני מכיר כבר את COLE2K.. יש הצעות אחרות?
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מישהו מכיר? היא לא עובדת כראוי. בעקרון למי שלא מכיר אותה, אני מחפש תוכנה שתעבוד כראוי בויסטה למטרת המרה מקבצי MPG לקבצי AVI עם מקודד XVID. עדיף משהו מקצועי.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי נוד32 ועד לפני כמה שעות הכל היה בסדר לפני כמה שעות המחשב התחיל להיות לי איטי (במחשב הזה לא ממש הרגשתי את הבעיה אבל במחשב עם הסלרון 2.8 ממש מרגישים את הכובד ושניהם משתמשים באותו אנטי וירוס) התהליך הוא nod32krn.exe הוא מראה לי שהוא לוקח מ0 עד ל32-35 מה CPU (עולה ויורד) כלומר הוא עושה שם משהו אבל לא יודע מה לא שמתי לו שום סריקה שום דבר בשני המחשבים יש את אותו הדבר רק שאצלי (FX55) מרגישים הרבה פחות אבל עדיין אפשר להרגיש שהמחשב מגיב יותר לאט ממה שהוא הגיב לפני כמה שעות בשני (סלרון D2.8 ) ממש איטי כל קליק לוקח לו איזה כמה שניות להגיב מישהו יודע מה קורה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי חברים, את הגרסא החדשה אתם ודאי מכירים, הבעייה היא ששורת התפריט מוצגת כמו בווינדוס 98 ולא בצורה גראפית כמו שאמור להיות (למשל מועדפים שאמור להיות מוצג כלינק כוכב צהוב פשוט רשום, מועדפים) ואיני יכול לפתוח טאבים אלא רק חלון חדש, שורת טעינת דף בתחתית העמוד גם אינה מוצגת וכשדף מסויים נטען איני יודע אם יש בעיה בעמוד או שהדף נטען במשך זמן רב. האם הבעייה מוכרת למישהו ואם כן כיצד ניתן לתקנה ?
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
תקשיבו נגיד אני מוריד משהו כבד (400-800 מגה) המהירות מתחילה ליקפוץ. ל 140 (למרות שיש לי ADSL 0.5) והמגה ביית עולה ב 20 מגה (אני לא מיתמגד לזה) אבל אחרי שזה יורד (5-10 שניות) המהירות יורדת ל 0.10 וחוזרת ל 4 וככה ממשיכה איך אני עוצר את זה???
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני חושב שהבנתם את השאלה שלי מהכותרת 8)
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כשכתוב שם באחת האפשרויות : קישור לקובץ 1: ed2k:// איך אני אמור להוסיף את הלינק שלי ? מה אני אמור לרשום ?הקובץ הרי נמצא על ההארדיסק שלי...מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי עונה מסויימת של Prison Break, ואני מנסה למצוא לה תרגום, הבעיה היא שאני לא מוצא אחד בעברית. מה שאני עושה בינתיים זה מוצא באינטרנט תרגומים לגרסה אחרת, וזה שמתאים מבחינת מה שאומרים זה מה שרואים בתרגום על המסך אני לוקח. הבעיה היא שלא תמיד יש שם משהו 100 אחוז מתאים, והפיתרון הוא להקדים או לאחר את התרגומים שאני מוצא בכמה מאיות שניה. איזה תוכנה שאתם מכירים עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
1. ארועים בדומה להוספת חגים ל Outlook, ניתן ליצור קובץ טקסט בסיומת hol בפורמט מסויים, ובו להוסיף ארועים כאוות נפשכם ולייבא אותם ליומן ב Outlook, הבעיה היא שעבור כל ארוע צריך לציין תאריך מלא, כולל שנה, האם ניתן ליצור ארועים מחזוריים (כגון יום הולדת) כך שיופיעו ביומן בצורה מחזורית בכל שנה, מבלי לשכפל את שורת ה Event בקובץ עבור כל שנה? 2. ברירת מחדל ברירת המחדל ל Encoding של Notepad בלי לעבור ל ++Notepad ובלי כל מיני התחכמויות שמצאתי בגוגל שלא בדיוק עובדות, האם יש דרך כך ש UTF-8 יהיה ברירת המחדל במקום ANSI? 3. PST יש לי מאות ואלפי מיילים בקובץ PST, אני רוצה להעביר את כולם ל Gmail, האם יש דרך קצרה ואלגנטית יותר מאשר מעבר אחד אחד ולשלוח לעצמי? 4. GMAIL אאוטלוק 2010 במחשב בבית …
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני משתמש format factory כדי להמיר קבצי וידאו,שמתי לב שהתוכנה אמנם מנצלת את כל ה 4 ליבות של המעבד אבל רק על 40 אחוז בערך לפעמים פחות .... איך אפשר לגרום לה לנצל 100% מהמעבד או לחילופין אם מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן מנצלת 100% מעבד להמרת וידאו כי על 40 % לוקח לזה הרבה זמן....
