עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by רן.ט,

מישהו יכול להגיד לי איך צורבים או משתמשים בקובץ tar?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  2. Started by nore0,

יש לי את זה ב-C:\Program Files\Creative מה זה זה לא איזה ווירוס אני מקווה

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  3. Started by yonii,

יש לכם את התוכנה אבל בגרסא החדשהביותר(נראה לי זה 0.22)

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by ras81,

שלום התקנתי את התוכנה (azureus) אבל הבעיה היא שהיא לא מוריד לי, הכל על 0! ביטלתי את האנטיווירוס וזה לא עזר. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by dbx22,

שלום יש לי קבצי מוזיקה שהסיומת שלהם היא MPC. עם איזה תוכנה אפשר להפעיל אותם? או אולי להמיר אותם לאמפי3?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by yuvalkob,

אתמול קניתי מערכת רמקולים למחשב(קריאטיב אינספייר 2.1) ואני צריך טוכנה טובה לשליטה בסאונד בגלל שהתוכנה של ווינדוס (הרמקול הקטן בשורת המשימות) לא מספקת

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  7. Started by Sma1,

שלום, במשך שבוע אני מנסה לשחק עם ההגדרות של התוכנה, אפילו ניסיתי כמה גרסאות שונות שלה, ובכל זאת אני עדיין לא מצליח להוריד במהירות של יותר מ 19kbps. אני מחובר לאינטרנט מהיר (750), ועבדתי לפי כל ה"כללים" (סימנתי מספר גדול של הורדות, הגדרתי firewall, חיכיתי מספר שעות וכו') אם למישהו יש הערות או הארות, בבקשה...

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  8. אני משתמש קבוע בקאזה. בכל פעם שיוצאת גרסה חדשה, אני מוריד אותה. בכל הגרסאות הקודמות ל-2.5.1 הייתי יכול לבחור את הספרייה בה התוכנה תשמור את הקבצים שאני מוריד. בגרסה 2.5.1 אין את האפשרות הזאת (עד כמה שאני יודע). במקום בחירת הספרייה, יש אפשרות LOCATE, ואפשרות זו מעבירה אותי אוטמטית לספרייה אליה התוכנה שומרת את הקבצים. הכוונה היא לספריית MY SHARED FOLDER, שהיא ספריית ברירת המחדל בכל קאזה. אני בכל זאת מעוניין בשינוי מיקום הספרייה ובשינוי שמה. יכול להיות שפיספסתי את האופצייה? יכול להיות שהיא לא קיימת? אנא עיזרו לי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  9. אני מוריד דברים מהתוכנת שיתוף emule כמו שהרבה םה מורדים ...מהתוכנה הזאת עכשיו הבעיה היא שאני לא רוצה להוריד מהגירסא החדשה היא איטית נוראה אני משתמש עם גירסא 29a עכשיו אחרי 8 7 שעות האימול סוגר את עצמו והwindows מראה את ההודעה הזאת של ה dont send erorr יהני ביצע פעולה לא חוקית למה ה windows מפיל לי את האימול מישהו יודע בבקשה!?

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by erez_sots,

שלום רב, אני מצטרף חדש כאן, ורציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר להוריד תוכנה לשליחת הודעות לביפר? אם מישהו יודע, שיעזור לי בבקשה. תודה ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! אם משהו יודע איך לפתוח אותם . . . בבקשה שיציל אותי !!!

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  12. אז כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש אנטי וירוס קל לשימוש וכמובן שיהיה מהיר ואיכותי במיוחד בשביל אנשים שלא מבינים הרבה במחשבים ותוכנות עם הרבה בילבולים ( בשביל ידידה שלי היא צריכה משהו פשוט כזה)

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  13. חזרתי לא מזמן מחו"ל ואני רוצה לפתח את התמונות הכי טובות, הבעיה שיש המון... אם מישהו מכיר תוכנה שאפשר לדפדף בתמונות במסך מלא ועל ידי הקשת כפתור להכניס את התמונה לתקייה אחרת או משהו בסגנון אשמח אם תשתפו... בתודה מראש, יניב.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by dor_20,

שלום לכולם! מישהו יכול להמליץ על תוכנה נגד ספאמים? העדפה לתוכנה חינמית. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  15. אני מחפש תוכנה שהופכת תמונות לקובץ ווידאו ( ל DVD ) ותאפשר לי להוסיף גם מוסיקה כתוביות וכדומה רצוי שתהייה חינמית....

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  16. Started by dafluff,

שלום לכולם, יש לי מדפסת HP Deskjet D1560 חדשה ואני עובד בווינדוס ויסטה עם הגירסה הכי עדכנית של Firefox משום מה שאני רוצה להדפיס מהדפדפן זה כותב לי שקודם כל אני צריך להתקין מדפסת ושאני נותן לו OK הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת: "Windows can't open Add Printer. The local print spooler service is not running. Please restart the spooler or restart the machine." מיותר לציין שאיתחול לא עוזר ושהמדפסת מותקנת כראוי. חוץ מזה אין לי מושג מה זה ה"ספולר" חוץ מזה שקיימת אופצייה כזאת במדפסת שמוגדרת רשת. אשמח לעזרה ותודה מראש.

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by dudidu08,

חברה שמעתי מהרבה שהתוכנה הזאת ממש מומלצת להורדת קבצים מראפידשר החלטתי להוריד אותה עכשיו השינוי היחידי שעשיתי הוא הוספתי את חשבון הפרימיום שלי בראפיד שר ובהגדרות בלשונית DOWNLOAD CONTROL המקסימום הורדת סימולציות היא על 1 וגם מספר ההורדות הוא על 1 זאת מאחר כי ראיתי שכשאני מוסיף לו קבצים להורדה הוא מוריד לי 2 ביחד יעני בנאגלות של 2 קבצים כל פעם-מה שאני לא רוצה אני רוצה רק קובץ כל פעם עכשיו הבעיה היא שהוספתי לו נגיד סרט של 8 חלקים זה אומר לי לחכות דקה לTICKET (שלא הבנתי למה אני צריך לחכות יש לי פרימיום) ואחרי שהוא מסיים להוריד את החלק הראשון ועובד לשני השני נצבע באדום והוא לא מוריד לי אותו מעין תקלה מישהו יודע מה? ולמה אני מחכה לפני שהוא מוריד? תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by Aviv C,

יש לי Excel 2007 בעברית. רציתי לדעת איך אני מעביר את הגרף שיהיה משמאל לימין? שיהיה ככה: | | | | -----------------

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by 00000,

יש לי תאים באקסל עם ערכים שמסודרים בצורה מלבנית. אני רוצה לסמן את כל התאים ושבכולם הערך ירד ב1. איך אני יכול לעשות זאת? תודה מראש! עריכה: אופס... להעביר.

20. Started by Vatos-Locos,

חשבתי שזאת בעיה בקישוריות לרשת - אבל ההורדה מגיעה בסופו של דבר למהירות טובה... חשבתי שזאת בעיה בטראקר - אבל אצל אחרים זה מגיע למהירות גבוהה מהר מאוד. אז מה יכולה להיות הבעיה? למה רק אצלי התאוצה כל כך איטית? ולכל המתחכמים, מדובר על טורנטים חוקיים, אני כל היום יושב ומוריד אובונטו ואופן-אופיס. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  21. שלום לכולם מחפש תוכנה כמו שציינתי בכותרת להמיר סרטים - מ- 720P ל-320*240 (רזולוציה בנגן MP4) על איזה תוכנה ממליצים ? * VIRTUAL DUB אני מכיר - יש עוד ?

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  22. שלום, אני רוצה בבקשה המלצה ואם אפשר קישור לתוכנה שחוסמת פרסומות (בעיקר פלאש), פרסומות בתכלס לא מפריע לי, אבל המחשב שלי במאמץ שיש פרסומות פלאש וזה סתם מעיק. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  23. גיבוי מועדפים בפיירפוקס לפניי פירמוט..? אז איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  24. Started by pappapisshu,

שלום. השתמשתי בתוכנה COMBOFIX כי היו לי מלא וירוסים. לאחר סיום הפעולה, הוירוסים נמחקו אבל גם ה LOCAL AREA CONNECTION וכנראה גם הקול. אני מנסה להתקין מחדש את הדריבר של כרטיס הרשת, אבל לאחר ההתקנה הוא לא מופיע. מה אני עושה??

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by carman6,

שמעתי שיש תוכנה לא ממש חדשה שלאחר פירמוט של כונן מסוים היא מתקינה בעצמה את כל התוכנות שהיו מותקנות... אני חושב קוראים לה ghost או משהו כזה... בכל אופן אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...

• 3 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים