תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, אחרי שבטעות אישרתי כניסה של וירוס פירמטתי את המחשב ... התקנתי WINDOWS XP ואת הדרייברים של הכרטיס מסך ATI 2600 PRO את הדרביירים של הלוח ASUS P5KVM וכן אנטיוריוס - NOD . אחרי כל שWINDOWS עולה אני מקבל הודעת שגיאה של קובץ MOM.EXE 1.האם מישהו מכיר מה אפשר לעשות עם זה? 2.התקנתי וינדוס שאמורה היתה להיות עדכנית אבל אחרי ההתקנה הייתי צריך להוריד בערך 80 UPDATE ,האם קיים סיכוי שמדובר בגירסא ישנה? 3.נסיונות התקנה במסך ה LCD בסלון לא עלו יפה ,משום מה אחרי עליית ה BIOS פשוט המסך מהבהב .... האם מישהו מכיר את התופעה? 4.האם כדאי כבר להתקין שוב מחדש?אם כן בבקשה תעזרו בבחירת מערכת הפעלה ל HTPC
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת את אני מכניס תמונות ומראה אותן ברצף על קובץ GIF... בבקשה להסביר לאט... אני לא יודע הרבה בפוטושופ... עריכה: לא משנה כבר... הסתדרתי. אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי תוכנה (וזה לא חייב להיות דווקא לא חוקי) שמותקנת במחשב אך אני כדי שהיא תפעל אני צריך לצרוב אותה על דיסק ולהכניס את הדיסק כול פעם שאני ארצה להפעיל אותה (לא CRACK)... איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה / אופציה לנגן מדיה של יוטיוב דרך המחשב בלבד? (ללא פתיחת דפדפן)
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
אולי זה נשמע קצת מפגר אבל עד היום אני עובד רק עם אימיול שנותן לי עבודה ממש טובה אבל הייתי רוצה להכיר בעוד תוכנות !... כמו שאני רואה יש הרבה כאן שממליצים על זה ,אז התקנתי אבל אני לא רואה שם מקום לחיפוש או משהו בסיגנון של אימיול !... א. אז איך בדיוק אני מוצא קבצים ומוריד אותם :\? בנוסףב. איך אני יודע שזה לא זיוף גם פה יש תגובות על הקובץ כמו באימיול או שזה עובד אחרת ?!.... תודה על העזרה ...
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני משתמש format factory כדי להמיר קבצי וידאו,שמתי לב שהתוכנה אמנם מנצלת את כל ה 4 ליבות של המעבד אבל רק על 40 אחוז בערך לפעמים פחות .... איך אפשר לגרום לה לנצל 100% מהמעבד או לחילופין אם מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן מנצלת 100% מעבד להמרת וידאו כי על 40 % לוקח לזה הרבה זמן....
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את NERO 7 ורציתי לדעת בקצרה מה היא טובה יותר מקודמיה והאם גיבוי סרטים בדולבי דיגיטל נשמר שלא כמו הקודמים שמעברים לאיכות דחגחטל בלבד או פרו לוגיק
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
חשבתי להתקין את התוכנה Flashmute אבל האנטיוירוס חשב אחרת... יש לציין שהתוכנה מופיעה ברשימת התוכנות המומלצות של HWZONE . אנטי וירוס: NIS209 מעודכן . הנה תמונה: מה נראה לכם? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם האטיונס בגירסה הזו היות ואני לא יכול לשמנך עקב היותי עם אייפון 4 גירסא 5.0.1 והוא לא נותן לתפעל אותו בגרסא נמוכה יותר. הבעיות הם צריכת מעבד גבוה ב itunes 50% צריכת מעבד גבוה ב apple mobile device האיטיונס כל הזמן נתקע/ לא מגיב החנות - blank ואי אפשר לסנכרן אפליקציות מישהו יודע לפתור את הבעיה הזאתי ?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה, כשאני מבצע שיחה עם מישהו בסקייפ, הוא משום מה שומע את כל מה שהולך אצלי במחשב. לדוגמה: שיחקתי עם חבר ג'נרלס וניהלנו שיחה בסקייפ במקביל והוא שמע את כל מה שהלך עם הצבא שלי. או עוד אחת אני מדבר עם מישהו ושומע מוסיקה במקביל והוא שומע את זה. במיקסר של הכרטיס קול, באיזור שידור (RECORD) הכל על מיוט חוץ מהמקרופון. (אגב אין אפשרות אצלי ששניים יהיו פועלים, נגיד מקרופון וליין האוט) משהו מוזר ומציק
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול להמליץ על תוכנה נגד ספאמים? העדפה לתוכנה חינמית. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בהצגה המוקדמת הראשונה באתר- http://www.winsupersite.com/reviews/ie7_preview_1.asp ניתן למצוא פרטים חדשים אודות הדפדפן המיקרוסופטי שהוכרז לאחרונה. עם מאפיינים חדשים כאלה ודגש רב על אבטחה, השועל יצטרך להשיב אש במהרה.
