תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום חפשתי תוכנה לחתוך סרט ושיכולה לקרוא את MPEG4 יש רק בתשלום או תוכנה להמרה להפוך MPEG 4 לAVI גם אין בחינם אולי משהוא מכיר משהוא שיעבוד אני מאוד ישמח
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלומות פורום תוכנה יש לי אל פסק e-com של ADVICE, 700VA , ורציתי להוריד לו את תוכנת ההורדה שלו, אבל לא מצאתי באתר את התוכנה לXP. מישהו יכול להביא לי קישור מדוייק להורדה? תודה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
רכשתי כונן חדש ורציתי לדעת בעזרת איזה תוכנה אפשר לבדוק אותו ולראות שלא מכרו לי הרדיסק עם סקטורים פגומים אשמח ללינק או המלצה לתוכנה מסוימת
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי ויסטה HOME BASIC חוקי שקיבלתי מותקן על הלפטופ עם IE 7 מובנה. משום מה, באתרים בהם יש ריבוי בחירות בתפריט שנפתח -ולדוגמא הכי מדוייקת, נא הכנסו לאתר בתי המשפט, אליו אני חייב להכנס באופן קבוע: http://info1.court.gov.il/public כשאני פותח את אחד מהתפריטים, אוטומטית קופץ לי חלון הודעה על בעיה באקספלורר, הוא "מחפש" פתרון, ואז מודיע לי שהוא מתחיל את IE מחדש, וסוגר לי את כל החלונות הפתוחים של האינטרנט. מה זה ואיך אני פותר את הבעיה הנוראית הזו? תודה
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חבר נתקל בבעיה שהמערכת הפעלה שלו טוענות את עצמה ומודיעה משהו ישר אחרי הטעינה הראשונית ואז מאתחלת את עצמה הוא אמר שזה קרה ישר אחרי שהתוכנת אנטי ווירוס שלו זיהתה ווירוס ואז המחשב אתחל את עצמו וזה כל פעם קורה ... יש דרך לסדר את זה עם סריקה של אנטי ווירוס שישב על DOK ויכנס לפעולה לפני הטעינה של המערכת הפעלה (ע"י הגדרה שהוא יופעל קודם ולא ההארדיסק) או שחייבים שחזור/פרמוט של הווינדוס ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
-
כשאני מנסה להפעיל קובץ מסויים שהוא קובץ SVCD, הWINDOWS MEDIA PLAYER נתקע והQUICKTIME נותן את ההודעה הבאה: COULDN'T OPEN THE FILE (filename).MPG BECAUSE A SOFTWARE COMPONENT NEEDED BY THE MOVIE COULD NOT BE FOUND מזה אני מבין שצריך קודאק, אם תוכלו לקשר אותי להורדה אודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי היום בבוקר כשהפעלתי את המחשב קפצו לי 2 הודעות שגיאה עם כל אחד משמות הקבצים האלה. עכשיו השאלה שלי היא למה ואיך אני מתקן את זה? אחרי שעשיתי "אל תשלח" לשניהם מדי פעם כל האייקונים ושורת ההתחל נעלמת, וזה עושה לי שהוא מגדיר משהו בצד שמאל למעלה ואז זה חוזר. זה ממש מציק. עשיתי סריקה לspyware והורדתי דברים לא נחוצים בmsconfig, ניקיתי אבק וכו', למרות שזה נראה לי לא מה שהייתי צריך לעשות. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את הvegas PRO 11/10 והוא תמיד שהוא נכנס לתוכנה יש איזה קטע שהוא עושה initializing DirectX Plugins ... ואז הוא נתקע ככה - ואני לא יכל לסגור אותו מהמנהל משימות כי הוא פשוט כופה אותו על המחשב ! אני צריך לעשות ריסטרט למרות שזה לא עובד עדיין .. מה אפשר לעשות ?! אני עובד על Win7 x86
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כנראה שייך ל Nero, כי הוא הופיע אחרי שהתקנתי. ניסיתי לסגור את כל המשימות שקשורות ל Nero וזה לא עוזר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אהלן כולם יש לי צורב DVD ואני רוצה לעשות צריבה לדיסק משחק מדיסק לדיסק איך אני עושה את זה מבלי שיהיה לי עוד כונן..?