עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אוקיי, התוכנה נראית אחלה והכל, חוץ מבעיה אחת. איך סוגרים אותה ? אין שם אפשרות כזאת, יש רק אפשרות ל Disable, שהיא לא תעבוד, אבל אני מתכוון שהיא גם לא תופיעה ב Processes ב Task Manager. ממש סגירה של התוכנה. אז ניסיתי לסגור אותה דרך ה Task Manager ( היא מפעילה 4 יישומים שונים אז סגרתי את כולם ), ואחרי זה שניסיתי להיכנס לאינטרנט ולגלוש קצת, הוא לא עובד, וזה לא עובד גם שאני עושה Reconnect. אז ניסיתי להפעיל את התוכנה מחדש, אבל זה לא עוזר, ובכלל, שאני מנסה לעשות Enable לתוכנה אחרי שסגרתי אותה דרך ה Task Manager, אני לא יכול, היא אומרת משהו " You are not the Supervisor " ואין לי שום אפשרויות. מקווה שתבינו את הבעיה. ;D תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yotep,

שלום. כול הזמן שאני מנסה לקודד קובץ וידאו עם TMPGENC התוכנה לא נותנת לי לקודד ורושמת לי הודעה כזו write error accurred at address 77f5215c of module "ntdll.dll" with 00000000 ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש ואפילו להחליף את הDLL אבל שום דבר לא עוזר ??? יש לכם איזה שהו מושג אין אפשר לפתור את המטרד? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by AB,

יש לי בעייה כל פעם שאני פותח את ה-Outlook Express אני מקבל איזה 1000 הודעות כן 1000.....ולא שתגידו שאני פותח אותו פעם בשנה.....אני פותח אותו כל יום תמיד! מישהו יודע מה הבעייה? אולי זה וירוס או משהו??

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by omry3000,

יש לי משתמש ב RS ועד לפני כיומיים הורדתי ללא בעיות ב RS Manager . יש לי בעיה ,כל איזה שעה בערך הRSM נתקע וצריך להפעיל אותו מחדש. למישהו יש מושג איך לסדר את הבעיה הזאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by snaidis,

ברשותי MAXTHON 2 ויש לי בעיה קטנה לדוגמא אם פתוח לי TAB כלשהו ואני רוצה לשנות את הכתובת שבו, אז כשאני משנה ולוחץ ENTER הוא פותח לי את האתר ב TAB חדש. חיטטתי בהגדרות אך לא מצאתי משהו שיכול לסדר את זה. אולי יש למישהו מושג? תודה. עריכה:בסדר כבר הסתדרתי, אבל רק בשביל שהתרד לא יהיה לדווא אז בשביל לפתור את "הבעיה" נכנסים להגדרות של מקסתון הולכים ל TABS BAR ותחת הכותבת Open New Tab from צריך להוריד שם את ה V ב Address Bar.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  6. Started by jj516,

כידוע או לא ישנה תוכנה בשם Trillian שהיא בעצמם ICQ AIM YAHOO MSN IRC וכל צ'אט אחר שאפשר לחשוב אליו ביחד, התוכנה היא באמת מצויינת אבל יש לי בעיה איתה, כל פעם שאני מנסה להתחבר לחשבון ה YAHOO MESSENGER שלי היא קודם כל אומרת שהסיסמה לא נכונה (דבר שהוא לא נכון כי YAHOO MESSENGER עצמו לא עושה שום בעיות) ואז יש שגיעה והתוכנה נסגרת באופן עצמאי. הדבר לא קורה עם ICQ AIM או MSN, כלומר הבעייה היא רק עם YAHOO. מישהוא יכול להסביר את התופעה או לתת לי פתרון?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by Galit17,

רק ב WINDOWS LIVE MAIL ובמסנגר יש את הבעיה הזו.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by urich,

אני משתמש בקליינט µTorrent 1.6 שפעל עד לפני שבוע מעולה. פתאום (אני חושד בwindows update) אני מקבל הודעת שגיאה בהתחברות לטראקרים -http error 503 (כל הטראקרים גם כאלו שעבדו כמו שצריך) התוכנה עוד מורידה מפירים ידועים אבל לא מתחברת כראוי לטראקרים. אני ביטלתי את הווינדוס פיירוול שפעל אחרי הווינדוס אפדייט משום מה ואני משתמש בראוטר שהפורטים המוגדרים בתוכנה פתוחים(48501- אם זה משנה למישהו) חיפשתי בגוגל ולא מצאתי פתרון? בתודה מראש urich

