עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב הוא עולה לוינדוס לשולחן עבודה ואז מופיע לי ההודעה הזאת ran time error componen mswinsck ocx or one of its dependencies not correctly registered :a file is missing or invalid אני רוצה לדעת מזה אומר ומה אני עושה כדי שזה יעלם תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by בזיק,

יש לי תוכנה שאני מסיר אותה, אבל לאחר התקנה מחדש היא חוזרת עם כל הכיוונונים שנתתי לה עוד לפני ההסרה. אז אני מסיק שההסרה לא מושלמת. אני רוצה להסיר לגמרי ולהתקין בגלל שיש בה איזו תקלה ד"א התוכנה היא eprompter והתקלה היא שפתאום היא לא מצליחה להתחבר לgmail אז מה לעשות? איך להסיר אותה לגמרי?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  3. יש לי התוכנה הזאת (מקורית כמובן) ובחודשים האחרונים, כשאני לוחץ על סמל התוכנה, היא לא עובדת. ניסיתי להתקין במחשב אחר וגם, אותו דבר, כאילו התוכנה לא מגיבה ללחיצה (כל שאר הדברים עובדים כרגיל) רציתי לדעת אם למישהו יצא להיתקל בתופעה הזאת ואם יש לכם רעיון לפתרון הבעיה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  4. שלום , התקנתי עכשיו vista oem 64bit ואני משחק במשחק קאנטר סטרייק 1.6 , עכשיו שהייתי ב XP הכל עבד טוב לא היו בעיות , בויסטה התקנתי ventrilo ואת המשחק , וונטרילו זאת תוכנת דיבור למי שלא יודע , כאשר אני לוחץ על הגלגלת אמור להפתח המקרופון ואמורים לשמוע אותי , כאשר אני נמצא במשחק המקש לא מגיב , וזה לא רק במשחק זה קורה בעוד כל מיני דברים למשל שאני מתקין תוכנה מסוימת.. אשמח לעזרה[br]פורסם בתאריך: 27.07.2008 בשעה 22:10:58 סודר , תודה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  5. מישהו יכול לעזור לי בדריבר של קול של מחשב נייד.אין את הדריבר באתר של HP לXP Conexant Cx20561 @ nVIDIA MCP67 - High Definition Audio Controller PCI אם אפשר לינק מאיפה שאני אמור להוריד אותו תודה

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  6. אהלן יש ברשותי קובץ GHO ובתוכו המון קבצים,הייתי מעוניין לדעת אם אפשר להיכנס פנימה ולהוציא חומרים בלי לשחזר את כל המחיצה. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. אני מתאר לעצמי שאני רק לא רואה אותם...לא ? איך יוצאים מהתיסבוכת ? מישהו יודע? THX!!!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  8. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  9. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של IBM מסוג T43, לפני מספר שבועות החלפתי הארד דיסק מ- 40GB שהגיע עם המחשב ל- 80 חדש, התקנתי עליו XP PRO עם SP2 וכל העדכונים, התקנתי כמובן את כל הדרייברים, אך יש לי בעיה אחת קטנה.. אני לא מצליח להתקין את הכ.קול, בכל פעם שאני מנסה להתקין אני מקבל הודעה, driver not found כלומר, מערכת ההפעלה בעצמה אינה מזהה את הכ.קול, ניסיתי לחפש ב Bios איזו הגדרה, חשבתי אולי מוגדר לכרטיס להיות במצב Disable אך לא מצאתי כלום, האם מישהו נתקל בבעיה, מכיר אותה ויכול לסייע לי בפתרונה ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Electric Boom,

שלום, התהליך הנ"ל התחיל פתאום לטחון לי משאבים(מעל 500 מגה, והמעבד היה קבוע על 100%) אז עשיתי לו disable דרך ה-services agent (administrative tools ->services ( עכשיו הכל בסדר, המשאבים שוחררו אבל מן הסתם אני לא מקבל את ה"שירות" ואני לא יכול לצפות בטלוויזיה יש איזושהי דרך לתקן את הספרייה לתהליך הזה ספציפית?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by rony_s1,

שלום רב אני משתמש ב- Office 2007 אך איני מסתדר עם הגדרת ברירת המחדל של עיצוב הגופן והפיסקה ביחידות המערכת Word, PowerPoint, Excel, Outlook אשמח מאוד לקבל סיוע בנושא זה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by tzahi16,

שלום!!! רציתי לשאול האם זה חוקי לעבוד עם דיסק של "היירנס" בחנות מחשבים???