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם תוסף מקומבן. התוסף היה זמין פעם בחנות ואז יצא מהחנות של הגוגל איזה מתכנת סידר שהוא יעבוד שוב עם כמה שינויים. מה שקורה זה שאינסטגרם מזהה את התוסף וחוסמת אותי מלגשת לאתר לגמרי אפילו להיכנס בלי יוזר לא ניתן, צריך להתנתק לגמרי מהאינטרנט ולמחוק את כל ההיסטוריה . הבנתי שגם בתוספים אחרים יש את הבעיה הזאת. העניין הוא שבפועל כל מה שאתה רואה בעיניים באינטרנט אם זה תמונה, סטורי, סרטון וכו' טכנית מוזרם למחשב שלך ולכן אתה סוג של מוריד אותו. מה שקורה בפועל זה שכל התוספים כולל אלו שבפיירפוקס גורמים לזה שאינסטגרם חוסמת לך את החשבון. בהתחלה עם אימותים לחשבן במייל. אח"כ בהודעות סמס לטלפון (שעולות כסף כי זה מחו"ל) ובסוף מבקשות ממך סרטון אימות באפליק…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי אנשים.. ממש נמאס לבדוק טמפרטורות בביוס כל שניה... אז אני מחפש תוכנה שיכולה איכשהו לתת לי מידע על הטמפרטורה של המחשב שלי.. מעבד/בורד לא משנה מה.. תודה :]
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה / אופציה לנגן מדיה של יוטיוב דרך המחשב בלבד? (ללא פתיחת דפדפן)
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי בעיה בIE אני לא יכול לראות צ'טים וכאלה אני חושב שזה משהו בJAVA. אין לי מושג איפה אני מוריד תיקון . בקיצור מה אני עושה? נ.ב הורדתי את הגרסה הכי חדשה של האקספלורר ולא עזר... וחיפשתי דברים באפשרויות אינטרנט ולא מצאתי רעיון? מישהו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי לידי סרטונים מיכוון שהם צולמו במצלמה ביתית הם תופסים נפח רב וגם איכות הקול ועוצמתו לא מי יודע מה אני צריך 1)תוכנה שתשפר לי את איכות הקול(כי בתאכלס אני צריך יותר קול מתמונה) [הגברת הקול וגם אם אפשר תוכנה שמעיפה רעשים] 2)עריכת וידיאו(חיתוך\איחוד\הורדת איכות...) תודה לכל האנשים שיזערו לי בפרויקט "גבאי הסרט"
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חיפשתי להוריד את Firefox 2.0 וניסתי להוריד בעיברית אבל אין יש כבר 2.0 בכל השפות חוץ מעיברית!! http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html למה?
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שיחקתי קצת עם קובץ הגונפיגורציה של הFireFox ועליתי על משהו: תכנסו לFireFox וכתבו בכתובת about:config לחיצה ימנית ותצרו ערך בוליאני חדש, בערך תרשמו browser.sessionstore.onclose ותגדירו לו ערך true בשורת החיפוש בדף תרשמו browser.startup.page ותשנו את הערך שלו ל3. יש לציין שזה שומר את הטאבים לחלון FF האחרון שיסגר כיוון שFF רץ בProccess יחיד כל החלונות שייכים לאותו session ולכן סגירה של חלון שלם ללא סגירת session שווה ערך לסגירת טאבים פשוט.
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בעודי יושב ומכין אלבום תמונות דיגיטלי למשפחתי, אני נתקל בבעיה מטרידה. ברוב המקרים מעט טישטוש עם כלים שונים בפוטושופ עזרו, אך פה אינני יודע כיצד להתמודד עם הבעיה. צירפתי את החלק הבעייתי בתמונה. אשמח לעזרה, הכוונה או כל דבר שעולה על הפרק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום, קובץ וידיאו בפורמט avi. במחשב אחד אני צופה בו ללא בעיות באמצעות windows media player. בנייד, מעבד סלרום, אני מקבל הודעה: ERROR DOWNLOADING CODEC ואני יכול ר לשמוע את הקול אך לא לראות את הוידיאו. ב 2 המחשבים אותה גירסת windows ו אופיס. מישהו יכול לזהות את הבעיה ולהדריך אותי איך פותרים אותה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, איך אני גורם לfoobar שלי להיראות כמו בתמונה הבאה?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מדובר בלוח-אם של ASUS שיש לו rev. 1 וrev. 2 (המחשב בן 3 שנים) אז אני רוצה לדעת איזה rev קיים במחשב בשביל לעדכן ביוס. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שמאפשרת לגבות כונן שלם, נגיד לאחר התקנת WINDOWS ואח"כ לשחזר אותו ממעין דיסק הפעלה (ללא התקנת מערכת הפעלה מחדש), אני לא מחפש תוכנה שתיצור לי העתק על דיסק קשיח נוסף אלא לקובץ שיהיה ניתן לצרוב ולהפעיל מדוס. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני צריך אימיול שמוריד ממש מהר בסביבת ה150 200.. כי היה לי אחד כזה ונמחק לי ואני לא זוכר מה היה לי ..
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-