תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי IDM 6.07 1.איך אני מגדיר שכל פעם תרד הורדה אחת ולאחר מכן ההורדה הבאה תתחיל באופן אוטומטי? 2.מתי שאני לוחץ DOWNLOAD WITH IDM הלינקים הופכים ל HTML מה עושים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיות flickering בhwzone. ניסיתי את תיקון הבעיה שיש בmicrosoft support ולא עזר. אני גם לא מסוגל להסיר אותו כי האפשרת לחזור לקונפיגורציה הקודמת אפור...
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני רושם כאן בקשה לעזרה רק בגלל שאני כבר נואש לגמרי. לפני כמה ימים נכנסתי לאינטרנט לאתר מסוים והוא לא נכנס לי, חשבתי שזה בעיה באתר אבל אחרי שהיו עוד הרבה אתרים שקשורים לJava שגם הם לא פעלו לי כולל משחקי Java כמו Pogo.com , וגם האתר igoogle.com דורש java כנראה ובגלל זה הוא לא פועל כראוי ( אני לא יכול להזיז את הריבועים ממקום למקום). אז הבנתי שהבעיה היא אצלי. הקטע שזה לא רק באינטרנט, גם ב-ICQ למשל מישהו רוצה לשלוח לי קובץ, אז אני לא רואה כלום בהודעה, אני לא רואה שום בקשה ל Accept כאילו שלא שלחו לי כלום אבל בעצם כן שלחו. ניסיתי לעשות הרבה דברים בנידון ובגלל זה רשמתי בהתחלה שאני התייאשתי כבר לגמרי. ניסיתי להיכנס לאתר Java.com ולהתקין מחדש את Java, והקטע שכשאני לוחץ על Ve…
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי KaZaa על ה Win2K שלי. עובד נחמד, אבל - אני לא מצליח להריץ אקספלורר במקביל - הוא תמיד קורס. אני לרוב לא מצליח להריץ את window explorer (זה שמקבלים כלוחצים לחיצה כפולה על "המחשב שלי") כשה KaZaa עובד. ה Task Manager שלי התחרפן. אני לא רואה את החלק העליון של החלון, כולל הלשוניות באמצעותן אפשר לבחור בין האפשרויות השונות. אני מצליח לעבור ביניהן "על עיוור", עם טאבים. אז: יש דרך לתקן את זה? או פשוט להעיף את הקאזה ולהשתמש בתוכנה אחרת? תודה, דניאל.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה ועשיתי הכל לפי ההוראות אבל כשאני מנסה להעלות אותה הפלופי עושה כל מיני רעשים מוזרים וזה כותב לי על כל המסך כל מיני דברים כאלה: ax_0010 bx_0000 cx_0001 dx_0002 ax_0010 bx_0000 cx_0001 dx_0002 ככה הוא רושם בכל העמוד ולא מפסיק. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ??? לי ולחבר שלי יש NORTON INTERNET SECURITY 2003 כשרק לו היה את התוכנה דיברנו במסנג'ר במיקרופון בלי בעיות. מאז שגם אני התקנתי אותה אנחנו לא יכולים לדבר במיקרופון במסנג'ר, אלה רק להתכתב. אם מישהו יודע על דבר כזה ויכול לעזור, אז שיגיד. :-X
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מריץ על המחשב ווינדוס XP עם SP3 כשאני משתמש בmovie maker ( גרסה 2.1) אני יכול ליבא קבצים לתוכנה אבל כשאני מנגן את הקבצים מתוך הstoryboard אני לא יכול לראות כלום. יש אודיו אבל לא וידיאו או תמונות. לעומת זאת כשאני מנגן את הקובץ מתוך החומרים ( החלון שבאמצע התוכנה) הכל עובד מצויון. חוץ מזה אני גם לא יכול לשמור שום דבר שיש בו וידיאו או תמונות. שוב- רק אודיו. מה נסגר עם התוכנה? חשבתי בהתחלה שזה הcodec או משהו אבל חבר שלי משתמש בדיוק באותו חבילת codec (שהיא דרך אגב CCCP ) והכל עובד לו מצוין. למישהו יש פתרון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי בעיה מוזרה עם MPC-HC בזמן האחרון, הווליום פשוט נמוך. שאני פותח קובץ וידאו שם, הווליום נמוך בערך ב 50% מפתיחה של אותו קובץ במדיה פלייר למשל. וידאתי בהגדרות שאין שום סליידר של ווליום שלא נמצא במקסימום, וגם ב FFDSHOW טרחתי לוודא שאין הגבלות על הווליום. מישהו נתקל בבעיה דומה ואולי יכול להצביע על דרך לפתרון? תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס קול המעפן הנ"ל ^^ ויש לי איתו בעיה. פתאום, סתם ככה מדי פעם באופן אקראי (למרות שזה קורה הרבה יותר בזמן משחק), פשוט נפסק הסאונד, והפיתרון היחיד הוא ריסטרט. אז, מה לעשות? יש איזשהו דרייבר שאני יכול להוריד? אם כן מאיפה?, תוציאו את פתרון ה"קנה כרטיס אחר" מהרעיונות >: זה לא יקרה.