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by zerokool,

word 2003 לא מייצר לי את Normal.dot לא חשוב מה עושים הקובץ לא מיוצר ולכן התוכנה לא עובדת תקין מחפש כוונים. ניסיתי להעתיק את הקובץ ממחשב זהה וללא הואיל. ניסיתי לייצר לבד ועדיין אין פתרון התקנה מחדש של כל חבילת ה אופיס לא עזרה מה שנשאר לי זה פירמוט של המחשב מחפש כוונים אחרים ורעיונות יצירתיים תודה מראש

10. Started by etzarfat1981,

שלום, התקנתי את התוכנה EXPLORER PLUS וכאשר אני מפעיל אותה מופיע לי החלון עם ההודעת שגיאה הבאה: "The system date isn't properly set, plese set the system date to the correct date התאריך במחשב שלי מכוון נכון וכמו כן ניסיתי להחליף את הפורמט של התאריך לפורמט אמריקאי אך זה לא הועיל למישהו יש פיתרון?

11. Started by etzarfat1981,

שלום, אני משתמש ב- MICROSOFT GROOVE (חלק מתוכנות OFFICE 2007* לסינכרון קבצים בין שני מחשבים הוא עובד ומסנכרן לי אך לפעמים הוא מודע לי לי את ההודעה הבאה "Cannont contact provisioning server. Click here for more information" מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  12. Started by zzroni,

ב - virus definitions כתוב error . כשאני מנסה לעדכן הוא אומר לי שהכל מעודכן. מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי Router בבית שאליו מחוברים 4 מחשבים, על כל המחשבים מותקן Sygate FW וכולם אף גולשים באינטרנט וכן ניתן להעביר קבצים אחד עם השני. הבעייה שלי היא כשאני נכנס ל-ROUTER אני לא רואה שהוא מזהה מחשב כלשהו שמחובר אליו. ברגע שאני מכבה את ה-FW ה-ROUTER מראה כל מחשב שמחובר אליו כמו כן את כתובת ה-IP שלי. יש לציין שאני עובד ב-DHCP בכל מחשב. יש לי ROUTER של WISELINK שבתוכו יש תוכנת CONEXANT והבעייה אינה ב-ROUTER. ניסיתי עשות RULE ב-FW שיפתח PORT 67-68 בפרוטוקול UDP אך זה אינו עובד כשאני RULE שיאפשר תנועה של מידע בכל ה-PORT בכל הפרוטוקלים זה, ואני לא רוצה לעשות זאת. כמו כן מסומנת לי האופציה של ENABLE SMART DHCP ניסיתי לבטל זאת ולשים RULE אך זה אינו מישהו יכול לעזור ולהסביר לי א…

14. Started by sxs,

אחרי שניות ספורות של בנצ'מארק זה מפסיק בפתאומיות ומביא לי את ההודעה הבאה:

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by levec,

שלום לכל המלומדים! אולי מישהו יודע ויכול לעזור: אני לא יכול לפתוח חלונות נוספים באקספלורר(למעט החלון הראשון). ברגע שאני פותח חלון נוסף, הוא בעצם מחליף את הקודם ולא מתווסף אליו. דבר נוסף הוא, שלא ניתן להשתמש בכפתור Back. ניסיתי כבר הכל אך אין פתרון!! מה לעשות?! תודה, איתן

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  16. Started by shugi,

ערב טוב, שבוע שעבר החלטתי לכבות את המחשב (מה שאני לא עושה בדר"כ). אחרי שהדלקתי אותו ביום למחרת נכנסתי לדפדפן FF ואז הופיעה לי התראה מוזרה: לפי מה שהבנתי יש לי בעיה עם אחד הקבצים. הם מציעים לי לבדוק הרבה דברים: לבדוק אם הקובץ מוגן בפני קריאה/כתיבה ולבדוק אם ההארד דיסק שלי לא מלא או קרוב לכך. יש יותר מחצי מקום פנוי בהארד דיסק שלי אז זאת לא הבעיה. לא הבנתי בדיוק מה לעשות עם הדבר האחר שכתוב שם. מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by ZorD,