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני משתמש ב Aurora בגירסתו האחרונה, ויש לי הרבה מועדפים (סימניות) וזה מציק כל פעם ללחוץ על החץ הקטן ולחפש סימניה רצויה. איך אני מרחיב את הסרגל הזה לשתי שורות או יותר? ניסיתי "התאמה אישית". לא הצלחתי להוסיף שורה. תודה. ;D
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מחשב במקום ציבורי וקבלתי תוכנה שאני יכלו להתקין אותה רק על משמתמש Admin הבעיה היא שאם אני אתן לאנשים גישה ל Admin הם יוכלו לעשות כל העולה על רוחם. אולי יש אפשרות לתת גישת Admin אבל לחסום את כל האפשריות ורק לתת גישה לתוכנה הזאת? או כל פתרון אחר.. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
כשאני מתקין את התוכנה כל קבצי EXE במחשב משתנים לקבצי אקרובט ואפשר לפתוח אותם רק עם האקרובט רידר איך אני מתקין את התוכנה ככה שלא ישתנו?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, איך אני גורם לfoobar שלי להיראות כמו בתמונה הבאה?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכם פורום תוכנה, הצתברו בזמן האחרון כמה שאלות שלי עליכם, אז אני ישאל את כולם בדיון אחד: 1. אני מעוניין להתחיל ללמוד פוטושופ, קצת לימדתי את עצמי וקצת חבר אבל זה לא עזר. מישהו יכול להמליץ לי על הספר מתחילים הכי מומלץ לפוטושופ, הבנתי שיש כמה ספרים בעברית, רציתי לדעת איזה מהם הכי טוב. הכסף זה לא מגבלה אני רוצה טוב לא זול. 2. יש לי כרטיס לכידת וידיאו פשוט של ASUS שקניתי בKSP, אני רוצה תוכנה שתיהיה גם ללכידת הוידיאו, גם לעירכתו. התחלתי להשתמש בStudio 9 איך התוכנה? כדאי לי לקנות אחרת? מה התוכנה הכי פשוטה וידידותית? או שפשוט להישאר איתה כי היא טובה? יצא בכלל סטודיו 10 כבר? 3. תוכלו להמליץ לי על תוכנה הכי טובה לצריבת DVD. האם NERO היא טובה, אם כן איזה גירסה של נרו. אני לא מחפ…
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת גרפיקה תלת מימדית שאפשר לבנות איתה שכונות חנויות וכל הדברים האלו [אם יש אולי בעברית]תביאו לי שם של תוכנה ואני כבר אלך לקנות אני רק רוצה המלצה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אם חשבתם שאי אפשר להוציא את כל המיץ מהבקבוק(נוד32) אז טעיתם! יש מדריך מצויין שמסביר איך להגדיר את NOD32 להגדרות מקסימליות(אקסטרה אקסטרה). קישור למדריך: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509 גם אם אתם לא משהו באנגלית יש שם תמונות ממש ברורות מה לעשות!!! פשוט מי שעשה גאון! ;D הערה:המדריך הוא לבעליי הגירסאות החדשות של נוד32 - v2.50 ! אם כי אפשר להישתמש בו גם בגירסאות ישנות. מומלץ לשדרג!! אפילו יש שם פורום רק על נוד32!!! אפשר להגיד שפתחו שלוש נושאים בפורום הגדול הזה על NOD32 שהוא באמת בלי ספק האנטי וירוס הכי טוב!!!!!! קישור לפורומים של נוד32: http://www.wilderssecurity.com/forumdisplay.php?f=15 אפשר לילמוד הרבה לא רק מהפורומים של נוד בכלל מי כל הפורום…
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי נוד32 אבל גירסא יחסית ישנה שלו, השאלה שלי אם כדאי לי לעדכן אותו לגירסא חדשה או שזה לא משנה בגלל שמילא הוא מתעדכן מהאינטרנט על כל הוירוסים החדשים?
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך בעזרת פוטושופ כל צבע מסויים בתמונה מסויימת לצבע אחר, כלומר, היה לי מסמך שקיבלתי במילואים האחרונים שלי שאני צריך לפקסס, עכשיו, המסמך הודפס במדפסת סיכות מעפנה שכמעט נגמר לה הדיו, אז הכתוב הודפס בהיר מאוד, כשניסיתי לפקסס אותו הדף יצא חלק, אז לקחתי את המסמך וסרקתי אותו והגברתי בעזרת פוטושפ את הניגודיות והבהירות למצב כזה שניתן לקרוא טוב את מה שכתוב, אבל, שאר הדף שאמור להיות לבן הפך באופן טיבעי לאפור (גון אחיד של אפור), עכשיו אני מעוניין להגדיר לפוטושופ שכל פעם שהוא נתקל בגוון האפור המסויים הזה בתמונה הוא יהפוך אותו ללבן, וככה ישאר לי אותיות כהות ויפות שיעברו בפקס על רקע לבן חלק. מישהו יודע איך מבצעים את זה בפוטושופ? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה/ סקריפטים בשביל להרים שרת - טראקר ביטורנט. משהו שיעבוד לי על לינוקס (Mandrake+PHP). רצוי חינמי, אבל פתרונות מסחריים יילקחו בחשבון. יש למישהו רעיונות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-