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
איזה תוכנה יש להסרטת המסך (כלומר שמסריט את כל מה שקורה במסך)?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
שלום רב, רציתי בבקשה לדעת האם יש בבדיקה הנ"ל תהיליכים לא תקינים: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 10:39:08, on 30/01/2009 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16762) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egu…
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה דגם SiS 315 integrated. ניסיתי להתקין אותו דרך קובץ הSETUP והוא תמיד רושם לי "the program cannot find a suitable driver". ניסיתי להוריד את אותו דרייבר ממספר מקומות שונים, ובכל זאת אין שינוי. ניסיתי גם דרך הוספת חומרה, וגם שם זה לא עבד. הצעות, מישהו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ערב טוב לכל הנמצאים אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. אני אמא לילדים והתחברתי לאינטרנט לפני שבוע. לצערי שמתי לב שילדיי גולשים באתרים לא פונוגרפיים. רציתי לדעת האם יש לכם תוכנה חינמית מומלצת על מנת למנוע כניסה לאתרים אלו. ידוע שבוינדוס XP יש גירסאות אבטחה,אבל כאשר הפעלתי את זה ראיתי שהוא חוסם לי גם אתרים רגילים. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ערב טוב תהילה
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי סרט בקובץ mpg, אבל כשאני מנסה להפעיל אותו במדיה פלייר, וגם בתוכנות נוספות אחרות, הסרט פשוט לא עולה, לפעמים יש הודעת שגיאה, ולפעמים הסרט עובד אבל רק עם סאונד ובלי תמונה. ניסיתי את כל הפרוצדורות של המקודדים, ושל כל התוכנות אבל סרט לא ראיתי עדיין. אם יש לכם פיתרון או עצה, בבקשה תעזרו לי כי זה חשוב לי ביותר. בתודה, דודי.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
יש איזה נגן שמומלץ + קודק שמומלץ בשביל צפיה בתוכן HD בצורה הכי טובה? תודה..
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש במחשב בערך 10 סרטים ברגע שאני נכנס לתיקיה שלהם וינדוס נותן לי שגיאה ומפיל לי את האקספולר כרגע אני לי שום מקודד במחשב מה שמוזר זה שאני מוחק את הפינקל סטודיו 9 זה לא קורה לי יש למישהוא מוסג מה אני אמור לעשות ? יש את הדוח שגיעות אבל בצייר הוא נותן לי את הקובץ יותר מידיי גדול כך שאני לא יכול לעלות אותו אשמח ללמוד אם יש דרך אחרת לשלוח לכם קובץ מצורף התקנתי את המקודד הזהhttp://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=1226&s=95 אבל עדין אם אני מתקין את סדודיו 9 של פינקל הוא מפיל לי את האקספוללר ועושה דוח שגיאות יש למישהו רעיון מה יכול להיות חייב לציין שלפני הפרמוט שעשיתי זה עבד יחד
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חברים אני מחפש מדריך צריבה לנרו 6 על כל פרקיו מי יכול לסייע יבורך :s05:
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כרטיס רשת ללוח אם של Gigagyte GA-945GZM-S2 Chipset i945GZ למערכת הפעלה של WIN 7 זה מה שה AVEREST מציג [table] [tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][ Unknown / בקר Ethernet ] [/td][/tr][tr] [td] [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td][/td][td][/td][td]Device Properties: [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]Driver Description [/td][td]בקר Ethernet [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]Hardware ID [/td][td]PCI\VEN_1148&DEV_4320&SUBSYS_43201148&REV_10 [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]Location Information [/td][td]@system32\DRIVERS\pci.sys,#65536;PCI bus %1, device %2, function %3;(2,5,0) [/td][/tr]…
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-