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התקנתי sp2 ל-windows xp כיוון שרציתי להתקין את האקספלורר החדש ומאז חלק מהמשחקים לא עולים לי (במיוחד pes5 ) אני מקבל הודעת שגיאה מישהו יודע אולי איך לפתור את הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מנסה להתחבר ל SOULSEEK והתוכנה לא מצליחה לעשות CONNECT לשרת. אני חושד שברק חוסמים, מישהו כאן מחובר ל SOULSEEK תחת 013 ? ולפני שכולם קופצים כאן שאני אסדר את הפורטים, אז א. ה PORT FORWARDING שלי מכוון כהלכה ב. ההתקשרות לשרת בכלל לא תלויה ב PORT FORWARDING שיעבוד
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לפני איזה חודש קיבלתי את המחשב שלי התקנתי וינדוס את כול הדריברים ואני שם לב שאין לי "mono mix/mono out" ועוד כמה שטויות שהיה לי במחשב הישן אבל זה לא הפריעה לי כי היתה לי בעיה יותר מרגיזה , כול פעם שאני ניכנס לאיזה תוכנה או משהו או מדליק את המחשב מחדש ה"מד" של המיקרופון יורד ל18% מ100% . עכשיו הורדתי מהאתר של אסוס את הדריבר הטיפה יותר חדש של soundmax ועכשיו יש לי רק Line in , Microphone ו CD Player , מה זה השוק הזה איך אני מסדר את הבעיות האלה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
זון אלארם נמאסה עליי לגמריי עם כל הבאגים בגרסאות האחרונות, והחלטתי לאחר קריאה בפורום להתקין סיגייט. למרב ההפלא סיגייט נראית מאכזבת מכמה בחינות: קודם כל הממש על הפנים יחסית לזון אלארם, דבר שני SP2 לא מזהה את הפיירוול הזה ורושם שאין פיירוול, משמע הגרסא הכי אחרונה לא מעודכנת, או שהגרסא שלי לא מעודכנת, ובנוסף השיתוף אינטרנט לא עובד. אז למה כולם כאן המליצו על סיגייט, והאם יש המלצה אחרת? ***עריכה*** אני רואה שהגרסא האחרונה יצאה מעל שנה, זה נראה לי קצת חשוד כי תוכנה שלא מתעדכנת מעל שנה זה לא קצת מוריד מהערך שלה? הגרסא שיש לי: 2710 5.5, זאת הגרסא האחרונה?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
לפני שבוע-שבועיים התקנתי את sygate personal firewall ואת avast! antivirus. אני מאד מרוצה מהם, עובדים טוב מאד ואפילו לא מתקרבים לעומס שנורטון שם על המחשב, אבל יש לי מס' בעיות שאני לא מצליח להבין - 1. אני משתמש בתוכנה בשם yahoopops שמורידה לי מייל מיאהו לאאוטלוק, ויש לה התנגשות עם AVAST, הוא מתקין סרוויס שמקשיב לפורטים 25 ו110 וכנ"ל התוכנה yahoopops, והן פשוט לא עובדות יחד, אם אחת טעונה, השניה לא מצליחה להתחבר לפורט. לא מצאתי שום דרך לסדר את זה. גיליתי שהפיירוול, למרות שהוא לא אמור לחסום סקריפטים (זו אמורה להיות אופציה של גרסאת הפרו) ישנם אתרים מסויימים, כמו הפורומים כאן בHW, כמו WINDOWS UPDATE, כמו YAHOO MAIL שפשוט לא עובדים כשהפיירוול עובד. מישהו נתקל בבעיות האלה?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה ואני מנסה להכניס לתוכה כמה אימיילים שיש לי, הצלחתי להכניס אבל רק את Gmail כל השאר שניסיתי פשוט לא עובדים, אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני אשמח לאיזה מדריך או משהו כזה. אני בעיקר רוצה שהאימייל ביאהו שלי יהיה שם, ואם אפשר גם AIM ועוד משהו שממש לא רציני זה האימייל שלי בוואלה. אם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את זה אני אודה לו מאד מאד!!!