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  13. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  14. הדגם CT6840 חברה - CREATIVE בכול העולם ואחותו חיפשתי ולא מצאתי אם יש פה צדיק שיעשה נס ויביא לי את הדריבר שתבוא עליו ברכה תודה למתעניינים ןלעוזרים

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  15. יש לי הגה של מייקרוסופט side winder racing wheel ומערכת הפעלה XP SP2 עכשיו המחשב לא מזהה לי אותו הוא רוצה דרייבים ומה שמוזר שבמחשב הקודם שהיה לי שגם בו היה XP SP2 ההגה עבד ללא כל בעיה בלי להתקין כלום פשוט PLUG & PLAY יכול להיות שבגלל שהמערכת פה יותר מתקדמת אז ההגה "ישן" מידיי בשבילו? ואם יש למישהו דרייברים, אני אשמח לקבל.

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  16. שלום קוראים לי שלומי,מראשון,ואני חייב עזרה. אז ככה,יש לי לוח אם של ג'יגה ביית GA-8VM800M יש לי כרטיס מסך כמובן גם כן של ג'יגה ביית- AGP REDEON X1050 SERIES GRAPHICS אם כן,הבעיה היא שלפתע לפני כחודשיים פירמטתי את המחשב,כאשר הגעתי למסך הפתיחה הכל הלך חלק כמו שידוע לכולם,כמובן שהתקנתי את הדרייברים(אודיו,כרטיס מסך) ולאחר התקנת דרייבר כרטיס המסך(עבד רגיל) מבקש ממני המחשב לבצע תהליך איתחול,וכך עשיתי. לאחר תהליך האיתחול לא עולה לי המסך כלל,רואים רק את סימן העכבר(בדומה לרזולוציה-600 על 800 פיקסלים) ובהמשך נוצר רעשים בדומה ל"מקשים דביקים" למי שמכיר. עקב זאת ביצעתי תהליך התחול והמחשב מציג לי אפשרויות כמו-מצב בטוח(בכמה מצבים שהם,אני בטוח שאתם מכירים),ויש עוד אופצייה שא…

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  17. שלום, ובכן, בדיוק כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין בתוכנה שלוקחת קובץ AVI וקובץ כתוביות (SRT או SUB) והופכת אותו ל-DVD שניתן לנגן בכל נגן DVD אגב, זאת אינה חייבת להיות תוכנה חינמית, אני פשוט מעוניין בשם של תוכנה שעושה את מה שביקשתי (חיפושים העלו אחרי מספר תוכנות שממירות ל-DVD או משלבות כתוביות לסרט AVI, אבל לא תוכנה שעושה את שניהם בבת אחת) תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by Axel Foley,

שלום לכולם יש ברשותי שישה MINI DVD שאני רוצה לאחד לכמה שפחות DVD רגיל. איזה תוכנה מומלצת למטרה זו?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by ZaHaR91,

זה מה שזה מראה לי כשאנ מנסה להיכנס לצ'אט של תפוז.. זה לא טוען אף פעם ולא מציג כלום.. מה אני עושה בשביל לסדר את זה? צריך להתקין משהו..? ד"א זה אותו דבר גם בצ'אט של נענע.. ושם יש הסבר למה שעושים אם יש את הX הזה וזה לא נטען אבל ניסיתי הכל וזה לא עוזר \:

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  20. שלום, אני גולש לא מעט באינטרנט ומשהו שלא נתקלתי בו בעבר הוא הקטע שאני עובר בין לשוניות והמעבד מגיע ל-100% התאמצות, מתאמץ ככה איזה דקה שלמה. במיוחד שאני עובר ללשונית של HWzone. מה יכולה להיות הבעיה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by bermangroup,

טוב הנה האתרים: 1. d-designs.co.il2. d-designs.co.il/BG 3. d-designs.co.il/DD יפה?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by shahar07,

אני לא מצליח למצוא פתרון, כל פעם שאנ י מעלה את המחשב הוא מודיע לי הוא לא מזהה את ה usb reciver ועוד כמה התקנים של usb יש לוח של asus p5w dh ומערכת ויסטא כל העידכונים שעשיתי לא עזרו מה אפשר עוד לעשות , זה מייאש, אין לי עכבר, אין לי מדפסת, ואני לא מצליח לחבר את המצלמה להוריד תמונות, שום התקן חדשלא מתקבל.

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by imhungry,

שלום רציתי לשאול איך ניתן ליצור מחציה נוספת על ה HD שגם היא תהייה PRIMARY אני צריך את זה כי אני מעוניין להתקין LINUX

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by silky,

היי, בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349920.0 אני אשמח לקבל תוכנה שתבדוק לי את ה HD שלי בצורה מקיפה. הורדתי תוכנה של WD אבל לא מצאתי שם אפשרות לבדיקת תקינות הכונן. תודה.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  25. Started by 11moshiko11,

שבת שלום לכולם! נכנסתי לאתר כלשהו והפריע לי הרעש של האנימציה ברקע. יש אפשרות לבטל את הסאונד שלה? תודה והמשך שבת נעימה!

• 4 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים