עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני מחפש תוכנה שמקליטה את מה שאני עושה על מסך המחשב ? כלומר מצלמת את המסך כמו סרט ולאורך שעות !!! בתודה לממליצים על תוכנות ושמות

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by gll,

כל פעם שאני מנסה להתחיל סרטון מYOUTUBE או לא משנה איזה אתר הוא נתקע לי לאיזה 15 שניות מה יכול להיות הבעיה? תודה ;)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by djofri,

אנשים אני צריך עזרה אני לא יודע איך לפתוח קובץ עם סיומת tao

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by Spawn123,

הלן יש לי שאלה... האם יש אפשרות לחלק קובץ של סרט ל-2 חלקים בלי כיווץ? ואם כן אז איך? ועוד דבר אמרו לי שיש תוכנה שיכולה לגזור את הסוף(כל מי שעה את הסרט וכו....) איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום .. כאשר אני מוריד קבצים מאתר ספציפי, הפיראול במחשב שלי (Eset) חוסם ולא נותן לי לשמור אותם על המחשב ! הוא מוריד לגמרי, מגיע ל100% ואז אומר לי הורדת הקובץ נכשלה מכוון והחיבור אופס חיפשתי בכל התוכנה לא מצאתי איפה להגדיר איזה כתובת להתיר ואלה לחסום . אם אתם צריכים לדעת אז מערכת הפעלה Vista, עברית אנא עיזרו לי תודה ושנה נעימה

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  6. יש אפשרות כזאת שאם יש מחשב ברשת (במקרה הזה אני ועוד אחד) אז לעשות אותו ככה שכל מי שמתקשר עליו הוא מוסיף אותו לשיחת ועידה ? אם כן אז אפשר מדריך תוכנה או משו ?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by SaXtoR,

היי. הרעיון הוא להמיר קובץ MKV לAVI עם פגיעה מינימלית באודיו והוידיאו. ניסתי דרך FORMAT FACTORY לפי המדריך כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=606&messageid=163686006&r=1 והתוצאה היא קובץ שהכפיל את עצמו בזמן במקום שעה וחצי של סרט, 3 שע' + כמובן שהוא לא מצליח לנגן אותו בDVD. ניסיתי גם בהגדרות ברירת מחדל MPEG4(XVID) ועדיין לא עובד. ניסתי גם קבצים אחרים ואותו סיפור. תוכנה קלה ונוחה להמרה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Galos,

שלום לכולם ! דבר ראשון שנה טובה! ועכשיו לבעיה , יש לי ריצודים כאשר אני צופה בסרטים - אני אבהיר את עצמי כאשר אני צופה בסרט כלשהו באיכות של DVDRIP אני רואה פסים לבנים על המסך וסוג כזה של ריצוד קפיצות מהירות -הדבר מפריע ומעצבן . אוסיף ואומר שהתקנתי מחדש את הדרייברים של הרכטיס מסך וגם את חבילת הCODECS של KLITE. עדין הבעיה ישנה ואיני יודע מה עוד ניתן לעשות עוד. עוד פרטים שאולי יעזרו : כ.מסך ברשותי הוא HD 2400 PRO 256MB אני משתמש ב BS PLAYER (יש לי גם VLC) אך ה BS הוא המעודף עלי. חבילת מקודדים עדכנית כולל דרייברים עדכניים. אני עובד ברזולוציה של 1680X1050 מסך SAMSUNG 22" 2253BW כאשר הסרט לא על מסך מלא ואני מקטין אותו למסך קטן מאד הריצודים פוסקים . כאשר הוא לא על מסך מלא אבל תופ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ashand,

נכון שזה נשמע פשוט אבל המצב אצלי במחשב הוא כזה: דיסק IDE שמותקן בו ווינדוס (C&D) דיסק SATA שמוגדר כדיסק 3 למרות שחיברתי אותו על הלוח כ-SATA 1... אם אני יתקין ווידוס על ה-SATA אוטומאטית הוא יהפוך לראשון בבוט? אני אראה אותו כ-C ?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  10. בשמחה רבה התקנתי את גרסה 5 של Thunderbird ונחרדתי לגלות את הtheme החדש! ככה נראה החלק העליון של המסך וכן, התפריט (מלל) נראה מחורבן כי ככה הם עשו אותו.. מישהו מצא פיתרון לזוועה הזו? איך מחזירים את הtheme של גרסה 4?? דיון תלונות ארוך מאוד בנושא עם כמה פתרונות חלקיים http://getsatisfaction.com/mozilla_messaging/topics/thunderbird_5_default_theme_on_windows_7_looks_like_a_pile_of_emesis

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by בזיק,

חלון החיפוש (זה שמימין לחלון הכתובות) הפסיק להגיב. מנועי החיפוש נעלמו ממנו אם אני מנסה להוסיף מנועים דרך אפשרות הadd engines אז זה לא מצליח ואני נשאר עם חלון חיפוש ללא מנועי חיפוש מה לעשות?

12. Started by miki891,

אני מנסה לעלות בדוס.ורואים טבלה רשימה הרבה ולא יודע איזה מיהם הוא הנכון. אני מחפש אופציה שניקרא ProduKey 1.50 בקטגוריה passwords tools. הרשימה לא מדוייקת.לא מצאתי תוכנה שניקרא ProduKey 1.50. איך אני מוצא אותו ברשימה? בתודה מראש מיכאל

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by url,

מקווה שאני בפורום הנכון (זה לא היה קורה אם היו מקבלים את ההצעה שלי לעשות פורום dvd) יש לי קובץ vob שמכיל שני סרטונים שונים אני רוצה לפצל אותו אבל להשאיר אותו בפורמט הvob למישהו יש מושג איך עושים את זה ובאיזה תוכנות צריך להשתמש ??(זה היה רק כדי להשאר בקטגורית התוכנות ;D ;D ;D)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי אני צריך תוכנה, חיצונית לא מה שיש במערכת ההפעלה, שמאפשרת להזיז את המצביע ללא עכבר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. אז ככה יש לי וירוס בשם: w32.korgo.AB בשום דרך הוא לא מוכן להימחק ניסית את כל השיטות האפשריות הוא לא מוכן להימחק מה אפשר לעשות בעניין?! תודה ענקית לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by ben007,

שלום לכולם, אני מצטער מראש על פתיחת הת'ראד הזה ( אני יודע שכבר נפתחו כמה ) אבל לא מצאתי אחד מלא ( ראו דוגמא http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85791.0 ) המחשב שלי נתקע ב- "שומר הגדרות..." וזהו, לא מגיב *גם לי יש מודם ALE130 **כל פעם שהחיבור לאינטרנט נתקע ( לא מגיב ) - המחשב נתקע השומר הגדרות. אם ההתנתקות מהאינטרנט לא מסתבכת - הוא לא נתקע. מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by pachinka,

שלום וברכה! יש ברשותי דפדפן כרום. עד לא מזמן, כשהייתי מקליד מילה בעברית בשורת הכתובת ואחריה לוחץ אנטר- זה היה מחפש פשוט את הבטוי בגוגל.. משום מה זה הפסיק.. רעיונות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  18. שאני לוחץ על בחירת הסמיילים המסנג'ר ניתקה לכמה דקות, ואז מופיע לי רשימת הסמיילים. זה באג ידוע?מה עושים נגד זה?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  19. משום מה בכל הפורומים כשאני מסתובב ונכנס מחדש להודעות, האקספלורר לא בודק לי לבד אם הדף התחדש ויש הודעות נוספות אלה רק אחרי שאני דורש ממנו לעשות ריפרש, יש הצעות (חוץ מפורמט) ?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

היי! אני רוצה להגדיר את התוכנת ביטורנט שלי שתוריד הורדה ספציפית עד המהירות שבא היא מעלה אותה, כלומר אם אני מעלה את ההורדה ב30K שההורדה לא תעבור את ה30K, יש לי מיקרו טורנט וביטלורד, אפשרי? תודה!!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by max74,

??? דגם הלוח- gigabyte ga-7zxe ישן יחסית אני מריץ עליו win 98 se יש לו שתי יציאות usb אחת מהן לא פועלת והשניה פועלת זכור לי שבעבר הותקן בכניסה השניה מצלמה השאלה שלי אם התוכנה של המצלמה תקועה שם איך אני מוריד אותה? כי אני לא רואה אפשרות אחרת ניסתי במצב בטוח וללא הצלחה האם ישנה תוכנה/דרך לעשות זאת?? נ.ב ניסתי להתקין את המצלמה וגם ללא הצלחה כי זה לא נקלט! מה עושים? במאפייני מערכת>מנהל ההתקנים מופיע לי צבע צהוב ,אני ניסיתי לעתקן את לוח אם גם במצב בטוח, ללא הצלחה.רשום לי (code 10 ) נסה לשדרג את מנהלי ההתקנים של התקן זה, גם לאחרי שאני מעתקן דרייבר מהחברה של הלוח אן שינוי. האם למישהו יש רעיון? תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  22. בהתחלה שהתקנתי את התוכנה,כשרק קניתי את הכרטיס מסך, הייתה לי את האפשרות לשליטה על המאוורר אך כעבור זמן מה האפשרות נמחקה או נעלמה אנערף. מה אני יכול לעשות ? דריבר NVIDIA : 180.43 תוכנה 2.11 נ.ב הסרתי את כל הדרייברים שקשורים בכרטיסמ סך והתקנתי מחדש. לגבי הריבה טיונר, ממחקתי ולא נשארו שאריות (למרות שהשמירה של הקלוקים נשארה) והתקנתי מחדש.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by iatia,

יש ציאט מצלמות באתר תפוז והוא לא פועל לי , מופיע לי הודעה בציאט שאומרת שאי אפשר להפעיל את נטמיטינג 3 ואני חושב שזה בגלל שיש לי את ווינדוס אקס פי ואין בווינדוס הזה נטמינינג 3 אז הורדתי מהאינטרנט את הנטמיטינג ואי אפשר להתקין אותה בגלל שי יש לי בווינדוס אקס פי תוכנה יותר מתקדמת : ווינדוס מסנג'ר מה אני יכול לעשות שהצצ'ט מצלמות יפעל לי? ומה היא התוכנה הטובה ביותר בשביל צ'יט ווידאו?

• 2 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. Started by shlomom,

שלום, האם המוצר הזה: http://hazira.globes.co.il/sale.php?sale=3142418&refid=217 יכול לעשות עבודה סבירה בהמרה של חומר מקלטות אנלוגיות לפורמט דיגיטלי? מדובר על צרכים ביתיים, קלטות VHS דרך וידאו שיתנו תוצאה נורמלית לא ברמה מקצועית.

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  25. אני מחפש תוכנה להוריד שמה שהיא עושה זה בעצם תעשה את הווינדוס XP שיש לי שיראה כמו VISTA.. על איזה תוכנה אתם ממליצים? תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים