תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חברים מי יודע איך אני הופף מסמך לקובץ תמונה פשוט שכחתי הכוונה ע"י שימוש בפנקס רישום בחלונות תודה דחוף
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן אולי מישהו יכול להכווין אותי לאתר נוח להורדות?-רצוי בעיברית תודה מראש אבידע
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
השתמשתי ב FILEZILLA אבל לאחרונה שמתי לב שהיא מחזיקה את הסיסמאות בקובץ טקטס ללא הצפנה. האם יש תוכנת FTP אחרת מומלצת (חינם או בתשלום) ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דולק כיומיים (הוריד קבצים דרך לקוח TORRENT) וכשחזרתי הבייתה התחילה תקלה מוזרה מאוד: המחשב יעבוד כרגיל מס' דקות ואם נשארים בתוכנה מסויימת לא מרגישים בעצם בתקלה, אבל כשמנסים לעבור לתוכנה אחרת או חלון אחר יש מעין "תקיעה" של התוכניות. ניתן להחזיר את המצב לקדמותו באופן זמני ע"י שימוש בTASK MANAGER אבל הבעייה חוזרת אחרי מס' דקות\שניות. יש לי 2GB זיכרון, אין עומס על המעבד, אין רוגלות או וירוסים, ההארד-דיסק שלי לא מלא ולא התקנתי שום תוכנה חדשה... האם זאת תקלת חלונות? בעיית חומרה? אני דיי מבולבל פה, מישהו נתקל בבעייה כזאת בעבר???
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כמה סוגי תוכנות הטובות שיש בשוק.. מה שיש לי כרגע זה VMware Workstation ואני לא ממש מרוצה מימנה יש משהו תחליפי?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברייה... עד לפני מספר ימים, ה KAZAA שלי עבד נהדר במשך שנה...בה הורדתי וחיפשתי שירים בעברית בקלות רבה וראיתי את השמות בעברית נהדר... אולם לאחרונה, בעת חיפוש שיר מסוים בעברית, אני מקבל תוצאות בג'יבריש, כלומר אילו שמות בעברית ואכן השירים האלה אולם השמות מוצגים בצורה מחורבשת שאינה ניתנת לקריאה ולזיהוי השיר אלא רק לאחר הסתכנות והורדה... אני ממש צריך את עזרתכם... בדקתי בהגדרות האיזוריות והכל בסדר, ניסיתי להתקין מחדש.... פה כבר אזלו לי הרעיונות ( אין מה לעשות שזקנים (20) ובצבא זה כבר לא עובד כמו פעם).. תודה מראש דחוף אמיר
-
איך עושים התאמה בין תאים (כמתואר בתמונה)? הסבר: מתוך כרטיסים 1-20 אני צריך לבדוק את הסטאטוס(המצב- שומש/לא שומש) של כרטיסים 1,6,9,15,18,20 ולא את של כולם (ראה טבלה עם כותרת כחולה). המטרה היא שזה יסדר את הרשימה הצהובה ההתחלתית לרשימה הצהובה הסופית לפי מה שדרוש ברשימה הכחולה... http://img138.imageshack.us/img138/2860/excelqtj5.jpg תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ואני מעוניין בתוכנה שתשמור את המצב הקיים כלומר אני מתקין אותה עכשיו והיא זוכרת כל מה שמותקן על המחשב כך שביא בעתיד תעף את כל הזבל שמצטבר
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, הוספתי היום הארד דיסק למחשב וכעת יש לי 2 כוננים קשיחים ואני מחפש תוכנה שתוכל לכבות רק אחד מהכוננים, מישהו מכיר אולי תוכנה כזאת ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://www.intel.com/design/motherbd/itk.htm צריך להיכנס עם סיסמא מי שמצליח מלך!
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
צריך אצה אם אני מתקין windows איזה תוכנות טובות אתם יכולים לאציה לי?
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מישהו יכול למצוא לי קישור לתוכנה איחולון 2?? בתודה מנור
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
סתם תוכנה פשוטה כזאת מאוד קטנה שמאפשרת לפתוח כמה ICQ בו זמנית.. מישהו מכיר?
-
אני מחפש פלאג-אין ל ווינאמפ שפועל אם ICQ שמשנה את הסטאטוס שלך ב ICQ אוטומטית. כמו שהיה( או עדיין יש) ל YAHOO מסנגר. הכוונה היא שהוא ירשום בסטאטוס את השיר שמתנגן כרגע ב ויינאמפ. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיימות תוכנות חיפוש באינטרנט פרט לחיפוש של גוגל ושל שאר המנועים? אילו מנועי חיפוש טובים/מקצועיים אחרים יש פרט לגוגל ולמוכרים ,yahoo altavista וכו'? גם מנועי חיפוש בתשלום יהיו טובים לי. מישהו מכיר אתר שמלמד חיפוש מקצועי באינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חברים שלום אשמח לקבל מדריך לתפעול התוכנה Partition Magic 9 אנא תנו לי מדריך בעברית בברכה ותודה מראש בברכה :s05:
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
צריך תוכנה לבדיקת שגיאות בHDD בבקשה
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הבעיה היא שהוא פשוט לא מוריד לי ורושם לי את ההודעה הבאה : http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200509121747512638/untitled.JPG מי שיודע איך לטפל בזה ושיהיה לי את הpeers האלה בבקשה תודה.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה בסגנון של Visio, חינמית או בתשלום, כשמה שאני צריך ממנה בעיקר זה את הנושא של בניית תרשימים פשוטים, (כוללים צורה כלשהי שאפשר להכניס בה טקסט, וקוים מחברים). תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי HTPC בסלון - הגדרתי הן בAC3FILTER והן בFFDSHOW AUDIO FILTER - להוציא את הAC3 ואת הDTS דרך הSPDIF OUT. כשאני שם סרט דרך הMP הרגיל - המגבר מזהה את האות הדיגיטלי ורואים שהוא מזהה את הDTS/DD , אבל כשאני שם את אותו סרט דרך הMPC HOME CINEMA - המגבר מזהה PCM סטריאו. מה צריך לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הבעיה העיקרית שאני לא רואה תמונות בחלק מהאתרים למשל ב- NANA יש למישהו פתרון לבעיה?
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין ללמוד בגרפיקה ועיצוב אתרים, אתם יכולים להביא לי המלצות לקורסים איפה וכמה עולה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
פתחתי ת'רד : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159709.0 והמליצו לי בו, לא להשתמש בקאזה - אז במה כן? ואני מקווה מאד שלא תגידו אמיול.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום! מישהו מכיר אולי miniPE עם תמיכה בדיסקים קשיחים SATA של מחשבים ניידים? אם כן, אז אני אשמח לקבל קישור (זאת תוכנה חינמית).
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-