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, היתה לי בעיה עם עדכון הטראקרים שחשבתי שהיא אצלי - מסתבר שהיא היתה אצל הספק.. לפני שידעתי זאת במטרה למצוא פתרון שדרגתי את גרסאת התוכנה שלי מ2.0.2 ל3 ובינתיים אני לא כ"כ מסתדר איתה. בגרסא הישנה אף פעם לא היה לי עומס על הגלישה או משהו כזה.. עכשיו אחרי כמה שעות האינטרנט ממש זוחל. בנוסף יש קטע שהתוכנה רושמת העלאה והורדה בפועל הרבה יותר ממה שקיים באמת. לדוגמא הלילה היו לי רק טורנטים בסיד, כשבדקתי בתוכנה בבוקר אולי היו 3 מהם שכל אחד מהם העלה על 3KBS התוכנה רושמת בכולל 25KBS העלאה ו25KBS הורדה - הזוי ביותר שכל הטורנטים בתוכנה בסיד ובמהלך הלילה הורדתי יותר ממה שהעלתי.. יש גם בLOGGER הודעה שאני לא יודע אם היא משפיעה: HAVENT HEARD FROM THE RAPTOR FOR A WHILE או משהו בסגנון.. א…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מכשיר משולב פקס שמחובר למחשב עד אתמול הכל עבד מצויין עכשיו שאני מקבל פקס למכשיר אני מקבל הודעה קטנה לתוכנה אבל הפקס לא מוזן אליה ויוצא רק הפלט למכשיר מבלי להשאיר תיעוד במחשב למישהוא יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את NIS ב-ZoneAlarm Internet Security ורציתי לשמוע את דעתכם על התוכנה. קראתי הרבה דברים טובים על יכולות החומת אש של ZA אבל יש לי שאלות... 1. האם היא עושה בעיות עם EMULE? ראיתי שכמה אנשים טענו שכן.... עוד דעות? אם כן אז איך פותרים? 2. איך האנטי-וירוס של החבילה? 3. איך האנטי-ספייוור? 4. איך החוסם POP UPS? נ.ב. אני מתכוון להתקין את גירסה 6 של התוכנה.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה עם אופיס 2007. אני עובד עם מערכת ההפעלה חלונות ויסטה פרימיום. כאשר אני מתחיל גיליון אקסל, ורוצה לשמור אותו, האופיס מיידית מבצע המרה למסמך וורד, כלומר, במקום לשמור את הקובץ כמסמך אקסל זה שומר לי אותו כמסמך וורד. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה מוזרה לאחרונה, כשאני עושה חיפוש בדף אינטרנט בפיירפוקס אז פתאום הוא מקפיד לי באנגלית על אות ראשונה גדולה. למשל אם אני מחפש בדף מסויים את המילה great הוא לא ימצא כלום אם זה מופיע כ Great. עד כמה שאני זוכר זה לא היה ככה אף פעם, מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש עצות? זה קרה אחרי שהתקנתי אותו מחדש כי הוא היה נתקע..
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ווינדוס XP SP2 חוקי על הרדיסק התקנה נקייה אחריי פורמט אחריי שהווינודס עלה לפניי שעוד ניכנסתי לאינטרנט התקנתי אנטי וירוס נוד 32 ואחריי שהתקנתי את האנטי וירוס כל שניה קופצת לי הודעה על וירוסים הוא מזהה את הדרייברים של ATI כוירוס תהליכים של ווינודס כמו כתבן מנהל משימות של ווינדוס הוא מזהה כוירוס איך זה יכול להיות רק את התקנתי את הווינדוס ואחריי זה הסרתי אותו התקנתי קספרסקי אנטי וירוס 7 וגם הוא מזהה כל תהליך וכל דבר כוירוס השאלה שלי איך זה יכול להיות רק התקנתי את המערכת הפעלה ולא הייתי באינטרנט בכלל? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחר…
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי מוזילה ויש לי איתה 2 בעיות: 1. לא מראה סרטים מהאינטרנט לפחות לא בפורמט media player של microsoft. בכלל לא מראה אפילו את חלון התצוגה של הסרט. 2. הכתב בעברית בחלק מהאתרים הוא איום ונורא, כל מיני כתבים עבריים מכוערים. כיצד ניתן לשנותם ל"אריאל" למשל? תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה מתאם מ - PCMCIA ל - 4 יציאות USB של Dynamode, וקיבלתי איתו דיסק של דרייברים. התקנתי את הדרייברים שיש בדיסק, אבל המתאם לא מזהה שום דבר (המחשב מזהה שחיברתי את המתאם, אבל הוא אומר שזה Unknown Device). אולי מישהו ניתקל בבעיה הזו ופתר אותה? הלינק למוצר: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1544&catcode=148&AdCat=&parentid= תודה!
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-