תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הי, אני משתמש באנטי וירוס החינמי של AVG גרסה 2012 לאחרונה כאשר ביצעתי עדכון של התוכנה קיבלתי הודעה על זה שצריך לאתחל את המחשב, ולא משנה כמה פעמים אתחלתי אותו הוא עדיין אומר לי שיש לאתחל את המחשב כדי שהעדכון יכנס לתוקף. באיזה שהוא שלב ניסיתי להסיר את האנטי וירוס ואז קיבלתי הודעה על בעיה בדרייבר כלשהו * צירפתי תמונה של ההודעה לא ברורה לי הבעיה ואני גם לא יודע איך לפתור אותה יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת תביאו לינקיםן לעבודות שלכם או תעלו אותם לפה תעשו סטיקי של עבודות תלת מיימד.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
טוה ההמלצות שלי הן על שתי תוכנות K++ שהי גרסה משופרת\משופצרת של kazaa lite עם מלא תוספות נחמדות ושימושיות הנה הקישור WWW.K-LITE.TK ממש מומלץ בגלל speedup מובנה בנוסף partisipation על 1000 קבוע ועוד מלא שטויות. חוץ מזה אני ממליץ על נגן מדייה בשם mv2player שהוא חינמי (הם לא מפיצים גרסה בתשלום) היא ממש מקצועית לדעתי אבל קלה לשימוש ם לא כבדה בנוסף היא ממש יפה והיא קוראת כתוביות (מעולה לdivx ו dvd ). תנסו אותה ולא תחזרו לשום תוכנה. כן שכחתי יש גם קישור והנה הוא http://mv2.czweb.org תגידו לי מה דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מבטל את הפיירוואל אין שום בעיה כאשר אני מפעיל את הפיירוואל אני לא מצליח להכנס לאתרי FTP ניסיתי כבר לשנות הגדרות של הפיירוואל אך ללא הצלחה (אגב גם עם תוכנת FXP אני לא מצליח בגלל הפיירוואל) בבקשה שמשהו יפרט לי איך עושים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
ענו בבקשה על הסקר בנושא תוכנות אנטי וירוס.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה דגם SiS 315 integrated. ניסיתי להתקין אותו דרך קובץ הSETUP והוא תמיד רושם לי "the program cannot find a suitable driver". ניסיתי להוריד את אותו דרייבר ממספר מקומות שונים, ובכל זאת אין שינוי. ניסיתי גם דרך הוספת חומרה, וגם שם זה לא עבד. הצעות, מישהו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי מאז שGAMER. co .il (תמחקו רווחים) שינו עיצוב של האתר הוא כל הזמן מרסק לי את הFIREFOX 3.01 שלי יש למישהו פתרון ??
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום ! מישו אולי מכיר תוכנה שאפשר לנהל דרכה תחרות לפי "עץ בתים" הכוונה שלי שיהיה אפשר להכניס שמות של מתחרים ,קבוצות, משקלים גיליים וכו'.. לפי הנתונים האלה התוכנה תסדר לבד את הבתיים וכשמישו מנצח אז היא מעלה אותו לשלב הבא .. ?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי תקלה ב IE 8 כאשר אני מנסה להוריד קבצי אופיס או PDF למחשב אני מקבל שגיאה unable to download unable to open this site. the requested site is either unavailable or cannot be found please try again later ניסיתי לאפס את הדפדפן זה לא עזר, מchrom הקובץ יורד בלי בעיה תודה מראש לעוזרים אליאור
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שוקלת 20 מגה מלמדת איך להכיר תמחשב לתקן אותו וכו..ממש מומלץ רק בעיה אחת אין לי לאן לעלות ושזה לא יפול אולי המנהלים או מישהו תביאו לי מקום לעלות בשביל האתר זה!! קוראים לתוכנה קורס טכנאי מחשבים וזה בעברית!
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מערכת XP PRO באנגלית מזה כשנתיים וברצוני לעשות סדר וניקיון ב- registry. האם קיימת היום תוכנה חינמית שעושה את העבודה מצויין או שאני חייב לרכוש את REGISTRY MECHANIC (לדוגמא), ע"מ שהעבודה תתבצע כהלכה? תודה
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אם משהו יודע איך לפתוח אותם . . . בבקשה שיציל אותי !!!
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה שתתקן grammer לא נכון באנגלית + שתהיה גם spell checker. עדיף תוכנה חינמית אבל אם אין אז שעולה כסף. תודה
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בסיומת dmg איך אני מתקין אותה? תודה רבה וחג שמח!!
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי קנה מסך LCD של MAG דגם B716. עכשיו אני והוא מחפשים דריברים באינטרנט בצורה נואשת למסך שלו. האתר של MAG מביא קובץ להורדה שבו יש מספר קבצים עם דגמים למסכים של MAG שכאשר אתה עושה update driver בדוויס מנג'ר למסך אז אתה בוחר בדגם המתאים לך. אבל אין קובץ עם הדגם של המסך שלו. חפשתי בgoogle ובכמה מאתרי הדריברים הכללים הנמצאים בסטיקי ולא מצאתי. אין זכר לדרייבר כזה! אשמח אם מישהו יכול לעזור לי למצוא דריבר למסך מהדגם שציינתי, או שיש אפשרות אחרת. כרגע המסך שלו מוגדר שplug and play. תודה, רן.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, האם אפשרי לקבל טלפונים מאנשים ולענות להם בטקסט בלבד במידה ואין מיקרופון למחשב? כלומר לעשות איתם צ'אט שהם מדברים ואני כותב תודה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה רצח !!! לאחר שפירמטתי את המחשב (וחילקתי אותו למחיצות) נכנסתי למחיצה D. ברור כי הכונן הזה היה אמור להיות ריק לגמרי. בתוך הכונן אני מוצא ארבעה תיקיות ממוספרות בצורה הזו http://www.siz.co.il/my.php?i=jmlzn1qjcrm4.jpg וכשפתחתי את התיקיות האלה בכולם היו קבצים מהסוג הזה http://www.siz.co.il/my.php?i=yjwtznjgmmfo.jpg מה זה התיקיות האלה? מאיפה הם צצו? האם למחוק אותם?האם זה וירוסים?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם האיי סי קיו... איך שאני מפעיל את האיי סי קיו זה רושם לי בכותרת: (במסך קופץ כזה) Microsoft Visual C++ Runtime Library ובהודעה: Runtime Error! c:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination מישהו יודע מה זה ? כי ניסיתי להסיר הכל ולהחזיר וזה לא עבד...
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנת היפוך לשפה העברית שעובדת גם באיקסל ? ניסיתי את langover 5.0 אך ללא תוצאות . בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי לכולם. ממש חייב עזרה. בימים האחרונים אני מקבל הודעת שגיאת script ב internt explorer כשאני פותח את ה flashget וכן בכל לחיצה בתוכנה (צירפתי תמונה) . כך שהשימוש בה נהפך לבלתי אפשרי ממש. כל הלשוניות הקשורות לעניין ה script וכד' בinternt explorer כמו שהן אמורות להיות (Disable script debugging, Disable Scipt debugging) התקנתי את התוכנה שוב שוב וכן ניסיתי גרסות שונות של explorer אך הבעיה לא נעלמת... ממש זקוק לעזרה. לא יודע מה לעשות. כמו כן, לעת עתה אשמח להמלצה כעל תוכנה לניהול הורדות מהראפידשר שניתן לקבוע תזמון להורדה ( לא jdownloder) שוב תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
תראו תבמונה כל פעם שאני מפעיל תMSN מסנג'ר הוא רוצה תהתקנה של הWINDOWS MESSENGER.. אני מביא לו והוא מתקין אבל זה קופץ מדי פעם מחדש ונמאס לי .איך אני מבטל שלא יקפוץ לא רוצה תווינדוס מסנג'ר הזה בMSN שלי (הסרתי את הווינדוס מסנג'ר מהמחשב וניסיתי להתקין מחדש MSN MESSENGER)..לא עבד :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב שלי אבל אני רוצה לשמור את כל האימילים שקיבלתי שמעתי שיש קובץ כזה אבל אני לא יודע איפה הוא מישהו יכול לעזור?? דחוץ!!
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
חבר נתקל בבעיה שהמערכת הפעלה שלו טוענות את עצמה ומודיעה משהו ישר אחרי הטעינה הראשונית ואז מאתחלת את עצמה הוא אמר שזה קרה ישר אחרי שהתוכנת אנטי ווירוס שלו זיהתה ווירוס ואז המחשב אתחל את עצמו וזה כל פעם קורה ... יש דרך לסדר את זה עם סריקה של אנטי ווירוס שישב על DOK ויכנס לפעולה לפני הטעינה של המערכת הפעלה (ע"י הגדרה שהוא יופעל קודם ולא ההארדיסק) או שחייבים שחזור/פרמוט של הווינדוס ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי תיקיה עם כמה קבצי ZIP ולא בא לי לפתוח אותם אחד אחד בימי הדוס והנורטון קומנדר היה את ה "pkunzip" או משהו בסגנון שהיה עושה את זה בפשטות משהו בסגנון של לסמן את כל הקבצים ולכתוב "pkunzip *.zip" וכאלה דברים... מכוון שאני בXP ולא בדוס יותר.. אני מחפש דרך לעשות את זה בצורה יותר נוחה וחכמה (עם הכלי לפתיחת ZIP של הוינדוס לא נראה לי שאפשר..) טנקיו.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מחשב במקום ציבורי וקבלתי תוכנה שאני יכלו להתקין אותה רק על משמתמש Admin הבעיה היא שאם אני אתן לאנשים גישה ל Admin הם יוכלו לעשות כל העולה על רוחם. אולי יש אפשרות לתת גישת Admin אבל לחסום את כל האפשריות ורק לתת גישה לתוכנה הזאת? או כל פתרון אחר.. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-