שלום לכולם. מותקן אצלי ה FIREWLL של SYGATE, שעד לפני זמן מה לא היו לי איתו שום בעיות.. אני כבר איתו קרוב ל-3 שנים ומאד היתיידדנו. הבעיה שהתחילה לא מזמן מאד לא מובנת לי ולא הצלחתי להבין מה מקור הבעיה. כל כמה דקות, בערך 5~ (זה דיי קבוע) התוכנה Smc.exe ב-Task Manager מגיעה ל-100% ניצולת ותוקעת את כל המחשב לכמה שניות.. ואז הכל מסתדר עד ששוב חולפות ה5 דקות~ וחוזר חליליה. חשוב לציין שכשאני מנתק את האינטרנט הדבר לא קורה. בבקשה עזרו לי לפתור את הבעיה. ואם יש לכם המלצות לFireWall אחר שהוא יותר טוב מה Sygate אז אשמח אם תשתפו אותי במידע (Sygate עדיין במקום הראשון יחד עם Nod32 ??) בנוסף יש לי תוכנת אנטי וירוס של AVG 7.1 ואיני בטוח שהיא עושה את העבודה כמו שצריך.. האם יש לכם המצ…

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by yotam360,

אח שלי החליף את הסיסמא שלו ושכח אותה... יש תוכנה שאמורה למצוא את הסיסמא (והיא חוקית) השם שלה הוא RECOVER למישהו יש את התוכנה הזאת או יודע איפה למצוא אותה שיצור איתי קשר ב-ICQ 334223616 או בהודעה פרטית...

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה מוזרה, שאני מנסה להיכנס לאתר GMAIL כאשר GMAIL זוכר את החשבון שלי והסיסמא אני רואה את ההודעה של האתר שהוא מטעין אותו, אך האתר נתקעה וההודעה כאילו חוזרת על עצמה. כאשר אני מתנתק מחשבון ה-GMAIL שלי ונכנס מחדש ע"י הזנה ידנית של השם משתמש וסיסמא הוא נכנס לי לאתר. ניסיתי למחוק את כל הTEMPOARRY FILES של IE7 כולל COCKIES ועדיין אני נתקל בבעיה. אני מריץ WIN XP + SP3 תודה

20. היי התקנתי את איימש , והתוכנה מבטלת לי את פונקציית ה alt+shift , אני לא יכול לשנות את השפה מעברית לאנגלית כאשר אני לוחץ alt ו-. shift. הדרך היחידה שבה אני יכול לשנות את השפות זה דרך ה taskbar למישהו יש פתרון לזה ?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  21. לאחרונה החלטתי לעבור מ-Windows Live Mail ל-Mozilla Thunderbird. ייבאתי כמובן את כל ההודעות שלי ל-Thunderbird מה-Mail. אבל לאחרונה יש לי בעייה לא ברורה ב-Mozilla Thunderbird: כל הודעת אימייל שאני מקבל, איננה נכנסת לתיקיית הדואר הנכנס, אלא מושלכת לסל המיחזור של התוכנה (תיקיית הפריטים שנמחקו, או תיקיית סל האשפה), כך שאני צריך להעביר את ההודעות למקום המתאים בשביל זה ידנית. מה הסיבה לבעייה? איך פותרים אותה? (עדכון: הבעייה נפתרה)

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  22. שלום: יש לי בעייה, מותקן אצלי Klite Codec Pack Mega 9.0.6 עם נגן המדיה MPC-HC שאני משתמש בו כנגן העיקרי שלי. כל הגדרות הקודאקים למיניהם הן ברירת מחדל. בזמן האחרון התחילה עם MPC-HC בעייה, שכאשר התקן שמע ברירת המחדל שמוגדר הוא הרמקולים, אין קול בסרטונים ב-MPC-HC, ואילו כאשר התקן שמע ברירת המחדל שמוגדר הן אוזניות Microsoft LifeChat LX-3000 שלי, שהן בחיבור USB, שומעים איתן כמו שצריך ב-MPC-HC. כלומר עם האוזניות שלי יש קול ב-MPC-HC, ועם הרמקולים אין. עשיתי התקנה מחדש ועדכון מחדש של KLCP, מבלי לשנות את ההגדרות בהתקנה, וזה לא עזר. מה הבעייה ואיך פותרים אותה?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by benzis,

שלום ! גם כאשר אני מוחק הודעות דואר מהודעות שנשלחו ומהודעות שנמחקו ב-Outlook Express קבצי ה-dbx ב-Identities נשארים "שמנים" כמה מאות מגות כל אחד. מערכת ההפעלה היא XP SP2 האם מישהו מכיר פתרון לבעייה?

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  24. שלום. יש לי בעייה ב-PerfectDisk: כאשר אני נכנס ללשונית S.M.A.R.T, על מנת לראות את מצב הדיסק הקשיח שלי, הטמפרטורה מוצגת לי כ-386793494. מה הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  25. יש לי בעייה ב-UTORRENT הוא לא מגביל לי את ה-UPLOAD למרות שאני מגדיר את זה וההגדרות נשמרות אבל עדיין זה מעלה במהירות הכי גבוהה. :-\ רעיונות?

• 8 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.